עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734162 מעבד סוג המעבד: Intel Dual Core מהירות המעבד: 2.6GHz דגם מעבד: E5300 זכרון מטמון cache: 2MB מהירות FSB: 800Mhz אחריות למעבד: כל החיים לוח אם דגם: Intel® Cornerfield סוג ציפסט: INTEL G41CN מהירות FSB: 1333Mhz כרטיס קול משולב: High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת: intel 10/100 יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת S.ATA: 2 USB 2.0: 6 כרטיס מסך משולב: INTEL Graphics Media Accelerator X4500 אחריות ללוח אם: 3 שנים זכרון סוג: DDR II נפח: 2048MB מהירות: 800Mhz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM טכנולוגיה: SATA II זיכרון מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב, סוף סוף שכנעתי את ההורים שמגיע לי מחשב חדש ובכללי אני יודע מה אני רוצה, אני רק רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני קונה. D: המחשב ישמש למשחקים ולתוכנות עריכה לא כבדות במיוחד. המינימום שאני רוצה, זה; והמקסימום שאני רוצה, זה; כפי שניתן לראות, אני מתלבט בין הספקי כוח, המעבדים והלוחות אם. בנוגע למעבדים, אני מאוד מאוד רוצה מעבד QUAD (אני חושב לרחוק). בנוגע לספקי כוח, אני מעריץ של SeaSonic אז אני חושב שאני אלך על הספק כוח שלהם. בנוגע ללוח אם, אני מניח שאני אלך על מה שהבאתי במפרט השני כי לצערי אני לא יכול לעלות במחיר יותר מדי, המקסימום שאני יכול להגיע אליו זה בערך 3200. X: עריכה: התקציב עלה ל-3,500.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. פורומיסטים יקרים אני מעוניין לקנות מחשב לפ-טופ חדש בדגש על שילוב מאוזן כלשהו בין מעבד מספיק חזק ליכולות עיבוד גרפי סבירות (שימוש קל בפוטושופ וAVID) ובין זמן סוללה ומשקל לעבודה בחוץ. התקציב הוא עד 6500 ש"ח, כמובן שאשמח לפחות אך אם יהיה משהו ששווה את זה אפשר למתוח קצת יותר. מצאתי מפרט טוב (לדעתי) אך אשמח לדעתכם להלן המפרט: מעבד: AMD Turion X2 Ultra Dual Core ZM-82 2.2GHz מערכת הפעלה: Windows Vista Home Premium 32-bit מסך: 12.1´´ WXGA High-Definition HP BrightView עם מסך מגע משולב (ממוטב לאצבע ועט) רזולוציה: 1280x800 זיכרון: 3GB דיסק קשיח: 320GB SATA 5400rpm כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 3200 כונן: Lightscribe DVD Writer תקשורת אלחוטית: Wireless LAN (802.11b/g), …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, חושב על קניית מחשב נייד חדש. חשבתי על הדגם הזה- Lenovo Legion 5-15IAH7 82RC0058IV https://ksp.co.il/web/item/216361 האם המחשב מספיק חזק להריץ את כל המשחקים הכי חדשים ? מדובר במעבר i5 תודה

5. בסוף השאלון (בסעיף 12 )צירפתי את השמות והקישורים למכשירים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5 K אין אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה והכי עריכת וידאו 1080 אם אפשר גם 4K אז מעולה - תוכנות פרימייר או דוינצ'י עדיין לא בטוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם , מחפש לשדרג מחשב ישן בן 6 שנים , המפרט שיש לי כעת: מעבד אינטל i5-4590 לוח אם H97-Pro4 -ASRock כונן SSD mx500 כרטיס מסך Radeon RX 580 8GB , ספק כוח Antec GX900 550W זכרונות Zeppelin4GB DDR3 PC3-12800 - CL11 * 2 מצ"ב הדרישות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1400 עם אפשרות לחרוג עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כל המשחקים החדשים ב 1440p - בעיקר COD WARZONE ושאר משחקי הז'אנר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסי…

7. Started by iSolt,

i7 12700 / i5 12400 1500 שקל / 735 שקל 64gb ddr4 3200mhz (דגם: Kingston FURY Beast 16GB 3200MHz DDR4 CL16) 980 שקל Arctic freezer 34 duo 180 שקל [נקנה] SSD - 1tb samsung 980 pro nvme m.2 680 שקל לוח אם GIGABYTE Z690 AORUS Elite AX DDR4 1080 שקל סהכ 4400 שקל

8. לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …

9. ערב טוב. מחשבי נייד מגיעים עם מעבדים שונים בתוכם, איזה מעבד נחשב לטוב ביותר? [לחזק ביותר?] תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1200 מסך 26 אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ilanro,

אהלן, מוכר בחנות ליד הבית הרכיב לי מפרט גיימינג (לא כולל ציוד הקפי, ולא כולל דיסק קשיח שכבר יש לי), והייתי רוצה לדעת האם הוא טוב, האם הוא יאפשר לי להריץ את הכותרים האחרונים בשוק ברמה גבוהה באופן חלק, או שכדאי להחליף..? המפרט: מארז גדול, פשוט, די סטנדרטי + ספק 600W מעבד: intel i5 2400 + קירור ZALMAN לוח אם: P67-AD3-B3 זכרון 4 ג'יגה, 1600 (הוא לא כתב את החברה, ושכחתי לשאול..) כ.מסך: HD 6850, 1GB בסה"כ הכל יוצא 2930.. רציתי בנוסף גם להתייעץ, אולי כדאי לקנות מעבד טיפה חלש יותר, אבל כרטיס מסך חזק יותר. אם זה משהו שישפר את הביצועים בצורה קריטית. תודה וסופ"ש מעולה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ofirrjd,

היי, יש לי מחשב נייד של פקרד בל שנקנה בצרפת. הוא התקלקל ואין לי איך לתקן אותו. למי אני פונה? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by moni147,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 14,ומשחקים ישנים טיפה יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by toshka,

אפשרות 1 - Samsung NP470R5E-X01IL: http://www.navitech.co.il/items/209435 (המחיר הוא 1400 במקומות אחרים, שמתי את האתר הזה כי יש יותר מידע על המפרט) אפשרות 2 - ASUS P550CC-XX161H: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24285 איזה עדיף לקנות? השימושים הם גיימינג קל, מוזיקה, סרטים, אינטרנט וקצת עיצוב (;

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם של מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב - עיצוב גרפי בעיקר. * גודל המסך - 14' *מעבד - I5. * זיכרון פנימי- 6GB. * גודל כונן קשיח - 500GB *כרטיס מסך - HD 1GB , העדפה לרדאון. * צורב DVD - כן * משקל רצוי - אין העדפה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות - כן. *התקציב הוא 4000 ש"ח , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ffooxx,

מטלבת בין שני כרטיסי מסך למחשב נייד של dell Inspiron N5010 הראשון עולה 3573 ש"ח עם כרטיס מסך של אינטל: INTEL GMA HD השני עולה 3790 עם הכרטיס מסך של אטי: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יותר מומלץ ויש לי אופציה גם להוסיף בתוספת תשלום של 260 ש"ח הארד דיסק משופר במקום 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM להשים 750GB 7200RPM תודה לעוזרים האם השינוים בין שני הגברים האלה שווה את התוספת כסף אני משתמש שמשחק מידי פעם במשחקים ו500GB מספיק לי בהחלט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113635 שלום על איזה מארז הייתם ממליצים לי. האם יש משהו שוכב לא גדול מדיי. בתקציב נגיד עד 200 ש"ח. אבל שיהיה מארז מחברה מוכרת ולא מארז noname תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Mikey12,

אהלן חבר'ה, אני מתלבט מאוד אם לרכוש את הלפטופ Yoga 3 14. על הנייר המפרט שלו מדהים: * מסך FHD בגודל 14 אינץ' + מתקפל 360 מעלות. * 256 SSD * i5 \ i7 * כרטיס מסך Nvidia 940m * 8 שעות זמן סוללה בשימוש רגיל אבל, לצד ביקורות חיוביות, אני רואה המון דיווחים ברשת כי קיימות בעיות כמו Ghost Touch, כלומר המסך מגע משתגע ו"נותן" לחיצות אקראיות. כמו כן הבנתי שהמסך מאוד כהה, אבל אפשר לסדר את זה בקלות ע"י שינוי ההגדרות בווינדוס. האם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה ויכול לעזור לי להכריע. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Dror Katzir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). kodi ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, fifa, pes -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום. אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד בקישור. לא מילאתי את השאלון כי המחשב עומד בדרישות שלי מבחינת חומרה ועלות. חוות הדעת שאני מחפש היא לגבי איכות המחשב, האם ישנן בעיות ידועות בדגם הזה, האם ידוע על בעיות במימוש האחריות שלו במקרה הצורך, וכו'. https://www.pc365.co.il/product-5497-Lenovo_Ideapad_G50_80_80E501H5IV_3Y_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 תודה מראש.

22. Started by Gizmo_Gizmo_New,

No Help, Please Del.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אוקי אז ככה את הנושא הקודם נעלו בגלל שלא רשמתי תקציב אז התקציב הוא בסביבות.. 5.7K ואני לא ממש הולכת לעלות ממנו כי אני ממש דל בתקציבים החלקים מיועדים בעיקר למשחקים.. ואני רוצה לברר לגבי תאימות בין שלושת הרכיבים הבאים... והאם.. המחיר לא גבוה מדי.. לגבי כל חלק.. אממ אני לא מתכננן oc לא בזמן הקרוב(הספקתי לשרוף את הכרטיס מסך בגלל זה..) Gigabyte Motherboard GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, Sound Lan Conroe Support, PCI-Express ¤839.50 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz 4Mb Cache, LGA775 FSB1066 64-bit Box ¤2033.10 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950XTX 512 mb GDDR4 512-bit VIVO Dual DVI, PCI-Express Retail ¤2890.00 סיכום סופי: ¤5762.60

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בס"ד מי שצריך עזרה הצלחתי להתקין XP + דריברים למסך מגע. שי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by bezangeloo,

צריך לתמחר מחשב יד שניה לפני מכירה. המחשב נבנה לגיימינג סבבה (ופיתוח, אבל את מי זה מעניין) ובמטרה שיהיה קטן ככל האפשר. לוח אם ASUS ROG Strix Z270I https://www.amazon.com/gp/product/B01MZBUDUU/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 מעבד Intel Core i7-7700 קירור למעבד Silverstone Tek Low-Profile Heatsink CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B00N4OBH92/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 זיכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 2400 (PC4-19200) C16 https://www.amazon.com/gp/prod…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.