ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להחליף באופן זמני את הדיסק קשיח שעליו מותקנת כרגע WIN7 אולטימייט, ולהתקין בחדש 2 מחיצות אחד של וינדוס 7 ואחד של לינוקס. הדיסק הנוכחי בעייתי ואני שולח אותו לשחזור, השאלה היא האם אחרי שאני אתקין שני מערכות הפעלה על דיסק שיחליף אותו, האם כשאני אחזיר את הדיסק הקודם הביוס והמערכת תזהה אותו ותחזור למצב הנוכחי, או שאני אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש את המחשב http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 קיימת חנות אמינה שממנה אפשר לקנות אותו? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן, המסך של הלפטופ של Lenovo Thinkpad r500 התקלקל אתמול בדרך לצבא(לא נזהרתי עליו וחטף מכה). מה שקורה כשאני מדליק אותו הוא שיש צבעים ופסים, עיוותים כאלה ואחרים, חלקים מהצךמסך נראים כפול. מצאתי טכנאי בשם גאמפ מערכות(אשמי לחווד עליו) שאמר שכנראה הביוס של המסך נדפק. בקשותיי הן: א. אשמח להסבר מפורט יותר כמה שאתם מבינים על הבעיה. ב. המלצה לחנות טובה, אמינה וזולה שתוכל לתקן(אני חייל) ג. האם מישהו שמע על החנות גאמפ מערכות ויודע אם הם טובים, ברשת אין חוודים עליהם. ד. כמה תיקון אמור לעלות? תמונות: http://img849.imageshack.us/img849/8076/yujj.jpg http://imageshack.us/photo/photo/515/c0sj.jpg/ http://img515.imageshack.us/img515/1739/c0sj.jpg תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני בוחן החלפת מחשב, קראתי הרבה את הפורום וידידה שלי עובדת באינטל, עשתה לי מתנה. הזמינה לי לוח SSD ומעבד. מעבד שיגיע אלי הוא I7-4770S ולוח אם DH87RL וSSD של 120 גיגה. הבעיה היא שלוח הוא mictro-atx. אני לא יודע איך למדוד אפילו את גובה הכרטיסים והאם הם יכנסו? ואיזה מארז צריך בכלל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר משחקי אונליין כמו Star Treck online, world of tanks, lineage II. כמו כן הייתי רוצה להשאיר לעצמי אופציה לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לפחות בהגדרה בינונית א) במידה והמחשב …
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אז לאחר שרכשתי מארז + ספק כח בקניה הקבוצתית שהתקיימה לפני 9 חודשים, והם עדיין אטומים באריזתם ללא שימוש בגלל העובדה שאני עדיין משתמש במחשב נייח (לא נייד) מהעבודה, התחלתי לחשוב שאולי היום כבר אפשר לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להרצת משחקים כמו Battle Field 3 (מי יודע, אולי גם 4 שיצא בגרסת האלפא כבר), COD האחרון וכו'. במיוחד לאור העובדה שהליבות הגרפיות HD5000 ו-HD5200 במעבדי האסוול החדשים לא חלשות כלל, בלשון המעטה. בבית המחשב יחובר לתחנת עגינה + מקלדת ועכבר + מסך 22". כך המחשב יתפוס פחות מקום מצד אחד, ללא התפשרות בביצועים מצד שני. מה דעתכם ? האם אכן קיים נייד מספיק חזק כזה?
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים ולגיימינג (כשמה שמטריד אותי זה בעיקר היכולות בגיימינג מן הסתם). * התקציב המשוער: 2500-3500 (ברור לי שבתקציב הזה אני לא אריץ משחקים חדשים על הרמה הכי גבוהה, מספיקה לי איכות גרפיקה בינונית והעיקר שהמשחק ירוץ חלק) * מטרות המחשב: גיימינג ולימודים * גודל המסך: 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366x768, אם HD אז מעולה, אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? שיקרא הכל, לא חובה גם צריבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב! הייתי מאוד רוצה לדעת מיהו היבואן הרשמי בישראל למחשבים ניידים של המותג סמסונג?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הי, קיבלתי הצעה שנראית אטרקטיבית למחשב נייד. אני רוצה מחשב נייד שיחובר לטלוויזיה בסלון לשם צפייה בסרטים ממנו וגם תכנים מהרשת (YouTube, NetFlix וכו) חשוב מאד יציאת HDMI (שזה מה שחסר לי במחשב שיושב שם היום) ושיוכל להציג גם סרטים "כבדים" (באיכות טובה, של כמה עשרות גיגה) האם המפרט הבא יספיק לשם כך? המחיר, אגב, 1,600 ש"ח בשישה תשלומים. משתלם? מחשב נייד 11.6" LEDSAMSUNG 305U1A-A02IL• מעבד: ) AMD Dual Core Processor E-450 (1.65GHz, 1MB L2 Cache• זכרון ראשי: ) 2GB DDR3 System Memory at 1333MHz (2GB x 1• כרטיס גרפי: ) AMD Radeon™ Graphics(Int. Graphic• כונן קשיח: ) 320GB S-ATA II Hard Drive (5400RPM• מצלמה: 1.3 megapixel HD Webcam• משקל: 1.21Kg• מערכת הפעלה: ) Genuine Windows® 7…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תעריכו בבקשה כמה אני יכול לקבל על זה : מסך : NAKASUMI 22INTCH רמקולים : [h=3]Creative 5.1 Inspire T6060 ארבע רמקולים וסאב בופר ..[/h]מקלדת ועכבר : מקלדת רגילה חוטית של SILVER LINE ועכבר פשוט אלחוטי . המחשב: לוח אם : Gigabyte GA-965P-DS3 מעבד: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz זיכרון : 4 גיגה DDR2 677MHZ . כרטיס מסך :nVIDIA GeForce 7600 GT הרד דיסק : 1 TB .של WD ספק כוח : 600W דיי חדש בערך בן שנה ..לא זוכר תחברה עלה לי 300 שח . CDROM : LG
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם לפני כשנתיים קניתי מחשב של אייסר, למחשב היה רק 2 יציאות USB למרות שהמחשב גדול (15 אנצ'). כנראה שהחיבורים היו תקולים ולכן שניהם נשברו לי, לקחתי את המחשב לאחריות ונאמר לי שז עולה 800 שקל לתקן, וויתרתי. עכשיו אין לי עוד חיבורים נוספים במחשב הזה, יש רק חיבור של כרטיס זיכרון של מצלמה, חיבור רשת, וחיבור למסך חיצוני! אני מנסה למצאו דרך עדיין לחבר USB אמרו לי שאפשר לחבר מהחיבור לכרטיס מסך כבל ואליו עוד כבל ואז יהיה לי USB יש הצעות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אשמח לחוות דעת , איזה מחשב מבניהם הכי מתאים לגיימרים ? ( ברמה של סקיירים ,דיאבלו , דיסהונורד וכאלה ..) http://www.amazon.com/Computer-Corp-...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-GT683DXR-4...ops+for+gaming http://www.amazon.com/MSI-CX61-0NF-2...ops+for+gaming http://www.amazon.com/Toshiba-Satell...ops+for+gaming * מטרות המחשב? גיימינג ולימודים * גודל המסך? לא חשוב * רזולוציית המסך?FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? ? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?ארוך ואהיה מרוצה? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI זה אקסטרה מעולה . * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי?רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה ב…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב לסטודנטית אמין קל זמן סוללה ארוך תקציב 4-5k אין דרישות לאפליקציות כבדות מתלבט האם שווה לקנות בקנדה או ארצןת הברית תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב נתחיל בשאלון : * מטרות המחשב? לימודים + עבודה (הרבה סרטים , משחקים קלים/ישנים) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מספיק מבין בשביל לומר, מה שיכנס במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מישהו יוכל להסביר מה זה אמצעי קלט? * משקל רצוי?לא משנה לי , קילו לפה קילו לשם לא יהרגו אותי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר (במסגרת התקציב הדל כמובן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיס זיכרון * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינמום של 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, ללא מערכת הפעלה *…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הנ"ל, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14312 אני רוצה אולטרה בוק עם ביצועים ולא עם HD 4000 שכולם מציעים. 14' זה הגודל המדוייק לי. המחשב הזה חזק על הנייר, אני מחפש דעות של אנשים שיש להם אותו, גם של אלו שלא שדרגו את הזיכרון, ובמיוחד אלו שלא היו מרוצים מ 4 והוסיפו, האם זה תרם ? אשמח לדעת את דעתכם עליו, תודה !
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין במחשב בלבד ,מתלבט בין HASWELL 4770K וIVY 3770K. אודה מאוד להצעות היות ויש לי אפשרות להביא חלק מהדברים מארה"ב 1 מה התקציב המקסימאלי? 6500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ( לא בביצועים),לא מעוניין במותגים לא ידועים/חדשים בשוק. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג כלפי מטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,פוטושופ כבד,עבודה משרדית ,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל מה שצויין למעלה - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS המופרסמים והכבדים ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכול חבריי הפורום היום בשוק מחשביי הנייד אפשר לרכוש מחשב בלי מערכת זה מבחינת זה שההוצאה הכספית יותר על הרכיבים שבמחשב ולא על המערכת הפעלה קיצור מה יותר טוב? ואם נגיעה למסקנה שיותר טוב מחשב נייד שנקנה ללא מערכת הפעלה איזה ווידוס צריך להתקין עליו פשוט מה שמורידים מהאינטרנט או ווינוד מיוחד למחשב שבה עם בנדל מיוחד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/4901c0f4-8667-4d60-8c51-20a8d6ba87d8 מבחינת הגודל וכל התנאים על פניו עונה לכל דרישותיי. השאלה שלי אם מחשב כזה מומלץ בגלל שהוא מחודש והאם המחיר שלו שווה את המוצר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריכה מחשב עם 2 כוננים קשיחים כונן עבור מערכת הפעלה חלונות (windows 8) + כלי פיתוח (ויז'ואל סטודיו, SQL SERVER, פוטושופ, IIS וכד' כונן עבור מערכת הפעלה ubuntu כולל שרת MYSQL ריילס וכד' 0 משחקים כך שכרטיס מסך יכול להיות די מינורי ולא כלול ציוד נלווה של מסך מקלדת עכבר רמקולים וכד'. ולא יודעת אם נוגד את חוקי הפורום אך אשמח לקבל המלצות גם על מקומות לרכישה באזור ירושלים בנוסף, מחפשת גם ציוד נלווה. אני עובדת עם מחשב המחובר ל-2 מסכים מקלדת ועכבר, רציתי לדעת אם אפשר שהמסכים המקלדת והעכבר ישמשו שני מחשבים שאפשר יהיה לעבוד על שניהם במקביל (בלחיצת כפתור משהו כזה) היה לי כזה בעבר אך כבר לא מתאים לציוד החדיש היות שהמדובר על USB (למקלדת והעכבר) + 2 יציאות מסך המון תודה ואם…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטים HD (בחיבור מסך חיצוני) , מחשב חזק שירוץ חלק עם הרבה משימות במקביל (פיתוח ב intellij,eclipse), * משקל: בין 1.5 ק"ג עד לאיזור ה-2.5 גג * גודל המסך? באיזור ה-15.6-14 * רזולוציית המסך? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיספק לי לפחות 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?יציאת HDMI חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB DISC לפחות * רצוי שיהיה לפחות שנה אחריות * מעדיף שיגיע עם windows7, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתעניין בדגמים של ASUS מעדיף בלי מסך מגע אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שיהיה בבית – אבל השימוש הראשוני והראשי הוא כמתנה לילדה בת 10 * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפייה בסרטים בטלויזיה * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? אין חשיבות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין חשיבות * משקל רצוי? עדיף קל (באיזור 2 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות – לרב יהיה בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין חשיבות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל 3 שנים אחריות זה חשוב לי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן, 8 WIN * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום חבר'ס אני מתחיל ללמוד עוד מעט באוניברסיטה ואני צריך נייד ללמודים להלן הדרישות שלי מקווה לתשובה בהקדם * תקציב: עד 4500 ש"ח * מטרות המחשב: לימודים, עריכה גרפית ותכנות * מסך: בסביבות 15.6-+ עדיף מט עם רזולוצייה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות: תאורת מקשים אבל לא מחייב * משקל רצוי: 2, 2.5 ק"ג * זמן סוללה נדרש: 5 שעות ויותר * כונן: לא משנה הסוג, שיהיה יותר מ-700GB * כונן אופטי: לא מחייב * העדפה לדל טושיבה ואסוס * אני רוצה לקנות מ-KSP/BUG תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Cubase/Ableton/VST Plugins (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
חבר ביקש עזרה. הכין מפרט עם חומרה בסיסית, (דגש על השילוש הקדוש), אני כבר לא הכי מעודכן בחומר אז אשמח להיעזר בכל יודע דבר. לא מתוכנן OC 1920X1080 משחקים כגון BF3 ויתר שוטרים לא חזיר fps, מסתפק במועט צריך המלצה לכל השאר, מארז (לא חייב להיות שקט) + usb3 ספק מתאים SSD מומלץ בנפח הנ"ל GA9970A-DS3 AMD FX6200 (6 x 3,8 GHZ) 7850 / 7870 SSD 120GB תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כ. מסך, לגיימינג כבד כמובן , ומעדיף כמה שיותר חדש, לחכות כמה שיותר זמן לקנייה הבאה. עוד לא בררתי דגמים, אבל הכיוון זה דור הכי חדש, ובסביבות 1500. הבנתי שאם קונים אז עדיף זכרון פנימי של יותר מ-2G? בנוסף, אני חושש מהיווצרות צוואר בקבוק מאחד הרכיבים (בעיקר המעבד נראה לי?) שיהפוך את הקנייה ללא משתלמת. מפרט: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H RAM קצת מצחיק, יש 2 סטיקים של 2G ועוד 2 של 4G, כולם DDR3 Radeon HD 5850 1GB SeaSonic 520W המלצות? עצות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-