ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! עוד שבועיים בערך אני עובר דירה והחלטתי שנמאס לי שיש לי מחשב משותף עם אמא שלי ואני רוצה אחד לעצמי. הרכבתי לעצמי מפרט לגיימינג כבד ועיצוב גרפי ואשמח לחוות דעתכם. בנוסף אני גם צריך המלצה על איזה ספק כוח מומלץ יחזיק לי את המערכת. הייתי שמח אם תאשרו לי גם שהמאדרבורד הזה תומך בOC. *הערה - מעבד לא בחרתי כי אח שלי עובד באינטל והוא קיבל i5 2500k אז מהבחינה הזאת אני סגור. *הערה 2 - אין צורך בציוד היקפי. יש לי עכבר ומקלדת מעולים וקניתי מסך חדש של דל U2410. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייד של פקרד בל שנקנה בצרפת. הוא התקלקל ואין לי איך לתקן אותו. למי אני פונה? תודה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המפרט הבא בסביבות 2000 שקל! מעבד Intel® Core™ i3-530 Processor (4M Cache, 2.93 GHz) זיכרון Transcend 2048MB DDR3 1333MHz לוח אם BLKDH55TC INTEL® "Media Series" "Tom Cove" H55 - Socket LGA1156 דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm 32MB Buffer (Seagate.) כרטיס מסך ntegrated graphics processing intel* Graphics Media Accelerator HD (Intel GMA HD צורב DVD LG/Sony/Samsung X22 כרטיס רשת Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN כרטיס קול 8-channel (7.1) audio subsystem using the Sigmatel 9274D audio codec מארז MIDI ATX (4 התקני 5.25", + 2 התקני 3.5" + פתיחה משני הדפנות, מארז קשיח ואיכותי בהתקנים בינ"ל) ספק 500W הציעו לי גם לשנות ולשים לוח של GIGABYTE P55-U…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה את הנושא הקודם נעלו בגלל שלא רשמתי תקציב אז התקציב הוא בסביבות.. 5.7K ואני לא ממש הולכת לעלות ממנו כי אני ממש דל בתקציבים החלקים מיועדים בעיקר למשחקים.. ואני רוצה לברר לגבי תאימות בין שלושת הרכיבים הבאים... והאם.. המחיר לא גבוה מדי.. לגבי כל חלק.. אממ אני לא מתכננן oc לא בזמן הקרוב(הספקתי לשרוף את הכרטיס מסך בגלל זה..) Gigabyte Motherboard GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, Sound Lan Conroe Support, PCI-Express ¤839.50 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz 4Mb Cache, LGA775 FSB1066 64-bit Box ¤2033.10 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950XTX 512 mb GDDR4 512-bit VIVO Dual DVI, PCI-Express Retail ¤2890.00 סיכום סופי: ¤5762.60
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כמו שציינתי כבר פעם, מפרט לאינטרנט, הורדות, קולנוע ביתי ומשחקים יחסית קלים גרפית. מחר אני הולך לרכוש את המחשב, מקווה שהמחשב יעבור את צוות השופטים של HWZONE אז ככה: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS: A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 595 ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 530 ש"ח דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL: 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 ש"ח מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W 395 ש"ח סה"כ כולל הרכבה: 3340 ש"ח
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה עלו בפורום לא מעט בקשות של מחשבי עריכת ווידאו וגרפיקה , כן להשקיע בכרטיס גראפי יעודי או לא.. איך דור הסנדי ברידג' עוזר לנו בעריכת סרטים וברינדור... לקחתי את שני המחשבים שלי , I7 860 עם 12GB זיכרון ו SSD , אל מול מחשב נייד סנדי ברידג' וערכתי השוואה בזמן אמת.. מוזמנים להכנס לראות את סרטון ההשוואה ולהכניס הערות... בסרטון שהפקתי, ערכתי השוואה בין מערכת דור ראשון I7 למערכת דור שני I7 , כאשר נעשה שימוש בטכנולוגיית QuickSync של אינטל בדור השני של I7 , כאשר ניתן לראות בבירור שהדור השני של I7 מבצע את פעולת הרינדור על ה CPU ב L3 cache , ולכן מוריד לחץ עבודה מהCPU לעומת הדור הראשון כאשר כל העבודה נופלת על ה CPU , למרות התמיכה של NVIDIA GTX460 עדיין זמני הרינדור היו …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב:: וירטואליזציה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1366X768 * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G/7200RPM * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם ישנה אפשרות להוספת SSD בעתיד, MSATA ודומה, רצוי. !- בבקשה להתייחס רק למחשב נייד לצורך וירטואליזציה, אופטימלי עד כמה שניתן. בתודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייי😄 מחפשת מחשב נייד 😀 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר עוד 100-200 שקל אבל לא יותר מכך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לעבודה משרדית (אופיס למיניהם) + משחקים קטנים (מקסימום סימס) סרטיפ סדרות ומוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חושבת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא נראה לי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר😁 לא טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5 אלפים. להשתדל לא לחרוג בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי יומיומי עבודה משרדית, מיילים, סרטים מידי פעם, אינטרנט, מידי פעם ישוחקו משחקים סטייל באטלפילד וכו לא חייב באיכות גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי הארדיסק 2 טרה די חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בסלון אז שיהיה רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום פורום, לכבוד יום הולדת ה-20 המהולל אני רוצה לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא בטוח עדיין מה יהיה התקציב, אני משער שבסביבות ה1000-2000 ש"ח, עכשיו אני צריך מחשב חדש - כולל CASE, כולל מאווררים, הכל, לא כולל מסך ואביזרים נלווים, רק הקופסא. עכשיו אני גיימר מושבע, המחשב שלי במשחקים כמו קרייסיס 2 פשוט נכבה אחרי כמה זמן במשחק, כנראה התחחמות יתר, אני צריך מחשב חזק שיריץ ויחזיק זמן קדימה. אני אשמח לשמוע עצות, אם 2,000 לא מספיק תגידו, אבל אני צריך משהו שאני יכול לסמוך עליו שיעבוד ויריץ כל מה שאני רוצה וצריך. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין משחקים ספציפים אבל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מחשב בלבד ללא מסך ללא כלום 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אז... קיבצתי כמה שאלות והייתי שמח למענה כי אני באמת קצת אבוד. קודם כל, התקציב לקניית המחשב הוא עד 5,200 - אני חושב לנסות ולחסוך אם אפשר, אבל זה בגדול התקציב. המחשב מיועד לגיימינג ואני מעוניין לקנות בחודש וחצי הקרובים. חלקים עליהם אני לא מתכוון להתפשר: SSD, מסך 15.6, מעבד מסדרת ה-i7 וכרטיס מסך החל מ-GTX 1050ti. יש לי מכר שטס לארה"ב עוד שבועיים ויכול לבצע בשבילי את הקנייה - נכון לעכשיו אני מתלבט בין אחד ממחשבי ה-Alienware ל-XPS - הבעיה היא שהרחבת האחריות לבינלאומית קצת יקרה (מתחילה מ-100$) ויש דברים שאני לא רוצה לוותר עליהם ולכן להלן השאלות: 1. האם כדאי בכלל לקנות מחו"ל? 2. אם הוא פותח את המחשב בחו"ל ומתנייד כאילו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לנייד עם רזולוציה גבוהה, הרד-דיסק של לפחות 200GB, מחברה אמינה וטובה לתכנות בעיקר וצפיה בסרטים. הנייד ירכש בארה"ב והתקציב הוא 1500-2000$. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA13/14 CS GO BATTELFIELD 3 משחקי MMORPG המוניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920.1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! שמי גבריאל (62) ואני מתעסק כ-6 שנים בסימולטור טיסה (FSX). לצורך ולחוויית תפעול הסימולטור אני מעוניין לחבר שלושה מסכים למחשב. בפועל מחוברים כרגע רק 2. העניין בחיבור הוא לא (רק) עצם החיבור הפיסי והמחשובי, אלא "פריסת" המסך לשלושה ללא עיוות התמונה התלת מימדית.. אדגיש שעצם הסימולטור הוא 3D יש את החומרה.תוכנה https://www.amazon.com/Matrox-TripleHead2Go-Three-Monitor-Graphics-Expansion/dp/B000RMQZ96 יש עוד רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
צריך עזרה להרכיב מחשב לילד בן 12 עבור לימודים וזום, מחשב משרדי כזה. * למקרה שירצה לשחק משחק או שניים בעתיד; אפשר לנסות לקחת חומרה טיפה יותר חזקה למשחקים ברמת בינונית. מקסימום אחפש כרטיס מסך בעתיד ביד 2 או משהו אבל עניין המשחקים לא קריטי. ציוד היקפי וכונן ssd קיים כבר. צריך מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, זכרונות ram, לוח אם. אין העדפה ל-amd או intel. העיקר שיהיה סביר וזול. תקציב של 2000-2300 בערך.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, לאחר קריאה של פוסטים בנושא הגעתי למחשב הבא: AMD Athlon 2 X2 240 2.8Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪278 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪489 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5, יחידות 1 ₪231 WD 1TB 32MB Sata2 Green WD10EADS, יחידות 1 ₪404 צורב Sony / Nec AD-5240S SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪109 ANTEC NSK2480 HTPC Black or Silver , יחידות 1 ₪502 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2013 המפרט הוא לצורך צפייה בסרטים. דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עריכה עבור חבר שלא מבין בחומרה בכלל. תקציב- 4000 לכל היותר. מצאתי מפרט באחד האתרים שקצת שיניתי והגעתי לזה: אבל זה יצא טיפה מעל התקציב. רעיונות? מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB 1003FZEX SATA III צורב DVD: Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח: Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU מארז: Sharkoon VG4-W B…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כרגע יש E7500 ו2GB זכרון. מחפש להוסיף עוד 2GB וכרטיס מסך נורמלי ?( שלא יהווה צוואר בקבוק עם המעבד) בתקציב של 600 ש"ח יש חיה כזו ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט של המחשב: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12686 אני צריך אותו ללימודים בתור סטודנט. האם מחשב זה יעשה את העבודה?. האם ניתן למצוא מחשב זול יותר עם מפרט טוב? המחשב צריך להיות בעל מסך 15.6 אינצ'. עדיף עם זמן סוללה חזק יחסית. הארדיסק לפחות 500. זיכרון של 4 GB. בנוגע למעבד אני לא כל כך בקיא מה עדיף. האם המעבד של המחשב בלינק הוא חזק?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה , הכנתי מפרט למחשב שאני מתכוון לקנות...תגידו לי בבקשה כמה זה אמור לעלות לי? תודה מראש! ;D בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש לי!!! אני מעוניין במחיר רק על מה שרשמתי למטה בכוכביות. * 1 GB זיכרון פנימי (433 MHZ) * P4 2.6c - 800MHZ * GB120 - 8 MB 7200 *GEFORCE FX 5200 - 256MB * לוח אם : Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) * מארז טוב *ספק כח נ.ב בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש ליץ אני מעוניין במחיר רק על …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם בהערכת מחיר לכרטיס שבכותרת. הכרטיס נרכש כשבוע ימים לפני צאת המשחק BF3 באוקטובר 2011, כלומר בול 4 שנים עברו. הכרטיס מעולם לא עבר OC. עבד עם עוד כרטיס תאום במערך SLI עד לפני כמה ימים. אם זה משמעותי ועוזר למכירה: 1. הכרטיס עבר ניקוי עם לחץ אויר כל חודש(ביחד עם כל המחשב). 2. ייתכן ועדיין יש את הקופסא המקורית. מודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בניתי מפרט לחבר בהתבסס על מפרט 19 במדור מחשבים מומלצים והמלצה של furyanaor באשכול אחר, הייתי שמח לקבל חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, ישמש סטודנט להנדסת חשמל ולכן כנראה שיריץ גם מטלאב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כאמור מטלאב, עוד לא יודע אופן השימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי AAA של התקופה האחרונה ועתידיים (GTA V, Borderlands, Mafia וכו'…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-