עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tazok,

אוקיי הרכבתי מפרט ואני מעוניין לבדוק אם הוא סופית טוב ואני כנראה יקנה אותו... Barebone Systems Shuttle XPC Series Silver Barebone PC Intel Socket 478, 800MHz FSB, Intel 865G Chipset, Model SB61G2 - Retail $318.00 CD/DVD Burners (RW Drives) Lite On 48x24x48x16 CDROM/CDRW/DVD Combo Drive LTC-48161H - OEM $48.99 Hard Drives WD WESTERN DIGITAL "SPECIAL EDITION" 80GB 7200RPM EIDE HARD DRIVE $77.00 Memory (System Memory) GeIL Golden Dragon Value Series DDR 256MB PC3200 400MHz MODEL# GD3200-256V - OEM עולה רק דולר אחד יותר מהלא גולדן... $44.00 X2 Monitors - LCD Flat Panel Samsung 15" LCD Monitor Model 150N Black Retail $285.00 Processors Intel Pentium 4 / 2.4CGHz 5…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by armin4ever,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה למחשב DELL (אפשרי גם חברות אחרות,אך אני מעדיף DELL) בתקציב של 500$ לערך,מחשב שייקנה בניו יורק בימים הקרובים. המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט,שמיעת שירים ומדיי פעם צפייה בסרטים/סדרות באיכות DIVX ומסך בין 14 ל15 אינץ'. ריפרפתי קצת בפורום ומצאתי כמה מחשבי DELL שנמכרים בארץ אך לא מצאתי את המקבילים שלהם בארה"ב.(רציתי לראות כמה הם עולים שם ). הניידים בארץ: http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860-160.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm הניידים בחול: מצאתי את זה,דגם 1525 (השמאלי ביותר) http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  3. אני מחפש מחשב שיהיה עם כרטיס מסך לא בסיסי אלא כרטיס מסך כלשהו של ATI, לא מתכוון להריץ משחקים יותר מדיי אבל פה ושם בקטנה. כונן קשיח - לפחות 320GB. זכרון - 4GB. מה שחשוב לי בעצם לקבל ממכם זאת המלצה למחשב של DELL שיהיה חזק ועמיד כמו ה-Latitude E6400 אבל הבעיה עם המחשב הזה שהמסך שלו 14.1" ואני רוצה אך ורק 15.6 (ולא 15.4). האם ה-XPS 16 עשוי גם מחומרים קשיחים ועמידים כמו ה-Latitude...? אשמח לקבל ממכם המלצה. תודה רבה לעוזרים ולעונים בכלל

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by The Dom,

אני צריך המלצה למחשב DELL בתקציב הנ"ל(רק DELL). שימושים משרדיים בעיקר. המקסימום שאני אצטרך זה לשחק BATMAN ARKHAM ASYLUM על מינימום הגדרות. חשוב שיהיה מעבד I3 וזיכרון של 320 GB לפחות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by DuDsAn,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה של עד 2K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים + תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אין חשיבות מיוחד אך מעדיף קירור מים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by kasler,

אני לא בטוח אם לשים את זה פה או בפורום הקינטושים.. בכל מקרה: 1. נקנה בארץ 2. 15 אינץ' 3. השימוש הכי כבד בו הוא פוטושופ פשוט 4. 4 ג'יגה זכרון לפחות 5. זמן סוללה לא קריטי, רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל 6. פה זה הופך לאתגר - הייתי רוצה שתהיה לי אפשרות להפוך אותו ל hackintosh (: * בלוטות - לא חובה. * כונן CD/DVD צורב - לא חובה. * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - פעם ראשונה שאני מתעסק עם לפטופים אז אין לי מושג.. אני מניח שאני מעדיף בלי מערכת הפעלה, אחרת (ואני מניח שזה תמיד בא עם) אז כן להכניס לתקציב * האם יש לי העדפה לחברה כלשהי - לא. אם hackintosh ללפטופים בארץ הוא נושא באמת בעייתי, ואין כמעט סיכ…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  7. הכל בערך בכותרת, בתקציב של בין 3000 ל6000 שקל. אני מחפש מחשב מוכן ומורכב של HP (או של חברה אחרת, העיקר שלא יהיה מורכב CUSTOM), שיריץ משחקים חדשים בקלות ושיצליח להריץ באופן סביר משחקים עתידיים. זה לאחי הקטן ליום הולדת נ.ב: מבחינת ציוד הקפי, דרושה רק מקלדת ביחד עם המחשב. אין צורך במסך. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב מדיה סנטר שיחובר לטלויזיה בסלון. הייעוד העיקרי הינו סרטים, אבל שיתמוך גם במשחקים החדשים שיש. בנוסף אני צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים שיתחברו למחשב. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 500 ש"ח אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD 4K + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות סטרימינג בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by assafgedalia,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוסיקה בעיקר וסרטים (DVD,HD,BluRay) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים בתוכנה ייעודית כלשהי (מזדמן), מוסיקה בתוכנה ייעודית כלשהי בשליטה מרחוק ע"י טאבלט (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). פלזמה 42 HD Ready …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים, הייתי בפורום הזה לפני עשור וקיבלתי עזרה מכם בהרכבת מחשב לאוניברסיטה. היו ימים עד לא מזמן היה לי לפטופ I3 פשוט של HP שעבד כמחשב המדיה סנטר שלי בבית. הוא הריץ הכל סבבה, עד שקניתי רסיבר חדש והבנתי שהוא לא מסוגל לתמוך בסרטים עם DOLBY TRUE HD ו ATMOS (ויש ATMOS בסטאפ החדש בסלון). אני צריך מחשב חדש שיתמוך בפורמטים האלה וגם יהיה מוכן לעתיד עם 4K ו HDR. אני אשמח שהוא יהיה שקט. בונוס, ואני יודע שאני הולך רחוק כאן - אם הוא מסוגל לעמוד בדרישות מינימום של ה HTC VIVE ל VR זה יהיה מושלם. הבנתי שה GTX 1060 תומך בזה. היו לי התלבטויות בין האם לקנות לפטופ כמו זה או ללכת על מארז HTPC. אשמח להמלצה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by finhack,

מעוניין לקבל המלצה על מחשב נייד נטבוק שישרת אותי בעיקר ללימודים, חשוב לי שירוץ מהר עם חיי סוללה ארוכים (מעל 6 שעות). מעבר ללימודים אני מאמין שאני אשתמש בו אולי גם לסרטים, כמובן ראוי לציין שאינטרנט וכו'. חשוב לי גם שיהיה קל, וקטן מימדים אך נוח להקלדה. יש חיה כזאת? אין לי שום העדפה לחברה מסויימת. די חשוב לי מסך 11" כונן של לפחות 160GB או יותר קראתי קצת על הASUS 1101 שנראה כמו אופצייה טובה אך מטריד אותי הקליטה החלשה של האינטרנט האלחוטי שבו.יש עוד המלצות?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. צהריים טובים לכולם, אשמח להמלצה מכם על מחשב שייעודו אך ורק שימוש במרפאה- דהיינו,בעיקר יישומי office קלילים וגלישה באינטרנט,לא הרבה מעבר. ההעדפה של הבעלים היא למחשב NUC עבור חיסכון במקום,אך מגישוש קצר ב-KSP לדוגמא שמתי לב שקיים למעשה רק דגם אחד,האם הסקשן הזה מת? אין שום דרישות מיוחדות מעבר,באמת,פשוט הכי בייסיק שיש. המון תודה לעוזרים.

13. Started by taltul24,

שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת ממישהו שמשתמש במחשב זה, ואם אפשר כמה הוא אמור לעלות בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  14. היי, אודה לעזרתכם בקניית או המלצה על מחשב נייד שבעיקר מיועד לתכנות אך גם למשחקי גיימינג כבדים. ראיתי 3 דגמים אך אם יש לכם המלצה על דגם שפספסתי או חנות מחשבים מומלצת באילת שהיא לא אייבורי או KSP אשמח. ראיתי דגמים כאשר התקציב הינו 4500 ש"ח עם חריגה קטנה של עוד כ-500 ש"ח: 1. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14657 - Lenovo IdeaPad Y50-70 59441005 2. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868- 15.6 Asus N551JK N551JK-DM025H 3. http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=14994- "15.6 Dell Inspiron 5548 * מטרות המחשב? תכנות, סרטים ברלוזוציה 4K(יותר חשוב שכרטיס המסך יתמוך בכך ומשחקים כבדים כגון BF4 * גודל המסך? עדיפות ל15.6 או 14 אינץ אך גם 13.3 יכול להילקח בחשבון ועד…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. Started by liran22,

אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט של מחשב טוב ב 2500 שקל באר אס אם?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  16. שלום מעוניין לרכוש מחשב טוב וחזק בתקציב של עד 4 אלף שח. מעדיף שהמערכת תיהיה מבוססת על מעבד של אינטל! אני גר באשדוד ומעדיף חנויות באזור שלי או באזור מרכז. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by p_q,

מחשב במחיר של עד 3000ש"ח למשחקים בלי מסך שיכלול: מעבד pentium 4 Hyper-Threading או מעבד AMD באותה רמה (אני מעדיף מפרטים לשניהם) לוח אם כרטיס זיכרון ddr 256-512mb כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה קשיח כרטיס מסך כונן דיסקטים כונן תקליטורים עם עדיפות לצורב תודה מראש על כל תגובה

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  18. הצעה שקיבלתי מעבד - AMD 2800 Sampron 64bit זכרון - DDR2 533 512 לוח - ASUS amd am2 דיסק קשיח - נפח 80G (מה מומלץ?) מארז - ATX מפואר ספק 480W כרטיס מסך - 3D Force-5-128 צורב - NEC 3550 מסך - MAG LCD 8ms מחיר כולל ציוד היקפי 3000 כדאי ? הצעות לשיפור? תודה .

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by eleven11,

אני צריך מפרט למחשב בתקציב 3000-3500 ש"ח עפ"י הצרכים הבאים : 1) המחשב צריך לשמש למשחקים חדשים (אבל לאו דווקא ברזולוציה גבוהה), גלישה באינטרנט במספר אתרים במקביל, הורדת סרטים. 2) צריך לכלול את כל הציוד פרט למסך ורמקולים. 3) קיימת עדיפות למעבד של אינטל, לזכרון DDR2 ולכונן קשיח SATA 2. תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by royall,

שלום וערב טוב, לכל חברי הפורום. התקציב שלי עומד על 14 אלף ש"ח פלוס מינוס. אנא האירו את עיני באם זה לא מספיק, או לחילופין, שלא צריך את כל הכסף, הסיבה לגודל התקציב הוא מפני שאני צריך את כל הציוד ההקיפי הנדרש, וכדלהלן. ברצוני לקבל מפרט מחשב כולל ציוד הקפי, שזה אומר כך: 1 ) מדפסת לייזר צבעונית 2 ) מסך דק 19" איכותי. 3 ) סורק מהיר ומשובח. 4 ) רמקולים טובים לא מחפש מערכת. 5 ) מקלדת ועכבר איכותיים. ובשאר הכסף מחשב חזק וטוב כולל כונן דיוידי וצורב דיוידי בנפרד, בכדי שאוכל להעתיק מהאחת לשניה, כן אני צריך כרטיס tv עם אפשרות להעתקת ווידאו וטלווזיה. אסיים במשפט אמריקאי משובח: תעבדו עלי במחיר ולא בטיב המוצר. תודה מראש לכל המסייעים בעבורי. רויאל

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום אני מחפש מחשב ביתי עם כ.מסך טוב שיוכל להריץ משחקים ב1700 ש"ח. רק מארז ללא ציוד היקפי. אם המחשב יריץ WIN7 בקלות זה היהי מעולה תודה.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט מוזיקה סרטים * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כי המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא משהו מיוחד * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אפילו 80 יספיק * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא וזה מחשב שהציעו לי בפורום אחר: ‏HP G62-B50SJ‎ בבקשה תגידו איך הוא אם הוא שווה קניה או לא?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by Jiggy,

אני צריך מחשב עד 2500 שקל למשחקים ועם אפשרות לOC קל בעתיד. לא צריך להריץ משחקים על high רק שיריץ כמו שצריך משחקים כמו team fortress 2, cod 4 וכו'. המחשב בלי ציוד היקפי, אבל צריך צורב. את המחשב אני רוצה לקנות מחנות אחת, ואני צריך המלצה לחנות באיזור של המרכז(ראשון לציון, רחובות ואשדוד יתאימו) אם אפשר המלצה ממישהו שכבר קנה מחנות כזאת כי אצלי אמינות זה דבר מאוד חשוב. חוץ מזה אני יודע שהתקציב קצת נמוך אבל אני סומך עליכם שתוציאו מפרט טוב מזה, רק תנסו לא לחרוג. תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  24. Started by asafgolan,

אני צריך מפרט שיתאים לתקציב הנ"ל (לא מיועד למשחקים). המחשב צריך לכלול גם מסך LCD, ואם יהיה אפשר להשאיר מקום גם לעכבר, מקלדת ורמקולים זה בכלל יהיה נהדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by p_q,

win xp pro, office 2003, antivirus עדיף מבוסס אינטל למשחקים נ.ב שהמחשב יהיה גם עם כרטיס רשת תודה מראש...

דיונים חדשים בפורומים