ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש למישחקים ואינטרנט בסביבות ה 6000 לא יותר עדיף פחות...עכשיוו ...מצאתי בארך מה אני מחפש מה אתם אומרים נחמד?: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box -- ש"ח1,190 Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 -- ש"ח375 LG 17 FLATRON F700P -- ש"ח980 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 -- ש"ח925 Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB -- ש"ח1,185 WD 80GB 7200RPM - - ש"ח340 Asus DVD x 16 -- ש"ח195 Yamaha YSTMS201 2.1 - -ש"ח318 Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM --ש"ח258 סך הכול 5766 תודה!!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד לא התחלתי לבדוק רכיבים ספציפים, רק יודע מה צריך המפרט להיות: מסך 19" מעבד 2.4GH או יותר (תלוי במחיר) 1GB RAM (מן הסתם 2X512 בשביל DUAL DDR) הארדיסק גדול בסביבות ה 100GB אולי יותר (WD 120?) כרטיס מסך חזק אבל לא מטורף מידי, עדיף עם VIDEO IN (הבנתי שזה רק אחד משניים או RADEON9600 VIVO או TI4200 VIVO, אני צודק?) צורב ו-DVD (אני חושב שLITEON יספק כאן, אולי DVD BENQ) סורק (CANNON?) עם כל השאר אפשר לשחק. המחשב לא מיועד בכלל לOC או משחקים. AMD או INTEL , לא ממש משנה. במקרה הזה הזול יותר ינצח... אשמח לעצות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודים שנועד גם להחליף את המחשב האישי (בגלל זה הוא צרך גם להיות קל) כלומר זמן סוללה ארוך וגם חזק מספיק להריץ משחקים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התייעצתי עם כמה אנשים והם הציעו לי את ה- ASUS U36SD ויש לי שאלה עליו, ראיתי שיש אפשרויות שדרוג מ4 GB זיכרון לשמונה, עמה זה הכרחי במחשב הזה אם אני מתכוון להריץ עליו משחקים …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה תקופה יש לי בעיות עם הסוללה של הנייד שלי (כרגע בת שנתיים וכמה חודשים). לאחרונה, הוא לא מחזיק לי יותר מ-30 דק', וזה רק עם אני מבטל רמקול, אינטרנט, בהירות אפסית וכו' (גם הווינדוס מסמן לי להחליף כל הזמן). הבעיה רק גוברת עקב היותי סטודנט שלא תמיד נגיש לשקע חשמל. לאור זאת, החלטתי לקנות סוללה חדשה. כרגע יש לי סוללה סטנדרטית של 6 תאים. אשאל קודם - מכיוון שיש יתרונות לסוללות גדולות יותר, האם הן מומלצות? כמה תוספת תהיה להן - למשל 9 חדש מול 6 תאים חדש? כנ"ל 12? והאם זה שווה מבחינת משקל...? רפרפתי קצת ברשת וראיתי שיש הבדלים מטורפים בין חנות אחת לשנייה. כרגע אלו ההצעות הזולות יותר שנתקלתי (איני מכיר את החנויות הללו - אשמח להמלצות): http://pc2.co.il/items/86362-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שיותר בגדול יש לי יום לימודים ארוך מ8-20 אבל אני חושב שזה לא סביר זמן כזה, אני יתפשר בנושא הזה כדאי לעמוד בתקציב ואחבר אותו לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI ,לפחות 3 יציאות USB2/3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? החברה הכי זולה, נלקח בחשבון MSI או ACER
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הי חברים יש לי מחשב בן פחות משנתיים P55A-UD3 I7-870 Sonata Solo 550 Plus 8 GB RAM כרטיס מסך HD6950 2GB באחריות לכמעט שנתיים. מעוניין למכור כי אני צריך מחשב נייד.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שהבנתם יש לי XPS L702X. קניתי אותו לא מזמן ואני ממש מרוצה מנו. רציתי לבדוק עם יש אופציה לשפר את המחשב ע"י הוספת זכרון (RAM) וSSD? יש לי 8Gb DDR3 ו HDD של 500 Gb. לפני שקניתי אותו ראיתי שהיתה את האופציה לקנות אותו אם שתי כוננים קשיחים ואופציה לSSD. אבל בזמנו זה היה יקר(לא שעכשיו זה זול) עכשיו אחרי חפירות באתר הרשמי של DELL וקצת ברשת בכללי, אני פשוט לא מוצא עקבות בשום מקום לאפשרות לשדרג כוננים קשיחים. זה בכלל אפשרי או שבאופן מסתורי דחפו לי שם משהוא שמונע ממני לשדרג? כנ"ל לגבי הDDR אבל זה יותר לחבר שלי בעבודה (אותו דגם והכל זהה). הרי אמור להיות סלוט לעוד כונן ולDDR נוסף? (הוא אמור לתמוך עד 16GB). או שקנינו מחשבים שלא ניתנים לשידרוג למרות שיש להם חתיכת גודל, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימים מחשבים ניידים עם חיבור HDMI שמשמש ככניסה (INPUT), לחיבור מקור חיצוני לשימוש מסך המחשב והרמקולים, נניח אקס בוקס. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח ג'יגה בייט ga-ep43-ds3l מעבד intel core 2 quad q8200 2.33ghz זכרון single side 3 gb ddr2 800mhz ceon כרטיס קול 7.1 (8 ערוצים) Ob כרטיס רשת 1gb ob צורב sata lg dvd x22 שחור gh22ns ספק כח 450w 12cmf real ezcool דיסק קשיח 500gb 16 sata2 western digital כ.מסך dvi/vga 9500gt 1gb מארז ידית כסוף שחור כרטיס טלויזיה + שלט avertv hybrid speedy pci-e מצלמת רשת pro5000 logitech
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום ולא מבין כלכך בדגמים של מחשבים ניידים למיניהם, מקווה שתוכלו לעזור לי עברתי על החוקים והלינקייה, מקווה שלא הפרתי שום חוק חחח אני מחפש מחשב נייד כמה שיותר חזק, ללא הגבלת מחיר לפי הפירוט הבא: 1) אין הגבלה על דגם או מחיר (!) גם כל דגם מחו"ל יתקבל. 2) המחשב מיועד להרצת תוכנות חזקות (לא משחקים) שדורשות כח עיבוד גדול מאוד וריבוי ליבות. 3) מסך בגודל של כ-15 אינצ', עם אפשרות לחריגה קטנה למעלה או למטה (עדיף לא יותר מדי למעלה), מסך מט. 4) אין לי הגבלות של רזולוציה, שתהיה סבירה. 5) משקל - מעדיף שיהיה כמה שיותר קל, אפשר להתפשר במקרה הצורך. 6) לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד, המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה. 7) מקום לכרטיס הר…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שלי: CPU AMD Athlon II X4 630 Propus 45nm Technology RAM 4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 671MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 62 °C Graphics DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) ATI Radeon HD 4200 Hard Drives 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) 33 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio Case Sonata III 500 Power Supply Enermax 500 80c dont remember the model (not near the computer) Cpu Cooling AMD stock Accesories optical mouse multimedia keyboard logitech 2.1 mentioned here. steel series v7 usb head…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים עד היום אני הסתדרתי עם מחשב נייד שהוא היה (ועדיין) נותן לי מענה למה שאני צריך. מעולם לא נהנתי כמו שצריך עם הגדרות משחק על HIGH והגיע הזמן שאני אתן לעצמי את הסיפוק הזה. אני מוכן לשלם על מהירות ואיכות כדי להנות כמו שצריך פעם אחת ולתמיד, וכאן אני צריך אותכם כדי שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. תראו, אני עבדתי על הדברים האלו במחשב הנייד שלי (+המשחקים) ויש לציין שהוא עמד בהם בגבורה ובאמינות, אבל נמאס לי להיות על הקצה כל הזמן ואני רוצה להתחדש במערכת חדשה וחזקה. בבקשה עזרו לי בבניה של המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? כ6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש תועלת רבה מהסכום כולו אז השתמשו בכולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אבל א…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני צריכה בבקשה המלצה למחשב נייד לאחי. שימושים הם בעיקר הורדת תכנים (emule), צפייה בסרטים והאזנה למוזיקה. בעתיד כנראה גם עריכת מוזיקה חובבנית (אחי ציין תוכנה בשם q base). דגש על צפייה בסרטים כך שאיכות הצפייה חשובה. מסך 15.6 אינטש. רזולוציה טובה לצפייה בסרטים?? המחשב יהיה בעיקר בבית אז פחות קריטי אורך סוללה ומשקל, אם כי תמיד נחמד שהנתונים האלו טובים. יציאת HDMI יתרון לעתיד (כרגע אין בכלל טלויזיה מתאימיה אבל בהמשך אולי תהיה) כונן קשיח אני משערת שעדיף מינימום 320GB? צריך צורב DVD לא רואה צורך קריטי ב- blue tooth זכרון - אני אלך על פי המלצתכם, נוטה ל- 4 ג'יגה אבל אם אתם חושבים ש- 2 מספיק אז בסדר. אם זה 4 אז צריך גם מערכת הפעלה win 7 64-bit אחריות - המחשב כנראה …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בסיסית עם תוכנת השרטוט SOLIDWORKS סרטים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP, IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, אני מאוד אודה למי שיעזור לי למצוא את מה שמתאים לי. תקציב מקסימלי 4500 - 4700 מה חשוב לי שכן יהיה במחשב: 15.6 מעבד I7 דגם טוב וחדיש. 16 GB זכרון פנימי. 1 הארד דיסק + 126SSD כרטיס מסך מדיום (לא High End ולא Low מחפש יותר בכיוון של אמצע.) ראיתי 2 סוגי כרטיסי מסך 1. Nvidia GeForce MX150 4GB GDDR5 2. NVIDIA GeForce GTX 1050 מספר 2, קצת יותר חזק אבל נראה לי מאוד נחמד אם זה נכנס לתקציב, אולי אפילו משהו ביניהם. ממתין לעצתכם, חשוב לי שהנראות של המחשב יהיה מחשב נורמלי ולא מחשב גיימינג עם האדום והמקשים שמוארים תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד עיצוב גרפי השבוע וטרם רכשתי מחשב כי אני ממש מבולבלת ממגוון האופציות. המרצה אמר שכדאי מחשב מסוג דל או אסוס או כמובן מקבוק פרו. העניין שאני לא ככ מתחברת למקבוק וגם זה לא ממש בתקציב שלי. בכיתה שאנחנו לומדים יש מחשבי imac אשמח לדעת מה דעתכם, האם יבלבל אותי בכיתה לעבוד על מק ובבית pc? אולי בכל זאת לרכוש מק? ואם לא, על איזה מחשבים אתם ממליצים? אשמח לשמוע! יש מחשב שהמליצו לי שנקרא zeenbook pro של אסוס, אשמח לדעת מה דעתכם עליו. תודה רבה!🤗
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מבקש עזרה בבחירת לפטופ לעבודה משרדית עבור חברה. אני יודע שהלפטופ הקודם שלה כלל מעבד i7 אך המחשב היה כבד מאוד (פיזית). תקציב - 3,000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500+- שימושי המחשב - עבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט). גודל מסך - 13-15 אינצ'. יש לכלול מערכת הפעלה ואופיס. יציאות וחיבורים - כמות מספקת, לא לחסוך. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות לכונן SSD. משקל המחשב הוא סוגיה חשובה - כמה שיותר נמוך מבלי לפגוע ביכולות המחשב. אותיות זוהרות במקלדת (בונוס). מסך טאצ'. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לזהות פה מחשב נייד כדי למצוא לו דרייברים חדשים. איך אני מזהה את המחשב? יש איזו תוכנה שאפשר להריץ לזהות דגם/מאיפה להוריד דרייברים מתאימים? תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה הייתי אצל 2 חנויות: [table][tr] [td] חנות1: מעבד של אינטל ליבה כפולה E6750 לוח אם INTEL NEWBURY D945GCNL זיכרון 2GB DDRII 667MHZ כ.מסך GeForce 8500GT 512MB 320GB HARDISC 16MB SATA DVDRW LG X20 מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט מולטימדיה כרטיס קול ורשת של אינטל מסך LG20 w2042s 5MS 8000:1 מדפסת HP משולבת HP2180 4,625 ש"ח [/td] [td] חנות2: מעבד Q6600 1066MHZ 8MB לוח אם GIGABYTE CHIPSET INTEL G31 זכרון DDRII 2GB 800MHZ 320GB 7200SATA2 DVDRW LG 18X GEFORCE 8500GT 512MB מסך LG20 w2042 5MS 8000:1 מדפסת HP 2180 ב 4750 ש"ח [/td][/tr][/table] ------------------- והם אמרו לי דברים שונים שלוח אם של גיגבייט עם הרבה בעיות לעומת אינטל... שעדיף את אינטל והשני אמר עדיף את גיגבייט... …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב אמין ונוח לשימוש. חשובה לי הניידות (עד 13 אינט', עד 2 ק"ג). שימושי המחשב העיקריים שלי הם אינטרנט ואופיס. בשיטוטי ברשת צמצמתי את הבחירה לשני דגמים אפשריים: Lnovo Thinkpad Edge 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2982 או Dell Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-370m.htm אשמח להמלצות וחוות דעת עליהם, או להמלצה על מחשב אחר (עד 2 ק"ג, תקציב סביב 4000 ש"ח, רצוי מסך 13 ומטה) תודה רבה, יעל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz 1,044 GIGABYTE GA-8SQ800 SIS 655 608 GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 546 ALBATRON GeForce 4 TI 4600V RETAIL 1,190 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 642 BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 259 Mitsuni floppy 1.44 54 Microsoft® Wireless Optical Desktop 354 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Black 410 סה"כ 5107 ש"ח. המחשב משמש לאינטרנט (חיבור קבוע), משחקים וסרטים. היתה לי התלבטות לגבי הזיכרון ,עם אפשר לשמוע המלצות. וגם אם אפשר המלצה למסך. (עד 1500 ש''ח). מה אתם חושבים???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ומחפש לבנות מחשב לעבודה בפוטושופ בעיקר אני צריך המלצה לכרטיס מסך ולוח אם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פניתי בעבר לפורום ונעזרתי רבות בקשר למחשב זה אך עדיין לא הזמנתי. המחשב הוא עבור ילד, שישתמש למשחקים בינוניים וכן גלישה באינטרנט. אני רוצה שהילד יוכל לראות טלויזיה במחשב - יש לו ממיר דיגיטאלי - כך שמספיק VIVO ולא צריך כרטיס TV התקציב הינו עד 2800 חשוב לי דיסק 80 גיגה - כגיבוי למחשב שלי ונא לא להזהיר על המארז עם הספק הג'נרי - אני משתמש בעבודה שנים עם ספקים כאלו (זה מה שקונים במשרדים) ואין לי שום בעיה עם מחשבים שפועלים 24 שעות ביממה כל השנה. אני מודע לך שה 9200 אינו הכי אופטימאלי, אבל חשוב לי VIVO - או אולי יש לכם הצעה אחרת אקיצר, מה דעתכם ? CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 628.23 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Mothe…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-