ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Core i5 3570k עם קירור Scythe Mugen 3 Rev B לוח אם Asrock Z77 Pro3 זכרונות Corsair Vengeance 8GBx2 1600MHZ חומה משומשת אבל עובדת מצויין, אני פשוט מחפש להשתדרג. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני בערך 4/5 שנים קניתי מחשב נייח שהיה מיועד לגיימינג בחנות TMS. את המחשב הרכיבו לי בפורומים כאן והייתי מאוד מרוצה. הנה המפרט: כיוון שכיום המחשב הזה כבר נחשב לדיי ישן ולא מספיק חזק למשחקים היום. רציתי לדעת: 1) מה חייב להחליף או להוסיף? 2) מה כדאי להחליף או להוסיף? * מבחינת תקציב אני כבר אעשה את החישוב לבד מה אני קונה ומה בינתיים אפשר להשאיר. חושב שמה שמחליפים נחליף למשהו חזק שיחזיק לפחות 3 שנים. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלה לגבי רכישה של Intel® NUC Kit NUC6i7KYK שלום חברים, ברצוני לרכוש את ה-Intel® NUC Kit NUC6i7KYK מארה"ב ואני רוצה להיות בטוח שהשנאי החיצוני מתאים לארץ לפי המדריך של המוצר לא אמורה להיות בעיה,אבל בכל זאת מעניין הדעה שלכם.מצורפת תמונה: תודה מראש וחתימה טובה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ובכן,החלטתי לאט לאט להעביר את העבודה שלי לצורה יותר ניידת. הייתי רוצה שיהיה לי מחשב נייד שמכיל את כל החומר שלי ושאותו אני יכול לקחת לכל מקום. כרגע, על המחשב הנייח, אני עובד עם WACOM גם מתוך נוחות הממשק וגם כי אני נוהג לשרטט הרבה. אני חושב שכשמדובר במחשב נייד אז שיטה זו, על המסך עצמו, תיהיה הרבה יותר יעילה. לכן אני מחפש TABLET PC כלשהו... אבל אני מאבד את עצמי כשאני מתחיל לבדוק את כל המוצרים הזמינים. הנה כמה העדפות: - הרזולוציה לא צריכה להיות גבוהה במיוחד (בכל מקרה עדיף רזולוציה גבוהה מאשר מסך יותר גדול - גודל המסך לא משחק בכלל תפקיד. הרזולוציה תפקיד קטן). אבל איכות המסך, רצוי שתיהיה מצויינת. - המעבד צריך להיות חזק ובעל זיכרון מהיר. הנייח שלי הוא Allendale 6400 שהרצתי ל…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אחיין שלי צריך מחשב חדש (אחותי משגעת אותי כבר 3 שבועות). אשמח לעזרתכם. 1. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים בעיקר (COD, PES) 2. האם יש צורך בציוד היקפי 22 אינץ' wide 3. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 4. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? skypc בראשל"צ 5. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? רק לתוספת זיכרון בעתיד 6. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) לא ו/או הרכבת מחשב בחנות כן לגבי הגדרות גרפיות ותוכנות בשימוש של המחשב קצת קשה לי לקבוע. כרגע יש שלו מחשב חלש ואני מאמין שהמ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברה הרסתי מחשב שהיה לי והוא היה אחלה מחשב אז מה שיש לי זה ככה... 120 גיגה SATA +עוד הארד דיסק של 100 גיגה אז אין צורך בהרד דיסק נוסף כרטיס קול לא צריך - תבינו גם למה בהמשך... יש לי צורב טוב וחדש יחסיתתת טוב מה שאני רוצה לקנות זה... לוח אם P5AD2 Premium Asus שעולה 1135 http://www.akr.co.il/details.asp?id=1371 יש לו כרטיס קול טוב מובנה עליו וגם יש לי בבית כרטיס קול טוב כרטיס מסך אני מתלבט אני רוצה Sapphire Radeon X800GT 256MB PCI-E שעולה 1050 ויש גם את הגיפורס 6600GT אז תעזרו לי בהתלבטות זו מעבד אני רוצה 3.0 או 3.2 שיהיה טוב ושיתאים ללוח שאני מעדיף (הלוח שרשמתי למעלה) לגבי זכרונות אני רוצה 2 זכרונות של 512 או אפילו 1 של 1024 לפי הלוח הם צריכים להיות DDR2 מארז יש לי אז…
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? אני צריך אותו בעיקר לגלישה באינטרנט, מוסיקה, סרטים ואולי לפעמים לשחק במשחקים חדשים. לקחתי 2800 כדי שאוכל לשדרג אותו למשהו יותר טוב כשהמחירים ירדו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני עומד ללחוץ על הכפתור של הקניה, רק תאשרו לי את זה... המחשב מיועד למשחקים, ללא OC, ובעתיד לשדרוג של כרטיס המסך ל-DX10 עד 6000 מאושר?
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
MSI H87 LGA 1150,DDR 3 1600,2xPCI-E,DVI,HDMI,DP- לוח אם INTEL CORE I5 HASWELL 4430 3.0GHZ 6MB L3 TRAY- מעבד SCYTHE KATANA 3 CPU COOLER SCKTN-3000- קירור למעבד KINGSTON HYPERX BLU 2*4 DDR3 1333/1600- זיכרון (חצי 1333 והחצי השני 1600) CRUCIAL M4 2.5I 128GB SSD MLC SATAT 3- דיסק קשיח SAPPHIRE RADEON HD7790 1GB DDR5 DX11- כרטיס מסך כמה אתם חושבים שהדברים האלה שווים יחד? יחד עם זאת אשמח לקבל ביקורת על המחשב
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ולהחליף את שלי. המחשב החדש יחובר למערכת סטריאו איכותית של HARMAN KARDON דרך DAC של AMC. בעתיד הוא יהיה מחובר למקרן HD של מיצובישי לטובת סרטים. כל מה שאמרתי למעלה הוא על מנת לתת לכם רקע שתוכלו להמליץ לי מה לקנות. רציתי המלצות לגבי כל החלקים שארשום מטה ומעבר לכך אם יש לכם עוד המלצות אני אשמח : 1 מארז- חשבתי על מארז HTPC אבל אני לא מתמצא ומעבר לכך הבנתי שהם יקרים מאוד. חוץ מזה הם לא תומכים רק בוויסטה ? 2 ספק- שייתן לי שקט ולא ידפוק שום דבר או ירעיש יתר על המידה. 3 לוח אם - הבנתי שצריך לחפש לוח אם של 24 ביט אבל לא יודע כלום מעבר לכך. אני צריך לוח אם חזק (להורדות, מוסיקה וסרטים) 4 כרטיס מסך רציני- גם למשחקים אבל בעיקר לסרטי היי דפינישן H…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש מצב אתם עוזרים לי?! השימוש של המחשב הוא בעיקר למשחקים(גיימר) אבל גם רואה פוול סרטים וסדרות ושומע פוול מוזיקה המפרט שיצרתי עם כמה אנשים בפורום אחד זה: רציתי אבל שיהיה לי עוד חוות דעת מאנשים שמבין ועדיין יש לי כמה שאלות התקציב כ12000 שקל 1500# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Cache Dual Core 2100# כרטיס מסך: LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E DDR3 CORE 520HZ MEMORY 1430MHZ 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 800# לוח אם: ASUS P5ND2-SLI LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1700# מסך: LG Flatron F900P 19 2048x1536 69HZ 0.24 1400# רמקולים: MX5021 Altec Lansing 350# עכבר: Logitech G5 250# צורב: LG GSA-4167B D Dual Layer 200# …
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום ותודה על ההתייחסות קודם כל.. אז ככה אני מעוניין במספר פריטים מוגבל אך קריטי : מעבד , זכרון , לוח אם , הרד דיסק , מארז +ספק ,ואם נכנס קירור למעבד. אשמח אם המפרט יורכב מהחנות - נועה מחשבים www.noacomp.co.il כי היא באיזור הצפון . אבל אני לא מבין גדול במותגים החדשים , אני מעוניין בכרטיס מסך שייתן ביצועים טובים ביחס למחירו אבל שלא יהיה יקר מדי. מעבד לפחות מעל 4500MHZ (לא משנה אם אינטל או amd) זכרונות טובים ומומלצים לפחות 2 ג'יגה , ולוח אם טוב , לגבי המארז חשוב לי שיהיו לו אופציות אוורור טובות , ז"א מאווררים או לפחות אופציות למאווררים מגוונות ללא מודינג שאני אצטרך לעשות עם ספק איכותי.. תודה שוב
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, בניתי מפרט למחשב שאני רוצה לרכוש בתקציב של כ-13,500 ש"ח. ובכן את המפרט בדקתי פעמים רבות ונתנתי לאנשים לשפר אותו. לבסוף אחרי שהוא כבר עבר בערך חמש שידרוגים והוא ממש איך שאומרים מנצל כל שקל הוא באמת נראה מפרט מקצועי. אך יש כמה דברים שאני לא כ"כ בטוח בהם, למשל הספק כוח לפי דעתי יקר מידי, לפי דעתי במחיר הזה צריך מעבד יותר טוב (E6700). קיצר הנה המפרט: אשמח מאוד אם תציעו לי מה לשפר ולהפוך את המפרט הזה לעוד יותר טוב. לכל ה"חובבנים" והלא מבינים בבקשה לא לנסות להיות גאונים כי חבל להרוס. תודה מראש, אלי.
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אפשר לחרוג במידת הצורך. (עד 500ש"ח) מחשב למסחר נטו, ללא משחקים, המרות או וידאו. מחשב אמור לעבוד 24 שעות ביממה. מארז מקורר (?). אמור להריץ 2-3 תוכנות במקביל שקשורות לבורסה שהעיקרית (והכבדה) ביניהם היא BIZPORTAL TERMINAL. לפיכך המחשב צריך גם להיות מחובר ל- 2-3 מסכים (אין צורך במסכים) חשיבות הרעש לא קריטית (6/10). צריך לכלול גם מערכת הפעלה + עכבר ומקלדת +צורב. איחסון לא צריך להיות גדול 500GB יספיק. לא מתוכנן אוברקלוקינג. תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב LENOVO חדש מסדרת THINKPAD. המחשב נמכר לי עם 3 שנות אחריות של IBM. כשקיבלתי את הקרטון ראיתי שהוא נפתח בעבר (המדבקה הייתה חתוכה) והמוכר אמר לי שזה בגלל שמתקינים ווינדוס (על אף שחשבתי שהווינדוס מגיע מותקן מהיצרן). כשהדלקתי את המחשב הוא לא ביקש ממני לבצע הגדרות ווינדוס אלא פשוט "עלה" כרגיל כשהמחשב ריק מכל תוכנה. בדיקה באתר LENOVO הראתה לי כאילו האחריות החלה 3 ימים לפני כן והיא לשנה אחת בלבד. שוחחתי עם IBM והם ביקשו שאשלח להם צילום של החשבונית והם יעדכנו את זה ל-3 שנים. מבדיקת מידע המערכת דרך הCDM מצאתי את התאריכים הבאים: original install date: 23/4/2018 system boot time: 09/05/2018…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL core 2 duo conroe e6300 לוח אם: MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 160GB 8mb sata2 7200rpm מארז שחור כסוף משהו פשוט: led+25cm fan זיכרון: 512MB ddr-2 667mhz חברה כלשהי מסך: LG 17" lcd l1752tq אודה לכם נורא אם תוכלו להגיד לי כמה שווה פחות או יותר המפרט הזה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לחבר שלי נדפק המחשב אז הוא רוצה מזמן להחליף את שלו. התקציב שלו הוא 4.5 אלף , וזה מיועד בעיקר למשחקים , לא הכי כבדים , משחקים לדוגמת GTA , NBA, NFS וכו'. הוא מעדיף כרטיסי מסך של אן וידיה, ומעבדים של AMD. מעדיף לקנות בKSP. תודה!
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום! לפני שנתיים היה לי מחשב מאוד חזק למטרת גרפיקה ( פוטושופ ) אבל היום הוא עייף ושחוק. למרות זאת חלק מהחמורה שלי עדיין מאוד טובה ואין צורך להחליף אותה. למטרת פוטושופ / עבור צלם רשימת המפרט הנוכחית שלי היא. מעבד : Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz לוח אם : Gigabyte EP45-DS3L קירור פסיבי : ThermalRight Ultra-120 כרטיס גרפי : ATI Radeon HD 3850 - 256.00 MB RAM 4GB זכרון בסה"כ 3 כוננים שביחד הם 1800 GB ספק כוח : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר בספק כוח טוב ואיכותי שבזמנו קיבלתי המלצות מצוינות לגביו מארז : אני לא זוכר את השם שלו ? אבל מדובר במארז איכותי שאין צורך להחליף. ברצוני לבקש מכם בבקשה, המלצה לשדרוג המפרט שלי, על מנת לקבל מקסימום ביצועים. לא איכפת לי לשדרג …
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן! אחיה של חברתי צריך מחשב נייד חדש. המחשב יהיה בעיקר תחליף למחשב נייח, ככה שהניידות היא לא שיקול (אבל הוא עדיין צריך להיות נייד). הוא משתמש בו בעיקר לגלישה באינטרנט, שיעורי בית (תלמיד תיכון), סרטים ומשחקים פשוטים יחסית (לא שום משחק שדורש כוח עיבוד רציני). המטרה היא מחשב שיחזיק להרבה זמן, ולכן גם יש עדיפות לאחריות טובה וארוכה יחסית. חוץ מזה אין יותר מדי דרישות, אז המטרה היא פשוט להשיג את המחשב הטוב ביותר שאפשר במסגרת התקציב (3000 ש"ח). כמו כן, המחשב ככל הנראה יקנה מרשת אייבורי, ככה שיש עדיפות גדולה למחשבים משם. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים, קצת משחקים קלים. * גודל המסך? גדול. 15.6 ומעלה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב ישב בחדר ר…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המתחרה הישיר של לנובו ל-Macbook החדש מגיע אל החנויות - עם הרבה יתרונות יחסיים, אבל גם תג מחיר גבוה למדי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%9c-%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%9c-850-%d7%92%d7%a8%d7%9d-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8/
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז ככה שתי הדגמים מוצעים לי מטעם המכללה בה אני לומד בהנחה גדולה והם: הראשון: Module LENOVO ThinkPad R400 7439-CTO CPU Intel® Core2 Duo processor P8400 (2.26GHz,1066Hz,3MB) Display 14.1" wide: WXGA (1280 x 800) CCFL Backlight Display Adapter Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD /1394(firewire) Camera Integrated 1.3MP camera with microphone for CCFL LCD Memory 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Chipset Mobile Intel® GM45 Express CS/ICH 9M-E Hard Drive 250GB 5400rpm Hard drive With Active Protection and Shock-Mounted Communication Intel® Gigabit Ethernet, Bluetooth®, Modem, Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Microsoft Operating System Genuine Window…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למשחקים !! לא חייב אינטל לשיקול דעתכם לא כולל מארז צורב ומסך עדיפות ל SLI אם זה משתלם תודה חג שמח
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
עקב ירידת מחירים של המעבדים ברצוני לשדרג את המחשב ואני צריך HD חדש עקב בלאי. אז אפשר לקבל המלצות?
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לשימוש כללי,משחקים,סרטים, מוזיקה ואינטרנט בתקציב של עד 3200 1. חשוב: המארז נבחר בגלל אילוצי מקום בלבד אני צריך להכניס את המחשב לתוך נישה בשולחן (שפתוחה מאחורה לאיוורור) בגודל: 43 גובה, 24 רוחב, 51 עומק 2. אין צורך בציוד הקפי 3. אני אשתמש במסך 19" רגיל 4. לא יעשה OC במחשב הזה איך לדעתכם המפרט שהרכבתי? האם הספק שבא כלול עם המארז הזה יחזיק אותו? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black כמות: 1 - מחיר: ¤413 קירור למארז: Zalman F1 80MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤24 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחש…
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K , לא יכול לחרוג מזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי יהיה תכנות ווירטואליזציה, מעבר לזה אני משחק בקטנה משחקים כמו lol , fortnite, ועוד משחקים קאז'ואל כזה אז כרטיס מסך ייעודי יהיה נחמד אבל ממש לא צריך איזה RTX מטורף או משהו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-