ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות מיני PC לשימושי גלישה בעיקר. מעוניין שיגיע עם ווינדוס חוקי ומעבד לא יותר ישן מ 2019. מה דעתכם על המפרט הבא: מחשב מיני Asus PN50-B AMD R3 4300U PN50-BBR019MD זכרון למחשב נייד Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2666Mhz CL19 SODIMM כונן Kingston A2000 M.2 SA2000M8/500G 500GB SSD PCIe NVMe מערכת הפעלה Microsoft Windows 10 Home מחיר סופי 2088.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה המלצה על מיני נייד לאשתי. המחיר דינמי ולא אכפת לי אם יהיה יותר או פחות. מה שחשוב שיהיה משתלם וייתן תמורה על הכסף. כלומר אם אשלם עוד כמה עשרות דולרים כדי שיהיה מחשב יותר חזק / יותר מהיר / יותר עמיד אז שווה לי. באותו אופן אם לא שווה להשקיע 400 דולר ואפשר בהרבה פחות. אשמח לשמוע. אשמח לקבל המלצה גם על המחיר שאמור לעלות בארה"ב תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחפש מיני נייד נוח וקל לעבודה, אינטרנט אופיס ומוסיקה. (לא חובה על המחשב עצמו, כונן חיצוני) חשבתי על הACER ONE או על הEEE PC 1000 אבל פתוח לרעיונות
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
חשיבות לגודל (התכנון להצמיד לאחורי המסך) תקציב עד 1500 ש"ח (אפשרי שמערכת הפעלה תירכש בנפרד), אז אשמח לחסוך היות והשימושים קלים חיפשתי במפרטים המומלצים אך אין התייחסות למיני פי סי כלל תודה, איציק
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למיני פיסי בעל יכולת להריץ סרטים מהרשת ב 4K ,תמיכה בשני מסכים וחשוב שיהיה שקט תקציב עד 4000 ש"ח תודה רבה רוני
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם אי צריך המלצה למיפרט רק למחשב(הקופסא ) בלי ציוד נילווה ובלי כרטיס מסך - יש כברPCIE HD4670 מהמחשב הקודם אני ניסיתי להרכיב גם בעצמי אך השאלה שלי היא האם מומלץ לקחת QUAD כמו Q8300 או לקחת מעבד פנטיום 6300? האם במישחקים של היום המעבד E6300 הוא צוואר בקבוק או לא? יש לי היתלבטות: האם לנצל את כל התקציב הזה בלי כרטיס מסך וככה לקחת מיפרט חזק יותר ולהיתשמש בכרטיס הקיים ובעתיד לשדרג לכרטיס תומך DX11 או לקחת מיפרט בסיסי עם E6300 וDDR2 וכרטיס מסך GTS 250 שניכנס לתקציב? ודבר נוסף ראיתי שיצא מעבד חדש האטלון X3 435 שהוא עולה כמו הE6300 - האם עדיף ללכת על מיפרט שמבוסס עליו? כי מי שאני בונה לו מעדיף אינטל ולא רוצה AMD ולכן לא יודע מה להציע לו החלקים שצריך הם: מעבד לוחM זיכרון H…
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אילו רכיבים מומלצים ביותר בקניית מחשב חדש לצורך משחקים?+מחירים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני רוצה ליקנות מחשב חדש אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי אני רוצה שהיה בו את המעבד Q9450 ואת הכרטיס מסך 9800GTX האם יש האשרות להכניס שם גם את ה 9800GX2 אני הולך לעשות למעבד OC נחמד ולכן מומלץ שהיה לו קירור טוב אני רוצה דיסק קשיח של 500GB אני רוצה שהוא היה שקט אני רוצה שהספק היה מודלרי תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3.5-4K יש אפשרות לחריגה של כמה מאות בודדים אם ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?מקלדת ומסך-מעדיף 4K אבל אפשר להצטמצם גם ל-2 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WIN 10 והרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עבור אישה לא צעירה. השימוש העיקרי שלה בו יהיה כתיבת מסמכים בוורד (ויישומי אופיס), וקצת אינטרנט. לא משחקים, לא מוזיקה ולא צפייה בסדרות\סרטים. חשוב לה מסך גדול - 15.6 אינצ' (אין צורך בטאצ') אבל שיהיה כמה שיותר קל. מבחינת סוללה - היא תמיד בסביבת שקעים. אז אם אפשר לקחת בחשבון גם את המטען בשיקולי המשקל זה יהיה מעולה. אמינות (באופן כללי) ונוחות השימוש (הקלדה) חשובים יותר מהביצועים (כולה וורד) - מניח ש8GB RAM ו i3/5 יעשו את העבודה. במחשב הנוכחי (נייח שישאר כעיקרי), כל תיקיית הuser data היא בסביבות ה20GB, אז מניח שאין צורך בSSD גדול (אלא אם ההפרש במחיר לא משמעותי). לעניין התקציב, מניח שאפשר למצוא מחשב (כולל מערכת הפעלה ואחריות אמ…
-
- 31 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך בגודל 22 במחיר של 700 (אבל אפשר לחסוך) שמתאים למפרטים שהמלצתם עליהם
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
זקוו להמלצה למסך 22 או 23 בטווח המחירים הזה שמתאים למשחקים וגם לתכנות (הרבה שורות קוד וכדומה ) להמלצתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת מבוססת I5 2500 ו GTX970 עם מסך FHD של סמסונג PLS בגודל 24' כמובן שכל הכותרים רצים על FHD חלק על הגדרות גבוהות\מקסימליות תהיתי האם כדאי לשדרג מסך ל27 1440? האם מדובר בשדרוג נראה לעין ברזולוציה? האם יש המלצה למוצר טוב במחיר סביר? אחלה יום עדו
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למסך בגדלים האלה איכותי וטוב ואשמח שיתאים להתקנת ווזה מהמחשב למסך כזה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מבקש המלצה על מסך גדול שמתאים לאדם מבוגר קשה ראיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000 ש"ח 2. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מתכוון לקנות מחשב מ קי אס פי אז עדיף שיהיה ניתן לרכוש מהם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש שישמש בעיקר לגיימינג, מעט למולטימדיה ועריכת וידאו קלה זה המפרט: תמונה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 815 ₪ 815 Antec C400 Elite Performance CPU Cooler - White CFAN-C400WT ₪ 126 ₪ 126 …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! מאחר וןכבר הרבה זמן אני לא עובד עם מסך בבית אלא ישירות עם הTV, אשמח לקבל המלצה למסך בתקציב של עד 800 ש"ח - הייעוד שלו הוא בעיקר לעבודה משרדית, אבל יש מצב שגם אראה בו סרטים פה ושם. חשוב לי חדות ורזולוציה כמובן (אם יש מסכי 4K שנכנסים בתקציב, אשמח). תודה לעזורים מראש!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח להמלצה למסך מחשב לשימושים ביתיים ומשחקים (בעיקר פורטנייט) כרטיס המסך שיש לנו הוא Gigabyte GTX 1660 SUPER GV-N166SOC-6G. אשמח למסך זול שנותן חווית משחק טובה. תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מסך לאמא שלי .בעיקר חשוב שיהיה גדול (24 אינץ ומעלה ) ושיהיה ניתן לכונן אותו . אין לה שום שימוש במחשב חוץ מגלישה באינטרנט . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המלצה למסך מחשב. גודל: "27-"23 שימושים: בעיקר משרדי. לא מיועד לגיימינג. מחיר: 500-1,000 ש"ח תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב 24" עם פאנל IPS ושכולל גם חיבור VGA. המסך ישמש לשם עבודה משרדית ממושכת, קידוד וצפייה בסרטים מצאתי כמה אופציות סביב ה-500 ש"ח (עכשיו במבצעי בלאק פריידי), מה דעתכם, או שעדיף משהו אחר? 1. Dell SE2419H 23.8'' LED IPS 2. Dell E2417H 23.8'' LED IPS 3. Samsung S24R350FHM 24'' IPS
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לרכוש מסך מחשב 27 אינץ עם חיבור hdmi אין צורך ברמקולים מובנים תקציב מירבי עד 900 ש"ח שימשו לאינטרנט וקצת סרטים מצאתי בבאג ובאייבורי את 2 הדגמים האלה והמסך הקעור נראה לי נחמד https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27r500 https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27f391fh27/ אשמח להמלצתכם מה מבין שניה םעדיף או המלצה לדגם אחר בהתאם לדרישות וכמובן לתקציב בבאג ובאייבורי יש משלוח חינם ובימים אלה אני מעדיף לרכוש באמצעות משלוח תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שככה"נ נשרף רכיב במסך הנוכחי שלי, כנראה שהגיעה העת להחליף מסך. אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (144Hz וזמני תגובה נמוכים, בעיקר) אבל שגם יתאים לקריאת מסמכים ארוכים לצרכים עבודה - כלומר צריך יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט וכדו' גודל - עדיף 27 אינץ' אבל גם 23 תופס :) תקציב - עד 1,700, יכול להתגמש אם באמת מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. חשבתי להמשיך עם DELL ולקחת את.S2719DGF - האם מניסיונכם מדובר במסך מוצלח לצרכים אלו? כמובן אשמח לשמוע המלצות על מסכים רלוונטיים אחרים. להלן מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Chann…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי לבן שלי בן ה-9 קונסולת נינטנדו סוויץ'. כרגע היא מחוברת לטלוויזיה בסלון, אני רוצה להעביר אותה לחדר שלו, שם כרגע אין מסך. אני מניח שתוך שנה-שנתיים אקנה לו גם מחשב לצורכי לימודים / משחקים. אני רוצה לקנות מסך, אבל מתלבט איזה סוג. אני מניח שהגודל יהיה סביב ה-24 עד 27 אינצ'. נראה לי ש-1080P יעשה את העבודה, למרות שפתוח לאפשרויות נוספות. בעקרון התקציב הוא עד 1000, אבל יכול להתגמש אם יהיה משהו שיענה היטב על הצרכים. הנינטנדו מגיע עם יציאת HDMI, וחשוב שאפשר יהיה לשמוע מהמסך (רמקולים מובנים?), או אם צריך אז איכשהו לחבר רמקולים שיוציאו את הסאונד מהמסך. לא ראיתי הרבה אופציות למסכים עם רמקולים מובנים, ורציתי לדעת האם זה…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך מחשב של חברת דל 24 אינץ' משנת 2011. המסל בסדר ולא עושה בעיות. אני מחפש לקנות מסך שני. אני מתלבט: האם לקנות חדש או יד שנייה? האם לקנות שני מסכים חדשים ? אני הרבה זמן מול המסך ואין לי מושג אילו פרמטרים חשובים מהבחינה הזו, קצב רענון? זוית צפייה וכד. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-