עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח(לא כולל מסך) ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכול תת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  2. מטרת המחשב היא לבית, כלומר - כן למשחקים אבל לא רק , גם לפיתוח, התקציב הוא עד 4 אלף שקל, כולל מסך, המסך הנוכחי שלי הוא מ2003, ישן בטירוף ומשמיע רעש שאי אפשר לסבול (טון גבוה מאוד שלא נפסק עד שמכבים את המסך). אפשר לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים, אבל לא מעל אלף ש"ח. צריך רק מסך, בלי מקלדת ועכבר - אותם כבר יש לי, כמו כן שתהיה הרכבה של כל המפרט. לגבי קירור אני לא מבין כל כך בזה, ולכן אני לא חושב שאצטרך משהו מיוחד או גרנדיוזי. לא מעניין אותי אם הוא יהיה שקט או לא, מצידי שיהיה מאוורר שיעשה רעש מפה ועד הודעה חדשה כל עוד הכ.מסך או לוח האם לא ישרפו מה כן חשוב ? כ.מסך נורמאלי ( קריא: חזק, אבל לא משהו מטורף), מעבד חזק(2 ליבות ? 4 ליבות ? האם 4 ליבות ישתלם ?), זיכרון ראם אמין{מה …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. בדיקה אחרונה לפני הקניה של המחשב. בנוי מ-3 חנויות ( החנות העיקרית היא זיגזאג ): Zigzag 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- TRAY 795.34 ש"ח 2 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 581.91 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 695.97 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA - קירור לדיסק הקשיח PRIMECOOLER HARD DISK DRIVE WAVE FAN 389.48 ש"ח 1 SONY DVD-ROM 16X48 - BLACK 137.68 ש"ח 1 HEC-350W (350TRT) - ATX 2 237.94 ש"ח 1 Samsung LCD 17" - SyncMaster 730B - 8ms 1,716.73 ש"ח 1 Logitech® Deluxe Keyboard 67.27 ש"ח 1 Thermaltake Ultra UV Fan 80mm - blue 39.12 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,661.42 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,521…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by leon_penko,

מחשב לאמא שלי. מבקש עזרה <blockquote>שלום לכולם אז ככה החלטתי לעשות לאמא שלי מתנה. לקנות לה מחשב. יש לה עכשיו איזה PENTIUM 4 שהגיעה זמנו אז אני מעוניין לקנות לה משהוא. היא בעיקר גולשת באינטרנט, מדבר בצ'טים בסקייפ (מקווה שלא רואה יותר מדיי פורנו). בכל מקרה. המחשב גם ישמש אותי מדיי פעם כשאני מגיע אליה לביקור בעיקר לסרטים. (אני מגיע פעם בשבועיים בערך בממוצע). בדקתי באייבורי ולא אהבתי את ההצעה שלהם. בKSP עשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי וחשבתי לקנות את המחשב שלי מסקיי פי -סי. אגב אני גר בת"א אמא שלי בלוד. אני צריך כנראה לעשות את ההזמנה באינטרנט ולשלוח ישירות אליה את המחשב. ואז לבוא אליה ולחבר (רכב אין לי). ולא בא לי יותר מדיי להיסחף עם מחשב בכל הארץ. טוב אז נקצר בז…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן, אשמח לעזרתכם בהמלצות למחשב נייד לסטודנט למדעי המחשב. התקציב המועדף הוא 2-2.5k, אם יחרוג מעט בגלל משהו שלא כדאי להתפשר אז גם בסדר. אין צורך בציוד היקפי, לא מיועד בנוסף למשחקים. עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה ואופיס (אופציונלי, בעיקר האופיס. אין העדפה לגירסה) מבחינת הרכישה - יכול לרכוש גם באינטרנט אז לא קריטי. אם זה משנה, איזור חיפה. לא מתכנן OC ושדרוגים. תודה לכל העוזרים

6. לא כולל מסך המחשב מיועד לשימושים פשוטים של אינטרנט ושימושי אופיס, לא צריך מעבר לזה, אולי הצגה של סרטי ילדים, אבל אין ממנו דרישות מיוחדות (המחשב הקודם היה פנטיום 3). אני מניח שיגידו לי שהתקציב נמוך, אז אם אפשר לא לחרוג יותר מידי. תודה

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by daniel gold,

היי אני סטודנטית מתחילה ללמוד השנה עיצוב פנים ורציתי לדעת איזה לפטופ כדאי לי לקנות התקציב הוא עד 7000 ואם אפשר אשמח לחסוך

8. * את המפרט הנוכחי שלי אפשר למצוא בחתימה. דיברתי עם מישהו שיש לו מעבד 866, 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך MSI Ti4200 128MB, והוא מצליח להריץ משחקים חדשים באיכות בינונית (HL2, GTA:SA וכד')! לכן, החלטתי גם אני לעשות שדרוג קל למחשב שלי וזה מה שמצאתי ברשת יד-שניה: מעבד פנטיום 3 1000MHz ב-50 ש"ח שני זכרונות 256MB 133 ב-100 ש"ח כרטיס מסך Leadtek Ti4200 ב-200 ש"ח בסה"כ 350 ש"ח לשדרוג לא רע, כך אני מתאר לעצמי. כמה שיפור בביצועים אני אקבל לעומת המחשב הנוכחי שלי?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  9. Started by sdqw,

תקציב של כ-2,000 ש"ח לקופסא (ללא מסך, ציוד הקפי ותוכנות) שימוש למשרד (אופיס) ותוכנת אוטוקאד 2007. כיום עובד על AMDX2 +3800, ASUS M2A-VM ובגדול ניתן להגיד שעובד טוב אך הגיע הזמן להחליף. אין חנות ספציפית (קניתי בעבר ב-KSP ובאייבורי ולא נכוויתי......). עדיף חנות בתל-אביב. ייתכן שארצה להוסיף מערך גיבוי של RAID אז אם יש לוח תומך אז עדיף.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  10. מת לי המחשב. בשעה טובה ועכשיו יש לי תירוץ טוב במיוחד לקנות מחשב חדש.. אז ככה, הרכיבים שאני (כנראה) בטוח לוקח הם: מעבד: P4 2.8 1MB CACHE דיסק קשיח: 120GB SATA זיכרון: 512MB DDR צורב: LG X52 ההתלבטויות שלי הם כאלה: כרטיס מסך: RAEDON 9200 128MB GEFORCE?? או...? (המלצות? לא במחירים מטורפים..) לוח: GIGABYTE? ASUS? משהו אחר.. איזה דגם כדאי..? זיכרון: איזו חברה..? אם למישהו יש לינק לאתרים טובים או יכול לתת המלצות אשמח מאוד לשמוע דרך אגב, אני חושב לקנות מIVORY ממה שראיתי המחירים שלהם הטובים ביותר.. מישהו פה קנה דרכם..? (ושמעתי על KSP דברים לא כ"כ סימפטיים.. למרות המחירים...) תודה! הערה חשובה: סה"כ אני מתכוון להשקיע גג 35…

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by EF,

שלום לכל המומחים, אני מעוניינת להרכיב מפרט מחשב שהשימושים העיקריים שלו הם לאופיס ולאינטרנט אבל גם למוסיקה, סרטים ותוכנות לשיתוף קבצים. הדגש: ריבוי משימות ומהירות לשעות עבודה ממושכות (קבצי PDF כבדים, תמונות, שיתוף קבצים). המפרט צריך לכלול: כרטיס מסך (לא מובנה), צורב DVD שכבה כפולה, דיסק קשיח 160GB (וכמובן רמקולים, עכבר, מקלדת). מעדיפה לא לחרוג מהתקציב אבל סטייה קלה (עד 500) אפשרית. אם יש אפשרות למפרט מחנות באיזור השרון/מרכז... תבורכו!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Zvika Mendeleev,

מחפש מפרט למחשב ב-2.5-3.0K גיימינג לילד, משחק משחקים כגון פורנייט ו OVER WATCH אשמח להמלצות איך המפרט הזה ? האם הכונן SSD נחוץ? בלוח אם הזה יש כרטיס קול וכרטיס רשת אלחוטי? 2830 ש"ח עם הSSD 2570 ש"ח בלי 50028 Processor AMD AMD Ryzen 3 2200G 3.5Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box 1 29795 CPU Cooler Arctic Freezer A11 CPU Cooler 1 54458 Motherboards for AMD Gigabyte B450 AORUS M AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 51533 Memory Corsair Vengeance …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

היי, חבר שלי בנה את המפרט הבא והוא רוצה לדעת איפה אפשר להוזיל מבלי לפגוע בביצועים, שימו דגש על מארז כי גם הוא וגם אני חושבים שהוא יקר מידי.... CPU : AMD 3200+ 64 BIT 1MB 1820 MotherBoard : EPOX EP-8KDA3+ (nForce3) - ATX 966 Memory : CORSAIR TWINX1024-3200C2 2x512MB - 400Mhz 1882 Hard Disk : WD 120GB 8M SATA 7200 RPM 589 CDRW: LG 52X32X52 195 Case : ANTEC 1080AMG PERFORMANCE 430 WATT 935 Video Card : Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB 2550 Floppy Disc: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  14. המחשב הראשון: (תקציב 3700-4400 בערך) מחשב לסטודנטית למדעי המחשב מטרות- תכנות (כתיבה והרצת קודים וכו'), אינטרנט, עבודות משרדיות, וצפיה בסרטים (לא ברמה מטורפת- רמה ממוצעת) גודל מסך - אין העדפה מיוחד למט או רגיל. משומה היא החליטה ש13.3 קטן לה והיא רוצה 14 אינטש (15.6 גדול מידי) - אני אישית לא מבין כל כך את הדרישה אבל בכל זאת אני מעדיף המלצות על 14 אינטש אבל אם יש דגם שהוא מומלץ במיוחד בגודל של 13.3 אני מאמין שאני אוכל להוריד אותה מהדרישה הזאת של 14 אינטש. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות, שיהיה משהו טוב ביחס למחיר. משקל רצוי - מדובר במחשב של סטודנטית שמידי פעם תקח אותו לאוניברסיטה אז נדרש משקל סביר, עם זאת- רוב השימוש יהיה ביתי אז אין צורך להשתגע עם הקלות. זמן סוללה - אני לא יו…

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  15. מחפש מחשב לעריכת וידאו. תקציב עד 8. אם יש סיבה טובה ניתן לחרוג גם עד 10. ראיתי בנתיים את זה https://ksp.co.il/m/uin/51779&amp;ref=select או את זה https://www.pcpower.co.il/workstations/solid-i.html?config=2879-8532,2875-8515,2886-8560,2877-8523,2888-8568 שסהכ היו נראים בעין לא מומחית די דומים. רק שהראשון זול משמעותית.

16. Started by bluemail,

למשחקים וסרטים מעבד מרובע HD 250GB ציוד היקפי יש לי

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by XoZivviZoX,

אוקיי לא הייתי פה כמה חודשים.. התקציב כאמור הוא 6000 ש"ח כולל מסך, ציוד היקפי. מה שאני כן רוצה שהמפרט יכלול זה: 250 ג'יגה.. כרטיס מסך חזק. אגב האם יהיו שינוים משמעותיים בחודש הבא לגבי הרכיבים ? אולי עדיף לקנות בחודש הבא? ועוד שאלה אחת... אם אני מזמין באינטרנט אז הכי שווה להזמין מKSP או נועה מחשבים?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by TheKeren,

שלום, קיבלתי מחשב מסוג macbook air. מותקן עליו windoes vista. איני מצליחה לגרום לו לזהות את המצלמה המובנית. אשמח לקבלת עזרה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  19. שלום, מה דעתכם על LG C500? צרכים: כאמור בסיסיים. חשוב במחשב: מהירות (אני עצבנית נורא), מצלמה עמידה בלחץ (אני מדברת המון דרך כל האפשרויות שיש ברשת והמצלמה תעבוד נון-סטופ). למה הגעתי דווקא אליו? נמצא במבצע של פלאפון ואני אוהבת הכל כלול. מערכת הפעלהגרסה מקורית של Windows® 7 Home PremiumמעבדIntel® Core™ i3-370M(2.40GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ i3-350M(2.26GHz), Smart Cache(Shared L3) 3MB, 35W Intel® Core™ P6000 (1.86GHz), Smart Cache(Shared L3), 3MB, 35Wמערך שבביםIntel HM55זיכרון המערכת‎1GB~ 4GB DDR3 1066MHzIntel® Turbo Memoryללאצג15.6" (39.5 cm) HD(1366*768) w/ LED BacklightגרפיקהIntel GMA HDדיסק קשיחמקסימום 500GBכונן אופטיDVD Super Multiתקשורתאלחוטי"I…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני ממש מתלבט מה לקנות,הצרכים שלי דיי בסיסים-אינטרנט,סרטים,וקצת משחקים בינונים ומטה.... כרגע יש לי מחשב נייח מקרטע ומסך 22 שקניתי לא מזמן... היתי בפורום מפרטים למחשב נייח והציעו לי כמה מפרטים טובים ב 2500 ש"ח,לפני זמן מה ראיתי באיזו חנות את ה hp dv6 והוא ממש מצא חן בעיני...מבחינת ניידות אני אולי אקח אותו איתי מקסימום פעם בחודש והוא פשוט יחיליף לי את המחשב הנייח בבית,וכמו כן ארצה לחבר אליו את המסך 22 , אז מה כדאי לקנות? הנה המפרט של הנייח: AMD Athlon II X2 240 Box ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וחשוב לי שייהו בו את התכונות הבאות: 1) מסך בגודל 13 -14 אינץ לא יותר. 2) שיהיה קל, שלא ילך לי הגב שאני סוחב אותו. 3) שיהיה חזק שיהיה מסוגל להפעיל ברקע גם מסמכי office גם אינטרנט וגם פוטושופ מבלי להיתקע. זהו בגדול אשמח להמלצות שלכם ! תודה !

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  22. מטרות המחשב: בעיקר שימוש בית ספרי של אופיס. גלישה באינטרנט וסרטונים. צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה. הייתי שמח גם לשחק משחקים ברמה בינונית אבל פחות קריטי גודל וסוג המסך: סדרות ה 13 אינץ' רזולוציית המסך: 1366x768 זה בסדר, עקרונית הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רוב הזמן אשתמש בעכבר נפרד, הייתי שמח לקליק פד אבל לא קריטי. הייתי שמח לתאורה אחורית במקשי המקלדת. (דיי חשוב לי) משקל רצוי: עד 2 ק"ג. רצוי פחות! זמן סוללה: סביבות ה 5 שעות זה בסדר... דרישות ביצאות: חובה יצאיה של HDMI. מעדיף גם יציאה של USB3. אין צורך בקונן דיסקים! (סתם שמן ותופס משקל). Bluetooth: רצוי שכן גודל וסוג כונן קשיח: כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by Hellcat,

יש לי כרגע ספק כוח 400W של Generic והוא עושה המון בעיות המחשב שלי לא יציב. חשבתי לקנות את 420W - Enermax - ATX 2.01 - Noisetaker P 2.0 - EG425P-VE - 20+4Pin - PCX - 3Y Warranty איפה אני יכול למצוא אותו במחיר שמצויין במיפרטים? האם הוא באמת יעזור לי? יש לי: AMD Athlon 64 3200 MOBO: Abit KN8 Ulta )Graphics Card: Sapphire X800 GTO2 (with 16 piplines HDD: SATA II 160GB and 40GB IDE One DVD-RAW of LG 8-9 Fans תודה על העזרה חברה! נ.ב. אני כן עושה אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  24. Started by ravidsand,

בוקר טוב! מחפשת מחשב נייד לשימושי אינטרנט, אופיס (קבצי וורד לפעמים כבדים, אבל אין טבלאות אקסל מפוצצות) ושמיעת מוזיקה. בגדול הדרישות דיי קלות, אבל אני מעוניינת במחשב שיחזיק לי 5 שנים לפני שאני אתחיל להתחשב בו בכל תוכנה שאני רוצה להתקין... דרישות מינימליות: * גודל המסך - 14". 15" יתקבל בברכה אם המשקל נמוך (עד 2.5 ק"ג). * משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג. * זמן סוללה - 3 שעות. אם יש סוללות מיוחדות במשקל נמוך (גם לקנייה בנפרד) אשמח לשמוע. * יציאות מיוחדות - HDMI, לא קריטי אם ההפרש במחיר גדול מדי (נניח 400 ש"ח רק בשביל זה). * בלוטות' - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB. * צורב DVD - נחמד אבל לא קריטי, ורק אם לא מעלה את המשקל של המחשב (ואם מעלה אפשר גם בלי כונן דיסקים…

• 37 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. שלום לכולם, דוד שלי החליט להשקיע בLCD וקנה מסך חדש ואיכותי, אני כמשתמש ותיק מאוד ב HTPC, המלצתי לו לרכוש גם הוא מחשב HTPC ע"מ להנות באמת מהמסך שלו, כאשר אני אספק לו את התכנים. דודי הוא לא משתמש כבד, ועד עכשיו השתמש במחשב במקום עבודתו בלבד, ולכן ה HTPC יהיה המחשב היחידי בביתו. הוא צריך שהמחשב יוכל לנגן 1080P, ויהיה עם יציאת HDMI. כמו כן רצוי למידה וירצה לקנות גם מערכת, יציאה אופטית לסאונד. מעבר לכך השימוש במחשב הוא לגלישה באינטרנט, וMS OFFICE. רצוי מארז אלגנטי בצבע שחור. ורצוי מחנות בנתניה אם יש למישהו להמליץ (אם לא אז פשוט KSP). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.