עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיבלתי במתנה טלוויזיית 3D חדשה. אני מעוניין לשדך לטלוויזיה מחשב HTPC קטן (בדגש על קטן). אשמח עם תעזרו לי בבניית המחשב, אין לי ניסיון עם מארזי HTPC. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל (זה חלק מהמתנה ;D ). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח לא יותר, עדיף בכלל ללא חריגה אם מתאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-D3. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקסימום GTA San Andreas, לא יותר מזה…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום חברים צריך מחשב חדש לאבי - כרגע יש לו מחשב בן יותר מ-10 שנים מבוסס AMD Athlon 64 X2 עם Win XP , עדיין עובד אבל כבר לא נתמך כמעט בשום דבר... המחשב מיועד לשימוש ביתי - גלישה, דוא"ל ועריכת מסמכי Word, מחפש מחשב אמין שיעמוד במטלות בתקציב מינימאלי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כאמור - כמה שפחות. הרכבתי מפרט ב-1664 אבל אשמח לקבל הצעות בעלות נמוכה יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה, דוא"ל , מסמכי Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כנראה שלא - יש מסך ישן LG LCD 19 L1953TR שכבר מעט צרוב, אם אפשר לרדת בעלות המחשב, אפשר אולי …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן, נתחיל מזה שהמחשב המיועד יהיה מחובר לשני צגים, LCD 37 של פיליפס לסרטים, וצג מחשב LCD 26 אינץ לעבודה על המחשב ומשחקים, בנוסף המחשב מחובר למערכת קולנועית ברמה גבוהה. ועכשיו לפי השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד נחמד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב סרטים ומוזיקה, אינטרנט, עבודה משרדית ובעתיד שימוש בתוכנות של ADOBE לעיצוב גרפי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מבחינות התוכנות שלא קשוקות לנגינת סרטים ומוזיקה (MEDIA CENTER למיניהן) תוכנות גרפיות …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Nirurshon,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, office, תמונות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא ממש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) שיהיה HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by gal51,

מחפש המלצה למסך מחשב 24" עם פאנל IPS ושכולל גם חיבור VGA. המסך ישמש לשם עבודה משרדית ממושכת, קידוד וצפייה בסרטים מצאתי כמה אופציות סביב ה-500 ש"ח (עכשיו במבצעי בלאק פריידי), מה דעתכם, או שעדיף משהו אחר? 1. Dell SE2419H 23.8'' LED IPS 2. Dell E2417H 23.8'' LED IPS 3. Samsung S24R350FHM 24'' IPS

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by subarel,

לאחרונה התחלתי קורס MCSE ואני צריך מחשב לתרגל איתו בבית הדרישות הן Core i5 , הבנתי שההפרשי עלויות לא מצדיק i7 16 גיגה זיכרון. שיהיה שקט. אפיךו מאוד - 9 מתוך 10. SSD 120-128 , אם כבר אז כבר יש לי כונן 1TB נוסף למחשבים הוירטואלים... אין צורך בהארד דיסק נוסף אין צורך במערכת הפעלה.. לא משחק משחקים בכלל.. כרטיס מסך מובנה יעשה את העבודה. הבנתי שיש לוחות אם שלא מאפשרים עובדה עם Hyper-v , זה נכון ללוחות אם ישנים בלבד? מבחינת תקציב הייתי רוצה אפילו להגיע לסביב ה3200, אם אין ברירה אז אפשרי עד 4000.. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Gamer1351,

core 2 duo e7400 2.8 gigabyte ga-ep43-ds3l 9800gt 512mb 2 ג'יגה ראם הארד דיסק 500 GB תודה : )

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. לנצל את כל התקציב סטייה של עד 200 ש"ח במידת הצורך (עד 4700 ש"ח מקס) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD ומשחקים כבדים , שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך עד 1000 ש"ח , רמקולים 2.1 וסט אלחוטי פשוט של מקלדת ועכבר 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב- לא חשוב כ"כ- 5 מקסימום 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא ממש 8. לא לכלול מע' הפעלה ( מע' הפעלה מתוכננת WIN7 9.איזור מגורים- רחובות והסביבה 10.בקשות מיוחדות כלשהן : מעבד של אינטל , 4 ג'יגה זיכרון פנימי DDR3 ואם כונן קשיח של 500 ג'יגה יוזיל את העניין משמעותית אז אפשרי במקום 1 טרה * מודה מראש על התגובות , לא משנה לי איזה חנות ( העיקר שאתם ממליצים עליה) ואפשר לקצץ בעלויות של הציוד ההיקפי לטובת מפרט טוב יותר תודה , גמר חתימה…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ben12,

אהלן, מחפש מחשב נייד ללימודים ועשיתי חיפוש באמאזון וזה התוצאה שנראית לי הכי טובה שמצאתי רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו כי הידע שלי במחשבים הוא די בסיסי, המחשב בעיקר יהיה לאינטרנט,אופיס ולקודי אבל אני גם רוצה שיהיה מספיק חזק להריץ משחקים כמו פיפא 18,gta זה מחשב; https://www.amazon.com/dp/B0746P25QX?tag=vglnk-c97-20 תודה רבה

10. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט * גודל המסך? רצוי בין 10 ל 11 * משקל רצוי? עד 1.4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 120GB * צורב DVD?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת. * זיכרון פנימי לפחות 1GB רצוי שהמחשב יוכל להריץ חלונות 7 (בייסיק) תקציב בין 1000 ל2500, לא לחרוג למעלה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום , זקוק בבקשה המלצה למפרט מחשב ממיינסטריים : שימוש עיקרי, לימודים (לא למשחקים) תודה מראש לממליצים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by אמיר בושרי,

אז ככה: לאחר הרבה מפרטים,חוות דעת, ועזרה מכם חברי הפורום {תודה רבה} יש ברשותי 2 אופציות סופיות בהחלט. לא אכנס לנתוניי המפרטים כי אין טעם. 1. מפרט גיימינג חזק מאוד {עלות 11.000 ש"ח} 2. מפרט מעולה לעיבוד תמונות ווידיאו {עלות 6000 ש"ח} וקנייה של xbox one x לא גיימר מושבע, פשוט חשבתי שאולי עדיפה האופציה השנייה מטעמי נוחות {אפשר לנייד את הקונסולה לכל מקום בבית} אשמח לדעת מה דעתכם. ** יש ברשותי מסך מחשב 4k איכותי ומהיר כך שגם את האקס בוקס מקסימום אוכל לחבר אליו שארצה.

13. חברי הפורום שלום אבקש את עזרתכם בהרכבת מערכת מחשב שלמה (כולל מסך, מקלדת ועכבר) הכי בסיסית והכי זולה שניתן, אך כמובן תוך שימוש ברכיבים איכותיים (לדוגמא - ספק ומארז לא ג'נריים וכד'). הטופס הסטנדרטי של הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, גם 2000 ש"ח זה יותר מדי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי בסיסי ביותר (אופיס, אינטרנט). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג... לא מיועד למשחקים. 3. האם י…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by itay127,

אני צריך מפרט ב4000 שקל ללא ציוד ללא מסך, המחשב לא יהיה למשחקים כבדים רק לפאס2008 שהוא דורש כ.מסך ומערכת חזקה.. דיסק קשיח שקט, צורב דיוידי, ולא מתוכנן OC..

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Ninja,

ערב טוב,ברצוני לקנות מחשב חדש - מ-א 'ועד ת' (זאת אומרת הכל פרט למסך.) כאמור אינני מתפשר על טיב ואיכות הרכיבים. אני שואף תמיד להכי מתקדם,הכי איכותי,הכי חזק (תוכלו לראות מפרט מצד ימין) התרגלתי לעבוד עם מחשב אמין ויציב כך שלא אוכל להרשות לעצמי עכשיו לחסוך פה ושם אלא אצטרך להשקיע מכל הכיוונים כי כשאני קונה מחשב זה לכמה שנים טובות(3 לפחות) - אי לכך נשאלת השאלה : האם עכשיו,זאת אומרת בתקופה הזאת-זה זמן טוב לקנות מחשב? איך המחירים? הטכונולוגייה נחשבת ליציבה? או שמחר ייצא איזה סוקט\חריץ\או שבב שלא יתאים לחומרה של מחר? במידה וזה זמן טוב,אפשר לבקש מכם שתבנו לי מפרט שיכלול את הפרטים הבאים : לוח - שיידע לעמוד ב OC,שיכלול כמה שיותר פצ'רים,ותמיכה טובה של דרייברים,ביוסים וכיו"ב…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Rin,

שלום וחג שמח , 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - אינטרנט ו office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ילדים פשוטות - תוכנות לימודיות כאלו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא מסך , ללא עכבר , ללא מקלדת , ללא רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם, אני לפני קנייה של מחשב חדש, אשמח ליעוצכם, אני מצרף מפרט שבניתי, כאשר חסרים בו מארז ספק כוח וקירור למאוור, כי אני לא מבין בזה בכלל. חסר גם כ. מסך שכרגע אני לא מעוניין לרכוש. עריכה: חשבתי על המארזים הבאים: [h=1]מארז ללא ספק CoolerMaster HAF 912 Combat windowed Mid Tower ATX מארז ללא ספק Antec GX300 Window Black[/h] ומאוורר אולי ? [h=1]מאורר למעבד Zalman LED CNPS7X[/h] חשוב לי שהמעבד והלוח אם יהיו מאוד איכותיים, על מנת שהמחשב יהיה חזק למשל זמן. תודה רבה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

18. Started by casio222,

שלום, היום עשיתי קצת סדר במחשב, וגיליתי שעברו כבר שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו. בזמן האחרון כבר התחלתי להרגיש איטיות (לא פירמטתי או משהו מאז שהתקנתי אותו בפעם הראשונה,אני שומר עליו טוב ), וחשבתי אולי לכבוד הפסח לפנק אותו באיזה שדרוג זיכרון או משהו. מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB ציוד היקפי: עכבר-G5, מקלדת-LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD, ומסך- BENQ T2200HD, שתי שלטי 360. התקציב לעניין- אני מניח שבין 1000 ל-2000 ש"ח. תלוי כמה אני ארצה להשקיע בקיצור. הדרישות- התבגרתי ואני כבר לא משחק כמו פעם, למרות שאת הקרייסיס החדש אני מתכו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by masterb,

טוב, אז אחרי כל HELP שקבלתי כאן מצ"ב המפרט שבניתי + קיבלתי הצעת מחיר + 20% הנחה בקומבינה בהתחלה הגבלתי התקציב ל 3.5K אבל לא מתאים ה - 4000AMD קונה מחשב לכמה שנים. (ההתלבטות היחידה שלי היא האם לא יותר עדיף המרובע של אינטל) מה דעתכם חברים ? [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. * מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by sdodly,

שלום לכולם, בניתי מפרט למחשב שישמש בעיקר לתכנות (Visual Studio, IntelliJ) וצפיה בסרטים HD. יש לי צורך במחשב מהיר אמין וחזק שיחזיק מעמד למשך שנים ושהיה שקט יחסית 6/8. אין לי כוונה להתעסק עם OC. ככל הנראה אוסיף כונן SSD בעתיד. להלן המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪893 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: SilverStone Precision PS09 Black כמות: 1 - מחיר: ₪213 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪198 זיכרון: Hynix O…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחפש מחשב במחיר כמה שיותר נמוך ועם כמה שיותר אחריות ורצוי שיהיה בנוי כמה שיותר איכותי, קראתי עליו ואומרים שהוא טוב חוץ מהקטע שהמסך לא הכי קשיח אז ממליצים לקחת אותו בתיק קשיח בעיקרון, בגדול השימוש אמור להיות ביתי. האם כדאי להשקיע ב EX600 הנה זה המחשב שאני שוקל לרכוש PR600 http://ivory.co.il/product.asp?productid=969&CatCode=315 האם עדיף לקנות במקום מחשב נייד משומש של IBM למשל במקום, האם זמני הסוללה שלו יהיו יותר טובים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by אסף ס,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיריץ דיאבלו חלק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 עם ההרחבות העתידיות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי טוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך,…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אולי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא בטוח כרגע, מעדיף לכיוון גרפיקה, עבודה משרדית גם כלול משחקים, למשל כמו MS2 אבל לא דחוף לי משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, שלא יתחמם 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ZXY1,

1.התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. שימושי המחשב? קצת מהכול אינטרנט + אופיס + משחקים קלים / בינוניים א) המחשב מיועד לתוכנות SOLIDWORKS OFFICE וכ"ו ב) המחשב מיועד: משחקים קלים בינוניים המשחקים שישחקו על המחשב. GTA 4 / GTA5 וכ"ו -הרזולוציה הטבעית מיועד לטלויזיה טושיבה "42 -הגדרות גרפיות בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אני מרכיב ומתקין בעצמי חומרה + תוכנה 8. אני גר בחדרה חשבתי אל KSP ויש גם את אייבורי 9. חייבת להיות יציאת HDMI לפחות 1 10. האם חשוב לשמור…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.