עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by no_flex_zone,

הצעה שקיבלתי : מעבד חזק Intel Core i7 4510U זיכרון גדול 6GB DDR3 1600Mhz דיסק 500GB SATA מסך 15.6 LED + מצלמה מובנית כרטיס מסך חזק Radeon R5 2GB צורב DVDRW ללא מערכת הפעלה המוכר מוסיף לי ל8 gb זכרון Ssd 240. החנות ל.י סחר האם שווה? כל זה ב3500. האם שווה? האם מסוכן שהוא פותח את המחשב ומשנה את הרכיבים שלו? אם יש משהו יותר משתלם תציעו לי הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופוטושופ ומשחקים מידי פעם צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנו…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  2. Started by giladbigel100,

שלום לכולם תקציב: 4000 ש"ח (מחשב זול יותר יתקבל בברכה) מיועד בעיקר לתכנות (מריץ קצת אימולטורים כך שעדיף 16 ראם.. אך אני פתוח ) אך גם למשחקים (כך ששצריך כרטיס טוב).. לגבי גודל המסך עדיין לא החלטתי.. (משקל מול נוחות עבודה..) לגבי רזולוציה גם יש התלבטות -למרות שעד היום די הסתדרתי עם1366X768 בfhd יש יותר שטח עבודה... אך מצד שני אני מעדיף לשחק על 1366X768 כי אז המשחקים ירוצו מהר יותר ולא אצטרך להחליף מחשב תוך שנה.. הורדה לרזולוציה שלא תואמת למסך תפגע באיכות תצוגה של המשחק. מעבד -i7. 3 שנים אחריות. וחשוב להזכיר כי אני נוסע לקנות באילת כך שהחיר זול יותר אך המבחר די מצטמצם למה שיש לksp ואייבורי שבאילת. חשבתי על שני מחשבים אך כמובן שאני פתוח לכל הצעה. Dell New Inspiron 1…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by lital1,

היי ! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשתי האחיות הקטנות שלי , שתיהן תלמידות תיכון. הצרכים שלהם הם דיי בסיסיים- כתיבת עבודות ללימודים, גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות וקצת משחקים בסייסים. מה שחשוב לי בעיקר זה לרכוש מחשב שיחזיק לאורך זמן, יציב, עם מינימום תקלות. המליצו לי על מחשב נייד של hp מדגם G6-1140S שמחירו כרגע הוא 2,899 שקלים. האם הדגם מומלץ? האם יש דגמים טובים יותר לצרכים הללו ? ומבחינת אורך חיים של מחשב, האם עדיף לי לרכוש להם אולי מחשב נייח מאחר ואלה למיטב הבנתי מחזיקים זמן רב יותר? התלבטות נוספת שיש לי היא אולי לרכוש להם 2 נוטובוקים של אסוס במחיר של ה- Hp וכך שניהן יוכלו לעבוד באופן עצמאי יותר, אך מצד שני הבנתי שהנוטבוקים שורדים פחות זמן... בתודה ליטל

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by kdani,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד 13.3" רצוי מסך LED (צריכת חשמל נמוכה) עדיפות למשקל נמוך, אבל לא ע"ח סוללה. רצוי מוצר איכותי/אמין/עמיד (אבל לא חייב להיות DELL IBM או HP) שימושים עיקריים - אינטרנט, OFFICE, וסרטים. מיועד לחלונות 7, 3 ג'יגה RAM. תודה!

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by nivzion,

אוקיי, אז אני עונה על הסקר של HWZONE, ואתם תמליצו לי על מחשב, בבקשה: תקציב - עד 3500 (אם יש צורך, אחרוג בעוד 200 לא יותר). מטרות המחשב - עיצוב גראפי קל (ללימודי WEBMASTER), משחקים בינוניים, סרטים ואינטרנט. מסך - נראה לי שהתרגלתי כבר ל-15.6 אינטש, ונראה לי שאני אעדיף מבריק. רזולוציה - אני באמת לא יודע, נראה לי שאני אעדיף את ה-1920X1080??? (או שאולי לא???, מה אתם אומרים?). אמצעי קלט - סטנדרטיים, כמו בכל מחשב נייד רגיל. משקל - עדיף שלא יעבור את ה-2.5. זמן סוללה - כמה שיותר... 4 שעות יהיה בסדר. יציאות מיוחדות - HDMI, X3 USB Bluetooth - לא מעניין. כונן קשיח - מעוניין ב - 7200rpm, בגודל 500GB ומעלה. כונן אופטי - חייב להיות. אחריות - מעוניין ב-3 שנים. מע' הפעלה - Windows 8 64bit…

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  6. Started by tvdh.tomer@gmail.com,

שלום לכולם, אח שלי הוא סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד. הצרכים שלו הם צרכים לימודיים והוא צריך להשתמש באופיס,לגלוש באינטרנט וגם הוא רוצה לראות סרטים וסדרות שהוא מוריד במחשב הנייד בלי שיהיו לו תקיעות כך שגם כרטיס המסך צריך לאפשר את זה. יש לו מערכת הפעלה עם רישיון כך שהוא לא צריך. התקציב שלו: כ 3000 שקל. אודה לכם על המלצות למחשב נייד.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  7. Started by Enable,

אני צריך למחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי להפעיל משחקים כמו SIMS לדוגמא ותוכנות כמו ADOBE PRIMRE שיבוא אם 250 גי'גה+ מצלמה מובנת+Bluethot מחיר בין 3000-5000 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. Started by sha-256,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית-גבוהה), צפיה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15"~ עדיפות למסך IPS. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי. * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יותר מידי אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות להיברידי אם כי לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם הקנייה מחו"ל. בכל מקרה אחריות לשלוש שנים לפחות. * האם…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yunes,

שלום שמי דויד ולשמחתי הרבה לאחר זמן רב מאוד לראשונה החלטתי לרכוש מחשב נייד. אין לי ידע או ניסיון מוקדם בתחום ושוק המחשבים הניידים מציע מגוון רחב מאוד של אפשריות. אודה לכל מי שיעזור בעצה בנושא לרכישת מחשב. ברשותי תקציב של 2000-3000 שקלים. דרישותי מהמחשב הן: 13,3-12 אינטש,שיריץ סרטים + סרטים מכונן הדי וי די ואינטרנט ללא בעיות, בטריה שתחזיק כמה שיותר שעות,שלא יתחמם הרבה,כונן צריבה טוב ומהיר,קל משקל ואמין. נאמר לי שעבור צרכים אלו אינני צריך להשקיע סכומים בסדר גודל כמו זה שהקצבתי אבל אין ביכולתי לקנות מחשב לעיתים קרובות, ולכן ברצוני שהמחשב ישרת אותי נאמנה לצרכי הבסיסיים לעוד שנים רבות, במידה ויש מי שחושב או אפילו בטוח שישנו מחשב העונה על דרישותי מתחת לתקציב זה מוזמן לתת את דעת…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by moshik811,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד ב5000 בערך ומצאתי שתי אפשרויות בKSP רציתי לדעת מה חושבים עליהם ואם יש משהו יותר טוב במחיר הזה http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=19081 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17268 חשוב לי שהמחשב יריץ כל משחק שקיים היום לא יתחמם מהר ושלא יהיה כבד מידי 3.5 קילו מקסימום זה הכל בעיקרון

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  11. Started by alex1991,

צריך המלצה למחשב נייד השימוש העיקרי לאינטרנט ומשחקים עד 5500, מסך 15.4. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by Limorit,

מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 14, עם אינטל i7 ומסך מגע. רוצה להגיע לסכום של עד 4000 שח (עדיפות לפחות) ראיתי שיש לאסוס ו- hp אשמח לעזרה למשהו טוב עם הפונקציות שרשמתי ובמחיר סביר. יש ״חיה״ כזו?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. Started by mikyl,

מבקש המלצה למחשב נייד לאופיס, אינטרנט, סקייפ, זום. בגודל 15.6 תקציב לא מוגדר אבל לא יקר.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  14. Started by dforer,

שלום לכולם. אני קורא בפורום דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו החלטתי להירשם. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן, אבל עכשיו כשנותר רק עוד שבוע וחצי עד ללימודים אני חושב שהגיע הזמן לרכוש. חשוב לציין שאני קונה כנראה את המחשב בארה"ב אז הצעות מאתרים כמו אמאזון יתקבלו בברכה. מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל שנה א' בהנדסת חשמל ומחשבים. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים, תכנות ועיצוב גרפי (כתחביב) בפוטושופ ואילוסטרייטור. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? לא משנה לי רק שיהיה לפחות HD ready * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עד 2-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני רוצה מחשב עם המעבדים החדשים אז הוא אמור להיות ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימל…

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  15. Started by talhu,

שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד תקציב עד 3500 -3600 שח מעוניין בDELL כי זה 3 שנים אחריות האם האחריות כוללת כל תיקון למחשב? כולל לוח אם? אני בעיקר רוצה את זה לגלישה,תוכנות אופיס,לראות סרטים באיכות טובה ואיכות שמע טובה,לראות סטרימינג באינטרנט באיכות טובה ולשחק משחקי מלחמת עולם שנייה,לא דווקא אלו של 2010 אלה ישנים יותר האם מספיק לי מעבד I3

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by danga,

שלום למומחים, ברצוני לרכוש מחשב נייד ואני זקוק להמלצות כדי שאוכל להבין קצת יותר ולראות מה הכי טוב בתקציב. התקציב הוא עד 3000 עיקר הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט מייל ואופיס והורדות של מוזיקה וקצת סרטים. חשוב לי כמובן שיהיה תקשורת אלחוטית (אני מניח שזה סטנדרט) ובנוסף שלכרטיס המסך תהיה יציאת HDMI כדי שאוכל לראות גם סרטים דרך המחשב. כרגע אין לי כוונות לשהות איתו מחוץ לבית ולכן מסך בגדול של 15.4-6 יספיק בהחלט. אודה לתשובתיכם

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. שלום לכולם , אני צריך המלצה לנייד לסטודנטית , עד 4200 ש"ח .. ושלא יהיה כבד מדי במשקל ;D (בכל זאת .. סטודנטית ) תודה רבה !!!! בעית תקציב , אני צריך משהו עד 3000 ש"ח ..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הי, אני מתחיל לימודים שנה הבאה ואני צריך המלצה לאיזה מחשב נייד טוב שאני אוכל להעזר בו. בעקרון המחשב יהיה בשביל לימודים, זאת אומרת שרוב העבודה שלי איתו תהיה על אופיס, אבל אני גם רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחק או שניים... מחיר זה פחות בעיה בשבילי כי ככל הנראה אני קונה אותו בארה"ב, ככה שכבר יש ירידה של איזה 5000 ש"ח... אני גם מעדיף מחשב לא של חברות כמו ASUS שבדרך כלל המחשבים שלהם לא מצויידים בדיסק שחזור, נושא בעייתי עם הנייד הקודם במשפחה. מבחינת גודל מסך, אני לא בהכרח רוצה מסך של 15.4" או 17"... אין לי מושג עד כמה טובים המעבדים החדשים של אינטל על ניידים ואיזה תחרות יש להם מAMD אז אשמח אם תפתחו את עייני... עוד שאלה קטנה, עד כמה כדאי לקנות מחשב עם ויסטה עליו? תודה מראש על הע…

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by maor-a-,

שלום לכם אני צריך המלצה למחשב נייד בטווח מחירים של 3500-3700 הכי חשוב שיהיה בו 4GB זכרון דיסק קשיח 250 GB מינימום ומסך 15.4 תודה[br]פורסם בתאריך: 24.06.2009 בשעה 11:16:41 איך המחשב הנ"לhttp://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3735&CatCode=315 ובאופן כללי איך מחשבים של ACER/lennovo?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by maor ankri,

היי, מתחיל ללמוד באוקטובר, הכיוון הוא למחשב שיעבוד היטב לתקופת הלימודים (4 שנים). השימוש הוא די בסיסי; גלישה, נטפליקס ואופיס. דגש על משקל קל וסוללה טובה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עדיף עד 4.5k, גמיש עד 5 במקסימום עבור הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטפליקס, תוכנות סטטיסטיות (R), מעט תכנות, הרבה אופיס, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omri55,

מחשב בעיקר מיועד לגראפיקה ותוכנות רינדור/לא משחקים. חשוב שיהיה קל, מסך קטן גג 15 וחשוב לי שיראו טוב במסך גם באור יום שמתי לב לכניסתו של המעבד I7 החדש ואני שוקל לקחת אותו מחשבים חזקים שראיתי עד כה DELL 1557 ASUS G51J-A1 HP dv6t איך הDELL XPS? אשמח להתייעצות אתכם והשוואות ואולי דגמים נוספים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם יש אופציות טובות במחירים נמוכים יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + מידול ועיצוב קלים בתלת (בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,מאיה,מאדבוקס,זיבראש,יוניטי,אנריל שימוש תדיר-כבד (סטודנט לפיתוח ועיצוב משחקים) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש לכלול ווינדווס 10 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי …

• 3 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. היי, אני מחפשת מחשב נייד עם מפרט המתאים לדרישות הבאות (אם קיים): גודל מסך - 13.3-14" מעבד - אם אפשר i3 ואפילו i5 במסגרת התקציב זה יהיה טוב.. 4GB Ram ההארד דיסק - 500GB רצוי מאוד שיהיה דק, קל ועם זמן סוללה כמה שיותר ארוך - אחרי הכל, אני הולכת להסתובב איתו הרבה לדעתכם יש צורך בכונן אופטי בימינו? כי אני חושבת שזה משהו שאני כניראה יכולה לוותר עליו... המטרות הן צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט ועיבוד תמלילים - התוכנות הכי כבדות שאני כנראה אשתמש בהן יהיו פוטושופ/אילוסטרייטר.. כדאי שיהיה קורא כרטיסי זיכרון וגם חיבור hdmi. התקציב שלי הוא בסביבות ה-3.5 אלף (עם חריגה מקסימלית של 500, אבל עדיף שלא..). תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by The-StiG,

שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך של אינטרנט ..קצת משחקים ובכללי שימוש בסיסי במחשב ..סרטים מוזיקה וכאלה . אני חייל , מחפש מחשב עם מסך 15.6 ..לא משנה המשקל ..הכי חשוב שיתאים לי ולא יחרוג יותר מידי מהתקציב . אין לי העדפה לחברה מסויימת ..רק שיגיע עם אחריות סבירה . תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  25. Started by eladv,

לכולם שלום, אבקש את עזרתכם בהמלצה למחשב נייד. אם שכחתי פרט כל שהוא אשמח לקבל כל המלצה לפרט החסר. אני מחפש מחשב נייד עבור סטודנט - מהנדס מכונות. המחשב אמור להריץ תוכנות שרטוט מסך 15" צורב DVD אם יש צורך לפי דעתכם אז זיכרון 8GB אם לא אז 4GB יציאות HDMI ו WIFI חשובות כונן קשיח 500GB כרטיס מסך חזק אשר יוכל להריץ תוכנות שירטוט בלי בעיה. המחשב יקנה בארץ כך שאחריות רצויה רק לארץ. המשקל אינו חשוב. רב הזמן המחשב יהיה בחשמל אין משמעות גדולה לבטריה. מחיר סביב 4000 5000 ש"ח תודה על עזרתכם

• 0 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.