ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש נייד לתלמיד תיכון העוסק גם בתכנון וגם בגיימינג לייט. חשוב שלא יהיה עדין מידי, כי הוא סוחב אותו כל יום לביה"ס. בנוסף מעדיף רכישה בארץ בתקציב סביב 3,000 תודה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לעיצוב פנים, עובד עם תלת מימד ומתעסק בהדמיות, פוטושופ, אילוסטרטור וכד'. אם למישהו יש המלצה לנייד עד 6000 ש"ח אני אשמח (רוב העבודה נעשית במחשב נייח, הנייד לצורך גיבוי/הקלה בעומס...)
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כבר נכוויתי מדל שהתקלקל כל הזמן ובסוף התפרק. תקציב עד 4k, שימושים די בנאליים
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אחותי נוסעת עוד שבוע ויכולה להביא לי מחשב. ההעדפה שלי היא לdell אבל פתוח להצעות גודל מסך 15.6 זמן סוללה ומשקל לא גורלי יציאת hdmi כונן קשיח לפחות 500gb צורב dvd כמובן עדיף עם אחריות בינלאומית ואם מישהו מבין בזה קצת והמלצות לגבי מערכת הפעלה אשמח לשמוע פרטים האם ניתן להתקין xp pro sp2 אם זה רלבנטי אז אחותי תהיה בשיקגו אם זה משנה משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ראיתי שיש הודעה דומה למחשב לצרכי עריכת וידאו, במקרה שלי השימוש הוא למשחקים ושימוש כללי לזמן הלימודים (צריך להחזיק 4 שנים) אם יש למישהו הצעות על דגמים/חנויות שאפשר לקנות מהם משהו עד המחיר המדובר אני שמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לקנות נייד בארה"ב (בלי משלוח ומכס, מביאים לי אותו) בתקציב של 1K$. הדרישות, מסך באיזור ה15, שיהיה אפשרי לתכנת עליו (אני מתחיל ללמוד מדמ"ח, וגם תוכניתן במקצוע). אבל שלא יהיה כבד יותר מדי (עד 3קילו). עדיפות למקלדת מלאה. כ.מסך ייעודי, למשחקים ברמה בינונית. שיוכל לעמוד במולטיטסקינג. סוללה כמה שיותר חזקה. (שיוכל להחזיק 4-5 שעות של שימוש לא אינטנסיבי לפחות). אם הדרישות מוגזמות אני אשמח לקבל הצעות שעונות על חלקן (אפשר לוותר על יכולות גיימינג).
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות מאייבורי בהנחה ובאותו מחיר W536M Gigabyte או Lenovo N200 3000 *חשוב לי לציין שאין לי אפשרות לקנות במקום אחר ואלו שתי האפשרויות היחידות שיש לי.* המחשב ישמש לאינטרנט ואופיס בלי משחקים אז אני לא צריך ביצועים אבל גם לא מחשב שיתקע בגלל שיש הרבה חלונות פתוחים. בעניין האחריות חשוב לי שיהיה למי לבוא אם אני אצטרך תיקון ושהתיקון יהיה מהיר ובלי טרטורים - מי מהיבואנים עדיף? למישהו יש ניסיון עם היבואן של Gigabyte? תודה
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה דרוש: נייד עם מעבד מהיר וזיכרון נרחב דיסק קשיח מהיר (לפחות 7200 RPM, עדיף SSD), לא צריך להיות גדול (מעבר ל300 זה מיותר) קישוריות מהירה מקלדת מוארת סוללה סבירה ומעלה אחריות טובה לשלוש שנים, עדיף אחריות באתר הלקוח כרטיס מסך מינימלי לא חייב כונן אופטי משקל חשוב אבל פחות תקציב: 5000~ ש"ח, ללא מערכת-הפעלה. מצאתי את אלה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21205 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11608 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11774 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12143 המחשב ישמש בין השאר לניהול שרת. כמה משנה ההבדל בין i7 לi5? האם דיסק המציע 32GB S…
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין בהמלצה לדגם נייד לשימוש ביתי ולסרטים באיכות HD (מיועד להתחבר למסך המרכזי). מעבד: i5 דור שני. מסך: 15.6 זיכרון: 4GB לפחות. קישוריות ותאימות: WIFI, HDMI,ESATA,USB3,BLURAY סוללה שתחזיק מעמד מעל הממוצע. רצוי שיהיה מחבר'ה אמינה ואיכותית מבחינת אחריות ואיכות בניה. תקציב בסביבות 4000 פלוס מינוס... בתקציב הנ"ל ראיתי מחשבים של DELL אפילו i7 עם 8GB זכרון, אבל שמעתי שאיכות הבניה שלהם לא משהו (דגמי INSPIRON). לעומת זאת מחשבים עם מפרט לא מטורף במחיר גבוה בדגמי VOSTRO. אשמח אם מישהו מכיר את שתי הסדרות וההבדלים ביניהם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני סטודנט שמעוניין לרכוש בעתיד הקרוב נייד מארה"ב ב700$-600 מחשב לשימושי סטודנט בלבד . גודל המסך אינו משנה. כונן קשיח גדול. בעל אחריות בין לאומית מתלבט בין טושיבה לhp. מחפש value for money אמיתי...
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחפש נייד מיני לגלישה ואופיס. חשוב שיהיה מתאם אלחוטי תקן N ואחריות של יותר משנה אחת. תקציב עד 2K.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
* מטרות המחשב: אופיס, אינטרנט צפיה בסרטים וחיבור המחשב לטלויזיה LCD בשביל לראות סרטים מהמחשב. * גודל המסך: 15 רחב * משקל רצוי: לא חשוב המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: יציאת HDMI יהיה טוב בשביל לחבר את המחשב לטלויזית HD * בלוטות: לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 350 ג'יגה * צורב DVD" כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש. אשמח לכל עזרה ביעוץ לנייד, אני לא מבין בזה כל כך והמחשב מיועד לאמא שלי. תקציב 3 אלף שקל.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אודה על המלצות לנייד מסך 16-17 אינטש לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וסרטים לפי סדר החשיבות. חשבתי על מחשבים של msi אבל אני מעוניין בהמלצות אחרות (נושא השירות מדאיג אותי)
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום רב חברים ברשותי כיום LG LW 70 בעל מסך 17 ".משמש בעיקר לצורך הצגת ועיבוד תמונות בתחום הצילום הדיגיטלי. מתחיל לחשוב על שידרוג ואבקש עזרתכם.לאיכות המסך משמעות רבה ביותר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאיזה נייד לקנות השימוש העיקרי שלי גלישה באינטרנט, עבודות ממושכות, מסך שלא מעייף את העין ובעיקר עבודה משרדית word וecxel אבל טבלאות מאוד כבדות יחסית תקציב 3500 תודה לעוזרים חן
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי במבצע בפייסבוק למחשב נייד ASUS X509 ב-2100 ש"ח (נטען שנמכר במקומות אחרים ב-2700). האם מדובר בדיל של ממש או שיש מחשבים עם אותם דברים במחיר נמוך יותר? חשוב לי בעיקר גודל מסך שיהיה לפחות 15.6 וכמה שיותר קל. המחשב לשימוש משרדי אופיס ואינטרנט בלבד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרישות: מעבד I5 לפחות, קשיח לפחות של 500GB, מסך של 13.3" ומשקל כמה שיותר נמוך. 3 שנות אחריות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 726 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות רגיל (visual, cpp, sql,java...) * גודל המסך? 15'-14' * משקל רצוי? עד 3ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI יהיה תוספת נחמדה אבל גם VGA יספיק! * בלוטות? חובה! * גודל מינימלי של כונן קשיח? גם 80GB יספיק! * צורב DVD? כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. העיקר בארץ! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? TOSHIBA, HP, DELL * אין צורך ב כ. מסך נפרד, יותר חשוב לי המעבד וכמות הזכרון!!! * חשוב לציין ש 4.5K הוא הסכום המקסימלי!!! מחיפוש שעשיתי בחניות בארץ, נעצרתי על TOSHIBA A-300 1MO שהוא בכללי עונה על כל הד…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הי, מחפש נטבוק, לשימוש משרדי באוטובוס. שימוש עיקרי: שליטה מרחוק על המחשב המשרדי (ע"י Team Viewer). צריך שיהיה לו WiFi (גלישה דרך הנייד Galaxy SII). מחשב יציב וזורם לצרכי אופיס ואינטרנט (קצת מוזיקה ואולי סרט מדי פעם לא HD כבד..) חשוב מקלדת טובה, מקשים שמגיבים טוב פד עכבר, גלילה נורמליים. XP (או מע' אחרת מומלצת שלא תגזול סתם משאבים). האם ישנה חשיבות ל-RAM בדרישות אלו...? עד 500 ש"ח אשמח להמלצות/הצעות לדגמים מהשנים האחרונות שקיבלו דירוגים טובים, סוללות חזקות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, הנייד עבור חברה לשימושים: אופיס,גלישה, הורדות, שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים, משחקי רשת וכאלו ממה שאני מבין אפילו מעבד i3 הוא אוברקיל מה שחשוב: שיהיה צורב, מסך 15.6, אחריות ארוכה, עם מ"ה, ככה שיספיק לה לאיזה שנתיים או שלוש אני ראיתי את הדגמים הללו (אבל כל הצעה ממכם כמובן מבורכת) http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19400&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=2&glist=0&uin=22393&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..1483..859.&list=1&sort=…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאישתי לפטופ 15" שיוכל להריץ גם פוטושופ ו-MATLAB. היא גם אוהבת לפתוח אלף תוכנות ודפי אינטרנט ביחד, אז MULTITASKING זה חובה. סביב 4000. ראיתי את ה-HP PAVILION DV6 3125. המלצות נוספות? ביקורת על ה-HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימושים בייתים רגילים למדי שיחליף מחשב שולחני בן 6 שנים בערך... ולפירוט העניין: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משרדי (אינטרנט, אופיס) משחקים קלים, צפייה בסרטים. לעיתים נדירות יחסית עריכת סרטי וידאו ברמה ביתית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?עדיף מסך 14 + . מבריק או מאט - לא מבין במיוחד. השימושים הם כפי שכתבתי מעלה. המחשב ישמש בעיקר בבית או במשרד ופחות בחוץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אי…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה לנייד עד 3K במקסימום, אם הוא יהיה יותר לכיוון 2K זה יהיה מעולה האחרון שהיה לי הוא Asus U31S עם תוספת זכרון, אז משהו בוייב הזה מטרות המחשב - בעיקרון סטודנטיאלי (קל, חיי בטריה ארוכים, מסך לא גדול, שימוש משרדי) אבל מכיוון שאני עורכת וידאו אשמח אם יהיה ניתן שהוא לא יקרוס בפתיחת וידאו באיכות 4K או בשימוש קל עם פרימייר\אפטר אפקטס\פוטושופ גודל המסך, האם חשוב מסך מבריק או מאט - 13.5'' כזה עובד טוב, אז משהו באיזור הזה. לא משנה מבריק או מאט. רזולוציית המסך - לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא חושבת שיש משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג, רצוי יותר לכיוון ה2 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעזור לידידה שלי שרוצה לקנות מחשב נייד עבור הלימודים שלה. היא סטודנטית שלא מתכננת לעבוד על המחשב בזמן ההרצאות אלה במעונות שלה ולכן מבחינת גודל/ניוד פחות קריטי ואפשר גם לבחור מסך גדול. מבחינת תקציב עדיפות למחשב נייד זול ואין צורך להתפרע הצרכים הם אופיס וגלישה (עד גג 3K עדיפות לפחות) *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (בקושי). * גודל המסך? סטנדרטי או גדול יחסית * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי, סטנדרטי מבחינתי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * הא…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-