ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום,החודש אמורים לצאת מחשבים ניידים חזקים של לנובו ,P50 ו P70https://forums.lenovo.com/t5/ThinkPad-P-and-W-Series-Mobile/ThinkPad-P50-amp-P70-Hands-On/td-p/2164261מישהו יכול לנסות להעריך מתי הם יגיעו לארץ ?\בברכהדן
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד חדש תקציב עד 6000 חשוב שיהיה מחשב אמין וחזק! גודל מסך דרוש 15 דיסק קשיח -רק SSD מינימום 256 מחפש שיהיה כמה שיותר קל ודק בתקציב בלי להתפשר על החומרה! חשבתי על המחשב הזה מה אומרים? לא מצאתי אותו עם מעבד יותר חזק עם סדרת המעבדים החדשה? http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=37351&txt_search=Dell+Inspiron+15+7000&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד במקום שלא נותן הרבה אפשרויות לחיפוש באינטרנט ובגלל זה אני לא עושה מחקר בעצמי, אני גם לא אוהב כאלה שעושים את זה אבל אני נאלץ ליפול עליכם... עקרונית אני רוצה מחשב עד 13 אינצ' [כולל אע"פ שזה יקר מדי] שאני יוכל למצות אותו כמה שאפשר מבחינת עבודות ומשחקים בינוניים. הוא גם יריץ אובונטו אם זה משנה. עקרונית שני הדגמים שראיתי בריפרוף זה 1201N וDELL 11Z הראשון עם יון והשני עם מעבד כפול ליבה. יש עוד דגמים מומלצים במחיר? הatom 33 חזק או שהוא סתם אטום מעפן?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בתקציב כ-5000 ש"ח ללא צורך בציוד היקפי ומערכת הפעלה המטרות העיקריות של המחשב : תיב"מ CAD-CAM (תיכנון ויצור בעזרת מחשב) - SolidWorks , Solidcam, Cimatron, AutoCad, CATIA + תכני HD עבודה משרדית לא למשחקים לא מתוכנן אוברקלוק למחשב ללא מסך ויתר הציוד ההיקפי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500,ניתן לחרוג וניתן גם בפחות כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל לכלול,כונן SSD לא חייב להיות עם נפח גדול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
3k תקציב מקסימלי, אם אפשר לחסוך אז כמובן עדיף. חריגות של עד 200-300 שקלים רק במידה וזה מאוד מאוד משתלם. המטרה היא ללימודים, ספציפית לימודי הנדסת תוכנה. התוכנות שאני להיות מסוגל להפעיל צריך הן תוכנות כמו IntelliJ, Visual Studio ודומיהם. יש ברשותי מחשב ישן Dell Vostro V131 עם מעבד i5 ששירת אותי נאמנה עד כה, אך לאחרונה החלו להופיע בו בעיות של מסך מרצד ומתעוות שמופיעות ונעלמות, והחלטתי שאין טעם להשקיע יותר בלתקן אותו. מה גם שבשנה האחרונה שדרגתי אותו ל 8GB RAM ול SSD. מצאתי לנכון לציין זאת כי ייתכן והעובדה שקיים ברשותי עדיין ה SSD הנ"ל תוכל לחסוך עבורי כסף ברכישת המחשב החדש, במידה וניתן לקנות למשל מחשב בזול יותר עם HDD רגיל ולשדרג אותו בעצמי. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה כבדה באינטרנט, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם הייתי עוקב אחרי שוק הניידים, היום כבר לא. מה גם שהטעם שלי הוא די ייחודי, אז כאשר הצורך הוא לחפש מחשב נייד שהוא יותר mainstream, גם אני נאלץ לפנות לעזרה. הדרישות הן כאלה: * תקציב נמוך/בינוני - נגיד עד 4K (בפחות אם אפשר, ביותר עם צריך, אבל הכוונה היא שלא מחפשים מחשב high-end). * הרכישה, אם תתבצע, צריכה להתבצע ממש בשבוע הקרוב, לכן המחשב צריך להיות בזמינות גבוהה בחנויות * חשיבות גדולה לאחריות בינלאומית, עדיפות ל3 שנים (מתוכננת נסיעה ארוכה לאירופה לצורך לימודים) * שימושים משרדיים פשוטים + סרטים, משחקים כמעט שלא (לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק וגם לא במעבד חזק, עדיף דווקא משהו יותר חסכוני בחשמל - פחות חום וחיי סוללה יותר ארוכים * גודל - הכוונה היא שהמחשב יהיה רוב הזמן ת…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, במרץ קניתי את המחשב (מצ"ב למטה מפרט שלו - נקנה בTMS) הדרישות החדשות שלי הם: 1. הגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. נאמר לי שהבעייה היא שהלוח אם שלי בסיסי יחסית ואם אני אשפר אותו ניתן לחבר HD ברייד (לא שאני יודע מה ההבדל בין החיבור הרגיל שלי היום לרייד). אשמח לעזרתכם בשיפור, תקציב - בסביבות 2000-3000K. מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 ק…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג החודש, וזה המפרט שבניתי, משחק לדוגמא : BF4. מה דעתכם? [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪239[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪729[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Hynix Origina…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קול אוף דיוטי מכל הסוגים, קונטר סטראייק. משחקי ספורט כמו פיפא וPES. אם המחשב יריץ באטלפילד 3 על אולטרה יהיה מעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20.1 המסך, יכול להיות שיחובר אליו 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בכמה למכור דגם:asus g75vw bbk5 מפרט: מעבד i7 3610qm זיכרון ראם 16 גיגה 1600mhz.(מגיע עם 8 אני הוספתי עוד) קשיח: wd 1tb כרטיס מסך nvidia gtx 660m . גודל מסך: 17.3 אינץ רזולוציית מסך:1920x1080 אחריות לעוד שנתיים וחצי.(אחריות בינלאומית לא משנה איפה אתה מתקן אתה משלם למעבדה שולח את הקבלה ומקבל את הכסף בחזרה) נקנה לפני 4 חודשים במצב מעולה מריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות מאד. מגיע עם מערכת הפעלה win 7 home&premium 64 Bit ועם קוד בקבלה או באתר של אסוס לשדרוג בחינם לwin8
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לשימושים כלליים קצת אימייל פה ושם, נסיעות, להעביר את הזמן וכאלו. מטרות המחשב --- אינטרנט, אופיס (בקטנה), משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? --- כמה שיותר גדול * משקל רצוי? --- כמה שיותר קטן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? --- כמה שיותר ארוך בהתאם לתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? --- לא חושב, HDMI יהיה נחמד אבל ממש לא הכרחי. * בלוטות? --- כן. 3.0 יהיה אחלה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) --- כמה שיותר גדול, בהתאם לתקציב * כונן CD/DVD? צורב? --- לא. * כונן Bluray? --- לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? --- לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ועוד משחקים חדשים כבדים call of duty battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! מה דעתכם: * Q6600 (לחכות לStepping G0 או שזה לא מגיע בקרוב?) * Gigabyte P35 DS4 ולהוסיף wireless PCI card, או P5KE-Wifi עם צ'יפ כלול * 2GB G.Skill CL4 גרסת HK * 7300GT/256 או 8500GT/512 * רמקולים ATP3 של Altec-Lansing * קירור למעבד 120 Tuniq (אם רק היה אפשר להשיג בארץ את הExtreme 120 של Thermalright הייתי חוטף אותו) * מארז 182B עם חיזוק בשני מאווררי 120mm נוספים של Scythe (יש יותר טובים/שקטים?) * ספק Corsair 520W * דיסק System - למערכת הפעלה+אפליקציות שטוחנות דיסק (למשל פוטושופ עצמה) - Raptor 75ADFD * דיסק עם Paging + אפליקציות רגילות - Seagate 7200.10 250GB * דיסק עבור אזור העבודה של פוטושופ + נתונים - Seagate 7200.10 250GB * 2 דיסקים ישנים של WD 80GB ATA עוברים מה…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX לוח GIGABYTE GA-P35-S3L (S775) INTEL P35 SOUND LAN SATA זכרונות CORSAIR TWIN2X2048-6400 DDR2 2GB (1GBX2) 800MHZ CL5 DUAL XMS כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD2600XT 256MB DVI PCI-E דיסק קשיח W.D WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER כונן וצורב DVD LG DVDRW X18 GSA-H62N DUAL LAYER SATA BLACK מסך SAMSUNG 931C 19'' LCD 2MS DVI BLACK GAMING DESIGN מארז THERMALTAKE SOPRANO + 2x120MM FANS BLACK מחיר : 5K תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד ATOM למחשב נייח? כאילו, רק לי זה נראה מפרט דמיקולו?! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים! (לא עונים לי כבר יומיים באודיו וקולנוע ביתי...)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף?ומה כדי לשפר/לשנות? מפרט 1--- מעבדי אינטל Price Units Total Core i5 750, s1156, 8MB Tray 930 1 930 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 575 1 575 זכרונות DDR III 1333Mhz Price Units Total 2GB Kingston 260 2 520 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 855 1 855 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 255 1 255 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 130 1 130 מאווררים וגופי קירור Thermaltake Price Units Total Silent 1156 CLP0552 140 1 140 מארזים Enermax P…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד, בעיקרון חשבתי על ה-R540 של samsung. מה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט להנדסה ולעיתים משתמש במחשב ליישומים די כבדים כמו MATLAB ו - SOLIDWORKS (גרפיקה) כבר קבלתי המלצות לכמה מחשבים אז ממש לפני רכישה אני מבקש את דעתכם על המפרט הבא: Dell E6400 Intel Core 2 Duo P8600 (2.40GHz, 3M L2 Cache, 1066MHz FSB) 3.0GB, DDR2-800 SDRAM, 2 DIMM Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD With PC-Card 320GB Hard Drive, 7200RPM 14.1 inch Widescreen WXGA (1280x800) Display - BrushMetal Black Genuine Windows Vista Home Basic SP1, With media 90W A/C Adapter (3-pin) 24X CDRW/DVD for Latitude E-Family Digital Microphone Dell Wireless 1397 802.11b/g Mini Card Resource DVD - Contains Diagnostics and Drivers 9 Cell Battery …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת החשמל החליטה להרוס לי את המחשב אז צריך חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה3K, גמיש למדי בגלל שניתן להניח שחברת החשמל תחזיר לי את הכסף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך, עד סדר גודל של כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפעלת מכונות וירטואליות רבות במקביל, גישה מרחוק, ניהול רשתות ותוכנות כבדות. בנוסף שימושים כלליים כמו גלישה וכ"ו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWARE ושרתים וירטואליים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד לגיימינג בכלל.…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים יש המון יצרניות מחשבים ניידות ועוד יותר דגמים של כל חברה. אני חייב שיעשו לי קצת סדר או לפחות סינון מהיצרניות. אין לי מושג מאפיה להתחיל בככל - בסופו של דבר אני רוצה מחשב שיחזיק לי להמון זמן,לא יתקע בעת ביצוע פעולות. כאשר בסה"כ אני מבצע פעולות די פשוטות - עבודה משרדית עם מסמכים,צפייה בסרטים,גלישה באינטרנט (עם המון חלונות),הורדות, והאזנה למוזיקה. האם תוכלו לעזור לי בנושא? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים שיריץ BFBC2 סביר, צפיה בסרטים HD 1080p, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיוכל בהתאם לצרכים האחרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, DVI * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB מהירות 7200 * כונן CD/DVD? צורב? חייב צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי ביותר! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה כמה שיותר איכותית בהתאם לצרכים בהתאם לתקציב. תודה רבה לכל העוזר!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כחה: יש לי מחשב ישן או אולי ממש ישן..אבל אני רוצה לשדרג אותו את הדיסק הקשיח קניתי לפני חצישנה אז אין בו צורך...את ה כ.מסך אני משאיר אפילט שהוא ממש ממש ממש ישן אבל עדין AGP4X אז כחה אני צריך לשדרג את ה: מעבד לוח זכרון ספק אם ספק של צג-עליתה יחזיק תמערכת...אז בסדר..אם לא...חבל.. הספק שירת אותי 3 שנים.. יש לי 2100שח מזומן לשדרוג.. יש מצב?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-