עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by stilet,

היי, אני מחפש מחשב נייד לתקופה ארוכה שיכול לשמש ללימודים בתחום הכלכלה ועבודה בהמשך.כמו כן חובה שתהיה יכולת לחבר לטלויזיה HDMI. העדפה לקונן ssd 128gb עם שילום של קונן hdd של לפחות 500gb. *גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 15" , FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חשוב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  2. Started by panda2004,

אהלן, מטרה: מחשב סטודנט דרישות סף: תקציב מקסימלי - עד 5000 שקל. אין אפשרות לחרוג. גודל מסך מקסימלי - 13.3 (אפשר לשקול גם 15") אין צורך במערכת הפעלה / אופיס משקל - 1.7 ק"ג במקסימום זיכרון - 4 ג'יגה RAM רזולוציית מסך - אין צורך ברזולוצייה גבוהה מדי חיבורים - 3 כניסות USB, כניסה אחת HDMI מהירות זיכרון - לפחות 1066 מגה הרץ DDR 3 מקלדת - עדיפות למקלדת של ThinkPad סוללה - מינימום 4 בטריות (6 בטריות - יתרון) הערות מיוחדות: - חברת Dell / ASUS מחנות בעלת פריסה ארצית. - אשמח גם לקישור לביקורת / סיקור באינטרנט. - סתם ל Reference, היה לי את המחשב הזה בעבר והייתי די מרוצה ממנו עד שהוא נדפק תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לשימושים ביתיים הכוללים בעיקר: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס והרצת משחקים מינימליים (פיפא, מנג'ר באיכות סבירה) אין לי תקציב להציע, כי ממש אין לי מושג מה טווח המחירים שהולך בשוק היום לנייד נורמלי. אני יודע שיש הרבה פרמטרים כמו גודל מסך, רכיבי חומרה שונים, בטריה וכו'.. אבל בקיצור אני מחפש מחשב מומלץ למשתמש הממוצע לא יקר מידי אשר שיהיה משתלם. אשמח להצעות. תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום! אני רוצה להביא מחשב נייד בעתיד הקרוב , עכשיו אני לא ממש מבין בקטע של הניידים אם מישהו יכול להגיד לי מה התכונות העיקריות שצריכות להיות במחשב נייד. אני אישית רוצה מחשב נייד בעיקר לסרטים ואינטרנט ופה ושם למשחקים קלים כמו ווארקרפאט , קומפני אוף הירוס , דאון אוף וואר וכד' התקציב שאני בונה עליו הוא 3-3.5K תודה מראש. ועוד שאלה קטנה יש הבדל בין נייד לנוטבוק?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by daphnanv,

מבקשת המלצה למחשב נייד המותאם לעבודה באוטוקד.

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. שלום, מחפש מחשב נייד למטרות גלישה, אופיס, אולי קצת צפיה בסרטי HD. לא למשחקים/עיבוד תמונה/חיזוי מזג אויר. נקודות חשובות: 1. מיועד למשתמשת מק לשעבר, היא דורשת טאץ' פד שיאפשר לה לעבוד עם שתי אצבעות, או איך שהם לא עובדים על המק. יענו להגדיל/להקטין תמונות עם הטאץ' פד וכל ה-gestures האלה. אני לא בטוח אם יש כזה דבר על מחשב שאינו של מק, ראיתי שלניידים של אייסר של משהו דומה. 2. גודל רצוי באזור ה-13". 14" זה המקסימום. 3. אורך חיי סוללה רצוי כמה שיותר, אבל לא קריטי. 4. משקל - כמה שפחות כמובן אזור 2 קילו. תודה מראש!!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by penny1,

שלום רב, אני מחפש המלצה למחשב נייד עבור אחותי מדובר במחשב עבור לימודים (יותר נכון דוקטורט) כלומר לרוב יהיה בשימוש עבור אינטרנט ותכונות אופיס (word, powerpoint) היא מחפשת נייד שיהיה קל יחסית לסחוב וגודל מסך באיזור 13-14 אינץ' למישהו יש המלצות למחשב אמין וטוב לדרישות הבסיסיות הללו? תקציב באיזור ה 2000-2500 ש"ח. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by kobibo,

מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק משחקים כמו SIM , COD בסביבות 3000-4000 ש"ח. מתכנו להיות שבוע הבא באילת כך שחנויות רלוונטיות הן KSP או אייבורי.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  9. היי, היה לי עד עכשיו ASUS N56VB אבל הוא שבק חיים לצערי. הוא אומנם לא היה מחשב גיימינג אבל כן הצלחתי להריץ איתו משחקים, גם עם רמה נמוכה יחסית. משחקים כמו Starcraft 2 למשל. אני יודע שבעתיד אקנה מחשב נייח למשחקים אבל זה רחוק (כרגע לא אפשרי לקנות נייח), וכרגע אני מחפש להחליף את הנייד באחד חלש יותר כי אני לא רוצה להשקיע יותר מדי (הקודם עלה 4000+ שקל). אני יודע שכרגע יש עדיין שאריות ממכירות Black Friday/Cyber Monday וזה גם משהו שצריך להתחשב בו. בקיצור, האם יש למישהו המלצה על מחשב נייד שיש לו כרטיס מסך נורמלי (Low level gaming או מולטימדיה) ואפשר למצוא אותו ב-2000 שקל בערך? בנוסף האם יש איזשהי מכירה בארה"ב או בעולם ששווה לחכות …

10. אני יודע שהמחיר יחסית נמוך , אך אני מחפש את הכי טוב במחיר הזה. במחשב נייד אני ישתמש בדברים בסיסים כמו אינטרנט ואופיס, אך גם בשאיפה להשתמש בתוכנות יותר כבדות כמו מטלב ואפילו אם יתאפשר לי אז תוכנות (cad (Computer-aided design ו (FEA(finite element analysis מסך גודל 15.6 אין צורך במערכת הפעלה תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שקל, ניתן לחרוג עד 3000 ל2 הכיוונים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש עבור תכנות, צפייה בסרטים וכתיבה בשיעורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם זה ברמה שלא יציקו לי בכיתה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 עד 14 אינץ', עם העדפה למסך מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD * כונן אופטי? לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כמה שיותר אמין, מסך איכותי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור עריכה גרפית (סרטים וכו...) תוכנת העריכה אמורה ליהיות פרימייר (כך שממה שאני מבין עדיף כרטיס מסך של nvidia) תקציב עד 3500 אם אפשר פחות. אני לא מבין כל כך במשחבים ניידים אז סליחה אם לא אענה על חלק מהדברים * גודל המסך? לא יודע מה הגדלים של מסכי המחשבים , מניח שהסטדנרט * משקל רצוי? לא יודע מה המשקלים של מחשבים ניידים , אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מניח סביבות 8-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מניח ש hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 + * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה/רצוי * האם בתקציב …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ראיתי פוסט דומה אבל מהמחקר הקטן שעשיתי אני צריך מפרט מסוים שיותר טוב עבור הצרכים שלי והוא קצת שונה.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, 4500 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Adobe - premire pro, after effects. photoshop וכו, בעיקר עיצוב גרפי ועריכת וידאו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? NOPE 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא יודע אם זה קשור, אבל שתהיה אפשרות להרחיב RAM לדוג' מ 16 ל 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

15. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד עבוד תוכנה ספציפית שאנחנו מריצים בעסק שצורכת המון משאבי מעבד, זיכרון ובעיקר דיסק קשיח, בגלל מגבלות של הפלטפורמה שעליה בנויה התוכנה אנחנו מריצים עם תוכנת וירטואליזציה (VMware) ואני מחפש מחשב נייד שייתן לי בצועים טובים בקונפיגורציה הזו של התוכנה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: מעבד T9xxx / T8xxx (השאיפה היא ל-T9 כי התוכנה לא תעשה שימוש ביותר מליבה אחת, וב- T9 ליבה בודדת חזקה יותר). זיכרון 2Gb דיסק קשיח 7,200rpm (וזה רק כי לא מצתי איזשהו WD raptor או SCSI לנייד). כל השאר במחשב באמת שלא חשוב.... הבעיה היא שהלכתי לאיבוד עם כל הדגמים וכמה פשוט שזה נשמע לא הצלחתי למצוא מחשב מתאים... :-\ אגב, התקציב גמיש לפי מה שייעשה את העבודה ובשאיפה למה שיותר זול, בער…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  16. * מטרות המחשב? אינטרנט,אופיס,סרטים,תכנות...עבודה ממושכת מול המסך. * גודל המסך?13-14.5", מסך מט בלבד * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג, רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות מספיקות, אפשר יותר כמובן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB או 128 ומעלה עם SSD * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חשוב שיהיה בנוי טוב ואיכותי. שיהיה מסך מט. כמה דוגמאות: למשל סדרת ה EliteBook של HP או ה Vaio Z של סוני. אני צריך את המחשב לעבודה ממושכת ולכן חשוב שיהיה מסך איכותי ומט, לא צריך רזולוציה גבוהה מדי. תודה!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by system_1,

אני מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין טוב, אבל פשוט. המחשב הוא למטרת עבודה, תוכנות אשר עוסקות בחשבונאות, וורד וכו'. המסך צריך להיות די גדול, אך לא גדול מדי, לא notebook וכאלה. תודה רבה, נועה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  18. אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחפש המלצות למחשב נייד לצורך עבודה משרדית שגרתית ותכנון מודלים בתכנת SOLIDWORKS 2013 מסך 13-14 אינטש ברזולוציה מתאימה ( מוכן להתפשר אבל מחפש לכיוון FHD ) משקל, עד 4.5 ק"ג עם בטריה, כמובן שמעדיף פחות מעבר לזה כונן קשיח סטנדרטי יספק אותי נדרשת אחריות בינ"ל מחפש המלצות למחשבים גם מארה"ב - נוסע לשם בעוד כחודש אז אם מכירים דגם שנמכר שם במחיר משתלם יותר אני אלך על זה מסך מגע יהיה נחמד אבל לא קריטי. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. כרגע אני משתמש ב samsung N550JV והוא מריץ סוליד ומרנדר 3D בלי בעיה אבל הוא גדול ומסורבל להתנייד איתו אז אני מחפש משהו שישרת אותי גם בנסיעות תודה מראש ! יונתן

20. Started by pachanga,

שלום, אשמח לקבל המלצה לקניית מחשב בארה"ב בתקציב של עד כ- 4500 ש"ח. הצרכים הם: גלישה באינטרנט הורדת סרטים סביבת פיתוח הרצת סביבה וירטואלית חשבתי על המפרט הבא: 13.3 - 14 אינץ מינימום i5 8 GB RAM לפחות 256 SSD רזולוציה טובה מחשב שיהיה אמין עם אחריות גם לארץ. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. ערב טוב, אני מחפש מחשב נייד בשביל חברה. היא סטודנטית שמעוניינת במחשב קל ונוח, עם זמן סוללה ארוך ופליטת חום נמוכה כמה שפחות. מיועד לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית. אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפיים. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by wooper,

היי אני מחפש נייד עד 13 אינץ חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4644&CatCode=315 מצאתי מחשב שנראה יותר מתקדם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4828&CatCode=315 מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by oz.hasson,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית. סרטים ומשחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 15.6 אינץ פתוח להצעות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף FHD אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מסך מגע * משקל רצוי? עד 2.6 קילו אבל גם גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סו…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  24. Started by ozi123,

אם אפשר לארגן לי הצעות גם מהבלאק פריידי או סייבר מאנדיי או מה שלא יהיה... השימושים שלו בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים, סרטונים וכו...שיהיה חיבורי HDMI וכו... אפשרי גם לקנות מאילת ככה שזה גם יהיה מחיר טוב...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום לכולם. אחותי כרגע בארצות הברית מחפשת מחשב נייד. מה כדי להמצליץ לה? הצרכים שלה הם שהמחשב יהיה מהיר לעבודה עם הרצת תוכנות פועלות ברקע עם שירים, גלישה באינטרנט. היא רוצה לקנות את ה macbook האם שווה לה? על איזה ניידים אתם ממליצים? איך ה HP Pavilion DV5-1179? הוא טוב? או HP Pavilion DV5-1190?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.