ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התקנתי את Windows 8 על המחשב הנייד וכל כמה דק' הוא נכבה לבד. בדקתי ב-HWMONITOR - טמפ' המעבד היא 77 בערך, ההארד דיסק על 57 מעלות. האם זה בגלל זה? מה אפשר לעשות? להחזיר ל-7?
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, הגעתי לפורום הזה כי המליצו לי עליו. אמרו לי שיש פה אנשים רצינים שיכולים לעזור לי לבנות מחשב שמיועד למשחקים אז בבקשה אני צריך את העזרה שלכם, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב-משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המחשב צריך להריץ משחקים של היום היום כמו coh2,bf3,cod וגם שיריץ משחקים שיצאו בעתיד כמו bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים , תמליצו לי על מחשב עם מסך מקסימום 12' כדי שהסוללה תחזיק מעמד טוב, ועם מפרט פצצה, השימוש שלי זה בעיקר לתוכנות כבדות, קצת סרטים ומשחקים, מה התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל עד סכום של 2400 ש"ח, חשוב לי שיהיה חברה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? פיתוח ומשחקים BF4 CRYSIS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב , כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא דברים הכרחים במפרט: 1. 2 טרה לפחות (רצוי 3 עם עדיפות לWD) 2. 16 ג'יגה זכרון 3. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד 4. SSD במחיר סמלי יכול להיות ממש נחמד עד כה אני דיי סגור על המעבד והלוח אם. אני מודע לכך שהלוח לא מא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים (רק Civ V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנפרד. 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (רק משחק אחד Civ V) 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל ציוד היקפי שהוא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי אז ככה הציעו לי כבר כמה מפרטים הבעיה היא שאני מבולבל עכשיו אחד אומר קירור טוב השני אומר קירור לא טוב ויש עוד בעיה חשוב לי שהמארז יראה טוב חיצונית ויהיה שקט אז הנה הדרישות דרך אגב אני קונה מksp כי חבר שלי עובד שם והוא יעשה לי אחלה הנחה הוא מנהל סניף 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf 4 -מהי הרזולוציה…
-
- 47 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע כמה שווה המחשב הישן שלי? מעבד: intel i7 860 לוח אם: Gigbyte-P55-UD3L זיכרון: G.Skill 4Gb- DDR3 1666 דיסק קשיח: שני דיסקים של 1 טרה של WD, סידרת BLACK, סה"כ 2TB. כרטיס גרפי: Gigabyte- GTX275 ספק כוח: חדש לגמרי (4 חודשים) של 550W - Seasonic מארז: Antec - P180 כונן-צורב DVD של LG- SATA ציוד נלווה: מקלדת מיקרוסופט wave 2000, עכבר לוגיטק m510 ורמקולים Altec מסך- דל 2209WA- נקי ויפה בלי פיקסלים שרופים.
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בחיפוש מחשב נייד בתקציב סביבות ה3000 נועד לסטודנט לעבודות משרד ולימודים ( אופיס וכו ), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים הולך להיות באזורים בלי אפשרות לטעון חשמל, ככה שמבקש שהמחשב יהיה עם סוללה טובה מבקש שהמחשב יהיה קל משקל, כמה שיותר קל ככה יותר טוב - מחשב נייד בתקציב של סביבות ה3000 ש"ח המחשב יקנה בישראל - מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 13 אינץ * רזולוציית המסך? כל עוד היא תקינה לעבוד אז זה לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, אני מאמין משהו כמו 4 שעות אולי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא רלוונטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אי…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אולטרבוק בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית אם המון טאבים פתוחים. חשוב לי שיהיה קל, מסך בין 11-13 אינצ. SSD של לפחות 256 , עדיפות ל 512GB. בינתיים ראיתי את [h=1]Samsung NP900X3E-A02IL בסביבות ה 6.7K. [/h] אשמח לקבל המלצות וחוו"ד. זה פחות או יותר התקציב, אבל אשמח לפחות. תודה ושבת שלום. רון.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש להחליף את המחשב הזקן שלי ורוצה משהו שיכול להריץ את המשחקים החדשים בFULLHD 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCH DOGS, NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני מתלבט בין כמה מחשבים ניידים. הדרישה העיקרית היא שהמחשב יעבוד בצורה חלקה עם linux (הדיסטרו שאני משתמש בו הוא Arch Linux). זה פחות קל עם מחשבים ניידים בגלל החומרה והדברים המולבשים עליה, אז חיפשתי במקומות המציעים התקנת linux במקום windows. לפני כן, הציפייה הכללית: * מטרות המחשב: בעיקר תכנות. אני לא משתמש ב-IDEs כבדים או במערכות גרפיות מתוחכמות, אז מעבד כמו i5 וכ- 6gb זיכרון יספיקו בהחלט. חוץ מזה, הדברים הרגילים - גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אבל לא אריץ עליו משחקים גדולים. * גודל המסך: כ-15 אינץ' יהיה נהדר, אבל גם 13 יהיה בסדר. אם יש למסך IPS, מה טוב. * רזולוציית המסך: 1366x768 יתקבל, אך עדיף 1920x1080.* משקל רצוי: עד כ-3 ק"ג, אבל יש לי קצת סי…
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב HTPC שיחובר לטלויזיה FHD 40". ישמש גם כסוג של שרת ביתי, storage וכו'. מעוניין ביכולות גיימינג בסיסיות לפחות כדי לחסוך את הצורך ברכישת קונסולה נפרדת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אני לא בסצנה כבר שנים בטח PES ושטויות בסגנון לאורחים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב, אני אצטרך אותו מספטמבר, האם כדאי לי לחכות עד לאוגוסט (מבצעי חזרה לבית הספר וכאלה אם בדרך כלל יש כאלה על לפטופים) או לקנות כבר בזמן הקרוב? אלה הנתונים: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?סטודנט- עבודה משרדית, טיפה עריכת תמונות, צפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות (חיבור לטלויזיה), משחקים ברמה קלה/בינונית (SC2 וכאלה), שימושיי מחשב ביתי למשתמש כבד- ריבוי משימות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 עדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני בדיוק סיימתי להכין לי מפרט למחשב חדש שאני מתכנן לקנות בסניף KSP אילת, לכן התקציב עומד על 6500. המחשב מיועד למשחקים ויבוצע בו OC. הייתי מעונין לשמוע דעתכם תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שזכור לאלו מהאשכול הקודם שלי אני מכור לעיצוב של מקבוק פרו (לא בהכרך אפל אלא ספציפית לדגם הזה) מצאתי כמה דגמים שנדלקתי עליהם אבל אני רוצה לראות עוד. משומה כשאני מחפש את כל הדגמים של החברות ,אני לא רואה את הדגמים הספציפיים שאני מצאתי . לכן אין לי מושג איפה לחפש. אז מה שאני מבקש בעצם ,קישור למקום שמכיל את כל הדגמים של כל חברה .. - - -לא מבקש המלצה לשום דגם או חברה או כל מחשב אחר ,אלא אך ורק רשימה של כל הדגמים שקיימים לחברות. ,אני יעבור אחד אחד ויראה מה מתאים לי --מבחינה עיצובית ואז אני כבר ינסה לראות מה מתאים לי מבחינת חומרה וכו' ואפתח אשכול על זה. והשאלה על המק , ראיתי כתבה בנקסטר ,על מחשבים ניידים ובטוקבקים אמרו כמה פעמים שמקבוק פרו חזק יותר טוב יותר מ…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני חדשה כאן ומאוד זקוקה לעזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא יודעת איזה מחשב מתאים לי תקציב:2500-2900 כמה שפחות עדיף **** מטרות המחשב:סרטים hd,משחקי פייסבוק,עבודה גרפית בסיסית,גלישה באינטרנט גודל המסך: 14-15.6 מבריק או מאט הכי חשוב שיהיה מסך איכותי עם פיקסלים צפופים וצבעים חיים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת מלאה *משקל רצןי: עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)*לפחות 3 שעות ללא טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi יואסב מרובים עדיף עד 3 כניסות וביניהם יואסבי 3 גודל מינימלי* וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה עד 750 *כונן אופטי:רצוי-לא חובה .* האם …
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי - 10000 שח עם חריגות קטנות א. אני מעדיף לנצל את כל הסכום ב. עד 500 ש"ח 2. משחקים, אינטרנט gta 6 ובסוף השנה גם 7 crysis 2 battlefield 3 ובאוקטובר 4 דיאבלו 3 ** לגבי הרזולוציה הטבעית אין לי מושג , אבל לפי המסך שבחרתי , והכרטיס מסך שבחרתי , לא נראה לי שתהייה בעייה למצוא רזולוציה מתאימה למשחקים עצמם ? 3.ציוד הקפי: מסך 4. רכיבים שאין בהם צורך? אין. צריך את כל הרכיבים הרצויים הדרושים. 5. שקט קריטי חשוב לי. 8-10 6. לא צריך אוברלוקינג למעבד כרגע , אולי לכרטיס מסך בעתיד 7. צריך מערכת הפעלה. וינדוס 7 צריך התקנה בחנות 8. העדפה לחנות? כן, TMS העדפה למיקום החנות ? לא. 9. בקשות מיוחדות ? לא. 10. לא מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות …
-
- 163 תגובות
- 39.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אחותי צריכה מחשב ללימודים, לומדת תקשרות ואנימציה, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? בעיקרון ללימודים, הפעלת תוכנות כמו פוטושופ, מאיה וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל של 13-14 אינץ', לא חשוב. * רזולוציית המסך? לא משנה, אני לא ממש יודע עד כמה זה קריטי לעריכה, אשמח להצעות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות, בכל זאת לסחוב אותו ללימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל יציאת HD תהיה נחמדה (בכל זאת גם אני צריך להנות ממנו). * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ג'יגה 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הAspire V7 הראשון יצא בתחילת מאי והיה "אמור" לצאת בסוף מאי מה שלא קרה. גרסא חדשה חדשה יותר Aspire V7-482PG לדוגמא הוצגה בקומיוטקס 2013 והייתה "אמורה" לצאת בסוף החודש הזה (יוני), ועכשיו סוף יוני ואין שום חדשות על הלפטופ הזה. הסתכלתי באתר של אייסר "קנדה" ויש שם את הלפטופ הזה אבל הוא לא זמין בשום חנות בעולם! למרות שהמפרט שלו כבר קיים... ראיתי הרבה מאוד סרטונים על Hands On של ה-V7, הגרסא הישנה אפילו אבל עדיין, אין שום חדשות בנוגע למכירה של זה. אני אציג לכם לדוגמא את ה Aspire S7-392 שהוצג בתחילת החודש בקומפיוטקס והוא כבר קיים באמזון, בעוד שה-V7 שהוצג באותו הזמן לא קיים באמזון כלל. אם למישהו יש חדשות על הלפטופ אני אשמח מאוד מאוד מאוד כי אם לא אז אני
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום,השאלות הן: 1.------מחשב יד שניה או מחודש ,זה דבר לא כדאי ?נגיד מחודש או יד שניה מהדגמים החדשים והיוקרתיים. 2.------נושא האחריות חייב להיות בקניית מחשב נייד? 3.------קניה מאייביי +מיסים ומשלוח עדיפים מלקנות מחשב בארץ?(הכוונה,משתלם?) 4.------מה עליי לבדוק במחשב חוץ מהחומרה של ביצועים?(סוללה למשל )? 5.------מה גודל המסך שמומלץ לקנות? אני תמיד רוצה מסך גדול וחושב ש15 זה המינימום, אבל אני רואה שיש 13-14 ששולטים בשוק. וחוץ מיזה 13 הוא פשוט נראה קטן מאוד ,אין לי מושג איך מסתדרים עם זה .ויש מחשב מסך 14 שאני דלוק עליו .. ואולי עוד שאלות שיעלו לי בהמשך. אם בבקשה תוכלו גם לנמק לתשובות ,כדי שאני יהיה בטוח ויבין למה אתם אומרים ככה. אין לי עוד הרבה זמן להתלבטויות ,אני צריך להביא…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 17000שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 17000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו (פרמייר, אפטר אפקט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אפטר ופרמייר לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך ל…
-
- 42 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני שוקל להזמין לפטופ מטייוואן (יש אותו רק שם) וכתוב שם שמצורף בקופסא טופס "Factory Warranty". קראתי קצת וזה אומר שהחברה של הלפטופ (במקרה הזה אייסר) צריכה לתת לי אחריות בסיסית כלשהי (?). האם זה אומר שהמשווק של אייסר בארץ יהיה חייב לתת לי את האחריות הזאת אם אני אראה לו את הטופס?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי, ברשותי המחשב עם המפרט שמתואר למטה. המחשב בן 6 שנים בערך. הכרטיס הגרפי שלי שבק חיים וזו הזדמנות טובה לשדרוג מאסיבי של המערכת. ספק הכוח,המסך והמארז מצויינים, כך שאין לי צורך לגעת בהם. אשמח לעצתכם בנוגע ליתר הרכיבים (האם לשדרג/ להשאיר). המטרה שלי היא להרכיב מחשב רב תכליתי לצרכים הבאים: משחקים בהגדרות בינוניות-טובות ומעלה, עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת וידאו בסיסית, שימוש בתוכנות OFFICE תודה! המפרט הקיים: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz Conroe 65nm טכנולוגית RAM 4.00GB כפול-ערוץ DDR2 @ 399MHz (5-5-5-15) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. P35-DS3L (Socket 775) 42 °C גרפיקה DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 512MBATI Radeon HD 4800 Series (ATI) 77 °C כוננים …
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
- 1 follower
-
-
למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-