עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אז ככה אני מחפש נייד לקחת איתי לעבודה להעביר את הזמן (שמירה). לא דברים מיוחדים...סרטים, מוזיקה, אינטרנט ומשחקים קלים (פוטבול מנג'ר לדוגמא). גודל מסך - אני לא רוצה מחשב גדול, אז חשבתי בכיוון של ה11-12 אינצ'. התקציב כפי שכתבתי הוא 2000-2500 ש"ח. אבל אם לדוגמא יש איזה מחשב שממש כדאי לקנות, והוא חורג באיזה 200 שקל מהתקציב אז אני לא אבכה על זה נראה לי שזהו כעיקרון...תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by KauaaBANGA,

אני עובד במהלך החופש, ואני רוצה בסופו לקנות מחשב חדש. אני משתתף בקנייה של המחשב כלומר, אני וההורים שלי חצי חצי. אז זהו המחשב בו ליבי חפץ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10199 את העכבר והמקלדת אני מוריד מהקנייה האם כדאי לקנות אותו? או להתפשר על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10198 ( גם כאן, המקלדת והעכבר יורדים ) חשוב לי שיהיה לי EVGA Nvidia GeForce GTX670 2GB GDDR וספק כוח טוב שיהיה לי לאוברקלוק תודה לעונים.

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. 1.מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow,minecraft,BF3 ועוד (הרבה) משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 (נראה לי שזה זה,אם לא תקנו אותי).-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא בטוח למה התכוונתם. 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים , והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי לכולם, אני יודע שהדיון הזה לא בדיוק עומד בנהלים של בקשה להמלצה לדגם מחשב נייד. הסיבה היא שאני פשוט כרגע לא מבקש המלצה לדגם מסוים. אני מבין יותר בנייחים מאשר בניידים, ואני הייתי רוצה לדעת סדר גודל של מחירים, לדעת כמה לחסוך בערך וכו'. ברור לי שזאת תהיה הערכה גסה, אבל זה יותר טוב מלא לדעת כלום... אז.. 1. סדר גודל מחירים של מחשב נייד ללימודים + גיימינג. מבחינת לימודים מדובר על מדעי המחשב. אני לא חושב שצריך מחשב "כבד", זה בסך הכל תכנות ברמה פשוטה. מבחינת גיימינג, יש לי נייח לדברים הכבדים, אבל אני כן רוצה שאני יוכל להשתמש בנייד ללאן-פארטיס.. שכרגע זה בעיקר משחקים כגון left 4 dead 2.. האם זה ריאלי שנייד יריץ את זה? לא חייב בהגדרות מטורפות.. העיקר שירוץ חלק.. 2. מחשב שני: סדר…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  6. Started by StrikeEagle,

מחשב: dell inspirion 17R מערכת הפעלה: WIN 8 64BIT כרטיס מסך: nvidia GT650M לוח אם: dell 04m3ym פירוט הבעיה: יש לי בעיה בהפעלה של המשחק falcon BMS, המחשב מפעיל לי אותו רק באמצעות הכרטיס המובנה HD4000 ולא על ידי הכרטיס מסך החיצוני. חשוב לציין שהכרטיס מופיע במנהל ההתקנים ובמשחקים אחרים הוא פועל, בנוסף גם שינוי ההגרות בפנל של NVIDIA לא פתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by Shoq,

רק מה שרשום הם הדברים החשובים, כל השאר לא רלוונטי. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תכנות גודל המסך: 13-14 משקל רצוי: 1.5-2.0 האם נדרש זמן סוללה ארוך: לפחות 4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי HDMI גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: רצוי SSD תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  8. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שולח כאן תשובות לשאלות ושלושה מפרטים שאני מתלבט בינהם אחד מהם מהמפרטים המומלצים כאן הכי חשוב לקבל משוב על מפרט מספר 1 תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב …

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by Anael,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (ללימודים וכו'), צפייה בסרטים/סירטונים ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבינה בשביל לומר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? בין 2 ל-3 ק"ג, כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, מומלץ גם חריץ לSDCARD וכניסת USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB עד טרה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * המחשב מיועד לשימושיים בסיסיים כעיקרון, והתקציב האופטימלי עומד על עד 2800 ש"ח …

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by עילי,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש שימושים - כשני חלונות של כרום פתוחים בכל אחד 15-20 טאבים (סכ"ה 40) באחד מהם אני יכול לראות קליפ בHD כ-5 חלונות וורד פתוחים של 300 עמוד עבודה של עיצוב פנים אדירכלות עם תוכנת DATACAD 15 עבודה עם שני צגים חיבור המחשב לטלויזיה (לעיתים יותר רחוקות אין כוונה שהמחשב יהיה מחשב מדיה) דרישה נוספת - מקווה שהמחשב יחזיק 4-5 שנים שיהיה שקט מבקש את חוות דעתכם על מפרט מפרט 1 ברשימה כאן (או המלצה על מפרט אחר) (אפשר גם מפרט 2 או 3 שהוא במקור מהמפרטים של HWZONE) מפרט 1 מארז ARCTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570 זכרון HS CORSA GEIL 8GB DDR3…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BandiT,

שלום, אני מחשב mini pc שיהיה קטן וקומפקטי ככל הניתן. שיהיה בעל 2 כרטיסי רשת. המטרה של המחשב היא להריץ firewall מבוסס לינוקס. המחשב אמור לעבוד 24/7. אם יש למישהו רעיון, אז אשמח לעזרה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by efee123,

שלום, לפני כמה חודשים קניתי בקנייה הקבוצתית את הSSD שבכותרת למחשב הנייח שלי. מאז קניתי ASUS VIVOBOOK S400CA ורציתי לשדרג אותו(יחסית למחשב הנייח שלי הוא ממש איטי). אז כרגע אני מעוניין להוסיף סטיק של 4gb ובנוסף להעביר את הSSD לנייד. 1. רציתי לדעת האם זה אפשרי ואם כן מה אני אצטרך בשביל זה? 2. האם הוא יסתדר עם הSSD הקטן שיושב על המחשב? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני מעוניין להחליף באופן זמני את הדיסק קשיח שעליו מותקנת כרגע WIN7 אולטימייט, ולהתקין בחדש 2 מחיצות אחד של וינדוס 7 ואחד של לינוקס. הדיסק הנוכחי בעייתי ואני שולח אותו לשחזור, השאלה היא האם אחרי שאני אתקין שני מערכות הפעלה על דיסק שיחליף אותו, האם כשאני אחזיר את הדיסק הקודם הביוס והמערכת תזהה אותו ותחזור למצב הנוכחי, או שאני אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  14. אני מחפש את המחשב http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 קיימת חנות אמינה שממנה אפשר לקנות אותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by NoviceIL,

אהלן, המסך של הלפטופ של Lenovo Thinkpad r500 התקלקל אתמול בדרך לצבא(לא נזהרתי עליו וחטף מכה). מה שקורה כשאני מדליק אותו הוא שיש צבעים ופסים, עיוותים כאלה ואחרים, חלקים מהצךמסך נראים כפול. מצאתי טכנאי בשם גאמפ מערכות(אשמי לחווד עליו) שאמר שכנראה הביוס של המסך נדפק. בקשותיי הן: א. אשמח להסבר מפורט יותר כמה שאתם מבינים על הבעיה. ב. המלצה לחנות טובה, אמינה וזולה שתוכל לתקן(אני חייל) ג. האם מישהו שמע על החנות גאמפ מערכות ויודע אם הם טובים, ברשת אין חוודים עליהם. ד. כמה תיקון אמור לעלות? תמונות: http://img849.imageshack.us/img849/8076/yujj.jpg http://imageshack.us/photo/photo/515/c0sj.jpg/ http://img515.imageshack.us/img515/1739/c0sj.jpg תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shgec,

שלום. אני בוחן החלפת מחשב, קראתי הרבה את הפורום וידידה שלי עובדת באינטל, עשתה לי מתנה. הזמינה לי לוח SSD ומעבד. מעבד שיגיע אלי הוא I7-4770S ולוח אם DH87RL וSSD של 120 גיגה. הבעיה היא שלוח הוא mictro-atx. אני לא יודע איך למדוד אפילו את גובה הכרטיסים והאם הם יכנסו? ואיזה מארז צריך בכלל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר משחקי אונליין כמו Star Treck online, world of tanks, lineage II. כמו כן הייתי רוצה להשאיר לעצמי אופציה לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לפחות בהגדרה בינונית א) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  17. אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים, והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים ולגיימינג (כשמה שמטריד אותי זה בעיקר היכולות בגיימינג מן הסתם). * התקציב המשוער: 2500-3500 (ברור לי שבתקציב הזה אני לא אריץ משחקים חדשים על הרמה הכי גבוהה, מספיקה לי איכות גרפיקה בינונית והעיקר שהמשחק ירוץ חלק) * מטרות המחשב: גיימינג ולימודים * גודל המסך: 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366x768, אם HD אז מעולה, אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? שיקרא הכל, לא חובה גם צריבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by lidor12303,

שלום רב! הייתי מאוד רוצה לדעת מיהו היבואן הרשמי בישראל למחשבים ניידים של המותג סמסונג?

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  20. הי, קיבלתי הצעה שנראית אטרקטיבית למחשב נייד. אני רוצה מחשב נייד שיחובר לטלוויזיה בסלון לשם צפייה בסרטים ממנו וגם תכנים מהרשת (YouTube, NetFlix וכו) חשוב מאד יציאת HDMI (שזה מה שחסר לי במחשב שיושב שם היום) ושיוכל להציג גם סרטים "כבדים" (באיכות טובה, של כמה עשרות גיגה) האם המפרט הבא יספיק לשם כך? המחיר, אגב, 1,600 ש"ח בשישה תשלומים. משתלם? מחשב נייד 11.6" LEDSAMSUNG 305U1A-A02IL• מעבד: ) AMD Dual Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB L2 Cache• זכרון ראשי: ) 2GB DDR3 System Memory at 1333MHz (2GB x 1• כרטיס גרפי: ) AMD Radeon™ Graphics(Int. Graphic• כונן קשיח: ) 320GB S-ATA II Hard Drive (5400RPM• מצלמה: 1.3 megapixel HD Webcam• משקל: 1.21Kg• מערכת הפעלה: ) Genuine Windows® 7…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by asaf7,

שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. תעריכו בבקשה כמה אני יכול לקבל על זה : מסך : NAKASUMI 22INTCH רמקולים : [h=3]Creative 5.1 Inspire T6060 ארבע רמקולים וסאב בופר ..[/h]מקלדת ועכבר : מקלדת רגילה חוטית של SILVER LINE ועכבר פשוט אלחוטי . המחשב: לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz זיכרון : 4 גיגה DDR2 677MHZ . כרטיס מסך :nVIDIA GeForce 7600 GT הרד דיסק : 1 TB .של WD ספק כוח : 600W דיי חדש בערך בן שנה ..לא זוכר תחברה עלה לי 300 שח . CDROM : LG

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Artimes,

שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי , אשמח לחוות דעת , איזה מחשב מבניהם הכי מתאים לגיימרים ? ( ברמה של סקיירים ,דיאבלו , דיסהונורד וכאלה ..) http://www.amazon.com/Computer-Corp-...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-GT683DXR-4...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-CX61-0NF-2...ops+for+gaming http://www.amazon.com/Toshiba-Satell...ops+for+gaming * מטרות המחשב? גיימינג ולימודים * גודל המסך? לא חשוב * רזולוציית המסך?FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?ארוך ואהיה מרוצה? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה אקסטרה מעולה . * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי?רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה ב…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by rafik07,

מחפש מחשב לסטודנטית אמין קל זמן סוללה ארוך תקציב 4-5k אין דרישות לאפליקציות כבדות מתלבט האם שווה לקנות בקנדה או ארצןת הברית תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.