עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: AMD Athlon 64 3500 Venice BW-E6 Socket 939 BOX 1430 ש"ח לוח אם: DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 875 ש"ח זיכרון: DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory 660 ש"ח כרטיס וידאו(מסך): PowerColor Radeon X800GT PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card 1100 ש"ח כונן דיסקטים: Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5` FDD 55 ש"ח כונן DVD Liteon 16/48 Black Bulk DVD-ROM 150 ש"ח צורב: LG GSA-4167B 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 320 דיסק קשיח: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 580 ש"ח מארז: Antec Super Lanboy Aluminium Case 520 ש"ח ספק כוח: Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply 425 ש"ח רמקולים:…

2. Started by Oranili,

זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID מה יותר טוב ? תודההה המליצו לי על אחד מהם פה ..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studio וכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"ח אשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו... בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928 מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות ! תודה מראש, עודד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. פעם שעברה ששאלתי היה קצת בלאגן אז קצת סדר מחשב ראשון מיועד לגלישה וקצת מישחקים{קצת מישחקים לא הולך לשבת על המחשב בלי לישון אולי שעה שעתיים ביום לא יותר --מקס פיין -חייל הגורל-וכולי וכולי וכולי} תקציב שלו 4000 {חייב להיות מבוסס פנטיום עם לוח אם של אסוס או גיגה בייט} 512 מגה זיכרון 333 לא צריך עכבר מיקלדת רמקולים מחשב שני גלישה וסרטים ומוזיקה תקציב עד 4000 {חייב להיות מבוסס פנטיום עם לוח אם של אסוס או גיגה בייט} 512 מגה זיכרון 333 לא צריך רמקולים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אז קודם כל הנה המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 940 ש"ח 1 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 984 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 CL3 410 ש"ח 1 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,090 ש"ח 1 RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt 375 ש"ח סה"כ 3,799 ש"ח קודם כל, אם יש לכם הערות / הארות, אני מוזמן לשמוע. אז לפני שאני שואל אתכם, רציתי להגיד שזה בערך המפרט עם אולי שינויים קטנים, אולי לקנות עוד סטיק זכרון בחו"ל כי ההורים טסים. אז הנה השאלות: 1. האם זה משנה אם ה-CL הוא 2.5 / 3 ? כי ה-3 זול יותר (15 ש"ח לסטיק). 2. האם מוצדק להוסיף 140 ש"ח ולקנות Leadtek ? הלידטק מגיע עם קירור טוב יותר שמוריד את הטמפ' בכ-10-12 מעלות …

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dino,

אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD בתקציב של 6000ש"ח, ללא רמקולים, ללא עכבר, ללא מקלדת, וללא כרטיס קול נפרד. המחשב מיועד למשחקים, רק תשאירו לי תקציב למסך של 1000ש"ח, תרשמו במפרט מסך 1000ש"ח. נשארו 5000ש"ח, אני צריך כרטיס שהוא לא פחות מ-TI4200 128MB, ו-512 זיכרון פנימי, השאר תחליטו אתם.

7. שלום, בבקשה תעיינו במפרט מחשב שלי, כי אני מעוניין בחחות דעת איך מה לעשות או להחליף כי לשדרג את המחשב הישן שלי... אני לא יודע מאיפה להתחיל, תאמת אני לא ממהר עם זה אני מתכננן לעשות את זה לאט לאט וכאן הבעיה אני לא יודע היכן להתחיל, כי אני לא יכול להרשות לעצמי להחליף את הכל עכשיו (מבחינה כספית כן). בבקשה אנשים אני בדילמה... מאיפה להתחיל ומאיפה לשיים,,, מה יותר כדי לעשות? לשדרג או לקנות חדש?.... עזרה... בבקשה... תודה מראש Some Thing... ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. טוב אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ואמרתי שמפה יצא לו הפרט הטוב ביותר. אין הגבלה INTEL או AMD מה שנראה לכם יותר טוב ומשתלם. לא צריך מסך.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TheKiLLEr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? - * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק טוב ..תלוי במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) נחמד אם יהיה HDMI * בלוטות? כן, ווירלס אינטרנט * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320+ * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממ לא, העיקר חברה טובה ואמינה בסה"כ אני רוצה מחשב טוב לעבודות שציינתי למעלה, שלא ייתקע, יריץ טוב..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום פורום, לכבוד יום הולדת ה-20 המהולל אני רוצה לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא בטוח עדיין מה יהיה התקציב, אני משער שבסביבות ה1000-2000 ש"ח, עכשיו אני צריך מחשב חדש - כולל CASE, כולל מאווררים, הכל, לא כולל מסך ואביזרים נלווים, רק הקופסא. עכשיו אני גיימר מושבע, המחשב שלי במשחקים כמו קרייסיס 2 פשוט נכבה אחרי כמה זמן במשחק, כנראה התחחמות יתר, אני צריך מחשב חזק שיריץ ויחזיק זמן קדימה. אני אשמח לשמוע עצות, אם 2,000 לא מספיק תגידו, אבל אני צריך משהו שאני יכול לסמוך עליו שיעבוד ויריץ כל מה שאני רוצה וצריך. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gg2006,

חריגה אפשרית: עד 500 או 700 ש"ח גג! * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס ובעיקר: צפיה בסרטים, עריכה גרפית (סרטים, וקול דחיסת וידאו) * גודל המסך 15 או 17 - FHD משקל רצוי אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (- לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן DVI, HDMI * בלוטות כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? -לא אפשר גם מחו"ל אם זה מקום אמין! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - ASUS או DELL אל תאמרו לי בבקשה כי נייח עדיף - אני צריך נייד דווקא אם יש נייד שיכול לעשות את העבודה הכבדה הזו, בפחות מהתקציב - אשמח לשמוע!! אנא הצעותכם המלומדות, עדיף מנסיונכם (לא רק מקריאה) תודה עדכון: הציעו לי את הניידים הבאים, האם הם יכולים להספיק? Asus…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by eliXir,

ללפטופ הזה כרטיס מסך חלש מאוד, Intel 4500MHD, זה יעבוד כמו שצריך אם בכלל עם 2 מסכים מחוברים? זאת ועוד, עשיתי חיפוש באתרים בחו"ל על מפצל, ומצאתי שיש חיבור USB שמתפצל לכמה יציאות VGA, אבל לא הצלחתי למצוא את זה באתרים בארץ.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חיבור טוב עם מחיר הגיוני. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלוםל לכולם, אני צריך מחשב למשרד שיחזיק אופיס, אינטרנט וphotoshop. בנוסף אני צריך מסך lcd 19" הכי פשוט שיש היום. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום היום הייתי באייבורי קיבלתי הצעה על מחשב שאני מעוניין לרכוש, אשמח אם תגידו לי איך החנות ואיך המפרט וההצעה הכספית שהם הביאו לי. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 כרטיס גרפי invision 3d nVIDIA GeForce 8600GTS 512MB HDTV PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז ללא ספק HEC 6919B ספק כח JSP-TECH PS-800 450W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7- FOR INTEL 775 סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop Deluxe 650 רמקול למחשב כרטיס קול7.1 וכרטיס רשת 1G LAN OB Creative SBS-a30

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tuvi123,

כולל מסך טוב 19 אינטש ועם ציוד היקפי... (ואני מוכן להוסיך עוד איזה 150 שקל אם ממש צריך). ואני רוצה מחשב מבוסס אינטל קונרו ומעלה וכרטיס DX10 (מעל 8500 ולא ATI). כמובן שצורב טוב , רמקולים ומקלדת ועכבר פשוטים .. תביאו לי מארז טוב וספק טוב שיחזיק את המערכת .. ואני לא רוצה מעבד AMD ואם אפשר חנות מאזור המרכז ככה. תביאו לי דיסק קשיח נחמד ואני לא רוצה מסך כמו סמסונג 931 , אני רוצה מסך טוב. תודה רבה..

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה נייד 17", אני יכול להשיג אחד מהרשימה כאן: http://www.dell.com/en-ca/shop/dell-laptops-netbooks-and-tablets/sc/laptops?appliedRefinements=4 לא אכפת לי מכל השטויות, אני רק רוצה נייד טוב, יציב, מקלדת וטאצ'פד טובים, מהיר, אני רק צריך לשימושי אינטרנט ווורד ולראות סרטים. גם מאד חשוב לי שיהיה שקט ושלא יהיה בכלל מאוורר שמרעיש כל הזמן (אפשר פעם בכמה שעות, אך לא מהאלו שהמאווררים דלוקים כמעט כל הזמן). השאלה היא איזה מהרשימה הכי טוב? מה ההבדל בין AMD לבין אינטל? שוב - לא אכפת לי מה"שמות", אני רק רוצה משהו טוב... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by moshe191,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לעמוד בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל בערך... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) .1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yairzv0,

הדרישות שלי הם: הרצת כל המשחקים על אולטרה עם FPS גבוה בשנתיים הקרובות לפחות. שימוש בתוכנות עריכה של אדובי ואולי תוכנות כמו MAYA/3DMAX. הרכבתי מפרט מסויים באיבורי אילת שעונה על הדרישות, אני רוצה לדעת אם הוא מורכב בצורה טובה. ואיך אפשר להוזיל את המפרט (לא נשאר לי כסף למסך לכן אני מנסה להוזיל את המערכת) 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח : ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד : Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד : מאוורר Arctic Cooling Freez…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אורח kisin
    Started by אורח kisin,

אחרי 8 שנים אני מתכנן סוף סוף לקנות מחשב חדש חודש הבא. אני מתכנן על קניית מחשב בארץ באיזור ה5K, אני לא רוצה להתחיל להתעסק עם קניית חלקים מחו״ל ולהרכיב אותם בארץ. האם ייתכן שאם אני אחכה לסוף השנה אני אוכל להוזיל את עלות הקניה בכמה מאות שקלים כתוצאה מהנחות? יכול להיות שבסוף השנה יצאו חלקים חדשים ומשתלמים יותר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3000 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות... מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עןד 1-1.5k - לסה"כ 9-9.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג+ווירטואליזציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג תדיר, ווירטואליזציה כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA החדש, FAR CRY, COD ,BF HARDLINE, , STARWARS רוב החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1600x1050 מתכנן לשדרג ל DELL U2414H …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by avshalom81,

המחשב יעבוד על תוכנות revit ו autocad ויבצע רינדורים. יש לי כמה דרישות שיכללו בתוך המפרט: מערכת הפעלה windows 7 64bit מסך dell 2209 "22

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by omri2050,

שלום! אני לפני קניית מחשב נייד, רציתי לשאול רק לגבי מעבד, שאני מתלבט לגביו. מה יותר טוב... ‎Intel® Core™ i5-520M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB או Intel® CoreTM i5 Processor 460M 2.53GHz Max Turbo Frequency 2.8GHz אני יודע שיש עוד דברים חשובים חוץ מהמעבד...אבל המפרטים די זהים. רק לגבי המעבדים אני מתלבט המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Shlompy,

שלום אנשים. אז ככה. כשמדליקים את המחשב, המסך לא נדלק, נדלקות רק הנורות שלו, לא נראה כאילו ההארד דיסק חושב, אחרי 15 שניות בערך הוא עושה RESTART וחוזר חלילה. הלוח של המחשב נמצא ברשימת ה"בעייתים" של HP, אבל הוא לא נרכש בארץ, ואין לו מזמן אחריות, כך שלא ניתן להחליף את הלוח בחינם. המאווררים (או מאוורר בודד) כן מסתובבים, אז אני לא חושב שזו בעיית התחממות. קראתי בפורומים לנסות לנתק את הסוללה, ללחוץ על הלחצן של ה POWER לאיזה דקה, ולנסות להדליק שוב. אגב, איך אני מאפס את ה BIOS? איפה נמצאת הסוללה? או שהפתרון ששמעתי עליו זה בעצם בשביל לאפס את ה BIOS? *עוד לא יצא לי לנסות איתו משהו, הנייד כרגע אצל אחי, יגיע לפה כנראה בסוף שבוע. אמרתי לאחי שינסה לבדוק רק עם סטיק אחד של זכרון כל פעם, הו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yoramns,

יש לי 3 מפרטים שבנתי השמח לחחות דעת 1 Intel Core i3-540 Tray ₪558 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪485 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪206 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪248 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23752 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 512MB DDR5 PCIe ₪606 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PO575512D5H הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים ₪99 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=12 סה"…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.