עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב שעומד לרשותי לקניית מחשב הוא 7K לא כולל מסך ושם דבר אחר יש ברשותי T240 בבית,עכבר יש,מקלדת יש,רמקולים יש.. וכו אני מעוניין לעבוד אם וויסטה ככה שיהיה כמה שיותר זכרון פנימי חזק שירוץ הכל על רבולוצייה מקסימלית וחלק ו DX 10 ומשחקים כבדים אם התקציב לא מספיק בשביל להריץ הכל חלק אתם רשאים להשתמש ב 8K אני אבקש מהחברה לעשות OC ואני מבקש ממכם לבנות את המפרט מהחנות TMS

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  2. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש''ח בעדיפות רבה שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים,סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן,ציוד היקפי כולל: מסך (21 או משהו קרוב) , מקלדת עכבר ורמקולים באיכות טובה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צור…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מישהו יכול להמליץ על נייד פחות מ- 1 ק"ג?

4. זהו, בעוד עשרה ימים אני קונה מחשב. ונעזרתי בהמלצותיכם כדי להתאים מוצר לרצונותיי. רציתי לבדוק איתכם אם יש לכם הצעות לתקציב הנוכחי. במיוחד לכרטיס הגרפי - אשמח להסבר למה בחרתם דווקא כרטיס אחד ולא אחר. הקנייה תעשה דרך הרשת אז אשמח להמלצות על חברות אמינות אם הפורום מאפשר זאת. ודבר אחרון - הייתי רוצה גם להוסיף, במחיר הנוכחי (אולי), כרטיס רשת אלחוטי (לא ראוטר). שוב, עצות בנושא יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם המפרט הבא ואני מבקש לשדרג אותו כי אני מבין שיש צוואר בקבוק בין כרטיס המסך ולמעבד וזה גורם לי לא לנצל את מירב הכוח שיש בכ. מסך. מעבד: i7 10700k 3.8GHZ כרטיס מסך: 12GB RTX 3080Ti לוח אם: Asus Prime-z490-a זיכרון: DDR4 16GB Dual 1. אני מבין שהבעיה היא במעבד, אבל זה אומר שאני צריך להחליף גם לוח ? או שמספיק לי להשיג מעבד חזק יותר ? 2. ראיתי שלוח האם תומך עד i711700 ו- i911900 במקסימום. 3. חשוב לי להגיע לרמת ביצועים של 180FPS לפחות, כיום אני מקבל 120-130. אשמח לייעוץ מהיר ומקצועי. תודה וסופ"ש נעים, רועי

6. Started by nahoom,

צריך מפרט למחשב נייד לא למשחקים\כל השטיות האחרות בישביל עבודה (תכניתן בסביבת מחשב JAVA,++C...) אבל שיהיה משהו יציב וחזק לסביבת העבודה תקציב 4000 פלוס מינוס (עם אפשר לכיוון המינוס ) זהו אין דרישות מיוחדות תודה מראש לכולם!! עם יש מחשבים מוכנים שמתאימים בבקשה לשים לינק

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. אז ככה, בלי צורב, כרטיס מסך OB (מי הסתם), HD לא חייב להיות 500, כן צריך מארז עם ספק. בלי ציוד הקפי. חיפשתי אני לבד קצת ולא מצאתי הרבה, אשמח לעזרה מכם. תודה!

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  8. לרשותי תקציב של 6000 ש"ח לרכישת מחשב + מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. [br]פורסם בתאריך: 19.12.2008 בשעה 16:33:44 שמתי לב לפרטים שאתם מבקשים לדעת ןלכן - אני אצטרך במחשב 2 דיסקים קשיחים של 500GB כל אחד. אני אצטרך צורב. חשוב לי שהמארז יהיה גדול ונוח ותהיה לי אפשרות עתידית להכניס דיסקים קשיחים נוספים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. יש לי כבר בבית עכבר מקלדת ורמקולים. תודה רבה על העזרה..

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש המרכזי במחשב יהיה לתכנת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למסך בגודל 15.6-16 אינץ, משקל לא כבד, כולל תאורת מקשים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

11. מעבד INTEL PENTIUM 4 2.6 GHZ DUAL לוח אם GIGABYTE INTEL 8I915MDG זיכרון 512X2 MB DDR400 PRINCETON(אפשרות לאותו המעבר רק של סמסונג+100 ש"ח) כרטיס מסך PALIT NVIDIA FX 6500 256MB דיסק קשיח 80GB 7200 SATA 8M WD מארז ATX USB 400 סה"כ מחיר 2750. תודה!

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by iGuy,

מעניינים? אני מחפש מחשב לאחותי עם מסך דק לשימוש נטו לאינטרנט,אופיס ושיחזיק איזה 3 שנים. אין צורך בציוד הקיפי חוץ ממסך. תקציב עד 2000 שקל ורצוי שיהיה מ sky pc אם אפשר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום, זהו מפרט המחשב שלי, Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO אני בדרך להוסיף עוד שני סטיקים בדיוק כאלה של זכרון על מנת לשדרג ל16GB ובדרך לשדרג כרטיס מסך, הכרטיס מסך יהיה בטוח של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming, או 980 או 970 האם יהיה צוואר בקבוק ? והאם הספק יחזיק את הכרטיס החדש ? (יותר בכיוון של ה980)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by OranNuri,

המחשב מיועד למשחקים. המחיר כולל מסך ומערכת הפעלה בבקשה. אין בקשות מיוחדות. תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. שלום, אני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש שישמש אותי בעריכת וידאו בHD, גרפיקה (פוטושופ, לא תלת מימד או יותר מזה), והרצת משחקים ברמה שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה גבוהה (HD על מסך 42") בלי שיתקעו. התקציב הוא די נמוך לצרכים האלה - 3,500 ש"ח, ובכל זאת רציתי לדעת מה אפשר לעשות איתו (מתפשר על 200 ש"ח חריגה, וכמו שכתבתי בכותרת אין צורך בשום ציוד היקפי וגם לא במערכת הפעלה). המחשב שלי חגג לא מזמן 4 שנים אבל שדרגתי אותו פה ושם והוא סוחב לא רע כשאני עורך וידאו בDV ואפילו כשאני מנסה לעבוד במקביל על פוטושופ, אבל בHD הוא פשוט לא מתפקד - שמתי לב גם שהCPU קופץ ל100% ברגע שאני מנסה לנגן סרט ב720p. ההחלטה לשדרג את המחשב הגיעה מהעובדה שהמעבד לדעתי כבר התיישן, לדעתכם בא בחשבון לשדרג את המחשב הקי…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. Started by jeans,

היי חבר'ה אני מנסה להרכיב מחשב בשביל אישתי. היא בעיקר רוצה: - לראות סרטים ב-HD - לשחק ברזולוציה 1920X1200 אבל היא לא גיימרית או משהו כזה הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח לקופסה בלבד (ללא מסך וכו') הרכבתי ערכה כדי להתחיל עם משהו - אודה מאוד על המלצותיכם כיצד ניתן לשפר את המפרט, במיוחד אם שמתי משהו לא ענייני http://tms.co.il/preview/spec/m59ywv3s בתודה מראש, ז'אן

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי חבר בעל תקציב של 5000 שקלים, מעוניין לקנות מחשב פלוס ציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). המחשב אמור לעשות הכל טוב אבל צריך להיות עם נטייה לגרפיקה ברמה טובה (להפעיל מאיה, פוטושופ וכו..), הבנאדם רוצה ללמוד גרפיקה אבל לא בשנתיים הקרובות (הוא חייל), בינתיים הוא רוצה להתעסק עם גרפיקה אבל לא ברמה של עבודה מקצועית. השאיפה היא גם לשחק במשחב ולראות סרטים. הוא רוצה מסך טוב בגודל שבין 20-23, שיהיה טוב מאוד אבל גם זול, לא חובה 23 ולא חובה הכי יקר, הכי משתלם מבחינת גודל/מחיר/איכות (כמובן full hd). העכבר והמקלדת שיהיהו טובים ולא יותר. כונן קשיח של 1 טרה, מעבד מבוסס core i5/7, ולפחות 4 ג'יגה זיכרון. מארז איכותי ושימושי יופי לא קריטי. בכלליות עדיף להשקיע על חלקים איכו…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. שלום רב, אני מתכנן בתקופה הקרובה כנראה באמצע החודש +- לקנות בשעה טובה מחשב חדש עם מסך שיהיה גם טלוויזיה לחדר (יש לי טלוויזיה 21" CRT מימי המנדט). בכל מקרה בניתי מפרטון בKSP ואני מתנצל מראש על חוסר המחשבה שהשקעתי בו אבל אל תזקפו זאת לחובתי טכנית אני נפגע ראש בתאונת דרכים שהתרחשה ביום ראשון אז אני עדיין לא בפוקום מלא. נתחיל בשאלון הידוע, . מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, צפייה בתכני HD, עריכה וידאו/גרפיקה של אירועים משפחתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 50 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. אני מחפשת מחשב נייד שיתאים לעבודות תכנות ו AI ופיתוח אפליקציות, אני עוד לא ממש יודעת עד כמה אריץ לוקאלית, ודי לומדת את התחום כרגע. כרגע עובדת עם Cursor. מחפשת דגם שיהיה עדיין נוח לניוד ולא במשקל מאוד כבד. אשמח להכוונה, יש שני דגמים שמתלבטת ביניהם ואם יש עוד אפשרויות אשמח לשמוע. https://ksp.co.il/web/item/394213 https://ksp.co.il/web/item/391750 המון תודה!

20. שלום. כאמור אני מחפש לרכוש מחשב רק מארז עם כל המכלולים. אני מחפש מחשב לרוב למשחקים ולגלישה באינטרנט. דרישות שלי :גרפיקה טובה יש לי כרגע RADEON 9600XT האם זה יספיק? או לקנות חדש? אני חייש שיהיה גם לפחות 160 ג'יגה על מה אתם ממליצים? עד ל3K

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by ofirxp,

היי ! מישהו יודע מתי מגיע הנטבוק המדהים הזה לארץ??

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by Hotline Miami,

מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק צפייה בסרטים באיכות FHD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by Baridy,

אהלן חברים.. אני צריך מפרט למחשב שהעיקר בו הוא מוסיקה,7.1 ערוצים... אין צורך בציוד הקפי תקציב שעומד על 1500-2000.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  24. קודם כל אני חדש פה וחבר הפנה אותי לכאן ומה שיש לי להגיד זה פשוט ואוו עולם אחר לגמרי ואנשים שפיצים .. אז הנה קיבלתי מפרט למחשב שאמור לשמש לעריכת מוזיקה + לעלות משחקים חדשים .. ניד פור ספיד אנדר כובר החדש .. הנה המפרט .. מעבד - Intel Core 2 Duo E-7300 2.66 Ghz 1066 Mhz לוח אם - Gigabyte G31M-S2L DDR2 PCI-X SATA 2 GL זיכרון - DDR2 800Mhz 2048MBx2 = 4196Mb ללא כונן אופטי ללא כונן קשיח כרטיס מסך - GeForce 9500GT 512Mb TV DVI PCI-X מארז NZXT אלומיניום שקט במיוחד אני צריך גם ספק שהייתי בחנת הטעתי אותו אמרתי לו שהספק לי 500 W והוא בעצם 350 אז אני צרי גם ספק מחיר 1500 תודה זה המפרט שקיבלתי מה אתם חושבים עליו ? בכסף הזה אפשר להביא משהו הרבה יותר חזק ? ויש אפשרות להוסיף עוד כ…

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  25. Started by EGLON,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, וגם משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 12 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים