עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  2. *מטרת המחשב? לימודים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אחסון ועריכת תמונות. * גודל המסך? בינוני * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא מתמצאת. * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -חיבור למסך הטלויזיה * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ל…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. היי אנשים. קיבלתי אישור מ-yotam.m לפתיחת טופיק חדש לייעוץ בקניית המחשב החדש שלי. המון דברים השתנו מאז הטופיק הקודם. כפי שניתן לראות, נכנסו מוצרים חדשים לשוק בארץ (כדוגמאת ה-HD4830 1GB) והתקציב שלי קפץ ב-9,000 ש"ח, בזכות המכירה של ה-Wii שלא עשיתי בו כלל שימוש, מכירה של מסך הטלוויזיה שלי ובכללי אחרי שיחה ארוכה עם ההורים שהובילה לכך שהתוספת לתקציב תשתלם. אז ככה: 1. אני מעוניין לקנות מערכת i7. רק אלוהים יודע מתי אשדרג חלקים במחשב (לא אצטרך בכלל לדעתי) שהם לא כרטיס המסך ב-3 עד 4 שנים הקרובות והתקציב מאפשר, כך שאני מאמין שה-i7 משתלם, בעיקר בגלל העובדה שאני בכל מקרה צריך לוח CF ומעבד מרובע ליבות חזק שהוא גם קריר. 2. אני אכן מתכנן OC. גם לכרטיסי המסך וגם למעבד. את המעבד אני …

• 37 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Murmur,

שלום, אני קונה מחשב חדש. התייעצתי לפני כחודשיים אבל בינתיים נסעתי וחזרתי ואני לא בטוח מה התחדש. הנה הפרטים: אני מנסה להרכיב מפרט מאוזן עם יחס עלות/תועלת גבוה ואופק שדרוג מקסימלי. שימושים: משרדיים 'כבדים' (Matlab, ArcGIS, עיבוד תמונה בפוטושופ כולל פילטרים מורכבים, עיצוב ב-Indesign), צפייה בסרטי HD וקצת עריכת וידאו ביתית ב-HD. לא משחק משחקים. תקציב: 3500 עד 4000 ש"ח (המרווח לאפשרויות הטומנות בחובן שיפור משמעותי) אוברקלוק: מתוכנן, לא היסטרי לשבירת שיאים, אלא כדי להפוך מעבד תקציבי למעבד קרנף. שקט: 8 מתוך 10 (אפילו 8.5) ציוד היקפי דרוש: רק מקלדת, ואם מישהו יכול להמליץ על כרטיס WIFI - גם טוב. מערכת הפעלה: תותקן Win 7, יש לי כבר ציוד קיים: מסך 22", עכבר, רמקולים הרכבתי את המפרט …

• 51 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by roiZZ,

בניתי מפרט לחבר ב6500ש"ח. המחשב למשחקים כבדים,שירים,MSN. מעבד: AMD 3800+ DUAL CORE לוח אם:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זיכורונת: GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel HD: WS 80GB SATA2 (זה יספיק לי) כרטיס מסך: LEADTEK 7900GT 256MB PCI-E צורב: NEC 3550 Dual Layer כונן רגיל: של NEC מארז: Compucase 6A19 Midi Tower NO PSU ספק: HEC ACE480 480W 20//24PIN + הרכבת מחשב במעבדה סה"כ: 6649 ש"ח (בפנדה) איך המפרט? הספק יחזיק ? בתודה,רויה.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by ashraf,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט עד 7000 ש"ח (מוכן לחרוג עד 7500), שיוכל לשמש גם כמחשב שולחני (אני מתכוון לחבר אותו למסך LCD גדול). להלן הדרישות: מסך: 13.1" או 14.1" מעבד: P8400 ומעלה זכרון: מינימום 3 GB. כרטיס מסך: מספיק טוב בכדי להריץ את המשחקים של היום באיכות סבירה. (כמו למשל NVIDIA 8600) עדיפות לחברה בעלת ותק בתחום, כמו DELL, LENOVO THINKPAD ו HP. דיסק קשיח: אין דרישות מיוחדות. אשמח לשמוע עצות והצעות... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ravidp18,

קיבלתי הצעה לרכוש מחשב נייד עם תקלה בתצוגה, רואים את התצוגה מחולקת לרבעים {כמו הגדרת "פרוש" לרקע לשולחן העבודה} יכול להיות שהכרטיס מסך שרוף או פגום או שמדובר בבעיית דרייבר ותאימות? מדובר בכרטיס מסך 8600M GS ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום. (המחשב לא בהישג ידי) זו התקלה; [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. המטרה היא מחשב זול למשרד לעבודה משרדית שוטפת ובנוסף גם עריכת תמונות בפוטושופ ולפעמים גם עריכת וידאו קל. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח , אם ממש אין ברירה אז לחרוג עד המינימום הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופוטושופ ובעתיד גם כשרת של המשרד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אופיס, עריכת וידאו קלה, ריבוי חלונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by eeh50,

מעבד- Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 815ש"ח זכרון- GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel 800 ש"ח לוח אם -ASUS P5LD2 Intel 945P chipset 865ש"ח -Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO-כרטיס מסך 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 460 מזיגזג- ש"ח סך הכל 6170ש"ח

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  10. Started by T.r.D,

http://www.2send.us/uploads/181731a458.jpg 5700 ש"ח מ"צ'יפ מחשבים"

• 10 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by the_lighting,

אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וכמו כן גם לשימושים ביתיים לכן אני צריך גם תחנת עגינה למחשב! שיהיה כמה שיותר קל ודק אבל שלא יהיה 10' שיהיה לפחות 12' לא חשוב לי מערכת הפעלה. שהסוללה תחזיק יחסית המון ומעבד חזק. תקציב עד 4000 כולל תחנת העגינה(אני לא ממש יודע כמה תחנה כזאת אמורה לעלות אז תאירו את עיני) תודה מראש חשבתי על הנייד הנ"ל ASUS UL20A-A1 SU7300 1.3Ghz 2GB 250GB

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by mic3mic4,

שלום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמתחיל לעשות לי בעיות. בזמן רנדור סצנה לא כל כך כבדה בסטודיו מקס 2011, הוא נופל פעם אחר פעם, כולל אחרי שאני מאתחלת את המחשב. אין באפשרותי לקנות כרגע חדש. אני מצרפת את הנתונים העיקריים שלו, ואשמח לקבל המלצה איך לשפר / לשדרג אותו בצורה הטובה ביותר. אני עובדת בעיקר עם סוליד וורקס, מקס 2011 ופוטושופ. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: Intel® Quad Core ™ Q9550 (4 x 2.83hz) 12mb כרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E זכרון: 2.5 GB תודה רבה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס של אינטל יש במחשב הזה WINDOWS 7 ואחי סובל מהאיטיות שלו ודי צולע... מה עושים לדעתכם? ואם כדאי לשדרג זיכרון, לאיזה נפח? המחשב הוא HP 2230S

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by INFERNO,

שלום אנשים ! אני רוצה לקנות מפרט חלקי ב3000 ש"ח MAX ! בלי שקל מעל ! בשביל אוברקלוק המפרט יכלול: מעבד (AMD אין לי כסף לאינטל), לוח M , זיכרון , מארז (with PS) 2 כרטיסי רשת וכרטיס מסך בתודה מראש INFERNO

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שישרת אותי ב 5-7 השנים הבאות, לכן עליו להיות חזק, וגם אופציה של OC טוב שתהיה, כשביצועי הסטוק כבר לא יהיו מספיק חזקים. כ"כ, חשובה לי התאימות בין החלקים - שלא יהיו צווארי בקבוק. הרכבתי את שמות החלקים ממספר אתרים כמו PCMAG, TOMSHARDWARE u ELITEGAMING, אף חשוב לי לומר שההבנה שלי בתחום בסיסית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 12000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בוודאי שלחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא, הוא גבוה דיו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) ב…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

שלום לכולם, דרוש לי לחבר, מחשב למשחקים כמה שיותר חזק אך במארז כמה שיותר קטן (עדיף בתצורה של Micro-ATX) עם כרטיס מסך PCIe מלא. להלן מענה על השאלות הסטאנדרטיות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים ביותר BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. זה הוא כרגע : יש לי מחשב פנטיום 4 של אינטל , 1400 מגה הרץ , 480 מגה ראם, 30 ג'גה דיסק קשיח , כרטיס מסך ג'יפורס 2 . אני רוצה לשדרג ולהחליף את הרכיבים האלו... תקציב עד כמה שיידרש.. מהם המוצרים הכי חדשים שיש בשוק ? תודה מראש לעוזרים..

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by elkobi_Reem,

מעבד הליבה הכפולה Intel Dual Core 3.0Ghz 925 4M chace לוח אם Intel D945GCCR chipset 945 זיכרון 2048MB 667MHZ DDR2 דיסק קשיח 160GB SATA2 מהירות 7200RPM 8MB זיכרון מטמון כונן צורב DVD X18 מסך MAG 17 wide LCD HJ724W ספק 400 וואט איך הוא למשחקים בקטנה לא משהו רציני... אנביאיי פיפא מנגר משחקים כאלה נשאר לי לקנות כרטיס מסך וזהו. מה אתם אומרים? כמה הוא שווה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. דיי , לא יכול , הראש נשבר לי.. אני רוצה לקנות את כל החלקים ממקום אחד , אני רוצה socket 939 + pci express אבל אין 6800GT PCI במחיר נורמלי הם עולים 3200+ !$@# רק ב ksp יש , אבל חוץ מכרטיסי מסך , חצי מהחלקים שאני צריך , אין להם! זה בעצם עכשיו כאב ראש של 939 + pci exprexx + nforce4 Vs. 754 + nforce3 + agp 8 מה להחלייייט? אם אני קונה 754 , המחשב הזה לא יוכל להשתדרג לשום מקום , אבל הוא יהיה קצת יותר מהיר , בפחות כסף אם אני קונה 939 , אני יוכל לשדרג אותו בעתיד , מי אמר שאני ירצה לשדרג?! אם אני ירצה ולא יקנה 939 אז זה באסה רציני טוב , אני מתאבד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. זה המפרט שהרכבתי: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4200+ BOX ¤435 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=200 Abit A-N68SV nForce630a Sockt AM2/AM2+ AMD CPU ¤346 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=971 Twintech nVidia 8800GT 512 MB (New Big Fan) PCIe ¤1200 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=842 SAGITTA WINDOW NO PS ¤346 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=922 Enermax Liberty 400W ¤390 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=420 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ ¤100 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤389 http:/…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. הזמנתי את המחשב הזה מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1034 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤389 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤478 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤255 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤305 כרטיס מסך: Palit GTX285 1GB DDR3 Retail - זמין כמות: 1 - מחיר: ¤2056 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤155 מקלדת: Logitech Wave Keyboard - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤283 עכבר: LOGITECH MX518 Gaming-Grade Optical Mouse …

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by itay145,

מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים חדשים כמו Call of duty ומשחקים עם אכויות דומות שיוכל לסחוב לי את המשחקים על איכויות גבוהות בצורה טובה ומהירה. אין צורך בציוד הקפי, המסך שלי הוא 24אינץ אם יהיה אפשר לא לחרוג מהתקציב זה יהיה מצויין . שקט המחשב -6 . אין צורך בOC והכי חשוב לי שאני יוכל לסחוב באכויות גבוהות משחקים חדשים גם עוד חצי שנה ויותר (אם זה אפשרי) אין בעיה שתעשו את המפרט בRSM (כמו שאתם נוהגים לעשות) תודה מראש :]

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by Rinchwind,

אני מרכיב מפרט למחשב (כולל הכל, תקציב של בערך 10,000), מיועד בעיקר למשחקים ותכנות. אני לא מתכנן לעשות לו אובר-קלוקינג. המפרט שבניתי עד עכשיו: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Corsair 512MB VS512MB533D2 PC4200 DDRII 533MHz WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 Box Intel Culver City D925XCV Intel 925X LGA 775 ThermalTake Aluminum Tsunami Series VA3400BNA Black 400W Zalman ZM-CS1 Clip for Socket 775 Asus Extreme N6600GT PCIe 128MB ZALMAN CNPS7000B-CuNew Model Samsung 17 LCD SyncMaster 710T S/B הלוח אם הוא זמני בלבד (אבל מבחינת התכונות הוא מספק בדיוק את מה שאני צריך ולא יותר) כל עצה\המלצה לגבי המפרט תתקבל בברכה, בעיקר אני …

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by zuk666,

היי, בעיקרון אני מנסה לבנות מחשב שהשימוש שלו יהיה בעיקר אינטרנט אבל אני לא רוצה לפסול משחקים... בכל מקרה, אני לא מתכוון לשים עליו משחקים כבדים כל כך... אז ככה, מנסיון, מחשב אצלי מחזיק הרבה זמן ומה שיוחלף בעתיד זה זיכרון/כרטיס מסך/הארדיסק... מעבד, חשבתי על ה quad q6600 לוח מבחינתי זה הסימן שאלה, אני רוצה תמיכה גם ב DDR3 וגם ב DDR2 אבל אין לי צורך בתמיכה במעבד EXTREME למשל... אלא מספיק שיתמוך במעבד שלי וזהו.. אני לא יודע לעשות OC ולכן גם לא אעשה.. ניסיתי לבנות משו וקצת חרגתי.... אני אשמח מאוד להמלצות קודם כל על לוח אם שיוכל לענות לי על הצרכים ודבר שני איפה הגזמתי ולקחתי דברים חזקים שלא ינוצלו או שיש להם תחליף זול יותר... תודה. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 …

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  25. מטרת המחשב: עבודה - אופיס מצגות (שיהיה אפשר לחבר למקרן) , אינטרנט ודברים רגילים גודל מסך: 14-15 משקל רצוי: כמה שפחות ,מוכן לחרוג מהתקציב בשביל זה סוללה: מינימום 3 שעות. כונן: כן מערכת הפעלה: כן , 7. חברה: עדיפות ל DELL עקב נסיון מוצלח איתם, אבל לא כזה משנה. בקצרה: המחשב נועד לעבודה/פגישות/הרצאות , אז רצוי שיהיה קל ולא מסורבל (לכן 14 יכול להתאים) יתרון אם הוא יראה טוב כלפי חוץ (לפגישות). אין צורך במחשב חזק , בכל זאת - אופיס ואינטרנט. יצא לי לראות את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH29219E0 מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.