עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bezangeloo,

צריך לתמחר מחשב יד שניה לפני מכירה. המחשב נבנה לגיימינג סבבה (ופיתוח, אבל את מי זה מעניין) ובמטרה שיהיה קטן ככל האפשר. לוח אם ASUS ROG Strix Z270I https://www.amazon.com/gp/product/B01MZBUDUU/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 מעבד Intel Core i7-7700 קירור למעבד Silverstone Tek Low-Profile Heatsink CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B00N4OBH92/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 2400 (PC4-19200) C16 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Amir Brik,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב לא גבוה - בעיקר לגלישה בסיסית ול-וורד, אבל רוצה מחשב שיחיה כ- 7 שנים (אנו נוהגים להשתמש במחשבים 6-7 שנים בטרם החלפתם), מתוך הבנה שבמהלך התקופה ישתחררו עדכונים רבים של Windows, כולל גרסה חדשה אחת, לפחות, של המערכת. מתלבט בין מפרטים המציעים שני מעבדים פופולאריים: Corei5 8300H ו- Corei5 8265U. השוואה באתר אינטל מראה ש- 8300H עדיף על 8265U בכל פרמטר, למעט העובדה ש- 8300H ותיק יותר ברבעון אחד. בנוסף, הבנתי שסדרת U היא סדרה מוחלשת של המעבדים, המותאמת למחשבים ניידים. אף על פי כן, 8265U מתומחר באתר אינטל ב- 297 דולר, ואילו 8300H מתומחר ב- 250 דולר בלבד. אודה לתובנות שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by nanoam,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. בעיקר world of warcraft, overwatch, valorent, league of legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. מתכנן לרכוש מחשב חדש לגמרי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יש הגבלה לגובה ורוחב. עדיין לא מדדתי במדויק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

4. Started by ome,

היי, יש למישהו דברים רעים להגיד על Asus Zenbook Flip 14 UX461UA-E1030T? תודה, אורן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Aviv943,

היי, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש בימים הקרובים. אתחיל עם השאלה אם כדאי בכלל לקנות כרגע או לחכות עוד חודש חודשיים בעקוב ההכרזות האחרונות בתחום. יש לי היום XPS 13 אבל הוא קצת קטן. אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורוצה מחשב נורמלי לתכנות. חשבתי ללכת על XPS 15 ולגדול קצת במסך, הבעיה שאין ממש מבחר שלו באמזון UK או US ומשם אני מזמין. כדאי להשאר ולנסות להשיגו בכל זאת? אולי יש תחליף ראוי אחר? חשוב לי שיהיה דק וקל שאוכל לסחוב בין השיעורים. התקציב שלי הוא 2000 דולר. (אני יודע שיספיק מחשב גם בהרבה פחות, אבל חשוב לי שיהיה מהיר וחזק). *יש לציין שמבחינתי מחשב הוא לא רק מפרט אלא גם איכות חומרים וסוללה. חשבתי ללכת על זה, אבל ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 מסך 26 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ilanro,

אהלן, מוכר בחנות ליד הבית הרכיב לי מפרט גיימינג (לא כולל ציוד הקפי, ולא כולל דיסק קשיח שכבר יש לי), והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב, האם הוא יאפשר לי להריץ את הכותרים האחרונים בשוק ברמה גבוהה באופן חלק, או שכדאי להחליף..? המפרט: מארז גדול, פשוט, די סטנדרטי + ספק 600W מעבד: intel i5 2400 + קירור ZALMAN לוח אם: P67-AD3-B3 זכרון 4 ג'יגה, 1600 (הוא לא כתב את החברה, ושכחתי לשאול..) כ.מסך: HD 6850, 1GB בסה"כ הכל יוצא 2930.. רציתי בנוסף גם להתייעץ, אולי כדאי לקנות מעבד טיפה חלש יותר, אבל כרטיס מסך חזק יותר. אם זה משהו שישפר את הביצועים בצורה קריטית. תודה וסופ"ש מעולה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by moni147,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 14,ומשחקים ישנים טיפה יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by toshka,

אפשרות 1 - Samsung NP470R5E-X01IL: http://www.navitech.co.il/items/209435 (המחיר הוא 1400 במקומות אחרים, שמתי את האתר הזה כי יש יותר מידע על המפרט) אפשרות 2 - ASUS P550CC-XX161H: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24285 איזה עדיף לקנות? השימושים הם גיימינג קל, מוזיקה, סרטים, אינטרנט וקצת עיצוב (;

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרון …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בעקרון, התקבעתי כבר על שתי סוגים, על אחד מהדגמים של ALIENWARE, או על מחשב של DELL, יש הרבה ואני צריך את המחשב הכי דק וקל, ושיהיה גם חזק. מסך לא אכפת לי שיהיה גם 16", אפילו מעדיף שיהיה 16! אבל שיהיה קל, זה הכי חשוב. אשמח אם תעזרו לי מאיפה להזמין, כי בזה אני הכי מתקשה. אני מתכנן להזמין מארצות הברית ולהביא לארץ עם חבר שלי, ולכן זה לא כל כך משנה לי דגמים בארץ... יותר מחו"ל. בנוסף אני אשמח אם תעזרו לי כמה שיותר מהר כי הוא צריך להגיע לארץ בקרוב ואני צריך לשלוח אליו לפני שהוא בא... תודה מראש! [TABLE=class: cms_table_grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]בעיקר לימודים, אבל גם סרטים ואולי משחקים. תכנות גם אז המעבד צריך להיות חזק.[/TD] [/TR]…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בעקבות טיול עסקים בקרוב לסין (סוף החודש) צריך להתחדש בנייד סביר, שיאפשר לי שליטה נוחה מרחוק וכמובן גלישה אלחוטית. אין צורך במשחקים. צריך גלישה נוחה בנט וצפיה בסרטים לפנאי. הייתי מעדיף שהוא כמה שיותר קל, אבל לרדת מתחת ל-2KG אומר בד"כ קפיצה דיי רצינית במחיר. מצלמת webcam, יציאת HDMI, קורא כרטיסים ו-MS - יתרון. עדיף כונן קשיח נרחב שגם יכיל כמה סרטים. רצוי שיתמוך בניגון של סרטי HD 720P, אולי אפילו 1080P - בהקשר לזה, האם ה-X3100 עם קודק CoreAVC יעשה את העבודה? רצוי אחריות מעל שנה, וזמן סוללה סביר, ושלא ישמע כמו טרקטור. חשבתי על מספר דגמים בולטים: ה-Dell Inspiron 1525 - עם 1.86ghz T2390 ו-160GB ו-2GB זיכרון - 3365 ש"ח (2910 ש"ח ללא מע"מ). איך האחריות של של notebookcl…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים, כמו שכתבתי בנושא, זה צריך להיות מחשב חזק עם יכולת להריץ Virtual Machines ותוכנות כמו Eclipse, Visual Studio. אפשר לחרוג מהתקציב אם זה הכרחי. חשוב שהמסך לא ישתקף בשביל לעבוד במקומות עם תאורה מוזרה (רכבת, ליד חלון וכו) מן הסתם חייב להיות אמין. אשמח לקבל המלצות אם למישהו יש. יש כל כך הרבה ניידים בשוק שזה נראה כמעט בלתי אפשרי לבחור... תודה! מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מקים אתר אינטרנט ואני זקוק למחשב נייד שיהיה איתי כדי לעדכן את האתר וכדי להעלות תמונות של המוצרים. בגדול, מה שאני צריך מהמחשב זה: 1) חבילת OFFICE 2) פוטושופ לעבודה די בסיסית שלו (את העבודה המקצועית אני עושה על הנייח) 3) חיבור טוב לאינטרנט 4) מסך בגודל ואיכות טובים שאני לא אתאמץ מדי לראות את האתר. 5) אמין וזריז (לא כבד ואיטי) 6) אני לא יודע מה סדר הגודל של תקלות בניידים, אז גם שירות טוב. אני אשמח לכל עזרה בנושא כי אין לי מושג בניידים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. [list type=disc][*]מעבד: Intel Core i5-480M Processor + Turbo Boost Technology up to 2.93GHzזיכרון: 4GB DDR3 1066MHz Dual Channel Memoryכונן קשיח: 500GB 5400RPM SATA צורב: DVD-Super Multi Double-Layer Driveמסך: 15.6" HD widescreen Ultrabright LED-backlit Displayמערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64-bitמצלמה: 1.3 (Megapixel HD Webcam (1280 x 1024 ב-2500 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מחשב לחבר מהעבודה, המחשב צריך להיות מספיק חזק כך שיהיה רלוונטי לפחות 5 שנים עם עידכון של כרטיס מסך עוד שנתיים וחצי. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש ביתי עריכת וידאו ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? DRAGON AGE OR…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yoavguy,

מה דעתכם עליו? הוא מחשב טוב? אני מחפש מחשב נייד שתומך בווינדוס 7 ושיתמוך בטכנולוגיית ה HD ויריץ ישומים בצורה טובה. האם דגם זה הוא טוב או שאתם ממליצים לי על משהו אחר ? ולכמה זמן מספיקה הבטריה עד שהיא מתרוקנת ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

טוב תקשיבו הייתי פה לפניי חודש, חודש וחצי.. אני קונה מחשב שיהיה בעיקר מתאים למשחקי מחשב. כולל מסך דק (בתוך ה6 אלף) זה המפרט שהציעו לי לפניי חודש, חודש וחצי.. אני רוצה שיהיה לי במפרט מעבד קונרו לא משנה לי איזה העיקר שזה לא ישנה כל כך את כל המפרט הזה: מעבדי אינטל P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE לוחות אם למעבדי אינטל ABIT AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II כרטיסי מסך ASUS EN7600GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Sil…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mosheb7,

שלום, אני צריך עזרה בקביעת מחיר ריאלי למפרט הבא : מעבד amd xp barton 2500. לוח אם MSI K7N2 Delta-L nforce 2 . מסך 17" CTX CRT (עם 4 יציאות USB). זכרון 512 DDR 400 KINGSTON HYPERX CL2. כ.מסך xfx 6600GT DDR3 256MB(חדש). הארד דיסק : seagate 120GB + WD 40GB צורב 48x24x48 benq . מאוורר למעבד של Thermaltake. + מארז. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ExploiT,

אוקי יש לי ולאחי 2 מחשבים עכשיו אני צריך לשדרג אותם בתקציב כולל של 2600 שקל ועדיף כמה שפחות עכשיו אני רוצה להביא תמחשבים למצב של יוכלו להריץ משחקים ולעבוד נורמלית בנתיים שלי ככה אבל של אחי לא הנה המפרטים שלי AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer @ TT TR2 Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 512MB 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM Subman Transformer Blue TT Butterfly 480w של אחי P4 1.8 ghz northwood VIA P4PBE (לוח אם לא מוכר גנרי מן הסתם) זכרון גנרי 256mb 277mhz asus gforce 2 ספק גנרי עכשיו חשבתי להעביר את הזכרון 512 mb שלי לאחי וככה יצא לו 786 מגה בייט זכרון כמעט גיגה כבר היה שיפור ניכר בביצועים לתת לו את הספק שלי ועכשיו הרכ…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eran1,

שלום לכולם! אני צריך להרכיב מפרט עד 5000 ש"ח, המחשב אמור להיות בעיקר בשביל אינטרנט להוריד דברים ולראות סרטים. אני מתכוון לשחק בו בפעמים רחוקות מאוד. אני רוצה שהצפיית סרט תעשה בכיף וזה אומר שאני רוצה רמקולים ברמה טובה (שלושה + סאב יספיקו לי אב שיהיו אכותיים). אני רוצה שאני גולש באינטרנט המחשב יעבוד בצורה טובה ומהירה. מקלדת ועכבר אני צריך משהו פשוט, לגבי המסך אני רוצה "17 דק. צורב די וי די אני גם מעוניין. זה הכל לדעתי אני מודה מראש לכל אלה שינסו לעזור לי.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SensatioN,

Intel p4 3.2ghz MSI Neo 2 4X256 A-Data 400mhz fx5900Ultra 256mb 20gb Creative SB Audigy 2 Audio תודה לעונים 8)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מעוניין בLCD וצורב DVD ושיריץ משחקים מהר ויפה...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.