ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט צפייה ישירה ומשחקי אינטרנט של ילדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הולך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. בערך. אני יכול להוציא יותר אם יש צורך, אבל זה תלוי בכם, תשתדלו להשאר במסגרת התקציב. בנוסף, רציתי לשאול לגבי יכולת שדרוג עתידית ( SLI וכו') ועל ההשפעה של מוכנות לשדרוג על הביצועים של המפרט כיום. אם שדרוג יהיה אפשרי, כמה הוא יעלה (נגיד הוספת כ.מ. נוסף בעוד שנתיים), וכמה הוא באמת יוסיף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בעל המפרט הבא: Mainboard : Gigabyte P35-DS3L Chipset : Intel P31/P35 Processor : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )Video Card : ATI Radeon HD 4870 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NS50 Powe supply: 700W Consair Case: Coolmaster CM690 Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה, למטרת צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וגלישה באינטרנט. בקיצור- תחנת מדיה-סנטר+גלישה. מאוד אשמח לשמוע ממי שבאמת מבין בנושא, כיצד עליי לבצע את ההסבה מהמפרט הקיים, בצורה הטובה ביותר. אני כמובן מעדיף…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום גיליתי שמשחק חדש שעומד לצאת לא מתאים למעבד שלי בהגדרות גבוהות של המשחק איזה מפרט מחשב הכולל בעיקר לוח אם, מעבד, קירור למעבד ואולי מארז וספק, יכול להתאים לי בתקציב של תכנית חיסכון של 500 כל חודש מעכשיו עד לתעריך הרשמי של הוצאת המשחק Release Date: 6/30/2014 (מתוך http://www.gamestop.com/collection/watch-dogs ) ? - - - תגובה אוחדה: - - - 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר זמן רב מעוניין לקנות מחשב חזק לגיימינג, אחד כזה שיהיה מסוגל להריץ את המשחקים החדשים ביותר באיכות הגבוהה ביותר, עד כמה שזה אפשרי.. התקציב שלי הוא 10,000 ש"ח שחסכתי, עם חריגה עד 2000 ש"ח (כלומר 12 אלף). כן, זה סכום גדול, השאיפה לא לבזבז את כולו, אבל בגדול זה מה שהקצבתי לעצמי לטובת מחשב איכותי וחזק. יש לי 2 התלבטויות. הראשונה היא, האם לקנות מחשב גיימינג מורכב מראש מהחנות, או להזמין חלקים בניפרד, ולהרכיב בבית (שזאת השאיפה שלי). לצערי אני לא מכיר כ"כ בחנויות וכו', חוץ משתי הרשתות הגדולות; אייבורי ו KSP. עיינתי באתרים שלהם ומצאתי שם מפרט בכל אחד מהם, בסביבות ה 10 אלף. http://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=1011&orderBy=priceHigh http://ksp.co.il/?select=2…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה ללפטופ שאפשר לקנות אותו בארהב עד 1300$ חשוב להגיד שהוא הולך לשמש מספר שנים שנתיים עד 4 שנים. * מטרות המחשב? סטודנט שלומד שפות תכנות כאלה ואחרות. * גודל המסך? 13 ומעלה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בין 5-7 שעות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה ומעלה * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן הולכים לקנות אותו בארהב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא משנה מקבוק עלה כאופציה אבל אשמח לקבל עוד המלצות תודה שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב מינימלסטי עבור גלישה באינטרנט אופיס וצפייה בסרטים אין צורך כרגע בציוד הקפי האם המפרט שבלינק המצורף סביר בעינכם או שאתם רואים חסרונות כלשהם האם מעבד i3 אסוול מספיק חזק לצרכים שפרטתי נא תגובתכם המהירה http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm_campaign=MICRO_RED&utm_content=ynetshops-kniyot_159/120 - - - תגובה אוחדה: - - - זהו הלינק המלא http://www.ynetshops.co.il/ItemDetails.aspx?auction_id=22983478&af=2557&olcamp=hp_159x120_MICRO_RED&utm_source=ynet.hp&utm_medium=kniyot_159/120&utm…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש לקנות מחשב ALL IN ONE. הבנתי שDELL חברה טובה.. אני זקוק להמלצה למחשב. הוא צריך להיות חזק, שיעמוד גם מול משחקים וישרת אותי להרבה זמן. סביבות המחיר 5000 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת מכונות וירטואליות (תחביב) ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA IV /V לכשיצא, Just cause וכו'. בכל מקרה, נשאר איתי GTX460 שמספק אותי עכשיו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד של גיגהבייט W468N ונכנסתי לאתר של גיגהבייט לעדכוני דרייברים http://www.gigabyte.com.tw/Support/Notebook/Driver_Model.aspx?ProductID=2503 ושם ראיתי הרבה עדכונים אבל ישנים יחסית (בערך מ 7.11.07), ואת המחשב קניתי בערך לפני 3 חודשים ואיתו קיבלתי דיסק דרייברים שהתקנתי את כולם בהצלחה. השאלות שלי הן: 1. האם שווה להתקין את כל מה שיש באתר (יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט) או שזה כבר מה שמותקן אצלי מהדיסק? 2. מישהו התקין דרייבר מהאתר? 3. יש סכנה בכל הסיפור הזה, או שכל עדכון חדש יהיה לטובה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד לא התחלתי לבדוק רכיבים ספציפים, רק יודע מה צריך המפרט להיות: מסך 19" מעבד 2.4GH או יותר (תלוי במחיר) 1GB RAM (מן הסתם 2X512 בשביל DUAL DDR) הארדיסק גדול בסביבות ה 100GB אולי יותר (WD 120?) כרטיס מסך חזק אבל לא מטורף מידי, עדיף עם VIDEO IN (הבנתי שזה רק אחד משניים או RADEON9600 VIVO או TI4200 VIVO, אני צודק?) צורב ו-DVD (אני חושב שLITEON יספק כאן, אולי DVD BENQ) סורק (CANNON?) עם כל השאר אפשר לשחק. המחשב לא מיועד בכלל לOC או משחקים. AMD או INTEL , לא ממש משנה. במקרה הזה הזול יותר ינצח... אשמח לעצות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לרכוש בקרוב מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהיה עבודות באופיס וכו', ובאינטרנט. משחקים זה לא יהיה התחום העיקרי שלו, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר להעביר בו את הזמן במידה ואני נמצא במקום שכוח אל.... נכנסתי לאתר של פאנדה (אני בטוח שכולכם מכירים, אבל בכל זאת www.pandas.co.il) וראיתי שם המון מחשבים ניידים. אין לי מושג מה לבחור, ומה ההבדל בין אחד מהשני. ראיתי שהמחירים מתחילים פחות או יותר מ 5K ש"ח, שזה מחיר סביר. אין לי שום סיבה להשקיע על מחשב יותר מדיי, כי כמו שאמרתי הוא צריך להיות בסיסי - לעבוד טוב בלי בעיות להרבה זמן, אבל לא עם יכולות גבוהות מדיי. אין לי מושג מה חוות הדעת שלכם על פנדה, אבל שלי היא מעולה. חבר שלי קנה לי משם מחשב לפני כשנתיים וחצי, מחשב שאז…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש למישחקים ואינטרנט בסביבות ה 6000 לא יותר עדיף פחות...עכשיוו ...מצאתי בארך מה אני מחפש מה אתם אומרים נחמד?: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box -- ש"ח1,190 Kingston 512MB (2x256) Dual 400Mhz PC 3200 C3 -- ש"ח375 LG 17 FLATRON F700P -- ש"ח980 ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 -- ש"ח925 Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB -- ש"ח1,185 WD 80GB 7200RPM - - ש"ח340 Asus DVD x 16 -- ש"ח195 Yamaha YSTMS201 2.1 - -ש"ח318 Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM --ש"ח258 סך הכול 5766 תודה!!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום , אני מקווה שאני כותב במקום הנכון ואם לא אז תגידו לי לאן להעביר את הפוסט הזה , אחרי כבערך 10 שנים שלא היה לי מחשב נייח גיימינג ועברתי בין קונסולות אני שוקל לחזור לעולם המחשבים העניין הוא שמחיר של קונסולה ושל מחשב גיימינג הוא הבדל שמיים וארץ , לאחרונה התייעצתי עם חבר שקנה מחשב אבל הוא אומר שמחשב גיימינג נורמלי הוא רק באיזור ה5000 ( ללא ציוד היקפי) ושגם כך תחולת החיים של מחשב היא 5 שנים בלבד ואין אפשרות לשדרג אותו יותר , אני רוצה מחשב לגיימינג , אני כן בן אדם של משחקי RPG , שוטרים , ומשחקי ספורט, ששואל האם אפשר להשיג מחשב גיימינג ברמה טובה שיחזיק לי כמה שנים טובות ואוכל להינות ממשחקים עם גרפיקה טובה וכמובן עם אופק לשידרוג חלקים באיזור ה3000-3…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים בעיקר, סרטים, סדרות ומעט תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של Doom ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מערכת מחשב קטנת מימדים אשר מבוססת על מארז Corsair 380T שיש ברשותי. רוב השימוש של המחשב יהיו לעריכה דו מימדית, עריכת סאונד קלה, גלישה באינטרנט ומסחר בשוק ההון. כמה נקודות לציון: אני לא גיימר, אז כרטיס מסך יעודי לזה אני לא צריך. חשוב לי שיהיו לפחות 3 יציאות למסכים בכרטיס המסך. ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית, עריכת סאונד ומעקב אחרי שוק ההון (ריבוי מסכים) א) במידה והמחשב מיועד לת…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרות המחשב? לדוגמה: מחשב ללימודים שנועד גם להחליף את המחשב האישי (בגלל זה הוא צרך גם להיות קל) כלומר זמן סוללה ארוך וגם חזק מספיק להריץ משחקים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא התייעצתי עם כמה אנשים והם הציעו לי את ה- ASUS U36SD ויש לי שאלה עליו, ראיתי שיש אפשרויות שדרוג מ4 GB זיכרון לשמונה, עמה זה הכרחי במחשב הזה אם אני מתכוון להריץ עליו משחקים …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה תקופה יש לי בעיות עם הסוללה של הנייד שלי (כרגע בת שנתיים וכמה חודשים). לאחרונה, הוא לא מחזיק לי יותר מ-30 דק', וזה רק עם אני מבטל רמקול, אינטרנט, בהירות אפסית וכו' (גם הווינדוס מסמן לי להחליף כל הזמן). הבעיה רק גוברת עקב היותי סטודנט שלא תמיד נגיש לשקע חשמל. לאור זאת, החלטתי לקנות סוללה חדשה. כרגע יש לי סוללה סטנדרטית של 6 תאים. אשאל קודם - מכיוון שיש יתרונות לסוללות גדולות יותר, האם הן מומלצות? כמה תוספת תהיה להן - למשל 9 חדש מול 6 תאים חדש? כנ"ל 12? והאם זה שווה מבחינת משקל...? רפרפתי קצת ברשת וראיתי שיש הבדלים מטורפים בין חנות אחת לשנייה. כרגע אלו ההצעות הזולות יותר שנתקלתי (איני מכיר את החנויות הללו - אשמח להמלצות): http://pc2.co.il/items/86362-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראשית אני חייב להודות לכל מי שעזר לי לרכוש את המחשב וייעץ לי ולימד אותי כ"כ הרבה בנושא החומרה... למדתי עד כמה חנויות מחשבים מסבנות אנשים עם חלקים חילופים מהחלקים שהם מעוניינים לקנות מפני שהם לא במלאי או סתם כדי לדפוק את הלוח :yelclap: בנוסף,אני חייב לציין שאהבתי את היחס שקיבלתי מחברת איבורי לעומת חברת KSP... באיבורי הנציג נשאר איתי עוד שעה לאחר סגירת הסניף... וישב ודן איתי על המפרט ובנוסף הוא שמע שאני מתעניין במחשב נייד והוא היה מעוניין לשבת איתי כדי לסגור גם בנוגע למחשב נייד... בקצרה, נהנתי מהשירות שניתן לי בחברת אייבורי , רק חבל לי שאין להם מלאי רחב להלן המפרט: מעבד amd 5600+ לוח אם asus m2n-e זכרונות kingstone 1gb *2 (2gb)667mhz כ.מסך msi GF nx7300gt (…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב GAMING במחיר 5000 ש"ח עד 5500 ש"ח ורציתי לדעת אם המפרט הזה שלקחתי מאתר פנדה הוא מתאים, אם הוא שווה את המחיר ואם כדאי לשנות/להוסיף משהו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267&products_id=16741 המפרט: Intel Core 2 Duo E6320 1.86GHz 4Mb BOX Abit Fatal1ty FP-IN9 SLI nForce 650i SLI LGA 775 OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Rev 2 CL 4-4-4-15 OCZ2P800R21GK BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS Samsung DVD-RW SH-S183A x18 SATA Black Oem Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue w/No Psu Enermax Liberty 400W Active PFC 5,359 ש"ח תודה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם מערכת ההפעלה של מחשב נייד היא זהה לזו שבשולחני? כלומר היות ומחשב נייד מגיעי כבר עם מערכת הפעלה האם אני יכול לפרמט אותה ולהתקין מערכת חדשה מדיסק שיש לי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חו"ד על המפרט הבא. כל הצעה תתקבל בברכה. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השנה יש לי לעשות פרוייקט ל-5 יחידות בטכ"מ , פרוייקט תכנות בעיקרו בשפת DELPHI בנוסף יש לי פרוייקט של יחידה 1 השלמה ל-5 יחידות במדעי המחשב. בנוסף ,אני לא רוצה לקנות כרגע מחשב נייד גדול . חשבתי שיהיה יותר נוח אם אני אקנה מחשב נייד קטן ואקח אותו לבית ספר ועליו אני אעשה את כל הפרוייקט . מן הסתם שצריך שהמחשב עצמו יהיה די קל בסביבות ה1.2 ק"ג. מה שכן נראה לי שמסך 10.1'' קצת בעייתי. מצד אחד יש את ה ASUS EEE 1005HA הנפלא והמהולל: [ מסך 10 אינץ ] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8479 מצד שני יש את : Lenovo IdeaPad S12 [ מסך 12 אינץ'] http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=8555 ההבדל מחיר ביניהם הוא 300 ש"ח, לא ממש רציני. מבחינת איכות הניידים, הASU…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-