ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,339 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח בעזרת חברי הפורום להרכבת מפרט מחשב עבורי לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח לכל היותר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידת האפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבלי להתחייב, כמעט כל הכותרים הגדולים שייצאו. כל השאר (שגם מהם אשתדל לטעום ) ירוצו, בתקווה, על מחשב בסכום הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ', ברזולוציית 1080*1920. לא אתנגד לאפשרויות גבוהות יותר .…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית והורדה וצפייה של סרטים. קצת משחקים קלים אבל לא חובה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17 אינץ' ומעלה. לא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר גבוה אבל זה לא מה שישנה את הבחירה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? לא משנה. זה די מחליף מחשב נייח. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף שכן, אבל זה לא מה שיכריע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לכונן SSD * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שבוע הבא אני בניו יורק ואני רוצה לקנות dell xps 13 2015 תכננתי לקנות את המוצר ממיקרוסופט אך פתאום אני רואה באתר שלהם שנגמר להם הדגם עם הקונפיגורציה שרציתי. בכל מקרה עוד אופציה היא להזמין מאמזון, יש להם אמזון לוקר קרוב מאוד למלון שלי, אבל אני חושב על האופצייה שאם המחשב מגיע עם בעיה כלשהי מה אני יעשה? אין לי יותר מדי זמן להתעסק שם. מישהו יודע מה עושים במקרה שהמחשב מגיע תקול/פצוע אסטטית? ואם למישהו יש עוד רעיונות איפה לקנות את המחשב? B&h בדקתי אין להם במלאי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. החלטתי לשדרג את המחשב, דרוש שדרוג רק מבחינת מעבד, לח אם וזכרונות. זה מה שהרכבתי באמזון: כולל משלוח מדובר על 519$. האם בארץ אוכל להרכיב מפרט זהה מבחינת הרמה במחיר זהה? מבקש הצעות אם אפשרי. עדיפות לSTART-PC. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי כולל עיבוד תמונה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא חובה מחשב עם צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באיזור חודש ספטמבר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1 תקציב מקסימלי} 1300 ש"ח 2שימושים עיקרים במחשב} גיימניק.. מסך 19 איינץ אין מושג על איזה רוזלוציה חח לא מעניין ממש העיקר שיראו משהו על המסך ..כמובן ברוזלוציה נורמלאית 3ציוד היקפי }לא צריך יש כבר 4רכיבים שאין בהם צורך} ספק כוח. דיסק קשיח. כונן DVD .צורב מארז.כרטיס מסך. 5חלקים נחוצים}הרעיון שלי זה מעבד{ AMD Phenom II X4 965} ..כרטיס מסך{ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5 אני לא רוכש אותו יש לי אותו כבר}וזכרונות 4גיגה 6לא חשוב רעש 7לא מתכנןOC 8יש לי ווינדאס 7 פשוט הלוח אם והזכרונות נישרפו אז רק אותם אני צריך 9חנות ספציפיתKSP מחשבים סניף מעודף צומת בילו 10לא ממש חושב על שידרוג אז ככה .בעצם מה שאני רוצה לבקש זה. המלצה ללוח אם הכי טוב לכרטיס מסךASUS HD5850+ מעבד AMD Phenom II X4 965 . ב…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי סטודנט בתקציב של כ-3600 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, אופיס וגם לסרטים (מקס' 720P) ומוזיקה. חשוב לי שהוא יוכל להריץ במקביל מספר תוכנות (לא כבדות) בלי להאט. כמובן שחשובה האמינות של המחשב, ולבסוף, גם הסוללה (אם אפשר להגיע ל-4 שעות שימוש זה מעולה) והמשקל. בינתיים אני מתלבט בין מספר דגמים, כאשר ה- HP הכי נראה לי: inspiron-n3010-460m http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-460m.htm HP ProBook 4320s WS908EA http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8770 HP ProBook 4320s WT233EA http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=13297&zap=1 Lenovo ThinkPad Edge 13 0217-3BG http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=0217-3BG&Ca…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן מה אתם חושבים על המפרט הזה והאם כדאי לשנות משהו? כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 1,197.00 ₪ מארז: Cooler Master 690 2 Advance Black 472.00 ₪ קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray 1,376.00 ₪ צורב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ תוכנות: Windows 7 Home Premium OEM 64 Bit גרסה אנגלית 435.00 ₪ זיכרון: G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL 634.00 ₪ דיסקים קשיחים: OCZ SSD Vertex 2 EXT 120GB 285/275 IOPS 50000 מחיר מבצע ! 1,257.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 269.00 ₪ ספק כח: Corsair TX 750 Watt 457.00 ₪ לוח אם: Gigabyte GA-P6…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב נייד לעבודה.. תקציב עד 10 אלף שקל וצריך שהמחשב יהיה עמיד ואמין שיוכל לעבוד לאיזה 5-6 שנים ושלא יאכזב.. ושיהיה קל לנשיאה תודה. נ.ב. לא צריך כרטיס מסך טוב בשביל גראפיקה או משו, כי אין שימוש במשחקים או גרפיקה.. נ.ב. 2 - הקנייה צריכה להתבצע ביומיים- 3 הקרובים כי המחשב הנוכחי מראה סימני גסיסה (אחרי +-6 שנים של עבודה) אז בבקשה תענו.. עוד נ.ב.- נזכרתי שאבא שלי תמיד מפציץ בחלונות פתוחים, אז בטח צריך לזה ram.. הארדיסק מינימום60-80GB מעבד טוב
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט למחשב מבוסס Mini-ITX למחשב לשימוש משרדי. יש חיה כזאת? עריכה: לא מתוכנן OC, לא מתוכנן Gaming, רצוי שיהיה שקט אבל זה לא קריטי התקציב לא חשוב, שיעלה כמה שצריך. עריכה: תקציב עד 3000 ש"ח המחשב הולך להיות מוצמד מתחת לשולחן ולכן המארז צריך להיות קטן ככל שאפשר. מארזי Micro ATX פשוט גדולים מדי.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתחיל מזה שהייתי חבר בפורום הזה לפניי דיי הרבה זמן והייתי מתעסק הרבה בחומרה וכו' . עם הזמן זה ירד וירד עד שהגעתי למצב שאני מפרסם נושא בכדי לקבל מפרט למחשב חדש . המחשב הוא בעיקר לשימוש ביתי שזה אומר אינטרנט ומשחקים קצת פחות מספיק שיחזיק בצורה הכי טובה את הFIFA 2011 שצריכה לצאת . מה שאני מחפש בגדול זה מעבד של אינטל בלבד[מצטער לא סומך על AMD ] , כרטיס מסך בינוני + שאמור להגיע עד רבע מהתקציב , זיכרון לא ממש מפריע לי לא מאמין בזה , צורב דיוידי חובה , ספק כוח לא ג'נרי שיש לו אספקה של 500 וואט ועולה 70 שקל .. מעדיף אחד של 350 לא ג'נרי יותר יקר . חשוב שהמארז יהיה עם פתחי איוורור רבים בגלל שהמיקום של המחשב הוא בחור ונצבר שם דיי הרבה אבק . בקשר להארד דיסק אני לא הולך להשתמש יותר…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם עריכת וידיאו תלת מימד וגרפיקה כבדה, כשרצוי מאוד שהוא יהיה בעל כרטיס מסך חזק ומעבד i7 ו ונורא רציתי לדעת אם קיימים מחשבים נייחים קומפקטים שלא תופסים הרבה מקום (יש לי מצוקת מקום קלה) ועדיין יכולים להיות סוסי עבודה. (אני מתאר לעצמי שהם גם בטח יהיו שייכים לסוג שדי קשה להרכיב בעצמך ובאים עם מפרטים מוכנים פחות או יותר?) התקציב שלי הוא בסביבות ה 6000 וניתן לחרוג מעט. (וכן אני מודע לעובדה שקומקפטיות נמצאת בעיקר בניידים, אבל הנקודה היא שבתקציב הנתון אני אוכל למצוא נייח חזק יותר מאשר נייד).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המקסימלי 5000 ש"ח. (אם אפשר רצוי לנסות לחסוך . אך ניתן גם לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים) 2. השימושים הצפויים של המחשב בעיקר אופיס ואינטרנט. האפליקציות הכבדות הן משחקים וגרפיקה (פוטושופ וכדומה) 3. יש צורך במסך (יש לי רמקולים, מקלדת ועכבר ישנים) 4. חשיבות השקט של המפרט - 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה מיועדת Win7 מעבר לתקציב הנ"ל (32/64?) 7. חשוב לי מינימום התעסקות בבעיות במחשב ולכן רכיבים אמינים 8. בד"כ אינני עוסק בשדרוג משמעותי של המחשב אודה לחוות דעתכם על המפרט הנ"ל המפרט המוצע: 1 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY - ללא קירור אינרנטי למעבד 993 ש"ח 1 Arctic-Cooling Alpine 11 775 / 1156 - Rev.2 65 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA115…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב אפשר גם לחסוך (אם יש קפיצה משמעותית בכסף שלא תיתן קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר לוותר) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה פתוח 24/7 והוא יהיה מחובר ל2 מסכים (בתקווה 3) והשימוש העיקרי יהיה לסרטוט גרפי ואלמטיים סופיים ותוכונות תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) המחשב יריץ תוכנות סרטוט כגון סוליד/NX/קטיה (תוכנות מאוד כבדות= הרבה RAM) והשימוש הוא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המ…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו 2 BF3, Skyrim, Total War Rome. בקיצור, משחקים לא הכי חדשים כמו GTA V אך גם לא ישנים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי גבוהות ואם FPS נוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצרף 3 מפרטים למחשבים ניידים. מתלבט בין 3 דגמים- 2 של LENOVO ו1 של DELL המחשב הנייד בעיקר לצורכי עבודה,ולימודים (סטודנט). האם ישנם הבדלים משמעותיים בין הדגמים? http://ksp.co.il/index.php?uin=36233&select=.268..271..211..2185..2639..466. http://ksp.co.il/?uin=35889&select=.268..271..159..211..2185..466. http://ksp.co.il/index.php?uin=35510&select=.268..271..211..2185..2639..466.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות, משחקי רשת (כמו dota), סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא קריטי, המחשב בעיקר לבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חובה HD * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה HDD, ולפחות 128 SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אוהב ממש את ASUS, אבל לא נעול עלייה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב למשחקים . התקציב שלי הוא עד 2000 שקל עם דגש ענק לא לעבור אותו . החלקים שאני צריך : לוח אם , זכרונות , מעבד , הארד דיסק ומארז + ספק ( לא צריך ציוד היקפי כמו מסך ורמקולים ) בנוסף יש לי כרטיס מסך Radeon 9500Pro האם כדאי להשאיר אותו למחשב החדש או שהוא יפגע בביצועים ועדיף לקנות אחד חדש ? המחשב הוא למשחקים והתקציב צריך לכלול גם הרכבה . תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לקבל מפרט מחשב במחיר הנ"ל. המחשב מיועד לקידודים ועריכות וידאו+משחקים כבדים. לא צריך ציוד הקפי ולא צריך כרטיס מסך. כמה דברים חשובים. מעבד הייתי מעדיף 4 ליבות מסדרת ה 9XXX המערכת מיועדת לויסטה Ultimate לוח אם שיהיה עתידי לOC חזק ושיתמוך ב PCI E 2 DDR3 ו ב מערך RAID עתידי. מארז גדול שיהיה מקום לכוננים קשיחים . ושיהיה כמה שיותר חיבורי SATA וחשוב לי שהקירור בו יהיה רלוונטי מאוד. כרטיס קול, לא מובנה . אני רוצה שיהיה כרטיס קול שתומך באופציות במשחקים EMAX אם אני לא טועה. 4GB 800MHZ אם אפשר 1000MHZ+ זה יכול להיות נחמד. ספק כוח טוב שיחזיק לי הכל מכל. הכרטיס מסך שיש לי זה 8800GTS 640) מה שנשאר לי בעתיד זה לקנות מסך 22 LCD רמקולים 5.1 וזהו כונן קשיח לפחות 500GB…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... דבר ראשון שרציתי לשאול, איך אפשר למדוד את טמפרטורת המעבד של הנייד? speed fan אמורה לעשות את העבודה? (המעבד הוא t9300) שאלה שניה, האם אפשר למדוד את טמפרטורת כרטיס המסך? ושאלה אחרונה, שהיא ספציפית לגבי הדגם שלי, קיימת אופציה של "ניהול חכם" של הסוללה (תוכנה קטנה שמגיעה עם הנייד) לאחר שמתקינים אותה, ניתן לבחור מתוך 3 אופציות לגבי טעינת הסוללה: טעינה מלאה, טעינה 75%, טעינה 50%. כאשר בוחרים טעינה חלקית (75,50) הטעינה נעצרת לאחר שהיא מגיעה לאותו מצב. לטענת היצרן, טעינה של 50% אמורה לשמור על חיי הסוללה לזמן ארוך יותר, מכיוון שאינה גורמת לטעינת יתר. כאשר שמים אותו על מוד של 75 או 50 ניתן בלחיצת כפתור (כפתור מיוחד שקיים בחלק העליון מחוץ למקלדת) להתחיל תהליך של טעינה מ…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש לשימוש כללי בווינדוס, אינטרנט וגם משחקים פה ושם. התקציב שלי הוא 4,000 ש"ח, עדיף בלי חריגות מיוחדות. אחת הדרישות העיקריות שלי הוא שהמחשב יהיה שקט כי אני פריק של שקט (לכן בחרתי בסונטה). מה שאחרים לפעמים בקושי שומעים, נשמע לי רועש מאוד. בחרתי במעבד E8200 כי אני מתכוון לעשות OC קטן. כמו כן, לקחתי כרטיס מסך 9600GT עם קירור פסיבי של Sparkle(אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024). השאלות הם: האם החום היחסי שכרטיסים פסיבים מפיצים, עלול להקשות על ה-OC? (יש להתחשב בכך שהסונטה הוא מארז די קטן). בסונטה צריך להוסיף מאוורר 120MM נוסף, איזה כדאי? האם עקב החום היחסי במארז (מארז קטן+כרטיס מסך חם) הקירור V1 יכול להפוך לרועש? האם יש כרטיסי 9600GT אחרי…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי התלבטויות רבות, הלכתי בסוף על אינטל, השיקולים העיקריים: קידוד סרטים, HT והסאונד האיכות שבא עם הכרטיס קול המובנה. אבל עכשיו יש לי התלבטות בין מפרט מבוסס DDR1 לבין DDR2, הנה המפרטים: DDR2 ---- ?Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 2M Cache 64 bit? 1450 AA8-DuraMAX (925), S-775? 790 Vitesta DDRII 533*2 700 Gigabyte Geforce FX 6600GT 128MB DDR3 128bit DVI VIVO Retail 1272 200GB 7200/133 (8MB) DiamondMax 10 650 Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 HEC 475W (True Watts) 360 ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100? 260 Total Price 5902 DDR1 ---- ?Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 2M Cache 64 bit 1450 Motherboard ?P5GD1-VM (915P)S775,PCI-E? 580 ?DDR 512Mb 400MHz AData /VT…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם הדבר ישפיע בצורה מהותית על הביצועים. המחשב מיועד בעיקר לעיבוד תמונות באמצעות פוטושופ, בעיקר קבצי raw (תמונות בגודל של 6-8 מגה כל אחת). כמוכן המחשב ישמש אותי לשימושים ביתיים רגילים. המחשב איננו מיועד למשחקים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך חזק/מהיר/הרבה זכרון, הארדיסק בנפח של 160 מגה, צורב dvd. המפרט איננו צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אינני מתמצה בסוגיית ה- 64 ביט וכן אין לי העדפות למעבד כזה או אחר (אינטל/AMD), כך שאני סומך עליכם שתמליצו לי על המפרט שהכי מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
# לוח אם # דגם: ASUS P5LD2-VM # מהירות FSB: 1066 MHz # כ.מסך משולב: Intel® GMA900 UP to 224Mb # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 2 סה"כ # יציאת PCI Express: 1 סה"כ # S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1: כלול # תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול # תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: WESTERN DIGITAL\HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA 2 # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: שלוש שנים # מעבד # סוג מעבד: Intel LGA…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לחבר שהוא DJ המחשב צריך להיות כולל הכול (מסך, מארז, מקלדת...) והוא צריך כרטיס קול מקצועי (אני לא יודע מה זה אומר אפילו) HELP PLZ!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-