ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לשימוש כללי בווינדוס, אינטרנט וגם משחקים פה ושם. התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, עדיף בלי חריגות מיוחדות. אחת הדרישות העיקריות שלי הוא שהמחשב יהיה שקט כי אני פריק של שקט (לכן בחרתי בסונטה). מה שאחרים לפעמים בקושי שומעים, נשמע לי רועש מאוד. בחרתי במעבד E8200 כי אני מתכוון לעשות OC קטן. כמו כן, לקחתי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי של Sparkle(אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024). השאלות הם: האם החום היחסי שכרטיסים פסיבים מפיצים, עלול להקשות על ה-OC? (יש להתחשב בכך שהסונטה הוא מארז די קטן). בסונטה צריך להוסיף מאוורר 120MM נוסף, איזה כדאי? האם עקב החום היחסי במארז (מארז קטן+כרטיס מסך חם) הקירור V1 יכול להפוך לרועש? האם יש כרטיסי 9600GT אחרי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עצה טובה לגבי מפרט של מחשב ללא ציוד היקפי עד 3.5K ניתן להתגמש קצת על המחיר... נפלתי בעבר עם מחשבים אז אני רוצה הפעם מחשב שיחזיק איזה שנתיים. בעיקר למשחקים עם גרפיקה כבדה כמו BF3. תודה מראש!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש המלצה של מפרט מלא בסביבות 10,000 ש"ח למחשב ביתי. אני לא מבין כמעט כלום במחירים,בחלקי מחשב. פשוט מחפש מחשב פנטיום 4 עם מעבד חזק ,זכרון פנימי גדול ,חיצוני בסביבות 40-80 מסך טוב,מקלדת,מדפסת ביתית,צורב,DVD טוב,רמקולים למחשב(לא משהו מטורף) ועוד כל מה שצריך בתקציב הזה. אני צריך להגיש את המפרט לאיזשהי עמותה אז מי שמבין יעזור לי מאוד מפרט מדויק. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לעזרתכם ביצירת מפרט למשחקים הכולל הכל כולל מסך LCD מקלדת, עכבר ורמקולים. (6000 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאמור אני לא צריך מסך איתו, אני צריך אותו עם הדברים הבאים: אני רוצה מארז מהדגם הבא: RaidMax Scorpio 868 אני לא מבין במעבדים ולוחות אם אז מה שתתנו יהיה טוב. כרטיס מסך: Radeon 9600pro 128M -DVD (רגיל, לא משולב עם CD) -צורב CDRW -HD של 80 גיגה לפחות... (120 עוד יותר טוב...) -מקלדת רגילה, עכבר אופטי חוטי... (רגיל) שימושים במחשב: משחקים, המון אינטרנט (הרבה חלונות פתוחים), סרטים. דוד
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, החלטתי לרכוש מחשב שישמש למשחקים סרטים ורשת. התקציב 6500. לפי מה שקראתי בהמלצות פה (ובאיזור) להלן מה שנראה לי - CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 275.18 ] 2 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 716.5 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : LG 52/32/52 Bulk…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מפרט למשחק בלי ציוד היקפי רק כל מה שצריך שיהיה בתוך הקופסה אני מתכנן לעשות אוברקלוק אינטנסיבי ואני לא שם דגש על כמה הוא רועש (משני) תודה מראש ! ;D
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 7000-7100 מקסימום 7150 ללא אפשרות לחריגה. הדרישות הם מחשב לשנתיים שלוש הקרובות, שאין סיכוי שיעשה בו OC, מקלדת ועכבר אלחוטיים זולים (לא למשחקים כי יש לי גיים פד), מסך LCD טוב, ואם אפשר לדחוף לתקציב אז רמקולים זולים. המחשב מיועד לויסטה למשחקים ולסרטים. תודה! ד"א אין בעיה לפצל חנויות אם צריך. יהיה מצויין אם יירכש בIQPC כי אני מאשדוד.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פירסמתי כבר אשכול בפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256640.new#new עד עכשיו אני עובד על מעבד אינטל פנטיום 1.6 רגיל קניתי את המחשב הזה כמעט לפני 6 שנים. לא יודע איזה לוח אם יש לי, אם צריך אז בבקשה תביאו לי לינק לכלי הזה שבודק ואני אגיד לכם מה הדגם שלו. בקיצור אני רוצה ללכת לקנות את המעבד פנטיום 4 3.4 בגלל שהמחיר שלו ממש זול ואני רוצה כבר להתחיל לשדרג את המחשב אבל אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת כי אני חייל. בעיקרון הייתי רוצה לקנות AMD כי הם יותר זולים ואני חושב גם יותר טובים אבל זה סיפור כי צריך להחליף את כל הלוח אם בשביל זה. בבקשה תנו לי תשובות וגם ייעוץ מה לעשות אוקיי קצת נתונים בקשר למעבד הוא Socket478 mPGA לוח אם הוא i845…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בתקציב מוגבל יחסית (2000+/-) לטובת הורדות בלבד, כלומר מחשב שיוכל לרוץ בלי הפסקה ולהוריד דברים באי מיול מבלי לקרוס אחרי שבוע של עבודה. השאלה המרכזית היא האם יש בכלל צורך במשהו מיוחד בשביל זה או שמחשב ביתי רגיל יוכל להסתדר כמו שצריך עם העבודה הזאת?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. זאת ההודעה הראשונה שלי כאן בקהילה, נרשמתי במיוחד ואני מקווה להישאר . שמי עמית ואני עובד בתחום האינטרנט כך שמחשב זה חלק גדול מהחיים שלי, עד לפני שבועיים היה לי מחשב acer aspire 5270 במשך שנתיים וחצי והייתי מאוד מרוצה חוץ מבעיית חום רצינית שהייתה לו, בכל מקרה הוא היה מחשב מאוד חזק עד שלפתע שבק חיים. נתקלתי במודעה בנוגע למחשב asus 1101ha לפני כשבוע ורכשתי אותו ב2700 מאז לא הפסיקו הבעיות וכבר הספקי להחליף לי אותו לאחד חדש. לא ידעתי שהמחשב חלש בצורה מחרידה כי למרות שאני עובד בתחום האינטרנט אין לי כל כך מושג בחומרה, לא הצלחתי לטעון מספר תוכנות הכרחיות לעבודה שלי ואפילו בגלישה באינטרנט הוא קצת חורק. החלטתי למסור את המחשב לחברה שלי ולרכוש לי מחשב חדש. הדרישות שלי הם מא…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח אפשר קצת לחרוג.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עריכה גרפית 2D תוכנות אדובי CS3 השימוש הוא לצורך פרנסה. 3. ללא ציוד היקפי. 6. עדיף שיהיה שקט-5 7. ללא OC 8. ללא מע' הפעלה התוכנות בהם אני משתמש עכשיו הן מסדרת CS3, שאינה תומכת ב 64bit. אך ארצה שתהיה לי אפשרות שידרוג בהמשך. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב לעבודות אופיס , אינטרנט ושיתוף קבצים . K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK G31M-VS s775, 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 640GB 7200RPM, 16MB, Sata II- HD642JJ כרטיסי מסך none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים 7001 Midi ATX Tower Case Black With 450W ספקי כוח none מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שאתם ממליצים דווקא על סמסונג. יש לזה סיבה? כידוע ב HD יש לשיבות גדולה לאמינות אפילו על חשבון כמה אחוזים בביצועים או כמה שקלים במחיר. ולמיטב נסיוני DW מאד אמינים. אנא פרטו שיקוליכם. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין צורך במסך או במערכת הפעלה. עדיף שירוץ כמה שיותר מהר עם פוטושופ. ישוחקו עליו משחקים יחסית לא כבדים. המסך שיחובר למחשב הוא 22". ללא OC, אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב לכולם, בשעה טובה יש לי זמן להחליף למשפחה את המחשב הביתי שנמצא אצלנו בסלון ומשמש את כל בני הבית (המחשב היחיד שאינו לפטופ/טבלט). . מה התקציב המקסימלי? גבולות התקציב מאוד מאוד גמישות, אבקש לא להגזים (2500 דולר לא כולל מע"מ – לא משולם בגלל קניה אקדמית – זה נראה לי עוד סביר) – הקונה לא יודע איזה תקציב לתת ושואל מהו תקציב לסביר למחשב מצויין (ציטוט!) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את מלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אם זה מצדיק את התוספת. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ CS4, עבודה משרדית בשימוש בacrobat pro, winedt, mat…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לציין שאני מחפש מחשב רק 13.3 אינץ לא יותר, אז בבקשה לא להציע דברים אחרים כי זה קריטי לי הגודל. השימושים הם ללימודים אופיס ואינטרנט.. הראשון הוא של lg מדגם R380-A.APB1E וזה המפרט שלו Intel® Pentium M Dual core Processor T4200 2MB 2.0GHz L2 Cache, 800MHz FSB מעבד זיכרון 2GB DDR2 (800) זיכרון תצוגה 13.3" LED LCD(16:9) 220nit, WXGA סוג NVIDIA Geforce 8200M G כרטיס גרפי דיסק קשיח 320G S-ATA (5.4K) דיסק קשיח כונן DVD Super-Multi(DL) צורב תקשורת Dual Hexa-band Antenna אלחוטית Dual Hexa-band Antenna רשת V2.0 + EDR Bluetooth מצלמה אינטרנט מובנית LG Smart Cam (1.3M Pixel) with Internal Mic מצלמה אינטרנט מובנית יציאות 5-i…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מסוג hp pavilion 2155dx היה מתחבר רגיל וזה ,אבל בימים האחרונים הוא הפסיק להתחבר לי לראוטר אבל לראוטרים של שכנים שלי הוא כן מתחבר ,ואגב המחשב שמחובר בכבל לראוטר כן מפעיל אינטרנט כרגיל. אז מה הבעיה לדעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למחשב מבוסס Mini-ITX למחשב לשימוש משרדי. יש חיה כזאת? עריכה: לא מתוכנן OC, לא מתוכנן Gaming, רצוי שיהיה שקט אבל זה לא קריטי התקציב לא חשוב, שיעלה כמה שצריך. עריכה: תקציב עד 3000 ש"ח המחשב הולך להיות מוצמד מתחת לשולחן ולכן המארז צריך להיות קטן ככל שאפשר. מארזי Micro ATX פשוט גדולים מדי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, המחשב שלי מת סופית לאחר כמעט עשור שהוא אצלי, פה קיבלתי את ההמלצה למפרט הקודם אז אשמח לקבל עזרה גם עכשיו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אפשר לחרוג מעט אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, קצת עבודת תכנות קלה (WEB) שלא מצריכה חישובים כבדים ושימוש יום יומי רגיל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכוננים כלל, יש ssd רגיל של חצי טרה ועוד nvme של חצי ועוד קשיח. יש…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהיעזר בכם כדי לדעת איזה רכיבים אני יכול להשאיר מהמחשב הישן. אני בעיקר מתלבט לגבי: מעבד, זיכרונות וספק. מצורף מפרט המחשב הנוכחי שלי: http://speccy.piriform.com/results/UlhzKadrLIZqKPkUBFb1zoM אשמח לשמוע את דעתכם. *המחשב החדש מיועד לגיימינג. (בעיקר APEX and Dota) **יש לי מסך מחשב גיימינג חדש -XG248Q של ASUS עם G-SYNC ו240 הרץ.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סטונדט להנדסה והמחשב הישן שלי כמעט מת ואני רוצה להחליף למחשב חדש. כיום השימושים שלי הם בייחוד אינטרנט ואופיס, מידי פעם שימוש בתוכנות כמו solidwork ו sketchup אך לדברים קטנים ולא פרוייקטים מורכבים. עקב מגבלה בתקציב הכיוון שלי הוא לנצל את הסכום לקניית מחשב ללא כרטיס מסך. בינתיים אני אשתמש בכרטיס המובנה במעבד\ בכרטיס הישן שלי Radeon HD 7750 2gb, מה שיותר מתאים ובעתיד אשקיע ~2000ש"ח בקניית מסך חדש וכרטיס מסך. טופס בקשת מפרט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500+100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כיום שימוש בסיסי אינטרנט ואופיס, מידי פעם שי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה ! אני קודם כל יתחיל בזה שאני גן בקנדה אני מצטער עם זה יסבח עניינין קצת אבל אני מסתכל בדולק קנדי באתר newegg.ca אני מעוניין לבנות מחשב גיימינג אך ורשק למשחקים וכל שאר הדברים הקטנים היומיומיים... עשיתי לי מפרט אבל כבר ממזמן אני לא התעסקתי בזה אז ניהייתי קצת חלוד ... התקציב שלי זה 1200-1150. דולר קנדי וזה המפרט שבניתי: https://ca.pcpartpicker.com/list/gpYzP3 תגידו לי בבקשה אם זה מפרט טוב ואם יש משו לשנות אני ישמח ! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אשמח לעזרה בהערכת שווי המערכת. תודה. i5 3570K. קירור Noctua NHU12P. לוח אם Asus Maximus iv Gene Z. זיכרון G.SKILL Ripjaws 8GB אדום. ספק כוח antec EarthWatts 650W Platinum. מארז antec p180 mini. המערכת בת שנה+- ומגיעה עם כל הקבלות למימוש אחריות במידת הצורך. לא נעשה OC כבד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-