עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז שוב תקציב עד 5000 ש"ח לקניה בארץ. * מטרה עיקרית כהגדרתו ריבוי חלונות + צפיה בסרטים (כדאי שיהיה גם סביר למשחקים וגם מוכן לעריכת תמונות וסרטים אבל בקטנה.) * גודל המסך - לא פחות מ-14 (בכל זאת לצפיה בסרטים) עדיף באזור ה-15 עד 16 אבל שלא יהיה ענקי. * משקל רצוי - עד 2.7 ק"ג עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4-5 שעות בפעילות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI רצוי אבל לא חובה. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 500GB. * כונן CD/DVD? צורב? - כן * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא ממ…

2. Started by Duckmaister,

היי, אני מחפש המלצות למחשב עם מעבד i5/7, עם כרטיס גרפי, ובהשקעה של עד 4000 ש"ח. ראיתי שני מחשבים שנראו לי סבירים בהקשר הזה: Lenovo IdeaPad G510 Toshiba satellite L50-A-105 אשמח לחוות דעת לגבי המחשבים הללו ו/או המלצות לגבי מחשבים אחרים. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  3. שלום רב. בעוד מספר חודשים אני נוסע לארה"ב ואני מתכנן הביא מחשב נייד לארץ. התקציב שלי הוא 750 $ עם מפרט כדילקמן : משקל סביבות ה2 קילו. מסך 13-13.5 מעבד I 5 SANDY BRIDGE כניסת USB 3 אחת לפחות תודה מראש זמן הפעלה של 6 שעות לפחות רצוי ללא כרטיס גרפי יעודי. עם אחריות שתופסת בארץ EDIT : נכון לעכשיו המחשב שעונה על הדרישות שלי באופן הטוב ביותר הוא ה VOSTRO 3350 אם למישהו יש הצעה טובה יותר אשמח לשמוע בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?- התקציב הוא בערך 5-6k. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- האמת, אני צריך את המחשב לכל מיני מטרות: משחקים (גם כבדים בעתיד), עבודות, סרטים, עריכה בפוטושופ.... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.- עדיף המלצה למסך טוב. אבל- במחיר נפרד, שלא קשור למחיר המחשב (5-6k). האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי- לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה א…

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by stojakovic,

היי חבר'ה, אני צריכה מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים (כולל שימוש בתוכנות סטטיסטיקה כמו SPSS) וצפייה בסרטים. התקציב הוא בסביבות 3300 ש"ח. ניסיתי לחפש ברחבי האינטרנט משהו שיתאים לדרישות שלי ויצאתי ממש מבולבלת... ככה שכל המלצה תתקבל בברכה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס, SPSS), צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט, גודל 13.3"-14" * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שיותר קל יותר טוב! לדעתי עד ~2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? מעדיפה בלי! …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by makopolok,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ממוצע פלוס. האפ למישהו יש המלצות על דגמים אן חברות ? איפה כדאי לקנות ? לדרוש אחריות לשלוש שנים או להסתפק בשנה ? האם בניידים יש עונות ? כלומר תאריכים שהדגמים החדשים יוצאים ואז כמובן מוזילים את הדגמים של שנה שעברה. אודה על תשובה לכל חלק מהשאלות הרבות.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייד בגודל 12.1, 13.3 או ,14 המטרה בגודל המסך הזה כי אני בצבא ואני רוצה שיהיה לי נוח ( אבל שישמר לי גם לסטודנט ולא רק לשירות הצבאי) , אני לא רוצה גדול מידי כמו 15 כי זה גם כבד וכו... אני מעוניין משהו קומפקטי לשטח ככה שיתן לי ביצועים טובים , (לפי דעתי האידיאלי 13.3) הקריטריונים: אני רוצה מחשב מהיר, זריז לביצועים כללים בעיקר עבודה באינטרנט ואופייס, אני לא מעוניין במחשב שיריץ לי משחקים חדשים, אולי משהו קטן ונוסטלגי אבל לא משהו מהחדשים שדורשים ביצועיים גבוהיים. (בקיצור לא מחשב לישחקים). חשיבות כונן כונן DVD לא חשוב לי. גודל הארד דיסק גם לא חשוב לי שיהיה בינוני כי אני לא זקוז להמון מקום. זמן סוללה שרצוי שיהיה ארוך מהממוצע אבל יש לי חיבור לרכב או לשקע…

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  8. היי, אשמח לקבל המלצה ללפטופ ב-4000 ש"ח לצורכי גלישה, סרטים וקצת משחקים. משהו בסגנון של מסך 15" 2לפחות 2GB RAM, חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה משהו מוזר של intel. עוד שאלה קטנה, מאיפה הכי כדאי לקנות? עברתי על כמה מדריכים באתר ולא כתבו שם מאיפה כדאי לקנות. האם כדאי לנות מרשת גדולה כמו BUG או שעדיף מחנויות קטנות. אחרי הכל חשוב לי העניין של האחריות והאמינות של החנות ממנה אני קונה. (נ.ב אני מחיפה אז אם יש המלצות לחנויות זולות וטובות שם - חשבתי על KSP, מה דעתכם?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by danez,

אני כבר חודש מתכנן לקנות מחשב נייד dell vostro 1510 t5870 כי הוא מתאים לצרכים שלי בדיוק וקיבלתי המלצות חמות על החברה ועל הדגם הספציפי הזה בפרט. עכשיו גיליתי שאחי טס לטיוואן בעוד שבועיים ונראה לי שהוא יכול לקנות לי את המחשב במחיר ממש זול, אך אני לא יודע האם גם שם הוא ייקרא באותו שם ומאותה חברה (אמרו לי שהחברות המקומיות מייצרות את המחשבים לדל ולשאר החברות). האם מישהו קנה בטיוואן מחשב נייד בזמן האחרון ויש לו מושג בעניין ? אני פתוח גם למחשבים אחרים כי נראה לי שאפשר לקנות שם במחירי מציאה מחשבים ממש ממש טובים ...

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by maxrub,

שלום, אני תוכניתן שדי חדש לעולם המחשבים הניידים, אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב מחשב נייד ורציתי לקבל המלצות לפי הערות הבאות: 1. מעבד בעל 2 או 4 ליבות (עדיף 4 ליבות) כאשר כל ליבה במהירות 2 GHZ לפחות. 2. דיסק קשיח בגודל של כ - 200 GB במהירות 7200 לפחות. 3. 4 GB זיכרון. 4. שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate 64 bit with SP1. 5. שיוכל להריץ את התוכנות הבאות: Visual Studio Team System 2008 Development Edition SQL Server 2005 Developer Edition SQL Server 2008 Adobe Photoshop CS3 6. שניתן יהיה לחבר אותו למסך עם חיבור DVI דרך תחנת עגינה או חיבור מובנה במחשב, כמו כן לחבר אותו למשדר דרך USB למקלדת ועכבר אלחוטיים. 7. כרטיס טלויזיה. מה שחשוב לי בעצם שהמחשב ישמש לפיתוח ו…

• 60 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. הקדמה: מעוניין לקנות מחשב שישמש לעבודה כאשר אני מחוץ למשרד או עובד מהבית, מחפש מחשב חזק פיסית (אני לא כל כך שומר על מוצרים), מחשב שילווה אותי ב-5 שנים הקרובות- (מתלבט לגבי מסך מגע היות ומחשבים אלו הינם חדשים יחסית מצד אחד, מצד שני אני לא מתכוון להחליף את המחשב ב- 5 שנים הקרובות) 1. תקציב – 3,000 ₪ -4,000 ₪ 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה סרטים ביתית, עבודה מרחוק. 3. גודל המסך ? עד 14" 4. משקל רצוי? עד 2 ק"ג 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך – 5 שעות 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI שיהיה אפשר להתחבר למסך גדול , וכל חיבור שעשוי להיות שימושי ( הכוונה להישאר עם המחשב לפחות 5 שנים) 7. בלוטות:? כנ"ל בסעיף 6 8. גודל מ…

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  12. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם לוח אם ומעבד ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.יש פרסום באתר זה שINTEL "חותכת" את מחירי המעבדים איך ומתי זה ישפיע על ארצנו המאחרת והקטנה?? והאם משתלם עכשיו לקנות 8400 או לחכות עם הקנייה. 2.אני די סגור על המעבד E8400 כי יש לו יכולות OC מעולת שאני איישם ב"פראות",יתקרר יפה עם הTT-BT שלי ועם המשחה שלי של הAC אז אם אין המלצות נוספות למעבד אחר שייתן תמורה למחיר אשמח לדעת מאיזו חנות במרכז לקנות אותו. 3.אני מתלבט מאוד בין לוח אם של ASUS שהוא הP5E עם צי'פסט X38 לבין הRAMPAGE שהוא X48 ולא יודע מה לבחור,יש לציין שהלוח לא יוחלף במשך השנה וחצי שנתיים הקרובות ואני די נעול על ASUS ועל אחד מהלוחות הללו ורוצה לדעת אם שווה להוסיף את הסכום הדי נכבד למען הל…

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  13. שלום אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד והוא ביקש ממני להמליץ לו עכשיו ככה זה תחום שמעולם לא התעסקתי איתו ופה אתם נכנסים לתמונה דרישות מסך רחב כרטיס מסך חזק שיריץ משחקים כבדים צורב DVD 4 GB זיכרון הארדסיק מינימום 250 GB כרטיס רשת אלחוטי WI-FI יציאת S VIDEO ו - VGA מעבד רק אינטל מצלמת אינטרנט תודה מראש לכל הממליצים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. Started by globalserv,

שלום לכל קוראי וחברי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח למשרד. מחשב נייח חזק יש לי בבית ולכן אני צריך למשרד משהו שיכול לבצע מספר דברים שאפרט 1. גלישה באינטרנט פתיחת המון טאבים בו זמנית בד"כ אני משתמש בדפדפן FireFox ולפעמים מפעיל מולטי של כרום ביחד איתו. 2. תוכנות כמו NotePad++ | PhotoShop | PHPD | Putty | FTP | התוכנות לעיתים פתוחות יחד. 3. תוכנות מסרים שתמיד דלוקות - מסנג'ר 4. תוכנות רקע - דרופ בוקס VNC חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר בהתאם לשימוש שכתבתי כאן מדובר כאן במחשב שאמור לשמש לצורך עבודה נטו לא משחקים ולא שטויות אך ורק עבודה. צריך במחשב כרטיס רשת אלחוטי כדי להתחבר ל WIIF התקציב הוא עד 1,500 ש"ח אין צורך במסך אני אשמח לקבל ייעוץ מהחברים כאן בפורום.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  15. Started by tzay,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד 15.6 המיועד להחליף מחשב נייח לצרכים בסיסיים כגון תוכנות אופיס, אינטרנט, סרטים וכד' בתקציב 2,000-2,500 ש"ח שיספיק גם למערכת הפעלה. אני יודע שבתקציב כזה אני לא אמור לצפות ליותר מידי אבל מצאתי כמה אפשרויות ואשמח לשמוע חוות דעת עליהן (מותג, דגם, מרכיבים שונים) או המלצות אחרות, כמובן. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה אמין ולא מיושן מידי. DELL #1- http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-i3-4GB-500GB-W8/pi1OK3521283 DELL 2#- http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7755731 DELL 3#- http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7754978 ASUS #1- http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=77563…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום רציתי לברר על המלצות למחשב עבור פנסיונר לשימוש יום-יומי בסיסי(גלישה באינטרנט). הוא קיבל הצעה בחנות עבור: Lenovo ideaCentre 520 27 F0D00035IV AOI ללא מסך מגע 4,490₪ לדעתי לא צריך להוציא סכום כזה עבור אדם שלא מנצל את מלוא המשאבים של המערכת ויכול להסתפק בזול יותר. תודה

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by bendale,

שלום חברה אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של 2800 ש"ח תמליצו לי בבקשה על מפרטי מחשב הטובים ביותר שאפשר לרכוש בסכום כזה אשמח להרבה תגובות תודה רבה בני

18. Started by Alonleibo,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי בסביבות ה-2500 ש"ח. (אפשר לחריגה בגבול של עד 3000 ש"ח, עדיף שלא) הינה תשובות לשאלות שלכם לפי הפורמט: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 לפחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? עדיף שכן, לא עקרוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (אם גורם להבדל משמעותי ביכולות המחשב - אז לא) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג 'צת לאחיותיי את המחשב ואני צריך מספר דברים.. 1.צורב דיוידי הכי מומלץ שקיים נכון להיום בשוק.(חשבתי על פיוניר 111).אבל תציעו אם יש יותר טובים.צריך את המודל המדוייק בבקשה. 2.כרטיס מסךAGPX8 כלשהו.. 3.זכרונות DDR 2סטיקים 512 מגה..גם כן תציעו.. בסה"כ אני לא רוצה לעבור את ה1100 אבל אם עברתי לא נורא כל עוד הציוד הוא טוב מאוד.בין 1000-1100 זה המקסימום שאפשרי. תודה למגיבים.ורק אם אפשרי להגיב מהר כי היום אני הולך לקנות את החומרה.באזור מרכז אם אפשרי גם לציין חנויות.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  20. שלום, ברשותי מחשב כבן שלוש שנים שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. לצערי בזמן האחרון הוא קצת מקרטע וחשבתי על שדרוג חלקים מסויימים במידה ויש בכלל צורך ותאימות ללוח אם. אז זה המחשב כרגע: intel core 2 6400 2.13gGhz geforce 8800 gts 512 asus p5b delux ddr2 2gb ram enermax liberty 400W שמחזיק יופי את המערכת האם יש טעם בכלל לשדרג? האם הסוקט של הלוח אם תומך במעבדים חדישים יותר? ואולי בכלל כדאי לשדרג את כרטיס המסך? אשמח להצעות.

21. שלום, ברשותי המפרט: Intel E2160 @ 2.4GH Gigabyte ga-p31-s3g 2X A-DATA 2gb ddr2 Gforce 8600 Gt Western digital 320GB Fsp 400Wpnr ולאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה SOLIDWORKS בצורה רצינית והמחשב עובד בצורה איטית עם התוכנה. לכל שאר השימושים המחשב הנ"ל מספק אותי. מה המינימום ההכרחי על מנת שהתוכנה תפעל בצורה טובה. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by thewhiteark,

שלום וברכה חברי פורום יקרים. השילוב הארור של גיימר תאב-גרפיקה ושל משחקים חדשים תאבי-הביצועים (סקיירים, B3, MW3...) גרמו לי לחשוב שייתכן שהגיע הזמן לשדרוג קל במפרט. המחשב כיום: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H זכרון: 2X2GB DDR3 כ. מסך: ATI HD5850 1GDDR3 אני חושב לשדרג את כ. המסך והזיכרון. אשמח לקבל חוות דעת בהתחשב בלוח האם והמעבד, האם שדרוג שכזה יהיה שווה את הכסף, ואיזה שדרוג בדיוק לעשות. כרגע אני חושב על: 1. לשדרג את הזיכרון ל-8G RAM. 2 סטיקים של 4? או אולי סטיק אחד של 8, שבהמשך יפוך ל- 16? או שייתכן שכבר עדיף ללכת על כל הקופה ולקנות 8X2? 2. כרטיס המסך: הלבט העיקרי! האם לקנות עוד אחד בדיוק כמו שיש לי ולהריץ אותם בקרוספייר, או שמא עדיף כבר להשקיע ק…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. זה המיפרט הנוכחי שלי, אשר נקנה כ-high-end בשנת 2007 [לפני 6 שנים]: מארז: NZXT Lexa Aluminum מעבד: Q6600 2.4 Ghz קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I ספק כוח: Corsair 520W modular לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Gskill 2GB [1x2] 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 הארדדיסק: WD 16MB SATA2 1TB אז ככה, לגבי התקציב אמנם אין הגבלה אך זו לא סיבה לדחוף לי מיפרט חדש לגמרי, אחרת כבר הייתי הולך על זה. אני מחפש את השדרוג הקליל ביותר שיקפיץ הביצועים בצורה הטובה ביותר. כרגע אני מתכוון לקחת את המחשב למעבדה בשביל ניקיון יסודי + פירמוט והתקנת המערכות הנדרשות, על הדרך אם יש למשל כרט…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב לפי שנקנה לפני 3-4 שנים בערך. מעבד : Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz לוח אם : גיגה בייט P55-US3L זכרון : 4 ג'יגה של crucial DDR3 כרטיס מסך : נקנה לפני חודשיים : AMD Radeon R9 200 Series מסך : די ישן אבל עדיין מתפקד בצורה מעולה Samsung T220P מארז ותיק : Aurora 3D של גיגה גייט. הקירור על המעבד איכותי ואני ממש לא זוכר של מי. ספק : coolermaster הארדיסק של WD BLUE 500 GB ועוד הארדיסק שמשמש בתור גיבוי לתמונות סרטים וכו לאיפה אפשר לשדרג את המפרט הזה ?! אין לי מושג כי המון השתנה בשנים האחרונות והלכתי לאיבוד. את המסך אני לא רוצה לשדרג. חשוב לי שקט. כי כרגע בזמן מאמץ המחשב קצת רועש. לצערי. אני חייב לציין שהמחשב קצת כבד ול…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by xena2305,

שלום, שלשום קניתי מחשב חדש(יש זמן לשנות) והייתי רוצה לשמוע אם יש מקום לשיפורים(אולי עם תוספת של כמה מאות שקלים) במפרט.המחשב נועד בעיקר לסימולטורים ומשחקים בכלל. מעבד intel prescott 2.8GHz לוח אם asus p4s800+sata fsb800 זיכרון micron ddr 512*2(1g) 400MHz pc3200 כרטיס מסך GIGABYTE/sapphire ATI RADEON 9600 XT מארז magnetic midi atx 500w-usb(8668-4ja דיסק קשיח wd 80gb 7200rpm 8mb sata הבנתי מקריאה באתר שרצוי מאוד להמנע מהפרסקוט וחשבתי להחליף אותו בפנטיום 4 3.0c . חוץ מזה הייתי רוצה לשמוע המלצות לגבי הזכרונות ולוח האם שקניתי לפי המלצת המוכר(שכנראה אי אפשר לסמוך עליו). בקשר לכרטיס מסך הבנתי שהוא טוב וכדאי להשאיר אותו. חוצמזה צריך לציין שמדובר באתר מצויין שעל פניו נר…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.