ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין עדיפות, ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת יהיה מאוד נחמד * משקל רצוי? לא קריטי, אבל לא טנק של 4 קילו. ישמש אותי בשנה הבאה בלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא קריטי אבל שלא ימות תוך שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שוקל לקנות מחשב נייד עד 1200 דולר מארה"ב אם אפשר לשלוח לארץ גם טוב.. המחשב יהיה בעיקר למשחקים,לימודים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים... אני רוצה להנות מהכול.... * גודל המסך חשבתי על 15.4 או 16 אינץ' לא מסך מבריק אלא מאט.. * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * זמן סוללה ארוך?אני מניח שזה פרט שממש מייקר את המחיר אז נוריד אותו לזמן סטנדרתי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) =כן * כרטיס רשת שתומך בכול התקנים כיום.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג"ב 7200 . * זיכרון=4 גיגה * צורב DVD ברור!.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל- DELL ראיתי שיש ל MSI מחשבים זולים בלי מערכת הפעלה,אבל אם יש משהו יותר טוב אז…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ערב טוב, כאחת שמשתמשת כבר שנתיים במחשב נייד סטנדרטי, יהיה לי קל להתרגל לממדים קטנים יותר? או שעדיף לי לרכוש שוב מחשב נייד בגודל ממוצע? בכל מקרה אשמח לקבל המלצות למחשב מיני נייד, המחיר כרגע לא משנה. השימושים העיקריים שלי הם כתיבת מסמכי וורד,גלישה באינטרנט (מעט הורדות,בעיקר של שירים), הורדת תמונות וזהו פחות או יותר. תודה למי שימליץ
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 המחשבים gigabyte u60 או asusEee מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: * מטרות המחשב? במחשב מיועד עבור הבן שלי שעדיין בביה"ס. בעיקר office, אינטרנט וצפייה בסרטים. אין צפי למשחקים כרגע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על "14 עדיף מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? מאחר ויש כבר נייד אחד ("15.6 ASUS 550JK) בבית שמחליף מחשב נייח, מעדיף שהמחשב הנ"ל יאפשר בכל זאת איזו ניידות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אבל נראה לי שבכל מקרה יש לכולם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שהמחשב יהיה מהיר ולכן א…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זול וטוב. בשביל חבר, עם דרישות בסיסיות ביותר. אם יש המלצה לדגם שאפשר לקנות גם בחו"ל, זה יהיה אחלה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ישנו מבצע לפורום רוטר לניידי טושיבה דגם L500D 149 המבצע ניתן ע"י חברת נעה מחשבים www.noacomp.co.il קישור לפרטי המבצע: http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml ברמת העיקרון המבצע מיועד לגולשי פורום רוטר אך אפשר לתת עד 10 ניידים ל10 הראשונים לגולשי הפורום של HWZONE . למעוניינים בפרטים נוספים כולל מפרט טכני מלא וחוות דעת של משתמשים גשו לקישור http://rotter.name/nor/sale/13905.shtml למי שמעוניין ליצור קשר המסנג'ר שלי wolf@vgames.co.il כמו כן ניתן להשאיר לי מספר סלולארי בפרטי ואחזור אליכם מחברת נעה מחשבים בהקדם. שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך מחשב ללימודים ואני לא מבין במחשבים ניידים לכן מה שתמילצו לי זה כנראה מה שאני יקנה... * גודל המסך? בינוני * משקל רצוי? קל עד כמה שאפשר בתקציב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) usb * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 GB * צורב DVD? רצוי גם אם ניכנס בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חנות באזור מרכז חולון - מטרות אופיס אינטרנט ומוסיקה שיריץ xp הערות: שיהיה מחשב מהיר ואמין לאורך שנים עם אחריות. תודה רבה רבה לכל עוזר !!
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום המחשבים שראיתי כאן ובאינטרנט ומתוכם חשבתי לבחור הם : hp pavilion 15-e051ej e0z10ea dell vostro 3460 vm-rd33-6941 hp pavilion g6-1352ej hp probook 4340s c4y25ea dell inspiron 14z ultrabook in-rd33-7285 dell inspiron 5421 in-rd33-6750 dell inspiron 5421 in-rd33-6751 אשמח לדעת מה כדאי ומומלץ לי לקנות, תודה, והמשך יום טוב מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן S…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני נעזר בפורום הנ"ל לא מעט, קורא המון ומשכיל מנסיונכם ומהידע שלכם ועל זה מגיעה לכם תודה רבה, אתם באמת עושים עבודה נפלאה. אני פונה אליכם כעת על-מנת לקבל המלצה למחשב נייד לשימוש בייתי +, לאחר שהנייד שלי ושל אישתי נגנב לא מזמן בפריצה שאירעה בביתנו. אני במקצועי מעצב תעשייתי, כך שאני רגיל למפרטים די בומבסטיים במחשבים, כאלה שמאפשרים עבודה רצינית מאד בתלת וברינדורים. על כן אני מתקשה למצוא מפרט למחשב הסלוני-הביתי שיניח את דעתי בצורה מספקת, כזה בו לא יהיה שימוש בתלת עליו אני מדבר אך אולי, אם אפשר במסגרת התקציב, פוטושופ קליל פה ושם לתמונות (אני גם מצלם). אז לענייננו בהתאם לשאלון: * מטרות המחשב? בייתי סטנדרטי-כל יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים HD וה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שיהיה קל, מן הסתם פחות מ 2 קילו לכיוון ה 1.5 אחריות NBD ל 3 שנים סוללה וצריכת סוללה שיאפשרו עבודה של מספר שעות בשימושים רגילים. הצרכים הם: מוזיקה (שמיעה לא עריכה) לימודים גלישה באינטרנט סרטים מידי פעם עלתה לי גם מחשב של טאבלט + מקלדת, כמה זה נוח ופרקטי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על מחשבים ניידים בתקציב 5000 שח , אין בעיה של גלישה בתקציב יש לי כונן SSD שאני מתכנן להעביר לנייד החדש, מסך 15.6,זכרון לפחות 4gb שימושים עיקריים: אינטרנט סרטים- סרטי HD (שידור מהמחשב לטלויזיה ) תוכנות - VS,matlab. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
מחשב נייד ללימודים ושימוש כללי, צריך להחזיק זמן בלי טעינה, מסך 15.6 שלא יהיה גדול מידי ולא כבד מידי. סביבות ה2,000- שקל. תודה! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? שלא יהיה כבד, מחשב ללימודים אחרי הכל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אין העדפה לכמות זמן ספציפית פשוט שתהיה סוללה חזקה שתחזיק מעמד. שוב: מחשב ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI סטנדרטי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא משהו מטורף, גודל דיסק מינימום 500GB כמובן שמומלץ יותר אבל גם 500 זה בס…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לתקופה ארוכה שיכול לשמש ללימודים בתחום הכלכלה ועבודה בהמשך.כמו כן חובה שתהיה יכולת לחבר לטלויזיה HDMI. העדפה לקונן ssd 128gb עם שילום של קונן hdd של לפחות 500gb. *גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) 15" , FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חשוב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, מטרה: מחשב סטודנט דרישות סף: תקציב מקסימלי - עד 5000 שקל. אין אפשרות לחרוג. גודל מסך מקסימלי - 13.3 (אפשר לשקול גם 15") אין צורך במערכת הפעלה / אופיס משקל - 1.7 ק"ג במקסימום זיכרון - 4 ג'יגה RAM רזולוציית מסך - אין צורך ברזולוצייה גבוהה מדי חיבורים - 3 כניסות USB, כניסה אחת HDMI מהירות זיכרון - לפחות 1066 מגה הרץ DDR 3 מקלדת - עדיפות למקלדת של ThinkPad סוללה - מינימום 4 בטריות (6 בטריות - יתרון) הערות מיוחדות: - חברת Dell / ASUS מחנות בעלת פריסה ארצית. - אשמח גם לקישור לביקורת / סיקור באינטרנט. - סתם ל Reference, היה לי את המחשב הזה בעבר והייתי די מרוצה ממנו עד שהוא נדפק תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לשימושים ביתיים הכוללים בעיקר: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס והרצת משחקים מינימליים (פיפא, מנג'ר באיכות סבירה) אין לי תקציב להציע, כי ממש אין לי מושג מה טווח המחירים שהולך בשוק היום לנייד נורמלי. אני יודע שיש הרבה פרמטרים כמו גודל מסך, רכיבי חומרה שונים, בטריה וכו'.. אבל בקיצור אני מחפש מחשב מומלץ למשתמש הממוצע לא יקר מידי אשר שיהיה משתלם. אשמח להצעות. תודה מראש לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להביא מחשב נייד בעתיד הקרוב , עכשיו אני לא ממש מבין בקטע של הניידים אם מישהו יכול להגיד לי מה התכונות העיקריות שצריכות להיות במחשב נייד. אני אישית רוצה מחשב נייד בעיקר לסרטים ואינטרנט ופה ושם למשחקים קלים כמו ווארקרפאט , קומפני אוף הירוס , דאון אוף וואר וכד' התקציב שאני בונה עליו הוא 3-3.5K תודה מראש. ועוד שאלה קטנה יש הבדל בין נייד לנוטבוק?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מבקשת המלצה למחשב נייד המותאם לעבודה באוטוקד.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד למטרות גלישה, אופיס, אולי קצת צפיה בסרטי HD. לא למשחקים/עיבוד תמונה/חיזוי מזג אויר. נקודות חשובות: 1. מיועד למשתמשת מק לשעבר, היא דורשת טאץ' פד שיאפשר לה לעבוד עם שתי אצבעות, או איך שהם לא עובדים על המק. יענו להגדיל/להקטין תמונות עם הטאץ' פד וכל ה-gestures האלה. אני לא בטוח אם יש כזה דבר על מחשב שאינו של מק, ראיתי שלניידים של אייסר של משהו דומה. 2. גודל רצוי באזור ה-13". 14" זה המקסימום. 3. אורך חיי סוללה רצוי כמה שיותר, אבל לא קריטי. 4. משקל - כמה שפחות כמובן אזור 2 קילו. תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה למחשב נייד עבור אחותי מדובר במחשב עבור לימודים (יותר נכון דוקטורט) כלומר לרוב יהיה בשימוש עבור אינטרנט ותכונות אופיס (word, powerpoint) היא מחפשת נייד שיהיה קל יחסית לסחוב וגודל מסך באיזור 13-14 אינץ' למישהו יש המלצות למחשב אמין וטוב לדרישות הבסיסיות הללו? תקציב באיזור ה 2000-2500 ש"ח. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק משחקים כמו SIM , COD בסביבות 3000-4000 ש"ח. מתכנו להיות שבוע הבא באילת כך שחנויות רלוונטיות הן KSP או אייבורי.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, היה לי עד עכשיו ASUS N56VB אבל הוא שבק חיים לצערי. הוא אומנם לא היה מחשב גיימינג אבל כן הצלחתי להריץ איתו משחקים, גם עם רמה נמוכה יחסית. משחקים כמו Starcraft 2 למשל. אני יודע שבעתיד אקנה מחשב נייח למשחקים אבל זה רחוק (כרגע לא אפשרי לקנות נייח), וכרגע אני מחפש להחליף את הנייד באחד חלש יותר כי אני לא רוצה להשקיע יותר מדי (הקודם עלה 4000+ שקל). אני יודע שכרגע יש עדיין שאריות ממכירות Black Friday/Cyber Monday וזה גם משהו שצריך להתחשב בו. בקיצור, האם יש למישהו המלצה על מחשב נייד שיש לו כרטיס מסך נורמלי (Low level gaming או מולטימדיה) ואפשר למצוא אותו ב-2000 שקל בערך? בנוסף האם יש איזשהי מכירה בארה"ב או בעולם ששווה לחכות …
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שהמחיר יחסית נמוך , אך אני מחפש את הכי טוב במחיר הזה. במחשב נייד אני ישתמש בדברים בסיסים כמו אינטרנט ואופיס, אך גם בשאיפה להשתמש בתוכנות יותר כבדות כמו מטלב ואפילו אם יתאפשר לי אז תוכנות (cad (Computer-aided design ו (FEA(finite element analysis מסך גודל 15.6 אין צורך במערכת הפעלה תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שקל, ניתן לחרוג עד 3000 ל2 הכיוונים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש עבור תכנות, צפייה בסרטים וכתיבה בשיעורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם זה ברמה שלא יציקו לי בכיתה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-