עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רציתי לשאול האים ווינדוס 8.1 תומך ברכיבים מודרנים כמו מעבדי I9 החדשים או SSD M.2 או שחייב ווינדוס 10 ?אשמח לדעת באיזה רכיבים הוא תומך או לא והאים יש פתרון למי שלא מעוניין בווינדוס 10. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עבור אחותי הסטודנטית. התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח, כולל מערכת הפעלה WIN7 ברישיון. המחשב ישמש למסמכים, גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו דרך האינטרנט. הדרישות החשובות: - גודל מסך 15" - משקל עד 2.5 כולל סוללה (אפשר לחרוג קצת) - אחריות טובה (כולל עבודה וחלקים). - זיכרון: אנחנו נוכל להוסיף בעצמנו אם נצטרך המליצו לנו על LENOVO EDGE, אבל קראתי באינטרנט שיש לו בעיות עם האלחוטי והמקלדת. מה אתם אומרים? תודה מראש לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by haimovichi,

שלוםלכולם, אני מחפש נייד במחיר עד 3,000 ש"ח. המחשב נועד לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטי HD (חיבור ל-LCD) ולא נועד למשחקים. חשוב לי שיהיה מסך "15. זמן סוללה ומשקל לא קריטיים עבורי. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. ההבדלים העיקריים שמצאתי: שנה אחריות לאייסר מול שנתיים לטושיבה. כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 לאייסר מול INTEL GMA 4500M לטושיבה. אין לי מושג לגבי רמת הגימור של שתי החברות. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by netmag,

אני מחפש מחשב ללא מסך וציוד הקפי לשימוש ביתי -אינטרנט,קצת משחקים ולפעמים עיבוד סרטים מ-DV ל-DVD מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X4 635 2.8Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪542 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪459 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪199 ספק כוח: THERMALTAKE Litepower 430W כמות: 1 - מחיר: ₪171 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪503 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata II Caviar Green 64MB כמות: 1 - מחיר: ₪352 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪101 סה"כ: ₪2327 מתחרים בכל הצעה ומ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by shloosh,

AMD Athlon xp 2000 SUMA Geforce 4 TI 4200 64mb TRANSCEND 512 ddr 333Mhz MAXTOR 40 GB 7200 RPM GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 איך הוא למשחקים???????

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי במחשב הקיים רכיבים טובים : כרטיס מסך + קול +רשת+ HARDISCK וכו' טובים וחדשים מחפש בעיקר לוח אם ומעבד חדשים (בטח שגם CASE חדש לפי הגודל) אבל אמרו לי כבר כמה אנשים שכדאי לי לקנות מחשב שלם חדש ולהחליף רכיבים לפי מה ששווה יותר (מהישנים שלי...) אשמח לקבל דעתכם / הצעות תודה ואחלה שבת עמית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Cr4ck,

לוח אינטל 4 מעבד אינטל 2400 כרטיס מסך radon9500 pro ati original הארד דיסק 60g 7200 זכרון 256 DDR מסך 17 שטוח proview מארז אפור גדול ב300 שקל..שחכתי שם עכבר אופטי של מיקרוסופט וכרטיס רשת סהכ : 6100 שקל שווה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mrraz,

מי שיכול לחכות שבוע שבועיים רק ירוויח התמוטטות כללית במחירי הזכרונות והמעבדים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by amit887,

אני צריך מפרט 6000 שקל כולל מסך LCD 19 בעיקר למשחקים שיחזיק כמה שנים הארד דיסק מספיק 80GB זכרון 1GB

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ely2001,

היי ותודה לכול מי שיעזור לי אני צריך מחשב לאחותי הקטנה במחיר 2500 לצרכיי גלישה באינטרנט, משחקים לא משהו כבד, אולי סרטים אופיס וכו. הכי חשוב זה שללוח אם יהיה כרטיס רשת מובנה כי המחשב יהיה מחובר לרשת דרך המחשב שלי ושכרטיס המסך יהיה סביר אני אקח אותו לאצמי (אני אשים את הישן שלי אצלה gainword gf4 mx440 החיבור שלו עד כמה שזכור לי זה מהחיבורים הישנים כמו כן לוח האם שלי תומך גם באגיפי וגם בפיסיאי). על צורב אפשר לבתר לא צריך מקלדת רמקולים ולא מסך. ושוב תודה לכול מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DennisZ,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר להשיג תוצאות דומות בפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ronen Mars,

היי לכולם, אני מתכנן לקנות UPS למחשב שלי, מצפה שיחזיק ספק 550W ומסך Dell IPS U2715H . יש לי בבית לעיתים נפילות חשמל עקב עומס על התשתית(כמה מכשירי חשמל מופעלים בו"ז) והייתי רוצה להגן על הציוד שלי. מה מומלץ עד 800 ש"ח, עדיפות לאייבורי. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Bowmaster42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, 4K . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינץ', Full HD \ 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

14. Started by bujawoton,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים ולשימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סימולטורי טיסה, אבל גם משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל למחשב + 4000 שקל למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG חדשים בסגנון WITCHER \ MASS EFFECT ANDROMEDA | DARK SOULS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך 2K 27' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר אבל במידה וזה לא פוגע בצרכים באופן משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש ביתי אבל מאוד חשוב שיהיה מהיר ובגלל זה הטווח היחסית גבוה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום. אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד בקישור. לא מילאתי את השאלון כי המחשב עומד בדרישות שלי מבחינת חומרה ועלות. חוות הדעת שאני מחפש היא לגבי איכות המחשב, האם ישנן בעיות ידועות בדגם הזה, האם ידוע על בעיות במימוש האחריות שלו במקרה הצורך, וכו'. https://www.pc365.co.il/product-5497-Lenovo_Ideapad_G50_80_80E501H5IV_3Y_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 תודה מראש.

18. Started by amitparizian,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד. הצרכים הם פשוטים ביותר - תוכנות אופיס למיניהן, מיילים, אינטרנט וכו'. לא יותר מזה. התקציב שלי הוא גג 1300 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יחזיק כמה שיותר שנים ושהבטריה לא תיהרס אחרי 5 דקות.... אשמח לעזרה! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב עבודה (פיתוח) ב 3000 ש"ח. המחשב יריץ MATLAB וסביבות לתכנות אתרים ואפליקציות אנדרואיד. לא צריך מסך. מספיק כרטיס גרפי און-בורד. צריך 8 GB זיכרון (לפחות). אפשר לוותר על דיסק SSD כדי לחסוך בעלויות. מספיק דיסק 500 GB. אני מעדיף מעבד אינטל. לא צריך כונן אופטי. צריך מקלדת ועכבר. אני מניח שזה מפרט לא סטנדרטי ...... מקווה שתוכלו לעזור. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מעבד: Intel - Core 2 Duo E6700 2670Mhz 4MCache LGA775 FSB1066Mhz 64Bit 2010 שח לוח אם: Asus - Striker Extreme nVIDIA nForce 680i SLI FSB1066Mhz DDR2 1768 שח כרטיס גרפי: Leadtek nVIDIA - GeForce 8800GTX 768MB 384bit PCIe DVI+HDTV+VGA/DSub 3190שח זכרון: Kingston - DDR2 2048MB 800Mhz CL4 - X2 1245שח כל אחד הארד דיסק: Western Digital - WD5000KS 500GB 7200RPM SATA2 Buffer 16MB 748 שח מארז: Gigabyte - Aurora 3d GZ-FSCA1 618 ספק: ENERMAX LIBERTY 620W ELT620AWT 875 שח קרור למעבד: Sunbeam - Tuniq Tower 120mm Fan 255 שח הרכבתי יחד עם חבר לעבודה שנינו לא מקצוענים מי יודע מה ככה שהצעות לשיפור\דברים מיותרים וכו' יתקבלו בשמחה עדיין לא יודע איזה כונן אופטי ומסך לקנות, אשמח לשמוע המלצו…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות נייד, וקראתי הרבה ולא ברור לי מה אני באמת צריך מכל זה. קודם כל אני הולך ללמוד הנדסה. מטרות המחשב הם יהיו בעיקר משרדיות(אינטרנט ואופיס) - צפיה בסרטים -מסך בגודל 14 או 15.4 -משקל לא כזה קריטי, לא הולך לסחוב אותו הרבה. -סוללה שעתיים וחצי פלוס -בקשר ליציאות (HDMI, DVI) אם הבנתי נכון, זה בשביל לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים נכון?? -בלוטות, כן -צורב DVD כן -אחראיות בינלאומית מומלץ -לגבי חברה, שתהיה חברה אמינה. קראתי קצת על הקטע של כרטיס מסך מובנה שהם הזולים יותר הבנתי, ויש את הלא מובנה, שהם יותר איכותים. השאלה מה אני באמת צריך אני צריך מחשב שיסחוב בלי בעיות. תודה על עזרה! דיאגו נ.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by GZA3,

לפני כחצי שנה קניתי מחשב שהיה נחשב ממש מטורף מפרט: מפרט מחשב: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, (2xPCI-E) RAM DDR 400 512MB Kingmax CL3 *4 (2G RAM) SAPPHIRE (ATI) RADEON X850XT Platinum Edition 2*DVI VIVO 256MB 256BIT ENERMAX EG495P-VE Noisetaker 485W CREATIVE 7.1 BLASTER live 24Bit H.D. SATA: MAXTOR 250GB 200GB, WD 200GB H.D. IDE: SEAGATE 120G 60G IDE RAID DVD LG X16 CDRW CREATIVE 52 x 32 x 52 DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 AeroCool CoolPanel Black ATX FullTower Supertalent alum MAG TFT 17'' 776 +DVI ZALMAN Ultra Quiet CPU Cooler CNPS7000B-Cu Thermaltake 80MM 4 Channel VR Fan Kit A1873 Case ATi Silencer 5 Rev 2 A…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. המחשב ישמש לשימוש משרדי וביתי פשוט בשימוש מזדמן עריכת סרטים חובבנית

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המפרט הנוכחי שלי: Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz מעבד 1023.5 MB זכרון RAM כרטיס מסך ATI radeon 1650x 512MBאני מעוניין לשדרג את המחשב למטרות גיימינג ויש לי תקציב של מקסימום 1000 ש"ח (ללא חריגות) אני יודע שבעיקר צריך לשדרג את הכרטיס מסך והזכרון אבל לא בקיא בדגמים ומחירים ולכן אשמח לעזרה אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני גר באשדוד אם אתם מכירים חנויות טובות ותוכלו להמליץ אודה לכם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום חברים, כמו שכתבתי בנושא, זה צריך להיות מחשב חזק עם יכולת להריץ Virtual Machines ותוכנות כמו Eclipse, Visual Studio. אפשר לחרוג מהתקציב אם זה הכרחי. חשוב שהמסך לא ישתקף בשביל לעבוד במקומות עם תאורה מוזרה (רכבת, ליד חלון וכו) מן הסתם חייב להיות אמין. אשמח לקבל המלצות אם למישהו יש. יש כל כך הרבה ניידים בשוק שזה נראה כמעט בלתי אפשרי לבחור... תודה! מיכאל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים