ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד וחשוב לי מאד נושא העגינה אני חיפשתי תחנת עגינה שתתחבר למחשב בלי כבלים ותספק מתח למחשב ולצערי לא מצאתי משהו שמתאים למחשבים מהדור הנוכחי אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברת מחשבים שיש לה תחנות עגינה איכותית או פשוט לומר לי אם התחנות האלו נכחדו ..... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעתיד הקרוב גם ללימוד הנדסת מכונות . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4.. וכאלו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הDell N3010 היפה שלי כבר לא כל כך צעיר ואני כבר נוטה להחליף אותו במשהו יותר חדש (אני מתעסק הרבה בגרפיקה ובלמידת מכונה ולכן צריך משהו עם ביצועים נחמדים). לפני שאני הולך להוציא אבל סכומים מכובדים על מחשב חדש, חשבתי אולי אם אני יוסיף לו זיכרון ההבדל יהיה משמעותי מספיק כדי להחזיק אותו עוד איזה חצי שנה - שנה. המפרט הנוכחי הוא: i5-430M (Arrandale) 2*2GB DDR3 667MHz Radeon HD5400 סלוט אחד של 2GB הוא פנימי ולכן אני ישאיר אותו, מה שאני חושב לעשות זה להחליף את ה2GB השני ב8GB. (ההבדל הוא בעצם של 6GB ולא 4 כמו שרשום בכותרת) לפי ניסיון שלכם, כמה הבדל זה אמור לעשות? אם לא כתבתי משהו חשוב מהמפרט תגידו ואני יוסיף. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צ'בי .. צריך את עזרתך. השימוש העיקרי שלי יהיה מסחר בבורסה, סרטים. הייתי מעדיף שהמסך יסתובב 360 ויהפוך לטאבלט (מסך מגע) מסך IPS מט מקלדת מוארת גודל מסך 13-15 כונן SSD (או פלאש קטן גם מספיק טוב לעלייה מהירה של הווינדוס) פחות חובה: רמקולים איכותיים אין בעיה למתוח את התקיצה גם ל6 - 6.5 אם יש משהו שווה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מפרט למחשב חזק , אני לא הכי מבין בתחום הזה - לכן אני אשמח להסברים על הרכיבים. כמה דגשים: * התקציב לא כולל מסך. * אפשר לחרוג - רק אם זה הכרחי. * מחשב שקט , אני לא רוצה טרקטור בחדר. * משחקים: המטרה שיוכל להפעיל GTA 4 (לדוגמא) , ומשחק דומה בעוד שנה +. * רצוי , לא חובה: INTEL ... ולא יזיק NVIDIA . אם שכחתי לכתוב משהו בפוסט , תעירו. תודה רבה לעוזרים , מחכה לתגובות.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן 5-6 שנים בעל המפרט הבא: Mainboard : Gigabyte P35-DS3L Chipset : Intel P31/P35 Processor : Intel Core 2 Duo E6750 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )Video Card : ATI Radeon HD 4870 Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH24NS50 Powe supply: 700W Consair Case: Coolmaster CM690 Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזיה, למטרת צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה וגלישה באינטרנט. בקיצור- תחנת מדיה-סנטר+גלישה. מאוד אשמח לשמוע ממי שבאמת מבין בנושא, כיצד עליי לבצע את ההסבה מהמפרט הקיים, בצורה הטובה ביותר. אני כמובן מעדיף…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח, אבל רק אם זה נותן שיפור משמעותי בתמורה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מסך, יש לרכוש אחד חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RTS ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דרישה להגדרות גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד : CELERON 2400 לוח : ECS P4M800-M VER 1.0 זיכרון : TWIMOS 256*2 400MHZ דיסק קשיח : 120GB WD SATA 7200 8MB צורב LG 52*32*52 1.44 מארז איכותי כרטיס מסך VIA 3D OB רשת OB וכו' המפרט חדש עדיין לכן עדיין לא קבעתי לו מחיר
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיצא ושהולך לצאת, אני חושב שמיותר לציין שמות משחקים אני פשוט מחפש מחשב שיוכל להריץ הכל נכון להיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם המקצועית על המפרט הבא: המטרה: עבודת פיתוח מאסיבית, תקשורת (עבודה ברשת) + משחקים (לא גיימר) LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD Seagate 250GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nForce4 Ultra Socket 939 Motherboard Kingston KVR533D2N4-1024MB DDR-II DDR 533 Memory Enermax 485W EG495P-VE FMA 20/24Pin Power Supply Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card Antec 2650-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case Altec Lansing ATP3 3-Piece System (2.1) Speakers 10/100 Standart Network Card רצוי מאוד מ…
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב E6300 עם כרטיס מסך GF9600 GT . ברצוני לדרג קלות את המארז, ספק כוח וקירור למעבד. המחשב חופר לי במוח בלילה ובתור התחלה של שידרוג אז ככה... מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units Total Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 195 1 195 מארזים Antec Price Units Total Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) 295 1 295 ספקי כוח SeaSonic Price Units Total 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) 370 1 370 סה"כ 860 ש"ח מה דעתכם? תודה, משה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מחפש מחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני BLURAY . דרישות נוספות: חשוב לי שהמסך יהיה גדול ואיכותי עד כמה שניתן במחיר זה . מהיר ככל שניתן. קל עד כמה שניתן. אשמח להמלצות,תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עתיק : MSI ex400x המטען שלו הלך, וצריך חדש.. מקורי כך עלה בחיפושי עולה 300+ . ( ולא בא לי להשקיע כל כך הרבה... ) להלן תמונה של המטען הישן : http://i50.tinypic.com/2isbhq0.jpg מספר שאלות : http://www.half-price.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_44&products_id=284&osCsid=f7ecac5e5d9512f490d206b47cd44da3 האם המטען המופיע בקישור לעיל, יעשה את העבודה ? או שאני חייב לקנות מקורי סוף פסוק ? תודה לעוזרים gov
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אחי היקר מבקש לברר לגבי מחשב נייד איכותי בתקציב של 4K ש"ח (עם אפשרות לחריגה אם זה בהחלט כדאי). המחשב בעיקר ללימודים אז הוא חייב להיות חזק באופן כללי בעיקר מבחינת שילוש הקודש: מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. בינתיים מצאתי 2 מחשבים שיכולים לקלוע למטרה... http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=35510&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= או http://ksp.co.il/?uin=36381&select=.268..271..132..162..466. אשמח לשמוע מה כדאי מבחינת תמורה למחיר ואם יש לכם הצעות טובות יותר... בכל מקרה אחי הולך להריץ תוכנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף גם זמני הגיע ואני מעוניין להחליף את העגלה הנוכחית (667 MHZ) אני מעוניין במעבדAMD , לוח,מארז,זיכרון DDR. הכל ב -1500 ש"ח על מה אתם ממליצים ? מתוכנן OC שמוליק
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לא כולל מסך וללא ציוד היקפי! אני מדבר איתכם עכשיו בפנטיום 1 200 מג"ה ... תוכלו לעזור לי לבנות מפרט בבקשה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי לפטופ של SAMSUNG http://www.samsung.com/hk_en/consume...NP700Z5C-S01HK לאחר שהוא היה מאוד איטי ביחס לחומרה שלו (3 דקות לקח לו לעלות) החלטתי לפרמט אותו ולהעביר את מערכת ההפעלה לזיכרון הSSD הזיכרון שקיים לי במחשב מכיל 8GB והמחשב עובד עכשיו מאוד מהר אבל הבעיה היא שאין לי מספיק זיכרון לדברים בסיסיים שצריכים להיות בכונן של מערכת ההפעלה כמו אופיס, אז אני רוצה להחליף לו את כרטיס הזיכרון שלו (SSD) וקיימת טכנולוגיית EXPRESS CACHE שאני רוצה שתישאר גם לאחר החלפת הזיכרון על מה אתם ממליצים להחליף? כשאני מחפש כרטיס, איזה סוג חיבור ועל מה צריך להסתכל כדי שיתאים למחשב שלי? אני מחפש משהו בסביבות 64GB (אם יש דגמים ספיציפיים שניתן להחליף אני אשמח אם תשאירו פ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפעמים שהסוללה מתרוקינת אני מתעצל להטעין את הנייד ואז מגיע למצב שהנייד נכבה בגלל שהסוללה התרוקנה לגמרי זה קורה פעם בכל כמה ימים האם זה בריא לנייד? ומה יכול לקרות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: CRYSIS METRO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך : SYNCMASTER 2233BW 22 אינטש * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים ביותר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אז ככה המחשב שלי ישן הייתי אומר אבל אני רוצה לשדרג אותו למטרת משחקים כבדים אני לא קונה חדש חדש כי אין לי מספיק כסף אז זה המפרט שלי עכשיו : מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E7500, 2933 MHz (11 x 267) לוח אם: MSI G41M4-F (MS-7592 זיכרונות:System Memory 2016 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) DIMM3: 2048738050LOC 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-4-4-10 @ 266 MHz) (3-3-3-8 @ 200 MHz) כרטיס מסך: כרגע אין לי, זה עובד על הלוח אם הכרטיס מסך אז צריך חדש אני רוצה לשמוע מה אתם אומרים מה המצב אני יודע שהוא ישן אבל אני רוצה לשדרג לאחד טוב תודה אם צריך עוד פרטים תגידו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי על-מנת שיחזיק מעמד עוד מספר שנים במשחקים הכבדים ביותר (אין צורך להוציא כדורי הבדולח מהמגירות אני אהיה מסופק גם מניחושים אקריים או השערות לא מבוססות). אוהב הגדרות מקסימליות, כמובן שהמקסימום שאני מדבר עליו הוא ללא פילטרים מוגזמים כמו 32x CSAA מספיק לי MSAA x2, אם זאת חשובים לי הפריימים המינימליים (גם אם צריך להוריד AA לגמריי אני מעדיף FPS מינימלי יציב ומעל 60FPS). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, כי כסף לא גודל על עצים, אבל האינפלציה הריאלית גודלת בצורה מעריכית אמאמא שלה ז^נ$ !!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב גיימינג לאבטלה מתוכננת או ספונטנית -במידה…
-
שלום. אני עומד לקנות עכשו מחשב בלי מערכת הפעלה, ולקנות את הווינדוס בנפרד. (כן, אני יודע, עדיף לינוקס. הלוואי שהייתי יכול לשים שם CentOS - המערכת הפעלה שהכי נוח לי איתה. אבל לא באמת לכל תוכנה יש תחליף הולם. טוב, זה דיון אחר ...) ראיתי את ה 10 Home ב 469 ש"ח, ואת ה Pro ב 699 ש"ח. מישהו יודע האם ה 230 ש"ח הנוספים האלה נותנים משהו ששווה את זה? או טיפה לפרט, איזה הבדלים יש ביניהם, למשתמש פרטי שהוא לא חלק מאיזה ארגון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח אם תקראו את ההודעה לפני הצעת מפרטים, למרות האורך שלה. אז, הייתי אמור לקנות מחשב, אבל בגלל שגיליתי לאחרונה שדוד שלי בארה"ב (יש לו בית שם), אני מעדיף לקנות את החלקים שם ולהרכיב בארץ. את המארז, המסך וכנראה גם רמקולים אני קונה בארץ, כי אלה חלקים גדולים מדי שאי אפשר להביא לכאן. הנה ההודעה שפירסמתי בעבר לגבי שימושים וצרכים מהמחשב. אני קונה מסך 24 כדי שישמש גם כטלוויזיה, וגם כמסך מחשב, ובחרתי ב24 בגלל התמיכה בFHD. המסך והמארז לא נכנסים בתקציב הרכישה. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, כולל HD, צפייה בטלוויזיה, משחקים (מדי פעם, אני לא גיימר, אבל אולי אתפתה להיות אחד), שמיעת מוזיקה ועריכת תמונות מדי פעם. הדרישות הן (לא לפי סדר עדיפות): יוכל להפעיל מקור אודיו שיכנס …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, תאמת, אין לי מושג במוצר הזה. חשוב לי רק לציין שאני משחק במחשב כך שהחיבור צריך להיות מהיר. הבנתי שב- 600 שקלים אפשר להשיג מוצר טוב? אני מחגכ
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-