ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
והייתי בהתלבטות עד שקראתי את המבחן כאן בפורום "בביקורות" על הטושיבה r700 ופשוט נדלקתי גם בביקורות בפורומים שונים הוא מקבל ציונים מעולים ואפילו עדיפים מהדל 4310 אני שואל האם r700 ניתן להשוות אותו ללנובו t410s? עדיין לא הצלחתי להבין האם המסך בטושיבה הוא מט? יש למשהו ניסיון עם המקלדת של הטושיבה ביחס למקלדת המעולה של לנובו?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד למשחקים כבדים, למשחקים החדשים שדורשים כוח עיבוד חזק. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל + - אני רוצה רק מחשב לא כולל אביזרים נלווים כמו מסך, וכ"ו. יש לי מסך 22 אינטץ. אני לא מעונין באובר קלוק. זה המפרט שבניתי ב KSP: איך הלוח אם? והזיכרון? מספיק לי זיכרון של 800mhz? הם מהירים? לגבי הכרטיס מסך, האם הוא מספיק חזק בשבילי? הוא יספק אותי לשנים הקרובות? יש לציין שהמחשב מיעוד בעיקר למשחקים, אז חשוב לי הכרטיס. איך המארז, הוא טוב? בסיסי? אשמח לתגובה תודה רבה!
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי הצעות מחירים לניידים ורציתי לקבל חוות דעת אז הנה המפרטים: 1. HP PAVILION 15-E051 i5 מעבד: intel i5 - 3230m זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: intel HD graphics 4000 מסך: 15.6 LED-backlit HD anti-glare כונן: DVD+/-RW super multi מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מחיר: 2790ש"ח 2. DELL INSPIRON 3421 i5 מעבד: intel i5 -3317U mobile זיכרון: 4GB דיסק קשיח: 750GB 5400rpm sata כרטיס מסך: nvidia GF 625 1GB מסך: 14 HD 1366*768 WLED כונן: DVD+/-RW תקשורת: bluetooth v4.0 dell wireless 802.11g/n +HS card מערכת הפעלה: windows 8 64BIT אחריות 3 שנים מעבדות DELL. …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה מקווה שתוכלו לעזור לי המחשב נועד בעיקר לשימוש כללי ז"א: קצת פוטושופ קצת משחקים וסרטים ואינטרנט Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE DFI NF4 ULTRA INFINITY 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x2 GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 200GB (8MB) SATA DiamondMax 10 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS תודה מראש!!! :)
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב נוסף בבית רק בשביל להציג סרטים ובהתחלה חשבתי לקנות מחשב חדש הכי גרוע שיש למען מטרה זאת. אבל הגעתי למסקנה (ותקנו אותי אם אני טועה) שעדיף לי לשדרג את המחשב שלי (רק את המארז, לוח אם ומעבד, אלא אם תייעצו לי אחרת) ושהמחשב שלי יתפקד כמחשב שני בבית ושהמחשב השני ישמש כמחשב שלישי להצגת הסרטים) - הכל התחיל מזה שהלוח אם של המחשב השלישי התקלקל. את המחשב שלי קניתי לפני שנה והוא עדיין חבל על הזמן: מעבד : Intel 6320 1.86GHz לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרון: Twinmos 800DDR1 1GB * 2 כרטיס מסך: Leadtek 8800 GTS DDR 3 PCI EXP 320MB דיסק קשיח: WD Sata2 250GB * 2 כרטיס קול: Audigy 2 אז מה אתם אומרים? בהנחה ואני מוכן להשקיע בין 1000 ל-1500 ש"ח בשדרוג המחשב שלי (שמיועד לעבודה מ…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה בסיסית עם תוכנת השרטוט SOLIDWORKS סרטים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP, IVORY 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? עכשיו
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המחשב עם המפרט הבא CPU:E8400 GPU:ATI Radeaon HD 4830 Mutherboard: GIGABYTE EP43-DS3L HD: Seagate ST3500320AS 4GB RAM DDR2 מסך סמסונג 2253 השימוש העיקרי זה משחקים\פוטושופ ופרימייר. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קצת ולכן החלטתי להתחיל מSSD 840 EVO. האם אני עושה צעד נכון או שכדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך דווקא או משהוא אחר? אני לא הולך להוציא אלף ש"ח עכשיו אבל מפה לשם לשדרג עם הזמן. אשמח לשמוע את דעתכם, כולל תוכנית שידרוגים עתידית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחי היקר מבקש לברר לגבי מחשב נייד איכותי בתקציב של 4K ש"ח (עם אפשרות לחריגה אם זה בהחלט כדאי). המחשב בעיקר ללימודים אז הוא חייב להיות חזק באופן כללי בעיקר מבחינת שילוש הקודש: מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. בינתיים מצאתי 2 מחשבים שיכולים לקלוע למטרה... http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=35510&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= או http://ksp.co.il/?uin=36381&select=.268..271..132..162..466. אשמח לשמוע מה כדאי מבחינת תמורה למחיר ואם יש לכם הצעות טובות יותר... בכל מקרה אחי הולך להריץ תוכנ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרכתם בבניית מפרט גיימינג בתקציב של עד 10,000 שקלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל אם חייב אז בערך עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות, גיימינג בלבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע יריץ 1080P אך שגם יוכל להריץ 4K -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 וכל דבר מפלצתי אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אופיס, פיתוח תוכנה Eclipse, DEV CPP * גודל המסך? 13"-14" מסך מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, סטנדרט יהיה מצוין * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אם ניתן numpad זה יהיה מצוין, * משקל רצוי? בהתאם לגודל המסך, לא יותר מ1.8KG יהיה מצוין. כמה שיותר קל יותר טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך אני במכללה כל היום. 7-9 שעות ללא טעינה יהיה מצוין. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2 כניסות USB 2, לפחות USB 3 אחד, VGA, HDMI * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB יהיה מצוין, (אם תוספת SSD מייקרת בצורה דרסטית אז אין צורך ב-SSD). * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אני סטודנט לאנימציה בבצלאל ואני מתעסק בעריכה וקומופוזיטינג (אפטר ופרמייר) גרפיקה (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור) ותלת מימד (מאיה רנדור ארנולד וסינמה 4D ) אני רכשתי את המפרט הבא: עכשיו שכחתי לקנות כרטיס רשת אבל גם אותו הוספתי שהוא: D-Link Wireless N Adapter PCI-E 300Mbps https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=100554 70 שקלים ההתייעצות שלי היא כזו מכיוון שרכשתי קירור שלא תומך ב-OC האם יש מצבים בעריכה ובתלת מימד שאני אצטרך להגיע למצבים שבהם אני עושה OC? איזה קירור עלי לרכוש? באמזון מצאתי את הקירור הבא: Corsair Hydro H100i V2 Extreme Performance Liquid CPU Cooler https://www.amazon.com/gp/product/B019EXSSBG/ref=ox_sc_act_…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K. אפשר לחרוג אם יש הצדקה טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי/משרדי + עריכת דו-מימד בדגש על פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קנאי - 7/10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שעות הזמנתי את המפרט הבא: השקעתי הרבה מחשבה בהרכבת המפרט ולדעתי הוא טוב מאוד. מה דעתכם עליו? על המחיר? נ.ב אני עדיין יכול לשנות את המפרט שהוזמן אז אני אשמח אם תגידו לי אם ישנם שינויים קריטיים שצריכים להיעשות במפרט. בתודה מראש, Humpo.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! כולל מסך LCD, עכבר ומקלדת. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות Adobe Premiere Pro 2.0, Nuendo 3 ,Cubase SX3. בעתיד לעשיית OC כבד (כך שאני צריך גם טיפ לגבי פתרונות קירור). מה אתם אומרים? Intel Core 2 Duo 6600 - 2.39 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 זיכרון CORSAIR 2048MB 800MHZ DDRII 4-4-4-12 לוח אם ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך GV-NX76T256D-RH - Geforce 7600GT - 256 Mb DDR3 - Passive Cooler - DUAL DVI - OEM - For SilentPC כרטיס קול Audiophile 192 של חברת M-Audio. הארד דיסק WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X 2 מארז ANTEC SONATA II with 450 WATT PSU צורב NEC DVD-RW ND 4571 x16 (BLACK) Labelflash DUAL LAYER - BULK
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יודע האם עדיף מבחינת מהירות וחוזק לרכוש את הדיסק הקשיח: WD Caviar Green WD5000AZRX 3.5" 500GB 64MB SATA3 Western Digital WD5000AZRX או את הדיסק הקשיח הפנימי: Western Digital Caviar Blue 1000GB 64MB WD10EALXK לא להתחשב בשיקולי נפח של 500 GB נוספים אלא במהירות וחוזק של הדיסק. אני רוצה להתקין עליו את ההפעלה של המחשב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אנו בתהליכים של קניית שרת קבצים לעסק קטן (5-6 מחשבים מחוברים ברשת ולא סביר שהמספר הזה ייגדל). בעסק אנו עובדים מכמה מחשבים שונים עם תוכנה מסוימת שיש לה מסד נתונים מאוד גדול ולכן אנחנו מעוניינים בשרת קבצים על מנת שהגישה מכל המחשבים למסד הנתונים תהיה מהירה. החלטנו שכרגע לא נשקיע בתוכנת SBS ונשים על השרת Windows XP. קיבלנו את המפרט הבא ואנו רוצים את חוות דעתכם בנושא. בנוסף רצינו לשאול האם יש צורך לשדרג את הרשת שלנו במשרד (כרגע בכל המחשבים יש כרטיסי רשת 10/100 וכן גם ההאב שלנו במהירות) - בשרת ובשאר המחשבים. תודה רבה. המפרט: מעבד: Intel Q8300 לוח אם: Intel G41 זכרון: 2GB DDR2 800 TRANSEND מארז: REBEL מאושר אינטל + usb שתי יציאות ATX צורב דיוידי: Samsung x22 דיסק קשי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח אם תקראו את ההודעה לפני הצעת מפרטים, למרות האורך שלה. אז, הייתי אמור לקנות מחשב, אבל בגלל שגיליתי לאחרונה שדוד שלי בארה"ב (יש לו בית שם), אני מעדיף לקנות את החלקים שם ולהרכיב בארץ. את המארז, המסך וכנראה גם רמקולים אני קונה בארץ, כי אלה חלקים גדולים מדי שאי אפשר להביא לכאן. הנה ההודעה שפירסמתי בעבר לגבי שימושים וצרכים מהמחשב. אני קונה מסך 24 כדי שישמש גם כטלוויזיה, וגם כמסך מחשב, ובחרתי ב24 בגלל התמיכה בFHD. המסך והמארז לא נכנסים בתקציב הרכישה. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כולל HD, צפייה בטלוויזיה, משחקים (מדי פעם, אני לא גיימר, אבל אולי אתפתה להיות אחד), שמיעת מוזיקה ועריכת תמונות מדי פעם. הדרישות הן (לא לפי סדר עדיפות): יוכל להפעיל מקור אודיו שיכנס …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז המפרט שלי הוא כזה: אני רוצה שכל אחד יכתוב או יגיב על המפרט תודה! Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1050 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329'>http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪649 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176'>http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 NZXT Guardian 921, יחידות 1 ₪395 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1692'>http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1692 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 2 ₪232 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96'>http://www.rsm.…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לקניית מחשב נייד בארה"ב. התקציב הוא 1200$ למחשב 13.3 אינטש. שימושים עיקריים: עבודה משרדית, קצת תכנות, קצת גרפיקה. לא משחקים. אחרי בדיקה מקיפה וצמצום אפשרויות הגעתי ל-2 הדגמים הבאים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] ASUS U36SD-XH71 http://www.xoticpc.com/asus-u36sdxh71-preorder-p-3372.html מחיר: 1221$ יתרונות: מפרט טוב יותר חסרונות: שנתיים אחריות ואיכות ייצור Toshiba Portege Z830 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=2000016633 מחיר: 1199$ יתרונות: 3 שנות אחריות ואיכות ייצור חסרון: מפרט חלש ביחס לאסוס.. אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה, ניר [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי בערך 8 שנים עם אותו מחשב נייד החלטתי שהגיע הזמן לקנות אחד חדש אני עובד מהבית 6-10 שעות ביום ולפעמים יוצא לעבוד מחוץ לבית אבל המחשב שיש לי כבר לא סוחב אני מחפש לקנות מחשב נייד מאוד חזק, עם מסך איכותי של 15 אינץ(ולא פחות), שיהיה חזק גם בעוד 3-4 שנים, עם סוללה מעולה, לא כבד, מקלדת נוחה וזהו בערך העבודה שלי היא עם שרתים וירטואלים, כתיבת קוד, עיצוב גרפי, עריכת וידאו(לפעמים), אקסלים, המון טאבים פתוחים(בדרך כלל עם תוכנות שונות) וכו אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך על מנת שאקבל מחשב שאני יכול לעבוד איתו מחוץ לבית גם 10 שעות כל יום הדגמים שחשבתי עליהם הם: Dell XPS 15" Dell Precision 5530 Lenovo ThinkPad P52s שלושתם דגמים …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט עד 6500 עם מסך LCD 17 אינץ לא יותר לא מתוכנן OC אין צורך בציוד הקפי והמפרט אמור להיות למשחקים עם כרטיס מסך חזק זה מה שהרכבתי Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1040 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 1GB TwinMOS DDR II 667 2 1160 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 1450 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 1 190 Supertalent CA-601UFB Blue 1 370 HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 1 220 L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI 1 1250 6650 זה עם חריגה קטנה...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מחשב נייד מחו"ל שהמטרה העיקרית שלי היא משחקים שבמחיר 4500 זה כולל גם את המע"מ וגם את הדמי משלוח לארץ מטרות המחשב? משחקים כבדים בינוניים * גודל המסך? לא פחות מ14 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב הולך להיות מחובר לחשמל כל הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אפשר אך לא הכרחי * בלוטות? אפשר אך לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? אפשר אך לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשר אך לא הכרחי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שלא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא שיתן את המקסימום תועלת במחיר הזה, וכמובן…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על אילו מחשבים ניידים אתם ממליצים שדומים בתכונותיהם ל vostro 1310? אני מחפש באזור ה-13-14 אינץ', עדיפות למסך מאט, ומבחינת ביצועים אני באמת לא צריך הרבה .. סך הכל עבודה משרדית נטו. אז אני שוקל בחיוב את ה-1310 אבל רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות באזור שאתם ממלצים עליהן..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש סטנדרטי של מחשב בייתי - אינטרנט, כתיבת מסמכים צפייה בסרטים עריכה גרפית ב Photoshop ו Blender דרישות מינימום ל Photoshop : Intel® Core 2 or AMD Athlon® 64 processor; 2 GHz 8 GB recommended OpenGL 2.0 support דרישות ל Blender: CPU 64-bit quad core RAM 8 GB recommended OpenGL 3.3 graphics card with 2 GB RAM - recommended 4GB 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-