ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב כרגע שיכול להריץ 720P אבל על מסך 17"(אבל אם אני רוצה לדלג ולעבור לחלק אחר בווידאו לוקח קצת זמן) ... מעבד P4 - 3.0Ghz זכרון 1GB כ.מסך Geforce 6600 אני רוצה לשדרג את המחשב בעלות מינימאלית! המחשב אמור להיות מדיה סנטר בסלון... להריץ HD על טלוויזיה 42" FHD (כנראה לרוב 720P בגלל שזה יותר משתלם מבחינת הגודל וזמן ההורדה). וזהו בעקרון. כנראה מדיה סנטר של ווינדוז 7, יציב ומהיר. עוד 2 שאלות: 1. איך אני מחבר את המחשב כי לא ראיתי כ.מסך עם יציאות HDMI אלא רק עם DVI ומתאם HDMI. 2.במדיה סנטר כשאני מריץ קובץ HD אני יכול להוסיף גם תרגום או שאני אצטרך להשתמש בתוכנה חיצונית כמו BSPLAYER? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני לא ממלא את הטופס כי זה שדרוג חלקי ואני די גמיש במחיר. זה המפרט שלי כיום: מעבד: i5 4570 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W SSD: סמסונג 120GB ועוד קשיח של טרה. המפרט הזה מלפני כמעט 4 שנים, היה לי גם כרטיס מסך 7870XT והשתדרגתי לפני כשבוע ב GTX 1070. אני רוצה לשדרג גם את שאר המחשב, מה שחשבתי עליו זה להשאיר את המארז והספק כוח, ולהשתדרג בדברים הבאים: מעבד I7700K קירור למעבד Noctua NH-D15 לוח אם Gigabyte GA-Z170 HD3 זיכרון: CORSAIR DDR4 16GB 3000 CL15 VENGENCE SSD: סמסונג Evo850 בעלות של 3392 ב TMS. המפרט מיועד בעיקר לגיימינג ול…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני שוקל מזה זמן רב לבנות HTPC, אך איני מצליח להגיע להחלטה לגבי החומרה עליה הוא מתבסס. נתחיל מהפיצ'רים שהייתי רוצה ליישם: 1. צפיה בסרטי HD, - ניתן להסתמך על DXVA אך עדיף שלא יהיה בו צורך. 2. צפיה בדיסקים VCD\DIVX\DVD\BLU-RAY ( - הבלו ריי אינו חובה, אך חשוב שניתן יהיה לשלב במחשב זה כונן דיסקים סטנדרטי כך שאוכל לשדרג כאשר יהיו נגני בלו-ריי במחירים סבירים בשוק. בינתיים אני מוכן להסתפק בצורב DVD רגיל שיחסוך ממני את הצורך במכשיר DVD בסלון). 3. אופציה לחיבור של כרטיס PVR 4. חיבור לרשת חוטית + אופציה לאלחוטית בתקן N, - לא חובה לאלחוטית עכשיו, אך חשוב שתהיה האפשרות להוסיף). 5. צריכת חשמל נמוכה ככל האפשר - חשוב מפני שמחשב זה יהיה בתפקיד שרת ההורדות וי…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, ראשית, אודה ואתוודה כי איני מבין גדול במחשבים כרובם המוחלט של החברים כאן. אני מבלה יותר מ 14 שעות ביום מול מחשב הן במסגרת עבודתי מהבית והן בזמני החופשי. את המחשב האחרון שלי קניתי לפני 5 שנים, וכיום אני חייב "דם חדש". התקציב המירבי שיש לי (כלומר שאשתי הסכימה לתת לי ) הוא תקציב של 3,000 ש"ח למחשב ועוד 1,000 למסך. העניין, שבגלל כורח המציאות הכלכלית, אני חייב פריסה של 30- 36 תשלומים, דבר שמצמצם את האפשרות קניה למכרזים כ וואלה שופ YNET וכד' :'( פנייתי אליכם זאת, בראש ובראשונה לדעת מהו המפרט הטוב ביותר שה 3,000 ש"ח שלי יכולים לי ו/או אפשרות אחרת, המופיעה באחד המכרזים. בעיקר אני צריך את המחשב לסרטים, משחקים כבדים.. וגלישה. ללא OC אין תוכנות מסוימות שעלולות להכביד. מ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המחשב Acer Aspire 5740G שנקנה לפני חודש.. באופן עקרוני אני מרוצה ממנו מאוד, המשחקים החדשים עובדים בהגדרות גבוהות , והמחשב ממש סבבה. אך דבר אחד אני לא מרוצה ממנו : ההארידסק שהוא 5400 , ולעיתים בהתקנות ,העברות ממש מרגישים את זה. זה הנקודה החלשה של הלפטופ הזה לדעתי , חוץ מזה למחירו הוא יחסית חזק מאוד , לכן אני רוצה לשדרג לו את ההארדיסק. חשבתי אם כבר ללכת על ההאריסק חצי ssd של סיג'ייט : Seagate Momentus XT 500GB 4GB SSM 32mb ST95005620AS http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=29934 הוא עולה בערך 660 שקל. מצאתי אותו גם באיטרנט בחנות עם משלוח ב420 שקל כולל משלוח. הגיוני? http://www.digital-fusion.co.uk/Inu_products/INU_ProdDetailsL9.a…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללא מסך וציוד הקפי לשימוש ביתי -אינטרנט,קצת משחקים ולפעמים עיבוד סרטים מ-DV ל-DVD מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 635 2.8Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪542 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪459 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪199 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪171 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪352 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪101 סה"כ: ₪2327 מתחרים בכל הצעה ומ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אני מחפש לשדרג את המכונה הישנה שלי ולמחשב החדש בעיקר בגלל שהמכונה הישנה מפסיקה לעלות בכלל. עניתי על השאלות ב FAQ אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3018&CatCode=1 בעיקרון הוא מכיל: מארז Antec דגם 200 Gaming ספק כח Enermax PRO82+ 525W Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח Gigabyte דגם GA-P55-UD3R צ'יפסט P55 Western Digital 640GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Kingston 2048MB DDR III 1333MHz צורב LG SATA DVD X22 Gigabyte NVIDIA GeForce 250GTS 1024MB חשבתי לבצע את השינויים הבאים: 1. מארז מחשב Antec Three Hundred http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2718 2. שדרוג לזכרון Kingston 4096MB DDR III 1333MHz 3. החלפת דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Black WD5001AALS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3469 לא הצלחתי להבין מהפרסום עם איזה אוורו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז לאחר יותר מ-5 שנים עם ה AMD הישן והטוב הגיע הזמן לשדרג כי מתחשק לי לחזור לימי הגיימינג ברשותי מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי, רק בצורב. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות במשחקים הכי חדשים שיש היום לגבי חנות אין לי העדפה מסויימת את המחשב האחרון קניתי מ- ksp ודווקא אני מרוצה מהם אבל אני רואה ש- rsm היא החנות הכי פופולרית בפורום הזה וממה שראיתי הם באמת זולים וגם יש להם את מעבדי ה sandy bridge החדשים אני מקווה שזאת באמת חנות אמינה כי אני אישית אף פעם לא קניתי שם... אני לא סגור 100 אחוז על שום מעבד ואני מקבל כל המלצה בברכה... אם כי יש לי נטייה (בצדק?) לאינטל החדשים. ושהמחשב יהיה שקט במידה נורמלית לא צריך להגזים במשהו מיוחד לא חובה לנצל את כל ה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב שמיועד בעיקר לעריכת ווידאו (נייח). התקציב צריך לכלול מסך וציוד הקפי (מקלדת עכבר וכו'). האם הכרטיסי מסך החדשים (1060, 1070...) יתאימו ? אשמח לכל עזרה. תודה
-
אני צריך מפרט בתקציב של 3000 ש״ח עם חריגה של מקסימום 500 ש״ח. מחשב לטובת עבודות משרדיות וגם משחקים אבל אני חייל אז אין לי הרבה זמן להשקיע אז לא כדאי להשקיע יותר מידי... נוסף לכך אני סגור על החנות ksp. תודה וחג שמח!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, חברה, זה לא יאומן, אבל אבא שלי ביקש ממני להרכיב מפרט כדי שהוא יתן אותו לחבר שלו שיביא הצעת מחיר מחבר שלו... ככה שהסיכוי שאבא שלי יקנה כבר מחשב חדש ענקי!!! :D עכשיו לעניין, אז כבר פתחתי ת'רד קצת מזמן אבל מאז היו לי כמה שינויי דעות ומיד תראו. את מחשב אני צריך לאינטרנט, עריכת וידאו (די הרבה) וכמובן שאם המחשב יהיה חזק אז גם משחקים. בעצם לכל פחות או יותר. OC רק בעתיד (לא רצחני) אבל לא כרגע. הנה מה שהרכבתי: Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך 14 אינץ' * משקל רצוי 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: hdmi * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: כמה שיותר * כונן CD/DVD? צורב?: כן כונן cd/dvd צורב * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מובנית ללא צורך ברכישה בנפרד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא מה דעתכם על הדגמים הבאים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7474&CatCode=315http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8590&CatCode=315
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קצת חדש בנושא מחשבים אבל בשבוע האחרון חקרתי קצת בנושא, גם באתר זה וגם בכל מני אתרי השוואות והרכבתי את המפרט הבא .אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר לפני הקניה. המחשב מיועד למשחקים (כמו bioshock infinite) ברמה גרפית גבוהה ואוברקלוק! ולכן חשוב לי לדעת אם המאווררים והספק שלי מתאימים לכך. גודל המסך שלי הוא 21.5 אינץ' והרזולוציה הטבעית 1920X1080. אין צורך בציוד היקפי. חשיבות לשקט- 8/10. מתוכנן אוברקלוק מ-3.4ghz ל-4ghz. אין צורך בתוכנות הפעלה. התקציב שלי הוא עד 4.5K למרות שאם ניתן לחסוך כמובן עדיף. תודה מראש לעוזרים! מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: ASROCK Z77 PRO3 זכרון: 2*KINGSTONE 4GB DDR3 1600 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! כנראה היום ארכוש מחשב - המפרט הוא כדלקמן : (הרכישה ככל הנראה תתבצא מזיגזג - יש למישהו ביקורת עליהם? , חשבתי על IQPC אבל הם רחוקים מדי הם באשדוד ואני מהמרכז). (עריכה: *חשבתי לקנות היום אבל במלא לא יגיעו חלקים במהלך הסופ"ש כך שאני אזמין ביום ראשון או שני שבוע הבא. כמו כן אחכה לתגובות ממכם.) Intel Core 2 Duo 6420 - 2.13 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,158.19 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 659.75 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 800 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 678.03 ש"ח (הזכרון הוא 2GB משום מה זה לא צוין חוץ מבמחיר - כנראה בכלל הC&P Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,748.21 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 3…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אחים שלי עבדתי כל החופש על מנת לממן מחשב טוב בעיקר למשחקים כבדים (דום 3, האף לייף 2 וכו) וסרטים. אני ישמח אם תתנו דעה על המפרט ותגידו מה אפשר לשפר . - 313$ כרטיס מסך : SAPPHIRE 100115 Radeon X800XL 256MB 256-bit GDDR3 VIVO AGP 4X/8X Video Card http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102520 - 73$ לוח אם : SOLTEK SL-K8TPro-939 Socket 939 VIA K8T800 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813180064R - 811$ מעבד : AMD Athlon 64 FX55 ClawHammer Integrated into Chip FSB 1MB L2 Cache Socket 939 Processor http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103496 - 135$ זכרון : Patriot 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב בסיסי לא למשחקים, לא ל-OC ללא מסך וללא ציוד היקפי (רק צורב DVD) שימושים: אופיס ואינטרנט. רכיבים כמה שיותר איכותיים (על חשבון מהירות).... כמובן במסגרת התקציב... אם אפשר 1GB וכרטיס מסך בסיסי לא OB... HD מספיק 40GB SLOT PCI פנוי לכרטיס מודם/פקס תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת חבר'ה! המחשב כבר לא באחריות למיטב ידיעתי המחשב איננו לנובו, אלא יבמ התקלה היא ממש ממש בשלב הבוט, אין אפשרות אפילו להגיע לביוס! חיפוש באתר לא הניב תוצאות, וחיפוש בגוגל גם לא סיפק לי תשובות. במידה והבעיה לא פתירה בצורה עצמאית, מישהו יודע כיצד מתבצעת הפרוצדורה? אם מדובר במעבדות למיניהן אז רצוי באזור חיפה תודה רבה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין (אם אפשר מארז עם פח עבה) מה התקציב המקסימאלי? 4000 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר בשביל לשחק בו במשחקים החשים והחזקים ביותר, האם מחשבים ניידים מספיק חזקים בשביל משחקי מחשב והאם כרטיס המסך שלהם מספיק טוב?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בנייד hp-dv6 1237ca הסוללה שלי מתה כבר די הרבה זמן. יש התראה של הוינדוס להחליף אותה וגם בעליית המחשב ישנה התראה על החלפת סוללה. ניסיתי למשוך את זה כמה שיכולתי. היום המחשב היה מחובר לחשמל עם הסוללה בפנים ולפתע נכבה. שמתי לב שנורית החיבור לחשמל אינה דולקת וגם הנורית שנמצאת ליד התקע של החשמל במחשב אינה דלוקה. הצלחתי להדליק את המחשב לאחר שביצעתי ריקון מתח (הוצאתי כבל חשמל וסוללה והחזקתי את כפתור ההדלקה למשך 2 דקות) ואכן המחשב עבד כמה דקות אך עדיין נוריות החיווי של החשמל לא דלקו. התכוונתי לעשות איפוס BIOS להגדרות יצרן אך המחשב נכבה ויותר לא הצלחתי להדליק אותו. אין לי שנאי נוסף לבדיקה אך ניסיתי להחליף את כבל ה-3 גידים לכבל של לפטופ אחר ללא הועיל. האם יש מצב ששקע הטעינה\חש…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות מרובות + הפעלת מדיה כבדה (1080P - 3D) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מחשב מחובר לטלויזיה 55" LG ומשדר ברזולוציית 1920X1080 עם כרטיס מסך קיים RADEON HD6950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מדובר בשידרוג המחשב ולכן בסעיף 12 מצורף פירוט הציוד הקיים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, בניתי מפרט עם השקעה ומחשבה רבה כדי שכל חלק יתאים לאחר אבל דווקא חשוב לי לשמוע את הדעה שלכם לגבי המפרט הבא. לגבי הכסף, אני קונה מחשב בסביבות ה10K ולא בא לי לחרוג מהסכום הזה אבל אם יש תוספת קטנה שתיתן המון אין בעיה. כל שינוי שאתם חושבים שישפר את המפרט הזה יתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ציינתי לגי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מדוע אין יבוא רשמי של הדגמים האלו לארץ? ניתן למצוא רק ייבוא מקביל שיקר בעשרות אחוזים מהמחיר היקר ממילא(ולxpsאין את הדגם החדש יותר שיצא לפני שבועיים וקצת). ומה ניתן לעשות? אני יודע שאפשר לפנות לחברות כמו באג או אייבורי והן יכולות לעשות יבוא אישי אך גם הוא כנראה יהיה יקר מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-