עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zniibidl,

כמה שיותר קל משקל לפחות 3 ג'יגה ראם כ. מסך לא מובנה של חברה טובה המלצות?

2. Started by yuvalatsmi,

היי מחפש המלצה למחשב נייד 13 אינץ' תקציב 3000-3500 מטרות המחשב- עבודות משרדיות, אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ ברמה בסיסית גודל מסך-13, לא חשוב אם מבריק או מאט רזולוציית מסך- אין חשיבות מיוחדת משקל רצוי-1.5 קילו זמן סוללה רצוי- כ-7 שעות יציאות מיוחדות- HDMI BLUETOOTH- לא חשוב גודל מינימלי וסוג כונן קשיח- 128 SSD תחת מגבלות תקציב אם לא אז 500 כונן אופטי- לא חשוב תחנת עגינה ייעודית- לא חשוב אחריות בינלאומית- לא קריטי מערכת הפעלה- נדרש ווינדוס 7 או 8 העדפה לחברה מיוחדת -דל ראיתי את הדגם של המחשב הבא:Dell latitude 3340 RD33-7697 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3010 סה"כ נראה שהוא עונה על מרבית הצרכים, נראה לי קצת חשוד לקבל מעבד i5 ו-128 SSD במחיר כל כך זול האם ישנם המלצות…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, דודה שלי רוצה לקנות לעצמה מחשב שישמש אותה לשימושי משרד בסיסיים, סקייפ ושום דבר מיוחד אחר. כן חשובים לה נוחות המקלדת ומשקל נמוך - הוא ינוייד הרבה. בכונן אופטי אין צורך. חשבתי להמליץ לה על אחד מהCULV של החברות, אבלל אינני יודע איזה טוב ממשנהו. אשמח להמלצותיכם. תודה מראש, אור

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני זקוק להמלצה למחשב ללימודים מסך 13.3 שתהיה סוללה שמחזיקה זמן נורמלי עדיפות שיהיה של חברת hp תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by Siasom,

מישהו יודע מתי ואם DM3 של HP יגיע לארץ? ואם כן מה יהיה מכירו (לערך)? [br]פורסם בתאריך: 9.11.2009 בשעה 00:33:48 מישהו??

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. שלום, אז לאחר שה HP שלי הלך לעולמו, אני מחפש מחליף. לאחר הסבל עם ה 15 הכבד והמסורבל, הבנתי שמחשב נייד צריך להיות נייד! ולכן אני יורד ל 13 אינץ. אהבתי את ה Ultrabookים החדשים, ובגדול זה הכיוון. מחינת התקציב אני מגביל את עצמי לכ 3K, אבל אני גמיש ומוכן להשקיע עוד טיפה במידה והנ"ל מצדיק את עצמו. * מטרות המחשב - בעיקר שימוש משרדי ואינטרנט, חיבור לטלויזיה לצורך צפיה בסרטים ומשחקים "קלים" פה ושם.. לא מצפה ממנו להריץ BF4... * גודל המסך - 13.3, עדיפות למסך מט. * רזולוציית המסך - HD 1366x768 \ FHD 1920x1080 - עדיפות ל FHD במידה ונכנס בתקציב, ללא מסך מגע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא * משקל רצוי - 1.5-2 , בעקרון כמה שפחות יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3 שעות וצפונה *…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים בלבד (וורד,אופיס) ולפעמים סדרות וסרטים. הכי חשוב לי שיהיה קל- עד 1.8 קילו וגם שלא יהיה יקר מידי, עדיפות כמה שיותר זול- הכי הרבה 3500 ש"ח (אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אין לי מידע לגבי נתונים אחרים). מצאתי ארבע אופציות אפשריות- אשמח אם תגידו מה עדיף ואם יש רעיון לדגם אחר גם אשמח לשמוע: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18928&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://ksp.co.il/?uin=18459 http://ksp.co.il/?uin=19919 http://ksp.co.il/?uin=17466 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  8. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בעל משקל של לא יותר מ2 ק"ג. חובה סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות בין טעינה לטעינה רצוי כ. מסך עצמאי אבל אפשר בלי מסך 13 אינץ' יציאת HDMI 4GB זכרון. תקציב עד 4500 ש"ח. ועכשיו המגבלות: רכשתי לפני חודש VOSTRO 3300 ואני לא מרוצה ממנו, כמו כן ה DELL 3010 נראה לי כמו צעצוע עיצובית ולכן אוותר גם עליו. לא מעוניין במחשבים של היצרנים הבאים: ACER ASUS LENOVO MSI HP (מאוכזב מהם עמוקות) מעדיף גם לא להיפגש עם טושיבה ו LG אבל אם תציעו דגמים מעניינים - אשקול. כמובן לא מעוניין במעבדים שאינם אינטל ואינם מהדור האחרון כלומר i3 או i5. חשבתי על סמסונג Q330 הוא נראה מתאים כמו כפפה , אבל אני קצת מתלבט בין ה i3 ל i5 -האם זה קריטי? הi3 350M שיש לי ב VOSTRO 3300 קצת חלש ל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, מבקש המלצתכם למחשב נייד ע"פ הדרישות הבאות: מטרות המחשב - שימוש ביתי ומשרדי, אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים. ללא משחקי מחשב. גודל המסך - 13.3", עדיף מסך מט בעל בהירות גבוהה. נדרש יכולת צפייה סבירה מהצד. רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת נוחה לשימוש בגודל מלא (ללא numpad). מבחינתי trackpoint יהווה יתרון אבל אסתדר גם בלעדיו. משקל רצוי - 1.6-1.8 ק"ג, אבל לא אפסול גם אם מעט כבד יותר. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 3-4 שעות לפחות בשימוש סביר (כולל wifi, בהירות מסך סבירה). האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI. Bluetooth? לא חובה. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין דרישה מיוחדת. במידה והדגם מגיע עם SSD, עדיפות …

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by RonenIL,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר , ושידור תכני 4K לטלויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WINDOWS 8. האם ישנה העדפה לר…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. עדיפות מן הסתם מחיר נמוך יותר אבל 7K זה הגבול העליון שלי המחשב ייקנה בארץ. אני מחפש מחשב עם מסך 13 יציאת HDMI כרטיס מסך לא מובנה כמה שיותר טוב מחשב שיהיה כמה שיותר קל ונייד אבל עדיין חזק לפחות 3 ג'יגה ראם עדיף 4 המלצות?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. זקוקה להמלצה למחשב נייד 13 אינץ' או 15.6 קל לנשיאה..אני מסיימת את לימודי עיצוב פנים לכן מעוניינת שיריץ אוטוקאד ומתחילה תואר בהוראה כך שישמש אותי במהלך התואר.. תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. יש אופצייה לרכוש את המחשב בקנדה בזמן הקרוב מאוד. אם קנדה, אז 1000$ בערך. * מטרות המחשב? פיתוח, אינטרנט, סרטים, פוטושופ, לימודים. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לפחות. חשוב הצבעים. * משקל רצוי? משקל לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף יותר מ 4 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבור למסך חיצוני דיגיטאלי. USB3, ומאוד עדיף rj45. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD, אפשר להסתדר עם 128G אבל עדיף יותר. * כונן אופטי? בזבוז מקום, עדיף שלא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?אם יש במחיר סביר זה יתרון משמעותי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא יזיק אבל חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מחפש המלצה למחשב נייד (מעדיף של דל) לסטודנטית בגודל 14" עם מעבד i3 (אלא אם כן i5 יהיה ב-200 ש"ח יותר יקר אז i5), בצבע ורוד בתקציב של כ-2500 ש"ח. יש המלצות? אגב, שמעתי שלדל יש סדרה של מחשבים או מחשב בודד אחד שאפשר להחליף את הפאנל האחורי של המסך לאיזה צבע שרוצים, מישהו מכיר? זה רלוונטי אלי?

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  15. שלום לכולם . אני מחפש המלצה למחשב נייד לקניה בארה"ב בזמן הקרוב מאוד. הדרישות הם לא גבוהות במיוחד אבל כן רצוי שזה יהיה מחשב שיהיה טוב ורלוונטי ל2-3 שנים אני מעדיף מעבד I5, ולפחות 6GB זיכרון פנימי השימושים הם לא בשמיים. בעיקר אינטרנט, סרטים וכו'. * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? אין העדפה. לא כבד מדיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מחייב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI כן * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB לפחות * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. מאוד חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by devan,

שלום, מחפש נייד עדיפות ל-14" (גם 13 זה בסדר) שימושים בעיקר אינטרנט, אופיס ושות' יהיה נחמד גם HDMI אבל לא חובה. אשמח להמלצות...

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  17. אני מתחיל ללמוד השנה , ומעוניין להחליף את הטושיבה שלי שהחזיק 4.5 שנים. מוכן להשקיע במחשב איכותי. * יש אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב ולהביאו ארצה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית ללימודים, אינטרנט, מוזיקה , הרצת סרטים ב FHD וייתכן שגם מעט לעריכת וידאו. * גודל המסך? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך , מתחת ל 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך , 5-6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו VGA * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 לפחות * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ מספיקה * האם …

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. שלום לכולם, מחפש המלצה לקנייה מיידית של מחשב נייד לשימוש עיקרי של סרטים HD ומשחקים משקל וסוללה לא משנה לי, גודל מסך לא יותר מ 16' תודה מראש אם החסרתי פרטים, תגידו ואצרף אותם בכיף

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  19. Started by pisti,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש בגודל 15" שיתאים לעבודה, גלישה וכו' (בלי משחקים) המטרה היא מחשב לטווח של כ- 3-4 שנים. חשוב - ווינדוס ואופיס מותקנים. תקציב: עד 3,000 ₪. אשמח להצעות, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  20. Started by feffer,

* מטרות המחשב? צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט* גודל המסך? בתקציב כזה אני מבין שיש אופציה רק למחשב קטן, אבל הגודל לא משנה* משקל רצוי? אין העדפה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתים+* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב. בגדול המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים כך שאני מעונין באיכות טובה שלא תאכזב אותי. בנוסף הוא ישמש לגלישה קלה באינטרנט לא משהו ממש מסובך..

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום, מחפש נייד לאשתי שיחזיק כמה שנים קדימה. צרכים עיקריים: עבודה בתכנת אוטוקד לאדרכילות. ראיתי את זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796417 תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Swed,

שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לילדה בגיל העשרה שימוש לצורך עבודה משרדית אינטרנט וכד׳ גודל מסך 15.4 500 ג׳יגה יספיק צבע וציפוי לא משנה לבן או שחור עבודה משרדית פייסבוק עבודות לבית ספר וכד׳ צורב כדי שיהיה חיבורים מיוחדים לא צריך חיבור hdmi משקל רצוי לא חשוב זמן סוללה עדיפות למירבי למרות שהוא מתוכנן להיות בבית רוב הזמן מערכת הפעלה 7 מינימום העדפה לחברות dell Lenovo hp

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by eido300,

שלום אני מחפש מחשב לחבר (לאשתו הסטודנטית), אלו הפרטים שהוא הביא: מטרת המחשב: בעיקר כתיבה וגלישה. (ואולי קצת משחקים וסרטים לשעות השעמום, אז כדאי שיוכל להריץ משחקים, אבל זה חלק שולי) גודל המסך: 15.6". מבריק או מט: מבריק. רזולוציה: לא יודע. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. משקל רצוי: לסטודנטית לכן עדיף כמה שפחות אבל כתלות במחיר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף ארוך כתלות במחיר, לא פחות משלוש שעות בגלישה ו/או צפייה בסרטים. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: לא יודע. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: לא חייב, מספיק אחריות בארץ. רישיון למערכת הפעלה: לא כלול במחיר. העדפה לחברה כלשהי: אין העדפה.

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Swed,

שבת שלום אני צריך המלצה למחשב נייד לילדה בגיל העשרה שימוש לצורך עבודה משרדית אינטרנט וכד׳

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by ftom2,

הי, מחשב לסטודנטית. מסך 13'-14' להשתדל כמה שיותר קל משמש בעיקר לעבודות (Word Excel...) וגלישה עדיף עם DVD תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.