עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Arisum,

שלום לכולם. היית מעוניין להתייעץ איתכם לגבי שידרוג המחשב שלי כך שיתאים לציפיות שלי. אני נתקל לאחרונה בהרבה נפילות FPS(בד"כ נופל מ50/60 FPS אל 20-5) ולפעמים ממש קיפאון של המסך וקריסה של הדרייבר של הכ.מ. ניסיתי לשנות גרסאות של הדרייבר(חדשות וישנות יותר) אבל הירידות של הFPS עדיין קורות והרבה,ככה שאני מניח שזה בעיה של החומרה עצמה. כמובן שניקיתי את המחשב(מאבק) ומריץ סריקות עבור וירוסים/ספיי וכ'ו. אני מבקש ממכם לעזור לי לאתר את הצוואר בקבוק שבעצם מגביל את הביצועים של המחשב ולכוון אותי לכיוון הנכון כדי להשיג תוצאות טובות(מצפה ל60 FPS ברוב המשחקים על רזולוציה של 1680X1050). מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 3033 MHz (23 x 132) לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L זיכרונות: Kingst…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gg5,

המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks. תקציב עד 7000 אפשר לחרוג ואפשר פחות. אין צורך בציוד היקפי. ,תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shahar91,

היי אני מחפש מפרט למחשב גיימינג. יש לי ידע בסיסי בחומרה אז אשמח להמלצות או דעות על מפרט שבניתי. דברים חשובים: עדיף דיסק קשיח אחד שלפחות m2 480GB+ צריך עכבר גיימינג (מוכן להזמין מחול במידה ויש הבדלי מחירים) משחק מועדף כרגע הוא Edge of empire אין צורך במערכת הפעלה או אופיס עדיפות למערכת איוורור שקטנה (במידה ולא מדובר בהבדל מחיר ענק) מעבר לכרטיס מסך, אין לי צורך בריבוי חיבורי pci כי אין לי רצון לחבר דברים נוספים. לא חובה מפרט מksp / Ivory צרפתי מפרט שבניתי, אשמח לדעות, שדרוגים (לא סגור על הספק כוח) או למפרט שונה לחלוטין. KSP מחשב עם כרטיס מסך ברמה גבוה שתומך ב4k.pdf

4. אני רוצה להוסיף ram למחשב נייד שלי (אסוס x302u) וממה שביררתי אני צריך להוסיף זיכרון מסוג DDR3L 1600MHz ויכול להוסיף עוד 8gb (יש לי 4). רציתי לשאול האם מומלץ להזמין דבר כזה מebay? מה עוד צריך לבדוק? ראיתי במחיר זול מאוד בebay. זה אמין? (מצרף קישורhttps://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F152998359568) תודה רבה

5. שלום לכולם, מחפש מחשב לבן שלי, בן 11 ומשחק GTA ופורטנייט. אני מעדיף שיהיה לו מסך גדול 17.3" אך לא חובה המחשב חייב להיות עם חיבור רשת ולכן נשארתי עם המחשבים האלה: https://www.amazon.com/dp/B072MTXBLM/ref=psdc_13896615011_t2_B074VLX5XV https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834316593 https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIAHJM7X04498 אשמח לחוות דעתכם או למוצר אחר טוב שאתם מכירים. טווח מחירים - בסביבות 1000$ לא יותר מ1200$ אחסון מינימלי חצי טרה יכול להיות Refurbished אך לא open box בסינון שעשיתי הגעתי לזה: https://www.newegg.com/PCs-Laptops/EventSaleStore/ID-44?N=10016773…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. היי, מחפש לאבא שלי מחשב נייד עד 4 אלף. לא למשחקים בכלל, לתוכנות יומיומיות (אופיס וכו') וכן סרטים מידי פעם, לכן הדגש על זכרונות ומעבד טובים. מאמין שבתקציב הזה אפשר למצוא משהו מעל ומעבר בשביל הדרישות האלו אז לא מאפשר חריגה מ4 אלף. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד אבל לא ק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. היי כולם, המחשב הנייח הותיק שלי שבק חיים, פרש מן העולם, מחשב לשעבר, ארבע ליבות באדמה, וכיו"ב ואני שוקל לאמץ מחשב נייח ג'וניור (בכפוף לסל אימוץ). נשאר לי כרטיס מסך GeForce GTX 1060 Windforce 6GB, כונן SSD, וציוד מקיף. דרושה בוקסה חדשה. לא איש מחשבים אני אז הלכתי לאיבוד בין מה הכרחי ומה לא בהרכב מחשב, וכיצד להתאים את המעבד ללוח אם לכרטיס מסך לזיכרון לקירור לצ'אקרה של העולם. נק' המוצא של המחשב היא כמובן כרטיס המסך, סביבו צריך להיבנות הכל. אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 זוזים (כמובן לא כולל כרטיס מסך), אבל גמיש אם זה לא ריאלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…

8. Started by maor ankri,

היי, מתחיל ללמוד באוקטובר, הכיוון הוא למחשב שיעבוד היטב לתקופת הלימודים (4 שנים). השימוש הוא די בסיסי; גלישה, נטפליקס ואופיס. דגש על משקל קל וסוללה טובה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף עד 4.5k, גמיש עד 5 במקסימום עבור הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס, תוכנות סטטיסטיות (R), מעט תכנות, הרבה אופיס, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by AlphaML,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב עד 6500, חריגה עד 7 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש בידי ספק antec hcg650w gold אם יש צורך לרכוש חדש ארכוש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שלא יהיה צפוף מדי או גדול מדי, rgb יתקבל בברכה 7. האם האם יש צורך לכלול …

10. הי אני ממש אשמח לעזרה כי ממש הסתבכתי.. אז האפשרויות הן: http://newmail.012.net.il/uwc/webmail/he/mail.html?lang=he&laurel=on&cal=0 (להוסיף שנתיים אחריות) או http://store.dailysale.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92_%D7%93%D7%92%D7%9D_270E5E-K02IL מה עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מחשב lenovo דגם U550 רואים זאת גם בתמונות שתכף אוסיף.פתאום מסך כחול. אני משתמש איתו שנתיים, מעולם לא היה. אין אחריות, לכן אני אתקן לבד, עם הדרכה שלכם.צילמתי כל מידע שנראה לי רלוונטי. צילמתי גם מסך שניסיתי ללחוץ עליו שכתוב באנגלית משהו "החזר הגדרות בהם המחשב פעל" - לא עזר הפעולה הזאת.למיטב הבנתי, יש לעדכן ביוס.יש לי את כל הנדרש לעשות זאת, רק את הדבר החשוב ביותר אין לי - דגם הלוח אם שלי.איך אני אדע אותו? המחשב לא עולה.אין לי שום ספרון שום קופסא של המחשב. הכיתוב שמתחת למחשב כבר נמחק, גם את זה צילמתי, שתראו. בביוס אני לא חושב שיש מידע על הלוח אם.מה אני עושה במצב כזה? יש כאן מישהו שנתקל בתופעה והצליח למרות הקושי?מצאתי בדיוק את קוד השגיאה שלי, בדיוק מחשב, פתרו לו את הבעיה, רק …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. עריכה: התקציב: 2,600 (לא כולל ציוד הקפי ומסך) חריגה עד 2800. דרישות ושימושי המחשב יהיו באופן תדיר; אופיס, שימוש בייתי בסיסי ועריכה גרפית בפוטושופ ולייטרום. אין צורך במערכת הפעלה ובהתקנת אופיס. (אגב, איזו גרסה מומלצת?) צריכה להרכבה מלאה של המחשב ואת כל הרכיבים. להוסיף צורב (כונן) וכניסות USB3 עוד לא ידוע מהי הרזולוציה שתהא למסך. מתכננת על מסך מחשביזיה גדול ואיכותי. הגדרות גרפיות בינוניות עד גבוהות. לא מתוכנן אוברקלוק. שמירה על אופק שדרוג, חשוב במידה בינונית- אין תכנון על שדרוג רציני בזמן הקרוב. עדיפות לרכישה באיזור הדרום. חשבתי לרכוש ב ivory. זה מה שהציעו לי: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי EC021 * ספק כח A.PFC 450W V2 FAN12 POWER MAN INWIN PM450V2 …

13. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק שבו אוכל לעבוד כמו שצריך (לעבוד בלפטופ שלי נהיה בלתי נסבל) אני מתכנת במקצועי, ולכן אצטרך מחשב שיוכל לסחוב בקלות VS, ECLIPSE וכל מני סביבות פיתוח למיניהן. כרגע לוקח לי לקמפל חלק מהדברים שאני עושה מלא זמן, וכמובן עכב דרישות המעבד והזכרון המסיביות של הסביבות האלה המחשב מקרטע לגמרי. בנוסף לכך, אני עוסק המון בחקירה של אבטחת מידע, וכדי לא לבצע עבירות אתה מחויב לעשות הכל על מכונות וירוטאליות. על כן אני מקים מעבדות וסביבות שלמות ואני צריך מחשב חזק שיוכל לעמוד בזה. לבסוף, אני גם אוהב נורא משחקי מחשב, ככה שאשמח מאד לדעת שאני יכול להריץ skyrim, CoD, וכל מני משחקים חדשים שיוצאים (FALLOUT4 שיצא כבר אינשאללה). אני מקווה שהדרישות הן לא יותר מדי גבוה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, ליבת המחשב שלי הלכה לעולמה - פתאום הופיע no input signal (לא עשיתי משהו מיוחד) אז עשיתי את ה-debugging הבא: 1. חיברתי את המסך שלי למחשב אחר וכן הייתה תמונה. חיברתי מסך אחר למחשב שלי ולא הייתה תמונה. -> המסך שלי תקין 2. חיברתי את כ. המסך שלי למחשב אחר ולא הייתה תמונה -> כנראה כ. המסך שלי לא תקין 3. חיברתי כ. מסך אחר למחשב שלי ולא הייתה תמונה, אבל זה היה קצת שונה, הוא כן נתן input אבל המסך שחור לחלוטין -> כנראה לוח האם לא תקין המפרט שלי הוא כדלהלן: מעבד Intel Q6600 לוח אם Intel DP35DPM DRAGONTAIL PEAK כ. מסך NVIDIA 8800GTS 640mb זיכרון KINGSTON 2GB 667MHZ כנראה DDR2 (כי לוח אם תומך רק ב-DDR2 אז כנראה שגם הזיכרון DDR2 - אין לי איך לבדוק את זה כי המחשב לא עובד) …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש את הבן שלי (13)במיוחד למשחקים. (שנינו לא מבינים במיוחד במחשבים) הוא קונה היום את המשחק Assassin's Creed: Brotherhood תקציב: אשמח לקבל הצעה למחשב שלא יעבוד על המינימום דרישות של המשחק -מאידך אנחנו בהחלט לא משופעים בכסף זה אומר שנקנה את המתאים בלי להשתולל תקציבית מערכת הפעלה-כרגע יש לו במחשב הישן windows xp pro שיאפשר לו להתקין במחשב החדש ולחסוך עלויות מאידך- אם המלצתכם ל windows 7 נשקול את זה - ומעבר לזאת האם לעבור ל 16BIT ואז זה יחייב לעבור ל windows 7 הבנתי ממנהל הפורום שההמלצות שלכם למפרטים יברו עדכון רציני עוד החודש- אבל אשמח לקבל תשובה דיי מהר (הבן לוחץ) תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rockbottom,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוף אבל אם ברירה אז לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הרזולוציה של המסך הים : 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים של גרפיקה גבוה כמו COD:BO , AS: BrotherHood , Crys…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. מה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT, Metro, Dirt -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by maors3,

מיתלבט בין שני מיני האחד 1005HA עם N280 והשני 1101 עם Z520 מה עדיף מבחינת מהירות ? מבלי להיתיחס לגודל המסך שעדיף כמובן ביגלל הגודל.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מארז CARD READER EZCOOL מאוורר 25CM + לד כחול ספק כח HEC 500W 500TE-2WX 12CM לוח אם MSI G41M-E43 DDR3 1066MHZ מעבד אינטל E7500 CORE2DUO 2.93GHZ 3MB זיכרון VALUE GEIL 2X1GB DDR3 כרטיס מסך GEFORCE 220GT 1G-3MSI הארד דיסק 500GB WESTREN DIGITAL SATA2 מסך LG 21.5 INTCH W2253TQ DVI סה"כ יצא 3900 מה דעתכם על המפרט? מחשב חזק? ואיך המחיר? בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by EF,

שלום לכל המומחים, אני מעוניינת להרכיב מפרט מחשב שהשימושים העיקריים שלו הם לאופיס ולאינטרנט אבל גם למוסיקה, סרטים ותוכנות לשיתוף קבצים. הדגש: ריבוי משימות ומהירות לשעות עבודה ממושכות (קבצי PDF כבדים, תמונות, שיתוף קבצים). המפרט צריך לכלול: כרטיס מסך (לא מובנה), צורב DVD שכבה כפולה, דיסק קשיח 160GB (וכמובן רמקולים, עכבר, מקלדת). מעדיפה לא לחרוג מהתקציב אבל סטייה קלה (עד 500) אפשרית. אם יש אפשרות למפרט מחנות באיזור השרון/מרכז... תבורכו!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אוקי לפני המפרט כמה הערות את הרמוקלים קונה בקומניה לא בחונת רק שמתי שתראו.. עכבר אני משנה לmx-518 שמתי את זה להערכת תקציבית לא יותר מזה.. 4G ראמ כי המחשב אמור בעתיד לשמש לעריכת וידאו לכל המשתמעה מזה... הבנתי זה כרטיס מסך עדיך מה8800 320mb "הרגיל" תתקנו אותי אם אני טועה.. אני מודע לאפשרות של P150.. בכל זאת אני כמעט סגור על האורורה 570 +cosair רק תגידו לי קח צ'אקרה וכאלה כי אנלא סובל את איך שהוא נראה לאורואה אני מחליף את המאווררים אז אל תגידו הם אצלנים כמובן שמתוכנןoc מסיבי.. בכל מקרה הינה : מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים Gigabyte Aurora 570 TowerCase Alumi…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אלה הרכיבים שחייבים להשאר במפרט כמו שהם: מעבד AMD XP 2600+ לוח M עם USB 2 שתומך בזכרון פנימי במהירות 400mhz או 333mhz + כרטיס רשת (הלוח רצוי של חברת ASUS) כרטיס קול חיצוני בסגנון CREATIVE SOUND BLASTER LIVE כרטיס מסך בסגנון - GEFORCE MX 440 מקלדת ועכבר אלחוטיים + מסך 17 של חברת LG ללא רמקולים. אשמח עם יתקבלו הצעות

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Cyron,

מעבד: AthlonXP 1800 לוח: 7VRXP זכרון: 256mb כרטיס מסך: GeForce 3 TI200 אני מעוניין לשדרג את המחשב, רציתי לדעת אם זה כדאי\משתלם המחשב מספיק לצרכים (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) אבל הוא איטי ואני רוצה לשפר אותו קצת. מבחינת כסף אני מוכן להשקיע אם זה יתן תמורה בביצועים מה דעתכם ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הסר כמות. מוצרים סה"כ LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro אספקה מיידית 596 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 409 ש"ח OCZ DDR 256MB PC2700 333MHZ 465 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 732 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 539 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver אספקה מיידית 278 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 51 ש"ח 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON 1,230 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 527 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 35 ש"ח Lite on x 52 OEM 148 ש"ח סה"כ 5,085 ש"ח …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. דודה שלי מחפש מחשב בייתי לשימושי אופיס ואינטרנט ופה ושם משחקים אבל לא רצינייים.. התקתיב של 4.5 אלף שקל. המחשב אמור לכלול. מסך דק! מקלדת,עכבר ורמקולים(לא משהו רציני) ואני מחפש מחשב ב6-6.5 אלף שקל שכולל מעבד am2 ולוח מתאים עם כרטיס מסך חזק עדיפות ל7900gt/x1800xt ללא מסך ושאר הציוד ההקפי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.