ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 4.5K ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 3, AC3, COD, BIOSHOCK, METRO וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מבקש מכם לצרף מסך חדש. (FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רואה המון מחשבים ניידים שמוצאים חן בעיניי, כאשר החיסרון היחידי שלהם לרוב הוא שאין בהם מספיק מקום אחסון בכונן SSD. רציתי לברר, באופן כללי, עד כמה זה מסובך או עלול לפגוע באחריות לרכוש מחשב ולהוסיף 2T SSD לדוגמה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם באמת ישפיע אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעל 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג עם דגש על תאימות (Oculus Rift) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Oculus Rift וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 3840X2160 ב4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בחיפושי אחר מחשב נייח המיועד בעיקר להקלטות שירה ומוזיקה, אין לי ניסיון אבל הבנתי שצריך מאז וספק כוח שקט שלא יפריע להקלטה. אשמח להמלצות. התקציב אם אפשרי סביב ה2300-2600 ש"ח אם ראלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לתיכנות וגרפיקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 (יתכן חריגה במידה ומדובר במשהוא מיוחד) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות ווב ואפליקציות -(תוכנות ותשתיות לתיכנות, גם אימולטורים) חבילות אופיס ואדובי בלוסטאקס וכדו' , המון גלישה בדפדפנים מקבילים (פותח המון סימניות בפעם אחת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 שקל, רצוי שלא לחרוג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד וורד וקצת גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף ווינדוס - אבל כנראה שזה לא נכנס בתקציב... 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב msi wind ברשת אייבורי. שילמתי בנפרד עבור המחשב ובנפרד עבור הרחבת זיכרון ל2048... כשהגעתי הביתה חבר שלי עדכן אותי שבאתר מופיעה אופציה לקניית אותו דגם עם זיכרון מורחב במחיר זול יותר (הפרש של 40 ¤) !! משום מה המוכר בזמן הקנייה לא ידע אותי ?! כשהתקשרתי לחנות ,המוכר טוען שמדובר בדגם שמגיע עם זיכרון2048 built in מחו"ל . והוא יגיע מספר ימים מאוחר יותר מהדגם שלי (בניגוד לדבריו באתר מצויין עד 7 ימים הספקה) ניסיתי לברר לגבי סוג הזיכרון שהם מתקינים כאן בארץ וראיתי שמופיע בהזמנה : 1 DDR2 667MHZ CEON לא ברור לי עדיין מה ההבדל והאם כדי לחכות לדגם שמגיע ישירות עם הזיכרון המורחב מחול (וגם להזדכות על 40 ¤) או שהדגם עם הזיכרון שאייבורי מתקינים בארץ עדיף -שגם אותו אקבל רק עוד מס…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל הצעה למפרט למחשב נייח חדש. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית : office למינהם, אינטרנט, הורדות וכו'. גם תכנות קצת פה ושם, אז שיצליח להחזיק את ויזואל סטודיו. אני גם צופה בסדרות וסרטים שמופעלים מהמחשב,אבל דרך הטלוויזיה (למקרה שזה משנה). לא עושה OC (ת'אמת גם לא יודע מה זה). בנוגע למשחקים. עד עתה לא נהגתי כמעט לשחק משחקים על המחשב (המחשב הנוכחי שלי הוא די עגלה, הוא ברשותי כבר 5 שנים). אני מעוניין להתחיל לשחק קצת. מן הסתם אני לא ייפול לקטגוריה של גיימר, אבל למשל אני רוצה שהמחשב יוכל להפעיל באופן טוב את fallout 3. בנוגע לרעש, אני לא ממש יודע להגדיר את עוצמות הרעש הסבילות בעיני (או אוזניי..). הוא ממש לא חייב להיות שקט מת, אבל שלא יעשה יותר מידי רעש שאני לא אוכל להיר…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר קצת, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) המחשב ישמש בעיקר לגלישה, סרטים ן-OFFICE וקצת משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים על הגדרות בינוניות או נמוכות גם בסדר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 רזולוציה 1280/1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי ספק כו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שפועל היום ובעתיד. GTA V למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות המפרטים שהכי נפוצים בפורום, אני מנסה להבין למה בתקציב שהוא יחסית מוגבל, נאמר בין 3K-4K, עדיף מעבד חזק יותר i7 למשל עם כרטיס מסך כמו 7950, מאשר מעבד מעט יותר חלש i5 וכרטיס מסך יותר חזק כמו gtx770/gtx970? במיוחד שמדובר במחשב למשחקים.... ועוד שאלה קטנה, אם יש לי מארז בבית של המחשב הנוכחי שלי, יש סיבה מיוחדת לקנות מארז חדש, או שאפשר להשתמש בנוכחי? תודה רבה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k (לא כולל ציוד הקפי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו אם צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פיתוח, מספר סביבות פיתוח פתוחות במקביל (לדוגמא visual studio). גם גיימיניג במידה פחותה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נניח ש-Civiliztion 5, סטארקראפט 2, X-COM ו-GTA 5 יעבדו עליו בצורה טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עובדת במשרד אדריכלים עם כמה עובדים שמשתמשים באוטוקאד דו מימדי וסקצ'אפ ובוסית שבעיקר מפקחת על העבודה, מידי פעם פותחת קבצים באוטוקאד ישן רק כדי להסתכל עליהם אבל בעיקר עוסקת בפעילות משרדית - מסמכים, מיילים, אינטרנט וכיו"ב. עד כה היא השתמשה במחשב פנטיום dual core ישן עם ווינדוס XP של 32 ביט ו4 ג'יגה זיכרון. לאחרונה המחשב התחיל ממש לקרטע ועובד לאט והיא מתלבטת בין 2 אופציות לשדרוג: 1. לקנות מחשב חדש לעצמה. לדעתי מספיק מפרט בסיסי ביותר... 2. לקנות מחשב חדש לאחד העובדים ולקחת לעצמה את הישן שלו -מחשב מ2010 או 11 ( i5, Win 7 32 bit, 4GB RAM) מה יכול להיות ההבדל הכספי בין שתי האופציות? ממש אשמח אם תוכלו להציע מפרט לכל אחת מהאפשרויות... עדיף כמה שיותר זול אבל שיהיה אמין.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני חובבן לחלוטין וזה לא מקצוע שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משמש כNAS וגם עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומסביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל (גמיש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, עבודה משרדית בעיקר ומעט עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר למשחקי מחשב ( LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc.) מעט עריכת ווידאו עם AVID ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין LOL, Overwatch, Battlefield 4 etc וכל משחק חדש שיוצא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, רציתי לשאול את דעתכם בקשר למחשב שלי בן 8 שנים בערך . הרכיבים כדלקמן : מעבד : intel quad core Q6600 2.4ghz כרטיס מסך : Geforce 8800 gts 640mb OC2 זכרונות : G.skill 8 Giga byte ddr2 pc6400 לוח אם : Gigabyte GA-965p - DS3 intel p965 ספק : Hec win550W 20/24 pin מארז : Gigabyte Poseidon black case כונן קשיח : 500 gigabyte המחשב במצב שמור ביותר , היה לי לעזר רב בכל מה שקשור לגרפיקה , תלת מימד , פוטושופ וכו' פשוט התחדשתי במפלצת חדשה . לא נעשה אוברקלוקינג לשום רכיב . את הספק החלפתי והוספתי קירור למעבד של זלמן או משהו דומה שעלה לי עוד איזה 300-400 שקל . לאחרונה הייתי בחנות מחשבים שבדקו אותו וניקו אותו ונאמר לי שהיום יכול להיות שווה באזור ה 1500 - 2000 , הגיוני ? שווי המח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחר התייעצו בפורום קניתי את הלנובו שלא תבינו- מחשב פצצה מהיר נוח אבל המידות שלו קצת גדולות למה שאני צריך. הוא דק מאדד אבל רחב מדי בשבילי והמקלדת לא נוחה לי. אחרי שהארכתי לו אחריות ל 3 שנים והתקנתי עליו אופיס החלטתי למכור אותו- ברור לי שאפסיד עליו אבל אלה החיים. אם מישהו מעוניין שיפנה אליי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך? אין חשיבות * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערות: תנסו כמה שפחות כסף שיתן את המינימום שיספיק …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA5 BT4 לא חייב לרוץ על ULTRA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורום. אז ככה, אני בבעיה תקציבית... ואני זקוק נואשות למחשב. הבעיה התקציבית היא שאני כל הזמן עובר את גבול העשרת אלפים שקל שהקצבתי לעצמי. אני בניתי מפרט ב"נעה קומפ"... למשחקים. ללא ציוד היקפי. להלן... כמות מחיר דגם Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1850 ¤ 1 ASUS P5W DH Deluxe 1550 ¤ 1 G.Skill DDR II PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1450 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 270 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 470 ¤ 2 GIGABYTE 8800GTS 640MB DDR3 PCI-E 3100 ¤ 1 NEC DVD-RW AD-7173A x16 DUAL LAYER Labelflash 240 ¤ 1 ANTEC P180 960 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 660 ¤ 1 Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler 250 ¤ 1 מחיר סופי: ¤ 11270…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט מחשב עד 3,500 ש"ח. היעד שלו בגדול, דברים בסיסים כגון : צפיה בסרטים, Office, גלישה באינטרנט, משחקים חדשים. שיכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני מודע שהסכום מעט, תנסו לעזור בבקשה.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב מסוג barebone. צריך שיהיה מחשב עם סוקט amd 393! המעבד שאני מתכוון לשים זה amd 64 3800+. אני צריך זיכרונות חזקים (1 ג'יגה), מארז+לוח טובים (הם מגיעים יחד, לא?), בלי כרטיס מסך, כונן משולב עם הכל (קורא דיסקים, צורב רגיל, צורב דיוידי), כונן פלופי, דיסק קשיח (אני חושב לקנות שני ראפטורים, אשמח אבל לקבל הצעות אחרות). הנה מפרט של מה שחשבתי לקנות (תביאו הצעות, מה שבא לכם, הכל יתקבל!): -barebone: Shuttle XPC Black Barebone System for Socket 939 AMD Athlon 64 CPU, Model SN95G5 -מעבד: AMD Socket 939 Athlon 64 3800+, 2.4 GHz, 512KB L2 Cache 64-bit Processor - Retail -דיסק קשיח: (שניים כאלה) Western Digital Raptor 74GB 10,000RPM SATA Hard Drive, Model WD740GD,…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA5J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 490 980 כרטיסי מסך? MSI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1290 1290 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 470 470 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD כמות מחיר סה"כ Toshiba X16 1 170 170 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 1 190 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 מחירון עבודות במעבדה? כמות מחיר סה"כ Assembly Com…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להלן המפרט: AMD 1800+ לוח ECS K7 S462 256MB SDRAM 40GB WD 5400 PRM LAN O/B כרטיס מסך SIS 64MB O/B כרטיס קול O/B 56.6 MODEM V92 O/B CD BENQ X 52 כל זה ב-1599 מה דעתכם? ברור שזה לא המחשב הכי טוב בעולם, אבל יחסית למחיר הבאמת זול, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-