עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by snusmumriken,

שלום, אני מעוניין במפרט בעיקר לצורכי מהירות עבודה וחוסר בהאטה נראית לעין בשימושים כבדים כמו הרבה מאוד חלונות פתוחים, אימיול, ודברים כבדים שכאלה... הרבה מהשימושים במחשב הם לגרפיקה, ותוכנות עיצוב יחסית כבדות הפועלות יחדיו...אבל בין היתר פה ושם שאני אשחק משחק שדורש משאבים גבוהים לא תיהיה לי בעיה להריץ אותו חלק ועל גרפיקה טובה מאוד... נכון לעכשיו יש לי מסך 19אינץ אבל במידה ואני ארצה לשפר אותו, שהמפרט עדיין ימלא את הצרכים גם ברזולוציות יותר גבוהות. שמערכת ויסטה או כל שיפור שלה לא יפריע לי מבחינות מהירות איכות או חימום יתר של המעבד... בכל זאת מדובר פה רק ב4000 שקל אבל חשוב לי שהזכרון יהיה גדול יחסית, 2 מגה כנראה יעשו תעבודה אבל גם שיפור במסגרת התקציב תתקבל בשמחה... כרטיס מסך ט…

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by tomer yaul,

אני הולך לקנות מחשב גיימינג. כסף יש ואני אוהב להתלהב. אבל אני קצת עצלן ואין לי כח להרכיב את הכל בעצמי. המפרט יהיה משהו בסגנון של i7 דור שביעי, gtx 1080 או titan x pascal (או 1080ti אם אני אקנה בזמן שהוא יצא לשוק). ולא משנה איזה סוג, זה יהיה 2 ב-SLI מארז מפואר, ספק כח של 1000+ וכמובן מערכת קירור נוזלית. תוסיפו מקלדת ועכבר מפוארים ואולי אפילו יכולת bluetooth בכרטיס נוסף סתם כי בא לי. מסך 4k g-sync כבר יש. (ace predator) אני פה לשאול המלצות לגבי מקומות אמינים שיודעים להרכיב מחשב ולא רק למכור אותם. KSP אני לא כל כך סומך ומאיבורי אני בורח כמו ממגפה (אולי תאור קצת מוגזם אבל יש לי את הסיבות שלי) חשבתי אולי במקום לפנות למקומות שמוכרים מחשבים …

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  3. שלום, היום אני משתמש במפלצת בשביל להוריד בסה"כ, אבל המחשב עובד 24/7 כי הוא מספק תוכן לרשת הביתית. אני מחפש לרכוש משהו חליפי שבעיקר יוזיל עלויות חשמל. אני מתלבט אם לקחת את האטומים למיניהם בעיקר בשם הצורך לUNRAR. הדרישות: תקציב - 1000 בתקווה, 1500 אם צריך. מעבד בסימן שאלה אם צריך. יכולות - הורדת NEWS\TORRENT, UNRAR דיסקים - נתחיל מ2 של 2 טרה או 3 של טרה בשביל הגיבויים חיפשתי קצת בפורום, לא מצאתי מפרט קונקרטי. בניתי את זה, בהנחה שאשתמש במעבד שיש לי i7-3770s אני יודע שהוא אמתני עדיין, אבל הTDP שלו עומד על 65W ואני מניח שבמנוחה הוא לא מגיע אפילו קרוב. מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by שלמה ש,

אני מחפש מפרט למחשב ללא כוננים ומסך כי יש לי מחשב כרגע שאני יכול להעביר ואני לא מעוניין בסלרונים למניהם והתקציב הוא כ2000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, תדיר; GIMP מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  6. אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אין לי יותר מזה.. טוב אז מחשב פשוט, לגלישה באינטרנט, לא למשחקים (כרטיס מסך ONBOARD כמובן..), ללא ציוד הקפי, ועדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך. מה המחיר הנמוך ביותר שאפשר למצוא למחשב כזה? תודה

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by MadManiii,

היי, ברצוני לשדרג את המחשב הנייד, כאשר הפרמטר הראשון שלי בבחירת המחשב הוא תקופת אחריות. אני צריך אחריות באורך 3 שנים עם איסוף והחזרה מהבית. בתקציב שלי, סביבות ה 3,000 שקל, ממה שראיתי ישנם שלושה חברות אשר מציעות אחריות כזו. HP LENOVO ASUS איזה חברה לדעתכם נותנת שירות הכי טוב, יעיל ושלא עושים בעיות או מנסים להתחמק מאחריות?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by BRUTALISK,

שלום כולם, באמצע נובמבר\דצמבר אני מתכנן לקנות מחשב,רציתי לקבל המלצה למפרט ותיקון למפרט שאני בניתי. בעיקר אני מתלבט לגבי דגם לוח האם,חשוב לי שיהיו מספיק חיבורי SATA (כונן קשיח+SSD+ אולי הוספה של קשיח בעתיד) האם חשוב לקחת תושבת Z77 או שאפשר להתפשר על אחת התושבות האחרות?ולמה בדיוק? בנוסף מאוד מעוניין ב SSD במחשב אז הנה הנתונים: <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות תועלת גבוהה ועלות נמוכה,אני בניתי את המפרט ב 5600 שח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, 6K גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום א…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1090 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤596 מסך: LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI ¤1770 כרטיס מסך: PALIT GeForce 7300GT 256MB DDR3 EXTREME ¤550 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10A DOUBLE LAYERED X16- BULK ¤240 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1235 כונן DVD: SONY DVD-ROM 16X48- BULK ¤126 מארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ¤248 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSOFT WHEEL OPTICAL MOUSE-PS2/USB ¤143 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 2.1 SBS 380 ¤196 כרטיס לכידה: LEADTEK WINFAST PVR2000 T…

10. הי אנשים טובים! אני זקוק למכונה שתוכל להריץ לפחות 4 מכונות וירטואליות (VM) לדוגמא - מערכת הפעלה XP שמותקנת עליה Workstation עם 4 מערכות הפעלה נפרדות ועצמאיות אובר קלוקינג מתקבל על הדעת, אך נא לא לשכוח לפרט לוח אם תומך ואמצעי קירור (לא להשתגע עם קירור גז או מים ושטויות אחרות שיעלו כמו מחשב שלם) --בבקשה לא לזרוק סתם מפרטים באויר, מי שיש לו את הידע (ועדיפות עם נסיון) מוזמן בשמחה לעזור ! --כמו כן , איזה פתרונות גיבוי של חשמל יש כיום שיכולים להציע 8 שעות פחות או יותר? (חוץ מגנרטורים מפלצתיים) תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  11. זה המפרט שנראה לי שאני הולך להזמין, אשמח לשמוע הערות/תגובות מעבד AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX VENICE לוח אם מדגם INFINITY NF4 ULTRA מבית DFI 2XDDR 512 mb 3200 PC400 GEIL כרטיס מסך מדגם X800GTO2 256MB מבית SAPPHIRE דיסק קשיח SATA II 80GIGA מבית HITACHI מארז מדגם Soprano מבית Thermaltake ספק כוח למארז Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN דגם W0069 מאוורר למעבדי AMD מדגם Igloo 7300 Light מבית GLACIALTECH

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  12. Started by eli33,

ראיתי פה הרבה מפרטים ב 3000 שקל אבל אף אחד לא מKSP ומכיון שאני מתכוון לקנות מ KSP (אני יודע שהם לא כל כך מומלצים אבל יש לי זיכוי רציני שמה) אני מבקש מפרטים רק מKSP בבקשה. ניסיתי לשנות את המפרטים בערך שתיאימו למוצרים של KSP אבל לפעמים אין את אותו הספק או אותו חברת זיכרון או מארז מומלץ וכן הלאה.. ואני לא יודע כל כך מה מומלץ. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  13. 1. מה התקציב? עד 3000 ש"ח עדיף ללא חריגות 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, ומן הסתם לשימוש באינטרנט וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך?יש לי מסך 21 אינצ', משחקים חדשים שירוצו טוב באיכות הכי גבוהה שהתקציב מאפשר ותוד…

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by ITSIK86,

שלןם אני רוצה בבקשה לבנות לחבר שלי מפרט בעזרתכם תקציב של 6000 שקלים כולל הכל מסך מקלדת עכבר רמקולים וכמובן שהמחשב יהיה טוב למשחקים כמה שיותר, שיהיה חזק אם אפשר מחנויות כמו KSP או נועה מחשבים תודה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by bronco,

אני זקוק למפרט מחשב לצורך עיבוד ועריכת ווידאו וקצת גרפיקה לצורך כך אני זקוק למפרט שיכלול מעבד, זכרונות, לוח אם, וכרטיס מסך. שאר הדברים כגון כוננים קשיחים מארז וספק כח קיימים אצלי תקציב עד 4000 ש"ח אם אפשר פחות גם טוב חשוב לציין שלוח האם צריך להיות איכותי וחזק מבחינת הרכיבים עם יכולת עבודה בריבוי כונני SATA ו USB

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם וגם יענו אם יש משהו ששווה אז כן אם לא אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ממש המשחקים הכי חדשים שיש ושעדיין לא יצאו שיעבדו בפול גרפיקה חלקה! סרטים HD תכני HD... מוזיקה שהלוח יהיה לו כרטיס קול מובנה איכותי.. תוכנות "בקטנה" לא משהו כבד... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שהבנתי תשאלה שהמחשב מיועד לבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט,…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by adirgali,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך*לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)* משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים* מעוניין במסך עד 1100 שח * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד* קלים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)* בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)* חולה מוזי…

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  18. לא צריך ציוד הקפי המחשב מיועד ל: משחקים(בעיקר מנג'ר החדש)-גרפיקה לא יותר מפיפא/פרו/מנג'ר-אני רוצה שיעבדו הכי טוב שאפשר!,מוזיקה,אופיס,אינטרנט,צפייה בסרטי HD ושיעמוד בעומס של הרבה תוכנות פתוחות בו זמנית. מארז לא חשוב לי יותר מידי....אבל שיעבוד טוב ושלא ירעיש! לא מתוכנן OC כרגע( אני פשוט לא מבין בזה-לא רוצה להזיק למחשב) בניתי מפרט ואני אשמח חוות דעת עליו-אם אפשר לשפר אותו או להוזיל אותו-ואם אפשר למצוא מפרט יותר טוב. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12L 120mm ¤35 ספקי כח FSP 500W FSP500-60APN 120mm Fan S…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני קונה מחשב בחלקים: מעבד AMD Athlon64 3200+ (s939) לוח אם GIGABYTE K8n51gmf-9 דיסק קשיח ?WESTERN DIGITAL? 160GB 7200 8mb SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gforce 6600GT 128mb TY\DVI\PCI-E ועכשיו אני מרכיב אותו לבד יש לי את כל הידע הנחוץ אבל השאלה שלי אם אני יקבל איתו את כל הכבלים שאני צריך כדי להרכיב אותו, את הבללוק קירור של המעבד ומשחה טרמית שלו??

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אהלן חבר'ס, מה העניינים ? יופי . עכשיו, יש לאמא שלי חברים אשר מעוניינים להחליף את המחשב שלהם - PII Celeron 400Mhz עם 196MB SDRAM. המחשב צריך לשמש להם לפחות לשנתיים ללא שדרוגים. התקציב כמו שאמרתי הינו עד4000 ש"ח - וזה ללא כרטיס מסך - יש להם R9200SE חדש שבהחלט מספק אותם. זה או לקחת מערכת סלרון D\סמפרון זולה ולהשקיע בציוד היקפי, או לקחת A64 2800 או P-4 2.8Ghz\3Ghz למולטיטאסטינג...ואפשרויות שדרוג נרחבות יותר בעתיד( בעיקר LGA775 ). המינימום זה צורב רגיל וכמובן לפחות 512MB. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11k. ניתן לחרוג רק אם המחיר הסופי במהלך הבלאק פריידיי צפוי להיות נמוך יותר מהתקציב המירבי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות. תוכנות לדוגמא: Visual studio, Unity. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב אבל אם לא צריך אז לא בכוח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 (אם זה בשביל מסך איכותי ששווה להשקיע בשבילו) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים ותכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) כרגע יש לי 22 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

23. Started by Ven,

בלי שום ציוד היקפי. תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Intel Pentium D 2.80GHz 2X2M Cache 920 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 999ש"ח Asus P5GD1 Pro Intel LGA775, 915P DDR1 + LAN Chipset Motherboard 665ש"ח Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory (x2) 480 ש"ח Asus EN7600GT/2DHT Silent PCI-e 256Mb Video Card 1079ש"ח Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 373ש"ח Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 456ש"ח NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW 216ש"ח +הרכבת מחשב ותשלום במזומן הכל מסתכם ב4339 ש"ח. המפרט נבנה באתר www.logicpc.co.il השיקולים שלי לקנות את המעבד מסדרת D ולא מהקונרו היא שבשביל הקונרו הלוחות אם יקרות, ואין לי מספיק כסף בשביל זה. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by Zeev86,

היי. פרסמתי לפני מספר חודשים שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי, אבל המלצתם לי לחכות שיורידו את המחירים למעבדים ושיגיעו הכרטיסים החדשים של Nvidia. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, לא לקנות חדש. מה שאני צריך זה: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך (s3, DX10), זיכרון, ספק כוח, מארז אני לא צריך DVD, דיסק קשיח, מסך או עכבר. אני לא יודע אם אני צריך עוד חלקים, הנה המפרט שלי: http://mgamers.planetcallofduty.gamespy.com/comp.html המחשב שאני רוצה לשדרג יהיה מיועד למשחקי מחשב, חדשים, שירוצו בצורה טובה עם אפשרויות גראפיות גבוהות ועם תמיכה לDX10. אני ממש לא מבין בחומרה, לכן אני אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי לשדרג את המחשב שלי. תודה רבה למי שיעזור (:

• 9 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים