ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
המפרט הוא לחבר , אל תשנו את המארז בבקשה ובתקציב אתם יכולים לחרוג עד 6000 ולא צריך ציוד היקפי חוץ מעכבר מיקרוסופט אופטי פשוט , אז על זה חשבתי : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler [ ¤ 177.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Citizen B…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם, בשעה טובה יש לי זמן להחליף למשפחה את המחשב הביתי שנמצא אצלנו בסלון ומשמש את כל בני הבית (המחשב היחיד שאינו לפטופ/טבלט). . מה התקציב המקסימלי? גבולות התקציב מאוד מאוד גמישות, אבקש לא להגזים (2500 דולר לא כולל מע"מ – לא משולם בגלל קניה אקדמית – זה נראה לי עוד סביר) – הקונה לא יודע איזה תקציב לתת ושואל מהו תקציב לסביר למחשב מצויין (ציטוט!) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את מלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם זה מצדיק את התוספת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ CS4, עבודה משרדית בשימוש בacrobat pro, winedt, mat…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש אחרי שה T42 הרים דגל השימושים שלו אינטרנט + עבודה (סביבת פיתוח JAVA , בסיסי נתונים וכו וכו) גודל מסך 13.3 לכל היותר 14 אינץ חשבתי על מספר דגמים : sony vaio cw hp dm3 asus UL30 toshiba M505 כאשר לכל דגם יש את היתרונות/חסרונות שלו ה SONY הוא הכבד מכולם וזווית הצפיה שלו לא משהו ה HP נראה סביר במחיר סביר קל אבל אין לי נסיון עם HP ASUS נראה אטרקטיבי אבל המעבד נראה חלש טושיבה בעל מסך מגע אבל שוב אין לי נסיון עם טושיבה חשבתי גם על DELL STUDIO XPS אבל הביקורת עליו בריצפה יש המלצות לדגמים אחרים מחיר סדר גודל של עד 6000 למרות שאני לא אלך לרבנות בשביל עוד 500 שקל לגבי כל הדגמים שציינתי חוץ מאת ה HP שראיתי בבאג ובכמה מקומות אחרים את…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מפרט למחשב חדש, התקציב הוא 3500 שקל פלוס מינוס. ביום יום אני משתמש במחשב בעיקר כדי לגלוש באינטרנט ולבצע עבודות תכנות ב,visual studio, matlab ומחבר את המחשב לטלויזיה לצפייה בסרטי HD. אני עובד עם שני מסכים ובנוסף חשוב לי להשאיר את הכבל של הטלויזיה מחובר למחשב בכל עת (לא רוצה לנתק את הכבלים כל פעם - לכן בחרתי כרטיס עם שתי יציאות DVI ויציאת HDMI בפרט שהצאתי למטה) לא קריטי אם יהיה צריך לכבות את אחד המסכים בעת צפייה בטלויזיה (הבנתי שזה בעיה בחלק מהכרטיסים). לעיתים אני משחק במשחקים, לא משהו שדורש את קדמת הטכנולוגיה. duke nukem 4 ever, starcraft 2 זה הכיוון. אני לא מתכנן OC. אני מתכנן שהמחשב לא יעבור עדכונים בעתיד אך יחזיק 4-5 שנים (אופטימי ) השקט ח…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113635 שלום על איזה מארז הייתם ממליצים לי. האם יש משהו שוכב לא גדול מדיי. בתקציב נגיד עד 200 ש"ח. אבל שיהיה מארז מחברה מוכרת ולא מארז noname תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד ללימודים התקציב שלי זה עד 4000 ש"ח ואני רוצה לקנות אותו בישראל הלימודים עצמם אינם מצריכים הפעלת תוכנות כבדות ( שימוש עיקרי זה אופיס, ויזואל סטודיו , אינטרנט) מה שכן אני צריך מסך גדול 15.6 זמן סוללה סבבה ועדיפות לשלוש שנים אחריות (זה פחות חשוב אפשר להרחיב את האחריות בחברות השונות) . מה שכן חשיבות לזה שלא יתחמם יותר מידי (במידת הנורמה). מה שכן כולם המליצו לי על דייל או לנבו . מי שיכול לעזור בכמה אופציות טובות בסכום הזה אשמח מאוד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של דל עם כרטיס מסך יעודי של nvidia ואת הליבה הגרפית של אינטל i5. יש לי תקלה של נגיעות לא רצויות במסך הטאץ', ורק כשאני מכבה את הדרייבר של הליבה הגרפית של אינטל, אזי הבעיה נעלמת (אבל אז לא ניתן לשלוט בבהירות) רציתי לשאול כיצד ניתן להגדיר שהנייד ישתמש רק בליבה של nvidia בתקווה שאולי זה יפתור את ההתנגשות..?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: מחפש מחשב נייד (מחיר לא חשוב בשלב זה) שיהיה בעל הפונקציות הבאות: קל משקל - חשוב מאוד בטריה להרבה זמן מסך גדול נתוני וידאו טובים למשחקים / סרטים (כ.מסך) זכרון גבוה נפח דיסק גבוה. חברה אמינה. תודה גיל
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אוסף חלקים קיים שנותר לי רק להתאים לו מארז. הומלץ לי מאוד על ANTEC NX410 אבל בגדול ההעדפה שלי היא למארזים קטנים יותר (מיני/מיקרו, כמובן בהתאם להתאמה לשאר המפרט). זה המפרט הקיים: לאור זה שאני רוצה לקנות באילת אלו עיקר האופציות שלי (נדמה לי שכולם מתאימים למפרט אבל תקנו אותי אם אני טועה): CoolerMaster MasterBox Lite 3.1 TG ANTEC Draco 10 Case Fractal Design Focus G Mini CoolerMaster MasterBox MB311L המטרה היא בעצם להביא את המארז עם זרימת האוויר הטובה ביותר והמומלץ ביותר באופן כללי. אורות וכו' לא מאוד משנה לי. אם אתם חושבים שה-NX410 כ"כ הרבה יותר טוב מכולם ושווה לשקו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
המחשבים יעשו את אותה פעולה, שימוש באינטרנט, אופיס, צפיה במצגות של power point וכ'ו... אובר קלוק לא יהיה, ואין צורך בכרטיס מסך חזק אני חושב שמובנה אפילו מספיק. הדגש הוא על המעבד המפרט ללא מסך או אביזרים נלווים אחרים, תודה רבה מראש. עדיף שהמפרט יורכב מזיגזג 2000, או לפחות ממקום אמין עם מחירים נמוכים באיזור המרכז או רמת השרון.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי כלל, ללא מארז וללא כוננים אופטים; שיוכל להריץ משחקים חדשים ולשימושים כללים אחרים, בתקציב של 4000 ש"ח. בנוסף, אני רוצה מאוורר 120mm של חברה נורמלית בשביל להוסיף למארז הקיים שיש לי (HEC 6A19). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתחיל ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב,והגעתי למסכנה שאני צריך לרכוש מחשב נייד. זה הוא המחשב הנייד הראשון שלי ואין לי הרבה ניסיון בנושא, אני מקווה מאוד שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. שימוש המחשב : - תכנות - משחקים - גרפיקה - שימוש יום יומי רגיל זה המחשב שחשבתי לקחת אבל כמה מהחברים שלי אמרו לי שעדיף לקחת עם כרטיס מסך של geforce ולא של AMD. בדקתי כמה דגמים של ASUS ואני קצת מתלבט מה עדיף לקחת . אם יש לכם הצעהת של מחשבים אחרים אני אשמח לשמוע וזה יעזור לי מאוד . מחיר : 4,820 ש"ח תכונות המחשב : ערכת שבבים : [table][tr][td](Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) מעבד : Intel Core i7-3612QM [table][tr][td]מהירות2.1GHz [/td][/tr][/table][t…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סליחה על הפוסט הקודם פשוט לא שמתי לב :-\ קודם כל אני מחפש מחשב בעיקר לשימוש של סטודנטים וגם להריץ משחקים בינוניים אבל חשוב שיהיה אמין ולא סתם חומרה זולה שיתחיל להתקלקל אחרי שנה...יחסית למחיר בחרתי במפרט מוכן של KSP בעיקר רציתי לקבל חוות דעת על המסך הזה,חברה לא כל כך מוכרת אבל בגלל שרציתי LCD לא יקר מאוד בחרתי בזה ואמרו לי שזה מסך טוב(לא הכי טוב אבל בסדר) מה אתם אומרים זה שווה את המחיר??איך הביצועים שלו נחותים או שאפשר להגיד בינוני??והאם זה שווה את המחיר שלו?? מעבדי אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: בסביבות ה4000. בלי חריגות ענקיות בבקשה. תשלומים אשראי. המחשב יהיה כמו בכותרת, מחשב למשחקים כבדים, עריכת וידאו וגרפיקה מסוגים שונים, וכמובן עבודה רגילה. אין צורך בציוד הקפי. אני זקוק למקלדת כנראה הWave של Logitech (על הדרך - היא טובה?), אבל זה לא קשור למחשב עצמו וזה גם לא קשור לתקציב הזה. העדפה למעבד AMD וכרטיס מסך ATI.... כדאי מחשב שקט לא חובה. העדפה למארז Thermaltake V9 בבקשה עם הרכבה אני מעדיף לא להסתבך עם זה... אני רוצה לעשות קצת OC, אבל אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על קירור. ~יש לי מסך W2042T שזה אומר 20' לא HD~ העדפה למפרט מIvory או KSP או חנות אחרת טובה שאתם מכירים באזור השרון... אבל לא חנויות בחורים בבקשה >< הנה מפרט שבניתי תגידו איך הוא: …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: Intel - Core 2 Duo E6700 2670Mhz 4MCache LGA775 FSB1066Mhz 64Bit 2010 שח לוח אם: Asus - Striker Extreme nVIDIA nForce 680i SLI FSB1066Mhz DDR2 1768 שח כרטיס גרפי: Leadtek nVIDIA - GeForce 8800GTX 768MB 384bit PCIe DVI+HDTV+VGA/DSub 3190שח זכרון: Kingston - DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - X2 1245שח כל אחד הארד דיסק: Western Digital - WD5000KS 500GB 7200RPM SATA2 Buffer 16MB 748 שח מארז: Gigabyte - Aurora 3d GZ-FSCA1 618 ספק: ENERMAX LIBERTY 620W ELT620AWT 875 שח קרור למעבד: Sunbeam - Tuniq Tower 120mm Fan 255 שח הרכבתי יחד עם חבר לעבודה שנינו לא מקצוענים מי יודע מה ככה שהצעות לשיפור\דברים מיותרים וכו' יתקבלו בשמחה עדיין לא יודע איזה כונן אופטי ומסך לקנות, אשמח לשמוע המלצו…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם חייב כמה מאות גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Fallout 4, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, נראה לי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות למרות ש…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד קל משקל ככל שניתן. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. השימושים הם אינטרנט, ואופיס. אולי קצת סרטים אבל לא משחקים. עדיפות למסך כמה שיותר גדול כמובן. קשה לי עם מחשבים קטנים. יש בכלל מחשב שעונה על הדרישות שלי? חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 אפשר לחרוג אם הפער מצדיק ממש בעוד 2000 שקל מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): אני מתכנת אז בעיקר להרצה של סביבות תכנות + מערכות הפעלה נוספות על המחשב כמו לינוקס בסביבה וירטואלית ואני מאמין שישמש גם לגיימינג אם כבר קונה מחשב חזק, בנוסף אני מחבר 3 מסכים שכל אחד מציג מסך שונה ומחזיק בו זמנית 20-30 חלונות אינטרנט + מלא תוכנות שכולם פועלות במקביל האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? האם אתם צריכים אפשרות חיבור ל־…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין בנייד בסביבות 2000 ש"ח. ניתן לחרוג במידת הצורך. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, יציאות לטלוויזיה * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 GB, עדיף ssd במקום אם אפשר (כמובן בנפח נמוך יותר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל המחשב הוא לא בשבילי, אלא למטרה חשובה בהרבה. אני יודע שזה לא הרבה כסף, אבל כל מחשב שיוכל להריץ וורד עם כניסת USB יהיה מעולה. מטרות המחשב: רק לעבודות משרדיות ובית ספר, משחקים וכל השאר אני לא מאמין שהוא יצטרך. גודל המסך: באמת לא משנה, העיקר שיהיה נוח לצפייה. משקל רצוי: גם לא משנה. האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן ממוצע של 3 שעות יהיה מספיק בהחלט. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB, כדי לחבר DOK או HDD. צורב DVD: כן, יהיה נהדר. האם נדרשת אחריות בינלאומית: אפשרות.. ושוב אני רוצה לציין, המחשב האולטרה נייד הזה בא לשרת מטרה מאוד חשובה, חוץ מצורכי לימודים אין לו שום שימוש. אם דרושה הסתייגות במחיר אנא הודיעו לי, כאשר יש עדיפות על המחיר הנמוך ביותר שאפשרי. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפעלת מכונות וירטואליות מרובות + הפעלת מדיה כבדה (1080P - 3D) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? מחשב מחובר לטלויזיה 55" LG ומשדר ברזולוציית 1920X1080 עם כרטיס מסך קיים RADEON HD6950 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מדובר בשידרוג המחשב ולכן בסעיף 12 מצורף פירוט הציוד הקיים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד בסביבות ה3000 שקל, המחשב מיועד לעיצוב, עבודה בפוטושופ, 3Dmax. חשוב שהמחשב יוכל להפעיל ויסטה (לא חייב להיות בתנאים האופטימליים), 2GB זיכרון וכ160GB נפח הארד דיסק. אשמח אם תענו בהקדם. עריכה* התקציב עלה ל4000 ש"ח אשמח להצעות חדשות תודה על ההצעות התקציב שלי עלה ל4000 ש"ח אתם יוכלים לתת לי הצעות חדשות בהתאם? התקציב עלה בשביל שאני יוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב שכן יוכל להתמודד עם 3dmax
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך לכיוון ה-4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ-4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ומשחקים אבל לא משהו מטורף (שיוכל להריץ בצורה טובה את המשחקים של היום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-