עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי בגדול אלה הדרישות העיקריות - לא טאבלת, אלה מחשב עם מקלדת רצינית שבעיקר משמש לאופיס. מבחינת גודל - 11 אינץ עדיף. אני כל הזמן נתקע בזה שהקטנים מגיעים עם מסך מבריק - לפעמים כי הם כוללים טץ' - וזה משגע אותי. משהו מכיר חיה כזו? יש ללנובו את הקטנים - הx200 - אבל הם יותר מידי "עסקיים". רעיונות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום חברים, אני מחפש laptop חדש (ראשון שלי) שישמש אותי לעבודה ולמידה מהבית. כלומר השימושים העיקריים: הרבה אינטרנט והרבה קריאת מסמכים, כתיבת קוד, מיילים וכדומה. אני מעוניין במסך בגודל סטנדרטי כלומר 15.6 אינץ'. לא מעוניין בקטן, וגם לא בגדול ומפלצתי למרות שהניידות פחות חשובה לי. אני מנסה להחליט האם לקנות laptop עם רזולוציה 1920X1080 או 1366X768. באופן כללי איכות וחדות התמונה מאוד חשובים לי, אני בדרך כלל בן אדם ששם לב להבדלים כאלו ומוכן לשלם את ההפרש כדי לקבל איכות טובה יותר. (לא שאני משווה, אבל אתמול ראיתי mac נייד עם רזולוציית ratina גבוהה מאוד והכל היה נראה ממש חד ומדהים, היה תענוג לראות את זה). הסיבה שאני חושש לקנות FullHD היא שאני מפחד שהכול יהיה קטן מדי ולא קריא. המוכר…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Strict,

בלי מערכת הפעלה(למרות שתאכלס מותקן עליו WIN 7) בן בערך שנה וחצי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791931 עם הכרטיס מסך והכל תודה מראש.

4. Started by mao0or,

המחיר שאני יכול להשיג הוא 3800.. אני רוצה לדעת אם יש מתחרים באותו תווך מחירים שהם יותר טובים? ולמי שיש ניסיון עם הסדרה של המחשבים הזאת מה הוא אומר והאם ממליץ? תודה לכם http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=S400CA-CA111H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המפרט נמצא למטה בקישור הזה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by bennyye1,

קניתי מחשב נייד חדש, החלפתי לו את הארד דיסק לssd.. אין לי כונן תקליטןרים אני רוצה להתקין ווינדוס והוא לא מזהה לי את הבןט מהdok. הוא ישר זורק אותי לביוס ולא נותן לי באפשרויות של הבוט את הdok.. יש רעיונות? זה מחשב נייד של סמסונג np370.. התקנתי עם הדיסק און קי הזה כבר ווינדוס בכמה מחשבים שונים..

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בשביל גרפיקה. כתבתי לפי החוקים מה ברצוני לקבל כמו כן כתבתי מפרט שניסיתי לעשות בעצמי למרות שאין לי הרבה ידע. ערב טוב ותודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים וכמובן לראות גם סדרות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש - תדיר. תוכנות תלת מימד - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע -מהי הרזולוציה הטב…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. תקציב משוער- 4,000-5,000 ש"ח, רכישה בישראל, רצוי שתהיה רשת גדולה כמו BUG/Ivory * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? לא גדול מידי אך לא קטן מידי- אשמח לעצתכם בעניין. 15-17 אינץ' לדעתי זה בסדר. * רזולוציית המסך? גבוהה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם Numpad. * משקל רצוי? לא כבד מידי, לדעתי בין 2.5-3.5 קילו זה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB, HDMI, כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB יספיק. * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייע…

8. Started by Musti,

אחרי הרבה חשיבה וקצת יותר בקיאות בעניינים, אני אפתח את הפוסט הזה עם קצת דברים שונים בתקווה לקבל באמת המלצות טובות ותואמות.. * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות עם לינוקסים ותמיכה של חומרה, שמעתי שהיום אי את זה כבר כל כך,אם אפשר גם אופציה של צפיה בסרטים גם ב- HD זה יהיה מעולה עם חיבור למסכים * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? כמה שיותר עם המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שפחות רק לא חובה משהו קל משמעותית אם זה נופ…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by חיימון,

שלום רב, אני צריך מחשב לגרפיקאי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנ…

10. Started by inigomontoya87,

היי, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג: מה התקציב המקסימאלי 4000 ש"ח - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח - תלוי אם אפשר לשלם בתשלומים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by kutomer2,

אני מחפש עבור אמא שלי מחשב חדש לעבודה משרדית, המחשב הנוכחי שלה יחסית חדש (בן שנה וחצי - שנתיים) אבל המחשב חוטף כל פרק זמן יחסית קצר BSOD, נסתי לפרמט לא עזר, בדקתי גם את המאווררים הם עובדים והמחשב לא מתחמם לדרגות מיוחדות. בנוסף, היא ניסתה לקחת את המחשב לאיזה טכנאי דמיקולו שהחליף לה מספר רכיבים במחשב (היא אפילו לא זוכרת להגיד לי איזה, כי זה קרה לפני מספר חודשים) וזה לא עזר, גם כן טכנאי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -עבודה משרדיית א) המחשב מיועד לתוכנות: Office, Chrome וכ'ו... למעשה שום דבר מי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by rafi28,

מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גלישה ברשת. משחקים - מעט. צפיה בסרטים - לא אם כי מעוניין לבצע סטרימנג לטלביזיה, עריכה גרפית מעט. למרות האמור לעיל מעדיף כרטיס גרפי יעודי. * גודל המסך - 14. מסך - מאט. * רזולוציית המסך? נראה לי ש HD 1366x768 - יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת הכוללת numpad, חשוב מאוד שיהיה נוח להקלדה ועבודה * משקל רצוי - לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא המחשב יהיה כמעט תמיד בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - vga ,hdmi יציאות נוספת יתרון * Bluetooth - נחמד לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 1 טרה * כונן אופטי- dvd - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב …

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by Agol,

היי, אני מתחיל לימודי מדעי המחשב, זקוק למחשב נייד חזק מאוד, קל, וזמן סוללה ארוך. מצ"ב למטה ציפיות למחשב. אני חוזר שחשוב לי מאוד זמן סוללה ארוך, ולכן אני רוצה מחשב עם מעבד אינטל מדור 4 (Haswell), הבנתי שאין עוד הרבה מחשבים כאלה ולכן אשמח אם תגידו לי האם כדאי לקנות עכשיו מתוך המבחר המצומצם של הניידים או לחכות שעוד חברות יצאו עם מחשבים עם המעבדים האלה. ואם כדאי לחכות, אז יש צפי מתי מחשבים כאלה ישוחררו לעולם ומתי הם יגיעו לארץ? תודה! * תקציב? סביבות 6,000 . * מטרות המחשב? תיכנות, VMware, סרטים, פוטושופ, מולטי-טאסקינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 - 4.5, מעדיף מאט אבל מוכן להתפשר על מבריק. * רזולוציית…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בזמן התואר באדריכלות. התקציב רשום כבר בכותרת. תוכנות שאני יודע שאצטרך להשתמש בהן במהלך התואר הן autocad revit sketch אולי solidworks ובאופן כללי תוכנות שרטוט ותלת מימד. לא צריכה להיות מערכת הפעלה ביחד עם המחשב, ובכלל לא חשובים דברים כמו מסך מגע שמסתובב או בכלל. זמן הסוללה צריך להספיק ליום לימודים~ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by dforer,

שלום לכולם. אני קורא בפורום דיי הרבה זמן אבל רק עכשיו החלטתי להירשם. אני מחפש מחשב נייד כבר הרבה זמן, אבל עכשיו כשנותר רק עוד שבוע וחצי עד ללימודים אני חושב שהגיע הזמן לרכוש. חשוב לציין שאני קונה כנראה את המחשב בארה"ב אז הצעות מאתרים כמו אמאזון יתקבלו בברכה. מטרות המחשב? בעיקרון אני מתחיל שנה א' בהנדסת חשמל ומחשבים. השימושים שלי הם אינטרנט, סרטים, תכנות ועיצוב גרפי (כתחביב) בפוטושופ ואילוסטרייטור. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? לא משנה לי רק שיהיה לפחות HD ready * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עד 2-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני רוצה מחשב עם המעבדים החדשים אז הוא אמור להיות ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימל…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. היי. יש לי את המחשב הזה: np900x3c . לפני מספר חודשים נשפכה לי כוס קפה שלמה לתוך המקלדת. באופן די מוזר, לא קרה כלום למחשב. הכל עובד עד היום כמו שצריך. הבעייה היחידה היא שהמקשים בצד ימין של המקלדת דביקים (בגלל הקפה שהיה למטה ולא התאדה). ביררתי בחנויות ואמרו לי שהתיקון הוא נע בין 500 ל 1000 שח. במחיר כזה אני אשבית את המחשב שגם ככה יש לי צורך ב16 GB זכרון ואין איך להרחיב לו. השאלה שלי היא, האם אדם קצת טכני שפירק כמה דברים בחיים שלו יכול לפרק בעצמו את המקלדת ולנקות אותה? יש אולי פתורונות אחרים? איזה ספריי? משהו? אולי לפרק מקש מקש ולנקות עם ספריי או סמרטוט? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  17. Started by eliom,

יש לי מחשב נייד probook 4520s ושאני לוחץ על כפתור ההדלקה. הווינדוס עולה אבל אני לא רואה כמעט כלום בגלל שהמסך חשוך. מה הפתרון?. תודה.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by roee1995,

שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במשפטים, והגעתי למסקנה שאני צריך מחשב. מטרות המחשב? בעיקר לימודים, גם צפיה בסדרות. * גודל המסך? 13.3" מבחינתי זה אופטימלי. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא משנה, מינימום 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 4-5 שעות עבודה עדיף יותא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?VGA * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, עדיף מינימום 320GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך …

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  19. Started by חיימון,

שלום רב, אני צריך מחשב לאשתי היא גרפיקאית 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי כגון אינטרנט, סרטים וכיו"ב. גם תוכנות גרפיות, לא תלת מימד אבל שימוש די תדיר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , פלאש Indesign, Illustrator. בכולן שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן …

20. Started by 26789gilad,

שלום, אני מחפש מחשב לשימוש גרפיקה (תוכנות Adobe בעיקר) ועריכת וידאו בסיסי התקציב שלי עד 5000 בלחץ, מצאתי שני דגמים שנראים לי רלוונטים ואני מתלבט לגביהם Lenovo Z500 (ולקחת אותו עם הרחבת אחריות ל3) http://ksp.co.il/?uin=20515 Dell SE 7520 http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=17234 ההתלבטות שלי היא בגלל שלנובו נחשבים פחות אמינים לפי מה שהבנתי אבל יש להם כרטיס מסך של NVIDIA (שהוא טוב לגרפיקה) הוא קל יותר במשקל ונחשב שמתחמם פחות ויש לו SSD והדל הבנתי שהוא כבד יחסית אבל יש לו מסך הרבה יותר טוב מהלנובו ואחריות אמינה יותר, ויש לי ניסיון חיובי איתם אבל הכרטיס מסך של AMD פחות טוב לי והבטריה שלו נחשבת שמחזיקה פחות והבניה בינונית אני ממש אשמח אם למישה…

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  21. שלום, את המחשב הבא הרכבתי לאחר קריאה באינטרנט, בפורומים, ובמפרטים המומלצים. אשמח לחוות דעת לפני קניה. 1. מה התקציב המקסימאלי?7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,סרטים,גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים+גלישה-תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  22. אהלן! הצצתי בפורום אבל לא מצאתי דיון עדכני לשבוע בדיוק באותם נושאים שאני מבקש עזרה בהם. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג, המטרה היא לקנות את המחשב בעוד יומיים, בעשירי לחודש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח, עדיף להוריד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכה גרפית גם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ARMA 3, THE DIVISION, ב…

23. * מטרות המחשב? תיכנות + Multitasking כבד + אולי משחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? HD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין * משקל רצוי? מקסימום 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיהיה ניתן להתקין SSD של 128/256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שתהיה אפשרות בעתיד להרחיב ל16 GB RAM אני רוצה שיהיה לפחות 8GB RAM על המחשב, עם אפשרות להרחב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של asus דגם k55vd (מעבד i7 עם 16gb זיכרון RAM) ואני רוצה להחליף את הDVD בכונן ssd. עכשיו ראיתי בebay את הדבר הזה: http://www.ebay.com/itm/2nd-SATA-TO-...item4172873a83 שאליו אני יחבר את הssd הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849353 ואז אני יחליף את הDVD בכונן הזה. השאלה אם זה ינצל את כל המהירות שנותן לי הSSD או שחלק ממנה "יאבד" בגלל החיבור הכפול הזה ללוח. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  25. Started by idde55,

* מטרות המחשב? לשימוש ביתי(אינטרנט,סרטים) + ללימודים(שנה רביעית אז בקטנה) הנדסת תוכנה + תיכנות שישמש אותי גם לעבודה בעתיד * גודל המסך? 15.6 , מאט * רזולוציית המסך? פחות חשוב אבל עדיפות לfull hd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2-3 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 750 + ssd 32 , ו7200 rpm * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי dell , …

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים