ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
מה אתם חושבים שווה קנייה או לא? לוח אם דגם GIGABYTE GA-8I945PG 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL 7.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת 2 S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 יציאת PCI Express: 2 יציאת USB 2.0: 8 סה''כ S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 תמיכה ב Hyper-Threading תמיכה ב-Dual channel DDR2 תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE דיסק קשיח יצרן: WESTERN DIGITAL \ MAXTOR טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח אחסון: 250GB מהירות: 7200RPM זיכרון מטמון 16MB cache אחריות: 3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel Pentium D דגם מעבד: 930 Dual Core מהירות מעבד: 3.4GHz מה…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לדעת עם המפרט הבא מצוין(שיהיה טוב למשחקים חדשים ובעיקר מהירר!) מעבד: (4 ליבות)intel core 2 quad q6600 2.4Ghz זיכרון:2GB ddr2/800Mhz(אופציה להרחבה של 4 גיגה) דיסק קשיח:320GB sata-2 לוח אם:intel dg31pr pearl creek כרטיס מסך:geforce 9500gt 1024MB זה כולל גם כרטיס קול וכרטיס רשת שאני לא יודע ממש מהם.... נו איך המחשב לדעתכם?!
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מפרט לגיימינג בינוני בתקציב סביב 2500 ש"ח. לא צריך מסך, יש לי מסך 22" ואני רוצה לשחק ברזולוציה של 1920x1080. לא צריך גם עכבר\מקלדת\רמקולים.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לשלושת הרכיבים הנ"ל עבור מחשב לעריכת ווידאו בעל כרטיס matrox 100
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצות עבור מחשב שולחני להורי, לאחר שהמחשב הקיים (בן 5 שנים) התקלקל. המחשב אמור לשמש בעיקר לאינטרנט ולאופיס. לאור ניסיון טוב עם חנות רשת KSP בת"א, הייתי מעוניין לרכוש את אחת מחבילות המחשב שלה, עם שינויים/שדרוגים על פי המלצתכם: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv תחת "מחשבים במבצע" -> " מערכות מחשב מומלצות ואיכותיות" -> Intel (לא מעוניין ב AMD) תקציב: 1500-1600 ₪ (לא כולל התוכנות). אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים. כמו כן, שאלות לגבי תוכנות: 1. מה עדיף להתקין Windows 7 32Bit או 64Bit (ניתן להשיג במחיר זהה) ? 2. לגבי אופיס, האם ניתן להסתפק ב Home and Student 2007, אשר זול משמעותית (אין להורי צורך ב Outlook)? המון תודה, דוד
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
תמליצו לי על חברות טובות של מחשבים ניידים. מכיוון שנושא השירות מאוד חשוב לי, אבל אסור לדבר על נושא זה בפורום, אל תזכירו שם חברה בגנותה או בשבחה, פשוט תמליצו ואל תיתנו תירוצים בקשר לשירות. בקשר למוצרים עצמם, תבורכו אם תיתנו כמה שיותר פרטים. ועוד שאלה, יש ל-AMD מעבד שיכול להתחרות מול ה-Core Duo של Intel?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי דודים שגרים בניו יורק והם יכולים להביא איתם מחשב נייד אני צריך את עזרתכם כדי לדעת מאיזה חנות בחו''ל לקנות תודה..
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב AMD בחנות צג מערכות מיידע בירושלים ורציתי לדעת אם הם אמינים כי לא שמעתי עליהם שום דבר באינטרנט. האם ידוע לכם על החנות? האם הם אמינים וכדאי לקנות שם?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
ייעוד, שימוש ביתי/משרדי. משחקים - פשוטים שלא דורשים כח עיבוד. אינטרנט אופיס סרטים צריבות ציוד היקפי: מקלדת עכבר אלחוטי לא צריך מסך * אפשרי כרטיס מסך נפרד (לא נראה לי שצריך במיוחד) דרוש מפרט טוב שישרוד לאורך זמן (מיועד לבחורה משועממת) המלצה לחנות בראשון לציון - רצוי עם אתר ברשת (לרכישה זולה יותר) בעלת שירות טוב, ואמין.
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני לפני רכישה של מחשב לצורכי אנימציה, סרטים וכדומה. קיבלתי מפרט ממורה. אשמח מאוד להמלצה כנה שלא מבעל עניין על חנות או מעבדה טובה בתל אביב והסביבה. המחיר חשוב, אך השירות והאמינות עוד יותר בדגש על 0 תקלות. לא רוצה להיתקע כל שנייה. תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה לפני רכישת טאבלט, להלן הצרכים: -מיועד להצגת טקסט (אין צורך עם יכולות להרצת משחקים/סרטים וכו,) *עדיין רוצה כזה שיהיה מספיק איכותי מבחינת הרזולוצייה ובמיוחד שמדובר בשימוש מקצועי בתחום הארועים...מקומות שבהם יש השפעה של מערכות תאורה....השתקפות...(בהקשר זה אני מניח שעדיף מסך מט ולא מבריק?) -גודל מינ' שמותאם לפורמט דף A4 ז"א 21 על 30 ס"מ (אשמח לדעת בהקשר זה כמה זה באינצ'ים? וגם: האם הגודל שבדר"כ רשום במפרטים, זה נטו של המסך או כולל גם את המסגרת הפיזית של הטאבלט? ) -כזה שמגיע עם מקלדת פיזית (2IN1) שניתנת לניתוק/חיבור -עט מגע יהיה תוספת נחמדה אך לא מחוייבת. -טווח מחיר: עד 3500 ש"ח - כמובן עם העדפה להוזלה במחיר (אפיל…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה על טאבלט שאמור לשמש אדם מבוגר לזום אני מעוניין לחבר את עצמי מרחוק ע"י השתלטות על המכשיר וכך להפעיל לו את הזום מעוניין בטאבלט עם יכולת טכנית להריץ את הנ"ל במקביל+ מודם סלולרי ומצלמה טובה לזום. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי ישן מאוד אף עובד בלי עין הרע, מעולה !! טפו טפו אני רוצה לפנק את המחשב בכרטיס זכרון, אבל אני לא יודע בכמה הוא תומך, איך אני יכול לדעת איזה כרטיסי זכרון אני צריך לקנות למחשב? מצורף מפרט המחשב. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
היום יש לי כרטיס שרכשתי לפני כ4 שנים ( 3780X2) שאז עלה לי כ 2500 ש"ח, השאלה אם כדאי להשקיע על 7090 של ATI שעלה בסביבות 2300 ש"ח או ללכת על משהו יותר סולידי- אני צריך את הכרטיס- כמובן למשחקים, אבל גם לרינדור סרטים ואפקטים, ועבודות עיצוב- כך שאני חייב שיתמוך ב openGL יש לי מעבד i7 960 לוח GA-X58A-UD5 של גיגהביט ו16 גיגה ראם אשמח אם גם תנמקו... תודה מראש.... :nixweiss:
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon 9800 HD) ודי מתלבט על איזה כרטיס לקנות. המערכת שלי די יציבה ואני חושב כרגע רק על שידרוג כרטיס המסך (בעלויות של עד 2000 ש"ח) בהתחשב בכך שיש לי intel core i7 16GB ram מה הייתם ממליצים? חשבתי משהו בסגנון של gtx 1060 8gb GDDR5 המטרה, להריץ משחקים כמו skyrim ו star citizen על high או אם יהיה אפשרי על ultra high (למרות שלאחרון אני מאמין שאצטרך כרטיס שעולה הרבה יותר). תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
לאנשי הפורום שלום, נמצא ברשותי מחשב נייד- מדגם: LG- 560R , משולב בתוכו כרטיס קול מובנה מדגם: Realtek מגדיר אותו כבינוני, במסגרת עיסוקי אני לוכד ומקליט סאונד באתרים השונים הרצאות וכמו כן מוסיקה ועורך אותם ושומר אותם בקבצים- (במחשב הנייח איכות ההקלטה מעולה). לאחר ניסינות רבים ושינוי הגדרות בכרטיס הקול במחשב הנייד לא הגעתי לתוצאה טובה הסאונד נשמע לא טוב, (קבצים מוכנים שאני מעלה למחשב נשמעים מעולה). זה נכון להקלטה מאתרים שונים ונכון בהקלטה ישירה ב-LINE IN, שאלתי איך אני יכול לשפר את ההקלטה למחשב הנייד- ומה עלי לעשות? או איזה כרטיס קול לרכוש בהוצאה סבירה שעשה לי את העבודה, לכידת קול מאתרים השונים או הקלטה חיצונית למחשב שישמרו באיכות טובה.תודה אבי. מייל - ns_liran@bezeqint.net
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש. כרגע אלו הרכיבים שהגעתי אליהם: CPU: Intel i7-8700 SSD: Crucial MX500 500GB SATA M.2 כרטיס מסך אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי: Sapphire R9 280 כרגע אני רוצה להסגר על לוח אם לפני שאני נסגר על זכרונות (וכמובן, הארדדיסק, מארז וספק). מישהו יכול לתת איזושהי המלצה? (אני לא אתנגד אם על הדרך גם מישהו יתן המלצה לזכרונות (-: 8 ג'יגה יספיקו) אני לא מתכוון לעשות OC. ואני רוצה שיהיה חיבור M.2. מבחינת עדיפות כמובן שאעדיף לרכוש לא משהו יקר, אבל באותה נשימה אני גם לקנות משהו טוב, כך שאפשר להוסיף עוד כמה גרושים אם צריך. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועיבוד אותות (MATLAB) + קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לרכוש לוח עם תושבת: 1155. עבור Gaming & OC הלוחות שעומדות בתקציב שלי הם : MSI - Z77A-G45-Thunderbolt OR Gigabyte - GA-Z77X-UD4H עם זיכרונות . G.Skill 16GB DDR3 1333MHz G.Skill 16GB DDR3 1600MHz השמח על המלצות לגבי הלוחות (בעל ניסיון עדיף) או לוח תואם ברמה ובעלות. לגבי הזכרון ההפרש הוא כ 200 ש"ח האם זה משמעותי בביצועים או חבל על הכסף? האם הלוחות אם באופן כללי יכולים להפעיל זיכרונות עם וולט גבוהה יותר מ 1.5V (המוצהר ע"י היצרן הלוח) ? או שחייב לתאים וולט במדויק? תודה מראש חברה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד מסוג core i5 2500k למטרות מגוונות (משחקים + עריכה גרפית ועוד...) מחפש לוח אם מתאים ועדכני, שיתמוך באוברקלוג לא היסטרי אני משתמש בכרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים לכן אם קיימים לוחות ללא שני אלו זו בהחלט אופציה. כנראה שלא אחליף מעבד בשנית בזמן הקרוב לכן תמיכה אופציונלית ב ivy לא ממש מעניינת. SSD אני אולי כן אקנה, אז זה כן חשוב. המחיר צריך להיות איפה שתינתן תמורה נאותה, בגדול אני מעדיף לחסוך, אבל אם תוספת של 100 שקל תביא שיפור משמעותי זה מבורך. המליצו לי בעבר על z68 pro 3 של Asrock, אבל אין אותו בחנות בה התכוונתי לקנות, המלצות נוספות יתקבלו בשמחה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
עבור מחשב למשחקים +אינטרנט+אופיס+מדיה 1- מה דעתכם על הלוח הבא האם מישהוא מכיר אותו מKSP 2- מהו ההבדל בביצועים בין Pentume D Dual core 3.4GHZ לבין E6300 Conro עלות מול תועלת תודה על עזרתכם.
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על לוח עבור אינטל E6700 , אופי העבודה: עריכת סרטים (ביתי) אינטרנט, תיכנות, משחקים וכו עדיף לוח עם 1394 IEEE וכרטיס מסך מובנה (כרטיס מסך אמיתי שתומך בDX10 במחיר שפוי - כשיהיה נקנה) ומארז סולידי ואיכותי, עד 500 ש"ח כולל ספק (??)
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב: אני לא מבין מדוע באתר לא ממליצים על לוחות של חברת asus עפ"י מה שאני מבין מאנשים באתר הם ממליצים על לוחות AMD יותר . לא ברור לי מדוע עושים רושם כי חברת asus לא מספיק טובה בשביל מיפרטים למחשבים, אני בטוח כי הלוחות של amd לא טובים יותר ולא אמינים יותר מהחברה המובילה כיום בתחום הלוחות asus . הגיע הזמן להגיד את האמת כי לוחות asus הם מספיק טובים וכמו שיש דגמים של לוחות amd טובים יותר וטובים פחות כך גם מדובר על הלוחות של החברה asus אז בבקשה מי שיש לו רושם מוטעה אז שיעשה בדיקה מקיפה ולפני כל תשובה והסבר שיחשוב הרבה פעמים. *אנשים מקבלים רושם לא חיובי על חברת asus וזה מטעה אותם בקניית מחשב וחבל מאוד על כך. תודה רבה לכולם אשמח לתגובות בנדון, שבוע טוב.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לפטופ שישמש אותי לצרכי עבודה - אופיס, אינטרנט ולא מעבר לזה. הוא צריך להיות קל מאוד 1.2 קילו ומטה, לא בתצורת 2 ב-1, אמין מאוד שלא יהיה איטי אחרי שנה, גוף מתכת ולא פלסטיק. מה המפרט המומלץ היום למעבד? איזה דור, איזה ליבה, מהירות וכו. כמו- כן אשמח למפרט לשאר הרכיבים כמו זכרון ram וכו׳. אשמח לדעת אם המקבוק 12״ בגרסת הבסיס עם מעבד m3 מהירות של 1.2 ghz יכול לתת מענה טוב. אמרו שאם אריץ עליו חלונות זה יהיה לו כבד מדי.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-