ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בLCD וצורב DVD ושיריץ משחקים מהר ויפה...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, Chevy היקר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886528 לצערי המחשב הזה נגמר במלאי באילת. אך בשיטוטיי ראיתי לכאורה את אותו מחשב בדיוק במחיר מצויין: https://www.pc365.co.il/product-1532-Lenovo_Ideapad_G510_59404258_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 (ויותר מזה, באתר של KSP מופיע באותו דף את שני המק"טים על אותו מחשב, הקישור כרגע לא זמין כי אזל המלאי: http://ksp.co.il/?uin=21505 ) השאלה שלי היא, האם זה אותו מחשב בדיוק או שמא יש פה קאץ'? המק"טים הם: 59426602 ו 59404258. אשמח לתשובה כי אני כבר חייב לקנות מחשב. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, סטודנט להנדסה שהולך להריץ AUTO CAD/PHOTOSHOP ומעוניין להשתמש בעט באיזה מכשיר עדיף לבחור דגשים: יכולת עבודה סבירה, סוללה , והדבר שאני הכי חסר ידע בו - מי מהם נחשב למוצלח יותר בשימוש עם עט מפרטים: X360: ® Core™ i7-8550U (1.8 GHz, up to 4 GHz, 8 MB cache, 4 cores) + Intel® UHD Graphics 620 (8 GB system memory) 8 GB LPDDR3-2133 SDRAM (onboard) 13.3" diagonal FHD IPS micro-edge WLED-backlit touch screen with Corning® Gorilla® Glass NBT™ (1920 x 1080) 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD Office Software Trial Security Software Trial 3-cell, 60 Wh Li-ion polymer No DVD or CD Drive Full-size isla…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית אציין שכבר ביקרתי כאן וקיבלתי ייעוץ על מרבית מרכיבי המחשב שיהיה מבוסס מעבד i5, לוח וזיכרונות תואמים, מארז אנטק 182/3, כרטיס מסך כרגע יהיה ברמת אנטרי ,משהו כמו 4550 פאסיבי (אולי יורחב בעתיד). כרגע כונן קשיח אחד, נפח 1 טרה. זיכרונות 4 גיגה. כרטיס טלויזיה. שימושים- רב תכליתי, משחקים לא מהכבדים ביותר, לא מתכנן כרגע oc. נותרו פריטים אחרונים לגביהם מבקש יעוץ. שקט העבודה הינו מרכיב חשוב ביותר אצלי. מבקש המלצה על ספק כוח, 500-550 וואט, שקט ביותר, בדילמה בין seasonic, enermax, corsair או משהו אחר. יכול להיות שמספיק לי פחות וואט, אך אני רוצה קצת מרווח בהספק, להרחבות בעתיד, וגם, כי כאשר ספק הכוח לא מנוצל ברמות הגבוהות שלו הוא יעבוד שקט יותר.(בחישוב באתר מיוחד לכך יצא לי כ- 420…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב לתכנות עד 3500 שקלים עם עדיפות לחסוך .מאוד חשובה לי איכות הבנייה של המחשב כיוון שאני לא מעוניין במחשב פלסטיקי אלא מעדיף אלומניום לכן חשבתי על סדרת הpavilion של hp מדגם P202nj אני אשמח לדעת אם יש מחשב יותר טוב מבחינת עלות תועלת כמח כן הדרישות שלי הן : broadwell i3/i5 6Gb ram
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברק חיסל יסודית את מחשבי הנוכחי ז"ל אז כנראה שהגיע זמן 1. מה התקציב המקסימלי? 3500ש"ח (אפשרות חריגה 250 ש"ח אם מהווה הבדל ניכר) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22" (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רוצה להריץ את המשחקים הכי כבדים בשוק בשנתיים\שלוש הבאות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר לפחות בשנה ראשונה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא צריך 6. עד כמה …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק למפרט ב-3,000 שקלים שלא כולל עכבר מקלדת ומסך עכשיו ככה: זה לא למשחקים או משהו... אולי קצת אבל לא משחקים חזקים שיהיה כרטיס מסך טוב אבל לא טוב מדי מעבד של אינטל... ואם אפשר גם לקבל את האתר (שיהיה אמין וטוב) שממנו הכנתם את המפרט תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות לרכוש את ה HP 8450P בכ 4200 ש"ח או את ה 8440P בקצת פחות. האם אמחשבים של HP בסרה הזו נחשבים למוצלחים ? יש בעיות ידועות כלשהן ?? המחשב מיוחד בעיקר לצרכים משרדיים וגלישה. מסך לפחות 14", יש חברות אחרות מומלצות יותר ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חזק שיוכל להתמודד עם עריכת וידיאו תלת מימד וגרפיקה כבדה, כשרצוי מאוד שהוא יהיה בעל כרטיס מסך חזק ומעבד i7 ו ונורא רציתי לדעת אם קיימים מחשבים נייחים קומפקטים שלא תופסים הרבה מקום (יש לי מצוקת מקום קלה) ועדיין יכולים להיות סוסי עבודה. (אני מתאר לעצמי שהם גם בטח יהיו שייכים לסוג שדי קשה להרכיב בעצמך ובאים עם מפרטים מוכנים פחות או יותר?) התקציב שלי הוא בסביבות ה 6000 וניתן לחרוג מעט. (וכן אני מודע לעובדה שקומקפטיות נמצאת בעיקר בניידים, אבל הנקודה היא שבתקציב הנתון אני אוכל למצוא נייח חזק יותר מאשר נייד).
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי ששאלו לפני שאלה דומה- אבל המפרט הזה שונה במעט + ישנן שאלות לגבי דגמים ספציפיים: אשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3500-4000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? עדיפות ל-13.3-14 ולמסך מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-1.8KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 HDD/ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, שנים שלא היו לי מחשב נייד ואין לי באמת מושג מה ההבדלים בימינו בין המותגים השונים (דל, לנובו, hp ואסוס). התחלתי ללמוד תכנות והגעתי למסקנה שאני צריך יותר זמינות למחשב. קראתי וחקרתי בנושא אבל עדיין חסר לי ידע. אני מכוון לניידים בגודל 14 עם עדיפות ל i5 דור 8 ומעלה. אני שם עין על dell vostro עם מערכת הפעלה ubuntu קישור ומפרט: https://ksp.co.il/?uin=72949 מעבד Intel® Core™ i5-10210U Quad Core Processor, 6M Cache, 1.6 GHz up to 4.2 GHz זיכרון 8GB DDR4 2666MHz Onboard כונן קשיח 256GB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 14.0-inch FHD (1920 x 1080) Anti-glare LED Backlight Narrow Border WVA Display מאיץ גרפי Intel® UHD Graphics …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להורים שלי מחשב בייתי עד תקציב של 1500 ש"ח ניתן לחרוג במאתיים ש"ח. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף 1500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקי רשת * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים 19 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל 5. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 6. אין העדפה לחנות ספציפית, איזור מגורים - תל אביב/אשקלון. 7. מינימום 500 ג'יגה אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS ו-MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מבקש עזרה במפרט למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, עם קצת עריכה גרפית כתחביב. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000. חריגה קטנה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? הוא יהיה בחדר השינה, אז די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
Intel D930 Gigabyte GA-8I945P-G RH 512MBX2 DDR2 667Mhz (some unknown delepoper) Gigabyte 3D Aurora + topower 400W ATI Redaon X1800GTO WD2500KS 16MB sata2 + WD1200 ide (from old computer) LG DVDRW 4167B המחשב הוא לצורכי עבודה ומשחקים (יהיה דלוק 24 שעות ביממה) וכנראה שעוד שנתיים שלוש אעשה המההרה- אחרי שאוסיף עוד קירור אתם חושבים שהמחשב ירעיש? (אני ישן לידו) והאור של הלדים של המארז הוא נוראי?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזמן לא עוקב אחרי השינויים הטכנולוגיים בסצנת המחשבים אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני משתמש בו למשחקים כבדים(Skyrim, Starcraft, Farcry, Crysis) בהגדרות גבוהות ופוטושופ ברמה מכובדת. לא מתוכנן אוברקלוק. חשיבות שקט מ 1 עד 10 = 5. מה שאני צריך זה הצעה ל: 1. לוח אם. 2. מעבד. 3. כרטיס מסך. 4. זכרון פנימי. 5. ספק? (יש לי ספק 400W של ENERMAX בן 7 שנים) יש לי כרגע: מארז ATX מסך "22 עם רזולוציה של 1080p מעבד Core2Duo 6600 אין לי קירור מיוחד למעבד תקציב 2750 ש"ח גמיש. שוב, מאוד אשמח לקבל עזרה. כל המספרים והאותיות עשו לי כאב ראש. אחרי קצת שיטוטים הגעתי למפרט ראשוני. אשמח לקבל חוות דעת! Intel Core i5-3570K קישו…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב gigabyte ואת האמת אני עובד הרבה עם חשמל מחובר, בזמן האחרון הופיע לי בסימון הבטריה "יש לשקול להחליף בטריה". והבנתי שיש כמה דרכים לכייל בטריה: 1. זה לרוקן לגמרי להטעין ל"מלא" לנתק מהחשמל ל"רוקן" שוב לגמרי להטעין ולהשתמש כרגיל. 2.יש משהו דרך BIOS ??? במקום מסויים ראיתי שיש לחלק פשוט הגדרה מסויימת בביוס, או חלק שטענו שפשוט לתת לבטירה להתרוקן שהוא נמצא בביוס בלי שהמערכת הפעלה עובדת . הייתי שמח להבין מה אני יכול לעשות ואיך זה עובד ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
P-4 2,4 Ghz (512k 533MHz) P-4PE/L(845PE)DDR333,sb,lan 256MB Samsung ddr pc2700 GF 4 Ti4400 128MB+TV+DVI MSI W.D 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) dvd ASUS x16 אין צורך בכרטיס קול,צורב ומסך נ.ב המחשב מיועד למשחקים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מחפש לבנות מחשב ל2 אנשים, הראשון: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עדיף לא לחרוג אלא אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כנראה משחקים ושימושים בסיסיים, כן רוצה שהוא יסחוב גרפית נורמלי גם משחקים שיצאו בשנים הבאות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אכן יש צורך, מקלדת גיימינג, עכבר, רמקולים בסיסיים כלשהם שלא תופסים הרבה מקום, מסך(עדיפות ל24 אינטש אם אפשר בתקציב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חשבתי על כרטיס מסך GTX 1660SUPER 5. עד כ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף החלטתי מה אני צריך ורוצה לדעת את דעתכם לפני קניה. האם המפרט הבא אכן מתאים לדרישות שהם: עיצוב גרפי, עריכת תמונות וסרטונים יצירת אנימציה דו-מימדית ותלת-מימדית. התוכנות: free hand , 3d studiomax, advanced 3ds max, photoshop, premiere, flash, after effects, illustrator, in design, dream weaver מעבד: INTEL QUAD CORE Q9450 2.66GHZ 12MB BOX מחיר: 1450 ש"ח לוח: Asus Maximus Formula מחיר: 1150 ש"ח זיכרון: OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1066MHZ מחיר: 650 ש"ח כ. מסך: ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT crossfire ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT מחיר: 1850 ש"ח קירור מים: Thermaltake Bigwater 735 Liquid Cooling CL-W00…
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זכרון 1024MB DDR-2 760MHZ ספק כח לפנטיום EP AMD/4 W REAL EZ COOL לוח אינטלD946GZIS+VGA תומך קונרו צורב LG H22/12 DVDRWX18 DLAYER דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2HITACHI כ.מסך NX7100GS-TD128E UPTO256 מעבד אינטל PD820 3.4 2M DUALCORE2 במחיר של 2280 ש"ח כולל הרכבה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. ראיתי שלהרבה מחשבים ניידים יש כניסה לכרטיס סים.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר איזה תוכנה שדרכה אני יוכל לעשות שיחות טלפון מהמחשב הנייד..
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש בתקופה האחרונה נייד חדש ואובד עצות מכמות המבחר והדגמים. המחשב צריך להיות בין 14-15.6 אינצ לא כבד מידי. למרות שהשימוש הוא משרדי בעיקר וצפייה בסרטים, אני בכל זאת רוצה מחשב חזק ומהיר מאוד. חשוב לי העיצוב ושיהיה במשקל נשיאה סביר. מתחבר לעיצוב של אפל אבל לא בהכרח. בנוסף שהמחשב והרכיבים יהיו מדגם חדש ככל האפשר. טווח המחירים רחב יחסית - 4,000 שח למחשב ש״עושה את העבודה״ עד 7000 שח למחשב שבאמת שווה את המחיר. מחפש הכוונה כי הלכתי לאיבוד באינטרנט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 - 7,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש…
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,, פשוט אצטט מהנושא הראשי את הדרישות ואח"כ אפרט מה שרלוונטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח, התקציב הוא 4500 ש"ח עם התגמשות עד ל5000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בראשית ובראשונה המחשב מיועד לגיימינג, המשחקים הקבועים הם BF3 וCOD:OP2. כמובן שאפשר להוסיף את רוב המשחקים החדשים בשוק שהם SC2, Simcity 5 טומב ריידר וכו'. לא חסרים משחקים. שנית, המחשב הוא גם לצורכי תכנות, ג'אווה, C++ וכדומה. (דברים אלה לא דורשים הרבה כוח עיבוד, רק הרבה זיכרון ראם) 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: ישנם כמה רכיבים שברשותי שאפשר לוותר במפרט: כרטיס מסך - יש לי את HD6950 שנקנה באמצע שנת 2012 לאחר שהכרטיס הקודם נשרף (פעמיים). אם יש אפשרות להכניס בתקציב …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב משרדי לעסק, דומה לספציפי שמופיע ברשימות המפרטים באתר זה. איך אני מוצא חנויות שניתן להזמין בהן לפי חלקים עם שירות טוב? http://hwzone.co.il/specslist/view/1/ כפי שמופיע שם. אין צורך במסך אין צורך גם בעכבר ומקלדת תודה,
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-