עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaniv_appX,

אחותי רוצה לקנות מחשב נייד והשימושים שלה הם בעיקר אינטרנט פייסבוק מוזיקה הורדות וצפייה בסרטים אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על מחשב נייד שיכול לאפשר את המטרות האלו וגם שתהיה לו סוללה מאוד טובה ובמחיר שנע בין 2000-3000 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by alon2500,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: ivory, office depot, bigbox, bug מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ, רק ממודיעין (החנויות שציינתי נמצאות שם). מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב: עד 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: תלוי. יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר. חברת המחשב הניד המועדפת: מוכרים כמו dell, hp, toshiba, apple, מה שמומלץ. מערכת הפעלה מועדפת: windows 8\7\mac גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה משקל הנייד המועדף: לא משנה, עדיף קל D: גודל הצג: בינוני כזה, לא קטן ולא גדול מדי, באמצע כזה.. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: כסוף, לבן. אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה DVD, ומחשב טוב! מה מטרת שימוש המחשב? …

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  3. Started by zeroone,

אודה לכם על המלצתכם למחשב נייד בתקציב 7000-8000 ש"ח

4. Started by k3mot,

אהלן אנשים. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולאחר סקירה ברחבי האינטרנט הגעתי למחשב שמתאים לתקציב שלי ולפי הבנתי הכי משתלם. המטרה בקניית המחשב הוא מחשב לשימוש יומיומי וגיימינג ברמה בינונית (אני לא גיימר כבד במיוחד). מצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17707 ע"פ notebookcheck.net כרטיס המסך מריץ משחקים רבים באיכות נמוכה-בינונית וחלק גם באיכות גבוהה. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html מה דעתכם, והאם יש לכם המלצות אחרות במחיר זה (לא יותר מהמחיר של המחשב הנ"ל)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by yaron2k,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מישהן יכןל להמליץ לי בבקשה פירוט: מטרות המחשב : איטרנט . סרטים . מוזיקה ומשחקים בסגנון שהירוז אוף מייט אנד מגיק . גודל מסך : בין 14 ל16 אינץ . משקל : לא יותר מ3 קילו . סוללה : בין 6 ל 9 תאים . יציאות : יציאת hdmi אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון . usb 2 or usb bluetooth : כן כונן קשיח : בין 300 ל 500 גיגה בייט צורב dvd :כן ושהוא יהיה גם כונן כאילו להפעלה של דיסקי דיוידי אחריות בינלאומית : לא צריך אין לי העדפה לחברה כלשהי אבל הבנתי שהכי טוב asus זיכרון פנימי : מינימום של 4 גיגה כסף : לא יותר מ 3500 שקל תודה מראש לכל מי שיעזור וגם לי שלא

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  6. Started by מיכל כהנא,

שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בייעוץ ברכישת מחשב נייד. אני מורה וסטודנטית. כך שהשימוש העיקרי שלי שלי זה תוכנות אופיס- וורד, מצגות (לעיתים גדולות וכבדות) ואקסל (לעיתים טבלאות מורכבות). קבצי PDF כיום בגלל הלמידה מרחוק משתמשת גם בזום וTEAMS אני מחפשת מחשב שיצליח לפתוח קבצים (גם גדולים) במהירות ויצליח להתמודד עם שילוב תוכנות - כמו זום\טימס וקבצים ביחד. ***עריכה*** בנוסף, שלא יהיה כבד, כי לפעמים אני אצטרך להסתובב איתו ואין לי רכב. כרגע יש לי מחשב של לנובו בן 7 שנים שעדיין עובד אבל המעבד שלו חלש - אינטל פנטיום והוא לא מצליח להתמודד עם קבצים כבדים או אפילו לוקח את הזמן בפתיחה של הזום או הTEAMS. התחלתי לחפש והבנ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Omri R,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו (כרגע לצורכי לימוד). יתכן גם שימוש בAngular, React. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה מסויימת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. Started by מירי קאהן,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שמתאים לעריכת תמונות (לייטרום ופוטושופ) צלמת אני ממש לא מבינה בזה. ואשמח לקבל המלצות למה עלי לשים דגש? מה חשוב? מה ניתן לוותר? אשמח לקבל גם שמות של חברות , דשמים וכו' גובה תקציב 4500-5000 אשמח לקבל מידע והמלצות

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by TheWiseGuy,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב לא ישמש למשחקים או פעילות גרפית כבדה אחרת. ברוב הזמן הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר ככה שמשקל/אורך חיי סוללה פחות חשוב אני לא פוסל לקנות מסך בנפרד. המחשב צריך להיות חזק- הוא יריץ מכונות וירטואליות (לעיתים, גם שתיים במקביל) ויעבוד קשה. תקציב- עד 5000 שח. הומלץ לי על ה-dell vostro 3750. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by tomereise,

שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצת מחשב נייד לפי הצרכים הבאים: מעבד I7, דור 5 לפחות 8 GB Ram כונן קשיח SSD, לפחות 256 GB סוללה - לשימוש סביר, כלומר לפחות 4-5 שעות גודל מסך - לא משמעותי (אני משתמש לרוב במסך חיצוני) USB 3.0 - חובה מסך טאצ' - צ'ופר, לא חובה * אני מתכוון לשחק גם במחשב אז אני מאמין שכרטיס גרפי חזק חיצוני נחוץ אבל תביעו דעתכם - אם המעבד הגרפי הפנימי מספיק טוב ולא צריך אחד חיצוני. * בלי DealBreakers - למשל מסך באיכותך מאוד ירודה או כרטיס רשת חלש מאוד וכו' אשמח לעזרה מקצועית, תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ישראל11,

המלצה למחשב נייד עד 6000 אלף חשוב לי שהיה למחשב כרטיס מסך טוב תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by vovalol,

היי, אני רוצה מחשב נייד לגיימינג שלא מתחמם ונהרס ושיפעיל את המשחקים החדשים באיכות הגבוהה ביותר. התקציב עד 8 אלף, ואני מחפש מחשב שיחזיק למטרות האלו לפחות 3 שנים ויעמוד ברמה. עשיתי קצת חיפוש לפני הפוסט וראיתי שהכל סופר יקר ואני אפילו לא בטוח שהבקשה שלי ריאליט אבל אולי אתם מכירים מקומות יותר זולים או מחשבים שלא מצאתי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Erez360,

מחפש המלצה למחשב נייד , שימושים: 1.לימודים 2.סרטים עדיפות למחשב בעל סוללה טובה +מהיר + מסך גדול. עניין התקציב פתוח , תודה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sharon515,

שלום קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב מחר הבלאק בפריידי והיא רוצה שאני אמליץ לה על מחשב נייד שנמכר ברשת BESTBUY הדגמים הם https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/ http://www.amazon.com/ASUS-X550LA-DH71-15-6-Inch-Laptop-Silver/dp/B00F0JBJDS http://www.digitaltrends.com/laptop-reviews/asus-vivobook-v551lb-review/ אין לי מושג לגבי מחשבים ניידים מה מומלץ ואם למישהו יש דגם אחר טוב שנמכר ברשת BESTBUY אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  15. Started by itairaz99,

שלום ! אני מעוניין לקנות לפטופ חדש. בסביבות ה-2000 ש"ח אם צריך אפשר לחרוג מה-2000 בקצת (200 ש"ח). אני רוצה מסך בגודל '15.6 או '15.4 או באזור החמש עשרה שש עשרה אינץ'. הסוללה צריכה להיות חזקה שתספיק להרבה זמן. אני רוצה מעבד intel pentium או intel 2 do. השימושים העיקריים יהיו אופיס אינטרנט ואולי תוכנות לא כבדות. אילו מחשבים מומלצים אתם מכירים בעלי מפרט זה ? תודה רבה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. Started by Tal Regev,

היי אשמח להמלצה למחשב נייד, בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים עם 17 אינץ' ודיסק מהיר (SSD). אני לא יודעת מה המחיר הסביר לדבר כזה. אני סך הכול צריכה מחשב טוב במחיר כמה שיותר זול, אבל בלי להתפשר על מינימום איכות- שירוץ חלק, בלי תקיעות, לעוד הרבה שנים. אציין: יש לי מחשב בן 9! שנים שרק עכשיו הפסיק לעבוד בצורה מספיק טובה (Lenovo G550) כך שיש לי שאיפות גבוהות. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by megil,

מחפשת מחשב נייד, SSD, עד 2000/2500 שח , 15.6 אינץ' לגלישה, סרטים אני גם מתלבטת בין החברות השונות, שמעתי על אסוס שהשירות שלהם גרוע. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by khulud5,

שלום, יש לי מחשב HP DV6000 שקניתי לפני 3 שנים- כעת אני מחפשת מחשב נייד חדש אני מחפשת לשימוש אישי ומשרדי- אופיס ואינטרנט- מחשב חדיש יותר ויותר חזק, מהיר, אמין, ומסך באיכות טובה אני משתמשת במחשב בבית ובמשרד - עדיף שהמחשב לא יהיה כבד מה אתם ממליצים לי? איזה חברה? HP? LENOVO? TOSHIBA? LG??? מחיר- עד 6000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Omri Cohen,

היי אני מחפש מחשב נייד שתומך בעריכה גרפית(רוב תוכנות אדובי כולל עבודה במקביל) ותוכנות 3d ועריכת וידאו . גם מאוד חשוב לי שהמחשב יחזיק לתקופה ולא אצטרך לקנות חדש עוד שנה חשבתי לקנות asus gl552 הגרסה הפשוטה ביותר ולהוסיף 256gb ssd m.2 יש אולי חוות דעתֿֿ/ ביקורות /המלצות אחרות תודה מראש עומרי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Shacta,

אהלן אני צריך המלצה למחשב נייד יחסית קל ודק למטרות: סרטים, אופיס, עריכה, גיימינג בסיסי (כלומר כרטיס מסך נורמלי יותר טוב מהintel graphics 3000 השכיח אצל הניידים הדקים.. עד 2 קג , עד 1 אינץ גובה, 13-14 אינץ.. מחיר פחות בעיה.. כמעט קניתי את vaio sa אבל בגלל ביקורות רעות שהמאורר ממש מרעיש. והz series טיפה יקר מדי.. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by NANA05,

שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה למחשב נייד עד 7000 ש"ח. שיהיה עם המעבד החדש של אינטל לניידים שכבר יצא ... תקנו אותי אם אני טועה המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט שירים וסרטים .. בלי משחקים שיוכל להריץ Vista ... (אם זה לא יותר מדי) שיהיה עם HD גדול , צורב DVD זמן סוללה ומשקל לא ממש משנה ... תודה !

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  23. Started by talevi83,

היי, עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד Lenovo G550, תכלס מחשב אכזבה! אחריות על הפנים והוא בסה"כ בין שנתיים וכבר יש לו איזה בעיה שלפי מה שאני רואה כרגע זה בלוח אם. לפי דעתי אין לי טעם עכשיו להתחיל להחליף לוח אם כי אולי עוד יצוצו בעיות נוספות שיעלו את מחיר התיקון בעוד כמה מאות. לכן אני מחפש לקנות מחשב נייד של אחת מהיצרניות Dell או HP בסכום עד 3500 עם עדיפות לנמוך מזה, מעבד i3 ומעלה כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו Photoshop וסרטים ב- HD וחשוב ביותר, בחנות שתיתן לי 36 תשלומים באשראי או כמה שיותר קרוב לזה עם כמה שפחות ריבית ואחריות ל 3 שנים!!. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה...

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by fidel,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד... התקציב שלי כעת עומד על 1000 $ פחות או יותר למחשב נייד, ויש לי התלבטות קשה בין macbook air של אפל לבין xps13 של dell. מצד אחד אני אוהד ענק של מכשירי אפל למיניהם (אני מחזיק אייפון 6) ואני אשמח שאוכל תמיד להסתנכרן בין המכשירים, אבל בעיקר זה שהמחשבים שלהם עובדים מעולה ללא שום תקיעות ובעיות כמעט. ועוד, שכן ניתן להתקין עליהם ללא בעייה ווינדוס ווירטואלי. אולם מצד שני, באותו מחיר שאני יכול להשקיע על אפל, ניתן לקנות מחשב של דל עם מפרט יותר מרשים וביצועים יותר טובים. בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים ועבודות רשת כגון בניית אתרים ותחזוקם, אולם אני גם מעוניין שהמחשב יהיה יכול להריץ משחקים טיפה כבדים. עוד עניין שמאוד חשוב לי הוא היופי והדקות…

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by jambo222,

שלום . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים, לימודים, עבודה משרדית, )? לימודים, ומשחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א …

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים