עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by menas,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרט,סרטים קלים מאוד,אולי משחקים קלים מאוד. פעולות פשוטות ובסיסיות. מחשב לצורכי פנאי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה יותר מדי,מה מומלץ למחשב לפעולות פשוטות?. אני חושב ש15 אינץ' יהיה יותר מדי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כנ"ל כמו לגודל מסך,אני לא חושב שזה מאוד קריטי ההבדל בין הFHD לHDR בשבילה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת n…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by astralon,

טוב.... בקצרה - המליצו לי על מחשב והייתי בבדיקות אחרונות לקראת רכישה וגיליתי שלנובו לא נותנת לו אחריות בינלאומית בארץ :-( חוזרים לשולחן העבודה ושוב אני צריך מחשב.... דרישות: קטן וקל ללימודים, מספיק חזק למשחקים ממוצע פלוס. חשוב שיהיה חזק לצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר. גודל מסך - 13-14" משקל - כמה שפחות דיסק קשיח - מינימום 250 ג'יגה זיכרון - מינימום 4 ג'יגה כונן אופטי - רצוי אבל לא חובה, יש לי אפשרות להוסיף חיצוני במקרה הצורך. USB3 - רצוי מאוד (אם יש אפשרות להוסיף כרטיס כלשהו שייתן לי כזו זה מאוד יעזור). GPU - כמה שיותר חזק? :-\ יציאות מיוחדות - HDMI חובה!!! זמן סוללה - מינימום 3 שעות. עדיף יותר. אחריות - חובה, אני מעדיף 3 שנים מקסימום אני יכול להרחיב. חשוב מאוד: -קטן …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום. אני מחפש מחשב נייד ל-3 שימושים עיקריים: לימודים ולשחק במשחק FOOTBALL MANAGER. וכמובן לראות סרטים כשאני בדרכים. הדרישות מערכת של מנג'ר 09: * מעבד: 1.4GB או יותר (2GB עבור ויסטה) * זכרון: 512MB (בויסטה - 1GB) * כרטיס מסך: nVidia FX 5900 Ultra או RADEON 9800 עם 128MB זכרון ***כמובן שדרישות אלה הם למנג'ר 09 ואוטוטו יצא מנג'ר 10 והדרישות יעלו במעט.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  4. אני צריך המלצה למחשב נייד בעיקר לעבודות משרדיות שיהיה מהיר ויעיל שאפשר לקנות אותו בחנות ממשית לא באינטרנט, אם אפשר שיראה גם טוב (זה לאחותי,סטודנית בערך ) מחיר עד 4K ראיתי מלא מחשבים במחירים האלו בבאג ואופיס דיפו אבל אני לא ממש מבין בתחום והכל נראה לי דומה וטוב יש איזה דגם בולט שידוע כאמין וטוב? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by BoobsToch,

http://www.skypc.co.il/pl_product~71715~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~71533~14~0.htm מה דעתכם? ההבדלים בעיקר בסוללה, בציפסט ובRAM.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6 א' ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, וורד, אופיס, עיבוד תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע מסך 22" עם אפשרות שידרוג בעתיד למסך HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך / בינוני 3. האם יש צורך בצ…

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  7. מה אתם אומרים על שני אלו? האם המיפרט הוא מיטבי? :s05: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1579 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 GIGABYTE GA-EP45-UD3P Core 2 Quad P45 DDR2-1366, יחידות 1 ¤690 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1465 G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤599 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1258 ASUS ATI Radeon HD4870 1GB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1680 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1489 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS, יחידות 1 ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1405 צורב ASUS-2014S1T DVD-RW SATA X20, יחידות 1 ¤154 http://www.foxp…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by Dj_dani,

אני מחפש מחשב, אך לא מבין יותר מידי, מה שכן לא מוותר על 3 שנים אחריות. רצוי גם שיהיה מאייבורי כי יש לי ניסיון מאוד טוב איתם עם מחשב העתיק שלי, א רשת אחרת גדולה דוגמת ksp. השימוש במחשב הוא לרוב אינטרנט (פורומים וכו׳), המון צפייה בסרטים, ומשחקים כמו nfs gta ושלל סימולטורים. המחיר צריך לכלול כרטיס רשת אלחוטי כי המחשב קולט אינטרנט אלחוטי מתוך ממ״ד ככה שחשוב שיקלוט טוב. דרישות: מעבד אינטל i3, הבנתי שהוא הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב. זיכרון ddr3 לפחות 4gb הארדיסק של 300-500 ג׳יגה כרטיס מסך באיכות hd, בשביל הסרטים, ובשביל הסימולטורים. וחוץ מזה אני לא מבין יותר מידי ואשמח להמלצות. מה שכן, אין לי צורך בצורב, ורצוי שיהיה לפחות שתי כניסות usb קידמיות. לגבי המסך, 22 אינץ מינימום, רצוי …

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. Started by אלעד,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה למפרט עבור מחשב נייח לשימוש בתכנות AUTOCAD / PHOTOSHOP / 3DMAX / SKETCHUP כמו כן למסך מתאים. בנוסף זקוק למחשב נייד שיעבוד באותן תכנות למעט 3DMAX שישמש כמחשב משני של המשרד. המון תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Danniel,

שלום וברכה, אודה להמלצה ל2 ניידים שאני מתכוון לרכוש כעת (3 אופציות) חשיבות כללית: ללא מערכת הפעלה וללא אופיס+אחריות 3 שנים בבית הלקוח עדיפות ללנובו+SSD חובה אין חשיבות לאופק שדרוג 1. תקציב 2500, מיועד לגלישה וסרטים, לאדם מבוגר, מפרט 15" 2. כנ"ל כמו 1, אבל 17", האם יש צורך לעלות בתקציב יותר מ-500 ש"ח? 3. נייד לסטודנטית, מפרט חזק 14-15" תקציב עד 4500 אם יש הצדקה, אז אפשר לחרוג קצת מעדיף את התמורה הטובה ביותר לתקציב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 941 צפיות
  11. שלום, מחפש המלצות למחשב נייד שמיועד לשימוש של בחורה. תקציב של בערך 2300 ש"ח. השימוש הינו הבסיסי בלבד, כלומר Office, אינטרנט (אלחוט), סרטים ושמיעת מוזיקה. אחריות אם ניתן אז שלוש שנים, אך אני מאמין שאחריות בטח תוסיף לעלות. עיצוב עדיף "נשי" כלומר לא בסגנון של thinkpad וצבע לבן, אדום, שחור לא משנה. אשמח לקלב כמה המלצות, אפשרויות ומשם אמשיך לבדוק בעצמי [br]פורסם בתאריך: 14.04.2010 בשעה 09:12:09 שכחתי לציין גודל מסך,בין 13-15

12. היי מה המצב חברה? אז ככה...אבא שלי מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב,הוא לא ישתמש בו הרבה (סתם אופיס ותוכנות קטנות) וככה עוד חצי שנה שאני מתגייס אני מקבל אותו. אז אני יודע שהעסק יקר מאוד,ואני מדבר על מחשב נייד שמסוגל להעלות משחקים ברמה בסיסית.כי אחרת למה לו לקנות מחשב ניד זול שלא יהיה לי בו שימוש אחר כך? ועכשיו הקטע הכי לא אפשרי,כעקרון אבא שלי ביקש שיהיה כמה דגמים,3500,4000,5500 ש"ח, שהוא יוכל אחר כך לבחור. כעקרון זה אמור ללכת לפי 3 דגמים הזול והמשתלם ביותר,הבינוני והמתפשר,והיקר יותר בעל הביצועים. אבל אני יכול למשוך איכשהוא גם עד ה6000+-. כמובן שישר קפצתי על כמה אפשרויות,אבל אף אחת מהם לא היתישבה בדרישות במחיר כזה,חוץ מהDELL INSPIRON 6000 שכולל ב6000 שקל 256DRR ניתן לשדרוג עד …

13. יש לי בבית מחשב נייד dell inspirion N5040 וכנראה שהשתמשו במטען לא נכון (של HP)..וזה הרס לי את הבטרייה קניתי בטרייה חדשה..והמטען של HP באמת לא מטעין אותה.. אז אני רוצה לקנות מטען חדש של DELL ורציתי לדעת על איזה מטען אתם ממליצים? ואיפה כדאי לקנות אותו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by davidkeren,

שלום ברצוני לרכוש מיני PC חשוב לי שיהיה חזק כלומר כרטיס מסך חזק ומעבד לשחק בטלויזיה 65 כמו כן גם לסרטים 4K והכי חשוב שיהיה לו כיבוי והדלקה אם שלט תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by arielman22,

מחפש לקנות מיני PC לשימושי גלישה בעיקר. מעוניין שיגיע עם ווינדוס חוקי ומעבד לא יותר ישן מ 2019. מה דעתכם על המפרט הבא: מחשב מיני Asus PN50-B AMD R3 4300U PN50-BBR019MD זכרון למחשב נייד Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2666Mhz CL19 SODIMM כונן Kingston A2000 M.2 SA2000M8/500G 500GB SSD PCIe NVMe מערכת הפעלה Microsoft Windows 10 Home מחיר סופי 2088.

16. Started by gluz,

שלום, אני רוצה המלצה על מיני נייד לאשתי. המחיר דינמי ולא אכפת לי אם יהיה יותר או פחות. מה שחשוב שיהיה משתלם וייתן תמורה על הכסף. כלומר אם אשלם עוד כמה עשרות דולרים כדי שיהיה מחשב יותר חזק / יותר מהיר / יותר עמיד אז שווה לי. באותו אופן אם לא שווה להשקיע 400 דולר ואפשר בהרבה פחות. אשמח לשמוע. אשמח לקבל המלצה גם על המחיר שאמור לעלות בארה"ב תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by julbo,

מחפש מיני נייד נוח וקל לעבודה, אינטרנט אופיס ומוסיקה. (לא חובה על המחשב עצמו, כונן חיצוני) חשבתי על הACER ONE או על הEEE PC 1000 אבל פתוח לרעיונות

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. חשיבות לגודל (התכנון להצמיד לאחורי המסך) תקציב עד 1500 ש"ח (אפשרי שמערכת הפעלה תירכש בנפרד), אז אשמח לחסוך היות והשימושים קלים חיפשתי במפרטים המומלצים אך אין התייחסות למיני פי סי כלל תודה, איציק

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  19. Started by Roni Gotman,

שלום מבקש המלצה למיני פיסי בעל יכולת להריץ סרטים מהרשת ב 4K ,תמיכה בשני מסכים וחשוב שיהיה שקט תקציב עד 4000 ש"ח תודה רבה רוני

20. שלום לכולם אי צריך המלצה למיפרט רק למחשב(הקופסא ) בלי ציוד נילווה ובלי כרטיס מסך - יש כברPCIE HD4670 מהמחשב הקודם אני ניסיתי להרכיב גם בעצמי אך השאלה שלי היא האם מומלץ לקחת QUAD כמו Q8300 או לקחת מעבד פנטיום 6300? האם במישחקים של היום המעבד E6300 הוא צוואר בקבוק או לא? יש לי היתלבטות: האם לנצל את כל התקציב הזה בלי כרטיס מסך וככה לקחת מיפרט חזק יותר ולהיתשמש בכרטיס הקיים ובעתיד לשדרג לכרטיס תומך DX11 או לקחת מיפרט בסיסי עם E6300 וDDR2 וכרטיס מסך GTS 250 שניכנס לתקציב? ודבר נוסף ראיתי שיצא מעבד חדש האטלון X3 435 שהוא עולה כמו הE6300 - האם עדיף ללכת על מיפרט שמבוסס עליו? כי מי שאני בונה לו מעדיף אינטל ולא רוצה AMD ולכן לא יודע מה להציע לו החלקים שצריך הם: מעבד לוחM זיכרון H…

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by FoxHounder,

אילו רכיבים מומלצים ביותר בקניית מחשב חדש לצורך משחקים?+מחירים

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. שלום לכולם בקרוב אני רוצה ליקנות מחשב חדש אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים כבדים תקציב עד 7K ללא ציוד היקפי אני רוצה שהיה בו את המעבד Q9450 ואת הכרטיס מסך 9800GTX האם יש האשרות להכניס שם גם את ה 9800GX2 אני הולך לעשות למעבד OC נחמד ולכן מומלץ שהיה לו קירור טוב אני רוצה דיסק קשיח של 500GB אני רוצה שהוא היה שקט אני רוצה שהספק היה מודלרי תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3.5-4K יש אפשרות לחריגה של כמה מאות בודדים אם ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?מקלדת ומסך-מעדיף 4K אבל אפשר להצטמצם גם ל-2 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WIN 10 והרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנ…

24. אני מחפש מחשב נייד עבור אישה לא צעירה. השימוש העיקרי שלה בו יהיה כתיבת מסמכים בוורד (ויישומי אופיס), וקצת אינטרנט. לא משחקים, לא מוזיקה ולא צפייה בסדרות\סרטים. חשוב לה מסך גדול - 15.6 אינצ' (אין צורך בטאצ') אבל שיהיה כמה שיותר קל. מבחינת סוללה - היא תמיד בסביבת שקעים. אז אם אפשר לקחת בחשבון גם את המטען בשיקולי המשקל זה יהיה מעולה. אמינות (באופן כללי) ונוחות השימוש (הקלדה) חשובים יותר מהביצועים (כולה וורד) - מניח ש8GB RAM ו i3/5 יעשו את העבודה. במחשב הנוכחי (נייח שישאר כעיקרי), כל תיקיית הuser data היא בסביבות ה20GB, אז מניח שאין צורך בSSD גדול (אלא אם ההפרש במחיר לא משמעותי). לעניין התקציב, מניח שאפשר למצוא מחשב (כולל מערכת הפעלה ואחריות אמ…

• 31 תגובות
    • 10.3k צפיות
  25. Started by sim12345,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=508860.0 אשמח אם תוכלו להמליץ על מסך בגודל 22 במחיר של 700 (אבל אפשר לחסוך) שמתאים למפרטים שהמלצתם עליהם

• 5 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים