עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני צריך לבחור מחשב נייד ממקום העבודה (תקציב בסביבות ה 5000 ש"ח) הספק שהחברה עובדת איתו הוא IBM/Lenovo שמתי עין על yoga 2 למרות שהאיש IT מאוד לא ממליץ ודוחף לכיוון של הסדרה T (לדוג' T450) מצורף דרישות המחשב אשמח לקבל כל המלצה שהיא! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט ומעט תוכנות גרפיות כמו פוטושופ) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 , לא חשוב מבריק או מאט אבל שיהי האפשר לעבוד בבתי קפה ובחוץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by harap,

תקציב עד 1000$ * מטרות המחשב? אינטרנט,סרטים,תכנות,אופיס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17-18 אינץ'. לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? FHD וצפונה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 0.5TB, עדיפות ל- SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?מעבד i7 ולפחות 8 גיגה ram תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by amit14,

אהלן,אני מעוניין במחשב נייד יחסית חזק במחיר סביר בשביל לימודי עיצוב גראפי (שימוש בתוכנות פוטושופ אילוסטרייטור וכו') הומלץ לי על המחשב הזה -https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13947 האם הוא בסדר או שיש מחשב מומלץ יותר בלי חריגה מהמחיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בשעה טובה (אחרי 5 שנים) אני מחליף את ה-Athlon XP 2500+ (המפרט בפרופיל) כבר הרבה מאד זמן אני לא בעניינים... :-X המפרט המבוקש הוא למחשב ALL AROUND + מדי פעם קצת משחקים FPS , PES ,FIFA פשוט (אבל אני לא צריך הגדרות מקסימום). מסך 22'' ייקנה בנפרד Dell 2209WA, רזולוציה מקסימלית 1680x1050. אין צורך בציוד הקפי. התקציב 3000 ש"ח מעוניין ב-4GB RAM, למרות שאני יודע שלא כולו ינוצל בגרסת 32Bit (אגב כמה קריטית מהירות הבאס 800/1333 וכו'?) לגבי כרטיס מסך - מחפש משהו בינוני סביבות 500-700 ש"ח. לא יודע למה אבל תמיד הלכתי עם Nvidia - איך GTS250/GTS240 ? או ש-ATI שולטים ללא עוררין בתחום? השקט של המחשב חשוב מאד, ובנוסף ייתכן OC קל. (איך זה עובד היום? ) מיקום חנות לא קריטי - אבל עדיפו…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yehudahe,

את המחשב ניתן יהיה לרכוש ב-36 תשלומים ללא ריבית. חבילת המחשוב לתלמיד כוללת מחשב נייד Hasee הכולל צג 10.2 אינץ', דיסק קשיח 120GB, זיכרון 1GB, מערכת הפעלה Windows XP, תקשורת אלחוטית ותוכנת Office 2007 Home & Student 1Y Pre Payd Edition. המבצע יחל ב-1 בספטמבר. האם כדאי? מחיר לעומת התמורה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיפות קלה לשקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין צורך במארז ובדיסק קשיח וצורב .DVD 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשיבות קלה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו ר…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. 1. התקציב המכסימלי - 2600 שח 2. מטרות השימוש - עבודה משרדית , אינטרנט, סרטים ומשחקים לא כבדים 3. ציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיבים שלא צריך לקנות - לא 5. עד כמה השקט חשוב - 8 6. אוברקלוק - לא יודע מה זה. 7. מערכת הפעלה - מיועדת WIN7 לא כלולה בתקציב. המרפט שהוצע לי: מעבד: Intel Dual Core E6300 2.8 Ghz לוח אם: GIGABYTE GA -P43 ES3G זכרון 2 כרטיסים של KINGSTON DDR22GB 800MHZ דיסק קשיח WD 500 GB 16mb 7200 SATA 2 כרטיס מסך PALIT GF 9500GT 1GB DVI/HDMI צורב DVD LG RW-DL-SATA מארז HUNTKEY HERCULES 550W יחד עם התקנת תוכנות (שאביא אליהם בעצמי) סך הכל - 2600 שח אני מתכונן לקנות גם מסך 19 אינטש האם לדעתכם המפרט מתאים? האם כרטיס המסך מספיק או שיש צורך לשדרגו ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ItayMaoz,

שלום לכולם, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי (מחשב בן 4 שנים) תקציב 1500 ש"ח. אני משתמש בו לתכנות ומשחקים. עריכה קטנה: הזיכרון שיש לי 4 GB 2*מה שרשום במפרט המפרט הנוכחי שלו הוא: תודה רבה, איתי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Oztriker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב. בעיקר עבודה משרדית, בדגש על תיכנות והרצת הרבה תוכנות במקביל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות-בינוניות, אני משחק מדי פעם במשחקי מחשב כגון dota 2 ומשחקים ישנים שלא דורשים הרבה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 =…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כבדה מאוד, חפירה מקבילה בהרבה אתרים עם CRAWLERS, קבצי נתונים ענקיים, הרבה מאוד תוכנות פועלות בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש מיועד לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, הדבר הויזואלי ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לאחרונה אני נתקע שוב ושוב בצוואר בקבוק בעבודה על הסימולציות שלי לתואר השני בהנדסה. פעם אין מספיק זיכרון (אני עובד עם 16 ג"ב RAM) והעיבוד יכול להיות הרבה יותר מהיר (i5 3210M). מדי פעם אני גם נתקע באיזה מאמר שבו מממשים את הנושאים שאני חוקר יחסית מהר באמצעות עיבוד על CUDA במקום על CPU. כל ההקדמה הזאת זה כדי להסביר את החשק והמוטיבציה למפרט המטורף. בינתיים אין לי את התקציב לזה, אבל אולי אולי יגיע איזה גרנט וניתן יהיה לממש.. אני עובד עם MATLAB ו- c++ . לא מתכוון לבצע OC. בכל מקרה, הדגש הוא על הזיכרון (כמה שיותר מבלי להכנס לקטגוריית השרתים) וכוח העיבוד המקבילי (גם CPU וגם CUDA). זה המפרט: מעבד:[..] INTEL 3930K : CORE I7, S2011, 3.2GHz , "SROKY" - TRAY ₪2643 לוח אם: [..] ASUS P9…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בוקר טוב...קיבלתי מחשב נייד במתנה של ASUS DUO T2370 עם 2 גיגה ראם זכרון ודיסק קשיח 160 גיגה על המחשב כתוב Pro 50 Series והדיסק כתוב עליו F5 NOTEBOOK SERIES עכשיו התקינו לי בחו"ל ווינדוס ויסטה ואני לא כל כך אוהב אותו אני הולך להתקין לי WINDOWS XP עכשיו קיבלתי דיסקים עם דרייברים של המחשב אבל כתוב עליהם הכל this disc supports windows vista 32-bit only עכשיו כשאני ירצה להתקין דרייברים על WINDOWS XP מאיפה אני אמור להשיג את הדרייברים בשבילהם ? או שיהיה אפשר להשתמש עם הדיסק הזה גם ב XP עכשיו מצאתי אתר של הדרייברים אבל למטה כתוב OS Compatibility Windows Vista * Windows XP driver is not available תראו : http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2106&l1=5&…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3615&category_id=adeeec243bda42f56d67a161f83b8708& אשר שימושיו העיקריים הם חלופיה למחשב נייח שמשמש להרבה הורדות אינטרנט צפייה בסרטים ובשנה הבאה גם מחשב לסטודנט וגם למשחקים מאוד לא חדישים !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ArtyPP,

אז ככה חבר שלי רוצה ליקנות מחשב חדש, והוא רוצה ביצועים מעולים במשחקים לכן הרכבתי לו כאן מיפרט מה דעתכם ? המיפרט יחובר זמנית למסך 19 LCD ואחרי זה למסך 22 איכותי, החבר מעוניין בכרטיס של NVIDIA, בעיקר המחשב למשחקים אבל יהיה שימוש בתוכנות ובHD לכן המיפרט שהורכב לדעתי דיי מתאים. Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=12 Twintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT OC Ver 512MB PCIe, יחידות 1 ¤890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1239 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות 1 ¤3…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Zelig,

אני מחפש חוות דעת כללית על samsung (ואם אפשר גם מידע על הסדרות האיכותיות אם יש). בעיקר בנושאים: א) איכות היבואן והשירות ב) איכות הבניה / הרכבה ג) עלות או תמורה ביחס למחיר ד) האם יש סדרה עם מסך מט?

17. אהלן. אני מעוניין לשלב חלקים מהמחשב הישן שלי עם מפרט חדש למחשב לעריכת וידאו. יש לי: 0ZC -2GB 800MHZ KINGSTON - 2GB 800MHZ ספק כוח - HUNTKEY 550W דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS 2 מסכים acer '19 ואת כל אלו חשבתי להוסיף למפרט הבא: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray מאוור ThermalTake CLP0524 Socket 775 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 - X2 PNY Quadro FX1700 512MB PCI Experss ThermalTake Element T 1*20cm 1*12cm Fan Black + ThermalTake 700Watt לגבי לוח אם - אני לא יודע איזה לוח יכול להתאים למפרט הנוכחי ולזכרונות היחסית ישנים. - אשמח להמלצה. בכל מקרה, אני צריך מחשב חזק לעבודות מקצועיות, שיריץ 1080X1920 בלי למצמץ ושיוכל לש…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Judas Iscariot,

עכשיו שAlienware הם חלק מDELL, האם ניתן לרכוש מהם מחשב ולקבל עליו אחריות בארץ? עריכה: אני מתעניין בעיקר במחשב נייד ולכן אני שואל בפורום זה, אם זה מתאים יותר לפורום אחר מוזמנים להעביר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. http://www.tms.co.il/preview/spec/1bezq9jw 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה - פוטושופ לייטרום ו Vegas Pro 11 ומשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות: פוטושופ - כבד לייטרום - כבד Vegas Pro - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 , Battle Field 3 , GTA IV ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, השגתי RTX 3080 מnewEgg ואני רוצה לקנות את שאר המחשב. יש לי מפרט שהייתי שמח לקבל חוות דעת עליו. הוא הורכב בTMS אבל אני פתוח להצעות איפה לקנות, גר בתל אביב. איפה שההרכבה תיהיה הכי מהירה והמחירים יהיו הכי משתלמים. התקציב יחסית גמיש, אם יש פה משהו מיותר/מוגזם אז אשמח לשנות אותו אבל אם צריך להוסיף וזה משמעותי אז אפשר. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים [AMD Ryzen 9 5900X AM4 Box No Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 2836 קירור למעבדים Noctua NH-U12A CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 403 לוחות אם Asus ROG STRIX B550-E GAMING כמות: 1 - מחיר: ₪ 1156 זכרונ…

21. Started by questionman,

אני יודע שיש דיונים דומים אבל אני לא צריך מחשב שלם, יש לי HDD,SSD, סטיק זיכרון 8GB וכרטיס מסך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Battlefield, Planetside 2, Counter Strike ו-League of Legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בHDD או בSSD, אין צורך בכרטיס מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השימוש הוא בעיקר עם אוזניות אבל עדיף שיהיה שקט …

22. Started by yonin789,

אשמח להמלצה למחשב נייד לחבר בשביל הלימודים לא מצאתי פורמט לנייד אז השתמשתי בפורמט של הנייח 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לדרום אבל לא חייב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Omer7364,

שלום כולם אני קונה מחשב בעיקר ללימודים: מסמכים/מצגות, אינטרנט- שימוש שוטף, מסנג'ר וכו', תוכנות מתמטיקה כגון mathlab, הורדה והאזנה למוסיקה, הורדה וצפייה בסרטים/סדרות. משחקים- אולי פה ושם, בטח לא משהו רציני. אשמח לשמוע מה דעתכם על מחשב פנטיום D הבא, ובעיקר על השדרוגים ההצעה הבסיסית: מארז עם usb קדמי/אחורי לוח אם MSI מעבד אינטל פנטיום D ליבה כפולה PD925 3.0GHZ 4MB זיכרון DDR || 512MB 667MHZ כרטיס מסך PCI-Express נפרד מלוח האם: GEFORCE 7100 GS 128MB UPTO 512 MB דיסק קשיח80GB SATA || 7200 RPM 8MB צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול 8 ערוצים (7.1) מסך "17 דק LG 1719S/SAMSUNG 740N LCD רמקולים, מקלדת ועכבר - סטנדרטיים 3 שנות אחריות למחשב ואחריות לכל…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by australia,

hi please advice for the following system will be used for games, internet INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1700 sh LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E 2115 sh OCZ CL5 1066MHz HPC Edition 2048MB DDR2 1545 sh ASUS P5N32-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 680I SLI HD AUDIO + FX/DTS 1190 sh Asus DVDRW-1814BLT 240 sh ASUS DVD-E616A3T 130 sh MICROLAB X-23 BLACK 5.1 670 sh ANTEC 900 GAMING NO PS 846 sh BFG 650W SILENT PSU 650 sh ZALMAN CNPS9700 LED 310 sh Seagate - ST3320620AS ( 2 in RAID 0 ) 480 * 2 = 960 sh ============= 10,400 sh

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. לוח אם : ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI - ש"ח750 שח מעבד: Intel Core 2 Duo E6700 2.66GHz 4Mb Box -ש"ח2000 כונן קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID -ש"ח 460(מה זה RAID) זכרון: G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 - ש"ח 600 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 7600 GS 256MB PCI-E - ש"ח 650 צורב: LG DVDRW GSA-H30N SATA - ש"ח 210 אל פסק : EITAN ENGINEERING LINE INTERACTIVE VP625 - ש"ח 300 מקלדת + עכבר: LOGITECH DELUXE CORDLESS DESKTOP - ש"ח 230 * איך המפרט הזה ואיך אפשר לשפר/להוזיל אותו? * איזה מארז +כרטיס טלוויזיה כדי לי לבחור?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.