עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by בזיק2,

לפני כשבוע ביקשתי המלצה לנייד. חשבתי שוב על מה אני רוצה בעצם מהמחשב הנייד. המחשב מיועד למישהו שאמורה לכתוב עליו הרבה, העבודה צריכה להיות קלה ומהנה ולכן הדבר החשוב באמת הוא נוחות השימוש במחשב הנייד. נראה לי שלצורך נוחות שימוש צריך את המאפיינים הבאים: קל להפעלה, לא מתחמם, נוח לסחיבה לכן לא כבד, לא עבה, עובד בצורה חלקה, עובד זמן ממושך ללא הטענה, מסך טוב. לצורך זה נראה לי שלמחשב צריכים להיות המאפיינים הבאים: מסך מט עם בהירות וקונטרסט טובים (רוב השימוש אמנם יהיה בבית, אך נראה לי שבכל זאת סוג כזה נוח יותר לעיניים), מקלדת מוארת (היא תרצה לפעמים להקליד בחושך), מקלדת איכותית ועמידה, touchpad עם שני כפתורים, מעבד עם הסיומת 7 (לזמן עבודה ממושך ומניעת ההתחממות), גודל מסך 11.6 עד…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by mishar6,

שלום לכולם.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לסרטים וקצת משחקים משו באזור ה15" תודה מראש

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by Cyron,

שלום אשמח להמלצה לנייד רב תכליתי בתקציב הנ"ל שימושים רגילים, אינטרנט, סרטים, אפשרות לחבר ל-LCD לא ממש מבין בניידים, חוץ מהמעבדים, עדיף משהו חזק C2D ולא פחות מזה. גודל 13.3-14.1, אם יש משהו ממש טוב עם מסך גדול יותר אני מוכן לשקול המון תודה מראש עריכה: נתקלתי בסדרת ה- Latitude 6400/5400, איך הם ? מה בדיוק ההבדל המשמעותי ביניהם מלבד המחיר ?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש נייד לשימושים ביתיים הכוללים אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים (HD), ושימוש בתוכנות שיתוף קבצים (במקביל לכל הפעולות האלו...). תקציב 5000-6000 ש"ח, לא חייב לכלול מערכת הפעלה (אבל עדיף עם). גודל מסך 13 או 14, עדיפות למשקל נמוך. זמן סוללה לא חשוב כל כך. כמובן שעדיף יציאת HDMI. כרגע אני מתלבט בין Dell Vostro 1320: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11753 לבין Studio 1555: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12128 לשניהם מעבד, זיכרון ודיסק קשיח זהים (וטובים) החיסרון של ה-Studio הוא משקל יותר גבוה (כי המסך הוא 15) ושהמסך הוא מבריק. ל-Vostro לעומת זאת אין יציאת HDMI ו-eSata, כרטיס מסך יותר חלש, והוא קצת יותר יקר. השאלה היא האם יש דרך להוציא HD לטלוויז…

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. Started by meidan,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה חישובית שמעמיסה על המעבד והזכרון. לפחות core 2 duo ו- 2GB זכרון. רצוי עם XP ולא ויסטה. מסך לפחות 15', רצוי 17. כרטיס רשת אלחוטי. 160GB. אין צורך צורב DVD. תודה.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by avielq5w,

עוד שבועיים אני באילת וחשבתי לקנות מחשב נורמאלי סוף סוף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשרות לחרוג לכיוון ה7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי :משחקים, שימוש בייתי, צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אולי יהיה פוטושופ פה ושם ותיכנות בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 16 תגובות
    • 7.6k צפיות
  7. Started by din264,

יי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 2200, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 2500. * מטרות המחשב? גלישה,סקייפ,סרטים . * גודל המסך? 13-15.6 . * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?רצוי אם אפשר שיהיה 7200RPM. גודל לא חשוב בלחץ 100 ג'יגה אני מנצל * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם ה…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. שלום, אני מחפש המלצה לנייד שאנחנו רוצים לקנות לאבא שלי כמתנה. התקציב הוא 2.5K והשימושים הם משרדיים לרוב. למיטב ידיעתי הוא לא צופה בסרטים או משחק עליו. הוא כן משתמש הרבה באינטרנט ובתוכנות אופיס. עדיף מחשב עמיד מאשר דק ומעוצב. עוד בקשה (מוזרה קצת), יש לו מעין מכונה שיוצרת חלקים לשעונים ע"פ שרטוטים. אני יודע שהוא מחבר מחשב רגיל למכונה הזאת עם חיבור של המדפסות הישנות האלו. יש ניידים עם יציאה כזו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by cipher,

שלום חברים , אני זקוק להמלצה על נייד בתקציב של 3000 ש"ח השימושים העיקריים זה office , אינטרנט , צפייה בסרטים חשוב לי שהוא יהיה קל (בסביבות 2 קילו) גם אם זה בא על חשבון גודל המסך. בנוסף חשוב לי שהוא גם יוכל להריץ win7 באופן חלק ואם קיים כזה דבר אז שיהיה לו גם יציאות hdmi כדי לחבר אותו ל lcd תודה.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  10. השימושים: בסיסיים, מוזיקה, הקלדת מסמכים ועבודה סטודנטיאלית על מחשב, סרטים כולל חיבור למקרן באמצעות HDMI. הדרישות: אחריות ארוכה כמה שניתן ובאתר לקוח ככה שעדיף אני מניח מחשב מסדרה עסקית. גודל 14 או 15 שיהיה נוח להקליד ולעבוד עליו. משחקים בסיסיים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי, חובה מעבד C2D. העדפה ל LENOVO או DELL מסך 15.4 או 15.6 אינצ'. ראיתי כאלה של לנובו אבל עם כ"מ של אינטל (4500), אני מעוניין בכרטיסים יותר חזקים דוגמת NVIDIA 9300 או ATI (לא יודע מה באותה רמה...). תודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד לסרטים מוזיקה עבודות בוורד ותיכנות בעיקר ב visual c++ חשבתי על הmacbook הזה http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 נראה מחשב מעולה זוכה לשבחים כל הזמן אבל משום מה יש כאלו שאומרים שלסטודנטים יש איתו בעיות. אשמח אם תביעו את חוות דעתם על המחשב הזה או שתמליצו על ניידים אחרים בערך באותו תקציב אם המחשב הזה לא נראה לכם. חשוב שיהיה במחשב: מסך רחב יציאת טלויזיה-חובה דיסק קשיח 80 ומעלה(עדיף יותר מ 80 אם אפשר) רמקולים טובים שיריץ ויסטה בלי בעיות שהבטרייה תספיק לזמן סביר (אני מעריך 3 וחצי 4 שעות)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by avihaikiz,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב מצומצם מאוד. ידוע לי שאני צריך להתפשר בהרבה פרמטרים ברשימה יש פירוט של הרצוי, אשמח אם המבינים כאן ימליצו לי הטוב ביותר שמצוי. "אני מצפה לטוב מכל, נערך לגרוע מכל ומוכן להתפשר על כל מה שבאמצע". *התקציב המשוער - 2,000 ש"ח +\- * מטרות המחשב - הקרנת סרטים (יחובר למקרן), הכנת והקרנת מצגות, OFFICE וסביר להניח שגם משחקים לא כבדים, חשוב שיהיה גם צורב. * גודל המסך - 15.6 רצוי מאט. *מעבד - I3 \I5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ארוך ככל הניתן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - רצוי 7200 * כונן אופטי? חשוב שיהיה גם עם צורב * אחריות בינלאומית - מעדיף * רישיון למערכת הפעלה - לא הכרחי …

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  14. שלום אני מחפשת מחשב לרגל נסיעה דחופה. רגילה לעבוד בבית עם מק-בוק אבל לא יכולה להרשות לעצמי כרגע.... מה חשוב לי: משקל וגודל- באיזור של 13 אינץ'. 2 ק"ג. אין צורך בכונן סי די אבל כניסה לכרטיס זיכרון יכולה לעזור. הכי חשוב- קליטה טובה של ווי פיי וחיבור נוח לאינטרנט. מסך טוב לצפייה בסרטים. הרבה זיכרון. נוחות בכתיבת מסמכים ארוכים (כלומר מקלדת טובה ורזולוציה). חשובה לי אחריות ואיכות- חומרים שישמרו ולא יעלמו פתאום. מחשב חזק- מוסיקה, סרטים, משחקים, תמונות מצלמה ומיקרופון טובים. יכולה להתפשר בשביל מחיר טוב אבל מוכנה לשלם יותר בשביל מחשב שיכיל את כל מה שכתבתי. אשמח לעצות והמלצות, במהרה (הנסיעה קרובה ובלתי צפויה) תודה!!!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. שלום, אבא שלי מחפש מחשב נייד חזק, השימוש שלו הוא יומיומי, צפיה בסרטים, גלישה, הורדה וכו'.. הוא מחפש מחשב שיהיה טוב גם בעוד כשנתיים לפחות, בגלל זה יש צורך בחיבורים יציאות וחלקים מהדור האחרון, התקציב הוא 4000 ש"ח ואלה הנתונים: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? אפשרי לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם איכות חומרים טובה, …

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by Or ei,

איזה נייד לשומוש רגיל (משחקים סרטים, הכול) אפשר למצוא במחיר כזה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום אני מעונין לרכוש נייד במחיר של 800 דולר מקס בארה"ב עוד החודש אשמח לעצות והמלצות על מחשבים מסוימים. המחשב מיועד בעיקר למשחקים בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  18. שלום שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד כדי לקחת איתי לאוניברסיטה. בין היתר, שימושים משרדיים כמו אנטרנט, מוזיקה, אופיס, לצורכי גרפיקה - פוטושופ, אין צורך בתוכנות תלת-מימד או עריכת וידאו, ובעיקר שיוכל לנגן סרטים ב-full HD, כלומר ביט רייט גבוה של 1080P. משחקים כבדים גם אין צורך. מסך - לא מבריק, ההשתקפויות מפריעות לי. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  19. אני רוצה לרכוש השבוע מחשב, ברשת אמינה בישראל. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית לגודלו....אין לי מושג מה זה קל ל15+ אינץ'....אני מעריך כ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פה אין לי הערכה לזמן סוללה, נא המלצתכם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)... אין העדפה מיוחדת * בלוטות? יכול להועיל, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? סטנדרטי...עדיף בנפח של 500+ ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב?מומלץ * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בנוגע לאחריות עדיף שיהיה למחשב אבא ואמא בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, * האם יש…

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by din264,

שלום השימושים שלי הם אינטרנט לסקייפ לרב וקצת אופיס ההתלבטות שלי היא בין מסך 13.3 לבין מסך 14 מחפש מחפש בתקציב שציינתי שיהיה כמה שיותר איכותי ואמין 3 שנות אחריות הנא הציעו מספר דגמים בתקציב הזה אני לא צריך למשחקים את המחשב ואני יבדוק איזה הכי יתאים

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by Musti,

אחרי הרבה חשיבה וקצת יותר בקיאות בעניינים, אני אפתח את הפוסט הזה עם קצת דברים שונים בתקווה לקבל באמת המלצות טובות ותואמות.. * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות עם לינוקסים ותמיכה של חומרה, שמעתי שהיום אי את זה כבר כל כך,אם אפשר גם אופציה של צפיה בסרטים גם ב- HD זה יהיה מעולה עם חיבור למסכים * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? כמה שיותר עם המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שפחות רק לא חובה משהו קל משמעותית אם זה נופ…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by yan666,

שלום אני מעונייין בנייד לשימושים דיי בסיסיים. אינטרנט, סרטים, ומשחקים.. לא כבדים במיוחד סימולטורים שרצים על פנטיום 4 וג'י פורס אני בהחלט אסתפק ב I3. אחריות לשלוש שנים. גודל מסך 15.6 משקל וזמן סוללה לא קריטיים כי המחשב מיעוד לשימוש ביתי. כונן די די וי אין צורך בבלו ריי. רצוי מאוד מערכת הפעלה כלולה. הייתי רוצה להבין אם אני חייב כרטיס מסך שהוא לא און בורד שאני יכול להסתפק בכאלה גם?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by thedoar,

* מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס, autocad 2010 * גודל המסך: לפחות 15 אינצ'. לא משנה אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך: לפחות HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: לא * משקל רצוי: לא קריטי, מעדיף לא יותר מ-2.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3-4 שעות עבודה על סוללה אם אפשרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : אם אפשר שיהיה בצבע כסף או לבן. שתיהיה אחריות לשלוש שנים. מעדיף לא לחרוג מהתקציב ביותר ממאה ש…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חשוב לי שיהיה מחברות מוכרות כ DELL או LENOVO אני רוצה להריץ משחקים ברמה בינונית, כלומר שיהיה עם כ"מ חזק יחסית של NVIDIA או ATI (לא INTEL). כמו כן רזולוציית מסך של מעל 1280X800. הרד דיסק עדיף מעל 320GB. מצאתי את זה, אמנם בקצת יותר מ 5000: http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Studio+1555.htm בנוגע ללנובו, אשמח למחשב מסדרת THINKPAD, אם יש. אם יש המלצה על חברות אחרות, אשמח לשמוע, אבל כמו שאמרתי, עדיף לי ממה שציינתי. שאלה נוספת, לאיזה כרטיס של NVIDIA מקביל ה ATI Radeon 4570HD במחשב של DELL שראיתי (לינק למעלה). תודה רבה, רועי.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  25. היי, מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4512 חשוב לי שיוכל להריץ את ממשק AERO ומשחקים קלים דוגמת warcraft 3 מה אתם אומרים על המעבד הזה T4200? מיושן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.