עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עדיפות מן הסתם מחיר נמוך יותר אבל 7K זה הגבול העליון שלי המחשב ייקנה בארץ. אני מחפש מחשב עם מסך 13 יציאת HDMI כרטיס מסך לא מובנה כמה שיותר טוב מחשב שיהיה כמה שיותר קל ונייד אבל עדיין חזק לפחות 3 ג'יגה ראם עדיף 4 המלצות?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. זקוקה להמלצה למחשב נייד 13 אינץ' או 15.6 קל לנשיאה..אני מסיימת את לימודי עיצוב פנים לכן מעוניינת שיריץ אוטוקאד ומתחילה תואר בהוראה כך שישמש אותי במהלך התואר.. תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  3. יש אופצייה לרכוש את המחשב בקנדה בזמן הקרוב מאוד. אם קנדה, אז 1000$ בערך. * מטרות המחשב? פיתוח, אינטרנט, סרטים, פוטושופ, לימודים. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לפחות. חשוב הצבעים. * משקל רצוי? משקל לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף יותר מ 4 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך חיצוני דיגיטאלי. USB3, ומאוד עדיף rj45. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD, אפשר להסתדר עם 128G אבל עדיף יותר. * כונן אופטי? בזבוז מקום, עדיף שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?אם יש במחיר סביר זה יתרון משמעותי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא יזיק אבל חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני מחפש המלצה למחשב נייד (מעדיף של דל) לסטודנטית בגודל 14" עם מעבד i3 (אלא אם כן i5 יהיה ב-200 ש"ח יותר יקר אז i5), בצבע ורוד בתקציב של כ-2500 ש"ח. יש המלצות? אגב, שמעתי שלדל יש סדרה של מחשבים או מחשב בודד אחד שאפשר להחליף את הפאנל האחורי של המסך לאיזה צבע שרוצים, מישהו מכיר? זה רלוונטי אלי?

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  5. שלום לכולם . אני מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארה"ב בזמן הקרוב מאוד. הדרישות הם לא גבוהות במיוחד אבל כן רצוי שזה יהיה מחשב שיהיה טוב ורלוונטי ל2-3 שנים אני מעדיף מעבד I5, ולפחות 6GB זיכרון פנימי השימושים הם לא בשמיים. בעיקר אינטרנט, סרטים וכו'. * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? אין העדפה. לא כבד מדיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מחייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כן * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. מאוד חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by devan,

שלום, מחפש נייד עדיפות ל-14" (גם 13 זה בסדר) שימושים בעיקר אינטרנט, אופיס ושות' יהיה נחמד גם HDMI אבל לא חובה. אשמח להמלצות...

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  7. אני מתחיל ללמוד השנה , ומעוניין להחליף את הטושיבה שלי שהחזיק 4.5 שנים. מוכן להשקיע במחשב איכותי. * יש אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב ולהביאו ארצה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ללימודים, אינטרנט, מוזיקה , הרצת סרטים ב FHD וייתכן שגם מעט לעריכת וידאו. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך , מתחת ל 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך , 5-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיקה * האם …

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  8. שלום לכולם, מחפש המלצה לקנייה מיידית של מחשב נייד לשימוש עיקרי של סרטים HD ומשחקים משקל וסוללה לא משנה לי, גודל מסך לא יותר מ 16' תודה מראש אם החסרתי פרטים, תגידו ואצרף אותם בכיף

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  9. Started by pisti,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בגודל 15" שיתאים לעבודה, גלישה וכו' (בלי משחקים) המטרה היא מחשב לטווח של כ- 3-4 שנים. חשוב - ווינדוס ואופיס מותקנים. תקציב: עד 3,000 ₪. אשמח להצעות, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  10. Started by feffer,

* מטרות המחשב? צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט* גודל המסך? בתקציב כזה אני מבין שיש אופציה רק למחשב קטן, אבל הגודל לא משנה* משקל רצוי? אין העדפה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתים+* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב. בגדול המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים כך שאני מעונין באיכות טובה שלא תאכזב אותי. בנוסף הוא ישמש לגלישה קלה באינטרנט לא משהו ממש מסובך..

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום, מחפש נייד לאשתי שיחזיק כמה שנים קדימה. צרכים עיקריים: עבודה בתכנת אוטוקד לאדרכילות. ראיתי את זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796417 תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Swed,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לילדה בגיל העשרה שימוש לצורך עבודה משרדית אינטרנט וכד׳ גודל מסך 15.4 500 ג׳יגה יספיק צבע וציפוי לא משנה לבן או שחור עבודה משרדית פייסבוק עבודות לבית ספר וכד׳ צורב כדי שיהיה חיבורים מיוחדים לא צריך חיבור hdmi משקל רצוי לא חשוב זמן סוללה עדיפות למירבי למרות שהוא מתוכנן להיות בבית רוב הזמן מערכת הפעלה 7 מינימום העדפה לחברות dell Lenovo hp

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by eido300,

שלום אני מחפש מחשב לחבר (לאשתו הסטודנטית), אלו הפרטים שהוא הביא: מטרת המחשב: בעיקר כתיבה וגלישה. (ואולי קצת משחקים וסרטים לשעות השעמום, אז כדאי שיוכל להריץ משחקים, אבל זה חלק שולי) גודל המסך: 15.6". מבריק או מט: מבריק. רזולוציה: לא יודע. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. משקל רצוי: לסטודנטית לכן עדיף כמה שפחות אבל כתלות במחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף ארוך כתלות במחיר, לא פחות משלוש שעות בגלישה ו/או צפייה בסרטים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: לא יודע. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה.

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by Swed,

שבת שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לילדה בגיל העשרה שימוש לצורך עבודה משרדית אינטרנט וכד׳

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by ftom2,

הי, מחשב לסטודנטית. מסך 13'-14' להשתדל כמה שיותר קל משמש בעיקר לעבודות (Word Excel...) וגלישה עדיף עם DVD תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  16. Started by Arcadeguy,

היי לכולם. אני עוזר לחבר לבחור מחשב נייד למטרות לימודים ועבודה כללית(אופיס וכו'), ומהבדיקה שערכתי הגעתי למחשב הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=32445 על פניו המחשב נראה מעולה, יש לו מעבד מהדור החדש וטוב יחסית לתקציב(נכון?), 8GB RAM, אסאסדי בעל נפח 256GB, צג גדול יחסית ובעל פאנל IPS, והוא גם קל. רציתי לדעת מה אתה חושבים? יש משהו שעדיף בתקציב הזה? ושאלה נוספת, כתוב שהמסך נפתח כאלכסון, למה ציינו את זה? אשמח למענה מהיר כי עוד היום מתוכננת רכישה. תודה רבה והמשך יום טוב.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה לקנות מחשב הכי טוב שיכול להיות בתקציב של 2800 שקל כולל מיקרופון ומצלמה מובנים ותמיכה בתקשורת אלחוית מלאה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. Started by tall978,

שלום רב. אני מבקש המלצות למחשב נייד לאשה מבוגרת שעכשיו מתחילה את הצעדים הראשונים שלה בעולם המחשבים העיקרון הכללי הוא שלא צריך מפרט מתוחכם מדיי אבל גם לא מיושן מאוד בתקציב של 2k * מטרות המחשב? שימוש בסיסי - וורד, גלישה באינטרנט וכו' * גודל המסך? רצוי 15' * רזולוציית המסך? אשמח לכמה שיותר טוב במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המחשב אמור להיות יחסית נייח אז לא משנה באמת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה מינימום * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  19. Started by IDan2013,

*תקציב:2K. חריגה:2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וצפייה בתכני HD. בקצרה מחשב לסטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?אין לי מושג, מה שעדיף ויותר טוב. * רזולוציית המסך?מה שמתאפשר בתקציב ללא פשרות בדברים אחרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?סליחה על הבורות אבל אין לי כל כך מושג בדברים האלה אז מה שנחוץ. * משקל רצוי?כמובן עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמובן, כמה שיתאפשר בתקציב יהיה יותר טוב.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא כרגע לפחות.. * Bluetooth?יכול להיות בונוס נחמד סך הכל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב אבל אני לא מאמין שאפשר למצוא בכלל SSD בטווחי מחירים האלה. גודל רצוי 320+120 זה במידה ומתאפשר שילוב. אם לא, 32…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני צריך המלצה למחשב נייד 3000 עד 3500 ש"ח , השימושים במחשב יהיו שימושיים משרדיים , אופיס , אינטרנט , מצגות ודברים כאלה ... עדיף עם מסך כמה שיותר גדול ( רחב ) תודה לכם

21. Started by staieb,

שלום חברה אני צריך המלצה למחשב נייד * תקציב : 3500 ש"ח * מטרות המחשב? משחקים כמו CS 1.6 , Source שיעבדו טוב , אינטרנט הורדות שיהיה מהיר.. לצבא * צורב DVD? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין תודה ומחכה לתשובה

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  22. מחפש לקבל מספר אופציות למחשבים ניידים בטווח המחירים 3,000-3,300 ש"ח גג. שימושים של אימייל, אופיס, אינטרנט, הורדות, והשמעת שירים. מחפש מחשב עם HD של כ 250GB, מעבד שיוכל להריץ אופיס 2007, אינטרנט, ולהשמיע שירים, ואימיליים במקביל. שיהיה עם WIFI ובלוטות'. שיתמוך בויסטה אבל לא חובה. אם עדיף XP אז זה גם טוב. לא צריך קורא טביעות אצבע, HDMI ןכו'. מה מומלץ מבין הדגמים היום שנותנים תמורה טובה למחיר הזה? מבחינת מעבד, מסך טוב, אחריות טובה לפחות שנתיים. ושיהיה טוב לפחות לעוד 4 שנים. אשמח לקבל המלצות לכמה דגמים למרות התקציב הנמוך.... תודה!!!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  23. אני רוצה מחשב עד 4000 ש"ח לבית ספר ולמשחקים(שהמורים לא רואים ;D) לא משחקים חדשים מאוד, בעיקר משחקי ספורט. עדיפות ל HP PAVILION : http://www.mgsh.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1119&kind=ViewShop&idprod=231_1 אבל אני לא חושב שהכרטיס מסך יצליח להריץ משחקים חדשים. בין 3000 ש"ח ל4000 ש"ח.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום... אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד בין 3אלף ל4אלף.... *אני קונה אותו בישראל.. מעדיף גם שתמליצו איפה בדיוק כדאי לקנות אותו.... *מטרות המחשב... אממ בעיקר משחקים... וכמה שיותר כבדים שיוצא מהתקציב שלי... *גודל המסך... לא כלכך חשוב לי.. אלה אם כן זה ממש משנה.. אבל אולי 14+ *משקל לא חשוב *לא כלכך חשוב... אבל שלא יהיה קצת מידי... שלא יהיה פחות משעתיים? שעה וחצי אולי כמובן עדיף יותר... אבל אם זה משהו שממש משפיע על המחיר אז לא *דיסק קשיח? אני יודע?? 120GB +? *שיהיה צורב DVD... אבל אם זה ממש משפיע על המחיר אז עדיף להעלות בביצועים ולוותר על זה *שתהיה אחריות... בישראל... אבל שתהיה לכמה שיותר זמן... *אין העדפה לשום חברה כלשהי.... שיהיה אמין ומוכר.... תודה רבה לכולם....

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by Ofir Baruch,

מטרות המחשב? מטרת המחשב היא ללימודים וקצת גם למשחקים, להריץ תוכנות סימולציה, מטלב (עיבוד תמונה) וכו'.. * גודל המסך?13.3 או 14 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יותר מ2 כניסות USB, קורא כרטיסים וכל מה שבסטנדרט * משקל רצוי? פחות מ2 קילו, קרוב לכיוון 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף SSD אבל יותר מ128GB אם אין אז משולב עם מינימום 250GB * כונן אופטי? לא חייב, עדיף שלא כי זה מוריד מהמשקל * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה…

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים