ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אחרי המתנה של חודש וחצי לדל סטודיו 14זד http://www.laptopmag.com/review/laptop/dell-studio-14z.aspx התבשרתי היום מדל ישראל שהוא לא יעשה עלייה. אני מחפש תחליף דומה: ביצועים: core 2 duo אני מחפש משהו שאולי יחליף את המחשב דסקטופ שלי איכותי: מקלדת נורמלית, טאצ'פד נוח ומסך שלא מבייש (לא לכל אוסף רכיבים אפשר לקרוא לפטופ) רצוי מסך גרפי ראוי אם כי לא הנייד לא מיועד למשחקים. מקסימום פוטושופ ועריכת וידאו לייט. רצוי קל : אין לי בעיה ללא כונן אופטי *ואם יש פה מתכנתים - יש לכם ניסיון מול ויז'ואל סטודיו במסך 13 אינץ? האם זה נוח? אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב הוא ביקש שאני יביא לו מפרט עד 4 אלף שקל אבל עם מקסימום חריגה 4200 [רק עם ממש חייב] רק מהחנות פנדה שבקסריה! לא מתוכנן OC וצריך מחשב עכבר ומקלדת זה הכל! המחשב בעיקר למשחקים תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למחשב לגיסתי בתקציב של עד 2000 ש"ח כולל מסך. השימוש בסיסי ביותר, כלומר אינטרנט, אופיס, סרטים SD ומוזיקה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין, אפילו אם זה בא על חשבון ביצועים. ראיתי באתר מפרט ב-1930 ש"ח, רציתי לברר היכן אפשר לרכוש את המחשב באזור ראשון לציון\נס ציונה. ל-K.S.P אני לא מתקרב. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי בטעות מחשב שלא יספק את צרכי ולא יקבלו אותו בחזרה, אני מעוניין לבדוק אם השדרוג שהציעו לי יעשה את העבודה, המחשב מיועד בעיקר לעבודה גרפית כבדה (קבצי פוטושופ בגודל גיגה) ולהורדות emule רציפות. לא מתוכנן Oc זה המחשב שנקנה: מעבד amd athlon 64 bit x2 3800+am2 box לוח אם abit nf-m2s am2- הציעו לי להחליף ל gigabyte gam61pm-s2 זכרון supertalent 1024/667 X2 סה"כ 2 גיגה זכרון- הציעו לי להוסיף עוד 2 סטיקים זהים דיסק קשיח wd 250 gb sata 2- להוסיף עוד כונן זהה לraid0+ עוד כונן למערכת הפעלה והורדות מארז hec 6a19 300ar+fan כונן asus dvdX16 צורב dvd necX18 5170 כרטיס מסך-בשלב זה ללא משחקים, כשארצה אקנה כרטיס מתאים, אשמח להצעה שתתאים לצרכים ( עד כמה שהבנתי אין משמעות …
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא: אשמח אם תעזרו לי לשפץ אותו במארז וספק והחלפת חלקים כאלה או אחרים אם יש צורך לדעתכם. המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט. 979.79 AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 527.00 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.94 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - original C2.5 1,098.98 LEADTEK - PX7600 GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 426.99 WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 196.07 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 68.32 Logitech® Deluxe Keyboard 122.97 Logitech MX-500 optical mouse- usb/ps2 - OEM 4,018.06 אודה לעזרתכם. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לא כולל מסך וללא ציוד היקפי! אני מדבר איתכם עכשיו בפנטיום 1 200 מג"ה ... תוכלו לעזור לי לבנות מפרט בבקשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אני סטודנט לאנימציה בבצלאל ואני מתעסק בעריכה וקומופוזיטינג (אפטר ופרמייר) גרפיקה (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור) ותלת מימד (מאיה רנדור ארנולד וסינמה 4D ) אני רכשתי את המפרט הבא: עכשיו שכחתי לקנות כרטיס רשת אבל גם אותו הוספתי שהוא: D-Link Wireless N Adapter PCI-E 300Mbps https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100554 70 שקלים ההתייעצות שלי היא כזו מכיוון שרכשתי קירור שלא תומך ב-OC האם יש מצבים בעריכה ובתלת מימד שאני אצטרך להגיע למצבים שבהם אני עושה OC? איזה קירור עלי לרכוש? באמזון מצאתי את הקירור הבא: Corsair Hydro H100i V2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B019EXSSBG/ref=ox_sc_act_…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי היתיעצות רבה החלטתי על מה אני רוצה ללכת.... זה המפרט: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO Extreme ?512MB 400MHz V-DATA? X2 ?200GB SATA II 7200RPM 8MB? NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW Sony 1.44MB 3,5" FDD SunBeam Transformer Black case OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM SAMSUNG SyncMaster 930B 8MS "19(המסך טוב או שעדיף לקחת אחרת?) רוב העצות שקיבלתי היה להחליף את הלוח אם ל ASUS כך שהוא יהייה יותר חזק..... תנו לי גם אותו מה יהיו הביצועים אם הזכרון יהייה GeIL 2048MB DDR 400MHZ (2x1024)MB Value Dual Channe (עזבו את המחיר) האם זה יראה הבדלים ענקיים?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מטען לGigabyte W536M. למור לוי אין מטענים כאלה, ולא מצאתי גם באיביי. על המחשב כתוב 19V 3.42A. זה משנה כמה וואט? כי לא כתוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחור שמתחיל אצלנו לעבוד כגרפיקאי יעבוד במקביל גם על MAC וגם על PC . הוא נתן לי את התפריט הזה: מעבד: AMD Athlon 64 (3500+) VENICE - 512 Cache [939 PIN זיכרון: 4x512=2GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לוח אם: ASUS A8N-E - 939 (nForce4 Ultra) - ATX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם 2x כ. מסך: 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI דיסק קשיח: WD 260GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA צורב : NEC DVD-RW NEC ND 4550A x16 (BLACK) DUAL LAYER כונן דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK מארז: Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower ספק כוח: Thermaltake 430W W0084 מיועד לתוכנות כגון FLASH, Dreamweaver, 3D-MAYA , CS2 PHOTOSHOP . האם המפרט טוב או …
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי... כרגע נמצא באילת ואני מחפש מחשב נייד שיתאים ללימודים בחודש הבא. הלימודים יכללו תיכנות. המחיר בערך בין 2500-3000.. שאיפה שהמעבד יהיה דור 10 לא חשוב לי מסך טאץ'. יהיה קל לנשיאה. שיגיע עם ווינדוס. ומסך 15.6. היה לי בעבר lenovo ideapad.. לא היה לי כל כך נוח.. כרגע עם dell inspirion בן 4 שנים.. אהבתי את הדגם. הסתכלתי על זה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31682&site-search=1 תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ואכן יש צורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה קלה ככל הניתן במידה ואכן יהיה שינוי משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוסיקה בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש בתחילת הדרך. עוד לא נעול על תוכנה מסויימת. מניח שיעבוד עם Studio One. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים. אין צורך לביצועים גרפיים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל בלי חריגה בבקשה ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תנסו שלא לחרוג .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכבדים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך כפי שציינתי LG FLATRON L1953TR ויש לי עוד אחד במחסן מצאתי חדש לא השתמשתי פעם אחת יכול להיות שהוא גם יוצר לא מזמן BENQ GL955 -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דל לטיטוד 630 שהלך לו הדיסק הקשיח. (חדש! בן חודש!) הוא חזר היום מתיקון (אחרי 3 שבועות ראבק) והחליפו לו הרד דיסק. שאלתי: 1. איך אני יכול לדעת ששמו לי אותו דיסק כמו שהיה? היה לי דיסק של 7200 RPM איך אפשר לדעת שלא תקעו לי אחד 5400 RPM? 2. הדיסק עושה הרבה רעש באופן יחסי למה שהיה (3 שבועות, אב נראה לי), יש מה לעשות בנידון? הדיסק החדש הוא (לפי טיון אפ 2008) Hitachi HTS541612J95A00 תודה עומר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (במיוחד אחרי שקפצה לי היום הודעה מMicrosoft על סיום התמיכה בXP) תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר לפיתוח, ואני משתמש בעיקר ב: Visual Studio, VMware Workstation. אני מעוניין להיות מסוגל להריץ 2 מכונות וירטואליות במקביל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מה…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מומחים יקרים אני פונה אליכם לקבלת עצה לפרט שיכולל את הרכיבים הבאים מעבד+היטסינק (עדיפות ל AMD) לוח אם. כרטיס מסך. מארז+ספק. זיכרון כבר יש. (CMX256A-3200C2) כפי שכתוב כבר המחשב ישמש לישומיים כלליים וכמו כן למשחקים. (לא כ"מכונת משחקים רצחנית"). אבקש שתמליצו על מפרט עם חשיבה לעתיד (אולי אוברקלוק). ופונקציונליות. תודה מראש. מאור
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי הרכבתי מפרט ואני מעוניין לבדוק אם הוא סופית טוב ואני כנראה יקנה אותו... Barebone Systems Shuttle XPC Series Silver Barebone PC Intel Socket 478, 800MHz FSB, Intel 865G Chipset, Model SB61G2 - Retail $318.00 CD/DVD Burners (RW Drives) Lite On 48x24x48x16 CDROM/CDRW/DVD Combo Drive LTC-48161H - OEM $48.99 Hard Drives WD WESTERN DIGITAL "SPECIAL EDITION" 80GB 7200RPM EIDE HARD DRIVE $77.00 Memory (System Memory) GeIL Golden Dragon Value Series DDR 256MB PC3200 400MHz MODEL# GD3200-256V - OEM עולה רק דולר אחד יותר מהלא גולדן... $44.00 X2 Monitors - LCD Flat Panel Samsung 15" LCD Monitor Model 150N Black Retail $285.00 Processors Intel Pentium 4 / 2.4CGHz 5…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה macbook pro והשאלה שלי היא האם אפשר להריץ עליו משחקים הדורשים חלונות (NBA 2K10 לדוגמא) וכיצד אני עושה את זה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך מפרט למחשב חדש אבל לא מחשב רגיל אני רוצה קודם כל שיהיה לו כרטיס מסך טוב לפחות 64 מגה בייט כרטיס קול בלי ביצועים מיוחדים יותר מדי דרך אגב שהכרטיס מסך יהיה טוב גם למשחקים וגם לסרטים אני לא צריך את הדברים הבאים: כרטיס רשת מודם מסך מקלדת עכבר סידירום צורב דיוידי כונן תקליטונים אני צריך כונן קשיח 40 ג'יגא מהירות 7200 RPM ולא משנה לי איזה הוא יהיה זאת אומרת או אינטל או AMD אבל שבשניהם המהירות תהיה או 1.8 ג'יגא הרץ ומעלה או XP2000 ושכל זה יהיה עד 3000 שקל... (ראיתי מפרט שעולה 3500 שקל אבל הוא כולל מסך וכל מה שאני לא צריך אז אני חושב שאפשר להגיע לפחות מ 3000 שקל. מי שיכול בבקשה להציע לי אני יודה לו מאוד תודה לכל העוזרים והמנסים לעזור בני
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר חיפושים רבים הגעתי ל 2מחשבים של דל DELL D820 2.0Ghz LT-RC03-1225לינק - http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3695&zap=1 ו DELL Precision M65 2Ghz http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=3697 המטרה - עריכת וידאו לכן חשוב לי -מהירות HD7200, כ מסך של NVIDIA וכמובן שידרוג ל 2G זיכרון אני מגרד את התקציב :s05: 0) האם ההפרש בינהם שווה את הכסף? 1) איך המחשבים של DELL ? מישהו יכול לתת לי פידבק ! 2) איך השרות? 3) יש אולי אופציה זולה יותר? (לא חייב להיות כ מסך איכותי העיקר NVIDIA!!!) תודה אשמח להמלצות מה עדיף ואולי יש אופציה יותר זולה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את חוות דעתכם למפרט שהרכבתי. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה מקסימלית של המסך וקריאה מרובה בפורומים. המפרט נבנה ב-TMS ותודה להם על הפלטפורמה הנוחה לעבודה . שאלות והערות. א. האם הקירור מים ייכנס במארז שבחרתי והאם הוא מספיק טוב בשביל המעבד ? אם אינו טוב אנא המליצו על אחד אחר. ב. מה ההבדל במארזי R5 שלאחד קוראים בלק ולשני בלקאאוט ? ג. אני יודע שהספק וזיכרון ה-RAM קצת מוגזמים אבל אני מעדיף להוסיף היום מרווח ביטחון מאשר לשלם שוב בעתיד. תודה [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 for 1151[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width:…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה צריך בעצם יותר מהארדיסק, כרטיס מסך, פאנל וכרטיס רשת אלחוטי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש המלצה לשילוש המבוסס על מעבד I5 זיכרון 16GB(מספיק לא?) ולוח אם מסדרה Z. לא מעוניין ב OC אגב, גם אופציות של AMD יכולות להיות מעניינות, פשוט מלא זמן לא הייתי בעניינים. דגש על יחס עלות תועלת, בלי להשתולל ובלי תקציב מוגדר, פשוט לשלם כמה שפחות. לדוגמא: מספיק לי 10400 אין צורך לשלם יותר בשביל עוד 300MHZ חשוב לי לוח אם טוב אבל שוב אין צורך להסחף. אם צריך להוסיף עוד 100 שקל לזיכרון מהיר יותר שנותן לי תוספת של 3% בכללי, גם מיותר לחלוטין. מקווה שהסברתי את עצמי. אגב, חשוב לי להבין למה בחרתם מה שבחרתם. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הזה הוא טוב למחשב נייד שאמור להריץ משחקים ברמה של CRYSIS 2?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-