ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
שלום אשמח לקבל ביקורת על המחשב בקישור. http://www.online-shop.co.il/pl_product~81F4005UIV~3~2.htm או על דגמים מומלצים בסגנון שלו תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש איזשהי חוות דעת על המחשב הבא: יש לו סוללה 3 תאים עם מעבד i5 4200u - כמה זמן בערך תחזיק הסוללה בשימוש סביר? הארד דיסק 128gb ssd - כמה עולה לשדרג ל256gb ssd? האם ניתן למצוא מחשב עם מפרט דומה ועם הארד דיסק גדול יותר אבל שהמשקל של המחשב לא יגדל משמעותית וגם המחיר כמובן? מי המתחרים של המחשב הזה? מחשב - Dell Vostro 5470
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים עריכה גרפית (עוד לא יודע בדיוק במה אעסוק-דו/תלת מימד ואיזה תוכנות..) תכנות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 זה טוב באופן כללי מעדיף מחשב חזק ומהיר מאוד. מוכן להשקיע בסביבות ה-5000(מוכן גם יותר אם יש מחשב ששווה את זה). אשמח לקבל דעתכם על http://wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=788687&cid=5762 מתלבט בעיקר בגלל העניין של המקלדת. אני הולך לתכנת עליו הרבה. השאלה אם החוסר נוחות של המקדלת כפי שטוענים בסקירה זה כזה נורא ואם זה משהו שמתרגלים אליו? והאם המחיר שווה את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותוכנות חזקות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Watchdogs ומשחקים שייצאו בשנתיים הקרובות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למחשב נייד לצרכי עבודה - office, אינטרנט ושימושיים ביתיים / משרדים לא תוכנות מורכבות. חייב שיהיה קל מכוון שאני מסתובב איתו הרבה...כלומר לכוון ה 14" יש המלצות - תקציב של כ 3500 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
*עריכה* ערכתי את ההודעה בהתאם לחוקי הפורום. תודה רבה על הערה שלום חברים, תחילה אציין שלפני שפרסמתי את ההודעה, חיפשתי ברשימת המחשבים המומלצים אבל לא מצאתי משהו, ובכלל, אני מעדיף לקבל המלצה מהמבינים ביותר * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. רצוי שיעבוד מהר למטרות אלה. * גודל המסך? 13 אינץ' * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?עדיף מקלדת מוארת, אין דרישות מעבר לזה * משקל רצוי? כמה שיותר קל, לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מספיק * Bluetooth? לא נחוץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בין 250GB ל500GB, רצוי SSD אך לא חובה * כונן אופטי? לא נחוץ * האם דרושה תמיכה בת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים בוקר טוב, אני קונה מחשב מחול ורציתי לשאול מה נראה לכם. אני מחפש מחשב ללימודים לא מחשב שיריץ משחקים. אופציה ראשונה: LENOVO G500 INTEL CELERON 1005 מחיר 1034 ש"ח NOTEBOOK windows 8 כרטיס מסך: intel HD graphic (זה מה שרשום מקווה שזה מספיק מידע על הכרטיס מסך). יש לו כונן DVD לא ברור בדיוק איזה. HDD מקום אכסון 500 GB מעבד: intel 1005 M-1,96 גודל מסך: 15.6 " אופציה שנייה: ACER E1 - 522 - 23802 מחיר: 1270 ש"ח LCD גודל מסך של 15,6 " כרטיס מסך: AMD Rodeon HDD-500Gb מעבד: AMD Quand Core E2 3800 windows 8 RAM : 2 GB DDR3 L memory 4 cell Li - ion battery. אני בעיקרון רוצה לדעת אם המחשבים ירוצו טוב ואם הם שווים את המחיר שלהם ואם כן מי כדי לקחת. אני מקווה שסיפקתי את כל הפרטי…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מחשב נייד: אני אקנה אותו בניו יורק, תקציב של 1000$-1500$. * מטרות המחשב? רוב הזמן הוא יהיה במקום אחד בבית. ישמש לצפייה בסרטי HD, חיבור למסך LCD 42 אינץ', קצת משחקים, אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? לא משנה. * משקל רצוי?לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)- יציאת HDMI דרושה. * בלוטות? לא משנה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB+. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל הבנתי שמבחינת האחריות הבינלאומית כדאי לקנות DELL. אני רוצה מחשב חזק שלא יעבוד לאט וכל פעולה תיקח הרבה זמן, ראיתי גם מחשבים עם מפרטים די …
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 5000-6000 שקל, חשבתי על הASUS ZENBOOK. מה דעתכם? * תקציב? 5000-6000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה בתחום האינטרנט, תוכן, מדיה חברתית ומידענות, לימודים, צפייה בסרטים * גודל המסך? 14-15" * משקל רצוי? לא מאוד קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות * זיכרון ? 6-8GB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה אך רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * מעבד - אינטל i7 בלבד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שאלה נוספת - האם כדאי לקנות דגם עם מסך מגע? אני לא מחפש טאבלט, אבל יש למסך מגע הרבה יתרונות מבחינתי.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואלקטרוניקה באוניברסיטה העברית. כרגע עדיין אין לי מפרט מסוים בראש, תקציב, וכמעט כל פרט שיכול לעזור לי להעלות בקשה מעט יותר רלוונטית. אשמח לקבל המלצות לגבי פרמטרים על המחשב (כגון גודל מסך, משקל, מעבד וכו') אשר יוכלו להכווין אותי יותר לכיוון מה שאני צריך. מה שהצלחתי לגלות בינתיים זה שרצוי מחשב קל ולא גדול מידי, חזק (להרצת סקריפטים מורכבים) ובהמשך גם שיוכל להריץ לינוקס בצורה טובה. אם מישהו בוגר התואר, או תואר בסגנון אשמח מאוד לעזרה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם דגם המחשב הזה מומלץ יותר :Dell Studio 1555 במקום 1545 שהוצע לי לפי כן ואינו כולל HDMI .
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד חזק בארה"ב שיהיה עם אחריות בינלאומית. היום יש לי XPS L502X (מחשב טוב ושמנמן שקצת התעייף). בהתאם לדרישות הפורום: * מטרות המחשב? באופיס, גלישה אבל כנראה גם להריץ עליו דאטה בקרוב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה אבל היום ב-XPS קצת מתסכל אותי שהמסך הוא סוג של מראה. * רזולוציית המסך? פחות מבין בזה, אשמח למסך טוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ככל שניתן (מסתובב איתי רוב היום). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וכרטיס SD למצלמה (אני מקווה שהגדרתי את זה נכון). * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD. אני מעדיף 256GB * כונן אופטי? לא קריט…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). * גודל המסך? הוא 13 אינץ' אשמח לדעת. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף רק SSD. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. רכישת המחשב תהיה בארץ. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע מחשב HP HDX16T, מכשיר ממש חזק, עם מסך מצויין ומקלדת מצויינת, ואני מזמן משתמש בו להצגת מצגות, ולאחרונה אני מרגיש לא בנוח לסחוב את הנייד הענק הזה, ואני מחפש מחשב יותר קטן לזה. יש לי כבר NETBOOK קטן, ואני כמעט לא משתמש בו, משום שלפי טעמי הוא ממש לא שימושי בעבודה ממשוכת מול המסך הקטן, והעובדה שקשה למצוא דגם מספיק חזק שיריץ סרטי HD 720P שאני חייב להריץ עליו לכן אני מחפש כעת מחשב נייד בגודל בינוני, ונראה לי שגודל 14" או 14.1" הוא הכי מתאים. מה שחשוב לי: 1) מסך נוח וחד לעבודה יחסית ממושכת (OFFICE וגלישה) 2) מקלדת נוחה להקלדה אנטנסיבית 3) מעבד מספיק חזק שיריץ קבצי HD 720P באופן חלק - אין צורך בהרצת משחקים בכלל!! 4) משקל וגודל קטן, אם כי לא חייב להיו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שימוש ביתי בעיקר אז אין ממש חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת hdmi * בלוטות? כן * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 250gb * צורבDVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לשימוש ביתי לצורכי בית ספר וקצת משחקים. תקציב: באיזור ה3000. אם אפשר פחות אז עדיף. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? חשוב שיהיה קל אז 11.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן דל וHP
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב ואני מחפש המלצות.. * מטרות המחשב? סטודנט הנדסה, ככה שאין צורך בחומרה החזקה מכולן.. * גודל המסך? עדיפות ל13-14, אבל 15.6 יתקבל עם יביאו איתו יתרונות משמעותיים.. * משקל רצוי?שוב כמו הגודל מסך, עדיפות לקליל יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות, רצוי שיהיה בעל סוללה נשלפת. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD רצוי בשילוב SDD, או לחילופין עם מקום לכונן אופטי(יש ברשותי SSD 128GB ללא שימוש כרגע) * כונן אופטי? אופציונלי, לטובת חיבור SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי. לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ללנובו וASUS, פתוח להצעות. *מסך מגע יתרון משמעותי. …
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש מחשב נייד עם אחריות 3 שנים מלאה מערכת הפעלה WIN XP גירסת XP2 לא PRO ו לא HOME מסך גם טוב יותר לעבודה ואופציה גם קצת למשחקי מחשב טובים ( לא חזקים ) 15.4" או 17" שהיה ניתן לראות טוב ללא השתקפות של כל מיני דברים ( מנורות .....וכו" ) מעבד חדש וטוב של אינטל 2 COUR הרבה אופציות של כל מיני חיבורים ( כרטיסי זיכרון, אינטרנט אלחוטי , WI FI , BLU , וכו" ) שניתן שלב ולחבר איתו ( פלאפונים , מחשב כף יד ) מחשב חזק ועמיד זמן ללא חיבור לחשמל ( עבודה בזמן סוללה ) 3 או 4 שעות עבודה חברה טובה ואמינה + שירות טוב תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב נייד לצורכי לימודים המחיר הוא 2000 ש"ח לא מחפש מסכי תאצ' ודברים כאלה מחפש מחשב שיהיה מסך סביר לא קטן מידי שיהיה נוח להכין בו עבודות וכשאתה נכנס לword לא צריך להקטין את המסך כדי לראות את כל העמוד. תודה רבה לעוזרים אני מאזור ראשון אז חשבתי לקנות מחנות ksp בראשון באזור התעשיה החדש אם יש לכם על הדרך חנות מחשבים ממולצת בכיף שוב תודה!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , משחקים נוטים לכיוון הכבדים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ וכדומה). * גודל המסך? ;באזור ה15 אינץ' * רזולוציית המסך? עדיפות לרזולוציה הגבוהה ביותר שניתנת בתקציב הזה, חשיבות מזערית יחסית לעומת שאר הקטגוריות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל, אין בעיה להתפשר על הנושא.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שניתן בתקציב, חשיבות מזערית לעומת קטגוריות אחרות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לVGA HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בהתאם לתקציב... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) 8 גיג'הב…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום! חבר ביקש ממני המלצה על מחשב נייד במחיר של 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה. המחשב מיועד להכל:משחקים (לא משחקים ממש כבדים) אינטרנט,סרטים,אופיס וכו' סוללה הוא 4 הוא 6 תאים.מסך 15.6" מה בדבר המחשב הזה,כרטיס מסך שלו טוב? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742650
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,ההיתי רוצה המלצה על מחשב נייד בסביבות ה15 אינץ', בעיקר לעבודות לבית ספר,למשחקים באינטרנט,למוסיקה ולפעמים לסרטים. ההיתי רוצה בזה מערכת הפעלה חלונות 8 החדשה ו5 אינטל, שיהיה עם 4 gb זיכרון,שיהיה לו סוללה ארוכת טווח ושיהיה בסביבות ה2.5 ק"ג. שיהיה מובנה מצלמה,בלוטוס מאיץ גרפי HD. שיהיה עם שפות אנגלית ועברית במקלדת ובמחשב והכי הכי חשוב שתיהיה לו אחריות. תודה רבה רבה לכל העוזרים .
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
- כעיקרון המחשב אמור לשמש אותי לכל דבר, בעיקר לגלישה וצפייה בסרטים, רצוי גם משחקים בינוניים כדוגמת FOOTBALL MANAGER או MADDEN 08 אבל לא מעבר לזה. - גודל מסך 15 אינץ' לפחות - בקשר לסוללה לא יודע, המחשב אמור להיות בשימוש הרבה זמן אבל חשמל זאת לא בעיה - מערכת הפעלה של WINDOWS - חובה לפחות 2 כניסות USB, כניסת HDMI ו-WIFI כמובן. - כונן קשיח בין 160-320 GB אבל לא קריטי - הבנתי ש-DELL היא אחת החברות הטובות, אבל אין לי העדפה אמיתית, רק רוצה חברה אמינה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעלות של כ-5,000-6,000 שקלים. המחשב מיועד למטרות משחקים (מעל הסטנדרט) וכמובן סרטים איכותיים. המטרה היא שהמחשב יחזיק תקופה ארוכה ככל האפשר וישרת את המטרה בלי יותר מדי תקלות (בעיקר בעיות חימום וכדומה). הכוונה שהמחשב יוכל להפעיל משחקים בצורה טובה בנוסף, על איזה חברה הייתם ממליצים? HP, DELL, MSI או משהו אחר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני כ-4 חודשים מחשב נייד אסוס F550C, אני חושבת שזה דגם מקומי של ספרד ויש לו שם אחר בארץ. בכל אופן המחשב נרכש במצוקה ובלת ברירה - גנבו לי את המחשב בשדה התעופה באיסטנבול, כשהיתי בדרך לספרד (טיסת קונקשן) לטיול ארוך של כמה חודשים, והיתי חייבת לקנות מחשב חדש מהר מהר כי היתי בדרך להר מבודד. מהרגע שקניתי את המחשב הוא עושה לי צרות, אני פשוט לא יכולה לסבול אותו. המארז שלו לא מספיק עמיד והוא נראה כמו מחשב צעצוע. העכבר המובנה שלו ממש ממש לא נח, ואני רגילה לעבוד עם עכבר מובנה. השיא היה שלפי חודש בערך גם המקלדת התקלקלה, וזה אחרי שלושה חודשים! לפני המחשב הזה היה לי גם אסוס, לא זוכרת את שם הדגם, שהיתי יחסית מרוצה ממנו, אבל גם עשה קצת צרות, הלכה לו הסוללה מאוד מהר והעכבר גם …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-