ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים , אני צריך המלצה למחשב נייד עד 7000 ש"ח. שיהיה עם המעבד החדש של אינטל לניידים שכבר יצא ... תקנו אותי אם אני טועה המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט שירים וסרטים .. בלי משחקים שיוכל להריץ Vista ... (אם זה לא יותר מדי) שיהיה עם HD גדול , צורב DVD זמן סוללה ומשקל לא ממש משנה ... תודה !
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד ב5000 בערך ומצאתי שתי אפשרויות בKSP רציתי לדעת מה חושבים עליהם ואם יש משהו יותר טוב במחיר הזה http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=19081 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17268 חשוב לי שהמחשב יריץ כל משחק שקיים היום לא יתחמם מהר ושלא יהיה כבד מידי 3.5 קילו מקסימום זה הכל בעיקרון
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: ivory, office depot, bigbox, bug מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ, רק ממודיעין (החנויות שציינתי נמצאות שם). מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב: עד 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: תלוי. יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר. חברת המחשב הניד המועדפת: מוכרים כמו dell, hp, toshiba, apple, מה שמומלץ. מערכת הפעלה מועדפת: windows 8\7\mac גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה משקל הנייד המועדף: לא משנה, עדיף קל D: גודל הצג: בינוני כזה, לא קטן ולא גדול מדי, באמצע כזה.. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: כסוף, לבן. אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה DVD, ומחשב טוב! מה מטרת שימוש המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
שלום לכולם תקציב: 4000 ש"ח (מחשב זול יותר יתקבל בברכה) מיועד בעיקר לתכנות (מריץ קצת אימולטורים כך שעדיף 16 ראם.. אך אני פתוח ) אך גם למשחקים (כך ששצריך כרטיס טוב).. לגבי גודל המסך עדיין לא החלטתי.. (משקל מול נוחות עבודה..) לגבי רזולוציה גם יש התלבטות -למרות שעד היום די הסתדרתי עם1366X768 בfhd יש יותר שטח עבודה... אך מצד שני אני מעדיף לשחק על 1366X768 כי אז המשחקים ירוצו מהר יותר ולא אצטרך להחליף מחשב תוך שנה.. הורדה לרזולוציה שלא תואמת למסך תפגע באיכות תצוגה של המשחק. מעבד -i7. 3 שנים אחריות. וחשוב להזכיר כי אני נוסע לקנות באילת כך שהחיר זול יותר אך המבחר די מצטמצם למה שיש לksp ואייבורי שבאילת. חשבתי על שני מחשבים אך כמובן שאני פתוח לכל הצעה. Dell New Inspiron 1…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולאחר סקירה ברחבי האינטרנט הגעתי למחשב שמתאים לתקציב שלי ולפי הבנתי הכי משתלם. המטרה בקניית המחשב הוא מחשב לשימוש יומיומי וגיימינג ברמה בינונית (אני לא גיימר כבד במיוחד). מצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17707 ע"פ notebookcheck.net כרטיס המסך מריץ משחקים רבים באיכות נמוכה-בינונית וחלק גם באיכות גבוהה. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html מה דעתכם, והאם יש לכם המלצות אחרות במחיר זה (לא יותר מהמחיר של המחשב הנ"ל)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אמור להתחיל בסמסטר הקרוב לימודי הנדסת תעשייה וניהול ואני מחפש מחשב נייד שיתאים לי למשך התואר,זה הכיוון הכללי: התקציב הוא עד ה3000 ש"ח בגדול. מעבד בכיוון של I3 דיסק קשיח 500G 4G RAM כולל מערכת הפעלה אחריות 3 שנים. משקל כ2 ק"ג רצוי כמה שיותר קל במגבלת המחיר. זמן סוללה 4 שעות(זמן רגיל..) שאלה נוספת: האם יש הבדלי היום באחריות של עד הביתה? איזה חברות נחשבות היום טובות בתחום ועם שירות אחריות מומלץ...DELL?ASUS?HP? השוק מוצף בניידים בסגנון ואשמח מאוד להכוונה תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע השנה לישיבה(איפה שלומדים תורה) ואני צריך המלצה למחשב נייד. אני אשתמש בו לקריאה של חומרי קריאה רבים ולכתיבה רבה. חשוב שהמסך יהיה נח ולא יצרוב את העיניים וגם שלא ישתקף באור. כמו כן שהמקלדת תהיה נוחה. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי הוא סטודנט והוא צריך לקנות מחשב נייד. הצרכים שלו הם צרכים לימודיים והוא צריך להשתמש באופיס,לגלוש באינטרנט וגם הוא רוצה לראות סרטים וסדרות שהוא מוריד במחשב הנייד בלי שיהיו לו תקיעות כך שגם כרטיס המסך צריך לאפשר את זה. יש לו מערכת הפעלה עם רישיון כך שהוא לא צריך. התקציב שלו: כ 3000 שקל. אודה לכם על המלצות למחשב נייד.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב מחר הבלאק בפריידי והיא רוצה שאני אמליץ לה על מחשב נייד שנמכר ברשת BESTBUY הדגמים הם https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/ http://www.amazon.com/ASUS-X550LA-DH71-15-6-Inch-Laptop-Silver/dp/B00F0JBJDS http://www.digitaltrends.com/laptop-reviews/asus-vivobook-v551lb-review/ אין לי מושג לגבי מחשבים ניידים מה מומלץ ואם למישהו יש דגם אחר טוב שנמכר ברשת BESTBUY אשמח להמלצה תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אוקיי, אז אני עונה על הסקר של HWZONE, ואתם תמליצו לי על מחשב, בבקשה: תקציב - עד 3500 (אם יש צורך, אחרוג בעוד 200 לא יותר). מטרות המחשב - עיצוב גראפי קל (ללימודי WEBMASTER), משחקים בינוניים, סרטים ואינטרנט. מסך - נראה לי שהתרגלתי כבר ל-15.6 אינטש, ונראה לי שאני אעדיף מבריק. רזולוציה - אני באמת לא יודע, נראה לי שאני אעדיף את ה-1920X1080??? (או שאולי לא???, מה אתם אומרים?). אמצעי קלט - סטנדרטיים, כמו בכל מחשב נייד רגיל. משקל - עדיף שלא יעבור את ה-2.5. זמן סוללה - כמה שיותר... 4 שעות יהיה בסדר. יציאות מיוחדות - HDMI, X3 USB Bluetooth - לא מעניין. כונן קשיח - מעוניין ב - 7200rpm, בגודל 500GB ומעלה. כונן אופטי - חייב להיות. אחריות - מעוניין ב-3 שנים. מע' הפעלה - Windows 8 64bit…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קורא בפורום דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו החלטתי להירשם. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן, אבל עכשיו כשנותר רק עוד שבוע וחצי עד ללימודים אני חושב שהגיע הזמן לרכוש. חשוב לציין שאני קונה כנראה את המחשב בארה"ב אז הצעות מאתרים כמו אמאזון יתקבלו בברכה. מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל שנה א' בהנדסת חשמל ומחשבים. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים, תכנות ועיצוב גרפי (כתחביב) בפוטושופ ואילוסטרייטור. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? לא משנה לי רק שיהיה לפחות HD ready * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עד 2-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני רוצה מחשב עם המעבדים החדשים אז הוא אמור להיות ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימל…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד , שימושים: 1.לימודים 2.סרטים עדיפות למחשב בעל סוללה טובה +מהיר + מסך גדול. עניין התקציב פתוח , תודה ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד 13.3" רצוי מסך LED (צריכת חשמל נמוכה) עדיפות למשקל נמוך, אבל לא ע"ח סוללה. רצוי מוצר איכותי/אמין/עמיד (אבל לא חייב להיות DELL IBM או HP) שימושים עיקריים - אינטרנט, OFFICE, וסרטים. מיועד לחלונות 7, 3 ג'יגה RAM. תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HP DV6000 שקניתי לפני 3 שנים- כעת אני מחפשת מחשב נייד חדש אני מחפשת לשימוש אישי ומשרדי- אופיס ואינטרנט- מחשב חדיש יותר ויותר חזק, מהיר, אמין, ומסך באיכות טובה אני משתמשת במחשב בבית ובמשרד - עדיף שהמחשב לא יהיה כבד מה אתם ממליצים לי? איזה חברה? HP? LENOVO? TOSHIBA? LG??? מחיר- עד 6000 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים, ברצוני לרכוש מחשב נייד ואני זקוק להמלצות כדי שאוכל להבין קצת יותר ולראות מה הכי טוב בתקציב. התקציב הוא עד 3000 עיקר הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט מייל ואופיס והורדות של מוזיקה וקצת סרטים. חשוב לי כמובן שיהיה תקשורת אלחוטית (אני מניח שזה סטנדרט) ובנוסף שלכרטיס המסך תהיה יציאת HDMI כדי שאוכל לראות גם סרטים דרך המחשב. כרגע אין לי כוונות לשהות איתו מחוץ לבית ולכן מסך בגדול של 15.4-6 יספיק בהחלט. אודה לתשובתיכם
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כמו dekaron,9dragon וassassin's creed ומטה, גודל המסך עדיף שיהיה 15.6 אבל יכול להיות גם משהו אחר, אני בעיקר רוצה שיהיה נוח לשחק ואני לא חושב שעל 10 אינץ נוח. זהו, אהה לגבי התקציב משהו כמו 2000+-, יש יכולת להעלות את המחיר בחריגה של 500+- מקווה שיש משהו כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך למחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי להפעיל משחקים כמו SIMS לדוגמא ותוכנות כמו ADOBE PRIMRE שיבוא אם 250 גי'גה+ מצלמה מובנת+Bluethot מחיר בין 3000-5000 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד עד 6000 אלף חשוב לי שהיה למחשב כרטיס מסך טוב תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד לאופיס, אינטרנט, סקייפ, זום. בגודל 15.6 תקציב לא מוגדר אבל לא יקר.
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד (אם אפשר חדש מ2023) לא לגיימינג ולא לסטודנט אלא לתוכנות (עריכת וידאו/אודיאו ומסמכים). אני צריך שיהיה במחשב הנייד גם מקום להכנסת דיסק נוסף במשקל 2T . תקציב של עד 3500 ש"ח. המחשב יכול להיות נרכש גם באילת. אין לי חברה מועדפת. מערכת הפעלה ווינדוס 11. גודל מסך שכיח (15-16). אני מעדיף מחשב קל משקל. )
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו (כרגע לצורכי לימוד). יתכן גם שימוש בAngular, React. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה מסויימת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 22 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפשת מחשב נייד עם מסך בגודל 14, עם אינטל i7 ומסך מגע. רוצה להגיע לסכום של עד 4000 שח (עדיפות לפחות) ראיתי שיש לאסוס ו- hp אשמח לעזרה למשהו טוב עם הפונקציות שרשמתי ובמחיר סביר. יש ״חיה״ כזו?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בייעוץ ברכישת מחשב נייד. אני מורה וסטודנטית. כך שהשימוש העיקרי שלי שלי זה תוכנות אופיס- וורד, מצגות (לעיתים גדולות וכבדות) ואקסל (לעיתים טבלאות מורכבות). קבצי PDF כיום בגלל הלמידה מרחוק משתמשת גם בזום וTEAMS אני מחפשת מחשב שיצליח לפתוח קבצים (גם גדולים) במהירות ויצליח להתמודד עם שילוב תוכנות - כמו זום\טימס וקבצים ביחד. ***עריכה*** בנוסף, שלא יהיה כבד, כי לפעמים אני אצטרך להסתובב איתו ואין לי רכב. כרגע יש לי מחשב של לנובו בן 7 שנים שעדיין עובד אבל המעבד שלו חלש - אינטל פנטיום והוא לא מצליח להתמודד עם קבצים כבדים או אפילו לוקח את הזמן בפתיחה של הזום או הTEAMS. התחלתי לחפש והבנ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-