עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by danielu2,

שלום חברים, הסיוע שלכם תרם לי רבות בפעם הקודמת אז מנסה את מזלי שוב מחפש המלצה למחשב נייח (רק המחשב עצמו, ללא מסך וללא מקלדת). שימוש ביתי/עבודה משחקים סטנדרטים חשוב מאוד שיהיה זריז חשוב שהדיסק הקשיח יהיה גדול גיבוי סרטונים של הילדים) יהיה נחמד אם יהיה ניתן להריץ עליו קודי התקציב נע סביב 1000-1500 ש"ח

2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בלי הגבלת סכום, אבל המינימום האפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית (Premier) וסאונד (Cubase) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, מסך, עכבר (אולי אוזניות טובות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 3 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

3. Started by Danits1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? WORD' OFFICE'' YOUTUBE' אינטרנט, לעבודות סטודנטיאליות בעיקר. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, אך אם המערכת הינה בלי מערכת הפעלה, לגרוע עלות זאת מהמחיר הסופי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מאחת החנויות המוכרות, אך אם הדיל ממש משתלם ניתן גם מחנויות אינטרנט אמינות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 15.6.... שיהיה ללא השתקפות....אחריות של 3 שנים, עדיפה... כונן CD חובה. דרך אגב שמתי עין על מחשב בסגנון הזה....מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OK300E5CA09IL

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Danits1,
    • 0 תגובות
    • 464 צפיות
  5. Started by tototom,

הי, אני חלש מאוד בכל תחום החומרה, אשמח לסיוע מהמומחים כאן. רציתי לרכוש קונסולה מהחדשות PS4/XBOX1... לאחר קריאה ברשת אני שוקל במקום לרכוש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעמוד ברמת של הקונסולות (וככה להרוויח שתי ציפורים במכה כי אני גם ככה צריך מחשב נייד). האם ניתן לרכוש מחשב נייד שיהיה עם ביצועים ברמה גבוה לפחות כמו הקונסולות החדשות ואפילו יותר? מה החסרונות במקרה כזה? תוכלו להמליץ לי על מחשבים כאלה? כמובן שהמחשב ישמש גם לפעילות שוטפת פרט למשחקים ולכן חשוב לי שיהיה מחשב נייד תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by ranyr,

* מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט * גודל המסך? מינימום "15 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? קורא כרטיסים SD * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סביבות 100 גיגה, לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בסביבות ה 1500 שקל בנימה אישית, אני מחפש שידרוג לנטבוק שלי Acer Aspire One, בדגש על מסך יותר ג…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  7. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט ואופיס וצפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חייב אך עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expr…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ortapiero,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת פוטושופ וסרטים, מתחיל ללמוד WEBMASTER * גודל המסך: 15.6 בגלל הנאמפד אבל אם חייב אז 14''. * מעבד: נראה לי שעדיף i5 דור חמישי. תקנו אותי אם אני טועה *כרטיס מסך: NVIDIA *זכרון של לפחות 8 GB * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רצוי numpad * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש, המחשב הולך להיות נייח ומחובר למסך ומקלדת רוב הזמן, אבל כשאנתק ואטייל איתו יהיה נחמד אם הוא יחזיק כמה שעות סבירות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: אפשרות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256 SSD * כונן אופטי: לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by adry,

שלומות אנשים! בעבר ניסית לרכוש בזמן את ה Lenovo T61P 6460DVU http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=6460DVU הבעיה היא שכבר לא ניתן להשיג אותו בחנויות אמינות בארה"ב כיוון שהוא כבר דגם מיושן. בארץ הוא עולה בסביבות ה 11,000 ש"ח, כמעט פי שניים במחיר. אני עורך וידיאו וצלם במקצועי וזקוק לעבודה שותפת על Avid, After efects ו Photoshop. Avid דורשים מחשבים ספציפיים בכדי שיתמכו בתוכנה שלהם, אך בשל בדיקות ארוכות טווח ההמלצות שלהם בד"כ הם על דגמים ישנים ניתן לראות פה את ההמלצות שלהם: http://www.avid.com/resources/qualified/MediaComposer-NewsCutter-Qualified-PC-Workstations.pdf השאלה שלי היא אם משהו מכיר מחשב בעל אפיונים דומים אך מדגם חדש יותר, שניתן …

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, מחפש מפרט למחשב נייח עד 1700 ללא חריגה לשימוש בסיסי (משחקים קלים , אינטרנט,תוכנות עריכה פשוטות אבל גם שלא יתקע כי אני מפעיל הרבה ישומים לפעמים...) אשמח גם לדעת האם הRYZEN2200 עדיף על מעבדי אינטל I3 דור חדש או שאין ממש הבדל בגדול? ומה מומלץ ביניהם. היו לי רק מעבדי אינטל במחשבים קודמים ( I5, I3 ) אז אני מתלבט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by db9,

מעוניין בהצעת מחיר למחשב ביתי שישמש יותר לעבודות משרדיות (סביבת אופיס, גלישה באינטרנט, הורדת קבצים...) דגש על 2 ג'יגה זיכרון נפח איחסון גדול אין בעיה שכרטיס הקול יהיה מובנה על לוח האם המחשב לא משמש להרצת משחקים כמעט כרטיס מסך גם לא צריך להיות משהו מהשורה הראשונה אבל משהו סביר צורב דיוידי במידה וישנו לוח אם הכולל חיבור פייוואייר אעדיף אותו זהו מחשב שהולך לזוג צעיר ואין צורך בכל עניין הקירור ושיפורי המעבד אם קירור מעבד שידוע לי שזאת תוספת של 100 וקצת ש"ח אבל תוספת זאת תוספת נדרשת. אין בעיה לספוג זאת אבל אין צורך במארזים יקרים ומעוצבים אין בעיה בחריגה של 100, 200 ש"ח מעל התקציב על מנת לא להתפשר בחלק מסויים שמשחק בכמה עשרות/מאות שקלים והוא רלוונטי אין צורך בציוד היקפי (מקלדת,…

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  12. שלום רב!! אני מעוניין במפרט מחשב בסביבות ה 3000 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט הורדת סרטים מוזיקה ואופיס וטיפה למשחקים כמו כן מעוניין שתהיה תמיכה ב bluetooth ו wifi וכרטיס רשת רגיל אין צורך בציוד הנלווה ולא ב HD ולא בצורב תודה מראש !!!

13. * מטרות המחשב? photoshop ; ותוכנות ממשפחת ADOBE (אין צורב בתוכנות עריכת סרטים ) סרטים וגלישה * גודל המסך? כמה שיותר פשוט הרעיון הוא לחבר לאותו מחשב מסך רגיל * רזולוציית המסך? חיבור מסך רגיל לאותו מחשב ( 1920/1080). למסך שמחברים למחשב ולא המסך עצמו של הנייד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות * משקל רצוי? איןן דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יותר מ 3 יציאות USB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?עדיפות למשהוא מהיר (אם אפשר גם HD רגיל וגם SSD) * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן אבל לא חובה ותלוי בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב …

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  14. אני מתנצל מראש על זה שהבקשה קצת vague, אבל בעצם זה פותח לכם הרבה אפשרויות... אבא שלי קונה לאמא שלי מחשב נייד למשרד שלה. אני לא חושב שהמפרט צריך להיות מטורף כי הצרכים שלה בסיסיים. יחד עם זאת, הוא אמור לשרת אותה היטב לזמן ארוך. חשוב שיהיה לה נוח -> מסך גדול (15'' ומעלה) אין צורך ביציאות מיוחדות למרות שהיא נשארת במשרד, זמן הסוללה צריך להיות ראוי כי היא לא תהייה צמודה לשולחן. עדיף שיהיה צורב. כמו כן, זה ממש לא קריטי, אבל עדיף שיהיה לו סגנון בכל זאת - מחשב לגברת... כמו שכתבתי, התקציב לא מוגדר כיוון אבא שלי באמת יגיב אותו הדבר אם אני אגיד לו 3000 או 8000 שקל, העיקר שיהיה תמורה טובה למחיר. תודה!

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by maxwell10,

רוצה לעזור לחבר: התקציב:כ- 3500 ש"ח עד 4,000 ש"ח. שימושי המחשב העיקריים הינם הרצה של תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו', אך הייתי רוצה שתהיה לא גם היכולת להריץ משחקי תלת מימד מפעם לפעם. (אני רוצה לחברו למסך LCD שאני מתכוון לרכוש ). יש צורך בציוד היקפי- מקלדת אלחוטית (המחישה פד מגע כמו במחשבים ניידים) ורמקולים השקט: רמה 5. רוב החלקים ייקנו בחו"ל כך שאין צורך בחנות בארץ

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by lael,

צריך מחשב לסרטים ואינטרנט בעיקר

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by xbuka,

שלום חברים אחרי אינספור חיפושים ברשת ובפורום הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט בינהם :s05: 1.asus ux32vd-r3001h 2.asus ux32vd-r3008h 3.samsung np540u3c-a01il למישהו יש נסיון עם הדגמים האלה? או לחילופין יכול להציע לי אלטרנטיבה אחרת כאשר הדרישות די פשוטות , המחשב מיועד ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב מיועד לבחורה ככה שהמשקל כמה …

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מחשב שישרת אותי לצרכי היום יום (אינטרנט, אופיס והסרט פה ושם) אך בעיקר שידע להתמודד עם משימות שדורשות כוח עיבוד רב (מטלאב, מתמטיקה, תוכנות עריכת סאונד...). העדיפות היא למשקל נמוך, חיי סוללה ופעולה שקטה יותר מאשר ליכולות גרפיות. עשיתי חיפוש קטן בעצמי ורציתי לדעת אולי לאחד/ת הגורואים פה יש רעיון יותר טוב. המחשבים שעלו אצלי הם,Lenovo T410, HP Elitebook 8540w, Dell E6410. כולם עם מעבדי i7 שאני מאמין כי יספקו את הסחורה. הלנובו נראה שהוא סובל מזמן חיים קצר (סוללת 6 תאים שמסתבר לא מחזיקה יפה) וגם בעל משקל קצת כבד בשביל הגודל שלו. ה-HP נראה אחלה אבל בגודל 15.6 אינץ' כך ששוקל הרבה, פחות נייד ואני מניח שחיי סוללה נפגעים גם כן. ה-Dell נראה כאופציה הטובה מבין אלה מאחר ו…

19. המחשב ישמש בעיקר לתכנות בEclipse, ושימוש משרדי(אופיס+אינטרנט) אני אנסה לעבור על הרשימה. לא דרוש שום ציוד היקפי(יש כבר עכבר מקלדת מסך רמקולים...). לגבי התקציב- כתבתי 2000 בעיקר כי אני לא ממש מעודכן במצב המחירים, המטרה היא לקנות את המחשב המתאים במחיר הנכון, ולא את המחשב שינצל כול שקל בתקציב כי אפשר. כלומר אם אפשר לחסוך מאה, מאתיים 500 או 1000 בלי שאני מתפשר על הדרישות שאני אכתוב בהמשך מצויין. דרישות: מארז וספק מחברה מוכרת, לא צריך להשתגע כי לא יבוצע שום OC, אבל אני לא רוצה משהו סיני(תיכנון עם ייצור סיני אין בעיה). אציין שיש לי שני מאווררי 120MM מצויינים שיכולים לעבור למחשב החדש. דיסק קשיח 1TB, לא צריך יותר. עדיפות ל3 שנות אחריות. לא ישמש למשחקים אז אין צורך לכרטיס מסך מעבר …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by LTE,

שלום הייתי רוצה המלצה למחשב שישמש לדברים הבאים: אינטרנט אופיס מוזיקה סרטי HD חשוב שהמחשב יהיה כמה שיותר חזק ושיצליח לשרת אותי כמה שיותר זמן מבלי שאני אתקע פתאום עם משהו שלא אוכל להריץ עליו בתודה מראש ! נ.ב אם אפשר לקבל הצעות גם בתקציב יותר נמוך אשמח מאוד !!!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט של מחשב המשמש בעיקר לצרכים משרדיים-Office,אינטרנט וכיוב' , ומעט עבודות גרפיות- photoshop,lightroom . מעבר לכך שימושים ביתיים-סרטים,תמונות,מוזיקה. לא מתכוון להשתמש במחשב כדי לשחק . התקציב הוא 4000 ש"ח - אם בתוספת לא גדולה של כסף ניתן "לקפוץ מדרגה" אז אנא רשמו (לא תהיה בעיה לחרוג מהתקציב כל עוד זה בגבול הסביר) . אין צורך בציוד היקפי ומסך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by A.J,

שלום, צריך המלצה למחשב גיימינג בשביל קרוב משפחה, יש מסך 1080P 240Hz אין צורך בציוד היקיפי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by Omer Sharabi,

אהלן חברים, רציתי להתייעץ בקשר למחשב גיימינג שאני מתכנן להרכיב בעיקרון אני יותר מחפש המלצות על חלקים ומאיפה להזמין אותם, התקציב שלי הוא בין 3.5 ל4.5 אלף, עדיפות למעבד של אינטל ולוח של אסוס, אבל אם מישהו חושב שזו טעות אני אשמח לשמוע וללמוד. אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Shinryuu,

היי, אני מחפש מחשב נייד, לצערי אני פחות מעודכן במחשבים ניידים (מחשבים נייחים קצת יותר מעניינים חח), בכל מקרה, התקציב שלי זה בסביבות ה4K, מה שאני מחפש: * מטרות המחשב? אינטרנט, גיימינג סטנדרטי ועבודה שוטפת * גודל המסך? לא משנה, מה שמשתלם. לא מפריע לי מסך קטן או גדול. * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד, שוב, סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני עם חשמל, לא משנה לי בכלל הסוללה האמת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שוב, סטנדרטי, כמו VGA וכו' * Bluetooth? אין צורך, אבל לא אתנגד אם זה מתאים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך יותר או פחות... * כונן אופטי? א…

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  25. מחליף את המערכת בת 4 שנים שלי, כרטיס מסך יש לי מלפני חצי שנה 1060. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לרדת לסביבות ה2000 אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD Battlefield 1 , FORZA HORIZON 3, GTA 5 - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך - יש לי 1060, בלי כוננים קשיחים יש לי SSD ובלי ציוד היקפי ומסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.