ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,לפני שאני מתחיל אני חייב פה הסבר קצר מכיוון שפתחתי פה בפורום שני נושאים בקשר לשדרוג, לאחר לבטים רבים החלטתי למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש. ניסיתי למחוק את הנושאים הקודמים כדי למנוע הצפה מיותרת אך ללא הצלחה בעשור האחרון קניתי שני מחשבי גיימינג חדשים,זה יהיה השלישי. הראשון היה בסכום של 8K,השני ב6K והשלישי מתוכנן להיות ב6K אך אפשרי חריגה של 500 שקלים אם באמת יש צורך. הסיבה שרשמתי על המחשבים הקודמים היא שהם באמת עמדו במשימה והחזיקו בכבוד שנה וחצי לפחות כמחשבים חזקים ואפשרו לי להריץ את המשחקים החדישים בשוק, זו המטרה של המחשב הזה. כמו שחוקי הפורום מצווים,הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלנסות לחסוך,אך לנצל את …
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המחשב הוא 760 i5 מהראשונים שיצאו .2.80 GHz . זכרון 8G 1333mhz תקנו אותי אם אני טועה אבל כדאי כבר להחליף המחשב. אז מה ששיש לי - כרטיס מסך 1060, מארז טוב של אנטק מידי, ספק כוח קולינג מסטר 500W ושני הארד דיסקים 500+250 גם מלפני 8 שנים. אז מה שמחפש הוא מחשב לגימר בינוני - רוצה לשחק כל משחק ב1080 בלפחות 60FPS חשוב שהמחשב יהיה שקט, לא מתחממם ופתוח לשדרוגים עתידיים, i5 ומעלה. מה מומלץ? ( מעבד, לוח, הארד דיסק מהיר , זכרון ועוד) אני הולך לקנות עוד היום לכן הדחיפות. קונה בKSP
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבלתי כאן לא מזמן מפרט שעיקרו עבור משחקים כבדים קצת קידוד בסכום עד 5000 ש"ח ועכשיו אני דיי בדילמה לגבי המפרט הזה ומפרט שאני בחרתי ( כמובן גם בעזרתם הנהדרת של אנשים כאן בפורום ). המפרטים יוצאים כמעט באותו הסכום 5000 ש"ח ( החלקים של המפרט שלי נלקחו מ 3 חנויות ). מפרט א: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY SAMSUNG DDR 512MB 400mhz X2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan מפרט ב: Antec 3700BQE 350W Case AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Thermaltake Sonic Tower No fan CPU Cooler…
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, אני מחר בבוקר הולך לקנות מחשב חדש ושמח אם תוכלו לעזור לי בלסגור את המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 5.5K, לנסות לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי הוא כמובן משחקים כבדים, סרטים ושימוש בסיסי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המסך לא כלול במחיר, המסך שלי הוא ברזלוציה 1920 x 1200 with, אינצ' 24. למשחקים כבדים בהגדרות גרפיות הכי גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I7 2600K כלול 6. עד …
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להודות לכל עזר להרכיב מפרט גיימינג לפני כשבוע. המחשב נקנה מ TMS . מחפש מחשב לסבא, הכי זול מצידי שהכל יהיה ONBOARD מה שחשוב -אחריות,צריכת חשמל נמוכה, תמיכה ב XP- השימושים הם בסיסיים ביותר - גלישה , משחקי JAVA. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שנמוך יותר יותר טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, משחקי JAVA ברשתות חברתיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כ 8-10 שעות ביום (שוכח לכבות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי 2 הצעות... אחת מבוססת AMD ואחת מבוססת אינטל רצוי גם שההצעה תהיה מKSP- אבל לא עקרוני. תודה מראש- שגיא.
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה קורה אנשים... http://tms.co.il/preview/spec/zhkf6wutבניתי את המפרט הבא מהאתר TMS ויש לי כמה שאלות: 1)ה-GTX470 ששמתי שם בא עם Over clock,זאת אומרת שאני צריך לקנות לו קירור במיוחד או שהכרטיסים האלה באים עם קירור משלהם? 2) כרטיס קול וכרטיס רשת באמת נחוץ? הם לא באים עם הלוח אם? 3)איך המפרט בכללי?יחזיק משחקים חדשים גם בעוד שנה? האם מחיר המחשב משתלם?כולל המסך? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נייד זול, שישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט. אהבתי את העיצוב של LG. מבקש לשמוע דעתכם על דגם LE50 532E. כמו כן מה דעתכם על המחיר (4564) והאם מכירים מקום יותר זול. מצורף קישור: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1885&CatCode=325 . הרבה תודה על עזרתכם, אסף
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי לא ממזמן דיון בקשה למפרט (קישור בסוף ההודעה), אבל בסופו של דבר לא עשיתי הזמנה (מסיבות כאלו ואחרות), ומאז החלטתי שאני לא רוצה XP mode, ולכן אני לא צריך Win7 Pro, אלא מספיק לי Win7 Home. בניתי מפרט חדש בהתאם, מה דעתכם? מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪877 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪474 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-20 Platinum ₪642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3414K כרטיס גרפי Sapphire ATI Ra…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל5K אבל אם יש שיפורים משמעותיים בתוספת אני מעוניין לשמוע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 6K אין לי אפשרות לחרוג מזה בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימיניג בFHD, בהגדרות משחק גבוהות, קרייסיס, מאס אפקט.. וצפייה בסרטי FHD מסך Samsung P2350 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - אני לא יודע לבצע אוברקלוק בנתיים, אבל חשבתי לעש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (לא כולל ציוד היקפי - ציוד היקפי כבר יש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא אבל אם מדובר בהבדל ביצועים רציני אז חריגה של עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת 2d,3d, וידאו, עיצוב, וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל התוכנות באופן כבד\פרנסה. Flash, Photoshop, Illustrator, Blender, Premiere, AfterEffects, Cinema4d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט בעיקר למשחקים, רק קופסה ז"א: מעבד, לוח, זכרונות, קשיח, כ. מסך, מארז וספק אם זה מוזיל אני יכול להרכיב בעצמי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר והמון אינטרנט, המון חלונות בו זמנית, גרפיקה (ברמה בסיסית), סרטי FullHD, משחקים ברמת GTAIV, NFS, משחקי פעולה בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש מזדמן בתוכנות כמו Photoshop CS5. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אשתמש במסך 32 אינצים של חברת LG ברזולוציית FullHD, כמובן שלא אצפה להגדרות גבוהות במשחקים על המסך הנוכחי. בעוד חודש - חודשיים ארכוש מסך 23 אינץ' איכותי בעל פא…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וערב טוב. מבקש יעוץ למחשב שיריץ מישחקים כגון: PUBG FORTNIGHT. אין לי העדפה AMD או INTEL. תודה לכולם, אציין שאין לי מושג בעולם המחשבים החדשים יד לי מחשב ישן נושן ככה שאני לא בקיא במה שהיתחדש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם המעבד הזה טוב או שכדאי להוסיף 300 שקל ולקבל את ה-2500K , בעיקרון המחשב ישמש למשחקים כמו BATTLEFIELD ו CALL OF DUTY וגם לעריכה ב PHOTOSHOP . אין לי מושג איך עושים OC אז בחרתי כרטיס מומהר , אבל האם LEADTEK סבבה ? בקיצור אשמח לקבל עצות (בעיקר על המעבד והלוח והכרטיס מסך) , תודה מראש . Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://ww…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, הגיע הזמן לקנות לעצמי מחשב נייד והבעיה שאני בכלל בכלל לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק. הייתי רוצה שהוא יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Fallout 3, Red Alert 3, Gears of War (אני מתכנן לקנות לו שלט של Xbox 360 ולשחק איתו). יהיה נחמד שיהיה לו מסך גדול יחסית (15") אבל גם יציאת HDMI כדי שאני אוכל לחבר אותו לסמסונג 40" שלי (כמו שאמרתי, הייתי רוצה לשחק איתו עם השלט של ה-360). אני מניח שכל מחשב שיכול להריץ משחקים כאלו יוכל גם להריץ Office 2007 ו Visual Studio 2008 אז אני אפילו לא טורח לציין את זה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 21:34:38 אה, שכחתי לציין.כמו שאמרתי יציאת HDMI תהיה נחמדה, אבל גם כניסה לקאבל אודיו אופטי (אם יש מחשב שתומך בכזה דבר בכלל...…
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה: Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 Intel Pentium 4 2.4B GHz Winbond PC-3200 400MHz 256MB Winbond PC-3200 400MHz 256MB Maxtor 80GB 7200RPM Gigabyte ATi Radeon 9000 PRO 64MB LG FLATRON 19 F900B LG X 52 OEM PANOASONIC FLOPPY 1.44 Microsoft Wheel Mouse Optical OEM ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בן דוד שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט ב-5550ש"ח. המפרט לא כולל מסך, כונן דיסקים ולא שום ציוד היקפי. המפרט שאני בניתי הוא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1456 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 קירור למארז: THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL כמות: 2 - מחיר: ¤30 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Value CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤535 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤391 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail כמו…
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקבל המלצה ללפטופ למתכנת. על המחשב להיות חזק בעל יכולת להריץ VS2010 בצורה חלקה ומהירה. על המפרט לכלול יציאת rs-232 או לחילופין אופציה לכרטיס הרחבה. מסך בגודל קטן 12-14" וקל ככל האפשר כדי שיהיה נייד אמיתי. עדיפות לאחד עם אופציה ל-docking station. הפיתוח יעשה על המחשב אך רובו דרך מסך, מקלדת ועכבר שיחוברו לדוקינג שלו. המחשב ינויד לצורך בדיקות באתר הלקוח בלבד. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מטרת המחשב העיקרית היא להתחבר לאינטרנט ולפתוח מעט קבצי תמונות ו-וורד, על XP. והדרישה היא שיהיה אמין. זה סה"כ דורש ,512MB זיכרון אפילו 40GB וP4. הבעיה היא כמובן בתקציב כי הוריי לא מוכנים לשמוע על לקנות מחודש או משומש. ומכאן באה הבעייה שיש בZAP בטווח הזה רק KONKA ו-INFINITY... וגם משיטוט שעשיתי במכרזים המעטים שהיו מעט רלוונטיים נראה שהם היו עם "התערבות אלוהית" ככה שמציאות לא היו. והאפשרות האחרונה היא לקנות ASUS Eee. אבל ההתלבטות פה היא לגבי גודל המסך כי בין כה אבי לא רואה טוב במיוחד. ובהקשר הזה איך גם ייראו על המסך דפי אינטרנט... ובעיה אחרונה... אם וכאשר אקנה את האסוס, איך אני מתקין XP... יש למישהו רעיונות, תשובות, לינקים או כל דבר שיכול להועיל ??? …
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מעבד: intel core i5-650 processor 3.2ghz 4m lga1156 לוח אם: gigabyte-ga-h55-lga1156-ddr3\lan+audio ז. פנימי: 4G ddr3 1333mhz kingston כ.מסך NVIDIA GEFORCE GT 240 1G DDR3 FHD ד.קשיח : w.d 500g sata2 green 32m צורבעכבר מקלדת מארז שקט של 500 w כמה מפרט כזה אמור לעלות בערך... ואם אפשר חוות דעת כללית איך המחשב.
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 ניתן לחרוג ב400 2. מה שימושי המחשב? סקיירים,מיינקרפאט ואני לא מתכנן אולטרה אבל כמה שיותר גבוה שאפשר ביחס לתקציב. רזולוציה 1680x1050 3. אין צורך בציוד היקפי ובכונן קשיח 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 שלא ירעיש לא במאמץ יותר מידיי 5. האם מתוכנן OC? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אבל שיהיה הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לגמרי שיהיה לי אופציה להחליף כרטיס מסך זה המפרט שאני הכנתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני הרכבתי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות בקרוב, אני מבקש את חוות דעתכם בנוגע למפרט אם יש לכם הערות או כל מיני הצעות לחלקים אחרים שישפרו את המפרט, אודה לכם מאוד אם תגידו לי חשוב לי מאוד שהמחשב שאקנה יהיה חזק מאוד, שקט מאוד, ונוח לשימוש (המארז...) מעבד: Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1215¤ לוח אם: ASUS P5K s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 855¤ כרטיס מסך: ASUS 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1800¤ זיכרון:1GB Kingston HyperX CL5 (X 2) 1260¤ דיסק קשיח: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II Western Digital 315¤ מארז: Antec P180 840¤ סה"כ: 6285 ש"ח את כל שאר החלקים (כוננים וצורבים, מסך, רמקולים) יש לי. אני גם צריך שתציעו לי עכבר ומקלדת טובים ש…
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים\משחקים * גודל המסך?רצוי כמה שיותר גדול * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד,המחשב יחובר לחשמל ברוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? HDMI,VGA * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500gb+ * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD וצורב. * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל ראיתי שלדל יש מה להציע
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב לשימוש כללי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, עריכה גראפית ולעיתים רחוקות קומפילציה של C# ללא OC תקציב לא יותר מ 3000ש"ח אם אפשר לחסוך הייתי שמח לשמוע הצעות. בחלק מהרכיבים כמו זיכרון, לוח אם הוספתי כמה שקלים כדי לקבל מוצר איכותי יותר. אני מעדיף מארז שקט יחסי אבל לא צריך להגזים. האם לדעתכם יש מה לשפר? גם אשמח אם יש לכם חלופות באותה איכות ומחיר למארז לבן ( + צורב ) AMD Phenom 2 X6 1055T 2.8Ghz 125W6Core AM3 Box, יחידות 1 ₪970 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1823 Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪543 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1870 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪354 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-