עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב לאייסקיו סרטים ודברים כאלה ללא מסך שייהיה לאחותי. אין לי כול כך הרבה זמן למה היא בלי מחשב כי נישרף לה שלה והיא רוצה ללכת לקנות היום ואני לא יכול לשכנע אותה לחכות. שלא יהיה מksp ושהיה סניף בקריות. עם אתם רוצים אתם יכולים לתת לי הצעה של מפרט מוכן מאחת החנויות תודה רבה לעוזרים מחכה לתושבה.

• 8 תגובות
    • 585 צפיות
  2. שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לחברים, עדיין לא מצאתי את הנייד שלי. שימושי : אופיס אינטרנט וקצת עריכת תמונה (אדובי אלמנטס למשל). הכי חשוב לי: מסך מסך ושוב מסך , רצוי לד עם כרטיס גרפי איכותי נפרד . ראיתי עד כה hp 13.3 נראה לא רע (מבחינת מסך), פתוח לכל המלצה , לא אכפת לי להוסיף מעט. בברכה,

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. Started by General_Niv,

אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא ממש ממש לא סוחב כלום אז החלטטתי לשדרג אותו. במקום המעבד הנוכחי: Intel Celeron 1.8 אני קונה AMD 3000 Venice. במקום הכרטיס מסך:GF4 אני מחליף ל-GFX5900 Ultra 256 MB(את הכרטיס אני מקבל בחינם אז אי אפשר להחליף). לוח אם יש לי של אינטל משהוא אפסי ואני מחליף אותו ל-NForce 3 socket 939 K8NSC של ג'יגאבייט. ובקשר לזכרונות:יש לי עכשיו 256 שהוא PC2700 ואחד אחר שהוא PC3200 אז חבר שלי אמר לי שהכי טוב יהיה אם אני אקנה עוד 256 PC3200 ואת השני(PC2700)אני ישמור בצד(לא ישתמש). כל הרכיבים האחרים שלי הם מהמחשב הנוכחי שלי והם יחסית בסדר. כל הסיפור עלה לי 1450 משהוא כזה ואני קונה מ-KSP. אז אם יש רכיב שאתם ממליצים להחליף תודיעו לי כי אני הולך לקנות היום. אני מודה מאו…

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by buffalo soldier,

קודם כל מנהלים לא מצאתי תאשכול הקודם אשמח עם תשאירו תאשכול פתוח [חד פעמי ] טוב אנשים אני מתכוון לעשות הזמנה עוד יומיים אספתי מידע מהפורום וגם מהאנשים שעזרו לי בבחירת מפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray קירור : Scythe Yasya זיכרון : G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL כונן : LG GH24 SATA x 24 Black מארז : ANTEC Nine Hundred 900 Two Gaming ספק כוח : Enermax Pro82+ 625Watt 80Plus Bronze כרטיס מסך : GigaByte GeForce GTX560Ti 1024MB GDDR5 GV-N560OC-1GI הרד דיסק : WD 500GB 7200RPM 32MB Sata2 AADS WD5000AADS לוח אם : Gigabyte GA-PH67-UD3-B3 H67 CHIPSET סה''כ : 5007 טוב כעיקרון אני מעוניין בחוות דעת בל…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום רב, אני שובר את הראש כבר שבועיים מקריאה בפורומים השונים בנושא, והחלטתי לבקש מכם לעזור - כי אני כבר לא מצליח לעזור לעצמי אני רוצה מחשב HTPC שמיועד אך ורק לצפייה בסרטים 720p ו-1080p, וכן הורדה של תכנים מהרשת. זה הכל. בלי כרטיס טלויזיה וכו'. התבייתתי כבר על המארז המומלץ של ANTEC, ה-nsk2480 כמדומני. אני צריך עזרה בעיקר בבחירת המעבד, הלוח וכרטיס המסך, כאשר אני מעדיף כרטיס נפרד ולא אונ-בורד. מספיק לי חצי טרה כונן (אפילו פחות), ו-2 גיגה זיכרון. כאמור, חשוב לי שהמחשב יריץ את תכני ה-FHD ללא שום בעיות, שתהיה יציאת HDMI וגם DVI או D-SUB, וחשוב לי גם שיהיה מובנה בלוח כרטיס קול עם 5.1 יציאות. התקציב - 2500, עם חריגה עד 2700. על הדרך, אם יש לכם המלצה למקלדת+עכבר אלחוט…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by mysto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות שמתחברות לדטהבייס של SQL(דורשות יחסית הרבה זיכרון וCPU) , עבודה של מספר רב של תוכנות במקביל , תכני HD , וגיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440. יתחברו אל המחשב 3 מסכים במקביל ,DELL 2713HM , DELL U2412m, ומס…

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. שלום לכולם הודעה ראשונה שלי פה (חבר שלי המליץ לי עליכם בחום ;D), תודה מראש לכל העוזרים. כמו שכתוב בכותרת אני צריך מפרט בעיקר למשחקים תקציב של עד 3000 ש"ח לא צריך מסך (יש לי כבר DVI LCD 19 8MS) לא כונן קשיח ולא צורב, אני מעוניין שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר), מה שאני צריך זה מארז, לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך, אפשר גם להוסיף מקלדת ועכבר למרות שלא קריטי, לא צריך לכלול במחיר התקנה של תוכנות והרכבה של החומרה.

9. Started by elni,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לעצמי את המפרטים תביאו מSKYPC בבקשה השימושים של המחשב זה לשחק CS לראות סרטים לגלוש אייסיקיו וכל החרטא הזה.. לגבי מעבד יש לי כיוון אבל אני לא סגור כל כך מה לקחת AMD X2 3600\3800\4000 לגבי לוח אם מעדיף שיהיה של GIGABYTE (בהקשר הזה-מה זה FIREWIRE והאם אני צריך אחד כזה?) לגבי HDD שיהיה 160 GB לא יותר..של WD.. לגבי זכרונות אני לא בדיוק סגור אם 2GB או 1GB...אם ישאר כסף להרחיב אז 2GB...סומך עליכם.. כרטיס מסך אין לי ממש כיוון...סומך עליכם שתתאימו את זה לדרישות שלי ותשיגו את מלוא הביצועים לתקציב הנוכחי...וזה שאמרתי שאני משחק CS אל תתאימו את זה רק דווקא לCS אלא תשיגו בתקציב הזה כרטיס מסך שבטווח מחירים הזה מביא הרבה תמורה.. לגבי מארז אין לי אפילו כיוון...ראי…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by No-One,

לאחר קריאה ארוכה באתר של אסוס, עדיין מתלבט בין לוח rog maximus x hero לבין rog maximus x formula אשמח אם מישהו מבין יותר ירים את הכפפה ויעזור לי להחליט ולהבין את ההבדלים המעשיים ביניהם, ובכלליות איזה מהם נראה טוב יותר, לגיימינג כמובן

11. http://img379.imageshack.us/my.php?image=70737906wx3.jpg כמה עולה בערך המפרט הבא ובאיזה חנויות ? (לדוגמא אייבורי - 3000 קיי אס פי - 4000 ) תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה) המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט. חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה) התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה. כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז. המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by chuny,

שלום חברים הרבה זמן לא הייתי פה. הפעם זה בשביל אחותי(23),היא רוצה מחשב נייד (אל תשאלו אותי למה) אין לה באמת מה לעשות איתו.הסיבה היחידה שהיא רוצה נייד היא שיהיה לה מחשב בנפרד משלי כי היא לא יכולה להשתמש בו מתי שהיא רוצה. בעקרון השימוש שלה זה שיתוף שירים באינטרנט אז היא צריכה נפח דיסק גדול בשביל אכסון סרטים וכו... לא בשביל משחקים אבל שהיא תוכל לשחק ZOO TYCOON ו-SIMS היא רוצה גם לראות סרטים בצורה נורמלית. אתם קולטים את הכיוון. אם אתם חושבים שזה פשוט לא הגיוני לקנות מחשב נייד לדרישות האלו תכתבו ואני הראה לה את זה.אולי אתם תצליחו להכניס בה קצת שפיות. ואם אפשר הסבר קצת על תחום של המחשבים הניידים על מה צריך להסתכל,הבנתי שמחשב נייד בא קומפלט. אם אתם צריכים עוד מידע אני פה, חופשי…

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מחיר 502 ש"ח זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ מחיר 414 ש"ח כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB PCIe מחיר 1,059 ש"ח כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS מחיר 317 ש"ח צורב LG GSA-GH20N X20 DVD GSA-GH20N מחיר 128 ש"ח מארז ללא ספק Antec Three Hundred THREE-HUNDRED מחיר 299 ש"ח ספק כח HEC 400TRT 400W HEC-400TRT מחיר 211 ש"ח מסך מחשב HannsG 19" HX191DP 5ms LCD מחיר 850 ש"ח גריז טרמי Arctic Cooling MX-2 Thermal Compound AC-MX-2 מחיר 40 ש"ח מאוורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm מחיר 50 ש"ח סה"כ :3,871 ₪ המעבד שיורכב ה…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב בשבוע הקרוב בערת ה' הצרכים שלי הם בעיקר משחקים (די כבדים) הרבה הורדות וקצת התעסקות בגרפיקה וכבמובן שימוש ביתי (אופייס,מוזיקה וכו') הדבר שחשוב לי הוא שהמחשב יהיה מהיר ולא יתקע גם כשאני מפעיל מס' ישומים יחד לדוגמא: מדיפלייר, טורנט, מסנג'ר, אינטרנט ומשחק עכשיו אני מתלבט באיזה מעבד לבחור האם 1) Core i5 750, s1156, 8MB Box 2)‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray‎ הפרש של 320 ש''ח האם הI5 יוכל לספק לי את הצרכים האלה ?? והם הוא שווה את ההפרש במחיר ?? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. המסך הנוכחי שלי: DELL U2412M (1920x1200@59Hz), ואני לא מתכוון להחליף אותו. מה אני מצפה מהמחשב: המחשב מיועד בעיקר לגיימינג כבד, אני רוצה להריץ את The Witcher 3 על הגדרות הכי גבוהות ולקבל משחק נקי ללא שום תקיעות עם FPS שלא יורד מ100, עוד דוגמה היא משחק בינוני מינוס כמו מיינקראפט - שכמעט כל מחשב יצליח להריץ: אני מצפה ל400-500 FPS על ההגדרות הכי גבוהות.. והמפרט: http://prntscr.com/lmqjli מה אתם אומרים? :)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש ברשותי מחשב של אייסר. בבית אנימתחבר דרך ראוטר לנטוויזן. בכל מקום אחר שאני מנסה להתחבר לרשת אלחוטית אחרת, המחשב מזהה את הרשת האלחוטית (ללא סיסמא) עם אות חזק מאוד. כשאני מנסה להתחבר החיבור לוקח זמן ארוך מהרגיל, ואז אני מקבל הודעה שהחיבור unseccessful, ואז מופיע לי limited access, ואני לא מצליח לגלוש או להתחבר למסנג'ר למשל. חשוב לציין שגם בבית מופיע לי. Limited access אבל אני גולש ומתחבר להכל ללא בעיה. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by צחור11,

מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤577 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 1024MB PCIe ¤391 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28642 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז אלומניום ללא ספק HEC 6AR6 ¤371 כמות:1 http://www.skypc…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  19. היי ! אני מבקש שתעזרו לי (הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא כ"כ בעניינים) אני צריך מחשב לבית לכל המשפחה שיהיה בתקציב של 3800 ש"ח (ללא מסך)בערך ומטרתו היא: אינטרנט, אופיס, משחקים (אנחנו לא כאלו גיימרים) בקיצור הכל. הכי חשוב לי מחשב מהיר שלא נתקע ומסוגל להריץ ללא קושי והרבה. שיהיה בו: שילוש טוב, קשיח מכובד, כרטיס מסך, מארז נחמד. בכל מקרה את הכרטיס מסך אני כנראה אזמין מחו"ל כי פשוט יותר זול אבל תציינו בכל מקרה כרטיס מסך במפרט. חוץ מזה רציתי לשאול האם אני חייב גם מאוורר למעבד ואם כן אז איזה (בבקשה לכלול אותו במפרט) ולשאלת השאלות: אני כנראה אקנה באינטרנט ואני לא מעודכן כ"כ ממי ומאיפה הכי מומלץ ושווה (נא להיות אוביקטיבים בבקשה) כמו כן אל מי לא להתקרב בתודה מראש לעוזרים ;D

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zahiz007,

שלום, רכשתי לא מזמן E4310. המחשב מגיע עם קורא כרטיסים 7-1. מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בארוע הזה??? החריץ רחב מאוד, האם אפשר להכניס לשם CARD? לאיזה כרטיסים זה מתאים?? תודה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by joe2010,

חברה מישהו שמע על לפטופ עם יציאת DVI ? אני רוצה לקנות לפטופ אבל לחבר לו מסך נורמלי בבית. מה לגבי עמדות עגינה ? הבנתי שיש להן יציאות DVI אבל נראה לי קצת תמוה איך הן מייצרות את האות הדיגיטלי. האם הן לוקחות את האות האנלוגי ומעבירות אותו דרך A2D (מזעזע) או שבאמת מקבלות אות דיגיטלי איך שהוא מהכרטיס מסך ? תודה אנשים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ras81,

בשעה טובה, בגיע היום הגדול ומחר (יום ג') אני רוכש לי את החלקים הדרשים למחשב החדש! רק רציתי לשאול אתכם האם יש שינויים שכדאי לי לעשות או ללכת על המפרט הזה וזו להלן המפרט: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1200 ¤ 1 EPOX 8KDA3J AMD64 670 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 540 ¤ 1 COMPUCASE CI-6920 BLUE 600 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3180 Field Value למפרט הנ"ל אני אוסיף את הרכיבים הבאים והמערכת הישנה שלי: Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5600 (256 MB) Storage IDE Controller VIA Bus Master IDE Controller Floppy Drive Floppy disk drive Disk Drive WDC WD200BB-32AUA1 (18 GB, IDE) Disk Drive WDC WD1200JB-32EVA0 (111 GB, IDE) Optical Drive ASUS DVD-ROM E608 (8x/40x DVD…

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  23. שלום, מחפש מחשב נייח לגלישה וצפייה בHD, עד 1500 ש"ח עבור אישה מבוגרת. יש ציוד היקפי (מחשב קודם מת). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח, ואין אפשרות חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ותכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אכניס גם את הHDD מהמחשב הקודם, אז לא צריך כונן נוסף מעבר לSSD אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלו…

24. אז החזירו לי תשובה על המחשב שאני רוצה לקנות;Toshiba Satellite Pro A300D-131 והם אמרו לי שרק בגרסת האולטימט והביזנס מקבלים את דיסק השדרדור (DOWNGRADE) אבל אני יכול לפנות ישירות למייקרוסופט, משהו אומר לי שאני אקבל שם את אותה התשובה או את אותה הגברת בשינוי אדרת.. מה שכן, ראיתי באינטרנט שיש מקומות בארץ שעושים לך את השדרדור לXP או מעבירים את הויסטה גיור מלא לכל מערכת ההפעלה, האם מישהו כאן יודע על דבר כזה? האם זה אפשרי, כמה זה עולה, האם יש תופעות לוואי עקב ההתעסקות הזו עם מערכת ההפעלה? בכל מקרה אם מישהו יודע על דבר כזה ואיפה זה אפשרי( עדיף באזור המרכז) בבקשה אני ממש צריך את העזרה שלכם!!! אהה הוא גם אמר לי שאין לו יציאת HDMI אז רציתי לדעת האם ההבדל באיכות הצפייה יהיה רציני? אם י…

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  25. Started by michaels,

אהלן , אני מעוניין לקנות מחשב עם דגש על ביצועים ומהירות חישוב. אין חשיבות לביצועים גרפיים (לא לגיימינג), וגם אין צורך במארז מהפנט. מה דעתכם על המפרט הבא? בנוסף, האם המחיר נראה לכם סביר? [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E[/td][/tr][/t…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים