ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
Intel Core 2 Duo 6600 ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX זיכרונות - לא ממש מבין בזה,מתלבט בין אלו לאלו או אם יש לכם המלצה לזיכרונות טובים אחרים ל-2 סטיקים של ג'יגה שטובים לאוברקלוקינג אני אשמח לשמוע. כרטיס מסך - ASUS RADEON X1900 XT HTVDP 256MB או Sapphire Radeon X1950XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL --- מי מהם עדיף ? ספק כוח - מתלבט בין ה-ENERMAX LIBERTY 500W לבין OCZ PS 520W ATX MODSTREAM אגב הקירור יהיה קירור מים שאני מזמין מחו"ל.
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לשני האחים הקטנים שלי. הם אולי ילדים אבל הם גם גיימרים לא קטנים והם צריכים משהו שישרת אותם למשחקים גם... התקציב הוא 4K ומה שלא צריך זה:עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL CL 4-4-4-12 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E ENERMAX LIBERTY 500W THERMALTAKE BIGTYPHOON LG L1970HR 2ms DVI מארז או הAURORA החדש או ה P180 יש מה לשפר? להוסיף ? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם, אשמח לסיוע בגיבוש מפרט למחשב נייח לגיימינג, תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5,000 ל-6,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מסך איכותי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא דרמטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז סולידי, בלי אינסוף אורות …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, אשמח לעזרתכם- הומלץ לי להרכיב מחשב נייח, אשמח לחוות דעתכם בנוגע למפרט. האם כל החלקים מתאימים? אשמח להמלצה למארז שקט (שמו לי מארז גנרי כדי להשלים את המפרט). אציין שהמטרה היא מחשב לשימוש רגיל, בסיסי. תודה רבה מעבד אינטל Intel Core I5 11400 2.6Ghz 12MB Cache S1200 - Box קירור למעבד Arctic Freezer I13 X לוח אם Asus PRIME H510M-A LGA1200 Intel H510 DDR4 פעמיים זיכרון למחשב G.Skill Aegis 8GB 3000Mhz DDR4 CL16 כונן Crucial P2 500GB NVMe M.2 2280 SSD CT500P2SSD8 מארז מחשב ללא ספק Sharkoon VS4-S ATX Corsair CV650 650W Bronze 12cm Fan ספק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד להורים שלי בתקציב של כ-2000 שח. ניתן לרכוש מאילת. בעיקר לשימוש ביתי למורה (אופיס\אינטרנט וכו') מסך 15 לפחות. אין חשיבות גדולה למשקל וסוללה כיוון שהמחשב ישאר בבית. עדיפות שיגיע עם מערכת הפעלה ווינדואס. אם יש אפשרות אז מומלץ לשלב SSD קטן עם כונן קשיח גדול (1T) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי צריך מחשב נייד לעבודה.. תקציב עד 10 אלף שקל וצריך שהמחשב יהיה עמיד ואמין שיוכל לעבוד לאיזה 5-6 שנים ושלא יאכזב.. ושיהיה קל לנשיאה תודה. נ.ב. לא צריך כרטיס מסך טוב בשביל גראפיקה או משו, כי אין שימוש במשחקים או גרפיקה.. נ.ב. 2 - הקנייה צריכה להתבצע ביומיים- 3 הקרובים כי המחשב הנוכחי מראה סימני גסיסה (אחרי +-6 שנים של עבודה) אז בבקשה תענו.. עוד נ.ב.- נזכרתי שאבא שלי תמיד מפציץ בחלונות פתוחים, אז בטח צריך לזה ram.. הארדיסק מינימום60-80GB מעבד טוב
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסר קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1046 זיכרון : KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤ 432 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 598 כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1578 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤ 291 מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK) VB1000BNS w/o PSU ¤ 395 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤ 404 רוקן סל קניות סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4744 חרגתי קצת.. אבל לא נורא.. איך המפרט הזה?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז הנה מפרט שבניתי בשביל חבר של אמא שלי הוא צריך לבית אך לעבודה משרדית מסך LCD חובה.. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7VT600/1394 VIA KT600 Motherboard (DDR400+, AGPx8,5.1 Sound, 1394, ATA133, LAN, USB 2.0) [ ¤ 474.03 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 371.23 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce 4 MX440 AGP8X 64MB DDR Video Card [ ¤ 273.31 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מפרט מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט מהתקציב אם הדבר ישפיע בצורה מהותית על הביצועים. המחשב מיועד בעיקר לעיבוד תמונות באמצעות פוטושופ, בעיקר קבצי raw (תמונות בגודל של 6-8 מגה כל אחת). כמוכן המחשב ישמש אותי לשימושים ביתיים רגילים. המחשב איננו מיועד למשחקים. המפרט צריך לכלול כרטיס מסך חזק/מהיר/הרבה זכרון, הארדיסק בנפח של 160 מגה, צורב dvd. המפרט איננו צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אינני מתמצה בסוגיית ה- 64 ביט וכן אין לי העדפות למעבד כזה או אחר (אינטל/AMD), כך שאני סומך עליכם שתמליצו לי על המפרט שהכי מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב שבוע הבא ורציתי שתגידו לי מה הדעה שלכם עליו ASUS P4C800 DELUX 2.4GHz 800FSB leadtec geforce FX5600 128MB+ vivo בזכרונות אני קצת מתלבט בין : corsair twinx 256MB*2 PC3200 twinmos 512MB*2 ppc3200 מה אתם אומרים ? נ.ב : אל תנסו להוריד אותי מהלוח הזה אם אתם באים להציע לי על כרטיס מסך מדש תוודאו שיש לו VIVO בתודה ענקית עמי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
# לוח אם # דגם: ASUS P5LD2-VM # מהירות FSB: 1066 MHz # כ.מסך משולב: Intel® GMA900 UP to 224Mb # כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL # כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 2 סה"כ # יציאת PCI Express: 1 סה"כ # S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1: כלול # תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול # תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # דיסק קשיח # יצרן: WESTERN DIGITAL\HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA 2 # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: שלוש שנים # מעבד # סוג מעבד: Intel LGA…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז לאחר יותר מ-5 שנים עם ה AMD הישן והטוב הגיע הזמן לשדרג כי מתחשק לי לחזור לימי הגיימינג ברשותי מסך 23 אינץ' ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי, רק בצורב. אני מעוניין לשחק בהגדרות גבוהות במשחקים הכי חדשים שיש היום לגבי חנות אין לי העדפה מסויימת את המחשב האחרון קניתי מ- ksp ודווקא אני מרוצה מהם אבל אני רואה ש- rsm היא החנות הכי פופולרית בפורום הזה וממה שראיתי הם באמת זולים וגם יש להם את מעבדי ה sandy bridge החדשים אני מקווה שזאת באמת חנות אמינה כי אני אישית אף פעם לא קניתי שם... אני לא סגור 100 אחוז על שום מעבד ואני מקבל כל המלצה בברכה... אם כי יש לי נטייה (בצדק?) לאינטל החדשים. ושהמחשב יהיה שקט במידה נורמלית לא צריך להגזים במשהו מיוחד לא חובה לנצל את כל ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש מחשב ביתי שהפסיק לעבוד ובעל לא רוצה להשקיע בו ואומר שרוצה חדש מורכב במקום, עם מערכת הפעלה, ללא מסך אך תקציב הוא בערך 1000 ש"ח. מחשב אמור להיות למטרות פשוטות כמו גלישה באינטרנט, קריאת דואר אלקטרוני, קריאה קבצי PDF וכו'. ב-KSP מצאתי מפרט זה שעולה על 1200 ש"ח אולם בהתחשב שיש כבר דיסק קשיח 80GB SATA-3, יש כונן DVD, יש מעבד אינטל G640 ויש מארז למה לקנות הכל מחדש? ראיתי ש-KSP מציעים הרכבה ב-1 ש"ח והתקנת חלונות ב-1 ש"ח בתנאי שמחשב נקנה אצלהם. אפשר לראות תמונה של תנאים שלהם מצ"ב. אני לא מבין דבר אחד - הרכבה והתקנה שהם ב-1 ש"ח זה בתנאי שכל החלקים נרכשים או מפרט מוכן של מחשב? האם כדי במרה שלי לרכוש כל חלק בנפרד ואז להוסיף חלקים שיש ממחשב קודם או לתת להרכיב מחשב ל-KSP ולהתקין חלו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שתוכלו לקחת קצת זמן ולעזור לי. מפאת גילי המבוגר אני לא מבין במפרטי מחשב... אני רוצה לקנות מחשב לאישתי שישמש אותה למטרות משרדיות. בעיקר מעבדי תמלילים ואינטרנט בטווח מחירים של 2000 עד 3000 שקלים. * עדיפות למסך 15 או 17. * רזולוציית המסך? - לא כל כך מבין בזה. אני מסך איכותי ומכיוון שהוא לא ישמש למשחקי מחשב אין צורך ברזולוצייה מטורפת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - חשוב מאוד שתהיה מקלדת גדולה ונוחה לשימוש. * משקל רצוי? לשימוש משרדי...המחשב לא יזוז הרבה ולכן אין חשיבות למשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שש שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? בלוט'ות * עדיפות למחשבי DELL אבל אפשר גם ASUS * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן אופטי? רצוי * ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מפרט לשני מחשבים, אחד מהם מיועד לשימוש יום-יומי, יריץ לינוקס, השימוש הוא בעיקר פיתוח (תכנות), גלישה באינטרנט, IRC, כמה שרתים שירוצו לשימוש מקומי (כמה דברים די כבדים, סקריפטים שירוצו ברקע, דאטאבייסים גדולים וכו', צריך הרבה כוח עיבוד), הארדיסק בסביבות 100-200 ג'יגה יספיק לי. התקציב הוא 6000, כולל מסך השני מיועד למשחקים וסרטים, וכנראה יהיה מחובר למקרן. אני גם עומד להשקיע במערכת סאונד (עוד כמה אלפים, על זה אני אשלח הודעה בפורום המתאים), אז צריך כרטיס קול שידע לנצל את היכולות האלה, הארדיסק עם טרה. התקציב הוא 15000, כולל מסך וציוד היקפי (שני המחשבים יחלקו אותו ציוד היקפי, מלבד המסך) הערה לגבי הכרטיס קול - את המוזיקה שלי אני שומע מהלינוקס, את הסרטים מהווינדוס. אני…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel® CoreTMHaswell i7 Processor 4510U 2.0GHz 1600MHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) FSB 4MB Intel Smart Cache[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך 15.6[/TD] [TD]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציה[/TD] [TD]1600X900[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce 840M 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח[/TD] [TD]1TB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון פנימי[/TD] [TD]8GB DDR3L 1600MHz dual channel[/TD] [/TR] [/TABLE] אני הבנתי בנוגע למעבד עם הוא לא בסיומת של-QM הוא לא עובד על כל ה8 ליבות זה נכון ? -אשמח לקבל יותר הסבר על המעבד של אינטל שמוצג ב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד. נתקלתי במחשבים הנ"ל: א) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080 ברצוני לשאול שלוש שאלות לגבי מחשב זה: 1. האם המחשב מומלץ בעיניכם? 2. רשום שיש שדרוג ל-SSD, האם זה שדרוג נקי ל-SSD או הוספה של cache על חשבון 7200RPM? 3. האם ניתן לקנות סטיק זכרון 8GB RAM ולהוסיף/להחליף במחשב הנ"ל? ב) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14452 מה דעתכם לגבי המחשב הזה? האם עדיף מהקודם/יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד ללימודי הנדסת חשמל ומתלבט בין שני דגמים של לנובו- http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/ideapad/yoga/yoga-2-pro/ http://shop.lenovo.com/il/en/laptops/thinkpad/yoga-series/yoga/ ב-thinkpad יש אפשרות לסטיילוס אקטיבי מה שנראה לי מעולה ללימודים, מצד שני המסך שלו יותר קטן והוא יותר כבד מדגם הפרו.מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לנובו יוגה ואני מעוניין ברזולוצייה גבוהה ככל האפשר כמו שיש ביוגה פרו, אך מאידך אני חושש שסדרת ה ideaPad של לנובו לא שווה הרבה ולכן שוקל לקנות את היוגה ThinkPad שהוא אמנם עם מסך קצת יותר קטן ורזולוציה נמוכה בהרבה, אבל הוא ThinkPad, האם אני צודק בשיקולים אלו והאם אכן היוגה פרו הרב פחות איכותי מהיוגה Thinkpad? יש לציין כי אין לי שיקולים נוספים מעבר לאמור כאן ןכן אין לי מגבלה תקציבית.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חברים שלום, רוצה לשדרג את חווית הגיימינג שלי ולהרכיב מחשב חדש. התקציב הוא 3,000 ש"ח אפשרי חריגה קטנה, השימוש העקרי הוא משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. אין צורך בציוד היקפי ומסך. מצרף פה מפרט שהרכבתי, אשמח לחוות הדעת שלכם או להמלצה על שינויים, יש לי חוסר ודאות לגבי מספר דברים: 1. לא מכיר SSD בכלל אז בחרתי ראנדומלי אחד שהוא זול ומספיק גדול 2. הכרטיס מסך הוא משופץ עם אחריות - אם משהו התנסה אשמח לשמוע 3. האם אפשר לרדת במעבד ל- i3 ועדיין להינות מביצועים גבוהים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601482522 - Intel - Intel Pentium G3420 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD G... כמות: - 1 - 340/333 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-DS2 - G…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג אם זה ממש חשוב לרשום לי .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:WATCHDOGS , CS-GO , BF,COD , GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג .. המסך זה LG FLATRONL1953TR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זו הצעה שקיבלתי מטכנאי מחשבים. השימוש הוא ביתי - אינטרנט, מסמכים וכו'. האם יש צורך במעבד I3 או שאפשר להשאר עם המעבד הזה? (הבדל של 250 שקלים) האם המחיר עוד ירד בהרבה אם אקח הארדיסק של 500 GB? (אין לי צורך גם בגודל הזה..) האם זו הצעה שווה? הרכיבים טובים? צריך להחליף?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-