עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח תומר
    Started by אורח תומר,

שלום, המצב הוא כזה, יש באפשרותי לקבל את המחשב הבא ללא עלות: Toshiba Satellite pro r40 c 13j. או להוסיף 1500 ש'' ח וקבל: Satellite pro a50 d 12u Toshiba מה המלצותיכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by tom10,

מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black האם עדיף: קירור למעבד Intel Original 1155 לוח אם Gigabyte GA-P67-DS3-B3 – זיכרונות Kingston 4GB 1600 האם יש צורך להוסיף קירור למארז- Raidmax 120mm Retail Quiet Fan?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TheKiLLEr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק טוב ..תלוי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) נחמד אם יהיה HDMI * בלוטות? כן, ווירלס אינטרנט * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320+ * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממ לא, העיקר חברה טובה ואמינה בסה"כ אני רוצה מחשב טוב לעבודות שציינתי למעלה, שלא ייתקע, יריץ טוב..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם. המחשב האחרון שרכשתי היה בתחילת שנת 2019 בסכום של כ-5600 שקל. אני לא גיימר כבד במיוחד,אבל לאחרונה יצא המשחק : star wars jedi: survivor. אשר מקרטע לי גם במהירות הכי נמוכה. אלו הדרישות של המשחק https://www.ea.com/games/starwars/jedi/jedi-survivor/pc-system-requirements אני מעוניין לשחק בגרפיקה הבינונית,יהיה נחמד אם יעבוד בגרפיקה הגבוהה ביותר. כרגע יש לי שני כוניני זכרון: 1.Kingston A1000 SA1000M8 2.Samsung 860 Evo (כמעט לא בשימוש). יהיה נחמד להשאיר אותם על מנת למחוק הכל, ולצמצם את העלויות קצת.

5. Started by roy5550,

המחשב מיועד למשחקים לא צריך: מסך מקלדת + עכבר צורב רמקולים תודה מראש על עזרתכם שתהיה לכולכם שנה טובה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Adun,

אני כבר זמן רב מעוניין לקנות מחשב חזק לגיימינג, אחד כזה שיהיה מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר באיכות הגבוהה ביותר, עד כמה שזה אפשרי.. התקציב שלי הוא 10,000 ש"ח שחסכתי, עם חריגה עד 2000 ש"ח (כלומר 12 אלף). כן, זה סכום גדול, השאיפה לא לבזבז את כולו, אבל בגדול זה מה שהקצבתי לעצמי לטובת מחשב איכותי וחזק. יש לי 2 התלבטויות. הראשונה היא, האם לקנות מחשב גיימינג מורכב מראש מהחנות, או להזמין חלקים בניפרד, ולהרכיב בבית (שזאת השאיפה שלי). לצערי אני לא מכיר כ"כ בחנויות וכו', חוץ משתי הרשתות הגדולות; אייבורי ו KSP. עיינתי באתרים שלהם ומצאתי שם מפרט בכל אחד מהם, בסביבות ה 10 אלף. http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=1011&orderBy=priceHigh http://ksp.co.il/?select=2…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום. חנות TAG מחשבים פירסמה בקופון של המדינה הצעות למחשב במחיר שנראה קצת לא סביר: מחשב intel pentium 4 3 ghz 800 mhz - אינטל "פרסקוט מקורי. לוח אם - ASUS מקורי - 3 שנות אחריות. מארז מהודר SUPER ATX 400 W זכרון מהיר DDRAM 256 MB דיסק קשיח מהיר - 120GB 7200 RPM UDMA כרטיס מסך מקצועי מהדור החדש GFORCE FX 5500 128 MB DDR + TVOUT +DVI כרטיס קול 6 ערוצים סראונד 5.1 כרטיס רשת הכנה לאינטרנט 10/100 צורב DVD מהדור החדש DVD-RW X8 רמקולים סטריאו איכותיים 400WATT PMPO מקלדת מקצועית - עכבר גלילה לאינטרנט. מסך MAG / LG 17 מקורי. כל זה במחיר 3399 - לטענתם במקום 4200. ההצעה נראית לא סבירה - מה ה"קטש" ?? דעתכם! רמי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, מתכנן לקנות מחשב שיהיה מיועד לגרפיקה (פוטושופ, לייטרום), קצת תלת מימד (3dsmax) וקצת וידאו (after effect). כמו כן ישמש ליישומי אופיס, צפייה בסרטים ומקור ראשי להזרמת סרטים לסטרימר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו קלה (after effects), תלת מימד קל (3dsmax), עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הזרמת סרטים לסטרימר בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר, לי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום ושבוע טוב לכולם, בשעה טובה יש לי זמן להחליף למשפחה את המחשב הביתי שנמצא אצלנו בסלון ומשמש את כל בני הבית (המחשב היחיד שאינו לפטופ/טבלט). . מה התקציב המקסימלי? גבולות התקציב מאוד מאוד גמישות, אבקש לא להגזים (2500 דולר לא כולל מע"מ – לא משולם בגלל קניה אקדמית – זה נראה לי עוד סביר) – הקונה לא יודע איזה תקציב לתת ושואל מהו תקציב לסביר למחשב מצויין (ציטוט!) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את מלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם זה מצדיק את התוספת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ CS4, עבודה משרדית בשימוש בacrobat pro, winedt, mat…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by itay127,

קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 461 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤ 398 1 מארזים A-Top X-Blade Black NO PSU ¤ 300 1 ספקי כוח Compucase HEC 300ART 24PINS ¤ 136 1 זיכרונות Digma 1GB DDR2-667Mhz D21G667DI ¤ 164 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 300 1 כרטיסי מסך Leadtek Geforce 7300GT 256MB Retail ¤ 329 1 רשתות Edimax Lan Card 10/100 PCI EDLAN ¤ 33 1 צורבים Sony CDRW 52* CRX320EE Black ¤ 106 1 רמקולים LOGITECH S100 Black - OEM ¤ 69 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤ 43 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 47 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא רי…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Ashand,

שלום, אם יש לי בנייד אינטל DUE T2300 ואני רוצה להחליף את המעבד... 1) האם זה מסובך? 2) האם זה אפשרי? 3) איפה אפשר לקנות מעבדים לניידים...?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי אשמח לעזרה במציאת מחשב נייד טוב לצורך לימודים/משחקים/מערכות וירטואליות במקביל/תוכנות כבדות. מחשב קל אם אפשר 15.3 אינץ' אם יש גם קורא טביעת אצבע אז מעולה. אשמח לעזרה בבחירה,בינתיים ראיתי כל מיני דגמי Dell Asus ולנובו שיכולים להתאים אבל אני לא רוצה להתחרט על הבחירה ולהשקיע באזור ה6 עד 7 אלף למטרה הזו. תודה לעונים במהרה וחג שמח!!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by mms112,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ומצדיק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב הם ללימודים, עבודה עם office, תכני HD , משחקים קלים לדוגמא: minecraft. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. minecraft ובהמשך משחקים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Ron AbarGil,

שלום לכולם חיפשתי בפרומים מפרט למחשב עתידי שאני רוצה לקנות ב 2500 שח עכשיו המפרט שלפיי ההבנה שלי הכי טוב זה הוא מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לעשות מפרט טוב יותר תודה רבה על העזרה (: מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע אביב בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 666 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 266 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 435 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 158 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני צריך מחשב נייד שיהיה דבר ראשון זול ודבר שני יוכל להריץ ווינדוס, אופיס, אינטרנט (עם נקודות חמות) ותוכנות כמו MATLAB, הבעייה שאין לי מושג מה לקנות. לפי מה שאמרו לי ל-IBM יש אחריות עולמית כך שאם אני קונה בהוןנג קונג והמחשב מתקלקל אני אוכל לבקש מ-IBM לתקן אותו, האם יש עוד חברות כאלה? בנוסף, הייתי רוצה לשמוע איזה דגמים לפי דעתכם יתאימו לדרישות.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אוהב מאוד את הפורום ונעזר בו מדי פעם, ומשהחלטתי לרכוש מחשב, עשיתי צעד והצטרפתי לצורך ייעוץ. אתחיל בשאלון ומה שלא ברור יובהר לאחריו: 1. מה התקציב המקסימאלי? נתון לשינויים רבים, משום שאני מתכוון לחסוך עד ליעד הרצוי ולא לחוץ בזמן. 2. מה שימושי המחשב? במילה אחת, WOW. המטרה היא להריץ אותו באופן שהמחשב לא מתאמץ אלא חלק ככל האפשר. אין עדיין מסך וזה תלוי בתקציב שיישאר, אלא אם כן יהיו המלצות מתאימות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? רק מסך, אין העדפה ספציפית, אבל שוב, שיתאים לגיימינג. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אתן את המפרט שנראה לי בהמשך וכן שאלות קשורות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by R9547655G,

אז כחה: יש לי מחשב ישן או אולי ממש ישן..אבל אני רוצה לשדרג אותו את הדיסק הקשיח קניתי לפני חצישנה אז אין בו צורך...את ה כ.מסך אני משאיר אפילט שהוא ממש ממש ממש ישן אבל עדין AGP4X אז כחה אני צריך לשדרג את ה: מעבד לוח זכרון ספק אם ספק של צג-עליתה יחזיק תמערכת...אז בסדר..אם לא...חבל.. הספק שירת אותי 3 שנים.. יש לי 2100שח מזומן לשדרוג.. יש מצב?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ido-nava,

אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש במחיר של עד 3500 ש"ח. אפשר לחרוג עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. חשוב לי שיהיה i5 ומעלה, 4GB ומעלה זכרון RAM, מסך 14"-15" טאצ' עםרזולוציה כמה שיותר גבוהה (FULLHD כנראה לא ייכנס בסכום הזה), וסוללה כמה שיותר חזקה. חשבתי על המחשב ASUS S400CA-CA021H 14" שעולה סביב ה 3500 ש"ח עם מעבד i7 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9785&added=1 יש גם דגם של המחשב עם מעבד i5 שעולה כ 400 ש"ח פחות.. האם ההוספה של הכסף משתלמת בשביל מעבד i7 ? בכל מקרה ,אשמח לקבל המלצות לדגם שהכי משתלם מבחינת ביצועים וסוללה בתקציב הזה.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yairzv0,

הדרישות שלי הם: הרצת כל המשחקים על אולטרה עם FPS גבוה בשנתיים הקרובות לפחות. שימוש בתוכנות עריכה של אדובי ואולי תוכנות כמו MAYA/3DMAX. הרכבתי מפרט מסויים באיבורי אילת שעונה על הדרישות, אני רוצה לדעת אם הוא מורכב בצורה טובה. ואיך אפשר להוזיל את המפרט (לא נשאר לי כסף למסך לכן אני מנסה להוזיל את המערכת) 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח : ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד : Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד : מאוורר Arctic Cooling Freez…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מה המצב חבר'ה ?.. אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש למשחקים כבדים (כמו GTA 4‎, Bioshock, Mafia 2 וכל משחק כבד שייצא) ... תקציב 4,500 ש"ח. רק שהמסך של המחשב נייד יהיה לא פחות מ - 15 אינץ' (או שלדעתכם כדאי 17 אינץ' ?..) וחובה שהמחשב יהיה מפנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... חשבתי על הנייד הזה ‏(http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1143_3380&products_id=28871‏) מה אתם אומרים ‏?‏.. מוזר שמלמטה איפה שיש את המפרט של המחשב כתוב שאין בלוטוס ובאותה גרסה של המחשב רק עם מסך של 15 ומשהו אינץ'‏
 יש בלוטוס ... שאלה קטנה בקשר לנייד שאני חושב לקנות אותו ... האם הכרטיס מסך שלו מובנה או לא ‏?‏.. כי עם הזמן אני מתכנן לשפר את הנייד שיהיה לי אז אם הוא מובנה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MoonMage,

לא הייתי ממש בטוח איפה לשים את זה אם פה או אם בחומרה אחרת אז אם זה לא מתאים בבקשה להעביר :-X בכל אופן, אמא שלי קמה היום בבוקר והחליטה שהיא רוצה מחשב נייד ... ובקיצור אני צריך עזרה במציאה של מחשב שיתאים לעבודות משרדיות יהיה קל ויבוא עם מערכת הפעלה . התקציב:7000+- תודה על הקריאה ומקווה שתוכלו לעזור

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by frizi23,

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג, ללא ציוד היקפי. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3, משחקים של התקופה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר, שימו לב שהרזולוציה שלי נמוכה יחסית, כך שזה יקל על הב…

24. Started by Murmur,

שלום לחברי הפורום, קראתי קצת במומלצים וחיפשתי בהודעות קודמות אבל לא מצאתי משהו שממש פוגע בול. אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט HTPC לאחותי, בתקציב של 3.5K (אבל אפשר למתוח ל-4 אם אין ברירה). הנה מספר פרטים חשובים: * המחשב יקנה ללא מסך ויחובר למערכת קולנוע ביתית (די.וי.די + 5.1 רמקולים + טלוויזיית LCD) שכבר קיימת בבית. * מעבד אינטל (E4400 נראה לי בסדר, אין צורך ב-E6600 נכון?) * לוח אם מתאים שיסחוב גם HDMI * מארז שקט וקירור שקט גם - המחשב יוצב בחדר השינה. * מקלדת ועכבר אלחוטיים - כדי לא למתוח חוטים. * אין צורך בכרטיס טלוויזיה - אין ולא יהיה חיבור לכבלים בבית. אשמח מאד לקבל המלצותיכם והצעותיכם, תודה,

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גלישה ומדיה ב 1080P . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מארז ,…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים