ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב עד 1800 ש"ח כמובן כמה שפחות ככה יותר טוב. אני צריך אותו גם כמשרדי אבל גם שיוכל להריץ משחקים.. (כלומר כרטיס מסך נורמלי - לא מובנה על הלוח אם) אני לא צריך אביזרים מסביב וגם לא צריך כונן DVD. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ושימוש יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צפייה בסרטים בפול HD ו4K בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני דיי חדש פה אבל אני מבין שיש פה לא מעט תותחים. אני צריך עזרה במפרט למחשב, אני יודע שהתקציב שלי (2000 ש"ח) הוא נמוך אבל זה הסיפור: מבחינת כרטיס מסך יש לי כיום Nvidia Geforce 7600 GS - AGP שקניתי ממש לא מזמן לפנטיום 4 2.4 GHZ שיש לי, אז אין לי כוונה לקנות כרטיס מסך חדש. מה שאני מחפש זה מארז, מעבד, לוח אם, זכרונות, והארדיסק. כן חשוב לי שאני יוכל להריץ משחקים כמו שצריך! ואם כבר אני משדרג קצת את המחשב שלי אז אני ילך על כפול-ליבה. השאלה היא איזה לוח אם גם יעבוד עם הכרטיס מסך שיש לי היום. כונן DVD ושטויות כאלה לא צריך לקנות במיוחד כי זה כבר יש... ככה שכמה שקלים זה חוסך לי. תעזרו לי בבקשה! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
צריך מפרט מחשב לHTPC עבור צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט בלבד ללא צורך במשחקים : השקט לא חשוב אבל לא קריטי איך דעתכם על המפרט הבא : מעבד : Intel Core Duo E5300 2.6GHz 2Mb 800mhz BOX לוח אם : GIGABYTE GA-G31M-ES2L זכרון : KINGSTON/OCZ 2GB 800MHZ ddr2 כונן אופטי : NEC/SAMSUNG/LG DVDRW SATA BLACK כונן קשיח: /SEAGATE 250GB 7200RPM 8MB SATAII COMPUCASE 7328 Black+Silver 250W SRT PSU תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
1) מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אבל לא להתפשר בגלל זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות לכיתה י"א בנושא אנרואיד + C# , משחקים בסיסיים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio . android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמו מייפל סטורי , מיינקראפט , mount&blades -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 2500 שקל אחרי חריגה למשחקים בינוניים דוגמה PES. כולל HDD צורב וכרטיס מסך אבל ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיפות לKSP או TMS תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לוח אם. מעבד שיהיה - Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB Tray או אם יש המלצה למשהו אחר. זיכרון DDR3 (תמליצו בבקשה כמה MHZ צריך היום בערך) כולל ספק כח אם אפשר להרכיב מKSP אשמח (כרטיס מסך,עכבר,מקלדת,מסך. וHDD כבר יש - SAMSUNG F3 1TB)
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום רב מתלבט בין שני מפרטים כאשר השוני בנהם הוא רק כרטיס המסך המחשב מיועד למשחקים FIFA09 ',Red alert, call of dute etc המחשב הראשון - שקל 2490 -http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1602 המעבד המושלם למערכות גיימינג ואוברקלוק: Intel® Core2 Duo Processor E7300 45 nanometer technology Last Level Cash 3MB Clock Speed 2.66GHz Socket LGA775 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L Supports 45nm Intel® Core 2 multi-core processors with FSB 1600 (O.C.) MHz North Bridge: Intel® P43 Express Chipset South Bridge: Intel® ICH10 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 8channel High definition audio Ultim…
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תקנו אותי, חשבתי על המעבד E6750? תמיכה ב1333 ? זיכרונות 2G X 800 לוח? P35 תמיכה ב1333 ? דיסק 500G כונן DVD כרטיס מסך 8500 GT דרישות: מעט משחקים ובעיקר שלא יקרוס עם מספר יישומים בו זמנית.. מארז? קירור? שאר החומרה קיימת ואין צורך להוסיף... תודה!
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD ו 3D. פה ושם גם משחקים לא משהו כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מחובר לטלויזיה סמסונג 46 אינץ C7000. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים, עזרתכם דרושה ותתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך, התקציב הוא מקסימלי פלוס ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו, מעט גרפיקה, משחקים וכל השימושים הסטנדרטים האחרים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ וAVID יחסית תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יודע אם הוא "מיועד" אבל אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים בצורה מיטבית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לרוב COD למינהם, Total war החדש, witcher (גם …
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום אפשרי בתקציב הנ"ל, עם דגש על מעבד+זכרון פנימי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי (גיימינג, אופיס, סרטים כולל בלו-ריי) ותוכנות הנדסיות כמו מטלב, תוכנות שרטוט ותוכנות אנליזה בסגנון ANSYS וכד', תכנות עצמי והרצה של הדברים האלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, תכנות עצמי (הרצות כבדות וארוכות) - שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי?7000 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 100-200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אססין קריד החדש, 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד-10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? התקנת מערכת הפעלה ודרייברים(ללא רישיון)+הרכבה 8. האם ישנה העדפה לר…
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
רכשתי דיסק WD 3 טרה מהסדרה האדומה, אבל מסתבר ש-BIOS ישן לא יצליח לעשות שימוש במלוא נפח האחסון. אני זקוק למפרט ל-: 1. מארז - מקום ל-6 דיסקים לפחות. הרעש אינו שיקול כיוון שהמחשב ימוקם במרתף. 2. לוח אם - תמיכה בדיסקים של 3 טרה ומעלה הכרחי (UEFI?) 3. ספק כח - חסכוני, אבל שיוכל להחזיק 4 דיסקים לפחות. 4. זכרונות - המחשב יריץ Windows server 2012 64 bit. נראה לי ש-4 גיגה יספיקו. 5. כרטיס מסך OB. 6. - דיסקים - אין צורך בשלב זה. לסיכום, משהו מינימלי שלא אמור לעבוד קשה מדי, אבל שיעשה את העבודה בצורה חסכונית כיוון שצפוי לעבוד 24/7. תקציב - כמה שפחות.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
המפרט צריך להיות מלא כולל 2 מסכים וכל שאר הציוד ההקיפ ובנוסף כרטיס עריכה של חברת מטרוקס תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב לקרובי משפחה (כבר פתחתי טופיק בנושא אבל עכשיו הדרישות מדוייקות ומגובשות יותר) ואני צריך לקבל המלצה למפרט מחשב שנועד בעיקר למשחקים בתקציב מקסימלי של 3500 ¤ החלקים שצריכים להיות כלולים במפרט : מארז ספק לוח אם מעבד זכרון (2GB) כונן קשיח (של WD בנפח 250GB) כ.מסך כ.קול צורב DVD (עדיף LG) סט אלחוטי (מקלדת+עכבר, עדיפות ל- Logitech) רמקולים 2.1 (של חברה מוכרת Creative \ Logitech \ Altec Lansing \ Bose וכו) ראוטר (כנראה אני ילך על Linksys WRT54G) תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מפרט למחשב שמיועד למשחקים, סרטים, גלישה באינטרנט ועבודה במחיר של בסביבות 4000 ש"ח חשוב שיהיה מהיר ובעל זיכרון גדול בדיסק הקשיח תודה מראש אורן
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום רב למשתמשי הפורום. ברצוני לרכוש מחשב נייח המיועד לשימוש ביתי ועליו להיות מסוגל להריץ תכנת cubase התקציב הוא 3000 ש"ח. דרגת השקט היא 5 ורצוי שהמחשב יהיה ורסטילי -אולי קצת משחקים פוטושופ וכדומה. יש גם צורך במסך 24 אינץ'. בתודה מראש . סופר.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה למפרט מחשב. תקציב: 5,000 ש"ח. אין בעיה לנצל את מלוא הסכום, אך אין אפשרות לחרוג מסכום זה. המחשב מיועד לגיימינג. ללא ציוד היקיפי. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין צורך במסך, אני מחפשת לאחי מפרט למחשב עד 1000 שקל השימושים הם אינטרנט ואופיס. כולל צורב דיוידי. תדה! עדיף מהחנות IQPC. דפנה.
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש במהלך השבוע הקרוב שיוכל להריץ כל משחק שייצא בשנתיים הקרובות, ולכן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מומלץ. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב שהקצבתי לעצמי זה 5500 ש"ח כולל windows חוקי, אך לא כולל מסך. במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עיקר השימוש במחשב יהיה גלישה באינטרנט, אך מדי פעם אני יהיה מעוניין להריץ משחקים כבדים(בעיקר אסטרטגיה ופעולה) ולצפות בסרטים ובסדרות. בנוסף הייתי מעוניין שהמחשב יכלול אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה, ככה שבמקום שאני ייצפה בסרטים ובסדרות במסך המחשב הקטן , תיהיה לי אפשרות לצפות במסך הטלויזיה שהוא הגדול יותר מבין השניים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך- יש צורך. אני מעוניין במסך 22 אינצ'. התק…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Thermaltake MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS AMD Athlon 6000 Corsair 2G (1G x 2) / 800 CL4 Sagate 1.5TB ST31500341AS FSP 400W BluStorm DVD-RW ASUS 2014 חסרים לי פה : 1) לוח אם, אני מעדיף ג'יגבייט . בינתיים אני לא הולך לשחק משחקים, איזה תמליצו לי? בעיקר אראה סרטים 1080P וטלויזה. 2) קירור למעבד, מעדיף הכי שקט שיש, לא אכפת לי כמה זה כסף!!! 3) כרטיס טלויזיה. אני שמעתי ש COMPRO הם טובים אך אין לי הרבה ידע המפרט שבניתי אך ורק מהידע שלי אם מישהו חושב לשנות אשמח לקבל חוות דעת!!! תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לומר שיש פה אחלה פורום ואחלה אנשים. אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש ואשמח לקבל המלצה למפרט. אני מתחילה ללמוד תקשורת דיגיטלית שכוללת בין היתר תוכנות כמו פוטושופ, דרימוובר וכיו"ב ולכן אני צריכה מחשב חזק בשל התוכנות הכבדות וכמובן מחשב טוב מבחינה גרפית. חוץ מתוכנות אלה המחשב משמש אותי בעיקר לאינטרנט, שמיעת מוזיקה, הורדות וצפייה בסרטים. משחקים פחות חשוב. התקציב הוא בסביבות 3000-4000 ש"ח אך ניתן לחרוג מעט במידה וחריגה כזאת יכולה לשפר את ביצועי המחשב משמעותית. בנוסף אני מתכננת לרכוש גם מסך מחשב LCD בגודל 19" או 22", אז אתם מוזמנים לרשום לי המלצות גם לגבי מסך טוב שאתם מכירים שיכול לענות לי על הדרישות שרשמתי. אני מעדיפה לקנות את המחשב באיזור ירושלים. חשבתי אולי על ksp. …
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, לאמי בבית ככל הנראה מת המחשב (99% בטוח שלוח אם). אני מחפש מחשב שמעל 905 מהשימוש שבו הולך להיות גלישה באינטרנט (לא הורדות/משחקים) ו/או מסמכים. אשמח להמלצות - האם לחפש לוח אם חדש (כרגע הלוח הוא G31 של ג'יגה בייט) או עדיף כבר לקנות מחשב חדש? ואם כבר מחשב חדש, אשמח להמלצה האם הדגם הכי זול של KSP/אייבורי זה מספיק? רשת אחרת/נוספת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מה שבניתי ב skypc אשמח להערות והצעות לשיפור (עדיף באותה החנות). מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤384 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤175 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK צורב Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD ¤145 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NEC1102 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 300W ¤347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/prod…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-