ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב נתחיל בשאלון : * מטרות המחשב? לימודים + עבודה (הרבה סרטים , משחקים קלים/ישנים) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבין בשביל לומר, מה שיכנס במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מישהו יוכל להסביר מה זה אמצעי קלט? * משקל רצוי?לא משנה לי , קילו לפה קילו לשם לא יהרגו אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר (במסגרת התקציב הדל כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיס זיכרון * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה *…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הנ"ל, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14312 אני רוצה אולטרה בוק עם ביצועים ולא עם HD 4000 שכולם מציעים. 14' זה הגודל המדוייק לי. המחשב הזה חזק על הנייר, אני מחפש דעות של אנשים שיש להם אותו, גם של אלו שלא שדרגו את הזיכרון, ובמיוחד אלו שלא היו מרוצים מ 4 והוסיפו, האם זה תרם ? אשמח לדעת את דעתכם עליו, תודה !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין במחשב בלבד ,מתלבט בין HASWELL 4770K וIVY 3770K. אודה מאוד להצעות היות ויש לי אפשרות להביא חלק מהדברים מארה"ב 1 מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ( לא בביצועים),לא מעוניין במותגים לא ידועים/חדשים בשוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג כלפי מטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,פוטושופ כבד,עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שצויין למעלה - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS המופרסמים והכבדים ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/4901c0f4-8667-4d60-8c51-20a8d6ba87d8 מבחינת הגודל וכל התנאים על פניו עונה לכל דרישותיי. השאלה שלי אם מחשב כזה מומלץ בגלל שהוא מחודש והאם המחיר שלו שווה את המוצר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריכה מחשב עם 2 כוננים קשיחים כונן עבור מערכת הפעלה חלונות (windows 8) + כלי פיתוח (ויז'ואל סטודיו, SQL SERVER, פוטושופ, IIS וכד' כונן עבור מערכת הפעלה ubuntu כולל שרת MYSQL ריילס וכד' 0 משחקים כך שכרטיס מסך יכול להיות די מינורי ולא כלול ציוד נלווה של מסך מקלדת עכבר רמקולים וכד'. ולא יודעת אם נוגד את חוקי הפורום אך אשמח לקבל המלצות גם על מקומות לרכישה באזור ירושלים בנוסף, מחפשת גם ציוד נלווה. אני עובדת עם מחשב המחובר ל-2 מסכים מקלדת ועכבר, רציתי לדעת אם אפשר שהמסכים המקלדת והעכבר ישמשו שני מחשבים שאפשר יהיה לעבוד על שניהם במקביל (בלחיצת כפתור משהו כזה) היה לי כזה בעבר אך כבר לא מתאים לציוד החדיש היות שהמדובר על USB (למקלדת והעכבר) + 2 יציאות מסך המון תודה ואם…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטים HD (בחיבור מסך חיצוני) , מחשב חזק שירוץ חלק עם הרבה משימות במקביל (פיתוח ב intellij,eclipse), * משקל: בין 1.5 ק"ג עד לאיזור ה-2.5 גג * גודל המסך? באיזור ה-15.6-14 * רזולוציית המסך? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיספק לי לפחות 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?יציאת HDMI חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB DISC לפחות * רצוי שיהיה לפחות שנה אחריות * מעדיף שיגיע עם windows7, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתעניין בדגמים של ASUS מעדיף בלי מסך מגע אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שיהיה בבית – אבל השימוש הראשוני והראשי הוא כמתנה לילדה בת 10 * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפייה בסרטים בטלויזיה * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? עדיף קל (באיזור 2 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות – לרב יהיה בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין חשיבות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל 3 שנים אחריות זה חשוב לי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן, 8 WIN * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום חבר'ס אני מתחיל ללמוד עוד מעט באוניברסיטה ואני צריך נייד ללמודים להלן הדרישות שלי מקווה לתשובה בהקדם * תקציב: עד 4500 ש"ח * מטרות המחשב: לימודים, עריכה גרפית ותכנות * מסך: בסביבות 15.6-+ עדיף מט עם רזולוצייה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: תאורת מקשים אבל לא מחייב * משקל רצוי: 2, 2.5 ק"ג * זמן סוללה נדרש: 5 שעות ויותר * כונן: לא משנה הסוג, שיהיה יותר מ-700GB * כונן אופטי: לא מחייב * העדפה לדל טושיבה ואסוס * אני רוצה לקנות מ-KSP/BUG תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Cubase/Ableton/VST Plugins (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
חבר ביקש עזרה. הכין מפרט עם חומרה בסיסית, (דגש על השילוש הקדוש), אני כבר לא הכי מעודכן בחומר אז אשמח להיעזר בכל יודע דבר. לא מתוכנן OC 1920X1080 משחקים כגון BF3 ויתר שוטרים לא חזיר fps, מסתפק במועט צריך המלצה לכל השאר, מארז (לא חייב להיות שקט) + usb3 ספק מתאים SSD מומלץ בנפח הנ"ל GA9970A-DS3 AMD FX6200 (6 x 3,8 GHZ) 7850 / 7870 SSD 120GB תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כ. מסך, לגיימינג כבד כמובן , ומעדיף כמה שיותר חדש, לחכות כמה שיותר זמן לקנייה הבאה. עוד לא בררתי דגמים, אבל הכיוון זה דור הכי חדש, ובסביבות 1500. הבנתי שאם קונים אז עדיף זכרון פנימי של יותר מ-2G? בנוסף, אני חושש מהיווצרות צוואר בקבוק מאחד הרכיבים (בעיקר המעבד נראה לי?) שיהפוך את הקנייה ללא משתלמת. מפרט: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H RAM קצת מצחיק, יש 2 סטיקים של 2G ועוד 2 של 4G, כולם DDR3 Radeon HD 5850 1GB SeaSonic 520W המלצות? עצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עם זה לשיפור משמעותי אז אפשר עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 crysis3 ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני ארצה לקנות מסך מתאים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 34 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני קצת לא מעודכן בשוק הכרטיסי מסך אשמח להמלצה על כרטיס מסך לבן דודה שלי . הוא משחק על מסך DELL 2209W שהרזוצולציה שלו 1650X1050 . הילד משחק אמיו בעיקר ולפעמים משחקים כמו היטמן NEED FOR SPEED וכאלה ... המפרט החלקי בנתיים שעליו הולך לשבת הכרטיס : INTEL 4570 GA-H87-HD3 ספק כוח SEASONIC M12 520W תודה מראש. מנהלים בטעות פתחתי פוסט במפרטי מחשב במקום בפורום כרטיסי מסך. טעות שלי מצטער... אם אפשר להעביר בבקשה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, ברשותי מחשב בן כ2-3 שנים, נקנה בזמנו בחוסר ידע מוחלט וגם לא בתקציב כזה גבוה. בכל מקרה אני לא אתחיל למלא עכשיו טפסים וכו', אני רק רציתי לדעת אם יש סיכוי כלשהו "לשדרג" את המחשב כך שיתאים קצת לדרישות מערכת מעט יותר עכשוויות, או במילים אחרות, להשתמש לפחות בחלק מהרכיבים שלו בלי לזרוק את כולו לחלוטין ולבנות מפרט חדש מאפס. מטרת המחשב היא גיימינג בעיקר, ואין התייחסות כרגע לתקציב כי אני רק רוצה לדעת אם שדרוג כזה או אחר בכלל אפשרי. המפרט: לוח אם: MSI P67A-C43 מעבד: i5 2300 2800MHz ראם: 2X2GB DDR3 (לא יודע דגם מדוייק, לא חושב שרלוונטי כי ע"פ הידע הדל שלי אצטרך להחליף בכל מקרה) כ. מסך: GT 430 ספק: שוב לא יודע דגם/חברה אך לא חושב שרלוונטי מפני שהוא 450W. מארז: מארז גנ…
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
השדרוג הקודם נדחה ולכן אשמח לעזרה מחודשת. המטרה של המחשב היא בעיקר משרדית אבל גם עריכת סרטי וידאו HD ממצלמה ביתית (בעיקר חיבור קבצים אבל גם קצת עריכה) וקצת צפיה בסרטי HD ומשחקים. הרצון הוא להרכיב מחשב זול ככל הניתן אבל גם כזה שיסחוב את עריכת הסרטים. בכל אופן.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות אלא אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכת סרטי HD ממצלמת וידאו, קצת משחקים ובעיקר שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony PlayMemories - …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה כסף אני צריך להשקיע על מחשב שיריץ את המשחקים האלה על הגדרות גבוהות על רזולוציה של 1650X1050? בלי ציוד הקפי\מסך
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נט סטיק של פלאפון, על הנייר המהירות היא 4MB, בפועל הוא עובד לאט להחריד.. יש למישהו המלצה להחלפה/שינוי הגדרה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל דעה על המפרט הבא: עניתי כאן לפי השאלון: זה מחשב לשימוש משרדי קל בלבד, אופיס ואינטרנט. התקציב הוא 1300, ואם אפשר הייתי חוסך יותר. אוברקלוק קל אולי, אם אפשר בכלל לעשות עם המעבד והזכרון האלה. גרפיקה ושקט לא רלוונטים. הארד דיסק אני מביא שלי מהבית אז לא רלוונטי. הייתי רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בעתיד ושאם חלק או חיבור יהרס תהיה לי אפשרות להחליף (לדוגמה: חיבור אטרנט על הלוח אם נהרס אז אפשר להוסיף כרטיס ethernet pci). הייתי רוצה גם להוציא את מירב הביצועים במחיר הזה. הקירור חשוב, בקיץ המחשב ישב בחדר חם. מעדיף לקנות מksp. אני גר בחולון. שאלה נוספת, אני קורא הרבה תגובות חיוביות שליליות בnewegg ואמזון על ההארד דיסק WD20EFRX למישהו יש נסיון איתו ?…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה המחשב הנייד שלי מת ואני צריך לקנות אחד חדש. אני דיי מתמצא בחומרה של מחשבי שולחן אבל מאחר ומחשבים ניידים דיי שונים באופיים אני צריך קצת עזרה. בעקרון אני צריך מחשב נייד בעלות סביב ה4000 ש"ח שמתאים לפיתוח כלומר מקלדת נוחה ( חובה ), הרבה RAM ומסך בינוני עד גדול. בנוסף צריך שיהיה עליו כרטיס מסך תומך CUDA. סוללה כמעט ולא חשובה מאחר והוא לרוב יהיה מחובר לחשמל. הוא לא חייב להיות בעל ביצועים מיוחדים כל עוד הוא תומך בכל הפונקציונליות החדשות של CUDA אז עדיף כרטיס מהארכיטקטורה הכי חדשה ( סדרה 700 ). כמו כן אני כנראה אריץ עליו לינוקס לכן לא חייב שתהיה עליו מערכת הפעלה מוכנה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את Windows 8 על המחשב הנייד וכל כמה דק' הוא נכבה לבד. בדקתי ב-HWMONITOR - טמפ' המעבד היא 77 בערך, ההארד דיסק על 57 מעלות. האם זה בגלל זה? מה אפשר לעשות? להחזיר ל-7?
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה, הגעתי לפורום הזה כי המליצו לי עליו. אמרו לי שיש פה אנשים רצינים שיכולים לעזור לי לבנות מחשב שמיועד למשחקים אז בבקשה אני צריך את העזרה שלכם, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב-משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.המחשב צריך להריץ משחקים של היום היום כמו coh2,bf3,cod וגם שיריץ משחקים שיצאו בעתיד כמו bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים , תמליצו לי על מחשב עם מסך מקסימום 12' כדי שהסוללה תחזיק מעמד טוב, ועם מפרט פצצה, השימוש שלי זה בעיקר לתוכנות כבדות, קצת סרטים ומשחקים, מה התמורה הטובה ביותר שאני יכול לקבל עד סכום של 2400 ש"ח, חשוב לי שיהיה חברה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב? פיתוח ומשחקים BF4 CRYSIS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב , כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא דברים הכרחים במפרט: 1. 2 טרה לפחות (רצוי 3 עם עדיפות לWD) 2. 16 ג'יגה זכרון 3. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד 4. SSD במחיר סמלי יכול להיות ממש נחמד עד כה אני דיי סגור על המעבד והלוח אם. אני מודע לכך שהלוח לא מא…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-