עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomereise,

שלום, אשמח לעזרתכם בהמלצת מחשב נייד לפי הצרכים הבאים: מעבד I7, דור 5 לפחות 8 GB Ram כונן קשיח SSD, לפחות 256 GB סוללה - לשימוש סביר, כלומר לפחות 4-5 שעות גודל מסך - לא משמעותי (אני משתמש לרוב במסך חיצוני) USB 3.0 - חובה מסך טאצ' - צ'ופר, לא חובה * אני מתכוון לשחק גם במחשב אז אני מאמין שכרטיס גרפי חזק חיצוני נחוץ אבל תביעו דעתכם - אם המעבד הגרפי הפנימי מספיק טוב ולא צריך אחד חיצוני. * בלי DealBreakers - למשל מסך באיכותך מאוד ירודה או כרטיס רשת חלש מאוד וכו' אשמח לעזרה מקצועית, תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by ישראל11,

המלצה למחשב נייד עד 6000 אלף חשוב לי שהיה למחשב כרטיס מסך טוב תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by vovalol,

היי, אני רוצה מחשב נייד לגיימינג שלא מתחמם ונהרס ושיפעיל את המשחקים החדשים באיכות הגבוהה ביותר. התקציב עד 8 אלף, ואני מחפש מחשב שיחזיק למטרות האלו לפחות 3 שנים ויעמוד ברמה. עשיתי קצת חיפוש לפני הפוסט וראיתי שהכל סופר יקר ואני אפילו לא בטוח שהבקשה שלי ריאליט אבל אולי אתם מכירים מקומות יותר זולים או מחשבים שלא מצאתי. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by Erez360,

מחפש המלצה למחשב נייד , שימושים: 1.לימודים 2.סרטים עדיפות למחשב בעל סוללה טובה +מהיר + מסך גדול. עניין התקציב פתוח , תודה ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sharon515,

שלום קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב מחר הבלאק בפריידי והיא רוצה שאני אמליץ לה על מחשב נייד שנמכר ברשת BESTBUY הדגמים הם https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/ http://www.amazon.com/ASUS-X550LA-DH71-15-6-Inch-Laptop-Silver/dp/B00F0JBJDS http://www.digitaltrends.com/laptop-reviews/asus-vivobook-v551lb-review/ אין לי מושג לגבי מחשבים ניידים מה מומלץ ואם למישהו יש דגם אחר טוב שנמכר ברשת BESTBUY אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  6. Started by itairaz99,

שלום ! אני מעוניין לקנות לפטופ חדש. בסביבות ה-2000 ש"ח אם צריך אפשר לחרוג מה-2000 בקצת (200 ש"ח). אני רוצה מסך בגודל '15.6 או '15.4 או באזור החמש עשרה שש עשרה אינץ'. הסוללה צריכה להיות חזקה שתספיק להרבה זמן. אני רוצה מעבד intel pentium או intel 2 do. השימושים העיקריים יהיו אופיס אינטרנט ואולי תוכנות לא כבדות. אילו מחשבים מומלצים אתם מכירים בעלי מפרט זה ? תודה רבה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  7. Started by Tal Regev,

היי אשמח להמלצה למחשב נייד, בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים עם 17 אינץ' ודיסק מהיר (SSD). אני לא יודעת מה המחיר הסביר לדבר כזה. אני סך הכול צריכה מחשב טוב במחיר כמה שיותר זול, אבל בלי להתפשר על מינימום איכות- שירוץ חלק, בלי תקיעות, לעוד הרבה שנים. אציין: יש לי מחשב בן 9! שנים שרק עכשיו הפסיק לעבוד בצורה מספיק טובה (Lenovo G550) כך שיש לי שאיפות גבוהות. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by megil,

מחפשת מחשב נייד, SSD, עד 2000/2500 שח , 15.6 אינץ' לגלישה, סרטים אני גם מתלבטת בין החברות השונות, שמעתי על אסוס שהשירות שלהם גרוע. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by khulud5,

שלום, יש לי מחשב HP DV6000 שקניתי לפני 3 שנים- כעת אני מחפשת מחשב נייד חדש אני מחפשת לשימוש אישי ומשרדי- אופיס ואינטרנט- מחשב חדיש יותר ויותר חזק, מהיר, אמין, ומסך באיכות טובה אני משתמשת במחשב בבית ובמשרד - עדיף שהמחשב לא יהיה כבד מה אתם ממליצים לי? איזה חברה? HP? LENOVO? TOSHIBA? LG??? מחיר- עד 6000 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Omri Cohen,

היי אני מחפש מחשב נייד שתומך בעריכה גרפית(רוב תוכנות אדובי כולל עבודה במקביל) ותוכנות 3d ועריכת וידאו . גם מאוד חשוב לי שהמחשב יחזיק לתקופה ולא אצטרך לקנות חדש עוד שנה חשבתי לקנות asus gl552 הגרסה הפשוטה ביותר ולהוסיף 256gb ssd m.2 יש אולי חוות דעתֿֿ/ ביקורות /המלצות אחרות תודה מראש עומרי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Shacta,

אהלן אני צריך המלצה למחשב נייד יחסית קל ודק למטרות: סרטים, אופיס, עריכה, גיימינג בסיסי (כלומר כרטיס מסך נורמלי יותר טוב מהintel graphics 3000 השכיח אצל הניידים הדקים.. עד 2 קג , עד 1 אינץ גובה, 13-14 אינץ.. מחיר פחות בעיה.. כמעט קניתי את vaio sa אבל בגלל ביקורות רעות שהמאורר ממש מרעיש. והz series טיפה יקר מדי.. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by NANA05,

שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך המלצה למחשב נייד עד 7000 ש"ח. שיהיה עם המעבד החדש של אינטל לניידים שכבר יצא ... תקנו אותי אם אני טועה המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט שירים וסרטים .. בלי משחקים שיוכל להריץ Vista ... (אם זה לא יותר מדי) שיהיה עם HD גדול , צורב DVD זמן סוללה ומשקל לא ממש משנה ... תודה !

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  14. Started by talevi83,

היי, עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד Lenovo G550, תכלס מחשב אכזבה! אחריות על הפנים והוא בסה"כ בין שנתיים וכבר יש לו איזה בעיה שלפי מה שאני רואה כרגע זה בלוח אם. לפי דעתי אין לי טעם עכשיו להתחיל להחליף לוח אם כי אולי עוד יצוצו בעיות נוספות שיעלו את מחיר התיקון בעוד כמה מאות. לכן אני מחפש לקנות מחשב נייד של אחת מהיצרניות Dell או HP בסכום עד 3500 עם עדיפות לנמוך מזה, מעבד i3 ומעלה כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו Photoshop וסרטים ב- HD וחשוב ביותר, בחנות שתיתן לי 36 תשלומים באשראי או כמה שיותר קרוב לזה עם כמה שפחות ריבית ואחריות ל 3 שנים!!. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by fidel,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית מחשב נייד... התקציב שלי כעת עומד על 1000 $ פחות או יותר למחשב נייד, ויש לי התלבטות קשה בין macbook air של אפל לבין xps13 של dell. מצד אחד אני אוהד ענק של מכשירי אפל למיניהם (אני מחזיק אייפון 6) ואני אשמח שאוכל תמיד להסתנכרן בין המכשירים, אבל בעיקר זה שהמחשבים שלהם עובדים מעולה ללא שום תקיעות ובעיות כמעט. ועוד, שכן ניתן להתקין עליהם ללא בעייה ווינדוס ווירטואלי. אולם מצד שני, באותו מחיר שאני יכול להשקיע על אפל, ניתן לקנות מחשב של דל עם מפרט יותר מרשים וביצועים יותר טובים. בעיקרון אני צריך את המחשב ללימודים ועבודות רשת כגון בניית אתרים ותחזוקם, אולם אני גם מעוניין שהמחשב יהיה יכול להריץ משחקים טיפה כבדים. עוד עניין שמאוד חשוב לי הוא היופי והדקות…

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by jambo222,

שלום . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים קלים, לימודים, עבודה משרדית, )? לימודים, ומשחקים קלים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור ת"א …

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by tzalash,

שלום לכולם אני נוסע השנה לישיבה(איפה שלומדים תורה) ואני צריך המלצה למחשב נייד. אני אשתמש בו לקריאה של חומרי קריאה רבים ולכתיבה רבה. חשוב שהמסך יהיה נח ולא יצרוב את העיניים וגם שלא ישתקף באור. כמו כן שהמקלדת תהיה נוחה. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by ronitws,

המלצה למחשב נייד ב 2500 שקל ,מקלדת לבנה,מסך שחור .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by innab,

היי, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד. אני מתלבטת בין TUSHIBA SATELLITE L50-C לבין DELL INSPIRON 5559 I56200. אני צריכה מחשב 15", לצורך גלישה + OFFICE, לצורך עבודה. לא מיועד למשחקים או תוכנות גרפיות. אשמח לעצה. תודה, אינה

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  22. Started by zuris,

שלום אני מחפש מחשב נייד למשחקים כמו dekaron,9dragon וassassin's creed ומטה, גודל המסך עדיף שיהיה 15.6 אבל יכול להיות גם משהו אחר, אני בעיקר רוצה שיהיה נוח לשחק ואני לא חושב שעל 10 אינץ נוח. זהו, אהה לגבי התקציב משהו כמו 2000+-, יש יכולת להעלות את המחיר בחריגה של 500+- מקווה שיש משהו כזה תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by חן מ,

אהלן אני עתיד לקנות מחשב נייד בעוד 4 חודשים בערך.... ברור שעד אז יהיו כל מיני חידושים ודברים מעניינים,אבל בשביל ההתעניינות אני רוצה לראות מה הולך... אני מעוניין לקבל המלצה על לפטופ קל מבחינת המשקל,וטוב בביצועים... זאת אומרת שאוכל לקחת אותו ללימודים באוניברסיטה די בקרוב,ומצד שני שאוכל להריץ עליו משחקים ושיעבוד מהר... כתקציב אני אגדיר 3000-4000 שקל. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by music11,

שלום לכולם, אני אמור להתחיל בסמסטר הקרוב לימודי הנדסת תעשייה וניהול ואני מחפש מחשב נייד שיתאים לי למשך התואר,זה הכיוון הכללי: התקציב הוא עד ה3000 ש"ח בגדול. מעבד בכיוון של I3 דיסק קשיח 500G 4G RAM כולל מערכת הפעלה אחריות 3 שנים. משקל כ2 ק"ג רצוי כמה שיותר קל במגבלת המחיר. זמן סוללה 4 שעות(זמן רגיל..) שאלה נוספת: האם יש הבדלי היום באחריות של עד הביתה? איזה חברות נחשבות היום טובות בתחום ועם שירות אחריות מומלץ...DELL?ASUS?HP? השוק מוצף בניידים בסגנון ואשמח מאוד להכוונה תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.