ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). התקציב הוא עד 3,000 אבל עדיף כמה שפחות... חשוב שלמחשב יהיה זמן סוללה ארוך ככל שניתן (צריך להשתמש בו בנסיעות). גודל מסך: 14 אינטש. אשמח לקבל המלצות למספר דגמים כדי שאוכל להשוות בינהם בעצמי, תודה מראש! עריכה: שיניתי את התקציב ואת גודל המסך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?~2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מדי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד ללימודים בעיקר, של הנדסת חשמל שנה ראשונה , כמו כן לסרטים וסדרות, אם יש אופציה להרצת משחקים יחסית לא כבדים גם יהיה טוב אבל לא חייב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? - עד 5500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לימודים, משחקים די כבדים לפעמים. 3. גודל המסך? 15.4 4. משקל רצוי? לא ממש קריטי. עד 3 קילו. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. אבל לא יזיק שעתיים וחצי. 6. יציאות מיוחדות? לא קריטי 7. בלוטות? עדיף. לא קריטי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי. 9. צורב כןDVD? 10. האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. 11. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? לא אני מתלבט בין כמה דגמים : 1. acer 5930 ב-4890 שקל (מעבד P7350 2MHZ, כרטיס מסך GF 9600, שלוש ג'יגה זיכרון) 2. msi gx600 ב-4890 שקל (מעבד P8100 2.1MHZ, כרטיס מסך GF 8600, שלוש ג'יגה זיכרון) 3. msi gx620 ב-5990 שקל (מעבד P8400 2.2MHZ, כרטיס מסך GF 9600, שני ג'יגה זיכרון) (מעל התקציב) אם יש למישהו עוד הצעו…
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום, אני אמלא כאן את השאלון, לפני כמה ימים פירסמתי כאן הודעה שכרגע אפשר למחוק אותה. http://hwzone.co.il/community/threads/559702-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-3000-%D7%A9-%D7%97 תקציב: עד 3000 ש"ח חריגה אפשרית: 500 ש"ח אוקיי, השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים (חשוב שהמסך יתאים לסרטי HD) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ', חשוב שיהיה מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? דרוש מקלדת הנוחה להקלדות מרובות, הלקוחה הינה קלדנית במקצועה. וכמו כן גם Touchpad שיהיה נוח. * משקל …
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אחותי צריכה מחשב ללימודים, לשימושים בסיסיים ביותר (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים וכו'), ללא שום תוכנות עריכה או דברים כאלה.. בכל אופן הדרישות הינן: 1. לא כבד 2. מסך "14 איכותי 3. סוללה חזקה כמה שאפשר 4. עדיפות לSSD 5. עדיפות לחברת Dell תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלי מחפשת מחשב נייד שיהיה קל לנשיאה (היא תיסע הרבה...) * מטרות המחשב? בעיקר לימודים (וורד ואינטרנט) גלישה באינטרנט. לא משהו מיוחד. שימוש גם כדי לראות סדרות/סרטים בחיבור לטלוויזיה או בלי. שמיעת מוזיקה והורדות קטנות. * גודל המסך? 13.3-14, המחשב יהיה הרבה בנסיעות וחשוב שיהיה קל ונוח להסתובב איתו * רזולוציית המסך? אין דרישה מיוחדת, עדיפות לכמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין, אולי משטח עכבר נוח כמה שאפשר. * משקל רצוי? כמה שיותר קל - מקס' 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הכי ארוך שאפשר, יהיה הרבה בנסיעות ובלימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb 3, hdmi, במידה וזה מייקר או מכביד אפשרות לשקול גם בלי * Bluetooth? עדיף, לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של …
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מסמכים, עבודות גלישה, סרטים. אין צורך בכוח עיבוד גרפי, חשבו שיהיה SSD 512 GB NVMe ללא מערכת הפעלה 3 שנים אחריות של DELL או IBM 16GB זיכרון מעבד i5 15 אינטש ומעלה תקציב מינימלי ביותר אפשרי3000-5000 היה לי פעם את הDELL VOSTRO אם וואי פיי עלוב שלא קלט טוב (אפילו שהיו המלצות חמות מאוד), בזמן שכל LENOVO עלוב קליטה מדהימה אני לא רוצה לחזור על הטעות הזו שוב
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לסטודנטית, עם זמן סוללה טוב, ולא כבד 13-14 אינצ' (אפשר רחב) עדיפות למעבדי i3 החדשים התקציב הוא עד 2600 ש"ח אבל אם יש משהו ממש משתלם אז אפשר למתחו את התקציב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב של 2500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודת משרדיות * גודל המסך? 13.3/14 אינץ' * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? בגלל שהיא תסתובב איתו, עדיף כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 320 ג'יגה. אם יש אופציה לSSD(מה שאני פחות מאמין בשל התקציב) אז עדיף. * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חשוב שתהיה אמינה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - כעקרון, מחשב נייד נטו לאופיס ועבודה "רגילה". חשוב שיהיה אמין ו…
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בדרישות הבאות: 1. מיועד לסטודנטית (אופיס וכו'), כך שיש צורך במחשב לא כבד או גדול, כזה שאפשר לסחוב אותו לאוניברסיטה. זה הייעוד העיקרי של המחשב. 2. מצלמת אינטרנט מובנית. 3. יכולת להריץ משחקים ברמה בינונית. כלומר, לא צריך את המשחקים הכי חדשים על VHIGH, אבל שכן יצליח להריץ משחקים, אפילו עם הגדרות בינוניות. 4. יציאת HDMI, כדי שיהיה אפשר לחבר לטלוויזית LCD ולראות סרטים ב-HD. 5. אם אפשר אופציה לתחנת עגינה (כדי לחבר בבית מקלדת, עכבר, ואולי מסך נייחים). אבל זה פחות חשוב מהדרישות האחרות. 6. יש לי כבר עותק חוקי של וינדוס XP, כך שלא צריך שהמחשב יבוא עם מ"ה ויסטה, אפשר לחסוך על זה כסף. האם תהיה בעיה להתקין בעצמי XP, כמו במחשב נייח? תקציב: סביבות…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לסטודנטית ב4000 בKSP שיעבוד עם התוכנה SOLID WORKS
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית -העדיפות היא למחשב שלא יהיה כבד(יהיה בתנועה רוב היום) - מסך 13.3 -שיהיה לו זמן סוללה ארוך -המחשב יהיה למטרות למידה עבודה ואינטרנט חשוב שיהיה נח לתפעול ויהיה בעל כונן קשיח של לפחות 320 -המחשב יהיה לשימוש ב5 שנים הקרובות ככה שחשוב שיהיה של חברה אמינה עם אחריות. -אין צורך בכונן cd או bluray -אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד vga או hdmi -חשוב שיכלול בתוכו ווינדוס עם רשיון ועם וופיס מלא ולא נסיוני. -התקציב כמו שרשמתי עד 6000 תודה רבה דניאל
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לפני קניית המחשב. הדרישות- מסך 17.3 אם יש אופציה אפילו לגדול יותר זה מעולה. השימוש יהיה בעיקר בתוכנות הדמיה אוטוקאד אלוסטריטור פוטושופ וכ'ו. התקציב בין 1000$ ל2000$ כעיקרון קונין לי אותו מתנה לכן אבקש באופן חריג המלצה לשתי הקצוות. אני מתכננת לקנות מאמריקה כנראה ומצאתי ללא הבנה שתי אופציות אשמח לחוות דעתכם או למשהו מתאים יותא תודה! https://www.amazon.com/Notebook-i7-8750H-NVIDIA-Windows-Computer/dp/B06XMRPDTQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1529493123&sr=8-2&keywords=8750H&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011&th=1 https://www.amazon.com/Dell-G3779-7934BLK-P…
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת המחשב ישמש למטרת לימודי אדריכלות כך שאני מעריך שמעבר לשימושים משרדיים בסיסים המחשב יצטרך להריץ גם תוכנות שרטוט / מידול כלשהן אני לא כל כך בקיא בתחום אז אני לא יודע להגדיר בדיוק אילו תוכנות. אין צורך במשחקים, יהיה נחמד אם יהיה אפשר לצפות בסרטים באיכות טובה, אבל לא חובה. כמו כן היא תיקח את המחשב איתה ללימודים אז יש להתחשב בנושא משקל וזמן סוללה כך שיהיה סביר לסחוב אותו איתה כל היום ולעבוד איתו זמנים ממושכים על הסוללות. כמו כן בנוגע למסך, היא חושבת ללכת על מסך קטן (11.6). האם זה קריטי מבחינת מחיר ומשקל? או שעדיף כבר ללכת על 14" סטנדרטי? תקציב עד 550$ גג, המחשב ירכש בארה"ב. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים - עבודה עם לשוניות מרובות, חיפושים, ניתוחים סטטיסטיים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ' גג. (עדיף 13). מסך מאט - חשוב מאד!. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא ברור לי עד כמה קריטי - הדגש יהיה על עבודת טקסט וחיפושים באינטרנט של מידע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת שקטה זה שיקול, עדיף מקשים נעימים למגע ובאיכות טובה וגבוהה. * משקל רצוי? אזור הקילו וחצי.. לא יותר (שתי קילו זה כבר דיל ברייקר..) * האם …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה עבור ידידה סטודנטית לעיצוב מעוניינת במחשב נייד 15 אינץ, שיהיה מסוגל להריץ את האפליקציות הכבדות של עיצוב, בעל מסך טוב. אינני בקיא בדרישות של סטודנט לעיצוב, גם היא לא לכן אני פונה אלייכם לעצה. היא עובדת בחברה אשר עובדת עם ספקים של Hp ו-Asus, והציעו לה את 2 הניידים הבאים: Hp touchsmart 15-b120ej Asus S550 091H מבין השתיים לפי דעתי עדיף האסוס, עם מעבד חזק יותר, והייבריד SSD. כמובן שהיא התלהבה מהמסך מגע. האם יש חלופות טובות יותר בשוק? (מבחינת צרכים של סטודנט לעיצוב) האם אין צורך במסך עם רזולוציה קצת יותר טובה? תודה רבה מראש ערן נ.ב. לא השתמשתי בפורמט של השאלות כי השאלה היא כללית, ואין תלות במפרט פרטני אלה הכי טוב לשימוש הספציפי.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום. אחותי מתחילה ללמוד עיצוב פנים. אני מצרף את רשימת התוכנות שיותקנו במהלך התואר: אוטוקאד סקאצ'אפ פוטושופ אילוסטרייטור אינדיזיין 3D-MAX מטרות המחשב? נכתב למעלה * גודל המסך? לדעתי ידרש גודל 15.6 לשם עבודה נוחה, מינימום 14, עדיפות ברורה למט * רזולוציית המסך? עדיפות לFHD, אפשרי גם HDREADY. * משקל רצוי? 2KG מקסימום. כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? בגלל התוספת הגבוהה שגובים על SSD אני שוקל להוסיף בעצמי. המחשב צריך לאפשר חיבור של דיסק נוסף SSD. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם נקנ…
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב נייד ללימודי תכנות והתקציב שלי הוא 3K * מטרות המחשב?לימודי תכנות - VISUAL STUDIO בעיקר * גודל המסך? 15.6 או 14 * רזולוציית המסך? כמה שאפשר בתקציב הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell ממליצים לי מאוד על המותג DELL תודה רבקה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד שמתאים לכתיבת מסמכים וצפייה בסרטים (גם דרך האינטרנט) (לסטודנטית לקולנוע). חשוב לי שהמחשב יתחבר בקלות למקרן, שיהיו לו את כל החיבורים החשובים (expresscard,vga,hdmi,sata...), Bluetooth, עם צורב. וסוללה שתחזיק מעמד כמה שיותר זמן. חשוב לי שזה יהיה מחשב אמין (ומהיר), עם כמה שיותר זיכרון, ומסך כמה שיותר גדול. שיכלול מערכת הפעלה. אשמח להמלצות על דגמים ומפרטים תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד עבוד סטודנטית- לשימושים בסיסיים אינטרנט, מסמכים, מוזיקה וסרטים. המחשב צריך להיות עם מסך 15.6. רוצים מחשב חזק שיחזיק לאורך זמן. חשבנו על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=877455 אשמח לדעתם ולהמלצות נוספות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בעיקר. * גודל המסך? 15-14". * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, (פחות מ4 קילו) אבל בגלל שזה מסך גדול אני מניחה שזה לא בדיוק אפשרי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריכה בערך שעתיים, לא יודעת עד כמה זה נחשב ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ממש לא - היחיד שאני צריכה זה USB * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 4 ג'יגה - עדיף יותר. * כונן CD/DVD? צורב? עדיף - אבל אם מכביד משמעותית אני אוותר. * כונן Bluray? אין צורך בכלל. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני לא יודעת. חשוב לי שיחזיק מעמד 7 שנים לפחות, אם זה סטנדרט בסיסי בשביל נייד שמחזיק מעמד כמה שנים, אז כן. …
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במחשב נייד, לפי המפרט הבא: * מטרות המחשב? מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודה עם אופיס וקצת אינטרנט * גודל המסך? מתלבט בין 11" ל 13", עדיפות למאט, עדיפות ל 11" * רזולוציית המסך? סטנדרטית לגודל המסך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל, המחשב יתנייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD, אפשר קטן * כונן אופטי? אפשר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שנותן האחריות יהיה "נורמלי" * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני מח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטי HD 1080 * גודל המסך?גדול ורחב * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)VGA * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא 4 GB RAM
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום בבקשה עזרה בקניית נייד בתצורת 2in1 ישמש לצפיה בסרטים גלישה באינטרנט ועבודה משרדית חשוב לי אחריות ושרות מיטבי נתקלתי בזה https://www.pc365.co.il/product-25414-Dell_Inspiron_7306_FHD_2_in_1_N7306_7712_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap גם בזהhttps://www.pc365.co.il/product-25474-Dell_Inspiron_14_5406_2_in_1_Laptop_Touch_IN_RD33_12364_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap וגם בזהhttps://www.pc365.co.il/product-25377-Dell_Inspiron_7306_4K_2_in_1_Black_Edition_IN_RD33_12334__כולל_עט_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה. אלו הדרישות: 1. מעבד i5 או i7 עם 4 ליבות (רצוי haswell אבל לא חייב). 2. כונן של לפחות 500GB עם SSD Cache. 3. לא חייב כונן DVD 4. 8GB זיכרון, או 4GB עם מקום לתוספת. 5. מסך 15.6 אינטש 6. משקל קל ככל האפשר, רצוי מתחת ל-2 קילו. 7. 3 שנות אחריות לפחות. לא יהיה שימוש במשחקים רציניים, מעט צפיה בסרטים. עיקר השימוש יהיה תיכנות, התחברות מרחוק ותמיכה בלקוחות. המפרט צריך להיות חזק יחסית כי לפעמים אני אריץ שם VMים. לא אכפת לי שלא תהיה מערכת הפעלה ואני אתקין בעצמי. תקציב: עד 5000 שקל. האם יש חיה כזאת ? על מה אתם ממליצים ? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מה דעתכם על הבחור הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210246
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-