עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זקוו להמלצה למסך 22 או 23 בטווח המחירים הזה שמתאים למשחקים וגם לתכנות (הרבה שורות קוד וכדומה ) להמלצתכם אודה.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. Started by IDOnoach,

היי, יש לי מערכת מבוססת I5 2500 ו GTX970 עם מסך FHD של סמסונג PLS בגודל 24' כמובן שכל הכותרים רצים על FHD חלק על הגדרות גבוהות\מקסימליות תהיתי האם כדאי לשדרג מסך ל27 1440? האם מדובר בשדרוג נראה לעין ברזולוציה? האם יש המלצה למוצר טוב במחיר סביר? אחלה יום עדו

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  3. Started by shm01,

אשמח להמלצה למסך בגדלים האלה איכותי וטוב ואשמח שיתאים להתקנת ווזה מהמחשב למסך כזה

4. מבקש המלצה על מסך גדול שמתאים לאדם מבוגר קשה ראיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000 ש"ח 2. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מתכוון לקנות מחשב מ קי אס פי אז עדיף שיהיה ניתן לרכוש מהם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוכש מחשב חדש שישמש בעיקר לגיימינג, מעט למולטימדיה ועריכת וידאו קלה זה המפרט: תמונה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 815 ₪ 815 Antec C400 Elite Performance CPU Cooler - White CFAN-C400WT ₪ 126 ₪ 126 …

6. Started by jorgito,

אהלן! מאחר וןכבר הרבה זמן אני לא עובד עם מסך בבית אלא ישירות עם הTV, אשמח לקבל המלצה למסך בתקציב של עד 800 ש"ח - הייעוד שלו הוא בעיקר לעבודה משרדית, אבל יש מצב שגם אראה בו סרטים פה ושם. חשוב לי חדות ורזולוציה כמובן (אם יש מסכי 4K שנכנסים בתקציב, אשמח). תודה לעזורים מראש!

7. Started by dw3939,

המלצה למסך מחשב. גודל: "27-"23 שימושים: בעיקר משרדי. לא מיועד לגיימינג. מחיר: 500-1,000 ש"ח תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by liorsho,

שלום לכולם אשמח להמלצה למסך מחשב לשימושים ביתיים ומשחקים (בעיקר פורטנייט) כרטיס המסך שיש לנו הוא Gigabyte GTX 1660 SUPER GV-N166SOC-6G. אשמח למסך זול שנותן חווית משחק טובה. תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש מסך לאמא שלי .בעיקר חשוב שיהיה גדול (24 אינץ ומעלה ) ושיהיה ניתן לכונן אותו . אין לה שום שימוש במחשב חוץ מגלישה באינטרנט . 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by gal51,

מחפש המלצה למסך מחשב 24" עם פאנל IPS ושכולל גם חיבור VGA. המסך ישמש לשם עבודה משרדית ממושכת, קידוד וצפייה בסרטים מצאתי כמה אופציות סביב ה-500 ש"ח (עכשיו במבצעי בלאק פריידי), מה דעתכם, או שעדיף משהו אחר? 1. Dell SE2419H 23.8'' LED IPS 2. Dell E2417H 23.8'' LED IPS 3. Samsung S24R350FHM 24'' IPS

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yossihaz1,

היי אני רוצה לרכוש מסך מחשב 27 אינץ עם חיבור hdmi אין צורך ברמקולים מובנים תקציב מירבי עד 900 ש"ח שימשו לאינטרנט וקצת סרטים מצאתי בבאג ובאייבורי את 2 הדגמים האלה והמסך הקעור נראה לי נחמד https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27r500 https://www.bug.co.il/brand/samsung/c27f391fh27/ אשמח להמלצתכם מה מבין שניה םעדיף או המלצה לדגם אחר בהתאם לדרישות וכמובן לתקציב בבאג ובאייבורי יש משלוח חינם ובימים אלה אני מעדיף לרכוש באמצעות משלוח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. אהלן, אז לאחר שככה"נ נשרף רכיב במסך הנוכחי שלי, כנראה שהגיעה העת להחליף מסך. אני מחפש מסך חדש שיתאים גם לגיימינג (144Hz וזמני תגובה נמוכים, בעיקר) אבל שגם יתאים לקריאת מסמכים ארוכים לצרכים עבודה - כלומר צריך יכולת לסיבוב המסך ב-90 מעלות, שינוי גובה וזווית בקלות, ציפוי מט וכדו' גודל - עדיף 27 אינץ' אבל גם 23 תופס :) תקציב - עד 1,700, יכול להתגמש אם באמת מדובר בהפרש שמאד שווה את זה. חשבתי להמשיך עם DELL ולקחת את.S2719DGF - האם מניסיונכם מדובר במסך מוצלח לצרכים אלו? כמובן אשמח לשמוע המלצות על מסכים רלוונטיים אחרים. להלן מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Chann…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. היי, לאחרונה קניתי לבן שלי בן ה-9 קונסולת נינטנדו סוויץ'. כרגע היא מחוברת לטלוויזיה בסלון, אני רוצה להעביר אותה לחדר שלו, שם כרגע אין מסך. אני מניח שתוך שנה-שנתיים אקנה לו גם מחשב לצורכי לימודים / משחקים. אני רוצה לקנות מסך, אבל מתלבט איזה סוג. אני מניח שהגודל יהיה סביב ה-24 עד 27 אינצ'. נראה לי ש-1080P יעשה את העבודה, למרות שפתוח לאפשרויות נוספות. בעקרון התקציב הוא עד 1000, אבל יכול להתגמש אם יהיה משהו שיענה היטב על הצרכים. הנינטנדו מגיע עם יציאת HDMI, וחשוב שאפשר יהיה לשמוע מהמסך (רמקולים מובנים?), או אם צריך אז איכשהו לחבר רמקולים שיוציאו את הסאונד מהמסך. לא ראיתי הרבה אופציות למסכים עם רמקולים מובנים, ורציתי לדעת האם זה…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום יש לי מסך מחשב של חברת דל 24 אינץ' משנת 2011. המסל בסדר ולא עושה בעיות. אני מחפש לקנות מסך שני. אני מתלבט: האם לקנות חדש או יד שנייה? האם לקנות שני מסכים חדשים ? אני הרבה זמן מול המסך ואין לי מושג אילו פרמטרים חשובים מהבחינה הזו, קצב רענון? זוית צפייה וכד. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by Inertia,

שלום לכולם,יש לי מערכת מבוססת core 2 שאני מעוניין לשדרג אני צריך המלצה למעבד ולוח אם מתאים, וקיט לזכרונות. אני חושב על i5, i7 Sandy Bridge ראיתי שלשניהם יש גרסאות עם k ובלי. יש לי כרטיס מסך HD5670 שנשאר, כמו גם ספק כח חדש (וטוב) הרדיסק ומארז השימוש במחשב יהיה גיימינג ועריכת וידאו, אני רוצה שתהיה אופציה לאוברקלוק במקרה הצורך. אני לא צריך כ.גרפי כי יש, ולא צריך כרטיס קול כי יש לי כרטיס נפרד (פי.סי.איי) רצוי שהמעבד+לוח אם+זכרונות לא יחרגו מ2000 ש"ח. בגדול אני מחפש את היחס עלות\תועלת הכי משתלם במחיר הזה ועבור הדרישות האלו. אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iveco,

חשבתי על כמה הרכבים R5 5600 - I5 12400F - 13400F ה 14400F עולה עוד 50 שקל אבל זה אותם ביצועים כמו 13400F

17. Started by suspect_zero,

אהלן חברים, עבר קצת זמן מאז השידרוג האחרון שלי, אני מעוניין במעבד חדש + לוח אם עם יכולות OC גבוהות במיוחד , הציפיה שלי מהמעבד היא לעבור את ה 4GHZ- 4.2 בלי בעיות מיוחדות , יש לציין שהתקציב כולל קירור אוויר למעבד. תקציב : 2800-3000 ש"ח ללא חריגה. בעיקרון ההלבטות היא בין I7 920 ל I5 750 או שכדאי לחכות למעבדי I5 בעלי המכפלה הפתוחה? , השידרוג הוא למטרת משחקים + שימוש כללי ולא לטובת גרפיקה ועיבוד וכו' וכו'. המפרט שלי הוא כזה : Q6600 @ 3.2GHZ GIGABYTE P35DS3L KINGSTON VALUE 2G 1066 GIGABYTE RADEON 4870 512 CORSAIR 550VX CM690 בעתיד אשדרג גם את כרטיס המסך ל 70\ATI 5850, האם הספק שלי יענה לצרכיי הכרטיס? סליחה מראש אם התרד לא לפי ההוראות.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  18. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה רק ללוח אם ומעבד. השימושים למחשב יהיו אינטרנט,שירים,סרטים בלי משחקים ... לפחות לא כבדים. התקציב הוא 1700 לוח אם עם כ.מסך מובנה ומעבד Dual Core .... בתקציב הזה נכנס רק ה-805 חשבתי על המפרט הבא ASUS P5LD2-VM (945) (תומך ב-Core 2 Duo) . מישהו יודע כמה זיכרון יש לכרטיס מסך המובנה ? Pentium D 805 התקציב הוא עד 1700 , לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. מעבד Dual Core . יש למישהו הצעות אחרות? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  19. שלום אני רוצה להרכיב מחשב חדש ואשמח לקבל עזרה ב build. המטרה שלי במחשב זה להיכנס לתחום ה VR בכיף. מבחינת תקציב אני לא מחפש בהכרח את הטוב ביותר, אלא יותר את ה best value for money. כבר יש לי SSD 500gb של Samsung EVO וקניתי את הכרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW ULTRA SILENT GAMING, 8GB GDDR5 https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-SILENT-Gr…/…/ref=sr_1_5… התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, לא כולל מה שכבר הוצאתי על הכרטיס מסך והזכרון. ולגבי מארז אני לא בטוח אשמח לקבל גם במפרט אבל מקסימום יכול להשתמש בקיים שלי אם התקציב גבולי.

20. Started by kobi_sion,

המחשב הישן שלי i7 4790 הלך כנראה לעולמו מנסה להתארגן על מחשב חדש - צריך המלצה ל I7 או I5 או מבוסס AMD 16gig זיכרון השימושים: משחקים (BF לדורותיו PUB G, WILDLAND FIFA SQUAD... תכנות הורדות ועבודות אופיס אני צריך מעבד, לוח אם, זיכרון, וקרור דגש על שקט (יש לי מארז, דיסקים ו-1070) טווח 2500-3000 בתודה מראש קובי

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. אהלן אנשים, צריך עצה למחשב (מעבד, לוח, זכרונות וכרטיס מסך) לא למשחקים. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, אופיס, סרטים. בעצם הכל חוץ מתוכנות גרפיקה ומשחקים. חשוב מאד שהמחשב יתמוך ב VISTA באופן מלא. החלקים יכולים להיות מחנויות שונות. מעבד Core 2 Duo e6300 ומעלה לוח-אם שיתמוך ב- QUAD CORE וב-זכרונות 800Hz אפשרי ציפ עם גרפיקה מובנת כזאת שתתמוך בויסטה, כך מאוחר יותר אשדרג לכרטיס DX10. חשוב לי שהקירור על הלוח יהיה פאסיבי. ויש לי עדיפות ל Abit, מניסיון טוב איתם. עריכה: רצוי שיהיה חיבור IDE אחד על הלוח שאוכל לחבר את הארד-דיסק הישן ללא צורך בכרטיס. זכרונות ג'יגה DC רצוי מאד במהירות 800Hz ותזמונים נמוכים יחסית. כ.מסך כאמור אם יש פתרון מובנה שמתאים לויסטה אז אולי…

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  22. תקציב מהו תקציב לשדרוג המחשב?1200 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?1500 מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג? (גיימינג כבד או קל / עריכה גראפית / עריכת אודיו / עריכת וידאו / HTPC וכו') מפרט נוכחי מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7500 לוח אם : G31TM-935 MEMORY 2048 DDR2 GRAPHIC CARD 9300 GS באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT?- 64 ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך? אם היא אינה ידוע לך כתוב את גודל המסך במקום. 22 אינטש האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? כע *מידע על מערכות הרמקולים נמצא בסוף באשכול. אפשרויות רכישה האם יש חנות שממנה אתה לקנות את הרכיבים? KSP הערות נוספות אוקי בנתים אני קניתי כרטיס מסך GTX460 765 MB וספק כו…

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  23. Started by 1nstall,

היי אני כימעט סגור על מיפרט כלשהו, ונישאר "רק" מעבד וכרטיס מסך. נישאר לי 4500 שקל לשני החלקים....המעבד צריך להיות amd 939 והכרטיס מסך pci-e (הלוח-אם הוא DFI N4 ultra) מטרת המחשב היא משחקים כבדים וגם oc.... החלקים חייבים להיות מ נעה תודה מראש install

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by zaroor,

שלום לכם עזרה לחבר לשיפור המחשב צריך לוח אם+מעבד+זכרונות +ד.קשיח שאר הדברים קיימים יש לו כר' מסך חדש NVIDIA 9600GT השימוש עם כרטיס קןל+כ. טלויזייה לראות סרטים ,מוסיקה, צריבות ,שימוש עתידי שיהיה חזק רצוי :אינטל,אסוס\גי'גהבייט תקציב 2000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי כיום את החלקים הבאים שאיתם אני נשאר SSD כרטיס מסך HD 6870 ספק טוב קירור נוקטה 15 חשוב לי לשמור על אפשרות ההמהרה ולכן אני בכיוון של 4690 k לגבי לוח רצוי מסדרת z97 והעדיפות היא לחברת גיגהבייט ולאחר מכן אסוס חשוב לי שיהיה בלוח את מירב הפיצרים האפשריים כמו m.2( לא שאני יודע למה זה טוב) וeSata וכמובן את הכפתורים בלוח עצמו ומסך שגיאות. לבי זכרונות 2*4 יהיו מספיקים לעת עתה לגבי מארז חשוב שיהיה שקט ברמה סבירה פלוס איך חשוב שיהיה מחברה טובה ואיכות חומרים מעולים

• 0 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים