ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, צריך את עזרתכם במציאת מחשב נייד בתקציב של עד 3500 ש"ח (עם אפשרות לרכישה בארה"ב). המחשב נועד בעיקר לצורכי עבודה בפוטושופ ועריכת סרטים. חשוב שיריץ פוטושופ בצורה חלקה. מחשב מהיר, דק, קל ומתאים לנסיעות עם חיי סוללה ארוכים. האם ניתן למצוא מקבוק בתקציב הזה בארה"ב? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות את המחשב הזה של לנובו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809075 אבל לפני מה שראיתי, אין לו חיבור לתחנת עגינה. הפתרון הוא תחנת עגינה שמחוברת ב-USB. רציתי לשאול עד כמה זה נוח? הכול עובר דרך חיבור אחד או חיבור לחשמל, למסך ולשאר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה דגם יותר טוב מבחינת קירור ואיכות: ZALMAN NC 3000S או ZALMAN NC 2000 או ZALMAN NC 2500 plus? ניסיתי להשוות באתר של זלמן בין הדגמים אבל ב3000 למשל יש מאוור אחד איטי יחסית וב2000 יש שני מאוררים מהירים,אבל לא הבנתי אם המהירות שהם רשמו הם של שני המאווררים יחד או של כל מאוורר בנפרד....וגם יש עוד כמה מאפיינים שאני לא הכי סגור מה יותר טוב וכו'...לכן אשמח אם מישהו שמבין בנושא יוכל להמליץ לי איזה משלושה הכי טוב. מבחינת מחיר אין בעייה כי ההבדלים זניחים. נ.ב. המשטח קירור מיועד בשביל לשחק במשחקים כבדים (יש לי נייד חזק,אבל יש לו בעיית התחממות ידועה לדגם שלו) הטמפ' מגיעות ל94 מעלות למעבד ולכרטיס מסך גם משהו כמו 85-90 מעלות,הטמפ' של שאר החומרה בסדר יחסית.האם ההשקעה שווה וזה באמת יעז…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
P-4 2,4 Ghz (512k 533MHz) P-4PE/L(845PE)DDR333,sb,lan 256MB Samsung ddr pc2700 GF 4 Ti4400 128MB+TV+DVI MSI W.D 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) dvd ASUS x16 אין צורך בכרטיס קול,צורב ומסך נ.ב המחשב מיועד למשחקים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת שאלה שעלתה קודם באחד הדיונים אז אני אשתף את המידע: דיברתי עם נציגה של CPM היום ושאלתי האם החלפה של הכונן הקשיח הרגיל בSSD באופן עצמאי פוגמת באחריות ונענתי שלא. אני מתאר לעצמי שאם אתם פוגעים במחשב בעצמכם כחלק מההחלפה אז האחריות בכלל לא תכסה את זה. אך זה מבהיר את העובדה שפתיחה של המחשב (ספציפית המחשב הזה דורש קצת יותר "פתיחה" מאחרים) לא פוגמת באחריות בCPM. תהנו
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מפרט עם הרכיבים הבאים: מארז,מעבד,לוח אם(SOUND+LAN),זיכרון 512MB,כרטיס מסך,ודיסק 120GB. המחשב מיועד: 1. לצפייה בסרטים - צריך כ.קול איכותי עם חיבור לרסיבר וכ.מסך עם יציאת TVOUT איכותית. 2. מוזיקה - אני צריך דיסק איכותי ומהיר עם 120GB+7200RPM+8MB (אולי SATA). 3. משחקים - אני לא משחק יותר מדי אבל שיהיה אפשר לשחק באופן סביר. 4. לפחות 6 יציאות USB עוד נקודה חשובה היא שהמחשב הזה צריך לשרת אותי ל-4 שנים הבאות(אוניברססיטה) אז חשוב שיהיו לו גם אפשרויות שדרוג עתידיות ואולי גם OC בשלב יותר מאוחר. (לא משנה INTEL או AMD מבחינתי מה שיותר מהיר) תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג בינוני תוכנות עריכה של אדובי ושרטוטי חשמל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 ומה ההבדל בין מבריק למאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (e…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה מקווה שתוכלו לעזור לי המחשב נועד בעיקר לשימוש כללי ז"א: קצת פוטושופ קצת משחקים וסרטים ואינטרנט Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE DFI NF4 ULTRA INFINITY 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x2 GIGABYTE 6200 TURBOCACHE 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS 200GB (8MB) SATA DiamondMax 10 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 ARCTIC COOLING Silentium T1 + 450W PS תודה מראש!!! :)
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההודעה נערכה דרוש מפרט בעיקר לשימוש רגיל ויומיומי של המחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט. בעיקר דרוש נפח זכרון פנימי גדול וכמו כן נפח של כ 80 גיגה. המעבד ולוח האם לא צריכים להיות מפוצצים משהו. רק מחשב שירוץ מהר בלי יותר מידי בעיות ובאגים. כל שאר הדברים שיהיו סבירים. בלי מסך. תודה רבה לעונים..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרגע (ממש הרגע, כן, השעה 4:31 בבוקר...), הזמנתי מנועה ספק (TT420 2fan APD) ומארז, ואני צריך איזה לוח, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך נחמדים ללכת עם זה. בעקרון אני מחפש שילוש: מעבד, לוח וכרטיס מסך. חשבתי ללכת על משהו בסגנון הזה: Amd 64 3000+ Msi K8n Neo4 Platinum ו xfx 6600gt 128mb dvi, tv ddr3, pci-e. בנוסף חשבתי להזמין את ה a-data 512 mb ddr500. ולכל מי שעומד לשאול, אז כן, יש מצב לאוברקלוק בעתיד, הזכרונות הם 500 בכוונה. מה דעתכם? את הנ"ל חשבתי לקנות בKSP. המחיר - 3310. צריך תגובה מהירה, הרכישה בימים הקרובים. תודה, נדב.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם (: רציתי לדעת כמה באמת ישפיע להוסיף מ 4GB 1600 ל 8GB פשוט להוסיף עוד.למשל במשחק CRYSIS 3 זה עובד נורא נורא לאט עד כמה באמת משפיע ה RAM על מהירות המשחק?! זה יעזור לי או משהו כזה או שזה ישאר ככה? הכרטיס מסך- 7790 1GB DDR5 ומעבד- I5 HASWELL 4430 3.0GHT
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה למומחיותכם בהכנת מפרט למחשב ביתי נייח, ללא ציוד היקפי, אשר ישמש לרוב לשימוש באינטרנט (אולי מעט פוטושופ), ובעיקר למשחקי מחשב בזמן הפנוי (FPS בעיקר, Crysis, Mass Effect, Battlefield וכדומה). הרעיון הוא מחשב שיחזיק ללא שדרוג זמן לא קצר. ;D תקציב הבסיס הינו 5,600 ש"ח, ניתן לחרוג ממנו עד ל-6,000, וניתן לנצל את התקציב במלואו. חשיבות השקט של המערכת הינה בינונית, 4-5 בסולם של עשר. נכון לעכשיו הכיוון הוא שלא לבצע OC. במידה ונתחיל לראות שיש בעיות בהרצה של משחקים אצטרך ללמוד את הנושא ולבצע זאת. אין צורך במערכת הפעלה, עדיפות להרכבה במעבדה (מטעמי אחריות בעיקר). אין עדיפות לחנות מיוחדת, אם כי הבנתי שבד"כ משתלם לקנות ב-KSP או IVORY. אם יש לכם הצעה גם בנושא זה, אש…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 2500 עד 2800 ש"ח , המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר , תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לנצל עד 7K ולא לחרוג מיועד למשחקי מחשב - הגדרות גרפיות גבוהות יש צורך במערכת הפעלה וכונן SSD 128-256 אין חשיבות לרעש לא מתוכנן אוברקלוק בזמן הקרוב לא כולל מסך. האם כדאי להמתין ? או לרכוש עכשיו תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 800 ש"ח (אם זה עניין של עוד 100-200 ש"ח לשדרוג רציני אז אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD (בלוריי/1080P) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? משחקים כגון the witcher 3 , באטמן שיצא, באטלפילד 4 ושאר משחקי הרשת/סינגל פלייר הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , מסך של MAG rd24l -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר - ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6500 עם חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מכל מיני ז'אנרים בעיקר חדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לשמוע הצעות עם מסך בגודל עד בערך 24 אינץ פלוס מינוס, מאחר ו נאמר לי שמחשב חדש עם מפרט טוב צריך מסך מתאים אז אשמח לשמוע המלצות 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עכבר 😁😁 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא חייב משהו מיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב שיריץ משחקים כבדים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000. כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, 4K . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינץ', Full HD \ 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד עבור משחקים אני מתלבט בין שתי חברות ASUS 1700$ Alienware 1950$ האם מישהו רכש אחד מהמחשבים הללו? האם אחת טובה יותר מהשניה? כמו כן עד כמה כדי לי להשקיע בשיפור המעבד? למעבד i7-6820HK האם כדאי לי להשקיע עוד 250 דולר ולקנות את המחשב של alienware? ASUS: Operating system: Windows 10 (64 bit)Display: 15.6" FHD (1920*1080) hardware G-SYNC 160° View-AngleProcessor: Intel Quad-Core i7-6700HQ 2.6 GHz (Turbo to 3.5 GHz)Graphics: NVIDIA GeForce GTX1070, 8GB GDDR5 G-SYNCMemory: 16GB DDR4Storage: 256GB M.2 SATA3 SSD + 1TB (7200 RPM)Optical storage: No Optical DriveWebcam1.2MP HD CameraKeyboard: Il…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי לעריכה גרפית. בניתי מפרט לפי האתר של קי אס פי ובמסת התקציב שלי (כ6000 ש"ח לכול המחשב כולל מסכים מקלדת וכו) הגעתי למפרט הנ"ל. מעבד אינטל Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box לוחות אם למעבדי אינטל Asus STRIX B250G GAMING LGA1151, Intel B250, DDR4, PCI-E, DVI, HDMI כרטיסי מסך EVGA GTX 1060 SC GAMING ACX 2.0 6GB GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital Purple 1TB 64MB Sata III WD10EJRX כונני SSD Transcend MTS800 TS256GMTS800 256GB SSD M.2 2280 SATA III קראתי הרבה באינטרנט אבל אין לי ניסיון בתחום. בעיקר מעניין אותי הקשר בין לוח האם…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 850$ (לא חובה לנצל את כל התקציב...) * מטרות המחשב? מחשב ללימודי הנדסה, כך שאמור להיות רלוונטי לארבע שנים לפחות. בעיקר עבודה משרדית, מעט תכנות וצפייה בסרטי HD/FHD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 מאט * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? נאמפד * משקל רצוי?לא מהווה שיקול * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) the more the merrier...מעל 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 ג'יגה לפחות. * כונן אופטי?כן, להתקנת כונן SSD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 1599 קירור למעבדים: Noctua NH-U14S CPU Cooler כמות: 1 - מחיר: ₪ 277 לוחות אם: MSI Z370 GAMING PLUS כמות: 1 - מחיר: ₪ 593 זכרונות: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M2Z3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 819 מארזים: Antec GX500 Window Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 197 ספקי כוח: Corsair PSU 650W TX650M 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 412 דיסקים SSD: Corsair SSD 480G Force Series LS MLC 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 776 דיסקים קשיחים:…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13/14 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אני מתלבט אם כדאי מסך מגע, נוטה לחשוב שזה סתם גימיק. הדגש הוא שהמחשב יהיה קל וזמן סוללה סביר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אפשר לקבל חוות דעת על כרטיס המסך המצויין לעיל (בהקשר של שימוש ברמה בינונית בתכונה CAD) ====הסבר אופציונאלי===== סליחה על הבורות הנוראית שעולה מן ההודעה הזאת, אבל אני משתדל (: אחי הגדול הוא אדריכל (אבל די עצלן), וביקש ממני קצת עזרה בקניית מחשב [האמת את שאת המפרט של המחשב רשמתי פה באתר כבר בעבר, אבל בהקשר אחר]. מדובר על שימוש בתוכנת CAD (כך לפי מה שהבנתי, יכול מאוד להיות שאני לא מאיית את התוכנה נכונה, או את שמה - ועל כך סליחה). מעבר לכך, לא הצלחתי לברר יותר מדי לגבי השימושים של המחשב (כי לצערי גם אחי לא יודע יותר מדי להסביר לי מה הוא צריך ובמה הוא ישתמש בעתיד). א-ב-ל, על המחשב שלו גיליתי כמה תוכנות: איזשהי תוכנת עיצוב של גוגל שמשום מה אני לא מצליח לזכור את…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא ורציתי שתגידו לי מה הדעה שלכם עליו ASUS P4C800 DELUX 2.4GHz 800FSB leadtec geforce FX5600 128MB+ vivo בזכרונות אני קצת מתלבט בין : corsair twinx 256MB*2 PC3200 twinmos 512MB*2 ppc3200 מה אתם אומרים ? נ.ב : אל תנסו להוריד אותי מהלוח הזה אם אתם באים להציע לי על כרטיס מסך מדש תוודאו שיש לו VIVO בתודה ענקית עמי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-