ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,452 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. +-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סימולטורים, עבודה משרדית - מאטלב, אופיס, אנטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא! 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
למומחים בפורום שלום! אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה גרפית ותלת מימד ואני לא כל כך מעודכן בחומרה היום לכן אני צריך שתעזרו לי עם מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אבקש לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודת תלת מימד וגיימינג קליל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya 3D, כל תוכנות ADOBE כולל Aftereffects ו-Premiere 3D PAINT, ZBRUSH וכד' כולן בשימוש כבד מאוד לצרכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5000 אבל אני רוצה להוסיף מקלדת אוזניות ומסך בכסף. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג כבד וקל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בכסף צריך מקלדת אוזניות ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לגיימינג בסביבות 4K, בניתי מפרט ב TMS ומבקש לקבל חוות דעת, חשוב בנוסף לביצועים שיהיה שקט, תודה [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪903[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪125[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב הוא ביקש שאני יביא לו מפרט עד 4 אלף שקל אבל עם מקסימום חריגה 4200 [רק עם ממש חייב] רק מהחנות פנדה שבקסריה! לא מתוכנן OC וצריך מחשב עכבר ומקלדת זה הכל! המחשב בעיקר למשחקים תודה לכולם
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט אמור להכיל: 1. מעבד אינטל C2D 2. לוח אם 3. זיכרון 2GB 4. כ. מסך התומך DX10 5. כונן קשיח לפחות 200GB. האם הדבר אפשרי בסכום הנ"ל?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד לא התחלתי לבדוק רכיבים ספציפים, רק יודע מה צריך המפרט להיות: מסך 19" מעבד 2.4GH או יותר (תלוי במחיר) 1GB RAM (מן הסתם 2X512 בשביל DUAL DDR) הארדיסק גדול בסביבות ה 100GB אולי יותר (WD 120?) כרטיס מסך חזק אבל לא מטורף מידי, עדיף עם VIDEO IN (הבנתי שזה רק אחד משניים או RADEON9600 VIVO או TI4200 VIVO, אני צודק?) צורב ו-DVD (אני חושב שLITEON יספק כאן, אולי DVD BENQ) סורק (CANNON?) עם כל השאר אפשר לשחק. המחשב לא מיועד בכלל לOC או משחקים. AMD או INTEL , לא ממש משנה. במקרה הזה הזול יותר ינצח... אשמח לעצות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני קונה מחשב נייד של hp נניח מחנות ואני לא יודע אם היא אמינה או לא פשוט העסקה נראית לי משתלמת... ונניח מתקלקל לי המחשב והם לא רוצים לתן לי אותו אני יכול ללכת ליבואן של hp להציג חשבונית ולתקן שם?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי זמן רב שהמחשב שלי צבר בעיות שונות ומשונות בזיכרון, במאוורר ובספק הכוח, ההארד-דיסק שלו תקתק למוות וחתם חברות אמת של 6-7 שנים... עכשיו, הגיע הזמן להביא יורש! אני כבר כמה שנים לא בסצינה של החומרה אז אני לא יודע מה חדש, מה טוב ומה חרא אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות: לא יותר מ-4,000 שקל. מחשב אמין שיחזיק כמה שיותר זמן. חייב להיות חזק מספיק כדיל לתפעל תוכנות עריכת וידאו כבדות כמו Avid. כמו כן לא יזיק אם יוכל להריץ משחקים כמו Left 4 Dead ו- Devil May Cry 4. אין צורך לקנות ציוד היקפי, מעביר אותו מהמחשב הקודם. לא מתעסק באוברקלוקינג. חשיבות שקט = 8. עשיתי סיבוב מהיר באתר של אייבורי ובחרתי מפרט שבמבט ראשון נראה לי בסדר: http://www.ivory.co.il/product.…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
179 ש"ח ל36 חודשים ואינטרנט 1.5 מגה לשנה המפרט הוא :
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום 🙂, התגבשתי על מחשב לשימוש כללי, והייתי שמח לקבל את ברכת הפרום / נסיון אישי עם כזה ודומיו המחשב: Lenovo Yoga 7-15ITL Multi-touch 2-in-1 דגם: 82BJ0047I, מחירו כ-5400 ש״ח, ברף העליון של התקציב שלי שימושים: כללי, משרד, אינטרנט (לא משחקים) חשוב לי: אמין, מסך לא קטן, חיי סוללה, תאורת מקלדת, מעדיף זיכרון על מעבד פחות חשוב: משקל תודה 🙏
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ------ 3500 ש"ח וללא חריגה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?----- לנצל את כול התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?---- לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?-------משחקים כבדים,סרטים וגלישה באינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?------ יותאם למסך 22-33 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 וחריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Photoshop, Lightroom, Google Chrome 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשןב 6. האם מתוכנן אוברקלוק לא (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק למפרט ב-3,000 שקלים שלא כולל עכבר מקלדת ומסך עכשיו ככה: זה לא למשחקים או משהו... אולי קצת אבל לא משחקים חזקים שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא טוב מדי מעבד של אינטל... ואם אפשר גם לקבל את האתר (שיהיה אמין וטוב) שממנו הכנתם את המפרט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעביר את כונני הזיכרון והכרטיס מסך. מהמחשב הקודם תקציב: 4k לנסות לחסוך שימושים: vr ציוד היקפי: אין צורך לכלול במפרט: i7 8700k חשיבות מידת השקט 1-8: 6 אוברקלוק: כן לכלול מערכת הפעלה: לא מגורים : רמת גן עדיפות מיקום רכישה: כול הארץ תאריך רכישה: במהלך השבוע שדרוג עתידי: חשוב חשבתי על המפרט הזה Intel Core i7 8700K 3.7Ghz 12MB Cache s1151v2 - Tray Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler Gigabyte Z370 HD3 LGA1151v2, Intel Z370, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI orsair Vengeance LPX 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 Antec 700W Active PFC VP700P PSU …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Athlon 64 3200+ (S-939) K8NS-Ultra (s939) 1024(512x2) A-DATA DDR400 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 120 GB 7200 ATA-100 (8MB LG x52 2439 ATX MIDI PFC, usb סה"כ 4490 אני רוצה את המחשב הזה למשחקים לדעתי גם לא צריך יותר מזה תודה מראש אני מחכה לתגובות
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שנים שלא הייתי פה. כבר תקופה ארוכה מאוד שאני משתמש במחשב נייד פשוט ואקסבוקס לגיימניג. אני מחפש את דרכי חזרה לעולם הנייחים. יש ברשותי מסך lg 27gn950 4k 144hz אין לי צורך בציוד היקפי התקציב הוא רק עבור הנייח עצמו. המחשב עתיד לשמש אותי עבור גיימינג משחקים כמו אססין קריד,cod,bf וכן הלאה. מעבר לכך אשתמש במחשב לצורכי עבודה (אבטחת מידע) אשתמש בו להקמת מעבדות סביבות test וכדומה. ושימוש מינורי של עריכת ווידאו מידי פעם. התקציב העליון כפי שכתבתי 16k. אם אין צורך בכל הסכום אך עדיין אקבל את מבוקשי מעולה. השאיפה להריץ כל משחק על מקסימום ב 4k בקצב פריימים טוב פלוס. וכמובן לא לדאוג למשאבים עבור סביבות עבודה וטסטים. …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד TOSHIBA a500-1c0 http://www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a500-1c0/ הבעיה: לא נדלק. לקחתי אותו למעבדה ואמרו לי שהבעיה היא שהכרטיס מסך הלך, לא תיקנתי כי כבר לא היה לי צורך במחשב יותר. כמה אני יכול לקבל על המחשב הזה\ חלקים שלו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם עריכת וידיאו תלת מימד וגרפיקה כבדה, כשרצוי מאוד שהוא יהיה בעל כרטיס מסך חזק ומעבד i7 ו ונורא רציתי לדעת אם קיימים מחשבים נייחים קומפקטים שלא תופסים הרבה מקום (יש לי מצוקת מקום קלה) ועדיין יכולים להיות סוסי עבודה. (אני מתאר לעצמי שהם גם בטח יהיו שייכים לסוג שדי קשה להרכיב בעצמך ובאים עם מפרטים מוכנים פחות או יותר?) התקציב שלי הוא בסביבות ה 6000 וניתן לחרוג מעט. (וכן אני מודע לעובדה שקומקפטיות נמצאת בעיקר בניידים, אבל הנקודה היא שבתקציב הנתון אני אוכל למצוא נייח חזק יותר מאשר נייד).
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד ישן שלמרות השנים הוא מתפקד בסדר גמור יחסית. הבעיה היחידה שמתחרשת בעבודה איתו היא שלפעמים אם יש עליו יותר מדי עומס (לדוגמא כמה דפדפנים במקביל) הוא פשוט קופא ונתקע וכל שנותר הוא לעשות ריסטרט. יש למישהו רעיון ממה הבעיה נובעת? אולי צריך להוסיף עוד זיכרון? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230831 מציעים לי אותו מוחדש(עודפי יצרן, לא היה בשימוש), ב 1700 שקל. התקציב שלי היה 1500, אבל אני מוכן לחריגה הזו. השימושים סטנדרטיים לחלוטין, גלישה, יוטיוב, מדי פעם סרט. האם ניתן לסמוך על אתרי הקופונים שהוא אכן לא היה בשימוש והוא תקין? לא אכפת לי כ"כ איך הוא נראה פיזית. אשמח לחוות דעת. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
להלן 2 מפרטים שהציע לנו הספק. אשמח לדעת אם הוא ניפח משהו, באדיבותכם התקציב: 4000 ש"ח (חרג באחד מהם) הצרכים המקסימליים: בניית דוכנים ברמת הדמיה אדריכלית ואנימציה פשוטה, עבודת פוטושופ, ריטוש ועיצוב מודעות (לא דורש הרבה כוח מחשוב, אלה לא פוסטרים) להלן ההצעות: [TABLE=width: 447] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B85M-D2V 10025[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]INTEL Core I7-4770 3.4GHZ 8M BOX + ZALMAN COOLING FAN[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]RAM[/TD] [TD]KINGSTON DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]12”cm Fan ZALMAN ZM-400-LE 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]ZALMAN M.ATX T3 ENCLOSURE[/TD] …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בתקציב מוגבל יחסית (2000+/-) לטובת הורדות בלבד, כלומר מחשב שיוכל לרוץ בלי הפסקה ולהוריד דברים באי מיול מבלי לקרוס אחרי שבוע של עבודה. השאלה המרכזית היא האם יש בכלל צורך במשהו מיוחד בשביל זה או שמחשב ביתי רגיל יוכל להסתדר כמו שצריך עם העבודה הזאת?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב נייד למתכנת הנתונים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, חריגה עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות, בעיקר c ו c++ ופייתון לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מינימום 14 אינץ מסך עדיף 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,קוראים לי דולב. אני רוצה לקנות מחשב מזה זמן מה,ואשמח מאוד אם תעזרו לי . 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 3000 שח +-. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב שלי נועד למשחקים,אינטרנט,מוסיקה וסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד הקפי כלל וכלל. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי כונן דיסקטים לא דבר שימושי בכלל אצלי,וכרטיס קול גם לא ממש…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-