ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
ניצלתי את הירידה במחירים ותגידו לי אם יש יותר טוב מזה במחיר הזה.. (מחשב מיועד למשחקים ו-OC) קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 391 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 255 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 446 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 41 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤ 401 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Reta…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤961 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם ASUS P5PL2/C ¤466 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31057 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון SAMSUNG DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤319 http://skypc.co.il/product.asp?pid=M378T2953CZ3-CE7 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤833 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32001 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤167 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז ללא ספק Raidmax SMILODON ¤432 http://skypc.co.il/product.asp?pid=612WB הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 http://skypc.co.il/produ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה עבורכם: מה דעתכם על המפרט הזה?: CPU : AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU [ ¤ 448.85 ] 1 Motherboards: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard(ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 2 CPU Cooling : Spire SuperRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 57.11 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 394.96 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9200 256MB DDR Video Card [ ¤ 599.68 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Black ! [ ¤ 124.61 ] 1 Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דודה שלי צריכה מחשב לילדה שלה, הילדה בת שנתיים בערך, היא רוצה להשים לה קומפי {נו אתם יודעים המקלדת לילדים קטנים}, והמחשב גם אמור לשמש לכתיבת עבודות ומסמכים {דודה שלי מורה והיא צריכה להדפיס כל מיני דברים}, וגם לאינטרנט לדוד, הם רוצים את המחשב הזול ביותר שיכול להיות כי המחשב לא אמור להיות חיית מולטימדיה או משהו כזה, כרטיס מסך מספיק Geforce 2 MX400 64MB לא משנה של איזו חברה. חשבתי בהתחלה על מעבד Duron אבל בגלל ש-AMD מתחממים אני פוחד להשים להם כזה מעבד כי הם לא מבינים כלום, אז אחרי זה חשבתי על Celeron, אבל אולי אני טועה ו-Duron לא מתחממים הרבה והאפשרויות שדרוג שלהם דיי טובות. אז בקיצור צריך מפרט הכי הכי הכי הכי זול, מסך מספיק ה-Proview DX-787-NS ב-780ש"ח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני טס לאוסטרליה בזמן הקרוב לשנתיים לחיות שם ואני מפיק מוזיקה אלקטרונית בעיקר. אני עובד על קיובייס עם המון צאנלים ופלאגינים כבדים. אני צריך מחשב שיהיה נייד ולא כבד מדי אני הולך לטייל קצת. זכרונות 16MB מינימום עם עדיפות ל 32 המחשב ישמש גם לגיימינג בין השאר כמו באטלפילד 4 בגראפיקה גבוהה מינוס. וינדוס מקורי שיגיע עם המחשב. (אם זה לוקח הרבה מהתקציב אפשר לוותר) רוצה כונן SSD 500 גי'גה מינימום + הארד דיסק לפחות של טרה למחשב. אין צורך ביציאות מיוחדות ואין צורך בסידירום. שיהיה כמה שיותר דק. את המחשב יכול להיות שאחבר לעוד מסך ככה צריך שיהיה חיבור. שלא יתחמם מהר קראתי שהרבה מהמחשבים כמו אליין וור ושיט מתחממים מהר מאד. זמן סוללה יחסית נורמלי לא בזמן משחק אלא יותר במוזיקה וגלישה. לא …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית שוטפת(אופיס) ועריכה גרפית ומידול קל(פוטושופ, autocad, sketch-up וכד') * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה(כמובן שעדיף פחות מאשר יותר, אך המשקל אינו מרכיב קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא נחוץ, יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD קטן בתוספת לHD רגיל יכול להיות טוב, אבל ממש לא נחוץ. HD 5400\7200 - מינימום 350GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן D…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים קודם כל תודה ענקית לכל מי שנכנס לדיון ועוזר! זה המחשב הנייד הראשון שאני קונה, כך שאני לא הכי מכיר. בגדול המטרות שלי בקניית המחשב הן לימודים ושימוש אישי דרך היישומים הבאים: -OFFICE -גלישה מרובה באינטרנט כולל YOUTUBE (אני קורא המון באינטרנט כך שחובה מסך איכותי) -ניתוח מניות בשוק ההון (לא מצריך מעבד מטורף אבל קישוריות טובה מאוד לאינטרנט) -צפייה בסרטים בבית- כאן אני לא בטוח אם כדאי לי לרכוש מסך גדול יותר לבית, מה דעתכם? עכשיו אין לי בעיה לרכוש את המחשב מחו"ל אם הסכום הכולל של העסקה כולל משלוח יוצא יותר נמוך, אך קריטי לי שתהיה אחריות בינלאומית לשלוש שנים, היות ואני מתכנן לטוס לעבוד בחו"ל בעוד כשנתיים. מבחינת תקציב אני יכול להוציא יותר מעט אם נדרש אך לדעתי …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הבא (מבוסס על I7 כי אני לא הולך לשדרג אותו בשנתיים\שלום הבאים) כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא : RADEON HD7950 3GB מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1578 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪385 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪329 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 128G MX100…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח לחוות דעת על הנושא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד למשחקים אז אני מניח שאין צורך בהגדרות גרפיות חזקות. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מתלבט בין 2 הדגמים, המחיר כמעט זהה. Asus ZenBook UX310UA vs Asus Zenbook UX330CA ההבדל במעבד,ל M3 יתרון בשקט ובאורך חיי סוללה. ל I7 בביצועים. למרות שעל הנייר אין הבדל גדול בביצועים לפי מה שראיתי, אולי אני טועה. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט, לימודים, סרטים ואולי ממש קצת עריכת בפוטושופ לתמונות של הילדים. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם. תודה נ.ב חוץ מזה עניין הגודל קצת מטריד, כרגע עובד על 14.1" והוא מעולה, האם 13.3" משמעותית קטן?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום - - - תגובה אוחדה: - - - אין לי מושג למה זה לא פרסם הכל אבל מזלי ששמרתי! הנה: אני מעוניין להתחדש בלפטופ חדש מאחר ושלי כבר לא זז (לצורך הדגמה: שורות אלו נכתבו במרווחים של שנייה וחצי האחת מהשנייה כי מהר יותר הוא מפספס אותיות....) הקטע הוא שניסיתי את מזלי למצוא אחד לבד אבל בגלל שיש כל כך הרבה דגמים טבעתי ואין לי מושג באיזה לבחור דבר נוסף הוא שאני מרבה לבקר באירופה ובארה''ב ככה שיש לי גישה גם לדגמים שאין בארץ המחיר מתבסס על התקציב שאני מוכן להשקיע (כאמור 700יורו\800דולר\3000שקל) אני כן גמיש רק במקרה שהדגם ממש מומלץ ככל הנראה שאני אקנה את הכלי בחו''ל (פשוט יותר זול...) אז יש יותר אפשרויות... טוב אז ככה: * מטרות המחשב? עבודו ת משרדיות (אינטרנט ואופיס), מש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט ב8500 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו ואם יש הצעות לשיפור. המפרט בעיקר לישומים כבדים משחקים וגם OC. דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR 350 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1400 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 Window 350W 590 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1830 ¤ 1 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8480
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? זה הסדר גודל, כמובן שחסכון קטן לא יבאס אותי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים מזדמנים עד תדירים. מעבר לכך הרבה עבודת אינטרנט ומסמכים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? mmorpgs, קצת RTS-ים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי את הלפטופ של asus g73jh עם 5870 6 ג'יגה ראם core i7 עכשיו שמתי לב שהכונן קשיח הוא 5400rpm זה כזה גרוע,וזה משפיע הרבה על הביצועים במשחקים? והזמנתי סטטיק של עוד 2 ג'יגה זה ישנה משהו?או שזה היה סתם בזבוז? תודה מראש ליאל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמחשב הם: מחשב שקט מאוד וחזק שיעבוד לי עם התוכנות הכבדות של האולפן (אודיו ולפעמים וידאו) בנוסף אני לפעמים משחק משחקים כגון GTA IV , ASSASSIN CREED 1\2 וכו'... או שאולי מספיק I5 2500 ולקחת את הלוח אם הזה:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. אפשרי לראות Full HD בלפטופ? 2. אפשרי לקנות עם מערכת הפעלה לינוקס ולחסוך את העלות של windows המובנית? 3. הבנתי שחברת Dell נחשבת יקרה בתחום וטושיבה דיי זולים. עדיף לשלם על Dell או בכלל חברה אחת? 4. יש הבדל בצריכת סוללה כשרואים סרט HD? במידה ואפשרי. המחשב מיועד לגלישה ומשחקים פשוטים (לא מהשנה-שנתיים האחונות עם הגראפיקות המטורפות) וצפייה בסרטים שאני מאוד מעוניין לצפות HD איתו. אני צריך חיבור BT, דיסק קשיח של מעל 300GB אם ניתן לצפות HD. אם יש לכם טיפים כמו איזה לפטופ 'חסין' מטביעות אצבעות ומסך עמיד בעבודה באור יום בשטח פתוח. לא מעוניין בכלל במחשבי מאק. תודה מראש ומצפה לתשובותיכם. נ.ב. אם יש משו ששכחתי והוא חשוב בבקשה להעיר לי כי אני וצה בחיה כמה שיותר טובה בשבילי.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לפטופ HP בעל USB 1 אני רוצה שיהיה גירסא USB2 היותר מהיר... יש אפשרות לעשות זאת? על ידי חיבור חיצוני של רכיב נוסף או משו בסיגנון? תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!10,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כולל מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים הכי כבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני,PHOTOSHOP 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות באופיס, סרטים, משחקים קלים, אינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.5 ק"ג לערך עדיף לא יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים- שעתיים וחצי זמן עבודה זה סבבה מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא מבין בזה אבל שיהיה את החיבור לטלוויזיות נראה לי זה hdmi * בלוטות? חשוב אבל זה לא מה שיקבע * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 לא צריך גם יותר מזה (אמרו לי שההבדל בין 5400 ל7200 סל"ד הוא משמעותי אז עדיף 7200) * צורב DVD? אכן כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אחריות של שנתיים ככה בארץ זה לטעמי בסדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מכיר חברות, יש לי נייד של טושיבה והוא סבבה אני …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שאלתי היא האם המחשב הזה שווה במונחים של : עלות - תמורה. מבחינת צרכים הוא עונה על צרכי : אופיס אינטרנט וכאלה. ניתן לקבלו ב24 תשלומים שזה גם שווה ערך לכסף. ואם לא הוא אז אשמח לאפשרויות נוספות? אלון
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לקנות נייד במקום שולחני. נייד של DELL דגם DELL Precision M6300 למשל. או מחשב חזק בדגם אחר עם מסך 2GB , 17 זיכרון, ודסק 200 GB במהירות 7200 . או אולי 2 דיסקים אחד ללינוקס. כמה זמן מחשב כזה יכול לחיות אם הוא יבצע פעילויות 24/7 הוא פשוט יהיה דלוק כל הזמן עם כמה תוכנות הפועלות בלי הפסקה ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: בסביבות ה4000. בלי חריגות ענקיות בבקשה. תשלומים אשראי. המחשב יהיה כמו בכותרת, מחשב למשחקים כבדים, עריכת וידאו וגרפיקה מסוגים שונים, וכמובן עבודה רגילה. אין צורך בציוד הקפי. אני זקוק למקלדת כנראה הWave של Logitech (על הדרך - היא טובה?), אבל זה לא קשור למחשב עצמו וזה גם לא קשור לתקציב הזה. העדפה למעבד AMD וכרטיס מסך ATI.... כדאי מחשב שקט לא חובה. העדפה למארז Thermaltake V9 בבקשה עם הרכבה אני מעדיף לא להסתבך עם זה... אני רוצה לעשות קצת OC, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על קירור. ~יש לי מסך W2042T שזה אומר 20' לא HD~ העדפה למפרט מIvory או KSP או חנות אחרת טובה שאתם מכירים באזור השרון... אבל לא חנויות בחורים בבקשה >< הנה מפרט שבניתי תגידו איך הוא: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשימוש בסיסי של אינטרנט , אופיס , רצוי שיהיה לפחות 2GB של זיכרון , כונן DVD מובנה , ודיסק של לפחות 100GB ... מתוצרת חברות מוכרות כגון LENOVO, DELL,HP. חשוב גם שיהיה מרכז תיקונים אמין בארץ שאפשר לפנות אילו ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-