ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
של Dell , הנה המפרט : Obsidian Black High Gloss Finish Software & ServicesGenuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) 4GB Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz 500GB 7200 RPM SATA Hard Drive 8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive) Edge-to-Edge FHD Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1920x1080) W/2.0 MP Dell Wireless 370 Bluetooth Module (2.1+EDR) Personalize3 Year Basic Service Plan Microsoft® Office Starter 2010 McAfee SecurityCenter , 24-Months Dell Online Backup 2GB for 1 year My Accessories Also Includes Studio XPS 16 Notebook Integrated 10/100 Network Card Adobe® Acrobat® R…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום =],אני סוף סוף קיבלתי את המשכורת שלי ואני רוצה לקנות מחשב חדש אחרי 5 שנים עם המחשב הנוכחי,אני מיתכוון להשתמש במחשב החדש בעיקר למשחקים ולגלישה באינטרנט ואני רוצה מחשב שיוכל להריץ את המשחקים של היום על high ויחזיק לקצת זמן,אני מקווה שבתקציב שיש לי זה אפשרי ואני רוצה שתעזרו לי בהרכבת מפרט. אני יכול לחרוג מהתקציב ב300 ש"ח ואני לא צריך שום ציוד היקפי (רמקולים,מקלדת,מסך) וכל התקציב ילך למחשב עצמו. המסך שלי הוא AOC 22' 210S והרזלוציה המקסימלית שלו היא 1680x1050,האם זה בסדר? זה יריץ משחקים טוב? או שאולי אני צריך לשדרג את המסך? 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל את כל התקציב =] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי.. אחרי קצת(הרבה) מחקר.. ואחרי שהרבה זמן אני כבר רוצה מפרט חדש הגעתי למסקנה מה בערך אני רוצה.. אז.. אם למישהו יש כוח לעזור לי קצת, יבורך :ם אוקיי.. אז הבסיס למפרט יהיה SLI GTX460 1G.. אז כמובן שנתחיל.. מה החברה הכי טובה בשבילם? האם שווה לחכות לגרסה החדשה של ZOTAC?(בכל מקרה אני מחכה למארז HAF X של COOLERMASTER אז יש קצת זמן..). מעבד.. אני ממש מעדיף I5 760 עם OC, השאלה היא כמה אפשר למהר אותו ואם הוא ינצל את הכוח של כרטיסי המסך.. לוח אם, באמת שאין לי שמץ, אם יש משהו שמותאם במיוחד לSLI הכי טוב, מקסימום כש/אם נשדרג נחליף לוח אם גם.. זכרונות, מעדיף לפחות 6G, משהו איכותי לא ג'אנק.. אבל נראלי שבמחשב ברמה הזו לא תביאו ג'אנק גם ככה.. דיסק קשיח, 1TB.. לא צריך יותר, אם שני 500M …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב של 14 אינץ בתקציב של עד 4000 שח למטרות של לימודים, סרטים, הורדות והרצה של מס' יישומים במקביל. מה דעתכם על המחשב הזה? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15738 ועוד שאלה, האם המסך המבריק מסנוור ומשתקף רק בשימוש בחוץ או במצבים נוספים? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב בסכומים 2500-3000 שיהיה מחשב טיפה למשחקים יותר לאינטרנט שירים סרטים אני רוצה את המפרט עם מסך מקדלת ועכבר תודה רבה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שפרסמתי פה את המפרט שאני רוצה ואחרי שבחנתי מספר דגמים אני חושבת לקנות את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm הסיבות: 7200RPM i5 כרטיס מסך יותר חזק משל אינטל התקציב שלי הוא כ- 4K-5K. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הסתייגות מהדגם הזה או משהו נוסף להציע. בנוסף האם מישהו יודע מה איכות הבנייה שלו? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לקבלמפרט למחשב שולחני המארז שיהיה שוכב שהמחשב יהיה שקט ומהיר בהצעה שלא יהיה הרדיסק/מקלדת ועכבר/מסך/מערכת הפעלה/כרטיס רשת(רק אם הוא משולב בלוח האם כנל לבלטוס) אני יתקין על המחשב 7 אולטימיייט מחשב שבעתיד אני יוכל להוסיף לו כרטיס מסך למשחקים המחשב משמש גם לצפיה בסרטים שמיעה של מוזיקה אז גם כרטיס קול איכותי המחשב מתחבר למגבר שלי אני יכול לחבר עד 5.1 אבל שיתמוך גם ב7.1 לעתיד שאני יוכל לחבר ללוח אם DVI/HDMI שהלוח אם יהיה גם USB 3.0 (אני רוצה את אותה הצעה גם בלי USB3.0) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
דגם מחשב:computer מעבדי אינטל:Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9847 מאווררים וגופי קירור:Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל:GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9592 זכרונות:DDR III 1600Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8418 דיסקים קשיחים:Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך:GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10706 כרטיסי מסך:GI…
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך מפרט לשימוש משרדי כגון אינטרנט,offIce וכד'.. התקציב הוא 1200 ש"ח,אין צורך במסך ובמערכת הפעלה.. (יעבוד על WIN7). רצוי מ-TMS. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית למדעי המחשב. המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. מאחר ואני הולכת ללמוד מדעי המחשב אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה, וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2.5 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא עקרוני * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 4 ג'יגה …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: intel core i5-650 processor 3.2ghz 4m lga1156 לוח אם: gigabyte-ga-h55-lga1156-ddr3\lan+audio ז. פנימי: 4G ddr3 1333mhz kingston כ.מסך NVIDIA GEFORCE GT 240 1G DDR3 FHD ד.קשיח : w.d 500g sata2 green 32m צורבעכבר מקלדת מארז שקט של 500 w כמה מפרט כזה אמור לעלות בערך... ואם אפשר חוות דעת כללית איך המחשב.
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני ביום ראשון מתכוון ללכת ולקנות מחשב לגיימינג בינוני/כבד ויש מפרט שהציעו לי שאני די סגור עליו. הנה המפרט: מעבד: Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪993 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪66 לוח אם: Gigabyte P55-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪620 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪411 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪369 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1600 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪561 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪229 כרטיס מסך: inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI כמות: 1 - מחיר: ₪1575 כונן …
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ברשותי כרגע פנטיום 4 אחרי כל כך הרבה זמן, חשבתי להשתדרג למחשב יותר טוב ואיכותי בניתי מפרט ואני רוצה לקבל ביקורת עליו תקציב מקסימלי למפרט הוא 3000 ש"ח. שימושים: גיימינג קל (אבל שתהיה האפשרות לשחק בצורה נוחה) כגון StarCraft 2, שימוש יומיומי(אינטרנט, אופיס) וסרטים המסך שאני משתמש בו כרגע הוא LG Flatron L1972H ברזולוציה של 768*1024. לא חושב שאחליף אותו בעתיד הקרוב *אין צורך בציוד היקפי, בצורב, דיסק קשיח *כמו כן, שהכרטיס מסך יעבוד כמו שצריך על וינדוס 7 (כרגע יש לי HD 3450 AGP והוא לא תומך בכל האפקטים של וינדוס 7) *שיהיה רעש סביר מהמארז *לא בטוח כל כך לגבי הכרטיס מסך והלוח אם מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. זקוק להמלצה לגיימינג שכוללת, מארז וכל רכיביו, רמקולים איכותיים, וסט מקלדת ועכבר איכותיים. כל זה יתחבר למסך DELL U2410 אני זקוק למפרט הכי טוב שאפשר לבנות. התקציב עד 10K מקסימום כולל הכל. המחשב יעבוד לרוב על משחקים ותוכנות... ביקשתי בעבר מפרט אך לשמחתי התקציב עלה.
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי שלום חברים! מקווה שהגעתי לפורום הנכון חיברתי כבל S-VIDEO מהמחשב הנייד אל הטלויזיה. הבעיה היא שאין חדות בתמונה. כשבדקתי ראיתי שהמחשב הנייד עומד על 60 herz הכרטיס מסך הוא של intel gma 945. כיצד אפשר להעלות את ההרץ של מסך המחשב הנייד (נראה לי שכאן הבעיה) והאם אין קשר בין ההרץ לחדות. תודה עדי
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך ל2500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, HD, משחקים ואולי בעתיד עריכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם אפשרות לשדרוג בעתיד מעוניין במארז עם הרבה מאווררים ואפשרו למסננים עם PCIE 2 בנתיים זה הכונן הקשיח Seagate Barracuda XT 2000GB ST32000641AS לא ברור לי כל כך מה לגבי מעבד ומעוניין בכרטיס מסך מבית NVIDIA יש לי נסיון רע עם ATI ומעוניין בSLI לפחות 6GB RAM
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום,המפרט הוא עבור ידידה שלי,היא לא מבינה במחשבים,שקט חשוב,לא מתוכנן אוברקלוק,בעיקר ישמש לתוכנות גרפיות כגון, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, דרימוובר, פרמייר,אפטר אפקט,אודיו סאונד. צריך שיהיה מבוסס על אינטל. האם בתוכנות הנל עדיף 8 גיגה או 4? אשמח להמלצות תודה! כמובן היא תעבוד עם התוכנות,ייתכן ובמקביל,שוב תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מחשב חדש כיוון שהנוכחי עושה לי בעיות חומרה, המסך הכחול עם הכיתוב הלבן. וכבר המון זמן שאני רוצה יותר מקום למוזיקה, תוכנות וכדומה. אז סוף-סוף החלטתי לעשות צעד ולקנות מחשב חדש. לכן אני צריך את עזרתכם המקצועית. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות אך לא קריטי. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים, אך אעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? מוזיקה, גראפיקה, עריכה ומשחקים פה ושם. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ CS5 ופרוטי לופס 9. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? המסך לא כולל את המפרט שכרגע הוא העיקר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (…
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם! הרכבתי מפרט למחשב באזור ה5000 ש"ח ורציתי את חוות דעתכם. עובדות: 1. המחשב ברובו ישמש לגימינג (fifa, starcraft2, WIC) אבל מעדיף בגדול לא להיות מוגבל למשחק כזה או אחר. 2. בשאר הזמן אינטנרט + עריכת סרטי וידיאו ביתי (בקטנה) ותיקון עיניים אדומות בתמונות שצילמתי.. 3. השקט נורא חשוב לי. 4. המסך שברשותי הינו 2209 של DELL (רזולוציה 1680X1050). אבל מעדיף לא להיות מוגבל ברכישה עתידית של מסך 24". 5. לא יהיה OC במחשב נקודה. 6. המעבד שברשותי i7-930 קיבלתי במתנה ואינו כלול בתקציב. (ולא, אני לא יכול למכור אותו...) 7. התקציב להשקעה שואף למינימום בכפוף לאילוצים מאחר ואני מעוניין מתישהו לרכוש את הSSD החדשים של אינטל (3G). אם צריך עוד עובדות ששכחתי אשמח להוסיף. ועכשיו …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... אני צריך בבקשה 2 מפרטים, עדיף מחנויות בירושלים... בשני המפרטים אין צורך באבזרים נלווים.. כלומר אני צריך הכל חוץ מדברים שלא באים במארז.. וגם לא צריך צורב.. יש לי כבר.. אבל - חובה כרטיס קול איכותי (לא ב1000 שקל, אבל נגיד חצי מזה או פחות) המפרט הראשון, תקציב של עד כ5000 ואפשר לעוף על עצמכם למה הוא למשחקים ולהפקה מוזיקלית... במפרט הזה אין צורך במסך... המפרט השני, נועד פחות או יותר לאותה מטרה, אבל צריך להיכנס לאותו התקציב (5K) גם מסך בגודל של עד 23-24 אינץ'... עדיפות למסכי LED... אשמח לעזרה מכולם... וד"א אם עדיף לקחת למשל, 2 GTX460 במקום נגיד, 6870, אז לכו על זה...
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, בד"כ אני לא פותח אשכולות אלא עושה חיפוש ומגיע למסקנות אבל המצב כרגע הוא קצת שונה... אני עובר בעוד מספר חודשים לאיטליה ללמוד שם רפואה. וכמובן שאני אצטרך מחשב נייד אז השימושים של המחשב לפני הכל: 1. סטודנטיאלים (לימודי רפואה, לא צריך מעבד גרפי קטלני אבל גם בטח ארצה לצפות קצת בסדרות וסרטים ואולי קצת mako חחחח) 2. זה הדרך תקשורת שלי חזרה עם ישראל אז - אולי קליטת wi-fi חזקה, מצלמה ומיקרופון מובנים לדבר עם הבית עוד דברים שחשובים לי במחשב: שלא יזחל! אני שונא ויכול לשבור מחשבים שלוקח שעה מהרגע שפתחת אקספלורר לדוגמא ועד שהוא עולה.... חיי סוללה ארוכים עדיפות גדולה למסך LED ובכלל - מחשב עם מסך איכותי זה משהו סופר-חשוב שהעיניים לא יתעייפו מהר חחח ואם זה מתאפשר אז גם קל לנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני נעול על אינטל (אבל לא על הדגם), זה מפרט שהרכבתי: ₪ 486 ₪ 486 1 לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L 950205 ₪ 360 ₪ 360 1 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5450 Silent 1024MB DDR3 PCIe GVR-5450G1 ₪ 99 ₪ 99 1 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים 12 ₪ 934 ₪ 934 1 מעבד Intel Core i5-760 Tray i5-760ay ₪ 69 ₪ 69 1 קרור למעבד Zalman CNPS7000C-Al OEM CNPS7000C-AlOEM ₪ 298 ₪ 298 1 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W 400CX ₪ 354 ₪ 354 1 מארז ללא ספק Thermaltake Soprano Black Window VB1000BWS ₪ 387 ₪ 193 2 זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 23752 9 פריטים 2,987 ₪ סכום כולל מע``מ הבעיות שלי הם עם הלוח אם, אני לא סגור על Gigaby…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית וגימיינג בינוני-גבוה. ה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? hitachi 42 1980*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים שארצה לשחק בהם זה פרו אבולושן משחקי מכוניות למינהם ומשחקים כמו COD. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות לא חשוב לי שכל המשחקים יעבדו על High. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? דרושים רמקולים איכותים 200 שקל בערך כלול במחיר הכולל. 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צריך מחשב ביתי שיוכל להריץ תוכנות כבדות הדורשות כוח עיבוד גבוה + איכות גבוהה בסרטי HD 1.. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף איכות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תוכנות כבדות + סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-