עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by erezb84,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא? Lenovo yoga 500-14 80N4006CIV http://ksp.co.il/?uin=27226 שימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. את החלקים הבאים כבר יש לי - כונן HD, צורב, מארז, וכל החברים בקשר לספק, יש לי HEC 300W ATR (או משהו כזה) אבל הכבלים שלו קצרים וגם יש לו רק 20 פינים, אם אפשר יהיה (ויהיה צורך) לדחוף ספק חדש, זה יהיה נחמד אני צריך - לוח , מעבד אינטל (סוקט 775), זיכרונות וכרטיס מסך (עדיף מקורר פסיבית או אחד ממש שקט) המחשב יהיה לעבודה רציפה, עדיף שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה + (אבל אני מאמין שכל דבר שהוא קצת יותר מתקדם מR9550 יעשה את העבודה), שירץ סרטים\ סדרות HD ולא ממש מתוכנן OC, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר. אם אפשר מחנויות באיזור ת"א, לא מKSP (אולי רק את הזיכרונות משם) וכמובן, לא חייבים לנצל את כל התקציב תודה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by nimidee,

להלן הקריטריונים העקריים בבחירה: 1. יריץ בקלות כל סרט HD, ללא צורך להתפשר על הגדרות codec. 2. שקט!! 3. אפשרות הקלטה מהממיר לעיתים. הממיר הנו Hot Magic 4. מארז: מסתפק במארז סטנדרטי עומד, כל עוד הוא שחור ואסתטי עם כניסות נוחות מקדימה וכמובן שקט. 5. שימושים נוספים (מלבד אינטרנט וכו'): עריכת וידאו ממקור HDV לעיתים רחוקות. אין כרגע צורך בהרצת משחקים. להלן מפרט לדוגמה שהרכבתי. אני לא בטוח אם הוא עונה לקריטריון הראשון. מעבד: E5400 לוח אם: GIGABYTE 73PVM-S2H (nForce 630i + HDMI) RAM: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition HDD: WD5000AAKS צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA כרטיס לכידה: AverMedia AVerTV Super 007 FM מארז: JSP-Tech H550-F25 הערה: יש לי TT Big Typhoon שאוכל להתקין אם קירור הס…

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 כל משחק כבד בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מעבד 4 ליבות בין 3.2 - 3.8 מהירות 2. כרטיס מסך ברמה גבוהה 3. בשביל משחקים בסגנון של COD 4. זכרון 8GB מינימום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KOBRA CHOPER,

Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1220 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 PQI TURBO DDR2 533MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 670 HEC 480W ACE480 435 WD 160GB 7200RPM 8MB JB 460 CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV 2050 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 או לחכות ל Conore? סה"כ: ¤ 5795

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by CraZyStyLe,

מעבד : Intel Core i5-650, 3333 MHz (25 x 133) לוח אם :Intel Peter Cove DH55PJזיכרון : 2x2gb kingston cl9 כרטיס מסך : nvidia 9500gt ללא הארד דיסק מארז : ג'נרי כלשהו ספק : zeus 520w כמה לדעתכם אני יכול למכור את המחשב ביד שתיים ? חשבתי על איזור ה500-600, זה ריאלי ? [TABLE] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by BIR,

עוד מעט יש לי יומולדת ואני רוצה מחשב חדש.. 1. מה התקציב? 10000+- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים מאודד פה ושם עבודות אינטרנט וכו'.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?הכול רמקולים,מסך,מיקלדת,עכבר מסך דק ושטוח שהיה טוב למשחקים....אם לפחות 12 ms או 8MS] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכול+צורב די וי די 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהיה מעבד אינטל! ולוח אם אסוס 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש…

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by KrackeR,

אני מעוניין לקנות HTPC חדש יש לי טלויזית 3D FULLHD השימושים במחשב יהיו: - הרצה של סרטי FHD - הרצה של סרטי 3D - אינטרנט - תוכנות בינוניות - תוכנות משרדיות מה אתם אומרים על המפרט ש KSP מציעים? http://ksp.co.il/?uin=16120

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by Erez Mor,

הי,שלום לכולם מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי כדי שיתאים לעריכת וידאו משתמש בתוכנה : Adobe Premire Pro CC מפרט נוכחי: M: Gigabyte - GA-770T-USB3 Processor: AMD Phenom II x4 945 4CPUs 3.0GHZ Memory: 4GB RAM ( שני סטיקים שונים אחד קינגסטון והשני אוסיזי, לא רשום עליהם את הסדרה או DDR) Display - AMD Radeon HD5700 דיסק קשיח - 500GB מעוניין בעוד 1TB יש ברשותי (לא מותקן במחשב) 4GB RAM GSKILL DDR3 - 1333 pc3 - 10666 2GBX2 SPD CL9-9-9-24 אפשר להשתמש בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD א)…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  11. אוקיי אני דעות\עצות\חילופים לגבי מפרט למשחקים mid-high end מעבד- INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX לוח אם- INTEL DRAGONTAIL PEAK : DP35DPM כרטיס מסך- GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT BLISS 512MB DDR3 HDMI - RETAIL האם כדאי בכלל לקנות gainward? דיסק קשיח- WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS זיכרון - kingston 2gb 667mhz כונן DVD של pioneer לא יודע לי הדגם המדויק מארז- tower atx 775 (מזה??) ספק כוח- top 550W p4 (ומזה זה?!?!) אני ישמח לכמה עצות, מהמבינים האמיתיים בבקשה, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by luckybucky,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (שיתמוך כמובן בhd) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המשחקים הכי כבדים (מבחינה גרפית) שאפשר לחשוב עליהם. בעיקר fps-ים למיניהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא: Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך מה דעתכם? בפרט, אני מתעניין בשתי שאלות:" 1. האם הרכיבים מתאימים אחד לשני בצורה טובה ומהווים שילוב יעיל? 2. האם המחשב יצליח להיות גם שקט וגם לשרוד את הקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר? השקט קריטי (כאבי ראש ומיגרנות הם עניין שבשגרה אצלי ). מספר הערות: המפרט יצטרף לרכיבים קיימים (הרדיסקים, ציוד היקפי וכו'), ישב במארז גדול, עם ספק 600וואט, לא מתוכנן OC, מת…

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  14. כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר בעולם עושה את העבודה ומציע יכולות שקרובות מאוד לאלו של התאום הנייח שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/מבחני-ביצועים-ראשונים-ל-mobile-gtx-980-מעידים-על-ע/

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  15. ראשית תודה רבה על האתר. אני קוראת בו כבר כמה ימים ועושה רושם נפלא כעת, אני מעוניינת לקנות מחשב שישמש כמחשב משרדי כללי, בנוסף יירכז מוזיקה והורדות רבות ויהיה HTPC (בכ- 5K פחות או יותר - כמובן שעדיף פחות) ולבד מפוטופוש, ללא שימושי גרפיקה מיוחדים או גיימר. בנוסף לבקשה בעזרה במפרט הרי כמה שאלות ראשוניות שבינתיים אני איתן תקועה 1. אשמח מאוד לקבל מפרטים תחת מגבלת התקציב. אני רוצה לציין שהיות והמחשב אמור גם כמחשב ראשי ובנוסף כ- HTPC יש צורך בזכרון גדול ובייכולת עיבוד דברים רבים ושונים בו זמנית (לרוב אני עובדת בו זמנית במספר יישומים). היות ומדובר על מחשב ראשי ועליו להיות חזק, ואני מעוניינת גם באפשרות שדרוג בעתיד רצוי שזה יהיה מארז HTPC יפה מהסוג הגדול אבל לא יקר מידי, ועל המ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים: Pentium 4 2.66 Ghz 1.5 GB DDR X800GTO AGP במחשב אינטל\איי אמ די בעל 4GB. חשבתי על משהו בסגנון הזה: 608 ש"ח Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe BOX http://tms.co.il/product/4676 462 ש"ח Gigabyte GA-P35-DS3L http://tms.co.il/product/4455 439 ש"ח A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 http://tms.co.il/product/5362 ובנוסף בגלל שכרטיס המסך שלי בתצורת AGP ומשום שאינני מעוניין בשדרוג לכ.מסך הנוכחי, כרגע, חשבתי על כ.מסך זול: 261 ש"ח Sapphire X1650PRO 256MB DDR2 Retail http://tms.co.il/product/3652 סה"כ 1770 ש"ח מצד שני ניתן לבחור מפרט זול יותר עם פוטנציאל לאוברקלוק, לדוגמא לקחת את ה E2160 עם קירור נורמלי. אבל ברגע שאני מחליט לעש…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by Ovid,

יש לי מחשב ממש ישן מכמעט לפני עשור, כך שאין טעם לשדרג בו חלקים מסויימים. אני צריך מחשב חזק ככל הניתן שייתן לי להריץ : * מכונה וירטואלית * תכנות בסביבות עבודה שונות * שיריץ הכל במקביל בלי תקיעות כולל מלא טאבים בדפדפן מה לא.. וזאת אגב נקודה מאוד חשובה, אני לא סובל שום תקיעות או זמן "לחשוב" במחשב. * אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים. * שיהיה שקט. לגמרי. אני חשבתי ללכת בכיוון i7 , עם 16 גיגה ראם . אבל פה יש לי שתי התלבטויות : 1. האם ללכת על 4790 או על החדש 6700. הבנתי שההפרש בביצועים די זניח , אבל הליבה הגרפית משמעותית יותר חזקה. (זה אולי קריטי בשבילי מכיוון שלא יהיה כרטיס מסך חיצוני). בהקשר הזה, האם DDR4 באמת מהווה יתרון על DDR3 ? 2. רציתי משהו קומפקטי ככל הניתן. שאלה אם אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום אנא תמליצו לי על מפרט לגימינג קל(בעיקר משחקי אסטרטגיה וRPG פחות משחקי FPS) עד 2500 שקל. חשוב לי מארז איכותי ושקט. עדיפות לרכיבים פסיביים ומאווררים שעובדים לאט ולא מרעישים. מעבד אני חושב שכדאי לקחת I3 כי אפילו הוא מאוד חזק ולא יצור לי צוואר בקבוק. אני לא צריך ציוד הקפי וגם לא מסך. זהו מחכה לעצות והאם בכלל אפשרי למצוא מחשב כזה בתקציב שיש לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. יש לי כרגע מחשב PD 805 לוח של אינטל קקי שאין אפילו אפשרות לאוברקלוק 1 גיגה זיכרון ספק גנרי כרטיס מסך 7200GS אני רוצה לשחק משחקי יריות על רזולוציה כמה שיותר גבוהה יש לי מסך רזולוציה טבעית 1440 על 900 ומשהו לא זוכר בעיקרון חשבתי על לשדרג ספק זיכרון וכרטיס מסך יש המלצות? רצוי שזה יהיה מחנויות באזור חיפה משהו בסגנון נועה פנדה מרדנית לא KSP ולא IVORY

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  20. גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים פה ושם (פחות בונה על משחקים), כמובן שצריך להיות זמין בחנות בארץ. עם הגבלה אחת מאוד משמעותית - מעבד של AMD. מוכן לחרוג מהתקציב אם מדובר בעד 150-200 ש"ח. מתכנן להתקין עליו אובונטו אז אין חשיבות למערכת הפעלה שבאה איתו, אם אפשר עדיף בלי כמובן. אמצעי גישה לאינטרנט אל חוטי - חובה, עם העדפה ל-WIFI.

21. Started by adirnasri,

לחברים מבינינו שמבינים במחשבים אני רוצה לקנות את המחשב הזה MacBook Pro 13" 2.9 GHz http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/md102hb ואני רוצה לדעת אם זה מחשב חזק כמו שזה נשמע והוא יריץ לי למשל משחקים כבדים נגיד במחשב הנוכחי שלי המחשב CRYSIS 2 לא זז בכלל ובמחשב הנייח הוא גם בקושי זז.... במחשב מהסוג הזה נראה לכם שהמחשב יסחב את המשחק הזה? בכללי זה מחשב חזק זה בטוח השאלה כמה חזק וכמה הוא יתאים לי. חוץ מהצרכים הבסיסיים שזה עבודות וכאלה שעל זה אין מה לדבר כמובן אז אני מדבר על דברים אחרים לגמרי... אשמח לעזרה תודה ושבת שלום

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by mordin999,

מחפש המלצה לנייד רב תכליתי(בעיקר עבודה וסרטים) בתקציב עד 4500שח מעוניין בנייד נוח איכותי ואמין, מסך 15. תודה.

23. Started by SPONER,

המחשב אצלי כבר כמעט שנתיים והסוללה היא בקושי מחזיקה שעתיים , אני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה. המחשב :https://www.asus.com/Notebooks/N550JV/ אני מצאתי סוללות שמתאימות למחשב אבל אני רואה שכל אחת היא חברה שונה , ולא יכול להיות שכולן מקוריות . חפש מקורית אלא אם כן אין בעיה כלל להתקין כל סוללה במחשב. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by the_lighting,

אני מעביר את המחשב שלי לHTPC ואני צריך מחשב שיהווה רק לעבודות, אינטרנט וכד' שיהיה בו צורב DVD (רצוי-לא חובה) תקשורת אלחוטית-חובה! לגבי גודל מסך אני לא מבין בזה ואני לא יודע אם כדאי את המחשבים הקטנים האלו או את הרגילים?!

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by Tedxd,

יש לי מחשב של סמסונג דגם n150 plus סמתי אליו ווינדואס 10 עבד טוב ופיתאום יום אחד הוא התחיל לעשות בעיות כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא תוען ולאחר מיכן מגיע להודעה שבה כתוב ummountable boot volum ואז הוא עושה ריסת ובפעם השניה הוא מפעיל את המחשב אבל מופיע מסך שחור ניסיתי לעשות F4 זה לא עובד

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים