ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: starcraft 2 ו battleground ו bf1 החדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1920 במידה וחשוב הדגם אז אני אבדוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בשדרוג של מחשב קיים לצרכי עבודה משרדית בלבד. המחשב עם Windows 10 Pro 32bit והוא נוטה להיות מאד איטי בעבודה שוטפת (תוכנות, אינטרנט וכולי). המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E7600 3.06 GHz 3 MB Cache Socket LGA775 לוח אם: Gigabyte GA-G41M-ES2L זכרון: 2Gb ספק כח: Power Man IP-S450 450W קשיח: WD Caviar Blue 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואינטרנט א) במידה והמחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שווים הכרטיסים האלה ביחד? וכל אחד בנפרד? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, מחפש מחשב לסטודנטית שמה שהכי חשוב לה זה שהמחשב ייראה טוב, צבעוני ולא מגושם. כמו כן צריך להיות קל ככל האפשר למטרת ניידות. מקווה לנצל את BF הבא עלינו לטובה. *תקציב? 2500 ש"ח. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 11.1 - 13.3 לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, ETHERNET * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD. הנפח לא משמעותי. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הAsus N550JK-CN065H לאחר התלבטויות רבות ובהמלצת חברי הפורום - ואני מאוד מרוצה עד עכשיו. אז, תודה רבה! אבל פתאום היום אחר הצהריים הופיע מעין פס כהה מוזר שחוצה את המסך מלמעלה למטה. רואים את הפס רק על רקע צבעים מסוימים וכשהחלונות שפתוחים נמצאים במקומות מסוימים במסך. בתוך הפס אפשר לראות לפעמים חלונות שהיו פתוחים זמן רב (מעין זמן תגובה איטי, או משהו כזה) - שימו לב לתמונה המצורפת (אפשר לראות שם שהגוגל כרום היה פתוח, רואים את הסימניות וכו'). בימים האחרונים המחשב עשה מדי פעם כל מיני עדכונים לווינדוס ולדרייברים, אז אולי זה קשור. בדקתי ואין שום עדכונים לדרייבר של כרטיס המסך או לווינדוס. הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עזר. חשוב לציין שבמסך חיצוני אליו חיברתי את המח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין למכור מחשב בן שנה הכל עובד ותקין יש אחריות של אייבורי i5 4570 לוח אם MI H87M-G3 מארז FRACAL DESIGN CORE1000 כרטיסמסך GIGABYTE RADEON 7790 זכרון 1GB. זכרון CORSAIR 8GB דיסק 2TB המחשב יפורט לפני המכירה (אני לא מוכר את המערת ההפעלה המקורית שלי) השאלה:איך ניתן למכור מחשב ללא מערכת הפעלה? כלומר כל קנה ירצה בודאי לראות שהמשב תקין. יהיה נחמד לדעת מה המחיר, אבל זה לא הנושא המרכזי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבןהןץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - יש לי כרטיס מסך HD 7950 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איז…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאשר 2 הדרישות הכי חשובות לי הן שיהיה לו Pointing Stick (עובד עם זה כבר 10 שנים, התרגלתי לזה וזה מאוד נוח לי) ושיהיה לו מסך מאט. השימושים של המחשב הם בסיסיים - אינטרנט, סרטים ואופיס בגדול. מתכנן להחזיק אותו לפחות 4-5 שנים, כך שחשוב שיהיה מספיק חזק. אם עלות-תועלת יש מחשבים ב-3,000-4,000 שנותנים יחס טוב יותר - אני מעדיף אותם על פני מחשב ב-5,000. לפי הפורמט: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13-15.6, חשוב שיהיה מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Scythe Mugen 4 SCMG-4000 CPU Cooler [/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colsp…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך, אבל אין סיבה לא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) -. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BF... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהוצ (מבחינת משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המחשב נייד לטלוזיה עם hdmi ואת המערכת קולנוע בכבל אוקס לחיבור אוזניות שבמחשב. אבל כשאני עושה את זה שומעים סאונד מהטלווזיה באיזה דרך צריך לחבר את זה? יש לי ווינדוס 8.1 אם זה משנה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרון …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שכתבתי בנושא, זה צריך להיות מחשב חזק עם יכולת להריץ Virtual Machines ותוכנות כמו Eclipse, Visual Studio. אפשר לחרוג מהתקציב אם זה הכרחי. חשוב שהמסך לא ישתקף בשביל לעבוד במקומות עם תאורה מוזרה (רכבת, ליד חלון וכו) מן הסתם חייב להיות אמין. אשמח לקבל המלצות אם למישהו יש. יש כל כך הרבה ניידים בשוק שזה נראה כמעט בלתי אפשרי לבחור... תודה! מיכאל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקים אתר אינטרנט ואני זקוק למחשב נייד שיהיה איתי כדי לעדכן את האתר וכדי להעלות תמונות של המוצרים. בגדול, מה שאני צריך מהמחשב זה: 1) חבילת OFFICE 2) פוטושופ לעבודה די בסיסית שלו (את העבודה המקצועית אני עושה על הנייח) 3) חיבור טוב לאינטרנט 4) מסך בגודל ואיכות טובים שאני לא אתאמץ מדי לראות את האתר. 5) אמין וזריז (לא כבד ואיטי) 6) אני לא יודע מה סדר הגודל של תקלות בניידים, אז גם שירות טוב. אני אשמח לכל עזרה בנושא כי אין לי מושג בניידים. תודה.
-
[list type=disc][*]מעבד: Intel Core i5-480M Processor + Turbo Boost Technology up to 2.93GHzזיכרון: 4GB DDR3 1066MHz Dual Channel Memoryכונן קשיח: 500GB 5400RPM SATA צורב: DVD-Super Multi Double-Layer Driveמסך: 15.6" HD widescreen Ultrabright LED-backlit Displayמערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64-bitמצלמה: 1.3 (Megapixel HD Webcam (1280 x 1024 ב-2500 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לחבר מהעבודה, המחשב צריך להיות מספיק חזק כך שיהיה רלוונטי לפחות 5 שנים עם עידכון של כרטיס מסך עוד שנתיים וחצי. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש ביתי עריכת וידאו ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? DRAGON AGE OR…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? הוא מחשב טוב? אני מחפש מחשב נייד שתומך בווינדוס 7 ושיתמוך בטכנולוגיית ה HD ויריץ ישומים בצורה טובה. האם דגם זה הוא טוב או שאתם ממליצים לי על משהו אחר ? ולכמה זמן מספיקה הבטריה עד שהיא מתרוקנת ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השמות של הדגמים מאוד דומים. מישהו יכול לעשות קצת סדר בהם? בנוסף, יש למחשבי דל מחו"ל אחריות גם בארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב חברים, יש לי מחשב עם המפרט הנ"ל: Acer Desktop PC AM3970G-UW10P Intel Core i5 2320 (3.00 GHz) 8 GB DDR3 1 TB HDD AMD Radeon HD 7530M 1GB Windows 10 https://www.newegg.com/p/N82E16883103855 אני רוצה לשדרג את המחשב כך שיוכל להריץ משחקים כמו PUBG לפחות על 60 FPS ראיתי שהמעבד כן יכול לעשות את זה ביחד עם הכרטיס מסך שציינית ביוטיוב. שדרוגים: ספק כוח (כי אני חושב שהנוכחי כרגע מאוד קטן ולא יכול לעבוד עם כרטיסי מסך חזקים) כרטיס מסך (אחד כזה שהכי יתאים לגודל של המחשב ל-CPU ללוח אם וכו' (לדעתי msi radeon rx 580 8gb) או אחר. אפשרות ל-SSD להתקנת Windows ותוכנות. קיים 8GB RAM אולי אפשרות לשדרוג ל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לדעת מה הם דרישות המינימום למחשב ללימוד תוכנות: JAVA פייתון סקרצ' תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 3700X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1228 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 423 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL18 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2Z3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 444 מארזים: COUGAR TURRET RGB כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 ספקי כוח: Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 מאווררים למארזים: Cougar VORTEX RGB FCB 120mm Cooling Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 58 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 607 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0T…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות בעיקר, הרצת סביבות פיתוח שלא אמורות לגזול משאבים יקרים מידי, פתיחת הרבה טאבים(ועבודה בשני מסכים) בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב(!) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אני מעדיף 15.6, משקל לא הכי קריטי לי שיהיה קל, אין צורך באורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב לבית שעיקרו הוא שימוש משרדי -> אינטרנט, OFFICE, ואפליקציות נוספות לעבודה (SPSS, וכו"ו), אין כוונה להשתמש בו כמחשב משחקים אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל לתת תמיכה ממוצעת למשחקים. אחרי חיפושים מצאתי את המפרט הזה אשר (אני חושב) יכול לתת מענה לכל מה שפרטתי קודם- המחיר עבור המפרטים הוא בין 2300 -2200 אשמח לקבל הערות אם המפרט אכן עונה על הצרכים או שבחרתי לא נכון מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray Warranty 3 years Model Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' שנה ב'. אני מעוניין לרכוש מחשב. השימושים העיקריים שלי הם לצרכי לימודים ולשימוש ביתי כאשר אני משתמש בעיקר ב: אופיס, גלישה באינטרנט ומיילים, קצת צפיה בסרטים, איחסון וצפייה בתמונות (+ עריכה ברמה בייתית של תמונות (לא תוכנות כבדות). בעתיד אצטרך לעבוד קצת במטל"ב (לא יודע באיזה היקף). ראיתי את המפרט שבהמשך באינטרנט ומחירו בנזומן 1600 ש"ח (כולל מסך). אני מעוניין במחשב שיהיה מצויין לצרכים שלי, אך אין לי עניין ב"מחשב על" שאין לי כל צורך בו. אודה לכם אם תתייחסו להצעה ובנוסף תענו על השאלות: האם המפרט מאוזן? יצרנים נורמליים? האם הוא עונה על הצרכים שלי? האם המסך סביר לצרכים הנ"ל (הוא רק 1:2000)? האם די לי ב- 2 MB, או שיש צורך לשדרג ל - 4 MB (עולה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-