עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. P4 1400 לוח של אינטל (תומך רק בRD-RAM) 128 RD-RAM - 64*2 כרטיס מסך: ATi RAGE 128 32MB כל השאר (מארז רמקולי מסך דיסק קשיח וכו' אני לא צריך לשפר וגם זה פחות חשוב לי...) איך אתם ממליצים לשדרג?? ואם בכלל כדאי?? אני כימעט בטוח עוד חצי שנה קונה מחשב חדש... אבל גם שאני יקנה חדש אני רוצה עוד אחד שיריץ משחקים (לא באיכות מקסימלית...) לאח הקטן...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי, המפרט הזה עונה על הצרכים שלי: http://tinyurl.com/pwnedmn הדבר היחיד שוויתרתי עליו כדי לא לחרוג מהקציב הוא כרטיס גראפי חיצוני שכנראה אוסיף מתישהו בעתיד (הוא לילד בן 7 אז אני לא מודאג שבלי הכ.מסך הוא לא יהיה חזק מדי למשחקים שהוא משחק). ניסיתי להרכיב אותו באתר של TMS. אשמח לדעת האם החלקים שבחרתי הם נכונים וכו'... תודה רבה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core Pentium G640 2.8Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪229 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪29 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪266 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Sil…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ofirgrisaro,

. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- (15.6/14) 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Moshe Alvoer,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש (אחרי 5 שנים) מחשב חדש. הדבר האחרון שנשאר לי לבחור (ואולי המורכב ביותר) הוא הלוח אם. ללא שום ספק אני מעוניין בלוח אם של Asus, אבל די קשה להחליט איזה. נתונים כללים: מחיר בסביבות 700-1200 שקל OC לא מעניין אותי אני לא מתכוון להשתמש ביותר מכרטיס מסך אחד בו זמנית (באופן כללי אני קונה רק Nvidia) מטרת המחשב: Gaming אשמח לשמוע דעות - - - תגובה אוחדה: - - - טוב, נראה לי שצמצמתי את הבחירה ל Delux vs Sabertooth

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by KindaLost,

שלום, שאלתי כאן בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת (ולכן אין טעם להקפיץ הודעה ישנה). אני מעוניין במפרט ל-HTPC שיעמוד בדרישות הבאות לפי סדר חשיבות. 1. שקט 2. קטן. 3. בעל pci-e ו-זול. לא אמור להריץ משחקים, אפילו לא אופיס. רק אינטרנט וסרטים (בלי HD כרגע, אבל עם אופציה בעתיד על ידי שימוש בכרטיס מסך מתאים ולכן הצורך ב-PCI-e). אין צורך בכרטיס טלוייזיה. אין צורך בציוד היקפי. רק המארז. ראיתי בשלוש חברות מפרטים באיזור ה-1500 ש"ח עם מארזים של JSP או HEC (כאלו שעולים באיזור ה-300 ש"ח). השאלה האם המארזים הללו שווים משהו (התחממות ורעש), והאם המפרט עצמו בסדר. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1470&CatCode=142 http://skypc.co.il/pl_product~Sky208~13~0.htm http://www.pc-4u.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Danihell,

אני רוצה לקנות מחשב בתקציב מוגבל יחסית (2000+/-) לטובת הורדות בלבד, כלומר מחשב שיוכל לרוץ בלי הפסקה ולהוריד דברים באי מיול מבלי לקרוס אחרי שבוע של עבודה. השאלה המרכזית היא האם יש בכלל צורך במשהו מיוחד בשביל זה או שמחשב ביתי רגיל יוכל להסתדר כמו שצריך עם העבודה הזאת?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Intel D930 Gigabyte GA-8I945P-G RH 512MBX2 DDR2 667Mhz (some unknown delepoper) Gigabyte 3D Aurora + topower 400W ATI Redaon X1800GTO WD2500KS 16MB sata2 + WD1200 ide (from old computer) LG DVDRW 4167B המחשב הוא לצורכי עבודה ומשחקים (יהיה דלוק 24 שעות ביממה) וכנראה שעוד שנתיים שלוש אעשה המההרה- אחרי שאוסיף עוד קירור אתם חושבים שהמחשב ירעיש? (אני ישן לידו) והאור של הלדים של המארז הוא נוראי?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, בבקשה תעיינו במפרט מחשב שלי, כי אני מעוניין בחחות דעת איך מה לעשות או להחליף כי לשדרג את המחשב הישן שלי... אני לא יודע מאיפה להתחיל, תאמת אני לא ממהר עם זה אני מתכננן לעשות את זה לאט לאט וכאן הבעיה אני לא יודע היכן להתחיל, כי אני לא יכול להרשות לעצמי להחליף את הכל עכשיו (מבחינה כספית כן). בבקשה אנשים אני בדילמה... מאיפה להתחיל ומאיפה לשיים,,, מה יותר כדי לעשות? לשדרג או לקנות חדש?.... עזרה... בבקשה... תודה מראש Some Thing... ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום! אני מחפשת מחשב נייד לעריכת וידאו למטרות עבודה - הוא צריך לעבוד עם HD ועם תוכנות כמו פרימייר וקיובייס. גודל מסך 14 או 15 אינץ', עדיף כמה שיותר קל משקל, יציאת firewire, אחריות טובה. בינתיים הכי טוב שמצאתי הוא זה - אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם. בהשקעה כזו אני רוצה מחשב שיעבוד טוב ולאורך זמן ובינתיים כבר השקעתי בחיפושים ימים ארוכים... תודה רבה מראש (: Dell XPS 15 XP-RD33-4726 דגם Intel HM57 CHIPSET מעבד Intel i7-740QM(1.73GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 640GB Serial ATA (7200RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 9-in-1 Media Card Reader Secure Digi…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שמות התוכנות... photoshop, illustrator, in desing, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... : מס' הערות. צריך כרטיס רשת אלחוטי ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום אנשים אני צריך מפרט למחשב חדש אבל לא מחשב רגיל אני רוצה קודם כל שיהיה לו כרטיס מסך טוב לפחות 64 מגה בייט כרטיס קול בלי ביצועים מיוחדים יותר מדי דרך אגב שהכרטיס מסך יהיה טוב גם למשחקים וגם לסרטים אני לא צריך את הדברים הבאים: כרטיס רשת מודם מסך מקלדת עכבר סידירום צורב דיוידי כונן תקליטונים אני צריך כונן קשיח 40 ג'יגא מהירות 7200 RPM ולא משנה לי איזה הוא יהיה זאת אומרת או אינטל או AMD אבל שבשניהם המהירות תהיה או 1.8 ג'יגא הרץ ומעלה או XP2000 ושכל זה יהיה עד 3000 שקל... (ראיתי מפרט שעולה 3500 שקל אבל הוא כולל מסך וכל מה שאני לא צריך אז אני חושב שאפשר להגיע לפחות מ 3000 שקל. מי שיכול בבקשה להציע לי אני יודה לו מאוד תודה לכל העוזרים והמנסים לעזור בני

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tomer861,

שלום לכולם, אני לא מוצא יותר מחשבי vostro באתרים אמריקאים אלא רק בישראלים כולל באתר הרשמי של דל האם הם הפסיקו לייצר את הסדרה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by orenco,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין למה לקנות משהו שאני לא אשתמש בו לדוגמא כרטיס ממסך שתומך ברזולוציה גבוהה מ-1920 על 1080 אבל חוץ מזה על האיכות אני מעדיף שלהתפשר כמה שפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000 2. מה שימושי המחשב? משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני חובב סוני ויש לי סוני3 אבל על המחשב אני משחק עם חברים או משחקים שקיימים רק למחשב, כרגע מדובר ב- League of legands ו-Starcraft אבל אאני רוצה שהוא יריץ גם משחקים עם דרישות יותר גבוהות באכות טובה, אז בקיצור, שהמחשב יעמוד בדרישות השוק של היום בכדאי להריץ משחקים על איכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, קניתי ת המחשב שלשום [h=3]NP530U4E-S01IL[/h], וראיתי שאני משתמש בהרבה זיכרון, בטח בגלל וינדואוס 8 הזה(3 זיכרון תפוס שיש יוטיוב פועל והמחשב במצב רגיל). אני לא בטוח איזה סטיק לקנות 8 או 4 ? אני לא יודע מה נתמך והדעות חלוקו באינטרנט... כרגע יש במחשב 4 שהם על הלוח, וסקוט לזיכרון ריק. שאלה נוספת - האם 8 זיכרון זה מספיק ? או שכדאי השקיע עוד 100 ש"ח ולקבל 12 גיגה זיכרון(במידה ואפשר) ? אשמח לדעות מאנשים שיש להם 8 ומרוצים\ מאוכזבים . תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Zrizi,

חבר ביקש ממני לבנות מפרט. דגשים: מסך - 24" FHD או 2 מסכי 22" שימושים: משחקים, פוקר אונליין (לכן עדיפות ל2 מסכים), ושימוש כללי ספק ומארז שיחזיקו לפחות 5 שנים תקציב: עד 6K עדיף קצת פחות חשבתי שבתקציב זה יהיה קשה להכניס 2 מסכי דל 22" IPS, ולכן חשבתי על האופציה הבאה : מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪910 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪508 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪429 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value ₪282 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ32…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. בנוסף אין צורך בסידירום, צורב, פלופי, רמקולים, עכבר, מקלדת. חשבתי אולי לקנות את הזכרונות מk.s.p ואת יתר המחשב מאחת משתי החנויות הבאות http://glob-net.com או http://www.logicpc.co.il/heb/default.aspx. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, מסך 19 אינץ' דרוש צריך להריץ את STARCRAFT2 לכשיצא אשמח להתחלת כיוון תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אוקיי אז הטאבלט היחיד שמצא חן בעיני הוא Archos 9 מצאתי יותר חזקים אבל הכי אהבתי אותו אני מחפש משהו דומה ולא לא אפל לא תודה משהו כזה נחמד ולא ממש מוצא וחוץ מבאג נראה שאין את הארקוס הזה בשום מקום מודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אבא שלי צריך מחשב נייד לעבודה.. תקציב עד 10 אלף שקל וצריך שהמחשב יהיה עמיד ואמין שיוכל לעבוד לאיזה 5-6 שנים ושלא יאכזב.. ושיהיה קל לנשיאה תודה. נ.ב. לא צריך כרטיס מסך טוב בשביל גראפיקה או משו, כי אין שימוש במשחקים או גרפיקה.. נ.ב. 2 - הקנייה צריכה להתבצע ביומיים- 3 הקרובים כי המחשב הנוכחי מראה סימני גסיסה (אחרי +-6 שנים של עבודה) אז בבקשה תענו.. עוד נ.ב.- נזכרתי שאבא שלי תמיד מפציץ בחלונות פתוחים, אז בטח צריך לזה ram.. הארדיסק מינימום60-80GB מעבד טוב

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by אביחי,

הרכבתי לחבר שלי מפרט, אני רוצה לדעת מה אפשר לשפר. התקציב הוא: 12,000 GIGABYTE nVIDIA Ge Force 6800 Ultra 256MB GDDR3 256BIT PCI-Express SLi Ready - 2,800NIS AMD Athlon 64 X2 4400+ Dual Core - 3,100NIS GIGABYTE nVIDIA K8N Ultra SLi nForce 4 - 750NIS 4,096MB Kingston DDR400 (1,024MB x 4) - 2,400NIS Western Digital Caviar RE2 400GB 7,200RPM S-ATA 16MB - 1,600NIS Lite-On SOHW-1653S02C Dual Layer DVD±R/W/DL - 310NIS LiteOn SOHC 5232K CD-RW/DVD-ROM Combo x52/x32/x52, x16/x48 - 300NIS SunBeam Transformer Black case (No PS) - 250NIS Antec TrueControl 550Watt - 800NIS

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by 23fonrt,

שלום, יש ברשותי נייד של TOSHIBA מדגם NB500, בעל 1GB זכרון, אני רוצה לשדרג ל2GB אך לא יודע איזה זכרון לקנות.. - על הזכרון במחשב עצמו רשום pc3-10600s-09-11-b2 במפרט של המחשב מצויין כי הוא מגיע עם זכרון של 1066 האם אני חייב לקנות זכרון במהירות זו? או שמה אוכל לקנות זכרון עם מהירות של 1333? אודה לעזרתכם בנושא

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by LIOR42,

איך נכנסים לביוס במחשב נייד בלי הכפתור DEL

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KingYes,

אני מאוד מעוניין להבין האם כדי ומה כדי לי לשדרג במחשב הנוכחי שלי? והאם יש עניין אולי בכלל לקנות אחד חדש לגמרי. הצרכים שלי זה לעבודה + משחקים. ובזמן האחרון אני מגניב קצת "הזדקנות". המפרט: CPU: Intel® Core i5-2500 CPU @ 3.30GHz Motherboard: ASUS P8H67-M Graphic Card: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 RAM: Mushkin 4GBx2 (total 8GB) SSD: SAMSUNG SSD 830 ... Arctic Cooling Freezer 7 SeaSonic 600W Active PFC80+ Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. קודם כל שלום, פעם ראשונה שאני כותב כאן. בבקשה מי שיוכל לארגן לי מפרט למחשב (לא כולל ציוד הקפי). התקציב מוגבל עד 8 אלף יש אפשרות לחריגה של עד 9 - 9 וחצי. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תוכנה, השימוש העיקרי שלי הם לצרכי תיכנות, אינטרנט ולימודים- אופיס... משחקים אולי משחקי לוח וכאלה לא 3D shotter או יותר מזה. מצאתי שהמחיר בשני חנויות בפריסה ארצית הוא בסביבות 3000 ש"ח. לא מצאתי שום ביקורת באינטרנט על הדגם. האם מישהו יודע על הדגם HP dv3-4333EJ? המלצות? ביקורת? המפרט הוא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&dlc=en&docname=c03003917 דגם לוח האם הוא HM-55 מהירות הזכרון DDR3 1033mhz כרטיס מסך: 1) האם כרטיס המסך AMD Radeon HD 6370M (512 MB DDR3 מעלה בצורה משמעותית את צריכת הסוללה? 2) האם הכרטיס מסך שמסוג AMD או הספציפי הנ"ל מתחמם יתר על המידה, ובגלל זה הכרטיס מסך יכול ליהרס מהר יותר? ואולי להרוס חלקים…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.