עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by deloy40,

1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא לבזבז ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1500 עם זה באמת נחוץ אבל זה באמת הגג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד כשלוש חמש שעות ביום. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס שלוש גי טי אי חמש ויטצר 3 וכנראה רוב המשחקים "הכבדים" שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אנסה להשיג מסך 1440P במחיר טוב עם לא כנראה מסך 1080P סט…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מסך 20 אינץ' 1680X1050 DELL 2007WFP רוצה מחשב לגיימינג רציני... ועבודה שוטפת נוחה במחשב ושיהיה שקט תנו מפרטים שמומלצים לדעתכם... בנוגע לכרטיס מסך עדיין מתלבט בין CF4850 ל4870 תודה רבה לעוזרים ול JC Denton שעזר לי מאוד בנושא הקודם

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by spiker,

שלום לכולם. אני מעדכן את המחשב שלי לסטאפ חדש. התקציב בערך 6K גמיש לאזור ה 7K. המחשב אמור להריץ משחקים, תוכנות עריכה, אופיס ואינטרנט, ואני רוצה שהכל יעבוד מהר.יהיה OC בעתיד. לפעמים אני מוצא את עצמי עם וורד, אקסל, 5 חלונות אקספלורר, תוכנת סטטיסטיקה ותוכנה למודלים מתמטים פתוחים ביחד ואני לא רוצה להרגיש איטיות. אני רוצה שהמחשב יחזיק לכמה שנים. לא נראה לי שאני מעוניין להוציא על החלקים הבאים יותר ממה שאני רושם כאן. מעבד עד 1500, לוח אם עד 1500, זכרון עד 1000, ודיסק קשיח עד 1500.אלו הדברים החשובים. אני צריך מעבד רוצה אינטל, קירור למעבד שיהיה חזק, אין לי העדפה אמיתית לחברה מסויימת, לוח אם עם USB 3, SATA3, ESATA נחמד אם תהיה תמיכה טובה בOC, זכרון 8 גיגה, דיסק קשיח SSD בנפח של 12…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Motherboard Gigabyte h97 GAMING 3 LGA1150 CPU intel Intel Core i5 4690K tray CPU Cooler arctic colling Arctic Freezer i30 Graphics Card Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 RAM G-Skill Aegis 1x8GB DDR3 1600Mhz RED Power Supply SeaSonic SSR-650RM 650W ATX12V Hard Drive Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קיבלנו, מהעבודה של אישתי, מבצע של סמסונג. השולחני שלנו שבק בדיוק בסופ"ש ואנחנו צריכים מחשב בדחיפות. השימוש : אופיס, הורדות, לעולם לא משחקים כבדים. חשוב: נוחות שימוש (לא יהיה לנו שולחני) ונשיאה. עריכה : הבנתי שהמפרטים לא זולים ביחס לשוק, מלאתי את השאלון, מאוד אעריך את עזרתכם: מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * תקציב ? 3-4K * גודל המסך? 13.3" נראה לי מינמלי לסרטים * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יותר מ4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונ…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by tomer_va,

שלום רב, ראשית ישר כח על הפורום אינני מבין גדול במחשבים ונעזרתי בו רבות! ובכל זאת..... אחי נוסע בעוד מספר שבועות לארה"ב ואני מעוניין שירכוש לי נייד כרגע אני מתלבט בין שני דגמים: http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/M500/M505-S4947 http://laptops.toshiba.com/laptops/satellite/A500/A505-S6965 על מה אתם ממליצים? מה היתרונות או החסרונות של כל אחד?(מעבר לדברים הבולטים כמו גודל הדיסק קשיח) האם השוני בכרטיס המסך משמעותי? אשמח אם תפנו אותי לדגמים אחרים שלדעתכם טובים יותר בטווח המחירים הזה תודה רבה תומר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, זקוק לעזרה עם מפרט. תקציב: 2500 ש"ח להכל. שימושים: מחשב משרדי (אינטרנט/אופיס) שישמש מידי פעם בפעם גם לעריכת וידיאו. אין ולא מתוכננים משחקים או OC. בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in. יתר הרכיבים מסביב כבר נבחרו(אם יש הערות אתם מוזמנים): אני יכול לרדת לזכרונות 5-6-6-18 ולחסוך 50 ש"ח. נשארו כ-1300ש"ח ללוח אם ולמעבד. העדפה קלה למעבד אינטל, אבל ממש לא Must.לא רוצה לקחת מעבד ולהמהיר אותו - מעדיף לעבוד עם קירור סטוק ולא להשקיע אקסטרה בפתרונות קירור. העדפה ללוחות Gigabyte או Asus בגלל ניסיון טוב איתם. גם ככה אין יותר מדי מסביב... הערות: אין צורך בהרכבה או מערכת הפעלה. אין צורך ברכיבים נוספים…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום,, פשוט אצטט מהנושא הראשי את הדרישות ואח"כ אפרט מה שרלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, התקציב הוא 4500 ש"ח עם התגמשות עד ל5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בראשית ובראשונה המחשב מיועד לגיימינג, המשחקים הקבועים הם BF3 וCOD:OP2. כמובן שאפשר להוסיף את רוב המשחקים החדשים בשוק שהם SC2, Simcity 5 טומב ריידר וכו'. לא חסרים משחקים. שנית, המחשב הוא גם לצורכי תכנות, ג'אווה, C++ וכדומה. (דברים אלה לא דורשים הרבה כוח עיבוד, רק הרבה זיכרון ראם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: ישנם כמה רכיבים שברשותי שאפשר לוותר במפרט: כרטיס מסך - יש לי את HD6950 שנקנה באמצע שנת 2012 לאחר שהכרטיס הקודם נשרף (פעמיים). אם יש אפשרות להכניס בתקציב …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yarivot26,

לאחר 2 משחקים שהמחשב שלי לא רצה להפעיל ולאחר 4 שנים של עבודה החלטתי להחליף מחשב ולתרום את הנוכחי לעבודה של אבא שלי אני צריך משהו שיפעיל לי את כל המשחקים שייצאו בשנים הקרובות, שיהיה בו אופציה לראות HDTV (במקרה שאני ארצה לחבר את המחשב לפלזמה ), שיכלול עכבר ומקלדת, רמקולים 5.1, בלי מסך מעבד כפול ליבה לפחות ג'יגה זיכרון קירור טוב (עושה OC) משהו כמו 250 ג'יגה צורב DVD וכונן DVD כונן דיסקטים *אופציה כתוספת*לוח אם שתומך בSLI/CrossFire במידה ובעתיד ארצה להוסיף כרטיס נוסף במקום לקנות אחד חדש *אופציה כתוספת*כרטיס טלויזיה (במקרה שאני ארצה להשתמש במחשב בתור איזה TiVo קטן) תקציב: 8000-10000 שקל Do Your Thing thx

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by natee,

אני מתלבט בין הדגמים האלו: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-hard-drive-black/4310900.p?id=bb4310900&skuId=4310900&ref=199&loc=PCH6mjPdCN0&acampID=1&siteID=PCH6mjPdCN0-uUqfX85r9do7PoJ7ypu.4g http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-16gb-hybrid-hard-drive-black/7067032.p?id=1219668752948&skuId=7067032 הם הדגמים היחידים שתומכים בעט. יש למישהו מושג אם יש להם בכלל אחריות בארץ?? או האם ניתן לקנות להם אחריות בארץ? ד"א, מה הסיבה שיש כזה הבדל במחיר ביניהם? הם ממש אותו דבר.. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. המפרט אמור להכיל: 1. מעבד אינטל C2D 2. לוח אם 3. זיכרון 2GB 4. כ. מסך התומך DX10 5. כונן קשיח לפחות 200GB. האם הדבר אפשרי בסכום הנ"ל?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Sempron 2800+ (S-754) - 490 ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420 165 - ?2202 ATX MIDI PFC, usb? 256MB A-DATA x2 500mhz - 280 Deskstar 80GB Sata II - 350 סה"כ 1705 ולהוסיף עוד איזה 100 שקל על ציוד היקפי ... מקלדת עכבר וכ'ו ... סה"כ מפרט טוב אבל יש לי 2 שאלות : 1.יש לי פה מסך LCD עם יצאת DVI אני בדקתי בלוח אם אין יציאת DVI יש מתאם CRT<<<DVI ? וגם אני זקוק למתאם הפוך ? יש כזה דבר ? האם הלוח יתמוך בזכרונות ? כי הם 500 Mhz והם עולים אותו דבר כמו 400 Mhz ... אז חשבתי שעדיף לקחת אותם . אגב על המחשב אני מתכנן OC קטן לפחות בבאס אני ורצה שיעלה לפחות ל 250-300 ... מה אתם אומרים אפשרי ? תודה רבה אגב המפרט לקוח מ KSP ...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אהלן, אשמח לעזרה בבניית מחשב גיימינג חדש (ללא ציוד היקפי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב : גיימינג - בעיקר GW2, BF3, TW3 שיוכל להריץ את המשחקים שקיימים בשוק כרגע על הגדרות הכי גבוהות מעל 60 FPS - במידה והתקציב לא מספיק אשמח שתגידו - קריטי. 3. ציוד הקפי - ללא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע מה זה כ"כ. 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אין צורך ב-SSD ומערכת הפעלה כי קניתי לא מזמן. 8. האם ישנה העדפה לרכו…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מעוניין בהצעות למפרט עבור מחשב לעריכת video עם תוכנת avid media composer . דרישות תקציב עד 6000 ש"ח . דרישות מינמום של avid 1 - חייב כרטיס גרפי של NVidia Quadro FX 560 ומעלה עם יציאת dvi 2 - מעבד : לפחות Intel Core 2 Duo 2.33 GHz ומעלה . 3 - 4G זכרון . 4 - HD בנפח tera על המחשב להיות שקט ככל האפשר 5 - ספק כוח 500W ומעלה . תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ExploiT,

אוקי יש לי ולאחי 2 מחשבים עכשיו אני צריך לשדרג אותם בתקציב כולל של 2600 שקל ועדיף כמה שפחות עכשיו אני רוצה להביא תמחשבים למצב של יוכלו להריץ משחקים ולעבוד נורמלית בנתיים שלי ככה אבל של אחי לא הנה המפרטים שלי AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer @ TT TR2 Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 512MB 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM Subman Transformer Blue TT Butterfly 480w של אחי P4 1.8 ghz northwood VIA P4PBE (לוח אם לא מוכר גנרי מן הסתם) זכרון גנרי 256mb 277mhz asus gforce 2 ספק גנרי עכשיו חשבתי להעביר את הזכרון 512 mb שלי לאחי וככה יצא לו 786 מגה בייט זכרון כמעט גיגה כבר היה שיפור ניכר בביצועים לתת לו את הספק שלי ועכשיו הרכ…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Chtech,

אני מעביר את כונני הזיכרון והכרטיס מסך. מהמחשב הקודם תקציב: 4k לנסות לחסוך שימושים: vr ציוד היקפי: אין צורך לכלול במפרט: i7 8700k חשיבות מידת השקט 1-8: 6 אוברקלוק: כן לכלול מערכת הפעלה: לא מגורים : רמת גן עדיפות מיקום רכישה: כול הארץ תאריך רכישה: במהלך השבוע שדרוג עתידי: חשוב חשבתי על המפרט הזה Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI orsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Antec 700W Active PFC VP700P PSU …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו 2 BF3, Skyrim, Total War Rome. בקיצור, משחקים לא הכי חדשים כמו GTA V אך גם לא ישנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות ואם FPS נוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לתכנן את המחשב החדש שאני מתכנן להרכיב בשבועות הקרובים. אני מעצב תעשייתי שעובד בעיקר בתוכנת solidworks. זאת תוכנה שעובדת ב open-gl, ולא תומכת כל כך בריבוי מעבדים/קורים/ת'רדים. אני מעורב בפורום אחר שעוסק בתוכנה ושם ייעצו לי חד משמעית על קניית מעבד 3770K. במסגרת התקציב שלי זה המעבד שיתן לי ביצועים מצויינים ותמורה טובה לכסף. חוץ מהמעבד, יש לי עכשיו כרטיס מסך ATI firepro 5800, שאני ממשיך איתו בינתיים למחשב החדש. חוץ משני הרכיבים האלו, אני צריך מכם עזרה בבחירת שאר הרכיבים למחשב. יש לי כרגע במחשב 2 כוננים WD 2TB RAID1, האם לדעתכם אני אוכל להעביר אותם בלי לפרמט למחשב החדש? אם הם SATA, האם יש הבדל במהירות בכוננים אם אני קונה כוננים זהים רק SA…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by elif744,

מישהו בבקשה יכול לעשות לי מפרט של מחשב טוב שיפעיל את HL2 על ההגדרות הכי טובות ( התקציב שלי הוא 8-9 אלף ש"ח ) בבקשה עיזרו לי אני צריך את זה לימים הקרובים...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by MishaK,

שלום רב, אני מחפש לקנות מחשב נייד לאימא. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וסרטים. בעיקר סרטים. נכון לעכשיו צימצמתי את האפשרויות שלי למחשבים הבאים: Lenovo G550 NTD4GIV‎ Fujitsu Amilo LI3710 איזה מהם יהיה עדיף? למי מהם תמיכה יותר חלקה בוינדוס 7? (שיותקן מיד ויחליף את ה-Vista שמגיע איתו) המחשב לא מיועד להרצת סרטי HD, אבל יהיה נחמד אם יוכל להריץ 720P. תודה לכולם, שבת שלום.

21. Started by koby100,

אני מנסה להרכיב מחשב בסיסי להורים, אבל שיהיה מרכיבים איכותיים. אני צריך שיהיה לו פוטנציאל לסחוב זמן רב מבלי להזעיק אותי לתיקונים כל שני וחמישי. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (עדיף שיתמוך ב HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת, עכבר ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין סדרת המעבדים T לסדרת U ולאיזה מעבד U שווה למשל T4300 ? שאלה נוספת אם ברשותי R380 של LG עם T4300 ויש ברשותי עוד נייד של DELL עם מעבד T7200 האם ניתן להחליף בין המעבדים באופן עצמאי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by naormeningher,

שלום פורום, להלן תשובות לשאלון: מטרות המחשב? לימודים, סרטי HD, ואם אפשר עריכה על פרמייר cs6 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. לפי מה שראיתי בפורום עדיף מאט, לא? אז מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה, יותר טוב. * משקל רצוי? עד 1.6 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר ארבע שעות לפחות, זה יהיה נהדר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אפשר לחיות עם שתי האופציות. שילוב יכול להיות מעולה. אז ככה, מקריאה בפורום הגעתי בסופו של יום לסמסונג NP730, שאנשים פה המליצו עליו (יש גרסא שלו עם טאצ', אבל היא יקרה ואחותי לא צריכה את זה). דיי ננעלנו עליו אבל כשהתקשרנו לניידנייד, הם אמרו שזה דגם מיושן קצת ושיש דגם …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Danihell,

אני רוצה לקנות מחשב בתקציב מוגבל יחסית (2000+/-) לטובת הורדות בלבד, כלומר מחשב שיוכל לרוץ בלי הפסקה ולהוריד דברים באי מיול מבלי לקרוס אחרי שבוע של עבודה. השאלה המרכזית היא האם יש בכלל צורך במשהו מיוחד בשביל זה או שמחשב ביתי רגיל יוכל להסתדר כמו שצריך עם העבודה הזאת?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים