ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה לנייד בנוי איכותי מסך 13-14ץ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תוכנות אופיס, גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -אין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות גרפיות 3D , משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3Ds max ,photoshop ושיוכל להריץ מנוע משחקים unreal engine 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed syndicate , hitman 6 , ghost recon wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פתיחת מודלים בסוליד (לא עריכה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי: Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz מעבד 1023.5 MB זכרון RAM כרטיס מסך ATI radeon 1650x 512MBאני מעוניין לשדרג את המחשב למטרות גיימינג ויש לי תקציב של מקסימום 1000 ש"ח (ללא חריגות) אני יודע שבעיקר צריך לשדרג את הכרטיס מסך והזכרון אבל לא בקיא בדגמים ומחירים ולכן אשמח לעזרה אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני גר באשדוד אם אתם מכירים חנויות טובות ותוכלו להמליץ אודה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות DELL LATITUDE E7440. ממה שאני מבין יש לו גם מקום לכונן הארד דיסק וגם MSATA מתוך http://www.notebookcheck.net: מה שרשום זה עם קונפיגורציה של הארד דיסק רגיל. "the 2.5-inch slot (7 mm height, occupied), the WLAN module as well as an empty mini PCIe/mSATA slot. Attention: The latter is already occupied by a WWAN module in some configurations." "If you are willing to spend more money you can remove all those points of criticism. For instance, the notebook can be configured with mSATA SSDs up to 256 GB" אם אני קונה את המחשב עם SSD, אני יכול להוסיף עוד ב-MSATA או שהוא תפוס על ידי הכרטיס רשת? יש לכם חוות דעת נוספת על המחשב?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! המחשב מיועד לאחי, הוא מתכנן לקנות אותו באילת. הוא כבר הרכיב מפרט בksp ורוצה לקבל עליו חוות דעת: בנוסף צירפתי את דף הפירוט שבחוקי הפורום כדי למקד: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תתוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ומידה וניתן אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם חייב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה HD, משחקים קלילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 רגיל -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, אבל עם עדיפות לעריכה גרפית/וידיאו/מוזיקה ותכנות, תכני hd , סרטים הורודות.. הרבה תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). באופן תדיר, ואני גם מוכר עבודות שלי. תוכנות כמו פוטושופ, סוניוגאס,אילוסטרייטור,תכנות,פלאש ותוכנות לתחזוק מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כבד אבל שיריץ טוב bf ומשחקים בסגנון , כי יש לי כבר xbox אבל מידי פ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים, אני מקציב את התקציב שלי ל-PC עצמו עד 5.5K , לא כולל מסך מקלדת ועכבר (ועוד ציוד היקפי אם קיים) חשוב לציין שכבר הרכיבו לי בTMS מפרט מסוים, אבל אני לא קונה שום דבר עד שאני לא בודק את כל האופציות, הייתי רוצה גם לשמוע את הדעה שלכם \ כולל בניית מפרט שאתם ממליצים עליו בהתאם לדרישות שלי. להלן המפרט : (SSD לא כלול בפנים היות וכבר יש לי אחד) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1174[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]קירור מים Asetek 550LC - כולל מאוורר 120MM. בלוק ומשאבה מ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואולי תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב הוא לאינטרנט, משחקים ומדי פעם עריכת וידאו. לא מתוכנן OC. חשבתי על : 1x Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box (1140 NIS) 1x GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE (635 NIS) 2x Mushkin 256MB PC2700 Basic Green (244 x 2 = 488 NIS) 1x Enermax CS-3181L-BBS Neon Lighting (333 NIS) 1x HEC 300 ART (177 NIS) Total : 2773 NIS מה דעתכם ? * אם אפשר תציעו לי זכרונות יותר משתלמים. * האם הספק מספיק חזק בשביל המחשב ? ד.א. אל תציעו לי AMD
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב שיהיה כרטיס מסך 8700 לפחות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , מחשב מיועד למשחקים בעיקר - סימולטורים למינהם תקציב 3500 כולל מסך . מפרט שקיבלתי בחנות (למעשה חבר שרוכש) מארז MIDITOWER 500W לוח אם - intel topsfield P43 ddr2 ATX מעבד - intel c2q 8200 זכרון - 2gb 800 ddr2 דיסקשיח - wd 500GB 16MB SATA2 כ.מסך - GAINWARD 9500GT DDR2 1G HD צורב - LG DVD-RW SATAx20 מקלדת + עכבר USB רמקולים - SBS-A35 2.0 מסך - Horizon 4:3 DVI SPK 19 אני לא מומחה אבל המפרט לא נראה לי ואשמח לשמוע הצעות למשהו משופר במסגרת התקציב תודה .
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,242 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משהו גדול. 10-20 ש"ח אתם יודעים מה הכוונה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis2, GTA IV, Battlefiel 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ',KDF TFT-LCD MONITOR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש את החלקים הבאים לטובת גיימינג,עבודה רציפה של הPC 24.7 ואוברקלוק בינוני ומעלה. הרכיבים הינם: Gigabyte Z68AP-D3 שמגיע עם סלוט לSSD זיכרונות KINGSTON HYPERX-1600 -2 סטיקים של 8GB מעבד I5-2500K או מעבד I5-2400. מארז:ANTEC ELEVEN-HUNDRED Corsair H100-קירור מים (אצטרך המלצה להתקנה במארז הנ"ל בתצורת PUSH-PULL),או לרכוש קירור אוויר נורמטיבי (מה שתמליצו) ספק:SEASONIC S12II-520W (עובר מהמערכת הנוכחית) ובעתיד Seasonic X-700W המטרה בבחירת לוח האם היא OC(מציג ביצועים די דומים ללוחות יקרים בהרבה ממנו)+מגיע עם MSATA לכונן SSD למטרת CHACHEשישודך לו בעתיד הקרוב (ככל הנראה יהיה בנפח 60GB- של חברת OCZ ולא Intel 310 בנפח 20G שמתאים יותר לניידים). כרטיס מסך:קיים GTX 260 …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ואופיס, חשובה לי גם זמן סוללה שלו שיהיה לפחות 4 שעות להלן המחשב שמצאתי , האם 4000 ש"ח זה מחיר טוב למפרט כזה מדוע DELL + HP יחסית מאוד זולים ל TOSHIBA האם הניידים של DELL נחשבים לטובים, אני שמעתי עליהם בעיקר דברים לא טובים, האם אתם יודעים כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו מחשב נייד דל DELL Inspiron N3010BKi33 מידות: משקל: 1.98ק"ג. מידות (מ"מ): ג-23.9,ר-33,ע-3. מעבד: Intel Core i3-330M 2.13Ghz. זיכרון: 3GB DDR3 1333Mhzניתן להרחבה ל 8GB כונן קשיח:500GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי:Intel Graphics Media Accelerator HD כרטיס קול: High Definition Audio. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםלכולם, אני מחפש נייד במחיר עד 3,000 ש"ח. המחשב נועד לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטי HD (חיבור ל-LCD) ולא נועד למשחקים. חשוב לי שיהיה מסך "15. זמן סוללה ומשקל לא קריטיים עבורי. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. ההבדלים העיקריים שמצאתי: שנה אחריות לאייסר מול שנתיים לטושיבה. כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 לאייסר מול INTEL GMA 4500M לטושיבה. אין לי מושג לגבי רמת הגימור של שתי החברות. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע מחשב HP HDX16T, מכשיר ממש חזק, עם מסך מצויין ומקלדת מצויינת, ואני מזמן משתמש בו להצגת מצגות, ולאחרונה אני מרגיש לא בנוח לסחוב את הנייד הענק הזה, ואני מחפש מחשב יותר קטן לזה. יש לי כבר NETBOOK קטן, ואני כמעט לא משתמש בו, משום שלפי טעמי הוא ממש לא שימושי בעבודה ממשוכת מול המסך הקטן, והעובדה שקשה למצוא דגם מספיק חזק שיריץ סרטי HD 720P שאני חייב להריץ עליו לכן אני מחפש כעת מחשב נייד בגודל בינוני, ונראה לי שגודל 14" או 14.1" הוא הכי מתאים. מה שחשוב לי: 1) מסך נוח וחד לעבודה יחסית ממושכת (OFFICE וגלישה) 2) מקלדת נוחה להקלדה אנטנסיבית 3) מעבד מספיק חזק שיריץ קבצי HD 720P באופן חלק - אין צורך בהרצת משחקים בכלל!! 4) משקל וגודל קטן, אם כי לא חייב להיו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לפוסט שפתחתי שבוע שעבר, הגעתי לשני הדגמים שבכותרת. התקציב כ 800$. כמעט הכל ידוע, המעבד של הסמסונג קצת יותר מתקדם והסמסונג כולל דיסק אופטי (לא ממש זקוק לו). האסוס עם כרטיס מסך עם זכרון של 1 גיגה לעומת 512 של בסמסונג. מה שאותי באמת מעניין זה איכות הבניה והעיצוב, לצערי לא מצאתי חנות באזור רחובות המחזיקה את הדגמים בתצוגה. כיום יש לי IBM T43 אשר בנוי כמו טנק. אני מחפש מחשב בנוי טוב אבל גם מעוצב אטרקטיבי ודק. מי עדיף משניהם מבחינת איכות בניה וחומרים? בברכה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך ייעוץ לגבי מחשב שחבר שלי רוצה לקנות. המחשב ייקנה על ידי הזמנה מהאתר של דל (www.Dell.com), http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=DYDWTF2&s=dhs התקציב הוא מקסימום 1500 דולר. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בין הדברים החשובים הוא צפייה בסרטים (נסיעות ארוכות, טיסות וכדומה) כמובן שגם גלישה באינטרנט ועבודה פשוטה וכן יש אפשרות למשחקים, כבדים כנראה, בעתיד.. * גודל המסך? לא גדול מדי(15.4) אבל מספיק גדול בשביל לראות סרטים ולעבוד איתו, HD אם אפשרי. * משקל רצוי? לא ידוע, לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חדש עד 5000 ש"ח וזה מה שחשבתי עד עכשיו: אני משחק במשחקים הכי חדשים ורוצה מחשב חזק שיחזיק Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box 1140 Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 865 Leadtek nVidia WinFast PX8600GTS 256MB TDH Extreme PCIe 1250 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK 615 Samsung DVD-RW SH-S183L x18 SATA Lightscribe Retail 220 Enermax Liberty 400W Active PFC 485 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 235 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 391 סה"כ 5201 אני לא בטוח אם הספק יחזיק אבל נראה לי שכן זה המחיר מפנדה אבל אני מזמין משני חנויות אז זה יוצא פחות 300~ מהמחיר
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב HTPC שיענה על הדרישות הבאות: 1. תומך Linux וגם Windows (הבנתי שיש בעיות עם דרייברים לחומרות מסויימות) 2. יכולת שדרוג לאורך הרבה זמן 3. שמהיום הראשון יאפשר במקביל: * צפייה בסרטים divx וכדומה * הקלטה במקביל לצפיה בסרטים * אולי גם אנצל אותו להורדות 4. לא צריך תמיכה במשחקים כבדים כרגע, אבל לבנות אותו כך שבעתיד שאצטרך להחליף כמה שפחות חומרה לתמוך בזה. 5. מבחינת מארז/ספק/אוורור כזה שיוכל לגדול עם שדרוג החומרה מבחינת קירור + יהיה שקט. לפי הבנתי את הדברים האלה לא אחליף גם עוד הרבה שנים אז שווה להשקיע. הוא ישב בתוך ארון שפתוח מאחורה כך שצריך אוורור. 6. תמיכה ברשת אלחוטית 7. מינימום עלות אך תחת האילוצים שלמעלה (כלומר שלא יהיו דברים מיותרים שלא…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 3500 שח מטרות המחשב: משחקים כבדים, תמיכה בשיידר 3.0 וDX10. בעיקרון שיריץ משחקים לכמה שנים הקרובות ובשנה שנתיים על מקסימום + - אני משדרג את המחשב. סך הכל החלקים שאני חושב שצריך להחליף הם: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך. ואם אני לא טועה צריך גם ספק הנה המפרט שלי: http://mgamers.planetcallofduty.gamespy.com/comp.html תודה רבה למי שיעזור (:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ל- HTPC להורים שלי. הם יחברו אותו ל- LCD 37" (זה מה שנכנס) ולמערכת סראונד. הדרישות הן: 1. מראה יוקרתי שמשתלב בסלון. 2. יכולת הצגה של סרטי HD. 3. שמירה/לכידה של סרטים 4. משחקים - באיכות נורמלית. (רזולוציה של 1366x768) 5. עכבר ומקלדת איכותיים אלחוטיים. לא יודע איזה מעבד צריך לקחת ואיזה כרטיס מסך. (מבחינת אוברקיל) נראה לי ש- 1GB זיכרון יספיק. יש לי הרדיסק 80GB זמין, אז נראה לי ש- 250GB נוסף יספיק. צורב DVD יש לי אז לא צריך להוסיף. חשבתי על מארז כמו LC16M בצבע כסוף של Silverstone. תודה לכולם אה... ואם יש למישהו המלצה על LCD 37" שיגיד. אנחנו צריכים לקנות בשבוע הקרוב. ואם למישהו יש ניסיון עם רמקולים שקועים בקיר אז שגם ימליץ...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצערי, אינני מתמצא בהעדפות החומרה של פוטושופ CS5 (עריכת תמונות בלבד, לא מדובר על וידאו וכו'), ואילו דרישות המערכת הרשמיות עוסקות בשימוש מלא ומקצועי. האם חיוני כרטיס מסך נפרד (לא מקצועי, כמובן, בתקציב הזה, אבל משהו שיתן תמיכת OPENGL)? האם יש עדיפות לNVIDIA על פני ATI, בגלל CUDA או מכל סיבה אחרת? האם יש סדרות עם מסכים שרצוי להתרחק מהם בכל הקשור לעבודה גראפית? אני רוצה להדגיש שמדובר במחשב שיינשא לעיתים קרובות, כך שהיא מחפשת מחשב קטן (13.3") וקל (2 קילו מינוס). זמן סוללה פחות קריטי, לא סביר שהיא תדרש להשתמש בו שעות ללא שקע בסביבה. גם כונן אופטי לא נדרש. חיונית אחריות ליותר משנה, אם נדרשת הרחבת אחריות מן הסתם זה יורד מהתקציב. יש לי כמה דגמים על הכוונת, אך בלי תשובות לשאלות בהת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-