עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מדבר שתשוו את המפרטים לאחר שכול אחד מהם נותן את המקסימום הכוונה כולל כול ה OC שהוא יכול וכול הכול שהוא יכול לתת אי פעם איזה אחד יגיע לביצועים יותר טובים המערכת של ה AMD ?? המערכת של ה P4 ??? איזה מערכת תעבוד יותר מהר ותעלה משחקים והכול יותר טוב ?? ועל איזה מערכת אתם ממליצים יותר ??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Photoshop,

576 ש"ח - מעבד - AMD ATHLON XP 2000 + FAN 485 ש"ח - לוח אם - ALBATRON KX400-8X AMD KT400 361 ש"ח - זיכרון - GeIL 256MB PC2700 DDR 333MHZ 667 ש"ח - דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 564 ש"ח - כ. מסך - Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 343 ש"ח - צורב - LG 40X12X40 Retail 52 ש"ח - כונן דיסקטים - PANOASONIC FLOPPY 1.44 285 ש"ח - מארז - 3R SYSTEM NEON Light Silver 131 ש"ח - ספק כוח - Tsunami 350 Watt סה"כ 3500 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gtarnin,

אני מתכוון לרכוש מחשב לצורך (לפי סדר עדיפות) 1. עריכה והמרה של וידאו ביתי. (בעיקר קטעים קצרים) 2. משחקים אמנם חדשים אבל - מעט. 3. אינטרנט ושאר ירקות. AMD 64 - הכי יעיל/עלות שיהיה בזמן הרכישה. לוח עם כרטיס קול ורשת מובנה, 1394 (למצלמת הDV) כמובן USB וכאן השאלה: האם תצורת RAID עדיפה משמעותית ששווה לקנות שני דיסקים במקום אחד? ואיזה ערכת שבבים? זיכרון: אם אני אקנה רק 512 בצ'יפ אחד - (ויותר מאוחר יוסיף עוד אחד) זה יעבוד טוב? כרטיס מסך: קראתי המלצה על 9500 של ATI. (נניח עד 600 ש"ח) מה אתם חושבים? דיסק קשיח: כרגע יש לי IBM שכבר הוחלף (אחרי שנה וחצי) - לא בא לי שוב לאבד את המידע. סיגייט? WD? צורב דיוידי: LG?? מארז וספק- פה באמת אין לי מושג. העיקר שיהיה נוח (עם USB ו1394 מקד…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי חברה מה שלומכם? אני מתכנן מחשב חדש ובמקרה גם קרובי משפחה מגיעים מUS אז חשבתי למה לא לערבב שמחה בשמחה? אני מתכוון ללכת על מעבד+כרטיס מסך +זיכרון מnew egg וצריך עזרה. 1. מעבד אני הולך על הגרסת BOX של היוניס 3000+ עולה בסביבות ה150 דולר מה שחוסך איזה 300 ש"ח לעומת המחיר בארץ. השאלה שלי היא האם לAMD יש אחריות בין לאומית? 2. בגזרת כרטיסי המסך אני חושב על ה x800xl של powercolor שעולה בסביבות ה 270 $ מה שחוסך עוד 700 ש"ח בערך... שוב השאלה היא לגבי האחריות. 3. לגבי זיכרון אין לי כל כך מושג. אני לא מחפש זיכרון לOC (אלא אם כן הוא יהיה ממש במחיר טוב) אלא זיכרון שיחזיק את המערכת ושיעבוד כמו שצריך ראיתי את אלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220057 שבמבצע.…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם. אני חדש פה, ונרשמתי כדי להתייעץ בנוגע למפרט שאני שוקל לרכוש. Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪916 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪643 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪443 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by HTL,

ללא OC וציוד היקפי חשוב מערכת שקטה כמה שיותר ללייט גיימינג והדברים הבסיסיים אבל אחד כזה שיעמוד למקרה שאני אוריד משחק כזה או אחר. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11721 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9256 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12022 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Brown_g,

מומחים שלום, נתחיל בסיכום לפי חוקי הפורום – 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ₪ א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה טוב... ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 500 ₪ (כלומר 3500) 2. מה שימושי המחשב? משחקים, תכני HD ומכונות ווירטואליות (VMWare Workstation) א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1200 מסך 22'. ב. אילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? – לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by poki366,

המחשב שלי יוכל להריץ את call of duty modern warfare 3? זה המפרט: CPU: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz RAM: 2.0 GB OS: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit video card: GeForce GT 240 sound card: NVIDIA High Definition Audio אם זה לא יריץ חלק, אז מה אני צריך לשדרג? כדאי לי לשדרג או לחסוך למחשב חדש? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. קניתי נייד של asus מארה"ב ואין לו שנאי, יש אפשרות למצוא מטען מלא שיתאים אליו ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שבת שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם בהרכבת מחשב חדש עבורי. כרגע המחשב שיש לי הוא: מעבד - Q6600 כרטיס מסך - Geforce 8800GT 2GB ddr2 ram, 250GB HardDisk מאז שקניתי את המחשב הקודם שלי לא התעסקתי כמעט בחומרת מחשבים, אז סלחו לי אם אני בור. 1. התקציב המקסימלי עבורי הוא 4000ש"ח. - כמובן שאם ניתן לחסוך במחיר אני אשמח. - אם יש צורך משמעותי לחרוג, אני מעדיף שלא אך אשמח לדעת בשביל מה ועד כמה זה קריטי? 2. המחשב הוא בעיקר מחשב משרדי עבורי אשר משמש ל:פיתוח, עיצוב גרפי, מעט גיימנג, גלישה באינטרנט ועבודה משרדית. תוכנות עיקריות בשימוש: - Visual Studio 2010-12 - Aptana Studio - Photoshop - Chrome \ FireFox \ IE \ Safari... (אני בכוונה מציין זאת כיוון שפעמים רבות אני פותח מספר דפדפנים שונים ע…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yosko,

הי, אני מעוניין במחשב נייד במשקל קל ללימודים. להלן המפרט ולאחר מכן המחשבים שאני מתלבט ביניהם: * מטרות המחשב? שימושים קלים יחסית - עבודות משרדיות/לימודיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים ובתמונות (מולטימדיה) * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? רצוי עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לצרכי לימודים, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא הכרחי * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא בטוח, 300GB ומעלה נראה לי יספיק * כונן CD/DVD? צורב? רצוי כונן, ניתן לשקול גם כונן חיצוני לצורך חיסכון במשקל * …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אחרי הנושא הקודם שפתחתי ובו הרכיבו לי פה מפרט, הייתה התלבטות יחידה בקשר למעבדי Ivy Bridge, עכשיו אני רואה שבTMS כבר פורסמו המחירים שלהם כך שהגיע הזמן לפתוח את הנושא הזה ולסוגר את המפרט :-) ההתלבטות שלי היא אם להישאר עם המעבד Sandy Bridge שיש לי במפרט או להחליף לIvy Bridge. עוד דבר, הייתה לי התלבטות לגבי הלוח אם בדיון הקודם בגלל שהנוכחי לא תומך באפשרות ל2 כרטיסי מסך, ואני לא יודע כמה הדבר טוב לשידרוג עתידי, לכן אני שואל שוב, אם לא שווה לי להשקיע עוד כסף ולשדרג את הלוח אם בשביל שדרוג עתידי שלא יכלול כבר דברים רצינים מלבד כרטיס מסך ואולי זכרונות. והשאלה האחרונה.... הכרטיס שמוצע לי במפרט הוא HD 7850 2GB OC, עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי להחליף אותו לHD7870 2GB OC או HD7950 3GB O…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל אני לא בטוח מה עדיף מעבד Core i7 3770S או מעבד Core i5 3570K. אפילו שיש בין השתיים הבדל של350 ש"ח אני רוצה שהיה לי מחשב לכמה שיותר שנים. אז רציתי לבדוק מה אתם אומרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. למשחקים יש 1500 ש''ח אין צורך בציוד היקפי לא צריך צורב וכונן DVD חשוב שקט משום שהמחשב יהיה בחדר שינה אבל אין טעם להשקיע בזה כסף על חשבון דברים אחרים לא מתכונן OC כמובן תודה רבה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tvholic,

אהלן חברים, יש לי לפטופ של IBM מדגם T43. הוא עובד מאוד לאט ומתקשה בעבודה עם מספר חלונות (אינטרנט, אופיס וכו') אני לא משתמש למשחקים, אלא רק לאינטרנט, קבצי אופיס וסרטים. שמתי לב שיש לו רק 504 MB זכרון וחשבתי להוסיף. זה יעזור? חשבתי גם על לעשות אוברקלוק קטן, אבל מעולם לא עשיתי ואני לא יודע איך זה לניידים. אני מצרף קובץ של CPUZ עם הנתונים של המעבד והזכרון, אם צריך לשונית אחרת מהתוכנה אז תגידו לי. איזה זכרון אני צריך לקנות? מהירות\דגם? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש מפרט ב5K ללא חריגה. כולל מקלדת לוג'יטק 250 דלוקס ואת העכבר רייזר דת'אדר אני קונה בנפרד. מיועד להחזיק משחקים כמו קרייסיס COD4 וכו' חלק ברזולוציות נורמליות+.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by naorai,

סוף סוף אני קונה מחשב חדש, אז כבר החלטתי ללכת על לפטופ, בגלל שאני זז הרבה ואני לא רוצה להשקיע הרבה על מחשב שאני אראה 3 פעמים בשבוע... בכל מקרה אני לא מכיר את עולם הניידים כמעט בכלל, ולכן אודה לכל עצה ולכל טיפ! אני צריך מחשב שיידע להריץ מהר סימולציות וחישובים, בעיקר של MATLAB, מה שזה אומר, שאני צריך 1GB של זיכרון, ומעבד חזק ממש {הבנצ'ים הרלוונטיים הם של הסופר פיי, וFLOATING POINT}, לוח וצ'יפסטים אין לי שמץ מי נגד מי... חוץ מזה, HD של 60 GB זה דבר שאני די צריך, חיי בטריה פחות קריטי בשבילי ומשקל וגודל זה בכלל לא שיקול. המחשב חייב להיות ROBUST, כלומר שלא יהרס בקלות מכל מכה פגיעה. סליחה על הספר שכתבתי, ותודה לכווווללםם naorai :xyxthumbs: :yelclap: נ.ב- אני לא משחק יותר מ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, מחפש המלצה למחשב נייד לחבר הוא גרפיקאי במקצועו - פוטושופ, אפטר אפקטס וחבריו, כולל תלת מימד (אם זה קריטי אני יכול לברר אילו תוכנות בדיוק) ותוכנות עריכת סאונד. התקציב הוא בעקרון 6000-8000 ש"ח, בעדיפות למחיר נמוך יותר כמו תמיד. הוא שם עין בעיקר על DELLים למיניהם אבל הוא קצת מבולבל ממבחר הדגמים שקיים. (עד עכשיו הוא עבד על איזשהו לנובו, אבל הוא כבר בן שנתיים ועייף) דגשים: מסך גדול (נניח 14 או 15) ברזולוציה גבוהה (משהו מעבר ל 1280X800) כרטיס מסך לא מובנה (יש טעם בכלל לכ.מסך לא מובנה? זה יעזור במשהו בתוכנות התלת למיניהן? או שזה טוב רק למשחקים?) אני מניח ש 4GB זכרון היום זה המינימום בקניה של נייד חדש (בתקציב כזה לפחות), אז גם זה דגש. ובנוסף דיסק קשיח גדול ומהיר (…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי מסך 22, יש לי דיסק קשיח 320, ועוד טרה חיצוני. יש לי רמקולים מקלדת ועכבר. אני רוצה מחשב שיריץ לי מהר תוכנות, משחקים ודפדפני אינטרנט. תקציב עד 4 K. אני כבר 4 שנים עם 512 ראם ו P.4 לא יכול יותר. אשמח לתגובות תודה..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. עורך avid media composer 3.5 קצת after effects sc4 קידודי וידאו והמרות tmpeg express, sorenson וכו' ודגימות לpremiere cd4 , אז ככה: התקציב שלי די גבולי, משום מה ההודעה הקודמת שלי נעלמה אז כתבתי עוד פעם. אם יש מישהו מקצועי שמבין בוידאו אשמח לתגובות. בעקרון לא הולך לעשות oc למחשב , לא מבין בזה ולא רוצה להתעסק. התחלתי עם ה I5 750 אבל אז קראתי שהמולטי ת'רדימג לא קיים שם וזה עוזר בעריכת וידאו וקידודים ושכדאי לי את ה I7 860,בגלל הavid אני מעדיף את הכרטיס quadro כדי שלא יהיו בעיות ב open gl ורינדורים של גרפיקה אז הכרטיס חייב להיות שם. קיבלתי הצעה מחברה מסויימת למחשב מורכב אצלהם אבל הם לא מפרטים דגמים ספציפיים וזה קצת מטריד אותי. לגבי המפרט, התחלתי עם I7 860 ן mobo של asus p7p55 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי הקדמה קלה, המערכת הנוכחית שלי תחגוג 4 שנים בקרוב (עדכנתי את המפרט באתר לפני מספר דקות) , וחשבתי להתחדש במפרט "עדכני". המחשב כרגע לרוב עובד בצורה סבירה ולכן לא דחוף לי להזמין מיידית, אם יש משהו מיוחד שכדאי לחכות לו חודש - חודשיים "so be it" לדוגמא - יציאת ג'יפורס סדרה 300. בפעם הקודמת עשיתי מס' טעויות שברצוני לתקן הפעם: - קניתי טכנולוגיה בסיום דרכה - ראה ערך DDR1. - השתמשתי ברכיבים "אקזוטיים" מיצרנים לא גדולים, למשל לוח של DFI שעשה צרות צרורות וכשסוף סוף הוא התפגר סופית בתקופת האחריות היה מאוד קשה למצוא חלופה ורק במזל גדול לא קיבלתי במקומו זיכוי מצחיק על סכום של פחות מחמישית ממה שהוא עלה. - הלכתי על ציוד "ידידותי במיוחד" לאוברקלוק, והמחירים - בהתאם, כאשר בפועל לא …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. רכשתי כבר לוח לוח ASUS ?P5W DH Deluxe ומעבד e 6600 צריך המלצה לכ. מסך, כמעט ולא ישמש למשחקים אלא לצפיה בסרטים (חשוב איכות תמונה) זיכרון DDR 2 ומסך מחשב 19, חשבתי לכיוון SUMSUNG הארד דיסק ספק ו מארז

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Oranili,

זה ? NVIDIA nForce4x - Dual Cahnnel DDR 400 - PCI Express - SATA - RAID - Firewire iEEE-1394a and 1394b - 8 Channel Sound - Gigabit LAN מה יותר טוב ? או זה ? Gigabyte - GA-K8N-SLI nForce4 SLI Chipset - ATX - 3*PCI - 2*PCI Exp - Gigabit LAN - Dual channel DDR 400 - Socket 939 - SATA2 - Sound - RAID מה יותר טוב ? תודההה המליצו לי על אחד מהם פה ..

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, לכולם. אחי מעוניין לרכוש מחשב נייד, שיתאים לעבודה ולימודים, שיהיה מסוגל להריץ באופן חלק ישומיי אופיס, visual interdev \ studio וכמו כן תוכנות גראפיות כגון photoshop...flash...freehand...paintshop מכיוון שאיני חזק בתחום המחשבים הניידים הייתי רוצה לקבל המלצות למחשבים שיעמדו בתקציב ויקנו את הנתונים המיירביים והכי איכותיים שניתן להשיג בתקציב 5000 ש"ח אשמח לקבל הסברים מפורטים על איכויות המסך, הדגמים השונים והחברות, מעבדים מומלצים, אפשריות הרחבת הזיכרון וכ'ו... בנתיים ראיתי את המחשב הנ"ל בטרקלין http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=45928 מה אתם אומרים ? אשמח לתגובות איכותיות ומפורטות ! תודה מראש, עודד.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by raam123,

כל שנה אני מוכר את הרכיבים הישנים ומשדרג , גם הפעם הגיע הזמן. המערכת שלי היום: לוח: K8T NEO מעבד: AMD 3200 64 כרטיס מסך: 9800XT 256MB ASUS RADEON זכרונות: 2*1GB SAMSUNG HD: של WD 120GB כמו שאתם רואים מערכת טובה אבל אני רוצה לשדרג את לוח האם וכרטיס המסך ולהוסיף עוד HD. מה הייתם ממליצים ? לוח אם: כרטיס מסך: HD: האם אפשר להוסיף ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.