ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרון …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כולל הכל, ספק מארז, מקדלת, מסך... קומפלט. תודה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מחשב משרדי בסיסי, ללא מסך, שיכול להריץ בצורה טובה Counter Strike 1.6 (אין לי מושג מה דרישות הגרפיקה שלו, אני מניח שאתם יודעים טוב ממני). אשמח לדעת מה המינימום שהנ"ל יעלה, ואשמח גם ללינק לרכישה של מחשב ספציפי מ KSP (פשוט קרוב לי לבית). תודה.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מחשב חדש למשרד. חשוב לי שיהיו חלקים אייכותיים, לא יקרים בהכרח. מעבד INTEL לוחות אם ASUS \ GIGABIT צ'יפ סט INTEL או משהו מומלץ אחר. כרטיס מסך איכותי אך לא יקר. כנראה שאתקין windows 7 אז שיתמוך בקלות. זכרון פנימי DDR2 נראה לי מספיק, אלא אם כן ממליצים על DDR3 ולא לעלות הרבה במחיר.
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הי חברים, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ למחשב משרדי חזק מאוד שיכול להריץ כל מיני כלים כמו אקסל,וורד, פאוורפוינט, מספר דפדנים שונים, תוכנות כמו camtasia, teamviewer ועוד במקביל בצורה חלקה. חשוב להדגיש שהמטרה היא שהמחשב יוכל להתמודד גם עם קבצי אקסל גדולים של כ150-200 מגה עם מאות אלפי רשומות והרבה נוסחאות בצורה יחסית חלקה מבלי להיתקע. המחשב לא ישמש לצרכי גיימינג אבל כן ישמש מדי פעם לעבודות בסיסיות מאוד בפוטושופ. התקציב הוא בערך של 2000-2500 ש"ח. אשמח לשמוע לגבי מפרטים מומלצים עבור מחשב שיענה על הצרכים האלו. תודה רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך המלצה לגבי מחשב משרדי כולל ציוד הקפי { שיחזיק יותר מחצי שנה ..} אני בניתי את המפרט הזה בסכום של 4800 ש"ח התקציב הוא 5000 ומטה כולל הכל אם אתם חושבים שכדי לשנות משהו אני יותר מאשמח בכל מקרה דברים שחייבים להיות הם: זכרון 512MB ,מסך LCD ,מעבד AMD 3000, צורב המחשב הוא למשרד ואינטרנט { לא למשחקים } Super Midi Tower Case USB Front ATX 500 Watt Plextor PX-230A 52/32/52 Internal IDE CD-RW AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Thermaltake TR2-M6 SE(K8) CPU Cooler for AMD64 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Kingston KVR400X64…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב שאיתו נוכל במשרד לבצע לכידות מסך לסרטים שמתנגנים ברקע (איכות 720,1080) ולאחר מכן לרנדר אותם. כמו כן, רינדורי קבצי וידיאו PRO RES יש לנו פה המון מחשבי I3 והם קורסים תחת המעמסה. CPU מגיע למעל 90%. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - סביבות ה2000 +- 2. מה שימושי המחשב? תכני HD, עבודה משרדית, עריכה קלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? -לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHD רגיל. SSD יספיק 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות רבה לנושא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא. יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אשמח לעזרתכם בבנית מפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר על מחשב משרדי, עם דרישות מינימליות (יחסית) לעריכת וידיאו, למשל, לכידת וידיאו מדפדפן, פתיחה של פרימייר (בקבצי וידיאו במקסימום Full HD) רינדור בסיסי. עיקר העבודה אינה עריכת וידיאו אלא עבודת משרד "רגילה" לעיתים נדרש לפתוח פרימייר ולכן אני רוצה אפשרות לעבודה איתו בלי שכל המחשב יעבוד לאט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למחשב משרדי, עם לפחות 32 RAM. תקציב: עד 2000. דגשים: שיהיה אפשר לשדרג ל 64 RAM, ושיהיה אפשר להוסיף כרטיס מסך שמתאים ל deep learning בבוא העת. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך במחשב שקט. אין צורך במערכת הפעלה. אין צורך בחיבורים/יציאות לא סטנדרטיות. עדיף מארז במימדים קטנים יחסית, אבל לא קרטי. יש צורך ב SSD יש צורך במפרט מחנות במרכז מעבר לזה, אין דגשים מיוחדים, חוץ משייתן תמורה טובה למחיר. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, עזרתכם בהרכבה של מחשב 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד לעבודה באינטרנט עם מערכות פיננסיות מבוססות רשת לא משהוא שאמור לאמץ את המחשב יותר מדי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך רק במסך, כרגע אני מתכננן על DELL U2311 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא אין צורך המערכת צ…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, המחשב הביתי של המשפחה זקן (בן 9) והגיע הזמן להחליף אותו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - התחברות למחשב של המשרד מרחוק, עבודה עם WORD וגלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חיבור מרחוק למחשב המשרדי בעבודה בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 14 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומאחר ואין לי מושג בתחום הזה אני צריך המלצה לפי הפרמטרים הבאים: חייב להיות IBM (LENOVO( טווח מחירים בין 5000-6000. פיטצ'רים שחייבים להיות כלולים , סנטרינו (לא סלרון), בלוטוט, WIFI, זמן בטריה טוב, משקל עדיף כמה שפחות אבל לא על חשבון פיזור חום או דברים אחרים. שימושים: משחק מחשב אחד, זה משחק מחשב שרץ מצויין על VOODOO5 5500 לכן אני כמעט בטוח שזו לא בקשה גדולה למצוא בטווח מחירים הזה מחשב שיריץ משחק תלת מימד שכזה. מעבר לכך, צפיה בסירטי HDTV ועובדה מהירה בוינדוס - אופיס, אקספלורר אאוטלוק ועוד כל מיני תוכנות סטודנטים דוגמאת מטלאב וC. תודה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, על איזה מחשב נייד תמליצו? . מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט, סרטים און ליין ועבודה משרדית (office). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ירושלים. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בזמן הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב אבל אם יש אז WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב נייד של LG R380. המחשב כבר ישן מאוד, והייתי מעוניין לראות איזה אופציות יש שאפשר לשדרג אליהן.. השימושים שלי הם: שימושי רגיל (גלישה באינטרנט, קצת אופיס, מדיה שירים וסרטים). צריך שיהיה למחשב חיבור HDMI, כיד שאוכל לחבר לטלוויזיה. אני צריך שלא יעבור את 2000 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב נייד (אם אפשר חדש מ2023) לא לגיימינג ולא לסטודנט אלא לתוכנות (עריכת וידאו/אודיאו ומסמכים). אני צריך שיהיה במחשב הנייד גם מקום להכנסת דיסק נוסף במשקל 2T . תקציב של עד 3500 ש"ח. המחשב יכול להיות נרכש גם באילת. אין לי חברה מועדפת. מערכת הפעלה ווינדוס 11. גודל מסך שכיח (15-16). אני מעדיף מחשב קל משקל. )
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
- 1 follower
-
-
אחותי רוצה לקנות מחשב נייד והשימושים שלה הם בעיקר אינטרנט פייסבוק מוזיקה הורדות וצפייה בסרטים אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על מחשב נייד שיכול לאפשר את המטרות האלו וגם שתהיה לו סוללה מאוד טובה ובמחיר שנע בין 2000-3000 ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: ivory, office depot, bigbox, bug מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ, רק ממודיעין (החנויות שציינתי נמצאות שם). מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב: עד 3000 שקל יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: תלוי. יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר. חברת המחשב הניד המועדפת: מוכרים כמו dell, hp, toshiba, apple, מה שמומלץ. מערכת הפעלה מועדפת: windows 8\7\mac גודל כונן קשיח מועדף: 500GB ומעלה משקל הנייד המועדף: לא משנה, עדיף קל D: גודל הצג: בינוני כזה, לא קטן ולא גדול מדי, באמצע כזה.. זמן סוללה רצוי: כמה שיותר. צבע המחשב הרצוי: כסוף, לבן. אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה DVD, ומחשב טוב! מה מטרת שימוש המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אודה לכם על המלצתכם למחשב נייד בתקציב 7000-8000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולאחר סקירה ברחבי האינטרנט הגעתי למחשב שמתאים לתקציב שלי ולפי הבנתי הכי משתלם. המטרה בקניית המחשב הוא מחשב לשימוש יומיומי וגיימינג ברמה בינונית (אני לא גיימר כבד במיוחד). מצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17707 ע"פ notebookcheck.net כרטיס המסך מריץ משחקים רבים באיכות נמוכה-בינונית וחלק גם באיכות גבוהה. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html מה דעתכם, והאם יש לכם המלצות אחרות במחיר זה (לא יותר מהמחיר של המחשב הנ"ל)? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מישהן יכןל להמליץ לי בבקשה פירוט: מטרות המחשב : איטרנט . סרטים . מוזיקה ומשחקים בסגנון שהירוז אוף מייט אנד מגיק . גודל מסך : בין 14 ל16 אינץ . משקל : לא יותר מ3 קילו . סוללה : בין 6 ל 9 תאים . יציאות : יציאת hdmi אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון . usb 2 or usb bluetooth : כן כונן קשיח : בין 300 ל 500 גיגה בייט צורב dvd :כן ושהוא יהיה גם כונן כאילו להפעלה של דיסקי דיוידי אחריות בינלאומית : לא צריך אין לי העדפה לחברה כלשהי אבל הבנתי שהכי טוב asus זיכרון פנימי : מינימום של 4 גיגה כסף : לא יותר מ 3500 שקל תודה מראש לכל מי שיעזור וגם לי שלא
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בייעוץ ברכישת מחשב נייד. אני מורה וסטודנטית. כך שהשימוש העיקרי שלי שלי זה תוכנות אופיס- וורד, מצגות (לעיתים גדולות וכבדות) ואקסל (לעיתים טבלאות מורכבות). קבצי PDF כיום בגלל הלמידה מרחוק משתמשת גם בזום וTEAMS אני מחפשת מחשב שיצליח לפתוח קבצים (גם גדולים) במהירות ויצליח להתמודד עם שילוב תוכנות - כמו זום\טימס וקבצים ביחד. ***עריכה*** בנוסף, שלא יהיה כבד, כי לפעמים אני אצטרך להסתובב איתו ואין לי רכב. כרגע יש לי מחשב של לנובו בן 7 שנים שעדיין עובד אבל המעבד שלו חלש - אינטל פנטיום והוא לא מצליח להתמודד עם קבצים כבדים או אפילו לוקח את הזמן בפתיחה של הזום או הTEAMS. התחלתי לחפש והבנ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו (כרגע לצורכי לימוד). יתכן גם שימוש בAngular, React. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה מסויימת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד שמתאים לעריכת תמונות (לייטרום ופוטושופ) צלמת אני ממש לא מבינה בזה. ואשמח לקבל המלצות למה עלי לשים דגש? מה חשוב? מה ניתן לוותר? אשמח לקבל גם שמות של חברות , דשמים וכו' גובה תקציב 4500-5000 אשמח לקבל מידע והמלצות
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב לא ישמש למשחקים או פעילות גרפית כבדה אחרת. ברוב הזמן הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר ככה שמשקל/אורך חיי סוללה פחות חשוב אני לא פוסל לקנות מסך בנפרד. המחשב צריך להיות חזק- הוא יריץ מכונות וירטואליות (לעיתים, גם שתיים במקביל) ויעבוד קשה. תקציב- עד 5000 שח. הומלץ לי על ה-dell vostro 3750. מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-