ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 3500 שח מטרות המחשב: משחקים כבדים, תמיכה בשיידר 3.0 וDX10. בעיקרון שיריץ משחקים לכמה שנים הקרובות ובשנה שנתיים על מקסימום + - אני משדרג את המחשב. סך הכל החלקים שאני חושב שצריך להחליף הם: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך. ואם אני לא טועה צריך גם ספק הנה המפרט שלי: http://mgamers.planetcallofduty.gamespy.com/comp.html תודה רבה למי שיעזור (:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Dell Inspiron 15 3000 3593 המחשב הזה קיים בשני אופציות.. i5 או i7 ההבדל במחיר הוא כ450 שקל.. (2390 לעומת 2839) אשמח לחוות דעת האם יש הבדל משמעותי בין המחשבים ששוה את ההבדל במחיר הדגם המדוייק של המעבדים הוא: Intel Core i7-1065G7 Quad Core Processor, 8M Cache, 1.3 GHz up to 3.9 GHz Intel Core i5-1035G1 Quad Core Processor, 6M Cache, 1.0 GHz up to 3.6 GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 7 3700X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1228 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS ELITE כמות: 1 - מחיר: ₪ 423 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3600 CL18 Vengeance RGB PRO CMW16GX4M2Z3600C18 כמות: 1 - מחיר: ₪ 444 מארזים: COUGAR TURRET RGB כמות: 1 - מחיר: ₪ 291 ספקי כוח: Gigabyte PSU 750W PFC Gold 80+ Modular G750H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 מאווררים למארזים: Cougar VORTEX RGB FCB 120mm Cooling Fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 58 כונני SSD: Addlink SSD 1.0TB S70 M.2 2280 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 607 כוננים קשיחים: Seagate HDD 2.0T…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, מחפש לפטופ לעבודה משרדית, עדיפות לDELL. *תקציב? 3,500 ש"ח פלוס מינוס * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הAsus N550JK-CN065H לאחר התלבטויות רבות ובהמלצת חברי הפורום - ואני מאוד מרוצה עד עכשיו. אז, תודה רבה! אבל פתאום היום אחר הצהריים הופיע מעין פס כהה מוזר שחוצה את המסך מלמעלה למטה. רואים את הפס רק על רקע צבעים מסוימים וכשהחלונות שפתוחים נמצאים במקומות מסוימים במסך. בתוך הפס אפשר לראות לפעמים חלונות שהיו פתוחים זמן רב (מעין זמן תגובה איטי, או משהו כזה) - שימו לב לתמונה המצורפת (אפשר לראות שם שהגוגל כרום היה פתוח, רואים את הסימניות וכו'). בימים האחרונים המחשב עשה מדי פעם כל מיני עדכונים לווינדוס ולדרייברים, אז אולי זה קשור. בדקתי ואין שום עדכונים לדרייבר של כרטיס המסך או לווינדוס. הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עזר. חשוב לציין שבמסך חיצוני אליו חיברתי את המח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים אשמח לקבל המלצה על מחשב לצרכים משרדיים מתקדמים. אין שום צורך בגיימינג או קולנוע בייתי אבל מאוד חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד (מאוד) ושיוכל לעמוד בהרבה משימות בו זמנית כמו לדוגמא תוכנת פוטושופ + הרבה לשוניות בשני דפדפנים שונים + אקסל + וורד + סקייפ + PDF EDITOR וכו'. ראיתי את ההמלצה למפרט מחשב 113643 מחשב ביתי ומשרדי מתקדם – Core i5 שמופיע באתר אבל אני מנסה להבין אם הוא באמת יספיק או שכדי להשקיע טיפה יותר כדי לקבל משהו אפילו טוב יותר לצרכים שציינתי. כפי שהסברתי, מה שבעיקר חשוב לי זו המהירות ושיעבוד חלק לגמרי. תקציב רצוי 2800-3800 ש"ח לא כולל מסך ומערכת הפעלה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב לכולם, אני מחפש מחשב נייד שמיועד בעיקר לשימוש משרדי (וורד, עריכת קבצים כמו לדוגמה PDF24 ו-GUITAR PRO). אמנם המחשב מיועד לשימוש משרדי וכו' ולכן אולי ניתן להסתפק ברכיבים "שגרתיים" כמו דיסק קשיח 7200 וכרטיס זכרון סטנדרטי, ואולם בגלל שביצועים זה דבר שמאוד חשוב לי (גם ברמת השניות) אני שואף למחשב שמכיל את החומרה המיטבית ביותר (לכיוון של SSD PCLE... DDR4 2400MHZ). 1. מה התקציב המקסימאלי? תקווה שלא לחרוג מ6-7, אבל במקרה שעולה צורך ממשי, ניתן להגיע גם ל10-9. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל שהדבר לא בא על חשבון הדרישות הקריטיות כמובן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע גם ל-9…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר שלי שהתחיל ללמוד יג\\\'-יד\\\' ללימודי הנדסאי תקשוב (רשתות). לפי מה שחבר שלי אומר, המורה דרש מחשב עם i5 ולפחות 8GB RAM. התקציב הוא עד 3000 שקל ולא מעבר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר והרצת תוכנות שונות שקשורות ללימודים. החזקה ביותר היא תהיה VirtualBox. * גודל המסך? 14 אינצ\\\', לגבי מאט או מבריק זה לא משנה, אם אני לא טועה בקושי תהיה עבודה בחוץ (אור יום). * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? פחות מ3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה אך לא יזיק. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 500GB ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי ברשותי כבר כמה שנים ואני רוצה לשדרג אותו לביצועים כללים יותר טובים, למטרות גיימינג (כרגע הוא לא קרוב להריץ שום משחק שיצא בזמן האחרון) וקצת עריכה גרפית. המפרט להלן: כרטיס מסך התקציב הוא עד 800 שח בערך, אשמח לדעת מה אתם חושבים על להחליף מעבד ואיזנ דגם (אני חושב שיש צורך) וכל המלצה אחרת תתקבל בברכה. תודה מראש! עמרי. עריכה: אחרי קצת קריאה בפורום, איך השינויים האלה לדעתכם? [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Sapphire Radeon R9 280X Dual-X 3GB - לאחר תיקון יצרן אחריות שנתיים[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]725₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_pro…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל. המחשב מגיע מובנה עם ubuntu (linux)1. הבנתי שזה בגלל שיש למחשב בעיה כלשהי עם Win7. מישהו מכיר את התופעה? ויודע למה המחשב מגיע מובנה עם לינוקס? ובנוסף, אם ארצה להתקין עליו Win8.1/Win10 האם תהיה גם בעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, הייתי לא מזמן עצל קרובי משפחה, והבן שלהם הוא גיימר, יש X360, ויש נייח ישן של DELL, מדובר ה OPTIPLEX 760, במפרט הבה: מעבד: E7500 זכרון: 6GB כרטיס מסך: GeForce GT 630 1GB מחובר לטלווזית טושיבה, HD READY. על פניו החלק הכי חלש פה, זה כרטיס המסך, GTA 5 עובד רק בDX10 ו 1024X768 וקימת הכל מבוטל, כי הכרטיס מסך הוא רק 1GB VRAM. לא בתכנון להשקיע במחשב חדש בזמן הקרוב, אז אמרתי להם, שיקנו כרטיס מסך, וברגע שיקנו מחשב חדש, יעבירו אותו לחדש. אך לא הכל כלכך פשוט, נתחיל מזה שהמארז והלוח אם ..איך להגיד את זה, בתצורת BTX !!!, כן זה זן דינוזאורים נדיר בימינו אך זה לא הבעיה הכי גדולה פה, דגם זה ספציפית, תוכן כך, שרק כרטיס SIGLE SLOT יכו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב נייח עד 4000 ש"ח ללא מסך. שימוש עיקרי: עריכת סרטי וידאו ועריכת תמונות. לגבי מסך - אני חשבתי על dell2209wa מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! חבר ביקש ממני המלצה על מחשב נייד במחיר של 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה. המחשב מיועד להכל:משחקים (לא משחקים ממש כבדים) אינטרנט,סרטים,אופיס וכו' סוללה הוא 4 הוא 6 תאים.מסך 15.6" מה בדבר המחשב הזה,כרטיס מסך שלו טוב? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742650
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, צריך עזרה עם התקנת WIN 7 על מחשב נייד בעל LINUX. הבעיה שאני לא מבין איך עושים את זה במחשבים ניידים, ומה בדיוק אני צריך לדעת ? כי אין שהם DOS בכלל, איך מתקינים WIN על הדגם הזה ? מישהו יכול לעזור לי ? הדגם הוא (HP G62-B50SJ).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב כי בסך הכל יש לו פוטנציאל דיי טוב (הכל יחסי) אז ככה, (המחשב לפני 3 שנים) מעבד : Intel i5 750 2.6 עבר OC , מגיע ל3.2 אחרי הOC הוא על 30~36 מעלות! זיכרון : Kingstone 4GB ddr3 1600 כרטיס מסך : Nvidia 260GTX 1GB Leadtek Extreme לוח אם : DP55WB של אינטל הוא דיי בסיסי. עכשיו מה שאני רוצה לשדרג כמובן זה כרטיס מסך מה מומלץ למערכת שלי ? האם יש עוד חומרה שכדאי לשפר ? אם יש אפשרות להמלצה לכרטיס קול טוב , במחיר סביר , חיצוני עדיף! תודה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים תרשו לציין קודם שיש לכם אחלה של קהילה פורומית ורמות דיון גבוהות במיוחד. אז ככה. - התקציב ניתן לחריגה (500 ש"ח) - אני מתכנן לשדרג את כרטיס המסך ולהוסיף קונן קשיח SSD בעוד כחצי שנה בנפרד לאחר השדרוג הנוכחי - שימוש המחשב הוא למשחקים ולתוכנות אלמנטים סופיים (דורשים מעבד חזק) - אני משחק בעיקר FPS ו RTS - עד לשידרוג כ.מסך אני לא מצפה לביצועים גרפים טובים במיוחד - אין צורך בציוד הקפי - אני לא מעויין בכלל בשדרוג ההרד דיסק,צורב ה ,DVD המארז והספק כוח (יש לי ספק 600 וואט של טרמל טק) - לא חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כלל (פיצוצים כל היום) - חשוב לי שתהייה יציאה של SPDIF מהלוח אם. - לא מתוכנן אוברקלוק - חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל. תודה רבה. הקנייה תתבצע בעוד כשבועיים וכנראה ש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, אילוסטרייטור, web crawling, עבודה עם קבצי נתונים גדולים מאוד, עבודה עם המון טאבים פתוחים ותוכנות רצות במקביל ברקע, כמו כן צפייה בסרטים הורדות וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בסיסי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מתלבט בין שני סוגי ניידים http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 # מעבד: Intel i5-450, 2.4GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית # מסך: 15.6´´ HD WLED # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 Dual Chanel 1333MHz # דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM # כרטיס מסך: ATI 5470 1GB # כונן: DVD+/-RW # תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11g/n # סוללה: 6 תאים # מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים # צבע: שחור כנגד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8760&perur=2&t=1&c=441 מפרט טכני: * מעבד: Intel i5-520M, 2.4GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית * מסך: 15.6´´ LED Full HD with TrueLife…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהייתי באייבורי אתמול , עשיתי הזמנה והכל אבל היה חסר 2 חלקים שלא היה להם . הקירור מוגן 2 , ו4 ג'יגה זכרון ששם זה עולה 600 שקל !! כמובן שהבטיחו לי שם להשוות מחירים והכל בסופו של דבר החלטתי לבטל את ההצעה וללכת לכיוון של RSM . אחרי שראיתי שהרבה כאן ממליצים עליהם . המפרט מיועד בעקרון לשימוש מאסיבי יום יומי בנוסף מידיי פעם קצת משחקים לא כבדים . במחשב יבוצע OC פחות לכיוון של דרישה של ביצועים יותר לכיף . יש לי כרטיס 8600GT שאני מתכוון לשמור . 1. מה התקציב המקסימלי?2000 ש"ח , לנצל עד הסוף אבל לא לחרוג למעט מצב קריטי קריטי . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים , אינטרנט . א) תדיר מאוד , שימוש מסיבי יום יומי . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקרון …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב עד 2000 שקל לא כולל ציוד היקפי. זה המפרט שבניתי אבל אני לא יודע אם זה טוב/לא טוב אולי צריך לשנות משהו או להוסיף. תודה מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤590 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤409 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM : HD160JJ ¤242 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA ¤159 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤240 מארז: COMPUCASE 6A19B +HEC 300AR-TF ¤283 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1998 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.אחרי שעברתי כאן על מפרטים שונים,בניתי משהוא דומה.אבל אני זקוק ליעוץ ,אם צריך להוסיף או להוריד משהוא: עדיף לקבל הצעות מחנויות באיזור חיפה כמו GIBORNET,PANDA,NOACOMP,KSP כרטיס מסך: GIGABYTE GV-NX88T512H GEFORCE 8800GT 512MB DUAL DVI PCI-E עלות 1244ש'ח לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R (QUAD REDY) INTEL P35 HD AUDIO+DTS GBL עלות 592ש'י מעבד: INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 8BM LGA775 TRAY עלות 1188 ש'ח זכרון: OCZ OCZ2N800SR2GK 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL4 DUAL KIT עלות 295ש'ח צורב: SAMSUNG DVDRW X20 SH-S203B DOUBLE LAYER SATA BLACK עלות 190ש'ח דיסק קשיח: W.D WD2500AAKS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER עלות 375ש'ח ¤ סה''כ 3874.00 מה שחסר לי,זה קירור שקט למעבד,מבק…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, חברה אני צריך לדעת כמה המחשב הנ"ל שווה יד שנייה HP Pavilion dv1000t מעבד: 2.0GHz Intel Core Duo Processor T2500 זיכרון: 1 גיגהבייט DDR2 כונן קשיח: 100 גיגהבייט מאיץ גרפי: 128MB Intel Graphics Media Accelerator 950 מסך: LCD רחב בגודל 14.1 מתאם רשת אלחוטית: Intel Pro Wireless 3945AG צורב DVD דו-שכבתי עם LightScribe מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3249646,00.html http://h41131.www4.hp.com/il/he/press/HP__HP_Pavilion_dv1000_Entertainment_Notebook_PC_________.html תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני צריך מפרט ב-4000 גג בלי מסך, מטרות המחשב: א. עבודה שוטפת על המחשב, כניסה להרבה אתרי אינטרנט בו זמנית , צפייה בסרטים מתוך האינטרנט, בלי להוריד. ב. משחקים פה ושם, כמו פיפ"א ו-NBA אבל זהו בערך... ג. עבודה משרדית רגילה, אם זה וורד וכל השאר... רק תצילו אותי מהפנטיום 3 450MHZ שאני סוחב איתו שנים! לפני שאתם סתם נותנים לי מפרטים עם AMD , תסבירו לי בכמה מילים למה הוא עולה על הפנטיום 4 כי אני רגיל איתו.
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב טוב שיחזיק להרבה זמן. בטריה שלא נגמרת אחרי שעתיים משחק. ושיריץ היטב משחקים עתירי גרפיקה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לחבר את ההצעה הנל *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 1.8G (לא סלרון)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב INTEL 850E מתוצרת אינטל MARYVILLE2 או MSI 850E MAX לזכרון RDRAM * R-DRAM זכרון 128M 800MHZ SAMSUNG המהיר ביותר, לא DDR *כרטיס מסך לא משולב GeForce NVIDIA MX 2 400 64M *מסך מג MAG 17 ניתן לבחור מסך אחר בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *כונן סידי רום 52X *דיסק 40G מהיר סיגייט, W.DIGITAL או מקסטור *מודם פקס רוקוול או 56K ESS *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 3D * 2 רמקולים+ מגבר עגולים 3D *מארז פנטיום 4 מפואר כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות *עכבר מקצועי+גלילה *מקלדת PS2 מקצועית+משענת סהכ 3900 שח האם הצעה סבירה? אם לא- איזה מפרט ניתן להרכיב- אינטל/AMD (כול…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-