עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by assaf_malki,

היי חברה. מה אתם אומרים על המפרט הבא Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪873 קירור למעבד Zalman 7000V AI Socket 775/1155/1156, יחידות 1 ₪55 ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET ₪500 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪192 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3^, יחידות 1 ₪490 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 FSP 550-80GHN(85) 80PLUS Bronze, יחידות 1 ₪307 Hec Cougar Solution Front USB3 Black שחור, יחידות 1 ₪219 סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, יחידות 1 ₪129 Logitech Gaming Combo G100 920-00387 סט מקלדת ועכבר לגיימרים , יחידות 1 ₪183 מסך Dell UltraSharp Led U2312HM Rev A01 23" IPS Panel - מיבואן רש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Godlike4ever,

שלום חברים, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי שיקולכם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 4, BF4 ועתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

3. שלום לכולם אני מחפשת מחשב לעבודות גרפיות בעיקר עם Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator תודה מראש לכל מי שיכול לעזור 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יהיה הבדל משמעותי אז אפשר עד 4500 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערכיה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6 Photoshop-Indesign-Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" אולי בעתיד 24" -לאילו הגדרות גרפי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shira steinitz,

שלום צריכה המלצה למחשב נייד עבור ילד בגיל 13 עם רמת שמע (רמקולים) באיכות מצויינת לצורך שמיעת מוסיקה קלאסית באיכות גבוהה, צפיה בסרטים עם שמע מצויין. בנוסף- אפשרות לחיבור מיקרופון איכותי (כבר יש לנו) המקליט קבצי קול - הורדת קבצי הקול מהמקרופון למחשב, עריכת קבצי הקול- בינתיים באופן בסיסי ייתכן שבהמשך עריכה טובה יותר (תלמיד בבית ספר למוסיקה). מאוד חשוב: 1. איכות המסך- ילד עם משקפיים ובעיות ראיה לכן דרוש מסך טוב שמקל על עייפות בעיניים וכאבי עיניים עם אפשרות לשליטה באור הכחול אבל גם בלי ריצוד יתר. 2. הילד שם את הנייד על הברכיים לפעמים ולכן חשוב שלא יתחמם מדי. אם יש לכם מידע גם על קרינה- זה יכול להיות משמעותי בהחלטה הסופית על דגם או חברה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Igor Reidler,

שלום. מתלבט בין שני מחשבים ניידים לצורך צריכת תוכן (גלישה, סרטים, חיבור לטלויזיה ועוד), ומעט יצירת תוכן (פיתוח ותחזוק אתר וורדפרס, פוטושופ, אילוסטרייטור). המשתמשת העיקרית - אשתי בעלת אייפון, אוהבת מוצרים של מק ועיצוב המוצר חשוב לה מאד. מהצד האחד "128GB 2015 Macbook pro 13 (לפני שהורידו את כל היציאות והעלו את המחיר ב2016) מחנות ishare בארץ. מהצד השני Microsoft surface book 128GB גרסה לפני אחרונה (לפני שהוסיפו קצת סוללה, כרטיס גרפי והעלו את המחיר) בהזמנה מאמאזון ארה"ב שני המחשבים עולים כ4800 ש"ח לפני מע"מ (עבור עסק של אשתי- מעצבת שמלות כלה "יערה נצר"). ייתרונות המק עבורי: 1. כבר שנים מדברים על קניית מק + עיצוב שאשתי אוהבת. 2. …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד טוב, מהיר, לתוכנות גרפיקה ועריכת וידיאו. הרבה המליצו לי ללכת על המקבוק פרו של אפל, אבל הוא ממש לא מתאים לתקציב שלי. התקציב שלי הוא בסביבות ה4,000, אבל כמובן אני יכול להיות גמיש איתו בהנחה וזה נדרש ממני. * מטרות המחשב? תוכנות כבדות של אדובי ואיחסון של קבצים רבים וכבדים * גודל המסך? מעל ה15 אינץ * משקל רצוי? ממש לא רלוונטי עבורי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פחות רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא משהו ספציפי * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא מבין בזה יותר מידי, אבל לא חייב כונן חדיש מידי שעולה הרבה, אם כי מאוד חשוב לי שיהיה הרבה זיכרון קשיח (מעל ה500 ג'יגה) * כונ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. המפרט הוא כזה: Gigabye GA-K8NS nForce3 250 Chipest, AC 97' Audio, LAN, AGP x 8 ,2 x SATA AMD Athlon 64 3000+2.0Ghz, 512 KB Cache 754 Pin NCP 512 MB DDR 400Mhz Westren Digital 120 GB 7200 rpm 8MB SATA LG 52X32X52 CD-RW NEC 1.44 Floppy 3D Club - ATI Radeon 9250, 128 MB DDR + TV OUT For ADSL 10\100 AC - 97' 6 channel בא עם מקלדת, עכבר ומארז. הסכום - 3200 ש"ח. קודם כל, איך המחשב? מה טוב, מה לא? מה כדאי לשפר? שוב זה התקציב, לא יותר. הוא טוב? שווה המחיר? תנו מידע

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by mrwolf,

חבר ביקש עזרה בבניית מפרט למחשב חדש. אני מקווה שתוכלו לעזור כי אני כבר חלוד בעסק. השימושים העיקריים של המחשב יהיו עבודה מהבית. אבל יש מקום למשחקים. לא צריך מפלצת למשחקים כי כרגע הכי חשוב שהלף לייף 2 יעבוד והשאר פחות קריטי. נקודות חשובות הם. -כרטיס מסך ATI (העדפה אישית של החבר) -תמיכה ב 3 מסכים. (במפרט המחשב יש צורך רק במסך אחד. שחשוב שיהיה אפשר לסובב אותו ב90 מעלות) -העדפה להרד דיסק 10000RPM (בדיקה קצרה שלי מצאתי שהמחירים בשמיים והגדלים של הדיסקים לא ממש מספקים...האם בכלל יש צורך ב 10000RPM או שזה בזבוז) -התלבטות שלי היתה לגבי לוח האם. בתחום הזה מאז שאני קניתי מחשב הרבה דברים השתנו ואני ממש לא מעודכן מה כדאי למה וכמה. -המחיר לא צריך להיות כולל מערכת הפעלה\מקלדת\עכבר\רמקול…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מי שיודע, שיחלוק מוזמנים גם לחלוק מידע על חנויות *לא* מומלצות ולנמק תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - סטודנט, משרדי, סרטים ומוזיקה. * גודל המסך? - 14.1 / 13.3 * משקל רצוי? - כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6-7 שעות ומעלה ? * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD עדיפות ל-256GB * כונן CD/DVD? צורב? - יכול להיות יתרון * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - ASUS/SAMSUNG/DELL המחשב בשביל חבר, התקציב הוא בין 800$-1000$ - ואם יש מפרט משמעותית טוב יותר ב-1,100$ אז אין בעיה לחרוג. רצוי ZEN/ULTRA BOOK. משקל נמוך ככל האפשר. הרכישה תהיה בארה"ב, לכן אשמח לקבל המלצות לד…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Adir Zar,

שלום, אני מחפש מחשב נייד להורים שלי בתקציב של כ-2000 שח. ניתן לרכוש מאילת. בעיקר לשימוש ביתי למורה (אופיס\אינטרנט וכו') מסך 15 לפחות. אין חשיבות גדולה למשקל וסוללה כיוון שהמחשב ישאר בבית. עדיפות שיגיע עם מערכת הפעלה ווינדואס. אם יש אפשרות אז מומלץ לשלב SSD קטן עם כונן קשיח גדול (1T) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השאלה בכותרת חבר'ה! המחשב כבר לא באחריות למיטב ידיעתי המחשב איננו לנובו, אלא יבמ התקלה היא ממש ממש בשלב הבוט, אין אפשרות אפילו להגיע לביוס! חיפוש באתר לא הניב תוצאות, וחיפוש בגוגל גם לא סיפק לי תשובות. במידה והבעיה לא פתירה בצורה עצמאית, מישהו יודע כיצד מתבצעת הפרוצדורה? אם מדובר במעבדות למיניהן אז רצוי באזור חיפה תודה רבה לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ואף לחרוג ב 10% במידה ואין ברירה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לסטודנט אך בשעות הפנאי להרצת משחקים כגון GTA 5, COD ועוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס לא ידוע בשלב זה, אני אקנה גם צריך לקנות מסך חדש. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. P4 1400 לוח של אינטל (תומך רק בRD-RAM) 128 RD-RAM - 64*2 כרטיס מסך: ATi RAGE 128 32MB כל השאר (מארז רמקולי מסך דיסק קשיח וכו' אני לא צריך לשפר וגם זה פחות חשוב לי...) איך אתם ממליצים לשדרג?? ואם בכלל כדאי?? אני כימעט בטוח עוד חצי שנה קונה מחשב חדש... אבל גם שאני יקנה חדש אני רוצה עוד אחד שיריץ משחקים (לא באיכות מקסימלית...) לאח הקטן...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בוקר טוב, אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד INTEL I5 2.66 GHZ עם כרטיס מסך נחמד לא חייב להיות משהו "מפחיד" + מסך 22" מקלדת + עכבר בתקציב של 4,500 ש"ח +/- . אודה לעזרה בהרכבת המחשב . תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום רב. יש לי שתיי שאלות למחשב הנייד GIGABYTE W468N http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9031 האם המסך של הדגם הנ"ל מט או מבריק ? כמה זמן סוללה של 6 CELL תחזיק ? והאם אפשר לשדרג את הסוללה למשהו יותר חזק ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by rafi k,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר בשביל לשחק בו במשחקים החשים והחזקים ביותר, האם מחשבים ניידים מספיק חזקים בשביל משחקי מחשב והאם כרטיס המסך שלהם מספיק טוב?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, דבר ראשון - אני פותח את הדיון הזה בשם חבר. אכתוב בגוף ראשון... * מטרות המחשב? זה ישמש מחשב ראשי. אני עובר לגור בירושליים. זה אומר - סרטים, אופיס, לימודים, משחקים (לא משחקי פיפא, יחד עם זאת אני מבין שלא אשחק על אולטרה...) *תקציב: אזור ה-3000 יהיה נחמד. מאפשר חריגה של עוד 1000 בהתאם לצורך... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14.1 (או 15.6 אם אין ברירה), לא יודע אם מאט או מבריק... * רזולוציית המסך? FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יהיה נחמד זמן סוללה ארוך בשימושי אופיס אבל זה לא עניין חשוב במיוחד.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250, SSD. * כונן אופטי?אין …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. צהריים טובים לכולם! נתבקשתי להכין מפרט למשרד אדריכלים,ובגלל שאני כבר הרבה זמן לא מעודכן החלטתי להיעזר בכם 1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך כן.אם יש אופציה לחסוך קצת למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כלל וכלל לא 2. מה שימושי המחשב?עבודה אדריכלית. אוטוקאד,תוכנות הדמיה כמו סקאצ'אפ וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .כל התוכנות מסעיף קודם,ובתדירות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?מקלדת ועכבר פשוטים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, אבל גודל דיסק הקשיח לא עקרוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6. האם מתוכנן א…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. התחלתי להסתכל חפיף לראות כמה עוד אנשים כתבו פוסט ולא קיבלו תשובה בכלל. מסתבר שהרבה... חבל, חשבתי שמהפורום הזה תגיע הישועה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. קודם כל הרשו לי להגיד תודה- כי זה על הכיפאק שיש מקומות כאלה שיכולים לעזור לפחות מביני עניין- אז ח"ח! אני די נברתי בחודש האחרון לחיפוש הלפטופ בשבילי כסטודנט לעתיד. אני לא גיימר ולא משחק בשום משחקים או אצטרך גרפיקה גבוהה. סה"כ אני צריך את המחשב לכתיבת עבודות, לגלוש באינטרנט ולראות מידי פעם סרטים. מכל החיפושים, מה שכתבתי בכותרת פחות או יותר זה מה שמצאתי אבל אני אשמח אם תוכלי להמליץ לי על משהו יותר טוב או שאולי אני בכלל לא מבין מה אני צריך לקנות... בקיצור, אני אשמח אם תוסיפו גם דגמים משלכם... בגדול, אני חושב שאני לא צריך יותר מ 2-3 GB זיכרון ודיסק קשיח של לא יותר מ 160-250GB (הבנתי שגם ויסטה רץ בזה יפה...), מסך שבין 14 ל 15.4 אינץ'. יש לי חברים שמבלבלים לי ת'מוח על dual-core…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Yaniv,

זהו הגרוטאה שלי שנקנה ב2009 ב4 אלף: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-EG41MF-US2H זיכרון: Crucial 2GB PC2-6400 DDR2-800MHz - יש 2 כאלה דיסק קשיח: Hitachi HDP725050GLA360 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5 צורב: LG GH22NS40 מארז: Huntkey Hercules II H002 ספק כח: 400W HUNTKEY - אין לי מושג מה הדגם הספציפי כמה המחשב שווה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הנה המטרות: * מטרות המחשב? בעיקר מחובר לטלוויזיה לסרטים\סדרות + משחקים (skyrim, fallout, mount&blade) * גודל המסך? 15" עדיף מאט אבל לא קריטי כי רוב הזמן יהיה מחובר לטלוויזיה * רזולוציית המסך? אני יכול להסתדר בלי FHD (טלוויזיה 32") * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יהיה נחמד אבל לא חיוני * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מהמלצות Dell * מחיר - בין 3500 ל4000 ש"ח אני מתלבט…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המלצתי על נטבוק אבל הוא קונה לאישתו ורוצה משהו חזק שיהיה לו ראש שקט. אני עוד לא יודע העדפות גודל/משקל או שימושים אחרים - אעדכן בהמשך. מצורף PDF של ניידים מאתר "בהצדעה". אנא הביעו חוות דעתכם עליהם (מפרט/מחיר) והציעו חלופות עדיפות במחירים האלה (בטווח הנמוך). תודה מעט דחוף... עדכון: * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה - מרבית השימוש בבית (זה בעצם יותר תחליף לנייח). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי, לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shesek,

אהלן. אני מחפש מפרט לשני מחשבים, אחד מהם מיועד לשימוש יום-יומי, יריץ לינוקס, השימוש הוא בעיקר פיתוח (תכנות), גלישה באינטרנט, IRC, כמה שרתים שירוצו לשימוש מקומי (כמה דברים די כבדים, סקריפטים שירוצו ברקע, דאטאבייסים גדולים וכו', צריך הרבה כוח עיבוד), הארדיסק בסביבות 100-200 ג'יגה יספיק לי. התקציב הוא 6000, כולל מסך השני מיועד למשחקים וסרטים, וכנראה יהיה מחובר למקרן. אני גם עומד להשקיע במערכת סאונד (עוד כמה אלפים, על זה אני אשלח הודעה בפורום המתאים), אז צריך כרטיס קול שידע לנצל את היכולות האלה, הארדיסק עם טרה. התקציב הוא 15000, כולל מסך וציוד היקפי (שני המחשבים יחלקו אותו ציוד היקפי, מלבד המסך) הערה לגבי הכרטיס קול - את המוזיקה שלי אני שומע מהלינוקס, את הסרטים מהווינדוס. אני…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.