עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. יש לי מחשב מסוג P4 3.0G לוח אם של אסוס P4S800-X זיכרון 1GB DDR צורב משולב DVD (לא צורב DVD רק קורא) של LG דיסק קשיח 120GB WD SATA כרטיס מסך של ATI RADON 9200 128MB אני רוצה לשפר אותו במקצת, מה הייתם ממליצים לי להוסיף\להחליף ע"מ לשפר אותו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. בוקר טוב, ברצוני לרכוש מחשב נייד ללימודים המתבסס על שימוש בתוכנות עריכה כגון פרימייר ואביד - זו המטרה עיקרית. אך גם שיריץ משחקים חזקים ועדכניים. (לדוגמא AC) סכום של 4k עם נטייה קלה ל4.2 *יש לציין שארכוש את המחשב מאילת כך שהטווח מחירים יכול להיות גדול יותר. העדפת רכישה בחנויות ksp/ ivory חשוב כמות זיכרון גדולה (T.) עשיתי מעט מחקר והבנתי בגדול מה צריך, אך אשמח אם תוכלו להסביר לי את העניין עם הGHz האם זה משהו שאני יכולה לשדרג? אני צריכה 3 הבנתי? וכמובן איזה חברה הכי כדאית.. המון תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם eclipse / android sdk (תכנות) / VM. עריכה גרפית (אני לא מעצב אבל לפעמים כן צריך לפתוח פוטושופ בשביל לחתוך עיצובים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בphotoshop, eclipse לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר אז למה לא. לא חובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, אין צורך גם במסך 4. האם י…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, בפורום מפרטים רשמתי שאני מחפש מפרט למחשב לגרפיקה, המחשב הנוכחי שיש לי בבית נקנה לפני 4 וחצי שנים ומכיוון שאני רוצה לקנות מחשב חדש אולי אצליח למכור אותו (אנשים בכלל קונים מחשבים יד שנייה בגילאים כאלה של 4 וחצי שנים?) המפרט הוא: מעבד AMD PHENOM II X3 720 (2.8Ghz) Black EDITIONלוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 זיכרון OCZ Original 4GB DDR2 800MHz Gold Edition דיסק קשיח 500GB Sata II 7200rpm 16mb buffer כרטס רשת 10/100/1000 כרטיס קול 8 ערוצים מארז CoolerMaster CM 690 RC690 ספק כוח SEASONIC 500W SS500ET כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 RETAIL HDMI RETAIL מסך סמסונג 22'' - P2250 אין קשר. כל העסקה עלתה 4,300 כולל המסך. ללא המסך - רק המחשב: 3,500 *נקנה באילת לכן אין…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nirnir93,

אחרי שהמחשב הישן שלי נשבר לרסיסים, אני חושב על לקנות אחד חדש. בגדול: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר תכנות(מECLIPSE עד CUDA) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6. לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by elad-k1,

בבקשה לא מהמפרטים המומלצים לא צריך הארד דיסק ... המחשב יהיה לגלישה ולא למשחקים ... וללא צורב

7. Started by Yanai_Gaf,

מעבד i5 760 עם קירור אינטל לוח אם Asus p7h55-m lx זיכרונות kingston 2x2gb 1333mhz תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tronado,

Sapphire ATI Radeon X700Pro Toxic PCIe 128MB

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שמעו אני צריך מחשב ב-3500 בלי מסך בלי צורב בלי עכבר מקלדת . המחשב הוא למשחקים וסרטים ואינטרנט וכל הדברים הרגילים 160 ג'יגה מקום מספיק כרטיס מסך טוב שיריץ משחקים חדשים טוב.. מהירות ג'יגה .. אם אפשר וכל השאר מה שבראש שלכם... תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by omerd2,

שלום. קניתי השבוע מחשב של Asus עם סוללה מסוג Li-Ion. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לאופן השימוש במחשב. מהאשכול הנעוץ הבנתי שלניתוק הסוללה כאשר אין בה שימוש יש יתרונות וחסרונות. לצרכים שלי, רוב הזמן המחשב ליד חשמל אך הוא עובר מחדר לחדר הרבה פעמים וכל מעבר כזה דורש כיבוי של המחשב. 1. באופן כללי, האם יש נזק בכיבוי והדלקה של המחשב מספר פעמים ביום? 2. האם יש נזק בעבודה עם בטרייה כשהמחשב מחובר לחשמל והבטרייה מלאה? 3. מתי יותר כדאי לטעון את הסוללה, כאשר המחשב כבוי או דלוק והאם יש לכך משמעות במשך זמן הטעינה הדרוש 4. האם טעינת הסוללה כאשר רובה עדיין טעונה מזיקה? תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Wolfi,

שלום אני צריך מפרט עד 6K לעריכה גרפית, אם יהיה גם אפשר לשחק איתו משחקים מה טוב... 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).איליסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין אפטר אפקטס, אדובי פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:עריכה גרפית בעיקר, אם אפשר יהיה משחקים מה טוב. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

12. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש, אך תוהה האם לאור יציאת המעבד החדש לשוק כדאי לי להמתין. אני לא צריכה את המעבד החדש לשימושים שלי (המון אופיס ואינטרנט). אני פשוט תוהה האם לאור כניסתם של המעבדים החדשים, המחירים של מעבדי הI5 ירדו ואני אוכל לחסוך. האם לדעתכם כדאי לי להמתין? אם כן, מתי המחירים של המעבדים הקודמים אמורים לרדת? כמו כן, כהאם כדאי להשקיע ולקנות את ה-7i הישן במקום ה-5i? תודה רבה וסופשבוע טוב, קרן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ראשית אני חייב להודות לכל מי שעזר לי לרכוש את המחשב וייעץ לי ולימד אותי כ"כ הרבה בנושא החומרה... למדתי עד כמה חנויות מחשבים מסבנות אנשים עם חלקים חילופים מהחלקים שהם מעוניינים לקנות מפני שהם לא במלאי או סתם כדי לדפוק את הלוח :yelclap: בנוסף,אני חייב לציין שאהבתי את היחס שקיבלתי מחברת איבורי לעומת חברת KSP... באיבורי הנציג נשאר איתי עוד שעה לאחר סגירת הסניף... וישב ודן איתי על המפרט ובנוסף הוא שמע שאני מתעניין במחשב נייד והוא היה מעוניין לשבת איתי כדי לסגור גם בנוגע למחשב נייד... בקצרה, נהנתי מהשירות שניתן לי בחברת אייבורי , רק חבל לי שאין להם מלאי רחב להלן המפרט: מעבד amd 5600+ לוח אם asus m2n-e זכרונות kingstone 1gb *2 (2gb)667mhz כ.מסך msi GF nx7300gt (…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Yaniv Vibe,

צריך מחשב לדיי ג"יי - לא אנטרנט לא כלום נטו מחשב חזק עם כרטיס מסך מינימלי. לא אוהב MAC ! עד היום 5 שנים עם DELL ומרוצה. לא באתי לשאול מפרט אלא רק מניסיונכם מה עדיף חברת DELL או LENOVO ? מבחינת חברת מחשב ? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני פירסמתי כבר אשכול בפורום מעבדים לוחות אם וזיכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256640.new#new עד עכשיו אני עובד על מעבד אינטל פנטיום 1.6 רגיל קניתי את המחשב הזה כמעט לפני 6 שנים. לא יודע איזה לוח אם יש לי, אם צריך אז בבקשה תביאו לי לינק לכלי הזה שבודק ואני אגיד לכם מה הדגם שלו. בקיצור אני רוצה ללכת לקנות את המעבד פנטיום 4 3.4 בגלל שהמחיר שלו ממש זול ואני רוצה כבר להתחיל לשדרג את המחשב אבל אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת כי אני חייל. בעיקרון הייתי רוצה לקנות AMD כי הם יותר זולים ואני חושב גם יותר טובים אבל זה סיפור כי צריך להחליף את כל הלוח אם בשביל זה. בבקשה תנו לי תשובות וגם ייעוץ מה לעשות אוקיי קצת נתונים בקשר למעבד הוא Socket478 mPGA לוח אם הוא i845…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by c5123,

Toshiba Satellite A500-1HK מפרט טכני: מעבד: Intel Core i5-430M, 2.26/2.56 Turbo GHz, 1066MHz, 3MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit מסך: 16´´ LED Toshiba TruBrite HD Display רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1066MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 330M CUDA 1GB כונן: Blu-Ray תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 סוללה: Li-Ion, עד שעתיים ו-25 דקות עבודה מימדים: 384x259x36.5~41.0 מ"מ (ג x א x ע) משקל: כ-2.76 ק"ג מצלמת אינטרנט עם Face Recognition ומיקרופון מובנים חיבורים: 3 x USB2.0 eSATA (משותף עם יציאת USB אחת) RJ-45 יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון HDMI קורא כרטיסים 5 ב-1 אחריות: אחריות לשנתיים ע"י מפעיל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי נייד HP DV5 1179 מהיום הראשון הנייד מוציא רעש חוץ מרעש המאורר וזה כמו תקתוקים ורצוצים שלחתי למעבדה ואמרו שזה מהמחט של הדיסק קשיח וחשמל סטאטי מכל מיני חלקים ומבחינתם המחשב נבדק והכל תקין הרעש הזה שומעים אותו רק בסביבה שקטה מאוד האם אני צריך לקנות את הסיפור הזה ? האם דבר טבעי שנשמעים כל מיני רעשים במחשבים ניידים חוץ מרעש המאורר?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Maxiimus,

צירפתי קובץ עם התכונות...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Matan Hirsch,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 וחריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop, Lightroom, Google Chrome 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשןב 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מה קורה? (: חבר עזר לי לבנות את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא טוב. כל הצעה למפרט אחר יתקבלו בברכה. *יש לי מסך, מקלדת, עכבר וכונן DVD מהמחשב הקודם. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על תקציב של עד 4000 שקל אבל אפשר לחרוג ב1000 שקל +- אם זה באמת ישפר משמעותית את המחשב. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני סטודנט אז לנצל את כל התקציב ולחסוך כמה שאפשר בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כמו דיאבלו, סטארקראפט, פיפא ומשחקי אסטרטגיה שיצאו בעתיד. עריכה גרפית קלה קצת פוטושופ פה ושם לא משהו רציני ועבודה משרדית ללימודים. שיהיה תומך בתכני HD ואם יש אפשרות אז שגם שיריץ תכנים בתלת מימד. אני חושב על אופציה לקנות מסך מחשב\טלוויזיה 3D ולראות תכנים דרך המחשב (אם זה אפשרי). …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. P4 1400 לוח של אינטל (תומך רק בRD-RAM) 128 RD-RAM - 64*2 כרטיס מסך: ATi RAGE 128 32MB כל השאר (מארז רמקולי מסך דיסק קשיח וכו' אני לא צריך לשפר וגם זה פחות חשוב לי...) איך אתם ממליצים לשדרג?? ואם בכלל כדאי?? אני כימעט בטוח עוד חצי שנה קונה מחשב חדש... אבל גם שאני יקנה חדש אני רוצה עוד אחד שיריץ משחקים (לא באיכות מקסימלית...) לאח הקטן...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yuvi1312,

שלום כולם, מחפש מחשב גיימינג וזה קצת חור שחור בשבילי. אשמח לקבל מידע/הצעות למחשב נייח שמתאים למשחקי אונליין כגון FORTNIGHT , FOTBALL MANAGER וכד. מחיר יעד כ-5000 ש"ח תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bd,

DELL Inspiron 6400 IN-RD09-2117 Intel® Duo Processor T2450 מעבד 2.00Ghz, 533Mhz FSB מהירות 2MB L2 Cache זכרון מטמון 2GB נפח 667MHz מהירות זיכרון 2GB קיבולת זכרון מקסימלית 160GB גודל דיסק 5400RPM מהירות דיסק DVD Multi Burner TFT (מסך מט) סוג 15.4" Wide גודל 1280x800 רזולוציה כן מודם 56K כן כרטיס רשת כן Bluetooth כן WiFi 802.11 Integrated Intel Media Accelerator 950 כרטיס מסך upto 224MB shared system memory זיכרון כרטיס מסך bit Analog 18-20bit כרטיס קול Two 4-ohm stereo speakers רמקולים יציאות : כן S-Video Out X 4 USB כן RJ-11 כן RJ-45 כן FireWire 2.9ק''ג משקל 6CELL סוללה Integrated 5-1 Card Reader …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מחפש מחשב במחיר של עד 7000 שח (עם חריגה של לא יותר ממאה שח) ללא מסך או ציוד הקפי.. חשבתי על זה: לשלב מ-KSP: Athlon 64 3200+ (S-939) 1150 Chaintech NF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E) 570 Teac/SONY 1.44 40 DVD Teac x16 160 NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 340 יחד עם זה מנועה: POWERCOLOR RADEON X800XL VIVO PCI-EXPRESS 256MB TWINMOS DDR 512MB 400mhz cas 2.5 x2 SEAGATE 160/7200 SATA 8MB NCQ ANTEC SLK3700AMB Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN x 2 Thermalright XP-120 סה"ך למזומן זה יוצא 7080.. שווה?? יש עוד הצעות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן התקציב הוא 5 אלף, אני מעדיף לא לחרוג בתקציב אלא אם כן זה ממש ממש שווה את זה. (כלומר הבדל משמעותי וענק באלף ש"ח)צרכיםתכנות אתרים - הפעלה של הרבה תוכניות יחדיו מבלי להיתקע אפילו לא הרגשה מזערית של לאגים כשיש הרבה תוכניות פועלותאודיו וצג ברמה גבוהה לסרטים ושירים8 שעות סוללהשיחזיק את ה5 שניםאולטרה בוק (דק, קל משקל, חזק ובעל סוללה טובה)לדעתי ssd זה יעזור (למרות שמעולם לא חוויתי מחשב עם ssd)250 גיגה זכרון זה מספיק ואפילו יותר מדימצידי שיהיה 13 אינץ כי אני תמיד מחובר למסך רחבאני משתמש בלינוקס ולא וינדוס אם זה משנהתודה רבה לכם! זה די דחוף אני הולך לקנות ביום ראשון

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים