ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
אהלן, כיוון שאני הולך לאיבוד מהמבחר של המחשבים שיש אשמח לקבל המלצה. אני מחפש מחשב נייד עד 4000 ש"ח שיוכל להריץ בעיקר תוכנות סטטיסטיות כמו גם MATLAB, סימולינק וכד', חשוב שהסוללה תהיה מספיק חזרה ותחזיק מעמד ליותר מ3 שעות. אני לא מחפש תחליף למחשב שולחני אלא מחשב שיכול להתנייד בקלות. אשמח לכמה המלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך משחקים [אני מתכוון במשחקים להוציא את המינימום של הכרטיס מסך מהמחיר] סרטים ואינטרנט עד 4000 ש"ח לא גמיש בכלל אם זה 4010 אל תהיו קטנוניים * העדפה לחברה מוכרת * זיכרון מינמנלי של 2 גיגה רם
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לילדים שלי. תקציב עד 4000 ש"ח בערך. מסך בגודל 14" ישמש בעיקר ללימודים, גלישה באינטרנט ומידי פעם Minecraft. השימוש העיקרי יהיה בבית, אבל מידי פעם יקחו אותו לבית הספר, אז צריך להיות במשקל ומידות סבירים לניידות. יש המון היצע ואני די הולך לאיבוד בין כל הדגמים והיצרנים השונים.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תקציב : עד 4000 ש"ח. מטרות המחשב: עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט וכיוצ"ב),, חיבור בבית למסך גדול עבור צפייה בסרטים ובעיקר גיימינג בינוני עד כבד. גודל המסך: מעדיף כמה שיותר גדול , חשבתי על 17.3 משקל רצוי: כמובן, כמה שיותר קל יותר טוב, אך ישנה חשיבות גדולה יותר לקריטריונים האחרים זמן סוללה: אני לא בקיא במה נחשב זמן ארוך היום, אז אשמח לתובנות שלכם. יציאות מיוחדות: HDMI בלוטות': לא משנה לי גודל וסוג כונן קשיח: מעדיף SSD אך לדעתי התקציב שלי לא מספיק. מערכת הפעלה : לא צריך. דרישות נוספות: אין תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים בד"כ באיכות HD. חשוב שהמחשב לא יקרטע בזמן הרצת הסרטים. * גודל המסך - 14 אינטש' מט, לא מבריק * משקל רצוי -שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 5, 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - ssd בשביל מערכת הפעלה (אני חושב ש - 128GB יספיק) ודיסק של 500GB בשביל השאר או משולב. * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, קניה בארץ - אחריות יצרן עדיף ל - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - windows7 . עדיפות למחשבים של samsu…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה פתחתי פה בקשה למחשב אך לצערי הרב הכסף הלך למקום אחר. אם אפשר אז לא לחרוג מהתקציב ועדיף לחסוך. [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]המחשב ישמש להכל, גלישה באינטרנט, לימודים, אופיס, צפיה בסדרות, פוטושופ ומשחקים קלים עד בינוניים (בעיקר משחקי אינדי וLeague of Legends).[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? [/TD] [TD]מעדיף "15.6 ולגבי המסך ניראה לי מאט (עבודה באור יום).[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציית המסך? [/TD] [TD]1366x768 טוב בשבילי, אם יש 1920x1080 אז זה מצויין אך רק בתנאי שלא יבוא על עלות המחשב.[/TD] [/TR] [TR] [TD]דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? [/TD] [TD]תאורה במקלדת יהיה נחמד אך לא חובה.[/TD…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? צפיית סרטים ושימוש בתוכנות מוסיקה (כמו Cuebase). * גודל המסך? 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? מעדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף בינלאומי אבל לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיה מהח…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, באוקטובר אתחיל את לימודי במדעי המחשב בשילוב עם עיצוב תעשייתי. אני זקוק למחשב נייד שיענה על צרכי התכנות והעיצוב, זאת אומרת תוכנות Cad כמו Solidworks ותוכנות Adobe השונות. התכנון הראשוני היה להשקיע יותר כסף ולקנות מק אך האפשרויות התקציביות קטנו וגם הבנתי שתהיה לי בעיית תאימות עם מק לsolidworks. * מטרות המחשב? עבודה גראפית, עבודת עיצוב בסביבת 3D ותכנות. * גודל המסך? אני חושב שעדיף מט לעבודה בחוץ אך אם מסך שכזה מהווה בעיה אז לא משנה. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 FHD 1920x1080 אחד מהשניים עדיף HD מלא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה יכולה לעזור אך גם מקלדת ללא numpad תתקבל * משקל רצוי? שתהיה אפשרות להתנייד איתו עד 2.5 קילו זה סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
תקציב : 4000 ש"ח מסך : בין 14 ל 15.6 דברים שחשובים לי יותר זה איכות בנייה מעבד I5 קל - עד 2 קילו מסך איכותי! אין העדפה לשום חברה גם לא מחייב ווינדוס או צורב פנימי. לצורכים ביתיים (מן הסתם אני היה איתו 4 שנים במעונות ) , אולי אפילו משחקים קלים מאוד . שמתי לב לנייד הזה : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12027 מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום! אני מבקש המלצה למחשב נייד שיהיה בשימוש לשרטוט בסולידוורקס ועבור שימוש ביתי סטנדרטי. דרישות: תקציב: עד 4000 שקל מעבד: i5 לפחות מסך: 15" זכרון: 4gb לפחות יצאות: hdmi צורב אין משמעות למשקל וזמן סוללה. עדיפות ל: lenovo או dell תודה מראש, גלעד.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי לכולם! אחותי התעוררה היום והתקשרה אלי בבהלה "אני צריכה מחשב נייד!", אז החלטתי להיעזר בכם מכיוון שאני לא עוקב אחר החידושים בתחום כבר זמן רב. בלי הרבה ירקות - המחשב שהיא צריכה: *בעיקר לאינטרנט ולסרטים, אין לה כוונה לשחק במשחקים. * מסך גדול - בסביבות ה-17", או עד כמה שהתקציב יאפשר בהתאם לשאר המאפיינים. *עיצוב יפה עד כמה שאפשר. התקציב גמיש, אבל לדעתי בשבילה אפילו 4000 זה הגזמה. אבל לא יודע, אתם המומחים, תציעו הצעות בתודה מראש! ;D
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד לצרכים משרדים , סרטים ומוזיקה בעיקר. מצאתי 2 מחשבים שנראים לי מתאימים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3791&CatCode=315 מה לדעתכם טוב יותר ומתאים יותר לתיאור? ואם יש לכם חנויות אחרות שיש בהם מחשבים אחרים שנראים לך מתאימים , אשמח לקבל הצעות. תודה מראש לכל העוזרים והעזורת.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
משהו חביב ונחמד. לא צריך יותר מזה... בשביל ידידה שלי מהעבודה. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד המישקל לא משנה לי אני רוצה שלא היה לו מסך 2 אינצ' שבקושי רואים אני רוצה שהיה לו כרטיס מסך יחסית חזק שיוכל להפעיל מישחקים תודה לעוזרים ;D
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לעבודה שותפת, אין צורך בכרטיס מסך חזק, הוא לא מיועד למשחקים. 4G זיכרון , מעבד חזק , מסך LED (חובה) מסך 14 אינצ' +- , שיהיה CD-ROM (חובה) אין צורך ביותר מ350 גיגה HARD DISC =) חייב להיות או HP או טושיבה. תודה. ^^
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לקנות מחשב עם תקציב של עד 4500 ש"ח הנה כמה דברים שאני מעוניין שיהיו מעבד i5 (אם אין משו מעניין אז i3) זכרון : מינימום 2 גיגה כרטיס מסך : הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר הזה ***לא חייב להוציא את כל הכסף ***
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מחפש נייד לאוניברסיטה עד 4500 ש"ח (+-200) להלן פחות או יותר הדרישות: מעבד dual core מינימום 2GZ עדיפות ל INTEL זכרון מינימום 2גיגה הארד דיסק מינימום 160גיגה כרטיס מסך כל אחד יתאים עדיפות ל 256מגה (לא חובה) גודל מסך 15.4" כמו שנאמר המחשב הוא לצרכי אוניברסיטה בעיקר לתיכנות ולעובודת. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד. בפרט עבור כלים בעולם ה(CD (continuous deployment הכוונה היא לעלות על המחשב לינוקס ועבודה עם כלים כמו chef,jenkins הרמה של containers,עבודה עם DB וCLOUD העדפה היא LENOVO אך אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לקחת לצבא. מסך נורמאלי, סוחב סרטים ואפשר גם משחקים. עדיף פונקציית WI-FI, BLUETOOTH ושאר הדברים שמחשבים מציעים. מעדיף Dual Core 2 אשמח לקבל המלצה לדגם.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
השימושים שלו: אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ופעולות בסיסיות של פוטושופ. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב בתקציב עד 4000 ש"ח עבור מעצב גראפי: מטרת המחשב: עיצוב גראפי דו מימדי (photoshop, freehand, illustrator וכד'..) גודל המסך: גדול ככל האפשר (15 ומעלה) , לא מבריק. גודל מינימלי של HDD: 250 גיגה שאר הדברים פחות קריטיים (זמן סוללה ומשקל) חשוב שהמחשב יהיה חזק ככל האפשר במחיר הזה עם זיכרון גדול ככל הניתן (2 גיגה לפחות, עם אפשרות להרחבה) רצוי גם כ.מסך מעל למינימום אשמח להצעות (עם לינקים לאתרים שמוכרים אם אפשר בבקשה) תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם.. חשבתי לקנות מחשב נייד. השימושים בעיקר משרדיים מסמכים מסנג'ר אינטרנט וקצת משחקים קלים לא כבדים.. לדוגמא משחק הרשת FLYFF. אמ.. הדרישות היחידות שלי זה מסך 15.4 3: תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בשביל עבודה גראפית בתוכנת שרטוט תלת מימד, אני מחפש כרטיס מסך טוב בשבילה (עדיפות גדולה לnividia) ומסך גדול (עדיפות ל17 אינץ'ׂ). התקציב שלי הוא עד 5 אלף אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מחשב מתאים בנוסף עדיפות למעבד I5 ומעלה. אם חסר מידע כלשהו תרשמו לי ואני יגיב עם תשובה תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): ארץ תקציב: 5,000 יש מצב לחריגה? 0 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, העיקר שיהיה בינלאומית, יענו גם בארץ חברת המחשב הניד המועדפת: Asus, HP, Lenovo, Toshiba, Sony, Dell מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 62 BIT כונן קשיח מועדף: 250GB+ משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: 15+ צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה חיבור HDMI מה מטרת שימוש המחשב? : אני השתמש במחשב בישביל לגלוש באינטרנט, בישביל לחבר אותו לטלויזית 1080P ולראות סרטים דרכו ביגלל זה כתבתי שאני צריך חיבור HDMI, סקייפ, ואני רוצה שהמשחק LEFT 4 DEAD 2 ירוץ חלק על MEDIUM אם זה אפשרי.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך אבל גמיש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך אבל אם זה יהיה שווה את זה אז ניתן להגיע ל5500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה תלת מימדית, מחשב לסטודנטץ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, תוכנה לאנימציה תלת מימדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-