ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
היי חבריםם, כפי שרשמתי בכותרת אני מעוניינת במחשב וחשבתי להקים קבוצת רכישה למחשב. במידה והנכם מעונינים במחשב זה אשמח באם תכניסו את הפרטים באתר. http://pgroup.weebly.com/ חג שמח
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל קהילת פורום HWZONE אני מאוד מקווה שיעזרו לי קודם כל זה ממש חשוב לי אז אני קונה מחשב ממש בקרוב עניין של כמה ימים אז קיבלתי תמיפרט באייבורי מחשב שעולה 1190 ורק שידרגתי אותו מבחינת מארז וספק כ.מ אני לא צריך כי אני לא משחק משחקים רק פיפא שמובנה יעשה לי תעבודה יש לי עכשיו FX52O0 והוא גם יריץ לי פיפא09 אני יודע את זה אז המובנה שיהיה לי עם הלוח אני בטוח שיריץ ליפיפא אז אני מבקש שתגידו לי איך המיפרט הזה ותגידו לי מה לקחת מכל החברות נגיד איזה לוח לקחת משני האופציות איזה דיסק קשיח ואיזה צורב תודה מראש ועל מארז אני לא ממש סגור תגידו לי מה לקחת בקשה הנה המיפרט מעבד:Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:Gigabyte GA-G31M-S2L/Asus P5KPLCM G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200 RPM 16M…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הביאו לי מפרט שאמור לשמש למשחקים בסביבות ה- 7 אלף ש"ח וביקשו שאני אבדוק לגבי שיפור והוזלה מאחר ולי אין מושג בחצי מהדברים פה אני אשמח להמלצות מה אפשר לעשות עם המפרט הזה, אם יש חלקים עדיפים, מחירים יותר זולים וכו' תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו פה הזמין או מכיר מישהו שהזמין מחשב נייח מחו"ל? אני מחפש מפרט לגיימינג, יש היום פריחה באתרי המשלוחים מארה"ב, ויש מבצעים מטורפים באאוטלט של דל על מפרטי alienware, וגם באתרים כמו ibuypower... השאלה היא האם זה כדאי עם עלויות המשלוח והכל להזמין מחשב נייח משם... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיקר ל...אינטרנט, יוטיוב (הילדות...), RPC (עבודה...) יריץ WIN7 (מה לעשות)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לנובו פשוט אל תקנו... שירות על הפנים נמכר לנו מחשב פגום ואין עם מי לדבר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, חיכיתי הרבה זמן לירידה של ה-Q6600, עדין לא ה-22.7 אבל אני רואה שכבר חלה הירידה, אז אפשר כבר לבצע את הקנייה.. המפרט הזה הוא מ- Iqpc אני לא כל כך מכיר את החנות, אשמח לשמוע אם מישהו ביצע שם רכישה איך הייתה החוויה. בכל מקרה, מחשב לצורכי עבודת בגרפיקה, מאיה, פוטושופ, אפטר וכדומה. לגבי Quadro יקר לי מדי כרגע אז אני יקח לי 8800 חביב. אם אתם רואים משהו מיותר, או משהו שחסר, אפשר גם להעלות את התקציב טיפה. נ.ב. אשמח גם לשמוע לגבי הכונן קשיח החיצוני, אני לא מבין בזה כל כך, אשמח לשמוע. נ.ב.2. מישהו יכול להמליץ לי על אל-פסק שיספק לי חשמל למחשב הזה, לעוד מחשבים (שצורך בערך 300W) ועוד שני מסכי 24"? ובקיצור הנה המפרט נכון לעכשיו: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - …
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות , אז המחשב הישן מתקרב לסוף חייו, וכפי שציינתי אני תקוע בין שתי גישות שונות לרכישת מחשב חדש : 1) הכי חזק + הכי מהר + בלי לשבור את הקופה = לקנות את המיטב (פחות או יותר) של שנה שעברה . זו הייתה הגישה למחשב העכשווי , ועם מעבד i7 מאחת מ-3 הדורות הראשונים (לא הייתי צריך תנור בחדר כשזה עבד) + לוח אם "פרמיום" של אסוס (אחת מעשרת הלוחות הראשונים ששילבו את תקן USB3 "החדש") -- יצא מחשב נחמד לגיימינג וגם לעריכה (עד שחומר ב-4k צץ בשכונה) . המינוס היחיד היה כש- PCIe3 צץ , ולוח תאם רק לתקן הקודם, כך שלא מיציתי את הכרטיס הגרפי האחרון שלי בצורה מלא . זה לא היה ביג דיל... כל עוד לא חשבתי על זה . 2) Future proof. Future proof. Future proof. אי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, התחלתי ללמוד מדעי המחשב בסמסטר זה ואני כבר מרגיש בחסרונו של לפטופ צמוד שיהיה לי לעזר. עברתי דירה על מנת להיות קרוב למוסד הלימודים (טכניון) והבאתי איתי את המחשב הנייח (מכונת משחקים משומנת ) לדירה החדשה. הבעיה היא כמובן כאשר אני חוזר הביתה בסופי שבוע... אין לי את המחשב שלי :'( בעיקרון אני בונה על מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלי בדירה וככה אני אוכל להחזיר אותו (את הנייח שלי) הביתה. יש לי גם מחשב נייח ישן שהיה בדירה כשהגעתי. אפשר לגלוש איתו באינטרנט אבל הוא לא עומד ביותר מזה, ככה שעמדה קבועה בדירה יש לי (על כל צרה שלא תבוא). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן למי שמבין במוסיקה אני מחפש מחשב לא כולל ציוד כללי (רק מחשב) עד 2800 שקל ואם אפשר פחות מה טוב, חשוב שיהיה 8gb זכרון שיהיה שקט מאוד , בלי מערכת הפעלה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, תשובות לשאלון צריך מפרט מחשב בתקציב של 2.6K אם אפשר לחסוך ממנו מה טוב ואם תצטרך חריגה אז לא יותר ממאה שקלים גם זה בדוחק רב. המחשב מיועד לגיימינג למשחקים חדשים שיוצאים כגון: asassins creed unity, gta וכדו' הרצון הוא שהמשחקים יעבדו בהגדרות גבוהות, אולם לא מחייב שיהיו הכי גבוהות שניתן (רצוי כמה שיותר גבוה במסגרת התקציב הנתון). יש לי מסך בגודל 22 אינץ' ברזולוציה של 1050*1680 וכמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX 560 TI ולכן אין צורך לכלול אותם במפרט. ציוד הקפי אינו נצרך גם כן. השקט הרצוי הוא בין 4 ל-6, לא מתוכנן אוברקלוק, לא צריך שום תוכנה. צריך הרכבת מחשב בחנות (את הכ.מ אני ארכיב לבד). אני מעדיף לקנות מחב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באדיבות הפורום המעולה של NBR - שני ת'ראדים של דרייברים מעודכנים XP/VISTA לדגמים בכותרת. http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=339035 http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=338874 - DV5
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם: התקציב הוא 2500 ש"ח (באילת) מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים, פוטושופ ועריכת וידיאו (לא מקצועי) מעבד: עדיפות ל4 ליבות בשביל ביצועים גודל מסך: 15.6 סוג מסך: עדיפות למסך מט רזולוציית מסך: התקציב לא מאפשר כמובן שהייתי רוצה FHD משקל רצוי: פחות חשוב זמן סוללה: פחות חשוב יציאות: לא צריך משהו מיוחד סוג כונן וגודל מינמלי: לפחות 750GB כונן אופטי: לא חשוב אבל הייתי רוצה עם אפשרות לשדרוג עתידי לכונן SSD תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: לא. העדפה לחברה מסוימת: רק שיהיה איכותי ולא מתפרק. חשוב חשוב: מקלדת מלאה ראיתי את זה ונראה שיש לו כוח עיבוד טוב. http://ksp.co.il/?uin=21619 אשמח לקבל חוות דעת על המחשב והאם ניתן למצוא משהו יותר …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מחשב hp pavilion dv6 1330ej התקנתי עידכונים של ווינדוס, זה עשה לי את כל הפרוצדורה של העידכונים, וכשאני בא להדליק אותו מופיעה לי השגיאה 0x00000f4 במסך כחול וזה לא נותן להעלות את הווינדוס, כיביתי את המחשב והדלקתי שוב והופיע המסך של hard disk not exist f30 ואז הוא אומר [h=1]Boot Device Not FOund[/h] ניסתי להוציא את ההארד דיסק ולחבר מחדש, ולנתק את הסוללה של הביוס ולחבר מחדש זה מעלה אותי לווינדוס אבל אחרי כמה דקות בערך 5 דקות יש רעש כזה מההארד דיסק פקקק כזה כמו טאק כזה ואז שוב חוזרות השגיאות אם אני לוחץ F2 זה כאילו שזה לא מזהה את ההארד דיסק... מוזר..
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA13/14 CS GO BATTELFIELD 3 משחקי MMORPG המוניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920.1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את המחשב הנ"ל. המחשב מגיע מובנה עם ubuntu (linux)1. הבנתי שזה בגלל שיש למחשב בעיה כלשהי עם Win7. מישהו מכיר את התופעה? ויודע למה המחשב מגיע מובנה עם לינוקס? ובנוסף, אם ארצה להתקין עליו Win8.1/Win10 האם תהיה גם בעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Signature Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan (24pin) מחיר החבילה 2325 כרטיס מסך הוא מחוץ לעסקה יש לי GeForce 7600 GT, וכשיהיה לי יותר כסף אני ישדרג אותו... המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכנתי לעצמי מפרט מה דעתכם ? Intel Sandy Bridge Core i5 2500K + ThermalTake SpinQ VT , יחידות 1 ₪1111 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2956 ASRock Z68 Pro3 Z68 Chipset, יחידות 1 ₪692 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2917 Crucial 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪181 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2968 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1168 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3050 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Cooler Master Elite 370 P…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל מפרט למחשב גיימינג, אבל שיכלול רק את הדברים הבאים: לוח אם (רצוי שיהיה לוח אם חדיש שיחזיק לתקופה ארוכה) מעבד (רצוי כפול - מרובע גם בסדר) כונן קשיח (500 ג'יגה יספיקו) צורב DVD (שלא תהיה נפילה כמו שקורה לי עד היום) זיכרונות (לא פחות מ-4 ג'יגה) כרטיס מסך (מכיוון שזה מחשב גיימינג, צריך כרטיס ממש טוב) לא נתתי מחיר ספציפי כי אני מעוניין לשמוע הצעות מחיר... ברור שאני לא אשקיע 15,000 ש"ח במחשב חדש. חבל על הכסף ;-) אבל גם אם יש לכם משהו כזה, נו לי להתרשם ואז אדע מה הכיוון שלי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שעושה את העבודה אבל מקרטע בגלישה באינטרנט ובצפייה ביוטיוב, וגם במשחק רוקסמית 2014 שדרישותיו מצוינות למטה. חשבתי לשדרג אותו בזול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחק Rocksmith 2014 - דרישות לפחות i3 540 עם 4GB ראם וכ.מסך 256MB 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לכלול רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד, כרטיס מסך (?) אם המובנה על הלוח לא מספיק, זכרונות. ברשותי מארז ATX עם ספק כח HEC 300W, והארד דיסק SATA, יעשו את העבודה? 5…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 2000, עדיף בפחות. אין צורך בצורב DVD, אבל חוץ מזה - כל מה שנכנס במארז (אז כמובן גם ללא מסך) לצרכים בסיסיים+ אינטרנט, מוזיקה, וידיאו ואולי קצת משחקים (אחותי הקטנה). מה אתם מציעים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ראשית, אני רוצה להתנצל שאני לא עובר על כל ההודעות בפורום כבר כי זה פשוט המון וגם ככה הידע שלי בחומרה נמוך. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (המחשב הנוכחי פנטיום 4.. והוא לא מפסיק לקרוס). בכל מקרה, הנה הנתונים שאני צריך: 1. מה התקציב המקסימלי? נע בין 2500-3500 כמובן שלכיוון הלחסוך. (רק מחשב!) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בשוטף, דברים בסיסים, אבל אני כן משתמש בתוכנות גרפיקה ומשחקים מידי פעם. (לא צריך את ה-הכי הכי אבל שכן יהיה אפשרי לשחק נורמלי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * המסך יהיה 21' WIDE SCREEN * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה , הכנתי מפרט למחשב שאני מתכוון לקנות...תגידו לי בבקשה כמה זה אמור לעלות לי? תודה מראש! ;D בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש לי!!! אני מעוניין במחיר רק על מה שרשמתי למטה בכוכביות. * 1 GB זיכרון פנימי (433 MHZ) * P4 2.6c - 800MHZ * GB120 - 8 MB 7200 *GEFORCE FX 5200 - 256MB * לוח אם : Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) * מארז טוב *ספק כח נ.ב בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש ליץ אני מעוניין במחיר רק על …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או שבהכרח המסך מגע פוסל את האפשרות. מחפש 14", 360 מעלות, FHD, במחיר הנמוך ביותר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-